Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


operace prsou

(příspěvek číslo: 2862)
dne: 7.01. 2011

Dobry den,mam velkou asymetrii prsou/č.5 a č.8/ a stim spojene psychicke problemy.Je mozne,aby operaci hradila vzp?Kolik takova operace stoji?Dekuji za odpoved.renata

Dobrý den,
ano, popkud lze stav považovat za vrozenou vadu (rzdíly mezi objemem obou prsů jsou výrazné a vysoko přesahují tzv. fyziologickou asymetrii prsů) pak to možné je. V případě, že by se nejednalo o tzv. zdravotní indikaci operace, což se rozhodne během konzultace, cena operace včetně dvoudenní hospitalizace a jedné elastické podprsenky činí 32.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jizva

(příspěvek číslo: 2861)
dne: 5.01. 2011

Dobrý den, před měsícem jsem byla na chirurgickém zákroku, který se týkal korekce vtažené jizvy po císařském řezu. Zákrok však nebyl zcela úspěšný, jizva sice vypadá lépe, ale stále se vtahuje dovnitř. Můžete mi prosím poradit, zda lze v tuto chvíli můj problém řešit? Velmi děkuji za odpověď. Hanka

Dobrý den,
asi nejlepší by bylo, kdybyste mě navštívila v mé poradně, kterou pro podobnou problematiku mám každé pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro (kromě pondělí 17.1.11). POdíváme se a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


kruhy pod očima

(příspěvek číslo: 2860)
dne: 3.01. 2011

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda se na vás mohu obrátit s problémem - kruhy pod očima. Mám je již od mládí, žilky mi prosvítají pod kůží, žádný make up je nezakryje. Dá se s tím něco dělat? Děkuji vám za odpověď. Valentýna

Dobrý den,
pokud se jedná o tzv. kruhy, tedy nikoli "pytlíky" pod očima, pak bych snad zvážil ošetření laserem. Ale to vycházím jen z toho co píšete, bez podrobného vyšetření při konzultaci se není možné rozhodnout zcela seriózně.
Hezký den !
T.Kydlíček


Nahrazení kůže

(příspěvek číslo: 2859)
dne: 1.01. 2011

Dobrý večer mám dotaz moje přítelkině se po pádu poranila v oblasti čela a jedné části tváře,tyto poranění jsou docela citelná je tam sedřená kůže a jsou to takové dva ováli asi 4 cm v průměru je nějaká možnost jak to dát do původního stavu aby měla tváře jako dřív! Děkuji Tomáš

Dobrý den,
já se obávám, že původního stavu docílit již nelze. Muselo by se jednat o velmi povrchní odření, které nezasahuje do hlubokých vrstev kůže, nadto poranění neznečištěné. V takovém případě je možné při adekvátním ošetřování docílit toho, že nevznikne nějaká jizva, pokud ale je poranění rozsáhlejší je nutné s nějak kosmeticky nápadnou jizvou počítat ať děláte co děláte.
Hezký den !
T.Kydlíček


silikonove implantaty

(příspěvek číslo: 2858)
dne: 30.12. 2010

Dobry den,
chcela by som poradit ohladom silikonovych prs, potrebovala by som vediet par informacii co sa tyka celkovej ceny operacie so vsetkym ci uz zakrok, implantaty pobyt v nemocnici a priblizna cakacia doba na operaciu. Som slovenka zijuca v CR a preto som sa rozhodla pre operaciu v CR..
Dakujem s pozdravom Martina

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Pokud bychom použili anatomické implantáty Laboratoires Eurosilicone TMF, jednu elastickou podprsenku Lipoelastic a hospitalizace by trvala 1 den pak by cena činila 51.000,-Kč. Čekací doba se nyní pohybuje okolo 1 - 1,5 měsíce. Konzultace je ale nezbytná, je sice vhodné se sejít, vše důkladně probrat, zvážit a promyslet alespoň 2 týdny před operací, ale můžeme se sejít např. i den před výkonem, abychom ušetřili čas a cestu, jste-li např. zdálky.
Hezký den !
T.Kydlíček


Veselé vánoce

(příspěvek číslo: 2857)
dne: 24.12. 2010

Krásné a pohodové prožití vánočních svátků, nějaké to splněné přání a zdraví přeje Vaše pacientka M.Č. Vám i celému Vašemu skvělému týmu.

