Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Augmentace prsou

(příspěvek číslo: 2993)
dne: 12.04. 2011

Dobrý den,
chtěla bych podstoupit augmentaci prsou-povolená prsa po 6letech kojení.
Termín operace z pracovních důvodů je možný nejdříve koncem června,ale na konec července mám plánovanou dovolenou u moře.Bude možné na dovolenou odjet a s jakými omezeními?Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Těžko na tomto místě přesně napsat co a jak bude. Rozhodující bude to, jak Vaše prsa po kojení vypadají, co se skrývá pod tím termínem "povolená", který uvádíte. Možná bude skutečně možné provést augmentaci, která vše vyřeší, možná budeme muset uvažovat o modelaci, či o kombinaci obou metod, uvidíme. Nejdříve se tedy musíme sejít a já Vám řeknu jaké jsou možnosti a co dělat dál. Konzultaci si můžeme domluvit na č. 603 838 838 či 603 898 514 či maliu kydlicek@fnplzen.cz. Sejdeme se a poradíme se co a jak uděláme.
Hezký den !
T.Kydlíček


JIZVA PO OPERACI

(příspěvek číslo: 2992)
dne: 10.04. 2011

Dobry den,jsem 20dni po operaci střev,chtěla jsem se Vas zeptat na nějaky přípravek(mast,naplast)pro zabránění rozjetí a ztvrdnutí jizvy.Děkuji Dobušová

Dobrý den,
péče o jizvu musí být komplexní, systematická a dlouhodobá, mastička, krém a podobné věci samy o sobě nestačí, o jizv u je třeba pečovat a to často řadu měsíců.
Péči o jizvu u svých pacientů obvykle zahajuji následujícím doporučením: několik měsíců jizvu 2x denně mýt, mechanicky čistit a po osušení zlehka promastit (např. Indulona, Nivea apod.), nebo použít i dle návodu Xeragel, Pro-Sil balzám, či Dermatix gel + provádět intenzivní a systematické tlakové masáže 3 - 5 x denně (tlak prstů na jizvu bez povrchového tření po dobu minimálně půl minuty s několikavteřinovou přestávkou opakovaně po dobu 5 - 10 min), jizvu chránit před sluncem krémem s vysokým UV faktorem 50+ (např. fi. Spirig,Bioderma). Samozřejmě, můžeme použít i silinové náplasti, kompresivní návleky apod., ale k tomu bych Vás už potřeboval vidět.
Nemyslím si, že výše uvedené know-how je vrchol toho co se dá ohledně jizev vymyslet, ale funguje to a tak se toho držím.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jizva po očkování

(příspěvek číslo: 2991)
dne: 10.04. 2011

Dobrý den, pane doktore. Je možné nějakým způsobem odstranit nebo alespoň výrazně zmenšit jizvu po očkování? Mám ji od dětství na rameni cca 4 x 2 cm. Jaká by byla případně šance na její odstranění a cena? Děkuji. Jitka

Dobrý den,
4x2 cm jedost, těžko něco slibovat, nejlepší by tedy bylo, kdybyste mě navštívila nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30 hod.) ve FN PLzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro. POdíváme se a uvidíme co sew dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Kozní útvary

(příspěvek číslo: 2989)
dne: 9.04. 2011

Dobrý den,
chtela bych se informovat o cene a terminu na chirurgické odstranení kozních útvaru.
Mám dva v obliceji, dva na noze a tri na ruce. Dají se odstranit vsechny pri jednom termínu, a jaká je cekací doba na termín?
Predem dekuji za odpoved.

Dobrý den,
ano, je možné odstranit všechny najednou, všechny při jedné operaci. Jedná se o malý výkon, čekací doba je méně než měsíc.
Hezký den "
T.Kydlíček


pooperační jizva

(příspěvek číslo: 2988)
dne: 8.04. 2011

Dobrý den,
chci se Vás zeptat zda byste mi pomohl či poradil, co s pooperační jizvou. Jizva tvrdne a bolí. 17. prosince loňské roku mi odstranili objemnou veruku na plosce nohy - byla prorostlá do šlachy a tak se jí nedalo jinak zbavit. Bylo odstraněno hodně tkáně a dlouho se to hojilo. Jakmile to bylo možné, ránu jsem ošetřovala borovou mastí a nyní mažu infadolanem. Jizva je ovšem na tak nevhodném místě, že mě každý došlap na nohu bolí čímž si hroutím klenbu nohy a zároveň se mi křivý páteř. Je možné s tím něco udělat?
Předem Vám velice děkuji za odpověď.
S pozdravem Jana

