Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Plastika prsou

(příspěvek číslo: 2616)
dne: 11.03. 2010

Dobry den..měla bych dotaz...jste na Vasi klinice schopni udelat dva zakroky najednou??jde tedy o vyjmuti prsnich zlaz (prevence rakoviny prsou-geneticky potrvzene z Prahy) a nasledne vlozeni implantatu..dekuji mnohokrat za odpoved

Dobrý den,
ano, tento typ výkonu provádím a je poměrně častý. Všechny náklady včetně implantátu jsou plně hrazeny zdravotními pojišťovnami a nárok máte i na pracovní neschopnost. Musíme se ale setkat, vše důkladně probrat, zvážit a teprve potom naplánovat. Pokud byste se chtěla setkat kontaktujte mě na mailu kydlicek@fnplzen.cz či tlf. č. 603 838 838 a domluvíme si schůzku.
Hezký den !
T.kydlíček


Oční víčka

(příspěvek číslo: 2615)
dne: 10.03. 2010

Dobrý den, pane doktore chtěla bych se zeptat, jaká je zhruba čekací doba na operaci očních víček a zda je možné (v případě nutnosti)operovat dolní i horní víčka současně.
Děkuji. Přeji hezký den. Milada

Dobrý den,
čekací doba na tuto a podobné operace se pohybuje okolo 1,5 měsíce prakticky celoročně. Operace horních a dolních víček v jedné době možná je, ale pro výraznější a déle trvající otoky a podlitiny to nemám příliš rád. Z čistě technického hlediska to ale není žádný problém, jenom hojení a rekonvalescence jsou obtížnější a delší. Kontaktovat mě můžete na mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo na tlf. č. 603 838 838 či 603 898 514. Domluvíme si konzultaci, při které vše probereme, zvážíme a eventuálně naplánujeme.
Hezký den !
T.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 2614)
dne: 10.03. 2010

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat kde přesně sídlíte?? děkuji.

Dobrý den,
pracovnu mám ve Fakultní nemocnice Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, dveře ihned vedle vchodu do sekretariátu oddělení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení poprsí

(příspěvek číslo: 2613)
dne: 9.03. 2010

Dobrý den pane doktore můj problém je v tom že měřím 175cm a vážím 52kg pro přectavu.Mam po 1 dítěti 3měsice jsem sice kojila ale po kojení jsem uplně bez prsou tak tomu bylo i před těhotenstvím.Když říkám že uplně tak uplně vypadám jak 10letá holka,která teprve má před pubertou.Půjde mě nějak zavést vůbec implantát děkuji.

Dobrý den,
vše jen otázkou volby toho nejlepšího způsobu zvětšení prsů - kudy kam a co dát. Vždy se okolnosti musí zvážit přísně individuálně a neschématicky s ohledem na konkrétní anatromickou situaci. Chci tím naznačit, že to půjde, ale s opatrností a neschématicky, ale půjde to, určitě. Vše bychom ale důkladně probrali a společně zvážili při konzultaci.
Hezký den !
T.Kydlíček


korekce jizvy

(příspěvek číslo: 2612)
dne: 9.03. 2010

Dobrý den, trápí nás keloidní jizva po očkování proti TBC/listopad 2008/ -slečna 12 let, je možno se objednat ve Vaší ambulanci ke konzultaci a jaká je úspěšnost podobných zákroků.
Děkuji Kubecová

Dobrý den,
ani se objednávat nemusíte, ale rovnou přijďte do mojí poradny, kterou pro popdobnou problematiku mám každé pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve fakultní nemocnici Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro. Podíváme se a uvidíme jak bychom mohli slečně pomoci.
Hezký den !
T.Kydlíček


jizvy

(příspěvek číslo: 2611)
dne: 9.03. 2010

Dobrý den pane Kydlíček.Zapoměla jsem se Vás zeptat na opalování na místě jizvy.V prosinci jsem apsolovala u Vás operaci modelace prsu.Vím,že jste mi napsal,že na slunce s jizvama ne,jen s opalov.krémem vysokého faktoru.Chci se zeptat,kdy budu moc na Solárium,bez plavek,a kdy budu moct na přímé slunce bez plavek.Nevím zda je solárium stejné jako sluníčko co se týče záření.Předem děkuji.Stříbro.

