Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


modelace prsou

(příspěvek číslo: 2538)
dne: 9.01. 2010

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda cena 27 000 kč za modelaci prsou je i včetně anestezie.A ještě zda se po tomto zákroku prsa alespoň trochu zmenší.Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
cena operace modelace prsů (samozřejmě, že včetně anestézie) činí 28.000,-Kč. K této částce je ale nutné připočítat cenu hospitalizace (obvykle 2dny), elastické podprsenky (1 ks) a často i předoperačních vyšetření (klientky si je shání obvykle sami dle mého doporučení). Když to vše sečteme, konečná cena se pohybuje za těchto podmínek okolo 33.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


Rhinoplastika

(příspěvek číslo: 2537)
dne: 7.01. 2010

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, v jakém časovém předstihu bych se měl objednat na operaci nosu, kdybych ji chtěl podstoupit začátkem července? A ještě bych se chtěl zeptat, jak dlouho po operaci přetrvávají otoky v oblasti obličeje?Děkuji. S pozdravem Michal R.

Dobrý den,
důkladná konzultace je nezbytná a protože operace nosu je snad ta nejtechničtější operace v estetické chirurgii musí být tato konzultace opravdu důkladná a vyčerpávající. Ideální by bylo sejít se koncem dubna. Otoky patrné pro okolí přetrvávající v průměru 3 týdny, po tuto dobu je vhodné společenské aktivity omezit.
Hezký den !
T.Kydlíček


injekcni vypln

(příspěvek číslo: 2536)
dne: 7.01. 2010

dobry den chtela jsem se zeptat mam na vnitrni strane stehen nad koleny takove propadlinky jako by tam chybelo kousek svalu nebo tak neco nevim jestli by se tyto prohlubeniny daly vyplnit nejakou injekcni vyplni napr. bio-alcamid vypada to nehezky v kratasich dela to takovy dojem kozich nohou a kolik by to priblizne stalo dekuji za odpoved

Dobrý den,
injekční výplně, fillery jsou vhodné spíše pro malé nerovnosti či mimické vrásky, určitě ale nejsou vhodné pro účel, o kterém se zmiňujete. Je mi líto, ale v toto není řešení, je proto potřeba zvážit jiné možnosti.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce podbradku a tváří

(příspěvek číslo: 2535)
dne: 4.01. 2010

Mám krátký krk a tím podbradek a tzv.syslí tváře. Jde s tím něco udělat?

Dobrý den,
jistě lze neco podniknout, nicméně jistě se nebude jednat o jednoduchou záležitost. Proto důkladná konzultace se zváženmím všech možností (a rizik!) je nezbytná, po ní budeme chytřejší.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 2534)
dne: 4.01. 2010

Dobrý den,
přicházím se zřejmě běžným dotazem.Je mi 29 let a trápí mě od puberty silnější stehna.Ačkoli dost sportuji a BMI 20-20,5..., nejsem spokojená. Pokud se chci tukových polštářů v oblasti stehen zbavit, musela bych s váhou klesnout hodně nízko, což jednak není zdravé a jednak se sama sobě nelíbím, žádná prsa, ruce jako špejle a propadlý obličej. Tudíž mě napadlo podstoupit tento zákrok. Zřejmě by se jednalo o drobný rozsah, ale v místech, kde mě trápí, by představoval úlevu konfekční velikosti.Teď si kupuji kalhoty velikosti, která odpovídá tomu mrňavému úseku na horní části stehen a zbytek na mě plandá. Nebo ten neustálý pocit nedotažených kalhot do rozkroku. Je to prostě nepříjemné a neustále to odvádí mojí pozornost, nedokázala jsem si zvyknout. Takže dotaz zní, jestli i v mém případě mi může takový zákrok pomoci. Děkuji, s pozdravem K.Konečná

Dobrý den,
ano, myslím si, že ano. Definitivně a seriózně se ale mohu vyjádřit až Vás uvidím osobně, nebo alespoň až budu mít k dispozici vaše fotografie. pak bych Vám mohl říct i více věcí, např. cenu operace, organizační podrobnosti apod. Máte ale pravdu v tom, že tyto potíže jsou časté a jsou také častoým důvodem proč ženy liposukci podstupují.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 2533)
dne: 3.01. 2010

