Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Liposukce

(příspěvek číslo: 2778)
dne: 6.09. 2010

Dobrý den pane doktore,
mám dotaz ohledně liposukce vnitřních stehen a břicha. Chtěla bych se zeptat, jestli to lze provést běhěm jedné operace. Jedná se pouze o malé množství tuku-nejsem tlustá. A potom bych se chtěla zeptat, jestli je lepší na takový zákrok vyčkat až po porodu, jestli pak případné těhotenství celou Vaší práci nezničí, konkrétně břicha. Těhotenství plánuji tak do 2 let dá-li bůh. Předem moc děkuji za odpověď.
Hezký den.
Tereza

Dobrý den,
pokud Jste štíhlá jak píšete, nebude žádný problém operovat břicho včetně boků a stehna. Jaké změny způsobí případné těhotenství ale nikdy nevíme, třeba jen minimální. Pokud ale s rodinou počítáte až tak za 2 roky jak píšete, tak bych operaci klidně podstoupil ještě před ní. Ale to všechno probereme při případné konzultaci
Hezký den !
T.Kydlíek


jizva po "císaři"

(příspěvek číslo: 2777)
dne: 30.08. 2010

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné opravit jizvu po císaři, jeden spodní steh se mi tenkrát (před 18ti lety) nevstřebal, jizva se zanítila, část jizvy mi pak museli naříznout a spodní steh vyndat, což je dosud vidět, navíc mi jizva jakoby táhne a mám nad ní takový převis, v případě, že by oprava byla možná, tak by mě samozřejmě zajímalo kolik by zákrok stál a na jak dlouho by mě tzv. vyřadil z pracovního procesu, předem děkuji za odpověď. Daniela H.

Dobrý den,
ano, možné to skutečně je a pokud by se jednalo pouze o vlastní jizvu nebyl by to ani nijak zatěžující a rozsáhlý výkon. O tom jak dlouho nebudete moci pracovat spolurozhoduje i vaše profese. Pokud pracujete např. v kanceláři, pak si myslím, že po cca 5 - 7 dnech můžete klidně začít. Cenu bych byl ale schopný určit až jizvu uvidím a posoudím, zda bychom operovali v místním či celkovém umrtvení. Je proto nutné se sejít a vše zvážit, na tomto místě je nemožné se seriózně přesně vyjádřit.
Hezký den !
T.Kydlíček


hrazení zákroku

(příspěvek číslo: 2776)
dne: 27.08. 2010

Dobrý den,pane doktore,
mám jeden velký problém,po dětech mi zůstalo větší břicho,spíše převis,který bych chtěla odstranit.Chtěla bych se zeptat na kolik by zákrok asi vyšel a zda je možný splátkový kalendář nebo jen hotově.
Děkuji Forejtová

Dobrý den,
nejspíše by se jednalo o abdominoplastiku, takže bychom se pohybovali (operace + dvoudenní hospitalizace + elastické prádlo) okolo 32.000,- Kč. Je mi líto, ale splátky neposkytuji, nemám s nimi dobré zkušenosti, mohu Vám ale zprostředkovat poměrně výhodný úvěr u Čs.Spořitelny.
Hezký den !
T.Kydlíček


ostuda nos

(příspěvek číslo: 2775)
dne: 27.08. 2010

Vážený pane doktore!
Je mi 30 let a v nedávné době jsem trochu ulít na koxu... Jako památka, též varování, na tu dobu mi zústala levá nosní dírka značně zvětšená směrem k hornímu rtu. Možná i proto, že v 18 letech jsem při sportu přišel o levý horní řezák (jedničku), je tam díra. Zub nahradil titanový implantát s keramickou korunkou, ale potřeboval bych ještě "silikonovou" výplň pod horní red směrem k nosní dírce, v místě kořene chybějícího zubu...
Prosím Vás byl byste tak laskav... a za kolik?
Děkuji za odpověd
Marcel

Dobrý den,
rád bych byl konkrétnější, ale nejdříve než Vám odpovím Vás musím vidět. Podíváme se, vše zvážíme a pak se mohu vyjádřit co by bylo nejlepší. Navštivte mě tedy v mé poradně, kterou pro podobnou problematiku mám každé pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Re: řasy

