Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


hrbolek na rtu

(příspěvek číslo: 2886)
dne: 3.02. 2011

Dobrý den,
pane doktore, můj přítel v minulosti dost hloupě upadl a spodním špičákem si prokousl horní ret. Nyní mu po tomto úraze zbyla jizva, která vypadá jako boulička či hrbolek o velikosti cca 1cm. Přítel se za to docela dost stydí, vadí mu to a na sebevědomí mu to také moc nepřidá. Chtěla jsem se Vás zeptat, zda je možné toto odstranit a vyhladit, aby vše bylo jako dříve a kolik by tento zákrot zhruba stál. Bohužel nepatříme do vyšších vrstev...

Za odpověď předem děkuji a přeji příjemný den
Staňková

Dobrý den,
copak o ekonomickou náročnost mít strach nemusíte, ta může být malá, nebo dokonce i žádná, spíše je problém v tom, že jizvu NIKDY nevymažete, "nevygumujete", jizva když vznikne, bude napořád. Více či méně viditelná, ale bude. Takže je možné nápadnou jizvu u Vašeho přítele odstranit a udělat jinou, méně nápadnou, ale vždy tam bude. Je mi líto, zatím to nikdo na světě jinak neumí.
Hezký den !
T.Kydlíček


kýla a odstranění tuku na břiše

(příspěvek číslo: 2885)
dne: 2.02. 2011

dobrý den, jsem po dvou operacích kýly v jizvě(operace přesně po roce, kýla velikosti dětské hlavy)nový rok..a opět maxiboule od kýly. s kýlou nelze cvičit,vážím 120kg,jsem půl roku po druhé plicní embolii,užívám varfarin.je možné si u vás před další kýlou nejdřív odstranit tuk z břicha? nebo snad v kombinaci s další operací kýly? je mi 40let, pracuji jako kuchařka.děkuji za Vaší odpověd:)

Dobrý den,
já osobně si myslím, že by bylo nanejvýš žádoucí nejdříve zredukovat tělěsnou hmotnost pod vedením specializovaného pracoviště. Sama to nejspíše nezvládnete. Je jasně, že došlo k recidivě tzv. ventrální kýly a faktem, že každá další operace má větší rizika dalších recidiv Navíc Jste rizikový pacient s ohledem na anamnézu plicní embolie... Aby se neuzavřel kruh problémů, je nezbytně nutné bezodkladně zhubnout. Navštivte nějaké specializované a renomované pracoviště (v Plzni třeba nutriční ambulanci I.interní kliniky FN Plzeň), kde Vám se zhubnutím pomohou a pak by se mohla najít cesta jak eradikovat kýlu a pomoci Vám. Jiná cesta dle mě neexistuje, je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlíček


Augmentace

(příspěvek číslo: 2883)
dne: 28.01. 2011

Dobrý den,
pane doktore, ráda bych se Vás ještě zeptala ohledně augmentace, zda tyto operace provádíte také v červenci a v srpnu. Vím, že se doporučují spíše zimní měsíce, ale protože mám malé děti, prázdninové období mi vyhovuje více už kvůli klidu po operaci.
A další dotaz: jaká je nyní čekací doba, zda-li bych vůbec ještě letošní červenec(pakliže augmentaci provádíte)nebo začátek srpna stihla, pokud bych se ke konzultaci dostavila někdy během března.
Děkuji předem za odpověď a jsem s pozdravem

Dobrý den,
ano, operuji celé léto bez omezení zcela bez problémů. Pokud se Vám nejlépe hodí období prázdnin, žádný problém, dá se to zvládnout dobře. Pokud se Vám hodí setkat se v březnu, navrhuji např. čtvrtek 10.března ve 13 hod.
Hezký den !
T.Kydlíček


Váčky pod očima

(příspěvek číslo: 2882)
dne: 27.01. 2011

Zdravím.Uvažuji o odstranění kruhu a váčku pod očima a protože nosím kontaktní čočky,tak se chci zeptat,jak dlouho od operace je nebudu moct používat a zda se mi zase po čase váčky neobnoví.Kontaktní čočky nosím cca 5 let a myslím,že tím jsem si je také zpusobila a už je mi také 39 let.Děkuji za odpověd a s pozdravem Florianová