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda provádíte zmenšení prsou i když je to hrazeno pojištovnou?Předem děkuji

Dobrý den,
ano, v rámci své profese na oddělení plastické chirurgie FN Plzeň-Lochotín tyto operace provádím. Nicméně zdravotní indikace zmenšovací operace prsů má poměrně přísné podmínky a o vlastní indikaci rozhoduje nakonec revizní lékař příslušné zdravotní pojištovny na základě žádosti, kterou vystavuje a odesílá ten lékař, který operaci bude provádět a tudíž i zodpovídá za správnost údajů na odeslané žádosti. Jinými slovy, ortopedické, neurologické,mammologické či jiné vyšetření má jen vedlejší důležitost, nejdůležitější ze všeho je, aby se jednalo o pravou gigantomastii, ne jen objemná a a často i pokleslá prsa (gigantomastie na našem pracovišti předpokládá odstranění alespoň 800 g tkáně z jednoho prsu). Z tohoto vyplývá, že na začátku všeho musí být vyšetření plastickým chirurgem, pak teprve všechna ostatní vyšetření.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvetseni prsou

(příspěvek číslo: 2532)
dne: 3.01. 2010

Dobry den,pane doktore jiz dlouho premyslim o zvetseni prsou,a hodne holek mi vas doporucuje,proto jsem se rozhodla pro vas.Chtela bych se zeptat kdy by bylo mozne k Vam prijit na konzultaci?Dekuji moc za odpoved a ochotu.S pozdravem Katerina N.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru! Konzultace je naprosto nezbytná, při ní se musí všechno důkladně rozebrat, zvážit, promyslet a pak třeba i naplánovat. Asi nejlepší by bylo, kdybychom si zavolali a dali si nějaký vhodný termín setkání. Zavolejte mi na mé tlf. č. 603 838 838 nejlépe zítra, 4.1.10 ráno či dopoledne.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposukce podbradku

(příspěvek číslo: 2531)
dne: 2.01. 2010

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli provádíte i liposukce podbrdku. Pokud ano, jak dlouho trvá hospitalizace a celková léčba a také jak tento zákrok vyjde finančně?

Děkuji za odpověď

Dobrý den,
liposukce podbradku je sice možná, s dobrým efektem operace ale můžeme počítat pouze tam, kde je tvar tzv. mandibulokolického úhlu (úhel mezi bradou a krkem) skutečně dán tukovým tělesem a kde je současně dobrá kvalita a elasticita kůže, což bývá v přímé úměrnosti k věku. Sám výkon jako takový komplikovaný není, lze jej dobře provádět v místním umrtvení a ambulantně, nicméně po operaci je nezbytné několikatýdenní nošení elastického návleku, v čemž bývá další zádrhel. Cena operace by se pak včetně návleku pohybovala okolo 10.000,-Kč. Ale jak jsem již napsal, aby byl výsledek operace takový jaký si přejeme, musí být splněny určité podmínky, jinak můžeme napáchat více škody než užitku.
Hezký den!
T.Kydlíček


vyzdvižení obočí

(příspěvek číslo: 2530)
dne: 1.01. 2010

Vážený pane doktore,je mi 55 let, mám 2 roky po úspěšné plastice horních víček, ale trápí mě poněkud "spadené obočí" na vnějších stranách.Pomohla by v takovém případě prostá excize přebytečné kůže? Je to z kosmetického hlediska vhodný a efektivní způsob nápravy?Jsou následné jizvy viditelné nebo diskrétně "utajené"?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Dobrý den,
pokles čela a obočí je stejně častý jako pokles tváří a krku. Podobné bývá ale i jeho řešení. Existují sice různé miniinvazivní metody, které situaci mohou zlepšit, nicméně já osobně jako nejlepší řešení nejčastěji vidím radikální operaci, tzv. lifting (vyzvednutí) čela a obočí klasickou metodou. Morální a časové nasazení je sice větší než u metod méně invazivních, výsledek ale vidím jako radikálnější a i trvanlivější, přičemž cena ve srovnání s metodou, kdy se použivají závěsné nitě např. systému Happy lift je velmi podobná.Konzultace je ale nezbytná, možností je více a ty se musí důkladně probrat.V rozhodování o tom jaká metoda je nejlepší hraje roli řada faktorů, dnes je zcela normální, že klientky raději dají přednost metodě sice s méně radikálním výsledkem, zato však spojené s rychlejším návratem do běžného života.
Hezký den !
T.Kydlíček


