Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Odstávající uši

(příspěvek číslo: 3044)
dne: 11.06. 2011

Je možná operace odstálých uší i v cca 60 letech u muže?Jak dlouho musí být zavázaná hlava?
Jsem z Plzně.Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
samozřejmě, žádný problém, 60 let přece není žádný věk, tak proč ne. Nějak zavázané musí být boltce 14 dní, obvaz to ale nutně být nemusí, stačí čelenka. Pokud budete chtít můžeme si domluvit konzultaci a to buď na mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf. č. 603838838 event. 603898514.
Hezký večer !
T.Kydlíček


odstáté uši

(příspěvek číslo: 3043)
dne: 10.06. 2011

Dobrý den,
jsem muž v důchodovém věku a vlasy mizí a mizí.Tím znovu narůstá můj problém s ušima.
Je možná v cca 61 letech operace ?Jak dlouho musí být hlava obvázána ?
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
samozřejmě, žádný problém, 60 let přece není žádný věk, tak proč ne. Nějak zavázané musí být boltce 14 dní, obvaz to ale nutně být nemusí, stačí čelenka. Pokud budete chtít můžeme si domluvit konzultaci a to buď na mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf. č. 603838838 event. 603898514.
Hezký večer !
T.Kydlíček


Otoplastika

(příspěvek číslo: 3042)
dne: 10.06. 2011

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na operaci uší (otoplastiku). Chtěl bych jí podstoupit. Je mi 18 let a jsem z Prahy. Chtěl bych se zeptat, jak dlouho trvá regenerace po operaci? Konzultace a následná operace proběhne ve stejný den? Kolik orientačně tento zákrok stojí? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru! Hojení trvá 2 týdny a po tuto dobu musí být boltce zavázány. Nutně to nemusí být obvazem, může to být např. čelenka, ale nějaké krytí to být musí. Ano, konzultaci a operaci bychom v jeden den zvládli v pohodě, žádný problém, kompletní cena je 9.500,-Kč.
Pokud budete chtít můžeme si domluvit konzultaci a operaci buď mailem na kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf. na č. 603838838 event. 603898514.
Hezký večer !
T.Kydlíček


Strie po porodu

(příspěvek číslo: 3041)
dne: 9.06. 2011

Dorý den, jsem 14 dní po porodu a na břiše mi zůstaly strie. Zatím jsou červené a hlavně nepříjemně svědí. Prosím můžete mi poradit jak se o ně starat a čím mazat aby se svědění zmírnilo? Děkuji za odpověď

Dobrý den,
strie či tzv. pajizévky jsou vlastně jizvy v kůži, vznikající potrháním ztruktuty kůže při mechanickém přepětí. Bohužel, t.č. neexistuje žádný opravdu fungující způsob jak se jich zbavit, ale nebojte, oni se časem ještě poněkud zmírní. Zatím jen mastěte, např. Indulonou, více se dělat nedá, bohužel.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jak dlouho nosit podprsenku po augmentaci?

(příspěvek číslo: 3040)
dne: 8.06. 2011

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak dlouho od augmentace je nutné spát ve zdravotní podprsence. Dva měsíce nosím zdravotní podprsenku 24 hodin denně. Nyní se chystám na nákup normální podprsenky a chtěla bych vědět, zda už mohu v noci spát bez zdravotní podprsenky, nebo jí mám ještě nějakou dobu používat.

Děkuji.

Z. Hátlová

Dobrý den,
moc Vás zdravím !!:-) Elastickou sportovní podprsenku doporučuji nosit víceméně trvale 2 měsíce. Jasně, když je potřeba si vzít nějakou jinou na večer, odpoledne apod. žádný problém (ne push up, kostice být ale mohou), ale ty 2 měsíce vidím jako velmi rozumné. Po této době je podprsenka vhodná na sport a podobné aktivity, na noc už nezbytná není, ale je pravda, že je poznat, když žena podprsenku nosí i na noc - prsa pomaleji stárnou. Ale nutná skutečně není.
Přeji hezký a úspěšný den!
T.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 3039)
dne: 7.06. 2011