Dobrý den,
nechci malovat čerta na zeď, může to být jizva a je to i docela pravděpodobné, ale protože to tak moc bolí jak píšete, napadá mi zda se nejedná o recidivu vulgární veruky, která také umí být hodně bolestivá... Toto je první moment, který se musí vyřešit - rozhodnout, zda se jedná skutečně o jizvu nebo o recidivu bradavice. Další postup by byl u obou zcela jiný.
Hezký den !
T.kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 2987)
dne: 6.04. 2011

Dobrý den pane doktore,
chtěla bych se zeptat na orientační cenu liposukce stehen a boků a dále na to, po jaké době od porodu je možné tento zákrok podstoupit (malé jsou nyní 3 měsíce). Děkuji Lenka K.

Dobrý den,
gratuluji !:-) 3 měsíce je pro operaci sice doba již dostatečná, nicméně bych doporučoval ještě vyčkat, nespěchejte, ještě se ledacos může změnit. Konzultaci si ale můžeme dát již nyní, i když termín případné operace bych viděl jako optimální až na podzim. K ceně je těžké se vyjádřit, nisméně pokud nejste vysloveně korpulentní, pak bych cenu operace včetně jednodenní hospitalizace a elastického prádla viděl okolo 27 - 28.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení poprsí

(příspěvek číslo: 2986)
dne: 5.04. 2011

Vážený pane doktore, chci se zeptat na Váš názor. Byla jsem před rokem na augmentaci a dnes jsem byla na kontrole.Na pravém prsu, které je více citlivé(cítím tlak při ohybu či tak) je po jeho vnějším okraji po obvodu prsa cca 4 cm strunka. Doktor mi napsal do zprávy že se jedná o žlázu, či uzlinu, popř.okraj implantátu. Vůbec se mi nijak nevyjádřil. V těcht případech jedná se o problém?D¨ěkuji

Dobrý den,
myslím, že se o problém nejedná, nebojte. Já osobně bych doplnil sonografické vyšetření, které by mě blíže popsalo přesněji o co se jedná. Ale nebojte, nepůjde o nic závažného a podobné těžkosti se čas od času objeví.
Hezký den !
T.Kydlíček


tetování

(příspěvek číslo: 2985)
dne: 4.04. 2011

dobrý den pane doktore,
na rameni mám 15let drobné tetování,ráda bych si ho nechala odstranit.můžete mi poradit kde nejlépe a jaké jsou podmínky či je možno u Vás? děkuji velmi.
M.S.

Dobrý den,
nejlepší metodou jak tetování odstranit je laser. Laserové paprsky určité konkrétní vlnové délky a energie se vstřebávají právě v tetovacím pigmentu, čímž jej rozbíjí na menší částice, které se odplavují. Tím se tetováž většinou v několika etapách odstranit obvykle dá. Laser ale selhává všude tam, kde je ale pigment v hlubokých vrstvách škáry. Nejlepší bude, když se obrátíte na nějaké renomované laserové pracoviště, které máte nejblíž a zkuste se tam poradit. Myslím, že toto bude nejlepší řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Nos

(příspěvek číslo: 2984)
dne: 3.04. 2011

dne: 27.02. 2011

Zdravím Vás pane Doktore.
Mám dotaz ohledně mého nosu. Před dvěma lety jsem podstoupil zmenšeni nosu na jedné klinice v Ústí nad Labem. Operace se nepovedla. Hned po sundání sádrové dlahy byl nos na jedné straně propadlý. Když jsem se o tom zminil paní doktorce, tak to vždy hned zamluvila a nechtěla o tom mluvit. Pokud vím tak mi vyndala křídla a snížila. Vyžádal jsem si od ní dokumentaci mého zákroku. V červnu minulého roku jsem podstoupil reoperaci nosu na klinice v Praze. Operace nebyla též uspešná. Bylo mi řečeno, že mám silnou kostru. Propadlina je o něco větší než byla. Na druhé straně mám vypouklou asi od jizev, které jsou zevnitř. Chtěl jsem se Vás zeptat pane doktore, je možný dát vše do pořádku, aby byl nos opět rovný a né propadlý. Neměl by se použít nějaký implantát, nemáte s tím nějaké zkušenosti. Už nevím kam bych se měl obrátit. Nedokáži se ani soustředit na práci, stále na to myslím. Také pracuji ve zdravotnictví. Jedné známé kamarádka si u Vás před nějakou dobou nechala upravit nos a byla nad míru spokojená. Pak u Vás ještě podstoupila operaci prsou. Pane doktore děkuji za opdpoved ješte jsem se chtěl zeptat co znamená korektní operace. Uvažuji o podstoupení další operace asi koncem letošního roku, ale nejprve bych si u vás domluvil konzultaci, aby jste vše viděl na vlastní oči a řekl mi svůj názor.S pozdravem Martin