Dobrý den,
jizvy se mohou vystavovat UV záření až zcela vyzrají, což se prozradí tím, že jizvy jsou bledé, jemné, hladké, nebolestivé. Do chvíle než se tak stane jsou jizvy náchylné po vystavení UV záření k pigmentaci, aktivaci apod. , takže je s výhodou je před sluncem a soláriem schovat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Botox

(příspěvek číslo: 2610)
dne: 9.03. 2010

Dobrý den pane doktore,je mi 32 let a trápí mě vrásky mezi obočím a nosoretní vrásky.Zajímá mě cena za vyplnění těchto vrásek.Je mi jasné,že takhle na dálku to nelze určit přesně,ale alespoň přibližně,abych měla představu.Děkuji velice za odpověď.Martina Ú.

Dobrý den,
vřdy záleží na ceně maeriálu a na množství, které se ho použije. Pokud by se jednalo o vrásky u kořene nosu a nosoretní rýhy, mohli bychom vystačit (snad) s jednou dávkou a cena by pak činila 4.000,-Kč za předpokladu, že použijeme materiál Matridex či Matrigel.
Hezký den !
T.Kydlicek


odstranění kožních výrůstků

(příspěvek číslo: 2609)
dne: 8.03. 2010

Vážený pane doktore,
mám 53 letého bratra, který každoročně jezdí s rodinou do Itálie. Paradoxně nemá probém se svou obezitou, ale vadí mu pohledy lidí, když zvedne ruce má na těle fuj, takové visící kousky kůže. Šly by tyto výrůstky odstranit laserem? (erbiovým - to jsem vyčetla. Byl si jich pár nechat vyplálit na chirurgii v Rokycanech (pach pálícího se masa), hledáme schůdnější metodu, nebyl spokojen. Prosím objednat na prohlídku v případě kladného vyjádření, co nejdříve. Děkuji za odpověď. D.Černá :-D

Dobrý den,
asi nejlepší bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6.patro,kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Poíváme se a uvidíme co by se dalo udělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


krk

(příspěvek číslo: 2608)
dne: 7.03. 2010

Vážený pane doktore,
kolik by stála samotná operace krku - svěšeného podbradku. Přijala jsem se taková jaká jsem, ale při každém pohlédnutí do zrcadla mě upoutá skrabatělá kůže na podbratku. Děkuji Marie 57 let

Dobrý den,
samotná operace krku by srtále včetně jednodenní hospitalizace 26.000,-Kč. Což o to, problem je ale v tom, že ve věku nad 45 let již dochází k poklesu nejenom krku a úhlu pod bradou, ale i k poklesu tváří, takže málokdy operujeme jen krk samotný, ale spíše krk a tváře současně, tedy face a neck lifting,což už je podstatně rozsáhlejší výkon, spojený s delší hospitalizací, rekonvalescencí a i cenou...
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastika prstů

(příspěvek číslo: 2607)
dne: 4.03. 2010

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda provádíte plastiku lůžka u palců na nohou kvůli zarostlým nehtům? Je mi téměř 20 let a zarůstání nehtů mě trápí už zhruba dva roky téměř bez přestání. Je to velmi bolestivé, nepříjemné a moc mě to omezuje. Byla mi doporučena plastika lůžka palců, protože jen vystřižení nestačí, nehet vždy zaroste znova. Už bych to moc chtěla vyřešit, ale nemám odvahu jít ke klasickému chirurgovi.Byla jsem se poradit s panem doktorem, který to u nás provádí, ale bohužel mi k tomu nechtěl nic sdělit, ani se nechoval moc vstřícně a bohužel mě to velmi odradilo. Mám velký strach z lékařů a z injekcí :(. Na internetu jsem pročítala různá fóra zabývající se touto problematikou a mnoho pacientů Vás chválilo pro citlivý přístup a dobré výsledky. Můžu říct, že příspěvky některých pacientů ve mě strach trošku podlomily, a přestože jsem až z Jeseníku, chtěla bych za Vámi přijet, pokud jste tedy ochotný něco takového řešit. Byla bych Vám moc vděčná, jednalo by se o oba palce, a to z obou stran. Dalo by se to zvládnout všechno najednou? Kvůli dálce dojíždění. A jestli byste mi mohl, prosím, napsat, jak je to potom s kontrolami, za jak dlouho se vytahují stehy, apod. ? Mockrát Vám děkuji za jakoukoli odpověď a radu. S pozdravem, Denisa ( můj mail Dedinka@seznam.cz ).