Děkujeme Vám a srdečně přejeme Vám i všem našim klientům a příznivcům v novém roce 2011 hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchů, dobrých lidí a vůbec hodně všeho dobrého !!!
Váš Tomáš kydlíček & tým


modelace dvorcem

(příspěvek číslo: 2856)
dne: 19.12. 2010

Dobrý den pane doktore. Mám od Vás udělaná prsa a nyní jsem těhotná, prsa se trochu zvětšila, ale zatím jsou stále pěkná, jen se bojím, co s nima udělá kojení. A tak bych se chtěla zeptat, zda provádítě i menší modelaci bradavkou? Pokud by se prsa prověsila, nebo vytahala kůže, nechci pak měnit implantát,ale také nechci klasickou modelaci. Vím, že je brzy něco plánovat, jen zatím sbírám informace, třeba nic takového v kepším případě potřebovat nebudu:-) Ale přeci jen, kdyby ano, a nebylo to tak strašné, šlo by implantát nechat a pozvednout jen dvorec s jizvou kolem něj a ne víc? A co vše to obnáší? Děkuji za odpověď:-)

Dobrý den,
tzv. periaerolární modelace, kterou ve svém dotazu zmiňujete má své meze, jinými slovy hodí se pouze pro velmi mírné stupně poklesu prsu, její efekt je poměrně malý a ve srovnání s ostatními metodami má poměrně krátkodobý efekt. Postup ve Vašem případě vyžaduje velmi důkladnou konzultaci, při které se pečlivě zváží stávající stav a možnosti, které se naskýtají. Rozhodující jsou anatomické poměry na Vašich prsech a Vaše subj. přánína straně jedné a technické možnosti našich operací na straně druhé.
Hezký den !
T.Kydlíček


výběr implantátu

(příspěvek číslo: 2855)
dne: 17.12. 2010

Dobrý den pane doktore, ráda bych věděla zda jsou anatomické impl. se kterými nejčastěji pracujete, vhodné i pro ženy, které sportují dá se říct více než rekreačně (ne profesionálně), s vysokou fyzickou zátěží v horní polovině těla....nehrozí větší procento přetočení implantátu či něco takového...nevím zda pro svůj klid neoželit větší pravděpodobnost přirozenosti a zvolit raději kulaté impl.(jsem hodně štíhlá)....předem děkuji za odpověď Věra K.

Dobrý den,
na volbu implantátu a jeho uložení má vliv řada faktrů, životní sportovní styl s velkým zatížením horních končetin je pouze jedním z nich. Pokud Jste sportovně založená a zatěžujete svaly ramenního pletence a svaly prsní, pak bych volil uložení implantátu spíše nad prsní sval. Protože Jste štíhlá, což je s ohledem na Váš aktivní životní styl vcelku logické:-) a dáváte přednost přirozenosti prsu nad jeho velikostí (pochopil-li jsem to z dotazu správně) pak musíme dát pozor na velikost použitého implantátu tak jako tak a jeho tvar (kulatý x anatomický) zde hraje spíše druhořadou roli. Jinými slovy i s kulatými implantáty lze docílit pěkná a přirozená prsa pokud se postupuje obezřetně a s mplantáty anatomickými prsa nepřirozená a nepřiměřená pokud si nedáme dobrý pozor. Tvar implantátu je určitě důležitý, ale ne prvořadý, tou je volba správného objemu implantátu.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce lýtek