Dobrý den,
děkuji za zajímavý dotazu ! Rád Vám pomohu, ale určitě by pomohlo se sejít, nebo alespoň mít k dispozici pár Vašich fotografií zaměřených na nos (zpředu, z profilu). Podíváme se a uvidíme co by se dalo dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace prsou 4 roky po augmentaci

(příspěvek číslo: 2983)
dne: 31.03. 2011

Dobrý den,jsem 4 roky po augmentaci( 350ml).Bylo to řešení povislých prsou.Výsledek není optimální.Dá se provést dodatečná modelace prsů, tak aby se implantáty nemusely vytahovat?
Děkuji Monika

Dobrý den,
ano prs se nad implantátem modelovat dá a implantáty se přitom odstraňovat nebo měnit obvykle nemusí.
Hezký den
T.Kydlíček


augmentace a scintigrafie plic

(příspěvek číslo: 2982)
dne: 30.03. 2011

Dobrý vecer,
chtěla bych se zeptat, zda pro scintiigrafii plic budou videt implantaty??Jsem mesic po augmentaci, moho vysetreni podstoupit??Moc dekuji za odpovedi.

Dobrý den,
scintigrafii plic podsttoupit klidně můžete. Jedná se o vyšetření pomocí radionuklidu, takže implantáty vidět nebudou.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení poprsí

(příspěvek číslo: 2981)
dne: 30.03. 2011

dobrý den,

v květnu 10 jsem si nechala zvětšit poprsí na jedne pražské klinice,z podprsní rýhy anatomické implantáty allergan 510MX-385 g, od ledna 11 mi začala na levém prsu vytvářet kapsulace s tím, že levé prso mám vyboulené /rippling/ jakoby do výstřihu. Pan doktor mi řekl, že budeme muset ten levý implantát vyměnit.
Já jsem, ale rozhodnutá vyměnit oba implantáty za větší a to kulaté vysoký profil 550 až 600 ml /můj operatér se této velikosti u mě nebrání/,nevím jakou značku by jste mi doporučil, ale allergany to už být nemusí, jak už jste psal v jiném příspěvku je to opravdu jen o jménu.
Chtěla bych vědět jestli dáváte i takhle velké implantáty nebo se tomu bráníte. a na kolik by mě u Vás tato operace vyšla a jaké jsou u Vás náklady při reoperaci kapsulace.
Děkuji za odpověď

Dobrý den,
dávám i tak veliké implantáty, ne sice často, ale občas ano. Nicméně velký implantát má svoje negativa a rizika a ty je při konzultaci třeba důkladně probrat a pečlivě zvážit. V zásadě výměna implantátů vychází v konečných nákladech stejně jako prvotní augmentace, kapsulotomii (uvolnění jizevnaté kapsuly) či kapsulektomii (odstranění vazivového pouzdra) do ceny operace nikdy nezapočítávám. Cenu operace nejvýrazněji ovlivňuje cena implantátů. Já v současnosti pracuji s implantáty Laboratoires Eurosilicone, Nagor a Arion. Určitě ale nejlepší by bylo se nejdříve sejít a plánovanou operaci pečlivě zvážit. Kontaktovat mě můžete na číslech 603 838 838 a 603 898 514 či na mailu kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


Operace již operovaných uší

(příspěvek číslo: 2980)
dne: 28.03. 2011

Dobrý den, je mi 24 let, přibližně ve dvanácti letech jsem byl na operaci odstátých uší, vše je naprosto v pořádku, jen jedno ucho je stále odstáté, přiložil bych fotografii. Je možné se podrobit ještě jedné operaci? A přibližná cena? Rád bych se podrobil osobní konzultaci a samotnou operaci bych chtěl asi na srpen kdy máme celozávodní dovolenou.Děkuji za odpověď a za radu jak uskutečnit osobní konzultaci.Patrik