Dobrý den,
asi nejlepší bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. podíváme se uvidíme co by se dalo dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


pooperační dlouhá jizva

(příspěvek číslo: 2606)
dne: 3.03. 2010

Dobrý den pane doktore,
ráda bych se Vás zeptala ,zda by se dala nějak méně zviditelnist jizva po klasické operaci žlučníku,kterou jsem podstoupila v listopadu 2007. Jizva začíná asi 1 cm pod pupíkem, pokračuje přes pupík - ten je také rozříznutý - až mezi prsa.jsem si vědoma, že nějaká jizva musí zůstat,ale toto není vůbec pěkné, všude si myslí,že jsem po operaci žaludku.Nevím, proč mě neoperovali laparoskopicky.

Pokud by se to dalo nějak upravit, kolik by to stálo a zda by tento zákrok nehradila VZP. Moc děkuji za odpověď.
Jinak se s ničím neléčím a neužívám žádné léky.Přeji hezký den a zdravím. Ivica
Jest-li mohu poprosit,můžete mě odpověď zaslat na email: ivica@atlas.cz Děkuji.

Dobrý den,
určitě nejlepší by bylo,kdybyste mě navštívila nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B,kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme co by se dalo udělat, aby to bylo dobře.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zapadlá brada

(příspěvek číslo: 2605)
dne: 2.03. 2010

Dobrý den,
mám zapadlou (nedorostlou bradu) a trochu podbradek, také "naducané tváře". Slyšela jsem
o radiofrekvenční terapii. Nebo je jiná možnost,
jak se těchto problémů (hlavně se zapadlou bradou
nejvíce patrnou z profilu) zbavit? Děkuji předem za odpověď. Romana

Dobrý den,
já osobně si myslím, že řešení nebude úplně jednoduché, nicméně možné ovlivnit Váš diskomfort je. Sice nevím co myslíte tou radiofrekvenční terapií, nicméně etetická chirurgie má své možnosti, které by Vám mohly pomoci, prakticky nikdy ale se nejedná o krátký, rychlý a jednoduchý výkon.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 2604)
dne: 1.03. 2010

Dobrý den,pane doktore,prosím vás,je daná velikost prsou, od které hradí zmenšení pojištovna?Mám fyzické i psychické problémy se svými prsy.Po porodu dvou dětí mám z "dvojek""pětky".Jsem z toho neštastná,stydím se i před svým mužem.Děkuji za odpovědˇ a přeji hezký den.Andrea

Dobrý den,
ano, musí se jednat nikoli o objemná a pokleslá prsa, ale o opravdovou gigantomastii, tedy o více než jen objemné prsy. Pokud Vaše prsy takové jsou, je možné o úhradě zdravotní pojišťovnou uvažovat. Jenom ale podotýkám, že číslování podprsenek (1,2 apod. či A,B,C apod.)je záležitostí konfekce, nikoli hodnocení prsů co do velikosti a má tedy k hodnocení prsů (pokles, hypertrofické prsy, gigantomastie apod.) jen velmi volný vztah.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvetseni prsou

(příspěvek číslo: 2603)
dne: 27.02. 2010

Dobry den pane doktore chtel bych se zeptat, kdy muze moje zena otehotnet po zvetseni prsou? Mame uz jedno dite, ale chteli bychom jeste jedno. Manzelka ma od prirody mensi prsa a moc rada by si je zvetsila a ja bych taky nebyl proti. A chtel jsem se jeste zeptat, jestli to pak nebude mit nejaky vliv na kojeni? Jo a jeste takova poznamka, manzelka uz nekoji, ale porad se ji nalevaji prsa materskym mlekem, jestli to taky nejak vadi? Mockrat dekuji za odpoved! Jirka

Dobrý den,
otěhotnět a kojit po zvětšení prsů se může prakticky kdykoliv. Na kojení nmají implantáty žádný vliv a žena s implantáty může kojit stejně jako ta, která implantáty nemá. Pokud má Vaše žena nějaké potíže, měla by navštívit odborníka na nemoci prsu - mammologa. Já osobně vždy požaduji před operací prsů vyšetření mammologem a jeho souhlasné vyjádření se zamýšlenou operací.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 2602)
dne: 27.02. 2010

Dobrý den.Jsem muž 39 let, hmotnost 140 kg. Kolik mě bude orientačně stát liposukce břicha ? Děkuji.

