Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Otoplastika

(příspěvek číslo: 2916)
dne: 21.02. 2011

Dobrý den, chtěla bych u Vás podstoupit plastickou operaci uší, musím k Vám napřed na konzultaci? Jsem docela z daleka ... Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Pokud Jste z daleka bylo by hloupé jezdit sem a tam. Zvládneme to v jeden den. Přijedete v den operace, dejme tomu před polednem, vše probereme, zvážíme a odpoledne bychom mohli operovat. Jedná se o operaci v místním umrtvení a ambulantně provedenou. Pokud bydlíte opravdu daleko je možné jí spojit i s jednodenní hospitalizací, což jinak není nutné, ale boltce bychom první opperační den převázali a další převaz by byl nutný až za týden.
Pokud si chcete domluvit další postup , kontaktujte mě na mém mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo na tlf. č. 603838838. Kontaktovat ale můžete i mojí asistentku a vrchní sestru v jedné osobě paní Bc.S.Galuškovou - 603 898 514.
Hezký den !
T.Kydlíček


Asymetrie

(příspěvek číslo: 2915)
dne: 19.02. 2011

Dobrý den,
mám asymetrii prsů, kdy je pravý prs větší o jedno číslo, prsa nemají odlišný tvar, rozdíl je pouze ve velikosti. A měla bych na vás otázku, zda-li byste mě byl ochoten(samozřejmě po proběhlé konzultaci) operovat, protože jsem celkem malá 160cm/53kg a prsa mám B/C, do modelace se mi nechce kvůli jizvám a u augmentace se bojím, abych neměla nepřirozená obr prsa.
Děkuji za odpověď Eva F.

Dobrý den,
asymetrie prsů jsou častým problémem a často se také operují, nicméně chceme-li asymetrii odstranit, jiná cesta než operace neexistuje. Jiná otázka je jaká operace by to měla být. Zde jednoznačná odpověď neexistuje, vždy, nebo spíše většinou, je možností více. Je tedy nezbytné se sejít, podívat se a pak teprve naskýtající se řešení probrat. Málokdy ale máme k dispoici jednoduchá řešení, obvykle se musí postupy kombinovat a to často na obou prsech, aby se dosáhlo žádaného výsledku - maximální možné symetrie tvaru a objemu prsů.
Hezký den !
T.Kydlíček


poděkování

(příspěvek číslo: 2913)
dne: 19.02. 2011

Dobrý den pane doktore,
moc Vám děkuji za odpověď (porodní poranění).Určitě Vás ve vaší poradně navštívím.Jen bych se ještě chtěla zeptat,vzhledem k tomu,že stále ještě kojím,jestli mám přijet teď nebo nechat návštěvu u vás do doby,než přetanu kojit.Myslím to,jestli je lepší vyšetření a domluva teď a operace až nebudu kojit nebo řešit vše najednou až po skončení kojení.Nevím jestli jde operace a kojení dohromady,nebo to není žádný problém?ptám se také proto,že bydlím až za Rožmitálem pod Třemšínem a mám 2 malé děti,cestování není zcela lehké a tak bych to chtěla udělat co nejjednodušeji.Ještě jednou děkuji za vaši ochotu a milé jednání.Přeji Vám hezký den!p.Dubská

Dobrý den,
já osobně bych celý roblém doporučoval řešit až v době, kdy budete mít na hojení a rekonvalescenci dost času a nebudete ve stresu. Pokud by se vše zadařilo jak má a k operaci by došlo, potom by byly veškeré náklady na operaci a léčbu hrazeny ze zdravotního pojištění, tedy i hospitalizace, ale jak tato bude dlouhá to na tomto místě skutečně nemohu ani odhadnout. Snad při konzultaci, ale teď toho vážně nejsem schopen.
Hezký den !
T.Kydlíček


lipusukce

(příspěvek číslo: 2912)
dne: 17.02. 2011

dobrý den,pane doktore.Je mi 45 let a chtěl bych provést liposukci v oblasti břicha,protože ať dělám co dělám,nějak mi to už pohybem nejde dolů.Jsem na tento výkon ještě mlád?děkuji

Dobrý den,
věk není jediným a už vůbec ne absolutním kritériem zda liposukci provést či neprovést, eventuálně kde to možné je a kde není. Během konzultace se musí zvážit řada okolností, kdy věk je pouze jednou z nich. V zásadě liposukce možná je, ale defdinitvně bych se vyjádřil až při konzultaci.
Hezký den !
T.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 2911)
dne: 16.02. 2011

