Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Pochva

(příspěvek číslo: 328)
dne: 1.10. 2005

Dobrý den, ráda bych se informovala na možnost operativního zúžení poševního vchodu. Tento problém mě a mého partnera trápí již delší dobu a na radu gynekologa bych se ráda zeptala, zda je tato operace možná. Předem mockrát děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Teď Jste mě trochu překvapila. Váš problém není až tak vzácný, ale ono to totiž do plastické chirurgie nepatří. Patří to gynekologům. Je mi líto, ale mohu Vám pomoci snad jen tím, že Vás odkážu na někoho z kolegů-gynekologů, kteří jsou dobří operatěři a mohli by Vám pomoci. Budete-li mít o kontakt zájem, ozvěte se mě na můj mail kydlicek@fnplzen.cz nebo kydlicek@seznam.cz.
Dr.Kydlíček


pastika nosu

(příspěvek číslo: 327)
dne: 27.09. 2005

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda-li nemate nejake zkusenosti s nejakym plastickym chirurgem z Olomoucka? Nevim, zda-li podstoupit operaci nosu v Olomouci nebo u prof. Veseleho v Brne? Predem moc dekuji. Lenka K.

Dobrý den !
To je velmi těžká otázka !
Plastických chirurgů je relativně malý počet,všichni se navzájem známe a myslím si, že máme i dobré vzájemné vztahy. V Olomouci se můžete obrátit např. na prim.Dr.Hartla, Dr.Zálešáka nebo Dr.Hánovou a určitě budete spokojená. A to vybírám jen namátkou, protože kolegů na olomoucku působí více. Třeba Dr.Šimek, také velmi dobrý plastický chirurg.Zda-li se ale obrátit na brněnskou kliniku, nebo na pracoviště olomoucké, tak to už Vám vůbec nedokážu poradit.
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 325)
dne: 26.09. 2005

Chtěla bych se zeptat kdyz se nepovede plastika prsou musim ji uhradit znovu?

Dobrý den !
Na Váš dotaz zde prakticky nelze odpovědět. Vždy je dobré si s Vaším lékařem sednout,v klidu vše důkladně probat, říci mu co se Vám nelíbí, jaké máte představy a z této debaty by mělo vyplynout i řešení situace včetně otázek finančních.
Dr.Kydlíček


nos

(příspěvek číslo: 324)
dne: 25.09. 2005

Dobrý den.chtěla jsem se zeptat ohledně plastické operace nosu.Jestli by bylo vhodné tento zákrok odstoupit v 17 letech?Už o tom přemýslím delší dobu a na základě jednoho článku sem se rozhodla že bych do toho šla.předem děkuji za odpověd b.

Dobrý den !
Kdy již nastala vhodná doba k estetické operaci nosu je předmětem debat. Já osobně si myslím ( a to ve shodě s většinou kolegů ), že operovat před 18. rokem věku by se nemělo. Je vhodné počkat do doby, kdy kostra obličeje dokončí svůj vývoj a proporce obličeje se ustálí.
Po Vašich 18. narozeninách by ale rhinoplastice již nemělo nic překážet.
Dr.Kydlíček


Operace nosu

(příspěvek číslo: 323)
dne: 24.09. 2005

Dobrý den pane doktore,
za dva měsíce jdu na operaci, chtěla jsem se optat, zda se zlepší díky operaci i dýchání. Byla jsem totiž na ORL a tam mi zjistili, že mám ńák neprůchodnou dírku díky nosní sliznici. Já chtěla jít na operaci z čistě estetického hlediska, ale samozřejmě, že bych byla ráda, kdybch měla odstraněn i tento problém. |Provádějí to jen některé kliniky, kde se specializují na tento problém nebo je to jedno, jakou jsem si vybrala? A ještě jedna otázka. Jel lepší nosit dlahu 14 nebo déle dnů, mě přijde, že ta kůže pod ní nemůže přeci moc dýchat? Děkuji za odpověď!!!