liposukce coollipo(laserová liposukce)
Dobrý večer, jsem po laserové liposukci coollipo cca 5 dní.Odsáli mi z vnitřních stehen 210ml a 250 ml z boků 150 ml a 200ml.Měřím 158cm a vážím 55 kg.Kompres nosím a beru léky na otoky, ale žádný úbytek ani slibované zpevnění laserem na sobě nevidím.Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
ještě vyčkejte! Na hodnocení efektu operace je ještě velice, velice brzy. Tkáně jsou nyní oteklé, prosáklé a ještě nějaký čas (řádově týdny) budou. Často se stává, že klientky po operaci neoblečou to co před tím běžně nosily... Ono se to upraví, tak jak bude otok z tkání unikat a krajina se bude "formovat" bude se pozvolna dostavovat efekt operace. Ještě ale mějte trpělivost a vyčkejte, je ještě skutečně velice brzy na nějaké závěry.
Držím palce a přeji hezký den !
T.Kydlíček


dotaz modelace prsou

(příspěvek číslo: 3038)
dne: 7.06. 2011

Dobry den,

mam dotaz ohledne modelace prsou. Jsem po dvou detech a rada bych si nechala prsa upravit. V soucasne dobe bydlim s manzelem ve Francii, ale rada bych tento zakrok podstoupila v Ceske Republice a Vase klinika mi byla doporucena mou znamou. Rada bych se zeptala jak dlouho je u Vas potreba priblizne zustat, pripadne kdybych prijela na konzultaci, zda je u vas moznost nejakeho ubytovani? Dekuji Vam za odpoved. Anna Le Moigne

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Modelace prsů jsou velmi časté operace a celá organizace nemusí být vůbec složitá. Mailem si dohodneme termín operace, já Vám pošlu základní info o předoperační přípravě a pak se sejdeme den před plánovanou operací. Vše probereme, zvážíme, promyslíme a následující den bychom mohli operovat. Zůstat byste mohla v nemocnici, anebo, což je jistě lepší v nedalekém hotelu. Přece jenom nemocnice je nemocnice a v klidném hotelu si odpočinete po cestě jistě lépe. Mám na mysli hotel "U pramenů" (www.upramenu.cz), který stojí cca 500 m od nemocnice a je to pěkný a klidný hotýlek. Po operaci u mě zůstávají ženy cca 2 dny, ale vlastní hojení trvá déle, 2 týdny, po kterých se odstraňují stehy a nastává konzolidace. V Čechách ale tak dlouho zůstávat nemusíte, doporučoval bych ale zde zůstat alespoň 2 - 3 pooperační dny.
Kontaktovat mě můžete na mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf. č. 603 838 838.
Těším se na spolupráci a přeji hezký večer !
T.Kydlíček


křečové žíly

(příspěvek číslo: 3037)
dne: 6.06. 2011

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se na Vaší klinice provádí odstranění varixu pomocí laseru, nebo jestli vy osobně provádíte tento zákrok. Mám za sebou 5. operací pod narkozou, Kyrchovi vpichy, sklerotizaci, a už se mi nechce podstoupit další operace. Chirurg ke kterému chodím na kontroly řekl, že mi snad pomůže "vysoce frekvenční"laser. A pokud se to u Vás provádí, prosím i o sdělení ceny.
Děkuji Ježková

Dobrý den,
je mi velice líto, ale léčbě varixů se nevěnuji, nepatří to totiž do našeho oboru. Péče o žíly dolních končetin je dnes specializovaný podobor a věnovat se mu má jen specialista.Rád bych Vám poradil, ale doporučit pracoviště Vám mohu pouze v Plzeňském regionu, kde kolegy znám.
Pokud Jste z plzeňska rád Vám poradím, ale sám Vám asi nepomohu.
Hezký den !
T.Kydlíček


Modelace prsu na splatky

(příspěvek číslo: 3036)
dne: 2.06. 2011

Dobry den,,mam dost velka prsa ale nelibi se mi jejich tvar,,rada bych podstoupila jejich modelaci ale je to finančne naročny,Da se to hradit i ve mesičnich splatkach?Děkuji Lucie