(příspěvek číslo: 2854)
dne: 17.12. 2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli byste mi provedl liposukci lýtek pouze v lokální anestezii? A kolik by mě to stálo. Předem děkuji za odpověď. Klára

Dobrý den,
ano, možné to je, cena operace včetně elastického prádla by pak činila 14.000,-Kč. Jenom ale podotýkám, že možnosti body contouringu na lýtkách jsou anatomií poněkud omezené.
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastika brady

(příspěvek číslo: 2853)
dne: 14.12. 2010

Dobrý den,
před sedmi lety jsem omdlela a spadla přímo na bradu. Výsledkem byla na dvakrát zlomená čelist, polámané zuby a "zaražená brada". Zatímco čelist srostla, zuby se zaplombovaly, nehezká žádná brada mi zůstala. Chtěla jsem se zeptat, kolik by přibližně stála plastická operace brady (zvětšení), zde v ceníku jsem nic podobného nenašla. Dále bych se chtěla zeptat, jestli by mi v mém případě mohla něco přispět pojišťovna, když je to následek úrazu. Např. plomby jsem dostala automaticky všechny bílé a neplatila jsem nic. Velmi děkuji za váš čas a předem i za odpověď. S pozdravem Ivana

Dobrý den,
asi nejlepší by bylo kdybyste mě navštívila nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Na tomto místě Jste se skutečně mnoho opodobné operaci nedočetla, potože se zde věnujeme především plastické estetické chirurgii, ale Vaše problematika patří spíše do plastické rekonstrukční chirurgie, která řeší poněkud jiné věci. Obě problematiky se na řadě míst prolínají a ovlivňují, což je pro pacienta i obor přínosné. Každopádně pečlivé zhodmnocení stávající stavu je nezbytné, je nutné znát názor stomaloga i stomatochirurga a pak teprve rozhodnout o dalším postupu. Otázku úhrady zdravotní pojišťovnou bych ponechal ještě otevřenou, ne vždy totiž platí, že korekce následků úrazu jsou plně hrazeny zdravotními pojišťovnami, na druhé straně to není úplně vyloučené. Uvidíme, nejdříve se musíme sejít a vše důkladně zvážit a promyslet.
Hezký den !
T.Kydlíček


PLASTIKA UŠÍ

(příspěvek číslo: 2852)
dne: 14.12. 2010

Dobrý den. Mé dceři bude v lednu 5 let a ráda bych jí nechala v březnu udělat plastiku uší. Myslíte, že je to možné, že ještě není moc malá? Děkuji za odpověď. Jana H.

Dobrý den,
operace boltců jsou poměrně častý výkon a nejčastější je právě u dětí, nicméně věc má několik háčků. Předně operaci musí chtít dítě SAMO - tedy samo si musí řict, že mu stávající boltce prostě vadí. Není vhodné, aby se rozhodovalo za něj a sice hned z několika důvodů. Hlavním dlvodem je to, že když dítě samo operaci chtít nebude, bude jí chápat jako neodůvodněné násilí vůči vlastní osobě a bude mít ve své podstatě pravdu. Dalším důvodem je to, že se operuje v místním umrtvení a spolupráce s dítětem je nezbytká - a té je dítě schopné jenom když mu na operaci záleží. V neposlední řadě se boltce po operaci převazují a tehdy je spolupráce také potřeba. Otoplastika je vlastně estetickou operací dětského věku, takže je nutné postupovat jako u jiných estetických výkonů. Jinou věcí je to, že otoplastiku není vhodné před 6. rokem věku provádět. Někteří autoři tvrdí, že do 6 let se boltcová chrupavka vyvíjí a operace tento vývoj může porušit. O tomto faktu se sice dá diskutovat, ale nic nevadí, když se i u pozitivně motivovaných dětí otoplastika udělá až po 6. roce věku.
Hezký den !
T.Kydlíček


nehtove luzko

(příspěvek číslo: 2850)
dne: 13.12. 2010

Dobry den pane doktore,
zajimalo by me zda delate i operace uprav nehtoveho luzka na palci u nohou( zarustani nehtu) a kolik by to stalo.