odstranění ohně

(příspěvek číslo: 2529)
dne: 1.01. 2010

Dobrý den,
ráda bych si chtěla nechat odstranit červený flek, kt. se nazývá oheň. Když jsem pátrala na internetu, dozvěděla jsem se, že to jde laserem. Narazila jsem na problém, kdyz jsem hledala cenu a to, že nevím jak velký je jeden pulz. Děkuji Vám za více informací, případné rady a doporučení k odstranění.
Sára.

Dobrý den,
pokud se jedná skutečně o tzv. oheň, tedy o nevus flameus (forma hemangiomu) pak je laserová léčba tzv. "cévním laserem" skutečně nejlepší forma léčby. O tom zda je laser ale vůbec možný a eventuálně jak by se léčba měla realizovat rozhoduje ten, který léčbu nakonec provádí často ve spolupráci s kožním lékařem. Pokus Jste z Plzeňského kraje obraťte se na kožní klinku FN Plzeň-Bory, pavilon 22, přízemí vlevo (nejlépe pátek dopoledne). Na to zda se výkon hradí či ne, eventuálně jaká je jeho cena Vám odpoví ale až tam, každé pracoviště má trošku jiný ceník a podmínky.
Hezký den !
T.Kydlíček


odstranění keloidních jizviček

(příspěvek číslo: 2528)
dne: 29.12. 2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost odstranění keloidních jizviček, které mi vznikly po odstranění znamének leaserem. Vyskytují se na paži a dekoltu a jsou o velikosti cca 5mm - 1 cm. děkuji Jitka

Dobrý den,
pokud se skutečně jedná o keloidní jizvy, pak není vhodné je odstraňovat, neboť je zde vysoká pravděpodobnost recidivy. Ze zkušeností naštěstí vyplývá, že se často o keloid nejedná, nejdříve je tedy nutné rozhodnout o biologickém charakteru jizvy (hypertrofie x keloid) a pak je teprve možné uvažovat o léčbě (chirurgická x konzervativní). Bez vyšetření Vám tedy seriózně odpovědět nemohu, je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou, konzultace

(příspěvek číslo: 2527)
dne: 29.12. 2009

Vážený pane doktore,
v únoru bych chtěla podstoupit operaci týkající se zvětšení prsou. Chtěla bych se Vás proto zeptat, kdy by bylo vhodné se domluvit na konzultaci s Vámi? Probíhají všechna předoperační vyšetření na vaší klinice? V jakém cenovém rozmezí se operace u Vás přibližně pohybuje?

Děkuji za odpovědi,
LN

Dobrý den,
dekuji za dotaz! Konzultace pred oepraci musi byt dukladna a vycerpavajici. Musi se poctive a srozumitelne vse probrat a to nejlepe v dostatecnem casovem predstihu, minimalne tyden, lepe dva tydny. Vse se musi dobre vysvetlit, pochopit a promyslet. Kompletni cena operace vcetne napr. anatomickych implantatu Laboratoires Eurosilicone Vertex Paragel 102N, jednodenni hospitalizace a jedne elasticke podprsenky cini 50.000,-Kc. Predoperacni vysetreni pro moje klientky casto provadeji lekari, kteri maji svoji praxi ve meste (tedy ne v nemocnici), ktere dobre znam a vim, ze se na jejich vysetreni mohu spolehnout a navic cena jejich vysetreni je prizniva. Samozrejme mohu se obratit na kolegy ve fakultni nemocnici (coz delam vyjimecne), kde se ale vysetreni musi dopredu dlouho objednat a cena je zde i vyssi. Nedelam to proto casto, ale pokud nechcete cestovat po Plzni je to mozne. Cena predoperacnich vysetreni (EKG, interni vysetreni, laboratorni vysetreni, vysetreni prsu vcetne sonografie) se pohybuje okolo 2.000,-Kc v zavislosti na pracovisti.Pokud je mi znamo Jste jiz ve spojeni s moji asistentkou Bc.S.Galuskovou na me malove adrese a veci jsou tedy jiz "v behu". Pokud Vam bude navrzeny termin konzultace a operace vyhovovat, pak se tesim na spolupraci, pokud ne, budeme hledat jiny.
Hezky den !
T.Kydlicek