Dobrý den,
je mi líto, asi Vás zklamu, ale operace na splátky již po neblahých zkušenostech neprovádím, omlouvám se. Rád se Vám ale budu věnovat, můžeme se sejít, vše důkladně probrat a zvážit a uvidíte pak jak Vás to celé osloví.
Hezký den !
T.Kydlíček


face lifting

(příspěvek číslo: 3033)
dne: 2.06. 2011

Přeji dobrý den . Je mi 63 let a chtěla bych vylepšit můj vzhled. Mám hodně vrásek , které mě nepřidávají na sebevědomí a trápím se tím. Vím , že stáří nezastavím, ale pro svůj lepší pocit bych toto podstoupila. Přemýšlím o tom již několik let a teprve teď jsem našla odhodlání.Jedná se mi o tváře a krk. Na Vašem ceníku je cena 32 000.- ráda bych věděla, zda se ještě bezprostředně poté nějak vyplňují tváře, nebo je to součástí liftingu? Děkuji předem za Vaši odpověěď a popřípadě se objednám s Vaším souhlasem na konzultaci. Přeji hezký den. Věra Z.

Dobrý den,
velmi rád se Vámi sejdu, vše probereme, zvážíme a promyslíme. Face lift je poměrně komplikovaný výkon a informací, které musíte vstřebat je hodně, více než dovoluje toto fórum. Termín setkání si můžeme domluvit buď mailem na kydlicek@fnplzen.cz nebo na tlf. č. 603 838 838 či 603 898 514.
Hezký den !
T.Kydlíček


RTG a implantáty

(příspěvek číslo: 3032)
dne: 1.06. 2011

Dobrý den,chtěla bych se poptat, zda jsou na RTG plic videt prsni implantaty?? Mám 150ml pod svalem a na snimku nic nevidim.
Děkuji.

Dobrý den,
ano, vidět jsou, dělají typický okrouhlý stín, chce to ale cvičené oko.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení a modelace prsou

(příspěvek číslo: 3031)
dne: 1.06. 2011

Dobrý den,
mám vážný zájem o zmenšení prsou (80H) a modelaci.
Je mi 39 let, mám tři děti a v současné době usilujeme ještě o jednoho potomka. Bohužel se nedaří, v březnu jsem byla na další revizi dělohy. Chtěla bych vědět, jestli je možné domluvit operaci prsou (konzultace, případný termín a předoperační vyšetření) a v případě, že by se mi podařilo otěhotnět operaci odložit na dobu po porodu? Vím, že by bylo nejlepší nejprve odnosit miminko, kojit a pak plastika, ale pokud se mi otěhotnět stejně nepodaří, nechce se mi žít s velkými prsy ani o den déle, než je nutné. Naposledy jsem kojila před rokem (nyní dvouletá dcera). Děkuji za odpověď.
S pozdravem Věra L.

Dobrý den,
rád se s Vámi sejdu, vše probereme, zvážíme a promyslíme. Schůzku si můžeme domluvit mailem na kydlicek@fnplzen.cz či tlf. č. 603 838 838 či 603 898 514. Otázka těhotentví je poněkud komplikovaná a je třeba vzít v úvahu všechny okolnosti, ale to určitě zvládneme. Máte-li tedy chuť se sejít, žádný problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


hemangiom na rtu

(příspěvek číslo: 3030)
dne: 1.06. 2011

Dobrý den. Nevím zda můj dotaz spadá do oblasti chirurgie obličeje, ale přeci to zkouším. Mám na rtu dolním, uprostřed, hemangiom. Dříve to byla jen tmavá tečka, nyní se mi během roku zvětšila do velikosti špendlíkové hlavičky a začíná mi na rtu vadit. Je možné si ji nechat odstranit bezbolestně? Předem děkuji za odpověď. Milfaitová Andrea