Dobrý den !
Rhinoplastika řeší velikost a tvar nosu, je-li ale porucha průchodnosti ve tvaru a postavení nosní přepážky, pak je nutné operovat i na ní. Váš lékař určitě zvážil všechny okolnosti a podle toho se zařídí. Moji pacienti nosí dlahu 14 dní, což je obvyklá doba. Problémů s pokožkou se bát nemusíte.
Dr.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 322)
dne: 21.09. 2005

Dobrý večer pane doktore,
víceméně už na většinu mých otázek mám díky Vaším konzultacím na těchto stránkách odpovědí, ale přesto ještě pár dotazů mám. Překvapilo mě,
že implantáty mohou rotovat - je to časté? A další otázka - jelikož bych chtěla po operaci co nejmenší jizvu - je možné vložit implantát pod sval z podpaží - a je tedy odtud jizva menší? Děkuji Vám předem za odpověď. Monika

Dobrý den !
Zmíněná komplikace se týká anatomických implantátů, které mají ovoidní základnu a kapkovitý tvar. Jsou tedy "šišaté" a proto se mohou odchýlit od ideálního uložení. V tomto případě je situace složitější než u kulatých. Komplikace to častá není, já osobně jsem zaznamenal 4 pacientky ( anatomické implantáty dávám hodně, více než kulaté ), ale jsou reálné. Proč se tak děje je na dlouhé povídání, ale i přes toto riziko dávám anatomickým implantátům stále přednost. Přístup přes podpaží je využíván minimálně, ve světě je nejčastější z podprsní rýhy, o něco méně pak přes hranici dvorec-kůže. Je to proto, že nevýhody přístupu z podpaží převyšují jeho přednosti a navíc, absolutní délka jivy je stejná, mění se jen její uložení.
Dr.Kydlíček


po operaci prsou

(příspěvek číslo: 321)
dne: 21.09. 2005

Zdravim pane doktore!Jsem 14dni po operaci prsou(augmentace),mam kulate implantaty..momentalne mam prsa velmi ztvrdla,kulata,bolestiva a z bradavek mi vytika hnis.Horecky nemam ani okoli zarudle.Muzete mi prosim rict o co se jedna?a za jakou dobu muzu ocekavat zlepseni?a jestli se pozna po hmatu ze je v prsu implantat?Dekuji moc za odpoved!!!!

Dobrý den!
2 týdny po této operaci jsou prsy ještě oteklé, zatuhlé a bolestivé. To je zcela normální a není se toho třeba bát. Po čase se vše změní a tyto potíže odezní.Výtok z bradavek asi nebude hnisavý, spíše se jedná o sekret mléčné žlázy, který se u některých žen může objevit před menstruací. Pokud by ale tyto potíže přetrvávaly, měla byste uvědomit svého lékaře.
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 320)
dne: 20.09. 2005

Dobrý den panedoktore,uz delši dobu přemýšlím o zmenšení prsou.Je mi 31 let a mám dvě děti,po obou mateřství jsou má prsa velká a povislá,v současné době nosím podprsenku 75F a před mateřstvím 75C,ráda bych věděla kolik operace stojí/aspoň přibližně/ a zda je to reálné,v poslední době mě jsou má prsa opravdu na obtíž.Také bych jse ráda zeptala zdali jde u vás na klinice podstoupit všechny vyšetření potřebné k operaci,nerada bych v místě bydliště a jestli ano,tak s jakým časovým předstihem,chtěla bych operaci podstoupit v lednu 2006,moc děkuji za odpověď a přeji hezký den.paní Radka

Dobrý den!
Zmenšovací operace jsou časté výkony. Cíl je jasný - menší, hezké, pevné prsy odpovídající konstituci postavy. Protože se jedná o operaci v celkovém umrtvení, jsou předoperační vyšetření poměrně obsáhlá. Na klinice je sice možné je absovovat, ale musí se dopředu objednat.Konzultace je samozřejmostí, protože informací, které musíte vstřebat je spousta. Čekací doba je asi 6-8 týdnů a cena operace, 3-denní hospitalizace a elastické podprsenky činí 32.500,-Kč.Leden 2006 je sice ještě daleko, ale některé termíny se již poměrně rychle plní.
Budete-li mít o spolupráci zájem, můžeme se domluvit na setkání buď pomocí mailu (kydlicek@fnplzen.cz nebo kydlicek@seznam.cz ) nebo na tel. 603 838 838.
Dr.Kydlíček


odstáté uši

(příspěvek číslo: 319)
dne: 19.09. 2005

Dobrý den , pane doktore chtěl bych se zeptat kolik by stála operace odstátých uší děkuji.