Obřízka syna

(příspěvek číslo: 2526)
dne: 28.12. 2009

Dobrý den,náš skoro osmiletý syn trpí fimosou.Jelikož vím,že Vy jste v oboru plastické chirurgie jednička,rádi bychom Vás požádali o jeho operaci-obřízku v plné narkoze.Předkožka mu nejde přetáhnout vůbec.Pediatrička nám doporučení dá,operaci si rádi sami zaplatíme,jde nám o co nejmenší psychickou újmu syna.Syn reaguje na tento problém velice úzkostně a má veliký strach z klasických nemocnic(máme ještě dalšího syna-postiženého po pneumokokovém zánětu mozku a proto ten strach z nemocnic a lékařů).Věřím,že Vy nám dokážete pomoci,zatím velice děkuji Ivana

Dobrý den,
dekuji Vam za duveru, ale asi Vas zklamu. I kdyz z ciste technickeho hlediska neni operace fimozy nic obtizneho (a je to casta operace), presto prenechavam tuto problematiku odbornikovi na detskou urologii a tim je v Plzni Dr.J.Kouba, ktereho najdete na urologicke klinice FN Plzen-Bory, pavilon 22, prizemi vpravo. Je to odbornik na detskou urologii s velkymi zkusenostmi, kteremu se muzete s klidem sverit do pece a uvidite ze vse nejen dobre dopadne, ale i budete spokojeni. Niceho se nebojte, drzim palce a uvidite, ze vse dopadne dobre !
T.Kydlicek


Modelace prsou se zvětšením

(příspěvek číslo: 2525)
dne: 28.12. 2009

Dobrý den,chtěla bych Vás požádat o odpovědi můj dotaz. Mám povislá asymetrická prsa chtěla bych podstoupit modelaci prsou se zvětšením chtěla jsem se zeptat jestli tyto dvě operace by bylo možné spojit dohromady, na celkovou cenu zákroku a zda máte v lednu ještě volné operační termíny.Předem Vám velmi děkuji za odpověd.

Dobrý den,
ano, je to mozne a dokonce i caste. Je tedy mozne prsa modelovat a soucasne i zvetsit vhodnym silikonovym gelovym implantatem, ale narovinu - nemam to prilis rad. Duvodu je nekolik, predne to, ze se zde kumuluji rizika a moznosti komplikaci a to ze zvetseni nemuze byt podstatne, ale spise mensi. Prednost tedy davam dvouetapove operaci, ale ta je moralne, casove a i financne narocnejsi, takze nakonec vyrazne castejsi jsou opetace jednodobe. Cena operace vcetne kulateho implantatu Laboratoires Eurosilicone Cristaline Paragel 80 ci 81, dvoudenni hospitalizace a jedne elasticke podprsenky cini 55.000,-Kc. Jako termin operace bych Vam mohl nabidnout 27.1. s tim, ze konzultaci a podobne technicke detaily bychom si domluvili na mem mailu kydlicek@fnplzen.cz. Informaci, ktere musite vedet je mnoho a vsechny musime dukladne probrat a zvazit.
Hezky den !
T.Kydlicek


Ektopické mazové žlázky

(příspěvek číslo: 2524)
dne: 24.12. 2009

Dobrý den, pane doktore,
mám problém ohledně mého penisu. Mám na něm ektopické mazové žlázky. Není to nějak hrozný ale rozhodně nelze říct, že by to nebylo vidět. Jsem z toho dost na nervy. Myslím, že ani žádná mastička na toto pomoct nemůže. Není to totiž na pokožce, ale jakoby hned pod kůží-rozumíte mi. Kdesi na internetu jsem četl že může pomoct mastička menalind, ale pochybuji o tom. Vím, že problém, který popisuji je fyziologický-je to normální. Ale mě to hrozně štve a strašně rád bych se toho zbavil a nechci to tady pižlat tak se obracím na profesionála-na Vás. Provádíte odstranění těchto žlázek?? A případně jak to vypadá po operaci? Je tam nějaká velká jizva? A jedná se o rychlý zákrok či je nutná hospitalizace?. Mnohokrát děkuji a šťastné Vánoce

