Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Zpevněni prsou

(příspěvek číslo: 2963)
dne: 13.03. 2011

Dobry den.
Mam dotaz,jem 46,a prsa c 4,jen jsou povysla a myslim si o dost,chtela bych rada o velikost vetsi,ale potrebuji je i zpevnit,je mozna takovato kombinace?a jestli v mem veku neni riziko,a kolik by mne to stalo?
Dekuji I.Krausova
iv.de@eb.de

Dobrý den,
ano, možné to je, kombinace modelace a augmentace je běžnou operací. Váš věk není žádný problém, vždy 46 let je věk střední, takže není se třeba vůbec na něj ohlížet. Kompletní cena (operace + implantáty + dvoudenní hospitalizace + elastická sportovní podprsenka) 55.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika

(příspěvek číslo: 2962)
dne: 13.03. 2011

Dobrý den měla bych dotaz kolik by přibližně stála plastika prsou tak o 1číslo a zpevnit mám je povislé po kojení a odstranění převislé kůže z břicha od těhotenství která se dá vytáhnout zhruba 3cm. a jak dlouho musím bít doma. Ptám se kvůli zaměstnání. předem děkuji Prosím o odpověď na Venzdy.R@seznam.cz

Dobrý den,
z Vašeho dotazu je jasné, že se jedná o dvě operace: o operaci prsů a břicha. Z textu není úplně jasné, zda u operace prsů půjde o modelaci, zvětšení či o kombinace obojího. Velmi rády bych Vám odpověděl přesněji, ale vím toho o Vás velmi málo, abych byl přesný. Jen zcela obecně mohu říci, že 2 týdny by mohly stačit, pak by návrat do práce možný nejspíše byl.
Hezký den !
T.Kydlíček


Operace očních víček

(příspěvek číslo: 2961)
dne: 11.03. 2011

Dobrý den, pane doktore, prosím o radu. Chtěla bych u vás podstoupit operaci horních očních víček, chtěla bych "ubrat" z kožní řasy nad víčky, aby byly oči větší a méně "zapadlé". Vpodstatě nemám horní víčko, přehyb jde až k řasám - snad to popisuju správně, prostě když si chci nalíčit horní víčka, stíny se vlastně "ztratí". Je možné nějak operací tenhle problém upravit? A vadí, že mám vytetované horní linky nad řasami? Kolik by operace stála a za jak dlouho bych mohla mezi lidi? Děkuji moc.

Dobrý den ,
ano, učitě se Vám pomoci dá, blepharoplostika by pomoci určitě mohla, oční linky vůbec nevadí a doba, p kteou budete společensky handicapována se pohybuje okolo 7-10 dní. le není to tak strašné, že byste mezi lidi vůbec nemohla. Kompletní cena operace činí 9.500,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


Aptos

(příspěvek číslo: 2960)
dne: 11.03. 2011

Dobrý den pane doktore,
chtěla jsem se zeptat, jestli také provádíte Aptos lifting. Případně jaká je cena tohoto zákroku. Děkuji za odpověď, Iva

Dobrý den ,
používám nikoli Aptos, ale Happy Lift. Systémů na podobném nebo dokonce stejném základě je více, nejenom Aptos. Nicméně mám k tomuto zásadní váhrady a tak tento způsob využíváim pouze u čela a obočí, tedy u horní etáže obličeje. Jedním z důvodů proč se této metodě vyhýbám na tvářích a krku je neúměrně vysoká cena materiálu, který výkon neúměrně prodražuje.
Hezký den !
T.Kydlíček


Augmentace - bradavky

(příspěvek číslo: 2959)
dne: 9.03. 2011

Vážený pane doktore,
jsem cca 2 mesice po augmentaci a po operaci se mi úplne ztratily bradavky. Jsou proste ploché, v jedne rovině s dvorci a prsa nevypadají na pohled vůbec hezky. Dokážete mi říci čím to je a da se s tím ještě vůbec bez nutnosti další operace něco dělat? Pro augmentaci byl použit anatom. implantát pod sval o objemu 290ml., jsem menší postavy, 150 cm, 45 kg.
Děkuji

Dobrý den ,
ještě vyčkejte, 2 měsíce je ještě velmi krátká doba, prsy potřebují poměrně delší dobru na rekonvalescenci. Vím, že to není příjemné, ono čekání všeobecne je otrava, ale je to nutné, uvidíte, že se vše upraví.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2958)
dne: 9.03. 2011