Dobrý den. Jsem necelé 2 roky po abdominoplastice, s výsledkem jsem spokejená, jen bohužel u me došlo k opakovanému rozestupu břišních svalů. Je to docela bolestivé. Chtěla jsem se proto zeptat, jestli je možná nějaká náprava.
Děkuji

Dobrý den,
ano, možné t je, nicméně nejdříve bychom se měli podívat na diagnózu reidivy, konkrétně jakým vyšetřením byla recidiva zjištěna. To proto, že operace ve stejné lokalizaci je vždy problematičtější než operace prvotní. Diagnóza musí tedy být přesná.
Hezký den !
T.Kydlíček


Dolní víčka a kruhy pod očima

(příspěvek číslo: 2910)
dne: 16.02. 2011

Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat,zda-li jde operativně "zničit"dva problémy najednou a to kruhy pod očima a mírné pytlíky,které jsou po ránu zjevně větší,než v odpoledních hodinách,to vymizí téměř úplně,ale kruhy zůstávají nadále.Dále mě zajímá,proč mám oči po ránu oteklé,když téměř hodně spím(8h denně),nijak neflámuji,neživím se prací u PC..dále jestli je možné,že po ránu,jak jsem zmiňovala můžu cítít otoky pod očima-jako by mě tlačily..je mi 30.let a neznám nikoho:-( v mém věku,kdo by měl tyhle problémy..Není ještě brzy na tuhle operaci?Jak poznám,že jsem vhodnou adeptkou?? A hlavně mě zajímá,jak dlouho by výsledný efekt vydržel,je možné,že i 20.let?? Jak jsem zmínila,po ránu mívám téměř denně oči oteklé,tak mám strach,že po operaci by mi otoky snad ani neslezly..a jestli se operací dají rovněž odstranit i mimické vrásky v okolí očí(při úsměvu mám děsné vějířky..)Anebo by se můj problém dal vyřešit laserem-na kruhy a drobné vrásky a na váčky časem řez?? A na závěr, jak dlouho budu práce neschopná,fyzická zátěž,atd. a jizva,zda-li je hooodně viditelná,vůbec se nemaluju,tak abych byla v obraze,jestli bych musela začít po zákroku s líčením a korekcí jizvy..
Děkuji mnohokrát za Váš čas i ochotu

Dobrý den,
těžko soudit na tomto místě, když jsem Vás ještě neviděl... snad bychom dvě mouchy jednou ranou zabít mohli, ale s těma kruhama opravdu evím. Těžko soudit, snad ano, ale nechci Vám slibovat nic co nemohu splnit. Určitě nejlepší by bylo si dát schůzku a při ní vše důkladně probrat a zvážit, řešení se obykle pak najde. Pokud se rozhodnme pro operaci, pak Vám řeknu vše potřebné, nejenom jaká režimová pooperační opatření jsou nutná, ale jaké budou jizvy apod. Prostě vše co potřebujete vědět.
Hezký den !
T.Kydlíček


nevim co potrebujete vedet

(příspěvek číslo: 2909)
dne: 16.02. 2011

dekuji za odpoved,
nevim co bychom mela napsat o mem zdravotnim stavu.zeptejte se co potrebujete vedet....co se tyce casu,toho mam dost.....:-)
s pozdravem Turek ivana

Dobrý den,
myslím tím info o zdravotním stavu, prodělaných onemocněních, jiných úrazech, lécích, které třeba berete apod. Samozřejmě mi informace ale pošlete na můj mail. Předpokládám, že případná operace bude trvat určitě tak 2 hod. a je třeba naplánovat nutná vyšetření a eventuální předoperační přípravu.
Hezký den !
T.Kydlíček


abdominoplastika

(příspěvek číslo: 2908)
dne: 16.02. 2011

dobry den pane doktore,
psala jsem vam ohledne abdominoplastice,posilala jsem na vasi zadost a fotografie na vasi emailku.,na kterou jste me odpovedel 3.2.2011,ze me jeste 3.2.2011 odpovite,jelikoz je dneska uz 16.2.2011 chci se zeptat,zda se odpovedi jeste dockam,nebo mam hledat nekde jinde.....
dekuji Turek ivana