Dobrý den,
prominte, malinko ale nerozumim co myslite temi ektopickymi mazovumi zlazkami. Kuze krajiny genitalu a hraze obsahuje mnozstvi mazovych zlazek, ale Vy asi myslite nejspise retencni cysty, ktere se projevuji ruzne velkymi boulickami v podkozi, nebo mate na mysli neco jineho ? Nejake reseni se ale pokusime najit.
Hezky den !
T.Kydlicek


plastika nosu

(příspěvek číslo: 2523)
dne: 23.12. 2009

Dobry den,chtel jsem se zeptat v jakem rocnim obdobi je lepsi podstoupit plastiku nosu.Dekuji.Miroslav

Dobrý den,
operace nosu by se nemely delat v parnem letnim obdobi, kdz je horko, jinak je mozne rinoplastiky provadet prakticky kdykoliv.
Hezky den !
T.Kydlicek


Rozštěp rtu

(příspěvek číslo: 2522)
dne: 21.12. 2009

Dobrý den

Je mi 39 let a mám rozštěp rtu (jen rtu) od narození, který byl operován a celkem uspěšně opraven. Ale nejsem moc spokojený s jeho tvarem, dalo by se s tím něco po tech letech udělat ? Upravit tak, aby vypadaly víc esteticky než ted ?

Jiří

Dobrý den,
casovy odstup neni problem, spise je treba zvazit moznosti, ktere mame na jedne strane a Vase prani na strane druhe. Asi by bylo nejlepsi se ale sejit, vse dukladne zvazit a probrat. Nejlepsi je nejake pondeli dopoledne, kdy mam poradnu pro podobnou problematiku.
Hezky den!
T.Kydlicek


Jizva na koleni po operaci

(příspěvek číslo: 2521)
dne: 15.12. 2009

Vážený pane doktore,z příspěvku č.1979 jsem se dočetla o možnosti odstranění jizvy po operaci.
Měla bych zájem o konzultaci ohledně tohoto problému.Sdělte mi, prosím, zdali je to možné.
Přeji hezký den
Helena Kohoutová

Dobrý den,
kdepak, je mi líto, ale asi Jste to nepochopila úplně přesně - jizvu není možné nikde na světě odstranit, vygumovat nebo někak jinak úplně vymazat. Je možné pouze kosmeticky nevyhovující či deformující jizvu nahradit jinou, lepší, ale zase jen jizvou. Jizva je odlišná tkáň než její okolí, proto když jednou vznikne, je to napořád. Všechny tkáně organizmu se hojí jizvou, ať je to kůže, sliznice, sval nebo třeba střevo...kromě kosti, která se hojí zase kostí je jizva univerzálním způsobem hojení porušená integrity tkání. Pokud ale jizva způsobuje svému nositeli funkční potíže nebo se jedná o kosmetický diskomfort, je možné uvažovat, jak jsem už napsal, jí nahradit jinou,lepší. Konzultace je možná, navštívit mě můžete nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30hod.)po Novém roce ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně (vchod B, 6.patro), kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme co by se dalo podniknout.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení stydkých pysků

(příspěvek číslo: 2520)
dne: 12.12. 2009

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli také provádíte zmenšení stydkých pysků a kolik je cena. Je mě 45 let, moje dcera má stejný problém, je jí 22 let.
Děkuji Míla

Dobrý den,
ano, provádím a v posledních dvou letech je četnost těchto výkonů stále častější. Jedná se o operaci v místním umrtvení, spojenou s jednodenní hospitalizací a s dvoutýdenním hojením. Kompletní cena operace a hospitalizace je 10.500,-Kč.
Hezký den!
T.Kydlíček


Augmentace

(příspěvek číslo: 2519)
dne: 10.12. 2009

Dobrý den,

v březnu bych chtěla podstoupit zvětšení prsou pomocí prsních implantátů. Chtěla bych se orientačně zeptat, kdy si mám domluvit konzultaci.