Dobrý den,
po bleharoplastice bych kontaktní čočky nedoporučoval cca 2 týdny. Podstatou váčků pod očima jsou tukové prolapsy z očnice a kožní nadbytky dolních víček, recidiva - obnovení je sice možné, ale v dlouhodobém, víceletém horizontu a zdaleka to není pravidlo, není se čeho bát.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace bricha

(příspěvek číslo: 2881)
dne: 26.01. 2011

dobry den,mam jednu otazku,co se tyce meho bricha.v roce 2006 muj byvali muz me pobodal 10 ranama nozem do zad,z toho se 2 krat trefil do michy TH 7/8 a od te doby mam inkompletni ochrnuti .po 5 letech muzu zase chodit ale tezko,v roce 2008 jsem porodila meho 5syna(5 dite)a mam problemy,protoze me bricho visi hodne dolu.mela jsem 104 kilo.nyni hubnu-pomalu uz mam97kilo.chtela jsem ze zeptat zda je mozna operace bricha u me provest,jeste se omlouvam kvuli me gramatice,jiz 18 let ziji v NSR a cestina me uz moc nejde:-(.byla bych velice rada,kdybych se prebytecnych kyl na brise hlavne ty kuze mohla zbavit.dekuji a tesim se na odpoved....moje email:Birchinger-Turek@gmx.de

Dobrý den,
velmi rád Vám pomohu, pro lepší představu možného postupu bych uvítal, kdybyste mi poslala pás fotografií Vašeho břicha zpředu a z profilu na můj mail (kydlicek@fnplzen.cz) a já Vám napíši svůj názor na možné řešení.
Gramatiku vůbec neřeště:-), kdybych psal v němčině, určitě by to dopadlo podstatně hůř ! :-))
Hezký den !
T.Kydlíček


Augmentace

(příspěvek číslo: 2879)
dne: 26.01. 2011

Dobrý den,
Uvažuji o zvětšení prsou.Přečetla jsem všechno možné,ale odpověď na svoji otázku jsem nenašla(možná proto,že na to jednoznačná odpověď neexistuje).Přesto bych Vás ráda poprosila alespoň o názor.
Jedná se o to, zda-li je aspoň trochu možné zobecnit ,v jakém případě se dělá zvětšení prsou pomocí implantátů a kdy se dělá zvětšení a zároveň i modelace prsou.
Jde mi o to především z finančních důvodů, protože rozdíl v ceně je značný.
Je mi naprosto jasné, obvlášť v tomto případě, že osobní konzultace je nezbytná. Však se k vám hodlám v blízké době(až přestanu kojit) objednat. Přesto bych ráda věděla, je-li to trochu možné, jaké mám vyhlídky.
Měla jsem prsa malá před dětmi, mám je i po nich.Po třech dětech, po 6 letech kojení ztratila samozřejmě pevnost, ale nepřipadají mi extrémě povadlá (což v případě malých prsou asi tak bývá).A tak v koutku duše doufám, že mi "vystačí " "pouhá" augmentace.
Velice Vám předem děkuji za Vaši odpověď a jak už jsem napsala, pro tento zásah jsem už téměř rozhodnutá,a je mi jasné, že konečnou odpověď na svoji otázku dostanu až po osobní konzultaci.
Děkuji a jsem s pozdravem
Helena T.

Dobrý den,
děkuji za zajímavý dotaz, pokusím se na něj odpovědět pokud možno srozumitelně...:-)
Cílem augmentace je zvětšení prsů prsním imlantátem vloženým buď pod prsní žlázu, nebo pod velký prsní sval. Tento implantát musí být zvolený tak, aby prs vhodně doplňoval a nerušil jeho přirozené kontury. K tomu, aby to tak bylo je nezbytně nutné zvážit, zda klientka JE či NENÍ vhodnou adeptkou augmentace, čili bude-li po operaci tvar prsů hezký a přirozený, nebo ne, popřípadě pokud je zde riziko vzniku tzv. dvojité kontury, ke které inklinují ženy s poklesem prsů. Pokud má chirurg při konzultaci jistotu, že klientka není vhodná k prosté augmentaci, protože by tvar prsů nebyl hezký, může navrhnout kombinaci augmentace a modelace v jedné či dvou dobách (operacích). Samozřejmě, přesně daná kritéria nejsou, neexistují, vždy zálůeží na úhlu pohledu operujícího lékaře a na vzájemné domluvě s klientem.
Píšete naprosto správně, že konečná odpověď musí padnout až po konzultaci, nebo dokonce po několika konzultacích. Jedná se o rozsáhlou operaci prsů a proto je třeba vše důkladně zvážit a promyslet ze všech stran.
Hezký den !
T.Kydlíček