Predem dekuji Lucie

Dobrý den,
asi Vás zklamu, ale nedělám, je mi líto. Jedná se o nesložitý zákrok, prováděný v místním umrtvení, ambulantně, který patří k malým výkonům, které se provádějí v chirurgických ambulancích. Termín "plastika nehtového lůžka" je pro Vás určitě matoucí, ale s plastikou jako oborem nemá nic společného.
Hezký den !
T.Kydlíček


tumescentní liposukce

(příspěvek číslo: 2849)
dne: 13.12. 2010

Dobrý den pane doktore,
zajímalo by mě, zda provádíte tumescentní liposukce pouze v lokální anestezi. Pokud ne, proč?
Děkuji za odpověď Veverková

Dobrý den,
původní význam slova "tumescentní" znamená, že se používá pomocný roztok určitého složení. Dnes se ale význam tohoto termínu spíše posouvá do roviny, kdy se tím míní liposukc, prováděnou v místním umrtvení. Z hlediska prvního významu lze o tumescentní liposukci hovořit prakticky vždy, jinou otázkou ale je, zda se do zmíněného roztoku dodá konkrétní množství lokálního anestetika a operuje se potom v místním umrtvení, či se tam anestetikum nedodá a operuje v celkové anestézii. Zda používáme manuální, manuální vibrační, nebo asistovanou liposukci je pak otázka už zcela jiná. Já osobně rozsáhlejší plochy a krajiny operuji v anestézii celkové, menší rozsahy v umrtvení místním, vždy se však jedná o liposukci tumescentní a manuální, kterou považuji za nejefektivnější.
Hezký den !
T.Kydlíček


Podbradek

(příspěvek číslo: 2848)
dne: 12.12. 2010

Dobrý den,
chtěla jsem se Vás zeptat, jaké jsou možnosti odstranění podbradku a popř. jaká je cena těchto zákroků. V mém případě se jedná o menší zákrok, spíše o kosmetickou úpravu.
Velice Vám děkuji.

Dobrý den,
ačkoliv se zdá, že otázka podbradku musí být vcelku jednoduchou záležitostí, opak je pravdou. Podbradek svou lokalizací a anatomickými souvislotmi se poměrně pěkně komplikovaným problémem. Předně záleží na Vašem věku a hned potom na anatomických poměrech, Vašich představách apod. Nejjednodušší metodou je prostá liposukce (ambulantní výkon v místním umrtvení), poněkud složitější je pak radikální odstranění tukového polštáře, někdy spojené s úpravou povrchní svalové vrstvy (m.platysma) a kapitola sama o sobě je operace, kterou bychom mohli označit anglickým termínem neck lift, který se blíží svojí podstatou face liftingu. Výběr metody je někdy docela komplikovanou záležitostí, ale ovlivňuje dobu hojení, rekonvalescence a nakonec i cenu operace. Jak ale vidíte osobní setkání nebo alespoň fotodokumentace jsou pro další rozhodnutí nezbytné.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace

(příspěvek číslo: 2847)
dne: 9.12. 2010

Dobra den.Mela bych otazku ci vice otazek.mam po 3detech a 4roky kojeni dohromady udelalo sve na me hrudi.z krasnych pevnych a kulatych nader mam povisle i kdyz ne male nadra ale jsem nespokojena a nestastna.zasahuje to hodne do meho ziti.Sestra ma tez velka nadra a nechala si udelat modelaci a po 3letech je ma tam kde byli a pan doktor ji bude znova operovat a jeste vkladat implantaty.Bojim se modelace samotne protoze jak jsem videla neni trvala.Je mozne i kdyz mam vetsi prsa vlozit implantat?Ci to spojit i smodelaci?A kolik by u vas zakrok se vsim vsudy stal?Vim ze urcite zalezi na konzultaci.Muzete mi prosim odpovedet na muj email jesterkajaja@seznam.cz Predem moc dekuji za odpoved a za vas cas.S pozdravem Zeidlerova J.