(příspěvek číslo: 2774)
dne: 25.08. 2010

a nevíte kde něco takového dělají ? děkuji

Dobrý den,
je mi líto, ale nevím.
Hezký den !
T.Kydlíček


řasy

(příspěvek číslo: 2773)
dne: 22.08. 2010

dobrý den, provádíte nějakou ,,rekonstrukci" nebo nastřelování řas ? měl jsem trichiázu a po operacích mi na horních víčkách hodně řas chybí a jsou nepravidelné, nevypadá to dobře a nevim co s tím , existuje nějaká operace a kolik by stála, děkuji

Dobrý den,
je mi líto, zklamu Vás, ale tímto se nezabývám.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení rtů

(příspěvek číslo: 2772)
dne: 16.08. 2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je u Vás možné nechat si zvětšit rty pomocí botulotoxinových injekcí? Děkuji

Dobrý den,
preparátem botulotoxinu (Botox,Dysport) není možné ret zvětšit, nejspíše myslíte zvětšení rtu nějakou výplňovou látkou, fillerem. Ano, možné to je, používám preparáty síťované kyseliny hyaluronové. Termín konzultace je možné si domluvit na mém mailu kydlicek@fnplzen.cz, event. telefonicky na č. 603838838.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika prsou

(příspěvek číslo: 2771)
dne: 16.08. 2010

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, asi v 11 letech mi začli růst prsa, během dospíváni mi ale rostlo jen jedno tak jak mělo do čísla 3 a druhe jen do čísla 1. dnes je mi 21 a trápí mě mít jedno malinky jedenáctileté slečny a druhé mít dospělé ženy.musim nosit na jedné straně epitézu abych velikost v podprsence vyrovnala. tento problém mě velice trápí a chtěla bych se příteli s prsama chlubit a ne se za ně stydět.každý den to vnímám a vidim ten rozdil i když mám pod tričkem ve zdravotní podprsence epitézu. nelibim se sama sobě a chci to změnit. moje doktorka říká že když je to vrozená vada a ne oprava chirurgického zakroku tak je operace hrazená pojišťovnou. v mém případě bych prý musela podstoupit 3 operace. co je na tom pravdy? děkuji za odpověď Lucka

Dobrý den,
asymetrie je do určité míry zcela přirozená. Když však odlišnost prsů co do velikosti nebo do tvaru prsů přestoupí určitou mez, stává se to problémem, který je vhodné řešit. Jinou otázkou je JAK to řešit. Já osobně doporučuji přístup přísně individuální, který jednak respektuje anatomické poměry Vašich prsů a současně respektuje Váše představy. Pokud tedy Vaše lékařka uvažuje o 3 operacích, má k tomu asi své důvody a já, protože nemám o Vás k dispozici dostatek informací, nemám možnost se k tomuto vyjádřit. Pokud je asymetrie co do tvaru a velikosti prsů výrazná, pak určitá účast zdravotní pojišťovny možná nejspíše bude.
Hezký den !
T.Kydlíček


Kožní převisy na zádech

(příspěvek číslo: 2770)
dne: 15.08. 2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost korekce kožních (tukových )převisů na zádech v nad pasem. Děkuji Nováková

Dobrý den,
k tomu, abych Vám mohl fundovaně odpovědět je nutné Vá vidět a vědět o Vás trošu více. Nějaké možnosti máme, ale skutečně bez bližších znalostí situace není možné se na tomto místě seriózně vyjádřit.
Hezký den !
T.Kydlíček


nerovnosti ve rtu po zvětšení retní červeně

(příspěvek číslo: 2769)
dne: 15.08. 2010

Dobrý den, myslíte, že lze pomocí výplňových materiálů alespoň částečně opravit nerovnosti ve rtu po jeho zvětšení posunem tkáně? I například na jeho vnitřním okraji, kde je nesouměrný ?
Děkuji a velmi si vážím Vaší ochoty odpovídat na dotazy laiků.
Tereza

Dobrý den,
děkuji !:-) Ano, nerovnosti rtu možné do jisté míry korigovat je, nicméně jinou otázkou je poločas, nebo chcete-li trvanlivost materiálu v tkáních. Ale obecně řečeno ano, možné to je.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení prsu