OPERACE RTU

(příspěvek číslo: 2878)
dne: 25.01. 2011

Dobry den,
informuju se jestli provadite chirurgicke zvetseni rtu excizi prouzku kuze kolem cervene.
Vim ze to muze zanechat viditelne jizvy, to mi nevadi, da se to pozdeji zakryt permanent-makeupem. Dekuji

Dobrý den,
pokud myslíme to samé, tak tuto metodu neprovádím, nelíbí se mi její výsledky. Ret má velmi jemnou strukturu a tato operace ji dramaticky poškozuje.
Hezký den !
T.Kydlíček


úprava nosní chrupavky

(příspěvek číslo: 2877)
dne: 24.01. 2011

Vážený pane doktore,
chtěl bych si nechat upravit nosní přepážku tak aby se mi nekřivil nos a bylo možné dýchat oběma nosními dírkami.Takřka celý život jsem měl problémy s tzv, ucpaným nosem na levé straně. Ale stárnutí zapříčinilo sníženou elasticitu a chrupavky rostou stále.
Preji hodně spokojených klientů a jsem s pozdravem P.KUBÁŇ

Dobrý den,
asi Vás zklamu, ale problematika vlastní nosní přepážky patří do oboru ORL lékařství. Určitě by bylo ale potřeba nosní septum srovnat, jednak s ohledem na dýchání, jednak s ohledem na riziko zánětů vedlejších nosních dutin. Ale zklamu Vás, já se tímto nezabývám a spolupracuji proto s ORL klinikou.
Hezký den!
T.Kydlíček


kruhy pod očima

(příspěvek číslo: 2876)
dne: 24.01. 2011

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by šlo něco udělat s hlubokými kruhy pod očima,protože různé krémy proti vráskám už nepomůžou. Rád bych věděl i cenu,kolik zákrok bude stát a doba léčení , děkuji za odpověd Luboš Plzen

Dobrý den,
pokud myslíte zvýšenou pigmentaci dolních víček, pak Vám spíše navrhuji navšívit korektivního dermatologa, který má k dispozici různá séra a gely, které mohou pomoci. Pokud ale myslíme často zmiňované "pytlíky" pod očima, pak bychom, si měli domluvit konzultaci a vše důkladně probrat, pak by operace možná byla a mohla by přinést zlepšení.
Hezký den !
T.Kydlíček


vpáčené bradavky

(příspěvek číslo: 2875)
dne: 23.01. 2011

dobrý den chtěla jsem se informovat jestli provádíte operaci vpáčených bradavek,jestli tento zákrok provádíte ambulatně a jaká je přibližná cena tohoto zákroku.Děkuji za info

Dobrý den,
ano, provádím, v naprosté většině se jedná o operaci prováděnou v místním umrtvení a ambulantně. Cena operace vpáčených bradavek se pohybuje okolo 6.000,- Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


Operace hornich vicek

(příspěvek číslo: 2874)
dne: 23.01. 2011

Dobry den pane doktore.Chtela bych se objednat ke konzultaci.Bydlim v zahranici,od 26.dubna do 3.kvetna budu v CR .Bylo by to v techto dnech mozne? Dekuji Jitka