Dobrý den,
chápu, že máte obavy, když ono jde to s těmi prsy totiž vůbec složité... Vezmeme to ale nějak popořádku. Předně musí být řečeno, že efekt žádné estetické operace prsů není trvalý. Může být dlouhodobý, ale trvalý nikoli. Prsa, stejně jako všechno stárnou, mění se a to, bohužel, obvykle k horšímu. Proč to tak je a proč u někoho je efekt operace trvalejší a u jiného spíše krátkodobý má mnoho příčin. Jmenovat můžeme např. vrozenou kvalitu tkání, změny tělesné hmotnosti, zejména výrazné hubnutí (!), nevhodné spodní prádlo popřípadě časté chození bez podprsenky, gravidita, hormonální poruchy apod. Operatér sice prsům "dá" pěkný tvar, ale jejich další osud ovlivnit může jenom málo. Pokud se pak sejde několik okolností, které se negativně na prsech odrazí je jasné, že to také negativně ovlivní délku efektu kosmetické operace.
Zmiňujete se o implantátech. Tyto se používají tehdy, když chceme doplnit objem prsu. Je-li tedy prs menší než by si klientka představovala, pak je možné chybějící hmotu prsu doplnit právě implantátem. Pokud ovšem máte prsy větší a problémem je pouze jejich tvar, pak je zbytečné je ještě zvětšovat augmentací. Navíc ne každé prsy k prosté augmentaci jsou vhodné, pouze některé dovolují zvětšení prsů implantáty bez současné modelace.
Problematika je, jak vidíte, velmi složitá a proto je konzultace naprosto nezbytná Teprve po vyšetření a po rozebrání celého problému je možné navrhnout nějaké řešení a stanovit víceméně přesně cenu.
Hezký den !
T.Kydlíček


Tekutina okolo implantatu

(příspěvek číslo: 2846)
dne: 8.12. 2010

Dobry den pane doktore,jsem po augmentaci,kterou jsem podstoupila v cervnu.Prvni sono jsem mela az nyni,kde prepisu kousek zpravy: Usg s norm.nalezem,bez loziskovych zmen,implantaty s mirnymi nerovnostmi a tenkym lemem tekutiny,zlaza bez malignity,axily 0.Jinak vse v poradku.Nemam prijit po roce,ale po pul roce.Mam se neceho obavat?Nebo je mozne ze se tekutina vstreba?Pani doktorka me ujistila,ze je to jen reakce tela na implantat a byva u 30%pripadu.Tak jen se chci ujistit,dekuji moc za odpoved.Jinak zadne problemy s prsy nemam.

Dobrý den,
ano, je to skutečně tak. Okolo implantátu se může občas přechodně vyskytovat volná tekutina , která se sama může vstřebat. Implantát je pro organizmus cizí těleso a tkáně na materiál implanmtátu reagují, tekutina je pak pouze projevem této reakce. Pokud je vše ostatní zcela v pořádku, není se čeho obávat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Horni vicka

(příspěvek číslo: 2845)
dne: 5.12. 2010

Dobry den pane doktore, jsem 3 roky po operaci hornich vicek a vicka mi opet zacinaji klesat, lze znova podstoupit tento zakrok a jak dlouho by mel efekt vydrzet, myslela jsem, ze efekt je dlouhodobejsi, je mi 45 let. Dekuji za odpoved.