Dobrý den,
já vím, nějak jsem si při práci s inboxem nerozumněl s počítačem a Váš mail společně s několika dalšími jsem si vymazal...no a pak jsem nevěděl kam napsat. Omlouvám se, nezapomněl jsem na Vás, jenom se přihodila takováto nepříjemnost, někdy je spolupráce s technikou těžká :-( Vaše fotografie si ale pamatuji dobře, určitě by nebyl problém Vám pomoci, nicméně rád bych věděl o Vašem zdravotním stavu trošku více a když už budete v tom psaní, napište mi také jaké jsou Vaše časové možnosti, zedy, kdy by eventuální operace přicházela v úvahu.
Ještě jednou se omlouvám a teď to snad již klapne bez potíží.
Hezký den !
T.Kydlíček


porodní poranění

(příspěvek číslo: 2907)
dne: 15.02. 2011

Dobrý den pane doktore,
chtěla bych se zeptat zda je u vás možné provest plastiku zevního genitálu po porodu.Tedy konkrétně,je mi 24 let a jsem 8 měsíců po porodu,při porodu došlo k ruptuře až ke konečníku,bohužel se poranění zhojilo velmi špatně,tedy tak jako by nebylo vůbec sešité,vysledek je ten-teměř žádná hráz,vyhřezávající poševní sliznice a obnažený poševní vchod a močová trubice,časté záněty.Je možné toto operačně vyřešit?budu muset tuto operaci hradit nebo je možné hrazení zdravotní pojištovnou?co k tomu potřebuji?moc vám děkuji za odpověď.

Dobrý den,
na problematice jak jí popisujete, bychom měli spolupracovat společně s gynekology, jedná se o mezioborový problém jakých je v medicíně řada. Veškeré náklady na léčbu budou hrazeny zdravotní pojišťovnou a jediné co musíte udělat je navštívit mě v mojí poradně, kterou mám pro podobou problematiku každé pondělí dopoledne (8,30-11,30hod.)ve fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně. Podíváme se, necháme doplnit gynekologické vyšetření a rozhodneme se jak budeme situaci řešit. Ničeho se nebojte, určitě najdeme nějaké vhodné řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


abdominoplastika

(příspěvek číslo: 2906)
dne: 15.02. 2011

Dobrý den.Pane doktore,chci se Vás zeptat na zákrok abdominoplastika.Mám tři děti,které vážily-každé- při porodu 4 kg.Při všech třech těhotenství jsem přibrala max.10 kg.I přez má snažení břicho zpevnit,se výsledek nedostavil.Břicho mám pořád povyslé.Zkoušela jsem na posílení kalanetiku.Nedávno mi lékař zjistil,že mám rozestouplé břišní svaly.Proto by mě zajímalo,zda li by se můj problém dal vyřešit abdominoplastikou,kolik tento zákrok u vás stojí v Kč, a hradí -li tento zákrok pojištovna?Děkuji za vaší odpovědˇ.S pozdravem Renata Půdová

Dobrý den,
určitý rozestup přímých břišních svalů je u žen po porodu zcela bežný a mimořádný nebývá ani u obézních mužů.Pokud operujeme kožnětukovou vrtsvu přední stěny břišní (abdominoplastika), vždy se diastázou, je-li tato přítomna také zabýváme, je to standartní postup.Předpokládám tedy, že by se Váš problém abdominoplastikou skutečně vyřešit dal. Tento zákrok obvykle zdravotní pojišťovnou hrazen nebývá vůbec, nebo jen vyjímečně za přesně specifikovaných okolností. Pokud byste si operaci hradila sama, je třeba počítat s cenou 32.000,-Kč, která v sobě zahrnuje kromě operace i dvoudenní hospitalizaci a elastické prádlo.Samozřejmě i zde platí, že podrobná konzultace je naprosto nezbytná, při ní se vše vysvětlí, zváží a třeba i naplánuje.
Hezký den !
T.Kydlíček


Otoplastika

(příspěvek číslo: 2905)
dne: 14.02. 2011

Dobrý večer,chtěla bych u Vás podstoupit operaci odstátých boltců,musím k Vám napřed na konzultaci?Jsem z Aše.Děkuji