Dobrý den.
Už dlouho uvažuji o zvětšení prsou.
Chtěla jsem se zeptat kolik by stála operace.(kompletně).
Jak dlouho po operaci musím být doma?(nemuzu chodit do prace) Dělám práci v sedě a nemohu si totiž dovolit být dlouho doma. děkuji za odpověď

Dobrý den ,
pokud bychom použili anatomické implantáty, pak by kompletní cena operace včetně implantátů, jednodenní hospitalizace a jedné elastické sportovní podprsenky činila 51.000,- Kč. Doba, kterou nebude možné pracovat záleží na profesi. Pokud pracujete v kanceláři, pak bych dobu pracov ní neschopnosti viděl tak na 7 - 10 dní, pokud máte lehkou fyzickou práci 10 - 14 dní. Vše je ale individuální, může to být doba i kratší.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 2957)
dne: 8.03. 2011

Dobrý den,byla jsem na liposukci boků a vnějších stehen.Nejsem spokojená s výsledkem,protože mi doktorka odebrala z boků po 30 ml a ze stehen po 15 ml.Mám 155 cm a váhu 65 kg,takže nejsem hubená,že by nebylo vzít z čeho.Těles. míry se mi nějak nezměnily. Měsíc po liposukci jsem měla stejné míry,jak míry měřené k výrobě kompres. prádla. Na můj dotaz,proč jenom tolik, mi zdělila,že je to běžné množství, že všichni to tak dělají.Myslím,že to není pravda,co vy na to? Moc děkuji za odpověď.Dana Š.

Dobrý den,
tělesné míry se upravují jen velmi pozvolna a není výjimkou, když se po liposukci nedají dopnout kalhoty, které se předtím dopnout daly...V tkáních zůstává otok dlouho a jen pozvolna mizí. Ty objemy se mi ale nějak nezdají, nebylo to 300 a 150 ml čisté tukové tkáně (tedy bez krve a pomocného roztoku)? Pokud by to bylo a započítali bychom i objemy těchto tekutin pak by se mohlo jednat o cca 500 a 350 ml z každé krajiny což je už lepší. Ale třeba se pletu a je to skutečně jak píšete.
Hezký den !
T.Kydlíček


Koleni

(příspěvek číslo: 2956)
dne: 8.03. 2011

Dobrý den pane doktore.CHěel bych se zaeptam ..před nakou dobou jsem upadl v praci-mé povolaní je velice naročné jsem dřevorubec.podvrkl jsem si koleno a po te byl operovan zakrokem artroskopie--DG:STp.Discizi mediopatel.plivky gen.1.sin.Po operaci jem dostal rehabilitace a dokto řikal že tam našel ještě neco jiného..STP.rupt.LCA gen.1.sin..a řikal že časem se to udělá..ale me to nadale bolí při došlapu..a v koleni mě furt přeskakuje..mam nárok na tu operaci??a jaka je doba léčení?Předem děkuji

Dobrý den,
koleno je velmi složitý orgán a mechanismus ohýbání v tomto kloubu je skutečně zázrak biomechaniky. Ten vedlejší nález je česky řečeno "stav po prasknutí předního zkříženého vazu vlevo", takže chápu, že Váš ortoped nechtěl kolení kloub přetěžovat dvěma zásadními výkony v jednu dobu. Až koleno rozcvičíte určitě se na dalším postupu dohodnete, ale nespěchejte, doba hojení a rekonvalescence se uspěchat nedá a doporučuji vše nechat na kolegovi-ortopedovi, protože léčba velkých kloubů vyžaduje velkou zkušenost.
Hezký den !
T.Kydlíček