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz! Ano, možné to je zcela bez problémů. Kontaktujte mě na mém mailu kydlicek@fnplzen.cz a domluvíme si přesně jak co uděláme.
Hezký den !
T.Kydlíček


transplantace prstu na ruce

(příspěvek číslo: 2873)
dne: 21.01. 2011

dobrý den,chtěla bych se zeptat zda jde po 18-ti letech transplantovat prst na ruce.Do dnes jsem se s tím nesmířila proto se ptám a také by mě zajímala finanční částka.Děkuji ALENA

Dobrý den,
rád bych Vám odpověděl, ale z Vašeho dotazu toho vím jen velmi, velmi málo. Není totiž jasné jak myslíte ransplantovat, jaký prst a kam apod., i když si myslím, že máte na mysli transplantaci prstu z nohy na ruku. Ale to je jen moje domněnka. Abych Vám mohl poradit musím toho vědět o Vás trošku více.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2872)
dne: 19.01. 2011

Dobrý večer,
pane doktore ráda bych se Vás zeptala, zda-li je možné zvětšit prsa, která nedosahují ani velikosti AA. Je mi 40 let, mám dvě dcery,které jsem kojila (každou 9 měsíců). Tento problém přetrvá již od dospívání a dodnes jsem se s tím psychicky nesmířila. Závidím každé ženě, která si vezme halenku s průměrným výstřihem či společenské šaty na ramínka. Plavání jsem zavrhla úplně, přestože jsem ho jako dítě milovala.Za odpověď předem děkuji. S úctou Magdaléna M.

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz! Ano, je možné zvětšit augmentací i takto malá prsa, je jen otázkou jak moc, abychom docílili stále přirozeného tvaru.J inými slovy určitě bychom docílili velikosti kočíčku "B" za současného přirozeného tvaru, objem "C" by už byl asi vykoupen nepřirozeným a tím i nevhodně nápadným tarem prsů. Samozřejmě, že přesněji bych se vyjádřil až během konzultace, kdy je možné posoudit konkrétní anatomickou situaci, na tomto místě mohu vyjádři jen názor vyplývající z dosavadních zkušeností.
Hezký den!
T.Kydlíček


augmentace

(příspěvek číslo: 2871)
dne: 18.01. 2011

Dobrý den pane doktore měla bych prosbu jsem k vám objednána na 31.1. na augmentaci. na konzultaci jste mi doporučil vel. B ale nemohl by jste mi říct vel. v ml. děkuji Zahradníčková

Dobrý den,
asi jsme si špatně rozuměli:-) Určitě jsem se Vás ptal, zda si přejete spíše prsa přirozená, nebo určitou velikost košíčku podprsenky. To je totiž rozhodující, jen velmi malé procento žen, podstupujících augmentaci má tak příhodné anatomické poměry na hrudníku, nže můžeme docílit objemných a přitom přirozených prsů. Pokud si přejete prsa přirozená, pak jsem si asi "přisadil" na velikost podprsenky "B", nicméně se to musí během operace přesně proměřit zkušebním implantátem. Cíl je však stále jasný - přirozený tvar prsu, to předurčí vše ostatní - typ implantátu (anatomický x kulatý), objem a tvar (tzv. matrix systém, zavedený např. u implantátů Natrelle a Laboratoires E.) apod. Pokud se rozhodneme pro anatomický tvar implantátu, pak se ještě musíme rozhodnout pro výběr jednoho ze tří typů odpovídající stejnému objemu. Jinými slovy, např. objemu 280ml odpovídají tři poněkud odlišné velikosti implantátu... Takže starý dobrý údaj objemu imlantátu (v gramech nebo ml, to je pak už jedno) je možný užívat pro HRUBOU orientaci maximálně u kulatých implantátů, u anatomických už není k ničemu.
Ale zpátky na začátek - musíme se pohybovat mezi dvěma mantinely, které předurčují vše ostatní: Vaše přání a anatomické dispozice. Přes tyto hranice vlak prostě nejede, to určí vše ostatní.
Osobně přesně nevím jak velký implantát bude u Vás pottřeba, nisméně zřejmě jsem odhadl, že budoucí košíček Vaší podprsenky bude velikosti "B", jak velký ale nakonec implantát nakonec bude třeba použít je však ještě ve hvězdách - to musíme během operace ještě proměřit a upřesnit a to s tolerancí max. na 25 ml či g (to je v podstatě jedno v čem se to měří)...:-)
Složité? Asi ano, na jedné straně stojí měření, na druhé straně pak vlastní estetično a posouzení přirozenosti. Proto není agmentaci vhodné podceňovat a mít jí za lehlý a nekomplikovaný výkon. Takovým augmentace skutečně není...