Dobrý den,
ano, další operace možná je, je to již sice trošku složitější, ale možná klidně je. Srpen jako termín operace je možný, v tom by problém neměl být. Konzultace je nezbytná a můžeme si jí domluvit na číslech 603838838 a 603898514 event. na mailu kydlicek@fnplzen.cz. Sejdeme se a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Vpáčené bradavky

(příspěvek číslo: 2979)
dne: 28.03. 2011

Dobrý den, mám vpáčené bradavky a chtěla bych se zeptat zda provádíte jejich úpravu formou piercingu? Děkuji

Dobrý den,
ano, provádím, ale hodí se jen pro lehké formy vpáčení, u těžkých není efektivní.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika nehtového valu

(příspěvek číslo: 2978)
dne: 28.03. 2011

Dobrý den pane doktore,
již delší dobu mám velký problém se zarostlým
nehtem u palce na noze.Vyzkoušela jsem různé způsoby konzervativní léčby(masti koupele atp.)
Dočetla jsem se o plastice nehtového valu,která je prý velmi efektivní.Přiznávám panickou hrůzu
ze strhávání nehtu,ale je nejvyšší čas svůj problém vyřešit.Děkuji Vám za odpověď
Lída.K

Dobrý den,
podstatou zarůstajícího okraje nehtové ploténky je její nevhodný tvar, proto se při tzv. plastice ne nehtového valu odstraňuje okraj nehtové ploténky a přilehlé části nehtového valu. Nehet jako takový se nestrhává, ale odstranění musí být radikální jinak operace není úspěšná. Tuto operaci provádějí chirurgové jako ambulantní výkon, termín "plastika" pacienty trošku plete a směřuje na nás, což není úplně přesné. Tuto operaci děláme, ale ne často.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2977)
dne: 28.03. 2011

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak postupujete, pokud u pacientky po zvětšení prsou vznikne kapsula a je nutná reoperace? Někteří lékaři uvádí, že implantáty a operace je v takovém případě zdarma, tak by mě zajímalo jak je to u vás? Zda se hradí náklady na reoperaci? Děkuji za odpověď. Helena H.

Dobrý den,
vznik perikapsulární fibrózy je nepředvídatelný a když vznikne, je to vždy nemilé. Je to o to víc nemilé, že nemáme v této chvíli možnost určit míru rizika jejího vzniku u daného klienta. Vznik kapsulace jde jaksi mimo lékaře a svým způsobem i mimo pacienta, ani jeden z nich nemůže vznik kapsuly výrazně ovlivnit.Je to komplikace nepříjemná a její vlastní příčinou je rakce organizmu, tkání na cizí materiál, v tomto případě silikonový polymer. Na toto vždy své klienty pečlivě upozorňuji a vždy také dodávám, že náklady na reoperaci nese klient, nicméně se vždy snažím, aby tyto náklady byly co nejmenší a většina klientek také neplatí nic, ale přesto mám za to, že 100% garanci za vznik perikapsulární fibrózy lékař nést nemůže, protože jí nemůže žádným způsobem zásadně ovlivnit.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2976)
dne: 28.03. 2011

Dobrý den,mám zvětšené prsa už 2 rokem,350 ml kulatý implantát a chtěla bych novou operaci z důvodu zvlnění implantátu a nespokojenosti s velikostí,chtěla bych větší.Chci se zeptat kdy máte volný termín na konzultaci a pak na operaci a na kolik přibližně vyjde cena kulatých implantátů u vás?děkuji Doležalová

Dobrý den,
žádný problém, výměna implantátů be obvykle bezproblémová a záleží pouze na tom, jakou velikost považujete pro sebe za ideální. Já osobně nejčastěji používám implantáty Laboratoires Eurosilicone, Nagor a Arion, kde cena operace včetně implantátů, jednodení hospitalizace a jedné elastické podprsenky činí 48.000,-Kč.
Konzultaci si můžeme domluvit na č. 603838838 či 605898514 či mailu kydlicek@fnplzen.cz a mohl bych Vám nabídnou nějaký termín i v následujícím týdnu. Čekací doba na operaci se nyní pohybuje okolo 1,5 měsíce. Vše pečlivě zvážíme, promyslíme a eventuálně i naplánujeme, žádný problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


Přirostlá jizva po operaci šz.