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru! Ano, bylo by to tak nejlepší udělat, ale protože čas je drahý a Vy to máte z Aše přece jenom z ruky, vše si trošku usnadníme. Ozvěte se mi na můj mail kydlicek@nplezn.cz a pošlete mi pár Vašich fotografií, abych si o problému udělal bližší představu. Já Vám pak napíšu jaký postup navrhuji, jaké řešení považuji za nejlepší a co bychom měli podniknout. Takto si můžeme upřesnit datum možné operace a celou oganizaci. Konzultaci si pak můžeme naplánovat v den operace, kdy všechno ještě jednou probereme. Takto bychom mohli ušetřit Váš čas a cestování do Plzně.
Hezký den !
T.Kydlíček


Visací piha

(příspěvek číslo: 2904)
dne: 14.02. 2011

Mám takový menší problém. Mám takovou visací pihu na vnitřní straně levého třísla. Donedávna sem jí necítila, ani při holení mi nepřekážela, ale předevčírem při oblékání jsem zjistila, že je kolem ní krev a že jedna strana pravděpodobně praskla. Chci se zeptat, jestli jí můžu nějakým způsobem odstranit sama, nebo jestli musím na chirurgii.
Děkuji, Martina

Dobrý den,
určitě bych dal přednost návštěvě chirurgie, i když zcela jistě jde o fibrom, což je neškodný kožní útvar a jeho odstranění nebude vůbec složité.
Hezký den !
T.Kydlíček


Křečové žíly

(příspěvek číslo: 2903)
dne: 14.02. 2011

Chtěla bych se zeptat zda odstranujete křečové žíly.Pokud ano jakou formou a kolik zákrok stojí.Moc děkuji za odpověd.

Dobrý den,
je mi líto, asi vás zklamu, ale operativou křečových žil se nezabývám, tato patří do péče chirurgům. Navštivte proto nějaké chirurgické pracoviště, kde se Vás určitě ujmou.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsů

(příspěvek číslo: 2902)
dne: 13.02. 2011

Dobrý večer,chtěla bych podstoupit operaci zvětšení a modelace prsů. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho trvá objednání na tuto operaci a konzultaci. Předem děkuji za odpověď Pavlína

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Modelace se současným zvětšením prsů je poměrně složitý výkon, je třeba proto jej důkladně probrat a zvážit. Konzultaci bychom mohli zládnout příští týden a operaci určitě na přelomu března-dubna. Ale jak jsem napsal, důkladná konzultace je naprosto nezbytná, její termín si můžeme upřesnit buď telefonem (603838838) nebo mailem (kydlicek@fnplzen.cz).
Hezký den !
T.Kydlíček


Operace břicha

(příspěvek číslo: 2901)
dne: 10.02. 2011

Dobrý večer,
Vážený pane doktore, uvažuji o plastické operaci břicha a odstranění přebytečné kůže a tukových polštářcích na stehneh.Je mi 27 let,mám jedno dítě. Od porodu uběhly dva roky. V době těhotenství jsem břibrala 25,5 kg (v době těhotenství se má váha vyšplhala ke 100kg). Na břiše i stehneh mám strie.V současné době vážím 64 kg při výšce 163 cm.Váhu se mi od porodu stále daří redukovat cvičením - životosprávou. Chtěla bych se dostat na váhu 55 kg.
Plastickými zákroky mi jde o zcelení postavy a zpevnění postavy. Dále bych si chtěla váhu udržovat cvičením a životosprávou.
Proto bych se chtěla zeptat zda-li by jste mi doporučil váhu zredukovat ještě o těch 9kg a pak na operace o kterých uvažuji jít, nebo by se podle Vás ty zákroky daly udělat už teď a případné další snížení váhy by postavě po těchto zákrocích neublížily? Ptám se z důvodu toho, že nyní se nacházím na rodičovské dovolené a myslím si, že kdyby ty zákroky šly provéts nyní měla bych více času na hojení než, když bych začala chodit do práce a šla bych na tento zákrok. Myslíte si, že by zákroky šli provéts najednou?
Dále bych Vás chtěla poprosit o vyčíslení přibližné ceny zákroků.
Vím, že je nutná konzultace, ráda bych se s Vámi setkala a výše uvedené zákroky s Vámi prokonzultovala osobně. Kdyby jste mi mohl napsat datum a čas na schůzku s Vámi byla bych moc ráda.
Děkuji za odpověď s pozdravem Renáta Šavelová