prosba o pomoc

(příspěvek číslo: 2955)
dne: 8.03. 2011

Dobrý den, mám implantát 150 ml pod sval Mentor, a ráda bych věděla jakou velikost prsou mohu přibližně očekávat. Jsem týden po operaci, je možné, že prsa jsou ještě nateklá a jejich velikost a tvar se ještě zmenší? Nemohu mít ve výsledku dvojky či trojky?? Mohou to být přirozená áčka?? Je možné, že mám ještě nateklou vnitřní stranu prsou - taková hodně plná prsa, zmáčknutá ve zdrav.podprsence na pevno u sebe.Mám malý a zapadlý hrudník, 170cm, 54kg A děsím se konečné velikosti,pan doktor mi slíbil menší A,a teď mám prsa obrovská do podprsenky menší C, jsem zoufala, základ, jsem téměř neměla-již jsem byla před rokem na vyjmutí impl po 6 týdnech a stav mých prsou po vyjmutí byl pohužel žalostný-těmi 150ml jsme to chteli napravit. Mám strach, že má prsa budou opet takto obrovká a nepřirozená (i pri 150 ml) mám si nechat opet implantáty vyjmou a jak by pak má prsa asi vypadala? Jsem zoufala,zničila jsem si zivot, odb.psych.pomoc již navštěvuji. Děkuji za odpovědi a radu na stotisíckát.Případně bych Vám mohla poslat fotky, pokud byste byl tak ochoten, prsou k odbornému zhodnocení-to bych samozrejme uhradila. Děkuji.A smekám pred Vami, ze takto ochotne radite lidem zdarma ve sve poradne.







Okno pro rychlou odpověď Plnohodnotná odpověď







Dobrý den,
ještě vyčkejte! Týden, nyní tedy dva týdny je velice krátká doba něco hodnotit. Prsa jsou ještě oteklá a vše se ještě bude měnit. Pokud byly použity implantáty o objemu 150 ml a neměla Jste původní prsa nějak velká pak bych skutečně neočekával výslednou velikost nějak velkou, rozhodně bych nepočítal s košíčekem podprsenky "C". Moje rada je vyčkat, nepodléhat panice a neposuzovat prsa podle podprsenky (ta se dle výrobce liší), ale dle tvaru - zda tvar je či není přirozený. Jistěže lze místo 150 ml implantátu použít ještě menší, ale myslím si, že by takový implantát byl k ničemu a prs dostatečně nedoplnil. Chápu Váš stres, ale nezoufejte, zachovejte chladnou hlavu, řešení se určitě najde !
Hezký den !
T.Kydlíček


Modelace prsů

(příspěvek číslo: 2954)
dne: 7.03. 2011

Dobrý den pane doktore,
mám 16 letou vnučku, kterou velice trápí problém
nesouměrných prsů. Rozdíl je poměrně velký, cca 2 čísla. Chtěla bych se zeptat, od kolika let je možná plastická korekce rozdílu, protože jsem zjistila, že tento "defekt" začíná mít vliv i na psychyku mé vnučky, stydí se nosit těsnější trička, plavky apod. Děkuji mnohokrát za odpověď a přeji hezký den. Marie J.

Dobrý den ,
pan doktor je v současné době mimo nemocnici, vašemu dotazu se bude věnovat po 20.3. 2011.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den


kastrace

(příspěvek číslo: 2953)
dne: 6.03. 2011

Dobrý den,chtěl bych se u vás nechat vykastrovat,
co k tomu bude potřeba???
odpověď prosím zašlete na email: forgamess@email.cz
děkuji.

Dobrý den,
tyto výkony nepatří do plastické chirurgie, ale spadají do péče urologů a sexuologů. Obraťte se proto na jeden či druhý obor, kde se Vás ujmou a určitě Vám pomohou.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení penisu

(příspěvek číslo: 2952)
dne: 6.03. 2011

Dobrý den,chci si nechat zvětšit penis na 30cm,co k tomu bude potřeba????
Odpovězte na wartel@email.cz děkuji.

Dobrý den,
je mi líto, ale těmito výkony se nezabývám, navíc není mi známá metoda, která by penis proporcionálně zvětšila na takové míry.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jizvy po zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 2951)
dne: 5.03. 2011

Dobrý den pane doktore,

před 10 lety mi byla provedena ze zdravotních důvodů operace zmenšení prsou, jelikož jsem hodně sportovala.

Léčení jizev neproběhlo v tom nejlepším pořádku. Zmenšila se mi citlivost bradavek v pravém prsu, a občas i dnes to trochu bolí.
Jizva kolem bradavky a příčná jizva přes prso se téměř vyhladila a je vidět jen velice málo, ovšem jizvy pod prsem jsou tvrdé, vystouplé, v jednom místě mám dokonce kožní výstupek a jsou opravdu hodně vyditelné.

Chtěla bych se Vás zeptat na radu, zda-li by bylo možné odstranit tyto jizvy, aby nebyly tolik viditelné a zda-li by toto odstranění bylo operačně či finančně náročné.