Až se v den operace 31.1. sejdeme ještě se k tomuto celému krátce vrátíme, nebojte :-)
Hezký den !
T.Kydlíček


oční horní víčka

(příspěvek číslo: 2870)
dne: 17.01. 2011

Dobrý den.Prosím o informaci co stojí operace horních víček.Mám je dost pokleslá a špatně se mi vidí.Děkuji s pozdravem Záhubská

Dobrý den,
pokud máte na mysli horní víčka, pak konečná a kompletní cena činí 9.500,-Kč. Jedná se o opeaci ambulantní, pro pacienta nenáročnou, nebolestivou a velmi efektivní.
Hezký den !
T.Kydlíček


NOSNI KRIDLA

(příspěvek číslo: 2869)
dne: 16.01. 2011

Dobry den, informuje se ohledne zkraceni praveho kridla nosu a nasledne prisiti na puvodni misto. Je o cca.3 mm delsi nez to leve, dusledkem ceho mam asymetrii nosu. Dekuji

Dobrý den,
rád bych Vám odpověděl přesněji, ale bez znalosti konkrétní anatomické situca e to nejde. Bude asi nejlepší, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček










Modelace prsou

(příspěvek číslo: 2868)
dne: 13.01. 2011

Hezký den přeji. Mám dotaz ohledně zvětšení prsou. Jsem po druhém dítěti,a ještě občas kojím,chtěla bych vědět,jak dlouho po kojení je možná operace. Prsa mám prakticky ted žádná..(( Děkuji za odpověd Petra Plzen

Dobrý den,
nikde není napsáno jak tato doba dlouhá být má, nicmén já osobně vidím jako optilní odstup od kojení 4-6 měsíců. Ovšem není na škodu se sejít třeba již teď a vče důkladně probrat, je pak alespň více času si vše zvážit a promyslet.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace nosu

(příspěvek číslo: 2867)
dne: 12.01. 2011

Dobrý den př ed patnácti lety jsem byla na oper aci nosu a ještě nyní se mi stává že nos zarudne a bolí prosím o odpověd z da je to normální a co s tím mám dělat. Děkuji

Dobrý den,
ano, možné to je, podobné reakce lze pozorovat u všech podobně operovaných či poraněných tkání prakticky celoživotně.
Hezký den !
T.Kydlíček


Na splátky?

(příspěvek číslo: 2866)
dne: 11.01. 2011

Dobrý den, přemýšlím naz zvětšením prsou, ale nejsem schopná najednou zaplatit cca 50.000,- je možné dohodnout si splátky?

Dobrý den,
je mi líto, asi Vás zklamu, ale splátky po neblahých zkušenostech již neposkytuji. Mohu Vám zprostředkovat půjčku u Čs.Spořitelny, která splátky víceméně nahradí.
Hezký den !
T.Kydlíček


augmentace

(příspěvek číslo: 2865)
dne: 11.01. 2011

dobry den pane doktore,
chtela jsem se zepat, zda je mozne podstoupit zvetseni prsou se skoliozou zad.

dekuji Vanesa

Dobrý den,
ano, možné to je, pokud se jedná o závažnější stupeň skoliózy pak by bylo vhodné získat vyjádření ortopeda, pokud se ale nejedná o nějak výárazně vyjádřenou vadu nemělo by to představovat žádný problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


ZMENŠENÍ PRSŮ

(příspěvek číslo: 2864)
dne: 10.01. 2011

DOBRÝ DEN,ZAJÍMALO BY MĚ JAK PROBÍHÁ OPERACE ZMENŠENÍ PRSŮ,JAKÉ JSOU MOŽNOSTI A MOŽNÁ RIZIKA,DÁLE SAMOZ.CENA.MOJE PRSA JSOU VELKÁ,COŽ MI ZPŮSOBUJE BOLESTI V ZÁDECH A BRÁNÍ V POHYBU NAPŘ.PŘI SPORTU,JSOU TĚŽKÁ.ZA VAŠI ODPOVĚD PŘEDEM DĚKUJI