Dobrý den,
otázka bezbolestnosti je vždy poněkud pofidérní a já, upřímně řečeno, často nevím co si péod tím mám představit. Určitě by bylo vhodné nejdříve navštívit kožního lékaře, který by posoudil, zda se skutečně o hemangiom jedná a zda by ošetření laserem pomohlo či ne. V případě, že ano, pak máte vyhráno s minimálním nasazením, v případě, že ne, pak je možné uvažovat o nějaké operaci. Ale vyšetření kožním lékařem je nezbytné, teprve na jeho základě je možné se rozhodnout pronějaký adekvátní postup.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposukcia

(příspěvek číslo: 3029)
dne: 30.05. 2011

Dobrý deň.Ja by som sa chcela opýtať či je možné u Vás podstúpiť liposukciu na splátky.Mám po tehotenstve problém s bruchom,bokmy a samozrejme so zadkom.Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den,
asi Vás zklamu, ale splátky po neblahých zkušenostech již nedělám... Mohu Vám zprostředkovat poměrně výhodný úvěr u České Spořitelny, ale splátky bohužel už ne. Je mi líto, jinak se Vám ale budu rád věnovat.
Hezký den !
T.Kydlíček


hypospadie a kryptochorismus

(příspěvek číslo: 3028)
dne: 28.05. 2011

Dobrý den pane doktore.U mého syna se po narození objevila vada nesestouplého varlete a hypospadie.Byl operován asi ve 12ti letech a operace nebyla moc úspěšná varle zůstalo nesestouplé a doktoři nám tenkrát říkali,že s tím nejde nic dělat.Hypospadii tenkrát nikdo neřešil.On se s tím nesmířil a asi ve 22ti letech si zařídil operaci znovu,ale i tak není varle ne svém místě jak by mělo.Doktor mu řekl,že dělal vše.ale všecny srůsty nešli uvolnit,ale je to prý o hodně lepší.Operace hypospadie dopadla táké vcelku dobře.Dnes je mu 35 a nedavno se mi svěřil,že má velké komplexy ohledně svého penisu,prý je malý.Údajně 13cm dlouhý a 3,8cm na šířku.Moc mě mrzí,že syn trpí těmito problémy a dávám si to trochu za vinu,že jsme v jeho nútlém věku nebyli důslednější.Proto se Vás chci zeptat zda tyto dvě vady a operace hypospadie nemájí nejaký vliv na vývoj penisu?Děkuji Vám za odpoved.S pozdravem hezkého dne Lenka.

Dobrý den,
myslím, že není nutné, abyste si něco dávala za vinu, určitě Jste nic nezanedbala, zadržený sestup varlete (kryptorchismus)ani lehčí stupně hypospádie (glandulární, penilní)velikost penisu nijak neovlivňují. I kdybyste byla sebedůslednější dopadlo by to stejně. Operace nesetouplého varlete je důležitá především v tom, že retinované, nesestouplé varle je častěji postihováno nádorovým bujením než varle sestouplé do šourku. Protože je v tříselném kanálu vyšší teplota než potřebuje tkáň varlete, je toto změněno tak, že se stává nefunkčním a jeho funkci pak plně zastupuje varle zdravé, takže ve funkci genitálu nakonec není žádný rozdíl.
Těžko na tomto místě radit, možná by byla vhodná péče psychologa, který by léta zakořeněný komplex mohl zrušit.
Každopádně nic si nevyčítejte, nemáte vůbec co a proč.
Hezký den !
T.Kydlíček


červené mapovité skvrny

(příspěvek číslo: 3025)
dne: 27.05. 2011

Dobrý den, už od narození mám po nohou a zádech červené mapovité skvrny. Není to pigmentová chyba ale nemoc Klippel-Trenaunay-Weber. Chtěla bych se těchto fleků zbavit. Myslíte že by to bylo možné?