(příspěvek číslo: 2768)
dne: 15.08. 2010

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, mám doporučení od obvodního lékaře + od ortopeda na zmenšení prsou (přes pojišťovnu). Nemám tzv. gigantomastii, jak zmiňujete u předchozích dotazů. Mám problémy s páteří, časté bolesti zad atd. Toto mám napsané od pana doktora - ortopedie.: Klin.fixovaná kyfosa hrudní baz kontraktur s palpační citlivostí v okolí proc. spinosi a paravertebrálních valů. Pacientka nedosáhne aktivně ani pasivně vyrovnání hrudní kafosy.
RTG-klínovitá těla obratlů T7-T9, hrudní kyfosa 38stupňů. Ostatní nález v mezich normy.
Dg. Chronické bolesti v oblasti bederní páteře při fixované kyfose.
Stav je trvalý, zmenšení prsů by mohlo přinést pacientce úlevu.
Žádanky: Poukaz na vyšetření/ošetření (RTG) (Dg.:M5464)
Můžu se zaptat na váš názor?
Předem děkuji Katka

Dobrý den,
chápu vaše potíže a je jasné, že se snažíte najít pomoc kde se dá. Nevím jenom, je-li zrovna toto spávné místo. Pokud se nejedná o gigantomastii, lze o efektu úlevy po operaci vážně pochybovat. Pokud se totiž odstraní např. 300 g a 1000 g z jednoho prsu je to rozdíl. Druhá otázka je úhrada zdravotní pojišťovny. Nejedná - li se o gigantomastii, kde by zmenšovací operace měla jistý úlevový (nikoli však léčebný) efekt není vůbec jasné jak by sezdrav. pojišťovny k problému postavily. Ona tato problematika je vůbec složitá a bez ososbní konzultace je těžké něco přesnějšího a serióznějšího říci.
Hezký den !
T.Kydlíček


Vrásky v obličeji

(příspěvek číslo: 2767)
dne: 13.08. 2010

Dobrý večer, je možné si u Vás nechat vyplnit vrásky v obličeji? V ceníku jsem to nenašla a jaká by byla cca cena za vyplnění okolo očí a úst? Neni to hluboké :-). Popřípadě zda vystavujete nějaké dárkové poukazy, které bych u vás mohla zakoupit? Chtěla bych to darovat mamince, která by to u Vás potom podstoupila :-).
A druhý dotaz. Zda vyplňujete rty kyselinou hyar...(omlouvám se název si nepamatuji) a jaká je cena? Moc děkuji

Dobrý den,
cena výplně vrásek vždy záleží na značně a druhu výplňového materiálu a na množství použité létky - cena není uvedena podle krajin, protože se individuálně liší a informace by byly tak zavádějící. Nicméně já jsem k fillerům, výplním velmi kritický a i když tyto výkony provádím, musí být vše dobře zváženo a promyšleno tak, aby se jednalo o efektivní investici a ne o vyhozené peníze - jednoduše, aby výplně měly viditelný efekt. Výplňových materiálů je spousta a liší se nejenom složením a biologickým poločasem, ale i cenou. Já t.č. používám pouze čistou síťovanou kyselinu hyaluronovou, konkrétně materiál CrmGel a CrmDex.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jaká značka prsních implantátů?

(příspěvek číslo: 2766)
dne: 13.08. 2010

Dobrý den, za 14 dní podstoupím augmentaci a byly mi chirurgem navrženy anatomické implantáty. Lékař mi doporučil dvě značky, mezi kterými si mám vybrat a to je můj problém. Jde buď o francouzské fa. Arion nebo Mcghany. Cenový rozdíl mezi nimi činí 20000. Ovšem lékař mi nedokázal vysvětlit proč je tento rozdíl tak veliký. Tvrdí, že těch levnějších se bát nemusím,poskytnou mi úplně stejnou službu jako Mcghany, jde pouze o placení značky a nemůže prý ani říci, že by byla nějaká spojitost mezi cenou implantátů a výskytem komplikací. můžete mi pomoci se rozhodnout, který typ mám preferovat? Moc děkuji a přeji příjemný den.