(příspěvek číslo: 2975)
dne: 27.03. 2011

Jsem tři měsíce po odstranění jednoho laloku štítné žlázy. Vše je v pořádku, jizva se zplošťuje, ale bohužel je uprostřed přirostlá. Ráda bych to vyřešila, ale nevím, zda existuje nějaký chirurgický způsob, kterým se to řeší, aniž by se otevírala celá původní jizva. Masáže provádím bez výsledku. Ráda zaplatím jiný způsob. Nejen, že to při jídle otřesně vypadá, ale velmi nepříjemně to táhne. Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
ještě vyčkejte, jizva se běžně konzoliduje a vyzrává minimálně 6 měsíců, teprve potom lze výsledek hodnotit a eventuálně i naplánovat nějakou korekci. Pokud Vám mohu radit tak ještě vydržte, intenzivně masírujte alespoň ř x 10 min denně a mějte trpělivost, jizva dokáže potrápit.
Hezký den !
T.Kydlíček


Abdominoplastika

(příspěvek číslo: 2974)
dne: 27.03. 2011

Dobrý den, pane doktore,
chtěla bych u Vás podstoupit abdominoplastiku. Mám po těhotenství kýlu, velký rozestup břišních svalů a vypouklý pupík. Lze toto vše řešit v jedné operaci? Jak by to bylo s případným dalším těhotenstvím? Mám jedno dítě a další zatím neplánujeme, přesto bych si možnost dalšího dítěte nerada definitivně uzavřela. Co kdybych se za 10 let rozmyslela:-)Nerada bych ale těch deset let chodila s vypouklým těhotenským břichem, které mi bohužel zůstalo. V těhotenství jsem nabrala 14kg, 11kg už jsem zhubla. Jsem 8 měsíců po porodu. Jak dlouho mám podle Vás ještě vyčkávat? A kdy by bylo vhodné se u vás domluvit na konzultaci? Ještě kojím, ale jen v noci. Předem děkuji za odpovědˇ.

Dobrý den,
pokud má žena po porodu (či po radikálním zhubnutí)absolutní nadbytek kůže, podkoží, rozestup přímých svalů břišních (diastázu) pak toto vše může skutečně abdominoplastika vyřešit v jedné době a i když další těhotenství výsledek operace může více či méně poškodit, vyloučené rozhodně není. Jinou otázkou je přítomnost pupeční kýly, kterou naznačujete zmínkou o vypouklém pupíku. Pokud by tomu tak skutečně bylo a pupeční kýlu byste měla, pak bych doporučoval začít právě od této kýly a nejdříve spravit jí a pak, s časovým odstupem půl roku se vrhnout do ostatního. Z čistě technického hlediska není problém operovat vše najednou, ale ohrožuje se tak pupík, který by kombinovanou operační zátěž nemusel vydržet a mohl by odumřít. A to je zbytečné riskování, proto vidím jako lepší cestu výkon rozdělit na etapy dvě. Ale určitě bychom se nejdříve měli sejít, na vše se podívat a teprve potom se rozhodnozt defibnitivně. Kontaktovat mě můžete na kydlicek@fnplezn.cz či tlf. č. 603838838 event, 603898514.
Hezký den
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2973)
dne: 24.03. 2011

Dobrý den pane doktore,
obdivuji Vaši práci a přístup ke svým pacientům. Znám několik osob, kterým jste pomohl "ke štěstí" a všichni Vás moc chválili.
Již přes 10 let se trápím svým malým poprsím. Po ukončení kojení jsou má prsa značně menší a hlavně povyslá. Mým snem je mít plný dekolt.
V tuto chvíli řeším ale finanční otázku. Poskytujete na zákroky něco jako splátkový kalendář?
Děkuji za odpověď. ZP