Předem děkuji za odpověď.
Rysková Zuzana

Dobrý den,
K-T-W syndrom není častý. Je charakterizován přítomností triády příznaků, kterými jsou: kombinovaná vaskulární malformace kapilár, žil a lymfatických cév, kongenitální žilní abnormity a hypertrofie končetin. Vaskulární abnormality zde totiž vedou ke svalovému zbytnění a současně ke ztenčování kůže, podkožních tkání a kostí. Venózní a lymfatické malformace se objevují zejména na končetinách, především na dolních.
Příznaků se začínají objevovat v poporodním období a v časném dětství, kdy se jako první objevují kapilární hemangiomy, které nepřesahují středovou čáru a jsou většinou lokalizovány na laterální ploše končetiny. Kromě naevus flammeus se může vyskytnout i kavernózní hemangiom či lymfangiom. Pokud tedy hovoříte o červených skvrnách, pak se nejspíše jedná právě o hemangiomy a zde je každá rada drahá. Obvykle je vhodné postupovat systematicky a komplexně - ošetření laserem, chirurgické odstranění, možná je i sklerotizace či léčba kortikoidy. Na tomto místě opravdu těžko radit co udělat a rozhodovat o léčbě. Podrobná konzultace a následný promyšlený postup je absolutně nezbytný.
Hezký den !
T.Kydlíček


Rekonstrukce prsu

(příspěvek číslo: 3024)
dne: 23.05. 2011

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jsem 2 roky po ablaci prsu z důvodů dlouhotrvajících zánětu aktynomycetum majeri jsem řeholni sestra ablace proběhla v neratovicích další léčba antibiotiky v zahraničí teď jsem se vrátila do čech a nevím kam se obrátit a zda bych měla nárok na rekonstrukci prsu hrazenou pojišťovnou a kam se obrátit předem děkuji za odpověď sestra magdalena Magdalena.Huliciusova@seznam.cz jsem z prahy

Dobrý den,
děkuji za zajímavý příspěvek ! Samozřejmě, že rekonstrukce prsu je možná a je plně hrazena zdravotními pojišťovnami v plném rozsahu. Velmi rád Vám pomohu, ale musíme se sejít a vše společně probrat. Kdyby to pro Vás bylo možné navštivte mě nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro. Podíváme se a zkusíme najít nějak dobré řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou,uši,liposukce

(příspěvek číslo: 3023)
dne: 23.05. 2011

Dobrý den pane doktor. Mám problém je mi už 24 let a nemám žádná prsa moc se za to stydím,mám sice přítele který mu se to líbí říká že jsou sice malé,ale příp něj jsou krasne a pevné ...jenom že má konfekce podprsenky je velikost AA což je nic ...chtěla bych se libyt a nebát se toho co si vzít na sebe nechci se bát výsměchu.
Dále mám problém s ušima ,mám odstáté boldce a kvůli ním nenosim gumičky či vlasy za ušima jelikož jse mi již několikrát stalo že se mi smáli ,culíky nosím jen před rodinou jelikož mě znaj ...stydím se za ně.
Dále mám problém s.postavou spíše se stehny a zadečkem nosím kvůli tomu kalhoty a nerada se ukazuji ve spodním prádle či plavkách každý mi říká že se nemám za co stydět ,že jsem hubená ,ale mě to vadí co mi poradíte ? Jsem normální člověk s vadami,ale taky nejsem bohatá abych si to mohla dovolit ... Jak by ste mi poradil? Děkuji za odpověď vaší odpověď mi zašlete na můj email :merilin2004@seznam.cz

Dobrý den,
každému z nás něco vadí, něco by změnil, chtěl by něco jinak. Myslím, že je to zcela normální a pochopitelné přání. Z toho co píšete by se mohlo zdát, že řešením by bylo zvětšení prsů implantáty (augmentace), korekce tvaru boltců (otoplastika) a body contouring liposukcí. Jste-li však skutečně vhodnou adeptkou těchto operací se ale může říci až po osobní konzultaci a vyšetření. Na tomto místě těžko hodnotit, proto bych doporučoval se nejdříve sejít, vše probrat a zvážit a pak uvidíme jaké řešení by pro Vás vbylo to nejlepší. Pokud byste se chtěla sejít kontaktujte mě na tlf. č. 603 838 838 či 603 898 514 či mailu kydlicek@fnplzen.cz
Hezký den !
T.Kydlíček


abdominoplastika

(příspěvek číslo: 3022)
dne: 23.05. 2011

Dobrý den pane doktore,mám k Vám dotaz ohledně plastiky břicha,mám dvě děti,jiné už neplánuji,16 a 13let,moje břicho vypadá hrozně,je možné podstoupit zákrok,když mám křeč.žíly?Také po těhotenství,přibrala jsem u obou dětí přes 20kg,váha nyní cca65kg.A ještě jeden dotaz-platí stále možnost na splátky provést operaci?