Dobrý den,
z toho co píšete a jaké mám zkušenosti s touto problematikou tak mám dojem, že se už asi nejedná o problém vlastních víček, ale spíše o pokles čela a obočí, které blepharochalázu pouze imituje. Samozřejmě, že vyjádřit se mohu až při konzultaci, ale obvykle to bývá takto.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení poprsí

(příspěvek číslo: 2844)
dne: 5.12. 2010

Dobrý den,
mám zájem o zvětšení poprsí a trošku mně mrzí, že jste stáhli galerii fotek a případné pacientky si nemají možnost prohlédnout Vaší odvedenou práci. Má možnost pacientka před operací přibližně vidět jak budou její prsa vypadat a jak určujete velikost. A kolik tato operace včetně pooperační péče stojí. A jak dlouho se u vás na operaci čeká. Moc děkuji za odpověď

Dobrý den,
fotogalerie jsou v některých západních zemích nedovolenou formou reklamy na webu a já s tím souhlasím. Každá klientka je originální pacient a nelze jí zařadit do nějakého šuplíku nebo katalogu a říci, že to bude vypadat tak nebo jinak. Při plánování operace spolurozhoduje spousta nejrůznějších momentů a okolností, přičemž subjektivní přání a představy jsou pouze jedním z nich. Důkladná konzultace je tedy nezbytností, proto vidím fotogalerie jako zavádějící. Při konzultaci, která trvá okolo hodiny klientku vždy vyšetřím, upozorním jí na různé anatomické poměry prsu a vždy chci také slyšet jaké má klientka přání a představy. Na fotografie dojde vždy, ale vždy fotky vyžadují komentář a vysvětlení. Pokud by to tak nebylo stala by se z fotogalerie jakýsi katalog a to by bylo špatěně v každém ohledu. Zkrátka přístup musí být individuální, jinak to dělat neumím.
Pokud bychom použili anatomické implantáty Laboratoires Eurosilicone TMF, byla byste hospitalizována 1 noc a použili bychom 1 podprsenku Lipoelastic PI/M, tak by cena činila 51.000,-Kč. Předoperační vyšetření si dle mého doporučení každá žena shání sama dle doporučení (dle mých zkušeností se jejich cena pohybuje okolo 1.500,-Kč), konzultaci si můžeme domluvit buď mailem na mé adrese kydlicek@fnplzen.cz či tlf. 603 838 838 eventuálně 603 898 514. Čekací doba se pohybuje mezi 1 - 1,5 měsícem.
Hezký den !
T.Kydlíček


zúžení obličeje

(příspěvek číslo: 2843)
dne: 2.12. 2010

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda plastická chirurgie umožňuje zúžit spodní část obličeje, tedy zúžit kulatý obličej?
Velice děkuji za odpověď, Nikola

Dobrý den,
ptáte se na velmi složitou problematiku. Obvykle se podobné problémy neřeší jednou operací, ale muselo by se jednat o více kroků, kdy operace je pouze jedním z nich.
Hezký den !
T.Kydlíček


augmentace

(příspěvek číslo: 2842)
dne: 2.12. 2010

Dobrý den jsem rozhodnutá pro operaci ale mám taky problém mám dvě děti a po druhém jsem dost zhubla mám zvýšenou funkci štítné žlázi myslíte že to stojí v cestě operaci děkuji

Dobrý den,
myslím, že nestojí. Rozhodují pouze tři okolnosti: Váš zdravotní stav, který musí být dobrý a zcela stabilizovaný, anatomické poměry na Vašich prsech, tedy to, zda Jste vhodnou adeptkou augmentace či nikoli a pak Vaše osobní rozhodnutí. Pokud všechny tři momenty jsou v souladu, pak můžeme operovat a nic tomu v cestě nestojí.
Hezký den !
T.Kydlíček


otoplastika

(příspěvek číslo: 2841)
dne: 29.11. 2010

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jestli náhodou nemáte v nejblížší době nějaký volný termín na operaci uší... Předem moc děkuji za odpověď. Lenka

Dobrý den,
protože otoplastika, tedy operace ušních boltců není nějak dlouhá operace, dá se nějaký termín najít. Asi nejlepší bude, když mě zítra, tedy v úterý 30.11.10 někdy dopoledne zavoláte na č. 603 838 838 a pokusíme se to nějak vyřešit, nějaké řešení určitě najdeme.
Hezký večer !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2840)
dne: 28.11. 2010