Dobrý den,
já osobně jsem ke značkám implantátů kritický, udržuji si od problému odstup a řídím se doporučeními a informacemi mezinárodní organizace IQUAM, která problém implantátů a augmentací (a nově i výplňových materiálů) sleduje celosvětově. Pár věcí mám ale za zcela jasné. Předně, že neexistuje nějaké nezávislé hodnocení implantátů co do kvality. Není žádná takový "top ten", který by usnadnil orientaci a katerý by jasně řekl jaký implantát je kvalitnější a jaký lepší. Nic takového neexistuje a na informace firem, které o sobě tvrdí, že jsou nejlepší se dívám s nadhledem. Pro mě je hlavní, a to je to druhé, moje vlastní zkušenost. Já např. používám hlavně implantáty Laboratoires Eurosilicone již řadu let, jsem s nimi spokojený a nemám s nimi žádné problémy. Vyzkoušel jsem prakticky všechny značky, ale mám za to, že poměry cena/výkon je zde optimální. A jedna perlička na závěr. Firma McGhan již neexistuje, přejmenovala se s novým vlastníkem na Natrelle. A proč? Protože zakladatel značky pan Don McGhan má v USA nějaké problémy s daněmi a firma se tak nechce kompromitovat. Ale co chci vlastně říct - pan Don McGhan je majoritním vlastníkem firmy Eurosilicone S.A.S, která vyrábí zmíněné implantáty... A závěr ať si udělá každý už sám:-))
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2765)
dne: 13.08. 2010

Dobrý den, uvažuji o plastické operaci zvětšení prsou, ale mám obavy z možných komplikací po operaci, především z kapsuly. Chtěla bych se Vás touto cestou zeptat, jak častá je tato komplikace u Vašich pacientek a jak se řeší? Děkuji za odpověď. Helena F.

Dobrý den,
perikapsulární fibróza je komplikace, která se vyskytuje na celém světě. Je způsobována zvýšenou tvorbou vazivového pouzdra okolo implantátu, který je tímto vazivovým pouzdrem ztlačován. Prs je pak tužší, ztrácí přirozený tvar a implantát je nařasený. Perikapsulární fibróza dle společnosti IQUAM má stupně I.-IV., přičemž stupeň I. je přirozený a žádoucí, od stupně II. však přibývají problémy. Operaci si vyžádají obvykle poslední dva stupně, tedy III. a IV. Naštěstí se zvyšujícím stupněm kapsulace klesá i frekvence jejího výskytu. Čísla o výskytu a procentuálním zastoupení se mezi statistikami poněkud liší, já osobně u své klientely odhaduji frekvenci nejtěžšího stupně IV. do cca 2% a stupně III. do 6%, což je ale v souladu s většinou statistik. Pokud jsou potíže obtěžující je možné se pokusit o řešení operací, při které se jizevnaté poutdro uvolní či odstraní a implantát eventuálně (někdy) i vymění.
Hezký den !
T.Kydlíček


Metacrill

(příspěvek číslo: 2764)
dne: 11.08. 2010

Dobrý den, na vašich stránkách jsem nenašla plný výčet výplňových materiálů proti vráskám. Velkým hitem se u nás stává Metacrill, je trvalý a neničí mimiku jako botox. Pracujete s ním? Nechtělo by se mi jezdit do Prahy..Děkuji

Dobrý den,
výplňových materiálů je velké množství a vavíc se poměrně rychle mění, proto podrobný výčet na stránkách uvedený není. Nicméně vždy vybírám látky na bazi síťované kyseliny hyaluronové se středně dlouhým poločasem. Mám k tomu dobré důvody a oporu v doporučení IQUAM (mezinárodní organizace zabývající se prsními implantáty a nově i výplňovými materiály). K dispozici máme řadu látek různého poločasu a složení, já osobně zastávám názor, že opatrnost je na místě - co se jednou do tkáně aplikuje, už se nikdy neodstraní a zcela otevřeně - k metakrilu jsem kritický a než jej budu používat, což není problém, ještě si počkám na komplikace a negativa tohoto materiálu.
Hezký den !
T.Kydlíček