Dobrý den,
křečové žíly nejsou žádný problém, nebojte se, operovat bychom mohli. Co se ale týče splátek, tak to Vás asi zklamu. Je mi líto, ale po neblahých zkušenostech splátky již neposkytuji, mohu Vám zprostředkovat poměrně výhodný úvěr u Čs.Spořitelny, ale splátky ne, je mi opravdu líto. Budu se Vám ale rád věnovat.
Hezký den !
T.Kydlíček


blefaroplastika

(příspěvek číslo: 3021)
dne: 23.05. 2011

Dobrý deň pá doktor, obraciam sa na Vás s prosbou o vyjadrenie Vášho názoru na nasledovnú záležitosť: Pred 6 týždňami som podstúpila blefaroplatiku dolných viečok + lipografting (vyplnenie prepadlín v očnom kútiku vlastným tukom). Jazvy už takmer nie je vidieť, ľavé oko je takmer 100 %né, pod pravým okom sa mi však vytvoril valček, ktorý začína hrudkou a ťahá sa pozdĺž celého oka k vonkajšiemu kútiku. Je to čoraz výraznejšie, opuch už nikde inde nie je, skúšala som si uvoľniť prietok lymfatických ciest miestnou masážou ako aj celotelovou lymfatickou masážou, užívam Wobenzym 2x10 tabl. ale valček sa nemení. Lekár je tiež bezradný, nevieme totiž, či ide o tuk, ktorý tam dal alebo môj vlastný nadbytočný tuk alebo lymfedém. Tvrdí, že tuk daval do hlbky a mal by byť tvrdší než tento valček. Mám ho makký a stále mám taký pocit, ako by som tam mala položený kamienok, netlačí, nebolí ale cítim mierne ťahanie. Vyzerám úplne vyčerpane a staršie,prosím o radu, veľmi by ste mi pomohli.. Veľká vďaka.

Dobrý den,
chápu Vaše obavy a potíže, ale 6 týdnů je ještě velice krátká doba. Vím, že Vás tím asi neuspokojím, ale ještě vyčkejte. Tkáně nyní procházejí procesem konzolidace a bude ještě docházet k různým změnám, takže ještě výsledek nehodnoťte, masírujte a obrňte se trpělivostí. Jsem přesvědčený, že se vše výrazně zlepší. Definitivní hodnocení výsledku operace je možné až po půl roce či déle a chápu, že je to nepříjemné, ale skutečně si myslím, že teď by se nemělo nic dělat kromě výše uvedených masáží. Pokud se stav neupraví je možné uvažovat o nějaké operaci, ale skutečně ne dříve než za půl roku. Držím palce a nebojte, uvidíte, že vše bude dobrém.
Hezký den !
T.Kydlíček


převyslé břicho

(příspěvek číslo: 3020)
dne: 23.05. 2011

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat. Jsem po dvou císařích, čeká mi třetí, ale po druhém dítětimi zůstalo převyslé břich přes jizvu, dá se to nějak odstranit a co se za to platí? Pochybuju, že se mi to samo spraví. Děkuju za odpověď Alena

Dobrý den,
po porodu se tkáně přední stěny břišní obvykle částečně "spraví", většinou ale ne úplně. Máte nejspíše pravdu, samose to neupraví a jediným možným řešením je tedy operace. Jaká je druhá otázka, to bych mohl přesně říci až po osobní konzulotaci, ale nějaká ano. Pokud ale čekáte ještě další dítě, pak doporučuji po púorodu vyčkat alespoň půl roku, po kterých dochází ke změnám a pak je možné se do řešení pustit. Cena je závislá na více faktorech, pokud by se ale jednalo o kompletní abdominoplastiku s dvoudenní hospitalizací a jedním elastickým prádlem, pak by kompletní cena činila 32.000,-Kč. Ale jak jsem napsal, na začátku všeho musí být důkladná konzultace.
Hezký den !
T.Kydlíček


Lymfodrenáže

(příspěvek číslo: 3019)
dne: 21.05. 2011

Dobrý den, v aktualitách píšete o lymfodrenážích ale odkaz a podrobnosti jsem nikde nenašla. Můžete mě prosím nasměrovat kde hledat? :-) Děkuji Jana M.