Dobrý den,mám 40let a moc bych si mnouho let přála zvětšení prsou.Mám velikost 0- a nic.Proto bych chtěla vědět,kolik tato operace stojí(např.jestli je to podle velikosti výplně) a jaký klidový režim je po operaci nutný,kvůli pracovní neschopnosti.A jaká je čekací lhůta na operaci.Za odpověd děkuji a s pozdravem Vendy

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz,rád Vám všechbno vysvětlím, nicméně věcí, které musíte vědět je daleko více. Rozhodně nějlepší by bylo sejít se a vše důkladně probrat a společně zvážit tak, abychom našli individuálně nejlepší možný postup. Pokud budete chtít kontaktujte mě na mém mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf. č. 603 838 838 a najdeme nějaký vhodný termín konzultace.
Čekací doba se nyní pohybuje okolo 1,5 měsíce a kompletní cena obvykle činí 51.000,-Kč bez ohledu na velikost implantátu. Doba hojení se pohybuje okolo 2 týdnů, ale lehká kancelářská práce je možná obvykle již po 10 dnech. Tak to bylo pouze několik informací, víceméně ve zkratce, blíže si vše upřesníme až se osobně setkáme.
Hezký večer !
T.Kydlíček


Odstranění Jizvy

(příspěvek číslo: 2839)
dne: 26.11. 2010

Dobrý Večer Pane Doktore =) MáM Takovou prozbičku!! mám operaci srdce a jelikož ta jizva se mi nelíby šlo by to odstanit lejzrem?? že by to ani nebylo vidět?? Prosím odpovezte co nejdříve je to nutnéé!! děkujii naschle

Dobrý den,
je mi líto, ale asi Vás zklamu. T.č. neexistuje žádný způsob, kterým by bylo možné jizvu "vymazat". Jizva je jiná tkáň než okolní kůže, sliznice, sval či jiná tkáň a proto je vždy i okem odlišitelná. Pokud máte zájem, navštivte mě některé pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lopchotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku a pokusíme se najít nějaké řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Necitlivé bradavky

(příspěvek číslo: 2838)
dne: 26.11. 2010

Dobrý den,
lze nějakým zákrokem zvýšit citlivost bradavek?
Mám poměrně malé bradavky, které navíc reagují pouze na zimu...
Děkuji
Marcela

Dobrý den,
je mi líto, asi Vás zklamu, ale neexistuje žádný způsob jak zvýšit citlivost bradavek, nevím o žádné takové metodě, která by toto řešila.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jizva po popálenině

(příspěvek číslo: 2837)
dne: 25.11. 2010

Dobrý den pane doktore,
je mi 34 let a ve svých 2 letech jsem utrpěla spáleninu na levé části čela. Zůstala mi jizva ve tvaru nepravidelného kruhu o průměru cca 3,5-4 cm. Kůže je tenká, lesklá a světlá (někdy až bělavá). Působením slunečních paprsků během léta se odlišně opálí a tudíž je více znatelná. Nemohu jizvu zakrývat vlasy, protože mám kudrnaté a ofina mi nevyhovuje. Chtěla bych se zeptat na případné možnosti řešení takových druhů jizev. Nepočítám s tím, že bylo možné ji úplně odstranit, ale v nějaké zlepšení stále doufám.
Děkuji za ochotu a odpověď.
Zdravím
Z. Hermanová

Dobrý den,
Asi nejlepší by bylo osobně se sejít, vše důkladně probrat, zvážit a pak uvidíme co by bylo nejlepší. Kontaktujte mě na tl.č. 603 838 838, nebo mailu kydlicek@fnplzen.cz a domluvíme si konzultaci. Jsem si jistý, že nějakou cestu ke zlepšení najdeme.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 28 / 131 > >>