křivý nos

(příspěvek číslo: 2763)
dne: 10.08. 2010

Dobrý den, pane doktore :-) Když mi bylo asi 10 let spolužák mi při tělocviku zlomil nos. Já si to nepamatuji, ale z vyprávění vím, že jsem šla na operaci , při které mi měl být nos "opraven" a zároveň vyndány nosní mandle. Pan doktor ale PRÝ zapomněl a vyndal mi pouze ty mandle. Je mi 23 let, nos mám křivý (nějak moc se tím netrápím, naučila jsem se s tím žít), ale už několik let uvažuji, že bych šla na úpravu, ale nějak mě odrazují příběhy našich celerit, kterým se operace nevydařila :-) Jak moc je tato operace náročná? Nos mám zakřivený doprava. A je to úprava do konce života? A poslední dotaz, kolik peněz je třeba si připravit? Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Dobrý den,
operace nosu, rinoplastika je ve všech ohkedech náročný výkon a jedná-li se o tzv. sekundární rinoplastiku, tedy výkon po úraze či předcházející operaci, je obtížný tím více. To vše jenom podtrhuje, že rinoplastiku si oba, klient i lékařž musí pořádně rozmyslet a zvážit- Pokud se nos operuje, jedná se o změnu tvaru a velikosti již na celý život, cena operace včetně dvoudení hospitaliozace pak činí 29.000,-Kč. Ale to předbíháme, nejdříve se musíme sejít, vše dobře posoudiot, zvážit a promyslet, musíe být 100% informovaná a pak se teprve můžeme rozhodnout k nějakému řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace břicha

(příspěvek číslo: 2761)
dne: 9.08. 2010

Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat operaci břicha,protože liposukce díky velikosti je nejspíše zbytečná, jsem ale poměrně mladá (23) a děti plánuji nejdříve za dva až tři roky...myslíte že má tato operace tedy ted smyl???bylo by možné spojit tuto operaci zároven i s liposukcí boků?předem děkuji Laura

Dobrý den,
zda operace má či nemá smysl musíte určit Vy, nikdo jiný to udělat nemůže. Já osobně si myslím, že vzhlede k ašemu věku vhodná je. Ostatní Vám mohu říci až po vyšetření, jinach bych Vás mohl mystifikovat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Kdy po porodu?

(příspěvek číslo: 2760)
dne: 9.08. 2010

Dobrý den,chtěla bych jen vědět,za jak dlouho po porodu je možné přijít na liposukci a úpravu prsou?Porod císařský řez,kojení ukončeno necelý měsíc po porodu.
Děkuji V.Z.

Dobrý den,
je ti sice poměrně individuální, ale já osobně bych viděl jako optimální ostup od porodu 4 - 6 měsíců.
Hezký den !
T.Kydlíček


stýdké pysku

(příspěvek číslo: 2759)
dne: 7.08. 2010

Dobrý den,prosím vás je možné zmenšení stydkých pysků v době 6ti nedělí.Porod normální cestou nebo císařským řezem.Děkuji

Dobrý den,
možné to je, ale považuji to spíše za nevhodné, doporučuji vyčkat alespoň 3 měsíce od porodu.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika prsou

(příspěvek číslo: 2757)
dne: 1.08. 2010

Dobrý den,
prošla jsem asi 10 stránek předchozích příspěvků, více jsem neměla čas. Zajímalo by mně jak dlouho vydrží zvětšení prsů, slyšela jsem, že po 10-ti letech se musí dělat znovu. Je to pravda, nebo jak dlouho implantáty vydrží. Když už to stojí kolem 50 tis. tak by to mělo být na celý život....
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
je mi líto, ale nic v není natrvalo, ani prsní implantáty, na druhé straně není nutné implantáty měnit pokud nedělají subjektivní potíže a ultrazvukové vyšetření neprokazuje únavu implantátu. Jinými slovy, zatím nemáme k dispozici implantát, který by měl neomezenou životnost, ale je určitě delší než 10 let. Ostatně nová Škoda Superb kombi v plné výbavě stojí okolo miliónu korun a možná vydrží kratší dobu než prsní implantát...:-)
Hezký den !
T.Kydlíček


Ventroplastika?