Dobrý den !
Kompletní cena je 8.000,-Kč, jedná-li se o ambulantní výkon v místním umrtvení, což je obvyklé.
Dr.Kydlíček


Červenání

(příspěvek číslo: 316)
dne: 17.09. 2005

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli jde u nás v ČR odstranit červenání v obličeji (stydlivost ).Slyšel jsem že někde v zahraničí se to dělá metodou zaškrcení nějakých žil,nebo tak nějak,připadá mi to jako nesmysl!Děkuji moc za odpověd.

Dobrý den !
Mě to také přijde jako hloupost, neslyšel jsem o tom. Ale proč chcete červenání odstranit ? Vždyť je to hezké a navíc, specificky lidské, charakteriastické jen a jen pro Vás. Jste s tímto rysem jedinečný a to Vás vyřazuje z šedivosti davu chladných tváří. Ale abych byl upřímný, nevím o žádné metodě, která by toto řešila. Červenání je dáno rozšířením určitých tkáňových cévních pletení specifickými látkami, uvolňovanými na základě psychických procesů, čili pochybuji, že nějakým chirurgickým zákrokem to kdy půjde.
Dr.Kydlíček


Operace nosu

(příspěvek číslo: 315)
dne: 17.09. 2005

Dobrý den pane doktore,
děkuji Vám za odpověď v přísp.č-305. Teď mě ale začalo hlodat to, že pan doktor, s kterým jsem měla konzultaci, tak mě vůbec neprohlížel stav mé kůže, nosu a celého obličeje. Vím, že mastná pleť se hůře přisposobuje novým tvarům, můžete mi říct, kolika procentní je riziko, že operace nedopadne u mastné kůže tak, jak by měla?Já jsem si o této operaci pročetla vše, co bylo k dispozici a navíc to nebyl žádný můj chvilkový chtíč, ale jsem z malého města, kde je výběr pouze ze dvou doktorů a nemohu cestovat do Plzně nebo do Prahy, to je moc daleko, tak mě právě zarazilo, že si mě doktor neprohlédl, může to být také tím, že mě bude operovat jiný doktor?Přijíždí na svojí kliniku tady u nás z Prahy a bude to pan Dr.Záruba.

Dobrý den !
Žádné strachy ! Dr.Záruba je velmi zkušený lékař ( je primářem kliniky, která se specializuje výhradně na kosmetické operace ) a tyto okolnosti mu nemohly ujít. Klidně se mu svěřte do péče a ničeho se nebojte, výsledky Dr.Záruby znám ( známe se osobně )a s jsou velmi pěkné. Určitě budete spokojena. Držím palce !
Dr.Kydlíček


keloidní jizva

(příspěvek číslo: 314)
dne: 15.09. 2005

dobrý den, jsem rok po císařském řezu. Zajímá mě, zda jizva, kterou se mi rána zhojila (keloidní jizva) by už po roce měla být dost silná aby zvládla další těhotenství. Někde jsem četla že na to je potřeba aspoň rok a zvažujeme zdali to už nezkusit. Děkuji.

Dobrý den!
Nebojte se, rok je dostatečná doba, není důvod se něčeho bát.
Dr.Kydlíček


zmenšení stydkých pysků

(příspěvek číslo: 313)
dne: 14.09. 2005

Dobrý den,chtěla bych si nechat zmenšit stydké pysky,zajímalo by mne kolik to stojí,jak dlouhá je rekonvalescence..atd...děkuji za opdvěď

Dobrý den!
Zmenšení malých stydkých pysků není tak řídká operace jak se může na první pohled zdát. Operace se provádí pedevším v místním umrtvení a ambulantně, ale není problém operovat v narkóze a s hospitalizací. Rozdíl je jen v ceně Zatímco v prvním případě by celé náklady činily 14.000,-Kč, ve druhém pak 20.000,-Kč. Hojení trvá 7-10 dní a celková rekonvalescence zhruba 3 týdny.Komplikace, např. zánět, jsou vzácné a výsledkem je přirozený tvar s velmi diskrétními jizvami
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 312)
dne: 14.09. 2005

Dobrý den, pane doktore. Chtěla bych jít na liposukci podbradku. Cena byla již zodpovězena v předešlém příspěvku, ale mohl by jste mi prosím odpovědět, zda a jak dlouho po operaci se musí nosit stahovací bandáž?Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.Z.H.