Dobrý den,
zmešovací či modelační operace prsů jsou velmi časté výkony, dalo by se říci, že skoro tak časté jako zvětšení prsů implantáty. Ptáte se na důležité věci, které znát musíte a o kterých se podrobně mluví během mkonzultace, která trvá okolo hodiny. To je také důod proč Vám na Vaše dotazy nyní ovím, odpovědi by přesáhly možnosti tohoto fóra. Nicméně organizace není nijak složitá - budete-li mít zájem, domluvíme si konzultaci, kdy vše dopodrobna probereme a rozhodneme se pro vhodný další postup. Kompletní cena operace (operace + dvoudenní hospitalizace + elastická podprsenka) činí 32.000,-Kč, konzultace se neplatí. POkud budete mít zájem se sejít, kontaktujte mě na č. 603 838 838 nebo mailu kydlicek@fnplzen.cz a domluvíme si nějaký vhodný termín setkání.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 2863)
dne: 9.01. 2011

Dobrý den, pane doktore, bylo by možné provést liposukci vnějších stehen v lokálním umrtvení? A pokud ano, jaká je asi orientační cena? Děkuji, Katka.

Dobrý den,
pokud by se nejednalo o plochy výrazně objemné, či rozsáhlé tak snad ano. V použití místního umrtvení, které zase není úplně bez rizik jak se občas traduje jse totiž limitováni maximální možnou dávkou anestetika. To platí ale i o ceně, čím se předpokládá rozsáhlejší, větší a tím i delší liposukce, tím je cena vyšší. Bylo by tedy asi rozumné se sejít, podívat se, vše zhodnotit a pak bych se závazně vyjádřil jak k průběhu operace, tak i k ceně. Budete.li mít o setkání zájem, kontaktovat mě můžete na mailu kydlicek@fnplzen.cz či tlf. 603 838 838.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace prsou

(příspěvek číslo: 2862)
dne: 7.01. 2011

Dobry den,mam velkou asymetrii prsou/č.5 a č.8/ a stim spojene psychicke problemy.Je mozne,aby operaci hradila vzp?Kolik takova operace stoji?Dekuji za odpoved.renata

Dobrý den,
ano, popkud lze stav považovat za vrozenou vadu (rzdíly mezi objemem obou prsů jsou výrazné a vysoko přesahují tzv. fyziologickou asymetrii prsů) pak to možné je. V případě, že by se nejednalo o tzv. zdravotní indikaci operace, což se rozhodne během konzultace, cena operace včetně dvoudenní hospitalizace a jedné elastické podprsenky činí 32.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jizva

(příspěvek číslo: 2861)
dne: 5.01. 2011

Dobrý den, před měsícem jsem byla na chirurgickém zákroku, který se týkal korekce vtažené jizvy po císařském řezu. Zákrok však nebyl zcela úspěšný, jizva sice vypadá lépe, ale stále se vtahuje dovnitř. Můžete mi prosím poradit, zda lze v tuto chvíli můj problém řešit? Velmi děkuji za odpověď. Hanka

Dobrý den,
asi nejlepší by bylo, kdybyste mě navštívila v mé poradně, kterou pro podobnou problematiku mám každé pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro (kromě pondělí 17.1.11). POdíváme se a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


kruhy pod očima

(příspěvek číslo: 2860)
dne: 3.01. 2011

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda se na vás mohu obrátit s problémem - kruhy pod očima. Mám je již od mládí, žilky mi prosvítají pod kůží, žádný make up je nezakryje. Dá se s tím něco dělat? Děkuji vám za odpověď. Valentýna

Dobrý den,
pokud se jedná o tzv. kruhy, tedy nikoli "pytlíky" pod očima, pak bych snad zvážil ošetření laserem. Ale to vycházím jen z toho co píšete, bez podrobného vyšetření při konzultaci se není možné rozhodnout zcela seriózně.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 27 / 130 > >>