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru! Je dobře, že Jste vzala věci do svých rukou, jenom to teď s tou redukcí váhy nepřehánějte, tabulky a různé míry slouží jen k hrubé orientaci. Operaci kožnětukové vrstvy přední stěny břišní a kožnětukových valů stehen bych doporučoval udělat odděleně a to až v době, kdy dosáhnete cílové váhy a alespoň několik měsíců si jí podržíte. Určitě nejlepší by ale bylo se sejít, vže zvážit a promyslet. Ozvěte se mi na můj mail kydlicek@fnplzen.cz nebo na tlf.č 603838838 a nejdeme nějaký vhodný termín schůzky.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposuk

(příspěvek číslo: 2900)
dne: 10.02. 2011

Dobrý den, chtěla bych podstoupit liposukci břicha, ale nevím, zda bude zákrok v mém věku 50 let efektivní, jestli je kůže dost pružná, aby se stáhla.Měřím 167 cm a vážím asi 71 kg. I když zhubnu a cvičím, tak mám bříško po dětech vystouplé. Prosím o Váš názor. Děkuji Ivana

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz ! Máte pravdu, ve věku okolo 50 let je již elasticita již natolik snížená, že je nezbytné liposukci zvažovat velice, velice pečlivě. Vyloučená určitě není, nicméně klientek vodných k této operaci je ve Vašem věku podstatně méně než třeba ve věku okolo 35 let.
Hezký den !
T.Kydlíček


nosoretní rýhy a lýtka

(příspěvek číslo: 2899)
dne: 10.02. 2011

mám značné nosoretní rýhy,j mi 50let,jinak mám jen vrásku na čele a mezi obočím,chtěla bych sito nechat odstranit,prosím napište mi provedení a cenu a ještě bych potřebovala zmenšit objem lýtek,mám je skoro tlustší než stehna,lze to nějak upravit,napište mi prosím jak a cenu,zároven bych se na to objednala,předem děkuji za odpověd Cetkovská

Dobrý den,
rád Vám pomohu, nicméně jednoznačně bych přednost dal se s Vámi nejdříve setkat a na problematické partie se podívat. Ne, že by se nedalo nějak se k problému vyjádřit i tak, ale přece jenom ve věku nad 40 let je třeba při řešení problému opatrnosti a hledat ho i s ohledem na známky stárnutí tkání, které nám výběr metody individuálně ovlivňují.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace prsou s operací očních víček

(příspěvek číslo: 2898)
dne: 9.02. 2011

Dobrý den, ráda bych šla na modelaci prsou s mírným zmenšením a zároveň na operaci očních víček. je to možné? A cena? děkuji moc za odpověď.

Dobrý den,
ano tyto dvě operace spojit možné je, i když to jinak nedělám rád. Kompletní cena operací (modelace prsů + operace např. horních víček)včetně obvykle dvoudenní hospitalizace a jedné elastické podprsenky by činila 40.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace prsou s operací očních víček

(příspěvek číslo: 2897)
dne: 9.02. 2011

Dobrý den, ráda bych šla na modelaci prsou s mírným zmenšením a zároveň na operaci očních víček. je to možné? A cena? děkuji moc za odpověď.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Ano, je to možné udělat během jedné operace a pokud myslíte pouze jedny oční víčka, dejme tomu že horní, pak by kompletní cena včetně dvoudenní hospitalizace a jedné elastické podprsenky by činila 41.000,-Kč.
Hezký den !
TKydlíček


Vypoved lekaru

(příspěvek číslo: 2896)
dne: 9.02. 2011

Dobry den, pane doktore, prakticka otazka: jste take ve vypovedi? Pokud ano, kde budete provozovat svou praxi?

Dobrý den,
nikoli, já jsem výpověď nepodal a ani to neplánuji udělat, ve svém profesním životě neplánuji žádné výrazné změny :-)
Hezký den !
T.Kydlíček


kruhy pod očima

(příspěvek číslo: 2895)
dne: 8.02. 2011

dobrý den,mam docela dost tmavé kruhy pod očima a mam je od narození,musim je zakrývat silně krycím make-upem,je mi nepříjemné se někomu ukázat bez nalíčení a proto bych s tim chtěla poradit a případně pomoc co s tim díky V:T:

Dobrý den,
Váš dotaz je poměrně častý a moje odpověď, bohužel, nikoho zatím moc nepotěšila. Pokud se jedná o kruhy způsobené zvýšenou pigmentací kůže, pak žádná operace nepomůže a budete se muset obrátit na korektivního dermatologa, který jisté prostředky má. Je mi líto, pokud ale nejsou zmíněné kruhy způsobeny tukovou tkání, která je podstatou "pytlíků" pod očima a která se operací řešit dá, nemohu Vám pomoc.
Hezký den !
T.Kydlíček


laser

(příspěvek číslo: 2894)
dne: 8.02. 2011

Dobrý den, dcera jde v červnu na operaci skoliozy do Brna a následkem mimo jiné bude jizva na zádech. Lze toto u Vás odstranit a v jaké době nejideálněji po operaci? Dceři je 16 let. Děkuji.B.

Dobrý den,
pokud nejste z daleka bylo by nejlepší, kdybyste mě pak navštívili nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30hod) ve FN Plzeň-Lochotín, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a poradíme jak jizvu ošetřovat, aby byla co nejdiskrétnější. Jedno je ale jisté - jizvu nikdy nevymažete, nikdy zcela nezmizí, jde jen o to jak moc kosmeticky nápadná bude. Ošetřování jizvy musí být vždy komplexní, systematické a vždy trvá spíše měsáce nežli týdny.
Hezký den !
T.Kydlíček


transplantace prstu na ruce

(příspěvek číslo: 2893)
dne: 6.02. 2011

dobrý den,před 18 lety jsem neštastnou náhodou přišla o ukazováček na pravé ruce dodnes jsem se s tím nesmířila a tak jsem se chtěla zeptat jaký bych podstoupila riziko kdybych si nechala transplantovat prst z nohy kolika procentní jistotu mám že se prst uchytí a taky by mě zajímala finanční situace jsem vyučená prodavačka a mám tuto práci velmi ráda,ale dodnes jsem neměla odvahu tuto práci provozovat předem moc děkuji za odpověd Alena

Dobrý den,
prst na noze a na ruce se vzájemně liší a i po úspěšné transplantaci by rozdíl patrný byl zcela určitě. Rekonstrukce prstů se transplantací samozřejmě dělají, ale hlavním motivem je funkce, tedy nikoli kosmetika, ale schopnost úchopu ruky. Pokud Vaší motivací není právě funkce ruky, ale vzhled, nedoporučuji se do tohoto vůbec pouštět. Pokud se přesto chcete s nějakým mikrochirurgem setkat a informovat se osobně, zkuste se obrátit na Doc.Dr.A.Nejdelého,CSc., primáře kliniky plastické chirurgie FN Praha-Královské Vinohrady, Šrobárova 50. Je to zkušený mikrochirurg, jehož názor bych definitivně respektoval.
Hezký den !
T.Kydlíček


křivý nos

(příspěvek číslo: 2892)
dne: 6.02. 2011

dobrý den,chtěla jsem se zeptat jesli je nějaká možnost aby mi pojištovna pomohla finančně při plastice nosu?není po úrazu mám ho tak od narození a vadí mi chtěla bych ostranit hrbol na nose a trošku ipravir špičku nosu,jen je to pro mě docela fin.náročně děkuji za odpověd.adéla

Dobrý den,
pokud se nejedná o poúrazovou deformitu či vrozenou vadu pak můžete s úhradou zdravotní pojišťovny počítat pouze u operace nosní přepážky, bude-li toto nutné. Ostatní je posuzováno jako operace estetické a ty nejsou zdravotními pojišťovnami hrazeny vůbec.
Hezký den !
T.Kydlíček


Odstranění prsu

(příspěvek číslo: 2891)
dne: 4.02. 2011

Jsem po ablaci levého prsu a nemohu se vyrovnat s tím, že mám jen jeden prs. proto bych chtěla prs odstranit, protože si myslím,že bych lépe snášela skutečnos,že mám souměrný hrudník.Mám i velké bolesti krční páteře z důvodu těžkého prsu a jsem už celá nakřivo.Děkuji.

Dobrý den,
zkuste spíše zvážit možnost rekonstrukce chybějícího prsu a modelace toho druhého. Myslím si, že takto by to bylo elegantnější. Operace jsou hrazeny ze zdravotního pojištění, v tom by problém nebyl, nicméně pokud byste chtěla přesto dolnit i odstranění druhého prsu možné to je, ale zvažte raději alternativu s rekonstrukcí.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 26 / 131 > >>