Velice Vám děkuji za odpověď a přeji krásný den,
M.K.

Dobrý den ,
pan doktor je v současné době mimo nemocnici, vašemu dotazu se bude věnovat po 20.3. 2011.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den


zvětšení rtů

(příspěvek číslo: 2950)
dne: 4.03. 2011

Dobrý den, pane doktore, delší dobu přemýšlím o zvětšení rtů, zejména horní ret mám velmi úzký a trochu nesouměrný. Ačkoli se tím od mládí poměrně trápím, nyní váhám z obavy, že budu vypadat nepřirozeně.
Chtěla bych se Vás zeptat, jaké jsou možnosti trvalé modelace rtů, případná rizika a na přibližnou cenu zákroku. Je mi 37 let. Předem děkuji za odpověď. Andrea S.

Dobrý den ,
pan doktor je v současné době mimo nemocnici, vašemu dotazu se bude věnovat po 20.3. 2011.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den


Modelace špičky nosu

(příspěvek číslo: 2949)
dne: 3.03. 2011

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se vás zeptat na zákrok pro moji maminku. Asi tak před půl rokem se jí na nose udělal vřídek (akné) a ona si ho bohužel rozdrápala tak, že tam teď má takovou prohlubeň (cca 5 mm velkou a tak 3 mm hlubokou). Nelíbí se jí to a chtěla by si ji nechat spravit. Bylo by to u vás možné? Je jí 59 let, ale není v dobrém fyzickém stavu. Před 3 a půl lety prodělala zánět mozkových blan a následně i celého mozku, z čehož se do dneška léčí. Moc vám děkuji za odpověď, s pozdravem Šrámková Alexandra

Dobrý den,
bude určitě nejlepší, když maminku pošlete do mojí ambulance, kterou pro podobnou problematiku mám každé pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Lochotín, vchod B, 6. patro. Podíváme se a uvidíme. Z toho co popisujete se nedají vyloučit různé kožní eflorescence, bude proto nezbytné se sejít a celou zálěžitost posoudit.
Hezký den !
T.Kydlíček


Augmentace

(příspěvek číslo: 2948)
dne: 3.03. 2011

Dobrý den,
chtěla bych se Vás pane doktore zeptat, jak dlouhá si myslíte, že by měla uplynout doba mezi zvětšením prsou implantáty a těhotenstvím.
Uvažuji o zvětšení prsou, ale protože je mi už 29 let, tak začínám přemýšlet i o dětech.

Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
čistě teoreticky je to jedno, třeba i jen 14 dní, já bych ale doporučoval odstup delší, dejme tomu minimálně půl roku.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení poprsí nebo modelace

(příspěvek číslo: 2947)
dne: 2.03. 2011

Dobrý večer pane doktore, chtěla jsem se s Vámi poradit. Je mi 31 let, nemám děti a myslím, že v brzké době to ani neplánuji. Ale k mému problému. Od té doby, co mi začaly růst prsa mám jedno větší a jedno menší, vím, že je to normální, ale můj rozdíl je minimálně dvě velikosti a to mě trápí hlavně po psychické stránce. Je to opravdu veliký rozdíl. Chtěla jsem se zeptat, jestli podstoupit zvětšiní prsou nebo jen modelaci. I když si myslím, že s tím menším, nic asi neuděláte:-D Kamarádka byla i s maminkou u vás na klinice a byly opravdu moc spokojené, tak vás žádám o radu. Děkuju Lea M.

Dobrý den,
děkuji:-) Žádný strach, asymetrie prsů jsou do určité míry fyziologické, když však přesáhnou jistou mez stávají se problémem, který se řeší. Jak se asymetrie řeší je vždy naprosto individuální. V úvahu obvykle přichází kombinace modelace a augmentace s cílem dosáhnout maximální možné symetrie tvaru a objemu. Osobní konzultace je nezbytná, při ní si vše řekneme, zvážíme a posoudíme také zda je možné uvažovat o nějaké účasti zdravotní pojišťovny. Pokud se chcete sejít kontaktujte mě na mém mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf.č. 603838838 či 603898514. A žádný strach, vše se zvládne!
Hezký den !
T.Kydlíček