Dobrý den,
je mi líto, ale nepomohu Vám. Liposukce je metoda tvarování postavy, body contouringu, nikoli metoda redukce tělesné hmotnosti. Pokud Jste z plzeňska či západních Čech, bude nejlépe, když se objednáte v nutriční poradně I.interní kliniky FN Plzeň, kde Vám pomohou. Obezita je nemoc s vážnými důsledky na zdraví a život a čím dříve se zahájí její léčba, tím lépe. Je dobře, že s tím něco chcete dělat, ale liposukce není vhodné řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika očních víček

(příspěvek číslo: 2601)
dne: 26.02. 2010

Dobrý den pane doktore.
Mám zájem o plastiku očních víček.Chci se zeptat,jak je to s keloidníma jizvama po operaci. Mám z toho strach ,jelikož se mi většinou po úrazu či operaci udělají. Popřípadě Vás poprosím o termín konzultace.
Děkuji za odpověď.
Jermilovová

Dobrý den,
keloidní jizvy jsou velký problém, naštěstí se ale keloid často mylně zaměňuje za zbytnělou jizvu, kde je již situace výrazně lepší. To ale také probereme při konzulzaci - ozvěte se mi na můj mail kydlicek@fnplzen.cz a domluvím si nějaký vhodný terčmín, kdy se setkáme.
Hezký den !
T.Kydlíček


Čelo

(příspěvek číslo: 2600)
dne: 24.02. 2010

Dobry den pane doktore.Mam nízky čelo.Je mozne ho zvětšit trvalým odstránením vlasu?Když ne, je jěste nějaka jiná možnost?A kolik by to stálo?
Vopred děkuji a přejí hezkej den

Dobrý den,
myslím, že nejlepší by byla laserová depilace, tedy odstraněním vlasů a vlasových cibulek laserem. Já se ovšem laserovozu medicínou nezabývám, takže Vám asi nepomohu, je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlíček


Hemangion

(příspěvek číslo: 2599)
dne: 23.02. 2010

Dobrý den chtěla jsme se zeptat dcerka 2 roky má v genitálu asi jako nehet od palce hamngion a nezmenšuje se občas pláče že jí to pálí.Doporučujete již ted ho odstranit popřípadě jakým způsobem a zda se něco platí. Děkuji

Hezký den,
já osobně bych doporučil hemangiom ještě neřešit a vyčkat, nicméně asi úplně nejlepší by bylo, kdybyste navštívili dětskou poradnu našeho odd. (úterý, 9,0-11,30hod.) a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Otoplastika

(příspěvek číslo: 2597)
dne: 23.02. 2010

Dobrý den,

ráda bych si nechala přišít odstálé ušní boltce. Jaká je čekací doba ve Vaší ordinaci?

Děkuji za odpověď a přeji pěkný den,
J. Popovová

Dobrý den,
děkuji za důvěru ! Obvyklá čekací doba je 1,5 měsíce, ale uvolnilo se mi jedno místo příští v pondělí 8.3. Pokud by Vám tento termín vyhovoval ozvěte se mi na č. 603 838 838 a domluvíme se jak to uděláme. Pokud ne, pokud by se Vám to 8.3. nehodilo najdeme jiný termín, žádný problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


dotaz k operaci

(příspěvek číslo: 2596)
dne: 23.02. 2010

Pane doktore,
děkuji za rychlou odpověď. Ráda se do Vaší ambulance dostavím. Můžete mi, prosím, napsat termín návštěvy? Ještě jsem se chtěla pane doktore zeptat, jestli budu muset kvůli pojišťovně podstoupit opět všechna vyšetření (neurolog, ortoped, mamograf)a jestli je zde určité riziko, že mi pojišťovna operaci neuhradí.
Ještě jednou děkuji
Kyzlíková