S pozdravem

Lucie Ličmanová

Dobrý den,
myslím, že konzultaci bychom si mohli udělat začátkem ledna, to proto abyste měla hodně času vše promyslet a zvážit. Kontaktujte mě na mém mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo telefonicky na č. 603838838 event. 603898514 a najdeme nějaký vhodný termín. Těším se na spolupráci !
Hezký den !
T.Kydlíček


Operace.

(příspěvek číslo: 2518)
dne: 9.12. 2009

JSte skvělý lékař,máte neuvěřitelné charisma,miluji Vás .Veronika

Moc Vám děkuji!!
T.Kydlíček


Abdominoplastika

(příspěvek číslo: 2517)
dne: 9.12. 2009

Dobrý den pane doktore,je mi 49 let.Chtěla bych u vás podstoupit operaci -abdominoplastiku.Mám dotaz:Mohu se u vás objednat na konzultaci?A ještě bych potřebovala vědět,kdybych byla operována v měsíci lednu nebo u´noru,mohla bych v květnu odletět na dovolenou?Za brzkou odpovědˇ předem děkuji.Přeji hezký den.

Dobrý den,
pokud budeme operovat na přelomu leden-únor pak byste v květnu už mohla dělat vše bez omezení a tedy i letět na dovolenou. Kontaktujte mě na mé mailové adrese kydlicek@fnplzen.cz nebo na tlf. č. 603838838 event. 603898514. Domluvíme si nějaký termín schůzky, kdy vše probereme, zvážíme a naplánujeme. Těším se na spolupráci !
Hezký den !
T.Kydlíček


medpor

(příspěvek číslo: 2516)
dne: 8.12. 2009

dobrý den,

pokud je chybějící část ušního boltce nahrazována materiálem Medpor, jakým způsobem je tato část fixována s původní částí boltce (chrupavkou)? Někteří chirurgové prezentují, že Medpor srůstá pouze s kostí, nikoliv s chrupavkou. Jak to prosím tedy je?

Dobrý den,
Medpor firmy Porex je vynikající materiál, se kterým občas pracuji, zejména při rekonstrukčních operacích nosu. S boltcem je ale problém. Hlavní slabinou je to, že kůže a podkožní vazivo je velmi slabé a jemné, takže když se k rekonstrukci boltce použije nějaký syntetický materiál, třeba měkký silikon, nebo rigidnější Medpor často se stane, že se časem "proleží" - protlačí a vyloučí a musí být odstraněn. Ne vždy, pochopitelně to takto dopadned, ale velmi často. Každopádně ale Medpor se obecně vhojuje, tedy prorůstá tkáněmi z okolí.
Hezký den !
T.Kydlíček


propadlé tváře

(příspěvek číslo: 2515)
dne: 8.12. 2009

Dobrý den.ám problém s propadlými tvářemi.je mi 19 let,nejsem nijak hubená,ale odjakživa mám dost propadlé tváře a hubený obličej,vypadám kvůli tomu nezdravě nebo v horším případě jako feťačka.bylo by možné tenhle problém nějak vyřešit,děkuji, alžběta

Dobrý den,
Váš dotaz patří mezi ty méně obvyklé. Napadá mě lipofilling, tedy vyplnění přesně vymezených okrsků vlastními tukovými buňkami, nicméně z čistě technických důvodů lipofilling neprovádím. Asi Vás zklamu, ale nepomohu Vám, obraťte se ale na prof.MUDr.M.Duškovou,CSc.(Klinika plastické chirurgie Praha-Vinohrady), která se této metodě věnuje a má s ní hezké výsledky.
Hezký den !
T.Kydlíček


augmentace

(příspěvek číslo: 2514)
dne: 6.12. 2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zvětšení prsou, je mi 21 let a mám opravdu malá prsa,a obávám se zvetšení,protože mám pocit že implantáty se mi tam nevejdou nebo jak to vyjadrit, je neco takoveho mozne? predem dekuji za info:)

Dobrý den,
ale vejdou se tam:-)je jenom otázka jak veliké. Při konzultaci Vám lékař musí říct jaký typ implantátů vidí jako optimální a jakého asi (!!) objemu by implantáty mohly být. Z tohoto si můžete pak udělat přibližnou představu o výsledku. Zdůrazňuji PRIBLIZNOU představu, protože definitivní objem se musí změřit zkušebním implantátem a současně vzít v potaz i řadu dalších okolností.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 40 / 130 > >>