silikonová výplň nosorytní vrásky

(příspěvek číslo: 2946)
dne: 2.03. 2011

Dobrý den, mám dva týdny silikonovou výplň aplikovanou okolo nosu a úst ve vrásce. Plastický chirurg mi to aplikoval, ale nejsem spokojená, vráska sice zmizela,ale teď to vypadá jako bych měla pernamentně zduřené dutiny. Navíc mi to tlačí při smíchu do očí a mám tím zdeformovaný obličej. Nepatuji se o jaký druh se jednalo, vím jen, že by to mělo vydržet rok a půl. Jsem, ale nešťastná a chtěla bych se toho nějakým způsobem zbavit hned. Existuje nějaká metoda či látka na rychlejší vstřebání? Děkuji Veronika Hradec Králové

obrý den,
obávám se, že Vás zklamu, ale neexistuje. Jediné co urychluje degradaci každé látky v tkáních jsou masáže, které reflexně zvyšují prokrvení. Zkuste tedy několikrát denně místa masírovat cca 5-10 min a mějte trpělivost, k degradaci látek vždy dochází pozvolna a postupně. Zda budeme mít takto 100% úspěch netuším, ale za pokus nic nedáme.
Hezký den !
T.Kydlíček


abdominoplastika

(příspěvek číslo: 2945)
dne: 2.03. 2011

Dobrý den, Pane doktore.
Chtěla bych jit na operaci břiška, ale nevím jestli to není u mě zbytečné. Je mi 25let, jsem pět let po porodu a mám 167cm a 80kg. Mé břicho vypydá, jako bych byla stále těhotná.Jen bych chtěla vědět jestli to nebude vypadat docela dost nepřirozeně, ploché bříško na 80kilovou ženu.A kdybych šla na liposukci tak by mi to bříško vyselo ještě vic než ted? Nevím si rady. Děkuji za odpověď. Alena

Dobrý den,
nic se nebojte, vše se určitě dobře zvládne, podobné potíže má řada žen po porodu. Určitě nejlepší by bylo sejít se, na břicho se podívat, vše zvážit a promyslet. Mohl bych Vám sice ledacos na tomto místě napsat, ale obávám se, že bych nebyl konkrétní, což určitě čekáte když jsem Vás neviděl. Budete-li mít zájem sejít se kontaktuje mě na mailu kydlicek@fnplzen.cz event. na tlf. č. 603838838. Volat můžete také na č. 603898514, což je moje vrchní sestra a asistentka paní Bc.S.Galušková.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce kotníků

(příspěvek číslo: 2944)
dne: 2.03. 2011

Dobrý den, mám dotaz ohledně liposukce kotníků. Je mi 37 let, měřím 175 cm, vážím 58 kg. Provádí se výše zmíněný zákrok v celkové narkoze nebo analgosedaci? Jak dlouho zákrok trvá a jaká je orientační cena výkonu?
Děkuji za odpověď Petra V.

Dobrý den,
hlezna, kotníky jsou regionem, kde obvykle mnoho tukové tkáně není, zato je bohatě zásobená cévními a mízními svazky, opatrnost je tedy na místě. Pokud byste ale byla vhodnou adeptkou liposukce této krajiny, mohli bychom operovat i v místním umrtvení, protože výkon by neměl být příliš rozsáhlý a místní umrtvení by mohlo být zcela ´dostatečné. Cena operace by pak činila asi 4.000,-Kč. |Ale jak jsem napsal, je třeba vše opatrně zvážit!
Hezký den !
T.Kydlíček


nos

(příspěvek číslo: 2943)
dne: 2.03. 2011

Dobrý den chtěla bych plastiku nosu měkké části je možné jí uskutečnit třeba do týdne po konzultaci s vámi? Předem děkuji za odpověď Jana

Dobrý den,
ano, v zásadě to možné je, záleží ovšem na období. Teď v březnu bych to zvládal jen stěží, nicméně, když se domluvíme dopředu problém by to neměl být.
Hezký den !
T.Kydlíček


aumentace

(příspěvek číslo: 2942)
dne: 1.03. 2011

Dobrý den pane doktore,
když plánuji zvětšení prsou někdy na podzim (tak říjen-listopad), kdy se mám objednat na konzultaci? Mohla bych přijít už teď v březnu? A ještě jedna otázka: dá se s implantáty spát na břiše? Nechci velké zvětšení, max. o 1 číslo. Děkuji za odpověď, Ivana

Dobr den,
pokud plánujete podzim, pak bych doporučoval sejít se tak začátkem července. Vše v klidu probereme, zvážíme a promyslíme. Ano, s implantáty se na břiše spát dá, s nim můžete bez obav dělat absoutně vše, žádný strach.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace horních víček

(příspěvek číslo: 2941)
dne: 1.03. 2011

Prosím o sdělení v jaké časové relaci proběhne vlastní operace od objednání. Děkuji. M.Ř.