Dobrý den,
dostavte se nějaké pondělí dopoledne(jak se Vám to bude hodit)do ambulance ve FN jako minule a poradíme se.
Hezký den !
T.Kydlíček


dotaz k operaci

(příspěvek číslo: 2595)
dne: 23.02. 2010

Vážený pane doktore,
v říjnu jsem měla podstoupit operaci (jedná se o zmenšení prsou). Podrobila jsem se veškerému předoperačnímu vyšetření a nastoupila do nemocnice. Při vizitě jste mi sdělili, že moje výsledky (jednalo se o výsledek krve) nejsou uspokojivé a že mi operaci nedoporučujete. Dále jste mi doporučili vyhledat hematologa a dát se tak po zdravotní stránce do pořádku. Dnes už dle lékaře (hematologa) jsem schopna operace, ale hematolog mi nedoporučuje podstoupit autotransfuzi, jelikož bych opět byla anemická. Výsledky mám již v pořádku. Chtěla jsem se Vás pane doktore zeptat, kdy bych mohla podstoupit operaci, co vše musím ještě před operací zajistit. Operaci mám schálenou pojišťovnou.
Přeji Vám hezký den a děkuji za odpověď
Kyzlíková M.

Dobrý den,
musíte se opět dostavit do ambulance našeho odd. k domluvě nového operačního termínu. Opět budou nutná předoperační vyšetření a nová žádost reviznímu lékaři, protože to stávající schválení je již propadlé. Bez Vaší osobní účasti to ale, bohužel, nepůjde zorganizovat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Věková hranice pro zákrok

(příspěvek číslo: 2594)
dne: 22.02. 2010

Dobrý den, jaká je minimální věková hranice pro podstoupení zákroku modelace prsou? Děkuji za odpověď, Zuzana K.

Dobrý den,
já osobně se u všech kosmetických operací (kromě operace odstálých ušních boltců) snažím dodržet hranici 18 let a i když proti tomu mohou být různé protinázory, mám ke svému postoji řadu dobrých důvodů.
Hezký den !
T.Kydlíček


Subkutánní mastektomie

(příspěvek číslo: 2593)
dne: 22.02. 2010

Dobrý den,
chci se zeptat na možnost operace prsů. V roce 2007 mě na genetice potvrdili mutaci BRCA1 genu, v důsledku které mám zvýšené riziko vzniku nádoru prsu a bylo mi doporučeno odstranění žlázy. Je možné odstranit žlázu způsobem Subkutánní mastektomie a následně provést rekonstrukci prsů? Provádíte tento zákrok na vašem oddělení? a ještě poslední dotaz, hradí tento zákrok pojišťovna, děkuji za odpověď.
J.K. Plzeň

Dobrý den,
ano, tyto a podobné výkony provádím na oddělení plastiké chirurgie FN Plzeň a máte pravdu. Pokud Jste nositelkou mutace BRCA1, pak je skutečně nejlepším řešením subkutánní mastektomie s bezprostřední rekonstrukcí prsů. Operace a všechny náklady s léčbou spojené jsou plně hrazeny zdravotními pojišťovnami. Asi ale nejlepší bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6.patro. Podíváme se a uvidíme co a jak udělat, aby to bylo dobře.
Hezký večer !
T.Kydlíček


zvetseni prsou

(příspěvek číslo: 2592)
dne: 21.02. 2010

dobry den chtela bych se zeptat jestli je mozne si nechat zvetsit porsi kdyz jsem 4 mesice po porodu ale dite jsem kojila jenom 4 tydny pak mi mleko zmizelo samo od sebe dekji za odpoved

Dobrý den,
ano, z mého hlediska to možné je, operace možná je.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšeni prsou

(příspěvek číslo: 2591)
dne: 21.02. 2010

dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mi u vas na zvetseni prsou ze vsim vsudy tedy i s pradlem a s pobytem stacilo 46000 dekuji za odpoved

Dobrý den,
pokud bychom použili kulaté implantáty Laboratoires Eurosilicone 81 s vysokým profilem, byla byste hospitalizována 1 den a použili bychom 1 elastickou podprsenku, pak by konečná cena činila 47.000,-Kč. Nepočítám tedy předoperační vyšetření, které si ženy shánějí sami, ale nejedná se o nějak vysokou částku, která by výrazněji zvyšovala rozpočet.
Hezký den!
T.Kydlíček


<< < 37 / 130 > >>