(příspěvek číslo: 2756)
dne: 29.07. 2010

Dobrý den pane Doktore
Chtěla jsem Vám již telefonovat ale nechci se unáhlit nebo tak nějak.Jsem po dvou porodech:kluk r.1999 51/4100g a kluk r.2009 51/4470g,oba normální cestou.Bohužel mi zůstala poporodní kýla a rozestup svalu..."břiš.kýla bez neprůch.n.gangrény (K43.9) diastáza přímých břišních svalů s výrazným vyklenutím břišní stěny v rozsahu od mečíku téměř k symphyse s pupeční kýlou.Břišní stěna v uvedeném rozsahu oslabena.Doporučená konsultace na klinice plastické chirurgie"....Kýla byla velikosti na prst cca 2cm a rozestup svalu velikosti na dlan,poslední kontrolu mi pan doktor řekl cca 14cm.Nosím břišní pás a jsem zoufalá,chirurg mi doporučil plastickou chirurgii ale na té mi řekli že jsem obj do FN tak jdu tam...vím že bude potřeba i rekonstrukce pupíku-neznám název a nerada bych běhala z operace na operaci.Prosím Vás o pomoc,radu,případně zda by bylo možné Vás kontaktovat,nevím jak nebo kde se vyřizuje posouzení na úkon hrazený zdrav.pojištovnou-neměl by v tom být dle pana doktora v mém případě problém,vypadám jako před porodem(i doktoři nevěřili...)Děkuji za jakoukoliv odpověd,s pozdravem Helena B.Brno

Dobrý den,
rád bych Vám řekl více, byl konkrétnější, ale nejdříve než Vám odpovím Vás musím vidět a vyšetřit Vás, nečrad bych si vymýšlel. Teprve po vyšetření , kdy vše zvážíme se mohu vyjádřit co by bylo nejlepší. Navštivte mě tedy v mé poradně, kterou pro podobnou problematiku mám každé pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposukce břicha

(příspěvek číslo: 2755)
dne: 28.07. 2010

Vážený pane doktore,
již od mládí mám problém s hromaděním tuku v partiích břicha a žaludku. S přibývajícím věkem, i když se snažím dodržovat zásady správné výživy. Ráda bych využila liposukční techniku, kterou nabízí vaše pracoviště. Je mi 44 let, leckde jsem se dočetla, že v tomto věku již není jistota, že se kůže po odsátí správně "přilepí" zpět. Jaký je Váš názor? Děkuji a přeji hezký den

Dobrý den,
vždy se musí postupovat přísně individuálně, nepaušalizovat. Záleží na mnoha faktorech, např. na předoperačních anatomických poměrech, kvalitě tkání, subjektivních představách o výsledku operace apod. Já osobně si netroufám Vám na tomto místě jednoznačně odpovědět, ale pravdou je, že ve věku nad 40 let je nutná zvýšená opatrnost. Pokud byste měla zájem bylo by asi nejvhodnější se sejít a vše posoudit.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika uši

(příspěvek číslo: 2753)
dne: 24.07. 2010

Dobrý den, pane doktore zajímalo by mne jestli provádíte také plastiku uší(odstávající uši) pokud ano přispívá nebo zcela hradí z.poj.?Kolik tato operace stojí? Děkuji za odpověd a přeji hezký den.
Vlášková 30let

Dobrý den,
ano, operace odstálých ušních boltců (otoplastika) provádím poměrně často. Jedná se o operaci prováděnou v místním umrtvení a ambulantně, která je hrazena zdravotní pojišťovnou pouze do 10 věku pacienta. Cena operace činí 9.500,-Kč, hojení trvá 2 týdny a komplikace se vyskytují zřídka.
Hezký den !
T.Kydlíček


konzultaceII

(příspěvek číslo: 2752)
dne: 24.07. 2010

Tak právě koukám na starší příspěvky a čtu, že zrovna 2.8 nejspíš nebudete ordinovat. Vím ale, že někdy po dohodě děláte i konzultace o víkendu, šlo by konzultaci kvuli rhinoplastice tedy naplánovat na sobotu 31.7. ve 12hod?
Jestě jednou děkuji za odpověď
S pozdravem Marie Šípková

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Určitě se domluvíme, nejlepší ale bude, když se mi ozvete na můj mail kydlicek@fnplzen.cz či tlf. č. 603 838 838 a nějak to zvládneme.
Hezký den !
T.Kydlíček


kontrola

(příspěvek číslo: 2750)
dne: 22.07. 2010

Dobrý den , mám přijet na kontrolu po labioplastice, jezdím občas do Plzně ale nikdy mi to nevyjde na pondělí, je možné přijít na kontrolu jiný den než v pondělí? Děkuji za odpověď

Dobrý den,
asi nejlepší bude, když se mi ozvete na můj mail kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf. č. 603 838 838 a určitě se nějak domluvíme.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 31 / 130 > >>