Dobrý den,
operace horních víček je kratší výkon, proto čekací doba nebývá dlouhá. Teď v březnu jsou to 3 týdny, jinak obvykle 2 týdny.
Hezký den !
T.Kydlíček


implantáty 400ml

(příspěvek číslo: 2940)
dne: 28.02. 2011

Dobrý večer. Pane doktore. Chci Vás poprosit o radu. Jsem 3 týden po zvětšení prsou. Mám 158cm,50 kg,72cm pod prsy,po 2 kojeních, hodně vytahaná kůže. Na augmentaci jsem se těšila, ale teď jsem velmi zklamaná.Bylo mi vloženo 400 ml pod sval.Prsa jsem chtěla maxi dvojky. Trpím velkými bolestmi zad, kdy mi mrtví pravá ruka, migrény. Také tlak na hrudi. Ležet na boku, to nejde. Myslím, že tyto implantáty jsou k mé postavě hodně těžké a prsa mám pro mě nepřirozeně velká, jak 2 nafouklé koule. Bohužel ,jsem implantáty před operací neviděla, ani neměla tu možnost si vyzkoušet, jak budou na mě vypadat, jak jsou velké, či těžké. Asi to byla chyba. Před samotnou operací, už jsem byla uspaná, takže konzulatace na sále neproběhla. Jsem z toho nešťastná a myslím, že nejlepším řešením pro mě bude impl. vyjmout a tak se vyhnout i budoucím problémům se zády. No, myslím, že se mi uleví, než se trápit s tak velkými implntáty. Děkuji za Váš čas. Danka

Dobrý den,
augmentace je jen zdánlivě jednoduchý výkon, ve skutečnosti v sobě zkrývá řadu rizik a skrytých záludností.Velikost implantátů je jedna z nich. Problém se zpočátku tváří nevině - operatér zkušebním implantátem zjistí objem, který by prsu měl dodat, aby se prs vypnul a doplnil a pak vybere optimální tvar implantátu (profil). Může se stát, že ideální objem je právě 400 ml. Např. právě s tímto implantátem je prs plný, ale ani nepřeplněný nebo nedoplněný. Nicméně právě tento implantát může se jevit jako moc těžký a prsa příliš veliká. Kdyby ovšem operatér použil objem menší mohly by prsy zase být jaksi nedoplněné, což se může projevit propadem křivky nad dvorci. Někdy je to těžké přetěžké.
Jak ale konkrétně u Vás postupovat. V úvahu pčichází ještě vyčkat (to bych osobně radil), nebo vyměnit stávající implantáty za menší (což považuji za trošku nešťastné řešení, navíc bych s reoperací jěště vyčkal), nebo implantáty zcela a natrvalo odstranit (to se může udělat ihned).Jaké řešení by bylo nejlepší je možné říci až po vyšetření a důkladném zvážení všech okolností, teď však nabádám k rozvaze.
Hezký den !
T.Kydlíček


predoperacni vysetreni

(příspěvek číslo: 2939)
dne: 28.02. 2011

Dobry den,rada bych si u vas nechala provezt augmentaci.Reknete mi prosim jak se bych mela resit predoperacni vysetreni,kdyz bydlim v Mnichove.Musim k nejakemu ceskemu lekari,nebo se vysetreni provadi u vas?Muze byt provedeno vysetreni i den pred planovanym zakrokem?Dekuji za odpoved

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Ano, předoperační vyšetření se mohou udělat den před operací, nebo i v den operace, žádný problém. Vyšetření mají být aktuální, to jest nemají být starší než 7 - 10 dní. Všechna vyšetření se mohou udělat u Vašeho lékaře, nebo je můžeme doplnit i zde v Plzni. V případě, že dáte přednost první možnosti, tedy udělat je v Mnichově, pak Vám mailem pošlu konkrétní seznam toho co je třeba a Vy si je k operaci přivezete. Vše je otázkou domluvy a není to moc složité ani časově náročné.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 24 / 130 > >>