Dobrý den,
děkuji Vám za moc milý mailík !:-) Ale asi Vás zklamu, splátky po neblahých zkušenostech již neposkytuji, ale mohu Vám zprostředkovat půjčku u Čs.Spořitelny, takže je to víceméně stejné. Z toho co píšete jsem si udělal představu, že minimálně augmentace nutná bude, možná ale i augmentace s modelací. Ale třeba se pletu a vše může být jednodušší a situaci by vyřešila třeba prostá modelace... Naznačuji tímto jen, že bychom se měli sejít, protože situace bývá složitá, nad vším se důkladně zamyslet, vše probrat, zvážit a řešení se pak už určitě najde. Kontaktovat mě můžete na kydlicek@fnplzen.cz, nebo 603 838 838, event. 603 898 514. Domluvíme si schůzku a pak se uvidí.
Hezklý den !
T.Kydlíček


termin

(příspěvek číslo: 2972)
dne: 21.03. 2011

Dobry den,
rada bych vedela za jak dlouho po konzultaci dostanu termin na zvetseni prsou.
Dekuji za odpoved a preji Vam krasny den. L.Weinberger

Dobrý den,
v současnosti se mi daří udržet čekací dobu na 1 měsíci, první volný termín bych Vám mohl nabídnout v poslední dekádě dubna.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika očních víček

(příspěvek číslo: 2971)
dne: 20.03. 2011

Dobrý den,
ráda bych se podrobila plastice očních víček, jaká je prosím čekací doba?
Děkuji
Rabová

Dobrý den,
čekací doba na menší výkony se nyní pohybuje okolo 3 - 4 týdnů, vždy ale musí předcházet velmi podrobná konzultace, jejíž termín si můžeme dmluvit buď telefonicky nebo mailem.
Hezký den !
T.Kydlíček


Hospitalizace

(příspěvek číslo: 2970)
dne: 19.03. 2011

Dobrý den, je u vás možno zůstat déle hospitalizovaná v případě, že bych měla dreny a mám vzdálené bydliště? Samozřejmně se zvyšením ceny za hospitalizaci. Děkuji

Dobrý den,
ano, je to možné, žádný problém. O délce hospitalizace se s klientkou vždy radím a proto je postup vždy výsledkem individuální domluvy.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení penisu

(příspěvek číslo: 2969)
dne: 17.03. 2011

dobrý večer,chtěl bych se zeptat na zákrok ,jedná se zvětšní penisu liposukcí podbříšku.Jako penis sám o sobě není malý,ale je zabořený v tuku podbříšku.Chtěl bych vědět kolik tato operace stojí a jak se to dělá,jaká je doba léčení atd Děkuji za odpověď s pozdravem 30let kaja

Dobrý den,
tak jak to píšete by naznačovalo, že by se případná liposukce mohla provést v místním umrtvení a výkon by se pak mohl obejít bez hospitalizace jako ambulantní operace. Asi by to bylo tak možné, ale nejdříve, dříve než se definitivně rozhodneme bych Vás rád viděl a vše s Vámi probral. Informací, které musíte vědět je spousta, daleko více než se vejde do odstavce na tomto fóru. Schůzku si můžeme dohodnout na kydlicek@fnplzen.cz, event. na č. 603838838 či 603898514.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení a modelace prsou

(příspěvek číslo: 2968)
dne: 17.03. 2011

dobrý den pane doktore. Uvažuju o zmenšení prsou (dočetla jsem se mezi příspěvky cenu cca 33.000,-) a chtěla bych se zeptat na pár otázek. Nejlepší období by asi bylo kolem podzimu? Jakou dobu před tím bych se s Váma měla domluvit na podrobných info. + předoperačí vyšetření? Ják dlouho se zákrok hojí? (pracuji jako kadeřnice, tak kdy bych mohla po zákroku zas pracovat cca?). Moc děkuji
Katka

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Ano, máte pravdu, cena zmenšovací operace prsů včetně dvoudení hospitalizace a jedné elastické podprsenky skutečně činí 32.000 - 33.000,-Kč. Operovat můžeme prakticky kdykoliv s výjimkou období tropických veder, která zase tak častá nebývají a když tak nejsou dlouhá. Konzultace je nezbytná, při ní se musí probrat vše potřebné a to velmi důkladně, odstup mezi konzultací a operací v současnosti činí 1 - 1,5 měsíce. Během této doby si klientka doplní dle doporučení patřičná předoperační vyšetření. Vlastní hojení trvá 2 týdny, plně pracovat byste asi mohla za 14 - 16 dní, možná ale i dříve, je to hodně individuální. Termín konzultace si můžeme určit buď mailem na kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf. na 603 838 838 či 603 898 514.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 23 / 131 > >>