Dobrý den,
podrobnosti budou uvedeny na nových stránkách v létě. Na tomto místě proto jen pár informací. Lymfodrenážní masáže se mohou dělat manuálně, což je nejlepší, nebo pneumatickými návleky, což také není špatné, ale ty první jsou skutečně lepší. Je třeba si najít pracoviště, kde působí erudovaný a speciálně vyškolený perzonál, který masáže umí a má na to příslušný certifikát. V Plzni je to např. pracoviště vedené Bc.I.Bäumlovou, které najdete v budově zdravotnického zařízení v Plzni - Slovanech (bývalá poliklinika). Myslím, že když se na toto pracoviště obrátíte budete spokojena.
Hezký den !
T.Kydlíček


odstranění jizev, ušní boltce

(příspěvek číslo: 3018)
dne: 20.05. 2011

Dobrý den pane doktore, je mi dvacet let a jako malá jsem si způsobila řezné rány na ruce na předloktí. vypadá to jako poranění hráběmi o délce asi 10 cm. Mam tam nezašíté velké jizvy a moc se za ně stydím. Chtěla jsem se zeptat jestli se dá nějak vyměnit kůže nebo to napravit jiným způsobem. Raději bych třeba měla jednu větší jizvu než 8 menších vedle sebe které mám. Ještě bych se ráda zeptala na jednu věc. Nosila jsem dříve v uších velké naušnice o průměru 2 cm. Před časem jsem je vyndala a zůstaly mi zdeformované, vytahané boltce. Díra se sice zmenšila ale stále je to velice vidět a nemůžu nosit normální naušnice. Prosím vás o radu, jak můžu napravit co jsem si bohužel sama způobila. Nebo kdo by mi mohl mé estetické vady odstranit, případně kolik by to přibližně stálo. Přeji hezký den a předem vám mockrát děkuji za radu. Anna

Dobrý den,
jizvy jsou vždy problém, ať jsou kdekoliv. Navštivte mě nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6 patro, kde mám pro podobnou problematiku poradnu. Podíváme se a uvidíme jaké řešení by bylo pro Vás to nejlepší. Těžko na tomto, místě radit, ale snad něco vymyslíme.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce a plastika břicha

(příspěvek číslo: 3017)
dne: 20.05. 2011

dobrý den pane doktore,měla bych prosbičku--bylo by možné v 41letech podstoupit operaci a plastiku břicha,před 15lety jsem mela tech70kg a ted mam cca115kg-když bych si vše zaplatila a předoperacni vyšetření by dopadlo dobře!a jeste bych potom uvažovala o zmenšení a modelaci prsou-ještě bych chtěla vypadat hezky?mohla bych se potom objednat u vas ?dekuji moc alice

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Doporučuji však nejdříve se sejít, vše probrat, zvážit a najít to nejlepší řešení a pak až teprve plánovat nějaká vyšetření. Udělal bych to tedy obráceně, ale to vše Vám řeknu při konzultaci. Pokud máte zájem se sejít, což by bylo nejlepší kontaktujte mě na č. 603 838 838 či 603 898 514 či mailu kydlicek@fnplzen.cz
Hezký den !
T.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 3016)
dne: 19.05. 2011

Dobrý den pane doktore :-), uvažuji o zvětšení prsou, ale ještě nemám děti, je nějaká doporučená doba, jak dlouho po zákroku bych neměla otěhotnět.Děkuji Kristina

Dobrý den,
žádná taková "ochranná" :-) doba není. Čistě teoreticky můžete otěhotnět kdykoliv po operaci, ale já doporučuji vyčkat alespoň měsíc.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 21 / 130 > >>