Dobrý den !
Elastický návlek, jakási maska, se musí nosit prakticky trvale, tedy 24 hod. denně 3 - 4 týdny. Samozřejmě, že čím déle, tím lépe. Tlak prádla přispívá k doformování krajiny a přizpůsobení kůže novým anatomickým poměrům. Zde je ale rozhodující ( také) věk klienta; nad 35 let považuji tuto metodu víceméně za nevhodnou.
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 311)
dne: 13.09. 2005

Dobrý den,pane doktore.Můj dotaz se týká liposukce.Vymizí po ní stávající celulitida a nebo na ni nemá úbytek tukových buněk žádný vliv.Děkuji za odpověď. Zdenka

Dobrý den !
Odpovědět jednoznačně není možné, vždy záleží na kvalitě tkání, míře celulitidy apod.Obecně lze říci, že se stav zlepší, záleží jen jak moc.
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 310)
dne: 10.09. 2005

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat kolik by stála liposukce břicha, boků a hýždí. Mohl by ste mi to napsat na email Lacina6@seznam.cz předem moc děkují. Naschledanou

Dobrý den !
OK, odpověď Vám pošlu na uvedenou adresu.
Dr.Kydlíček


jizva

(příspěvek číslo: 309)
dne: 10.09. 2005

Dobrý den, mám na palci dole u zápěstí asi 7 let jizvu. Ta jizva by mi ani tak nevadila, kdyby byla na jiném místě. Jenže ni poněkud deformuje dlaň. Tak bych se chtěla zeptat, jestli to lze nějakým způsobem napravit. Děkuji. Eva

Dobrý den !
Myslím, že ano, že lze situaci řešit, ale je nutné Vás vidět, ruku vyšetřit a probrat možnosti chirurgické léčby.
Pro podobné stavy a onemocnění mám vyhrazené pondělí dopoledne ( 8,30-12,0 hod.) ve FN Plzeň.Lochotín.
Dr.Kydlíček


Prsa

(příspěvek číslo: 308)
dne: 9.09. 2005

Pane doktore, velice Vás zdravím, a hned v úvodu Vám děkuji za možnost, kterou nám nabízíte, a to tyto konzultace.Chtěla bych se zeptat,musím se objednávat na osobní konzultaci, nebo mohu přijít rovnou.Chtěla bych podstoupit augmentaci prsou, ale nejsem ještě 100% rozhodnutá.Je mi 31 let, prsa mám sice malá, ale na to, že mám 2 děti,poměrně pěkná.Nejsem s nimi nespokojena, ale když vidím u ostatních žen ta tílečka a jak jim z nich ta prsa bohatě vyčnívají, chápu, že jsem"out".Takže nevím, potřebuji se poradit.A ještě jedna věc:co když se rozhodnu třeba za 15 let a budu se chtít navrátit k přírodě. Jde to?Určitě ano, ale jak to potom vypadá?Předem děkuji za odpověď a moc prosím o odpověď, která mi umožní se rozhodnout dobře.

Dobrý den !
Zvětšení prsů implantáty přináší pěkné výsledky všude tam a tehdy, kde se citlivě zvolí typ implantátů a jejich velikost - objem. Pokud se obé podaří vybrat srávně, prsy jsou přirozené, působí harmonicky a nejsou nepříjemně nápadné. Pokud se po letech implantáty odstraní, což není problém, prsy samozřejmě vypadají jinak než kdyby nikdy implantát neobsahovaly a nemusely se svým tvarem implantátu přizpůsobovat.Je to ale zatím spíše raritní přání. Klientky si na nový objem prsů rychle zvyknout a prsy i s implantáty se stanou součástí jejich identity, takže pokud něco žádají po letech, kdy tvar prsů již třeba neodpovídá estetickému optimu, tak je to modelace se současným zvětšením implantáty.
Dr.Kydlíček


liposukce bricha

(příspěvek číslo: 307)
dne: 8.09. 2005

Chtela bych se zeptat na liposukci bricha. Je mi 22 let. 10 let jsem delala vrcholove sport, byla jsem v pohybu 3.5 hodiny denne 6 dni v tydnu a jeste jsem byla na diete. Bohuzel s brichem jsem nikdy nebyla spokojena.Vzdy jsem tam mela velke mnozstvi tukovych zasob.Nyni uz tolik nesportuju, takze je to pochopitelne jeste horsi.Nikdy uz nebudu mit tolik casu na sportovani a ani asi takove odhodlani drzet dietu.Nikdy nepriberu jinde, vzdy jen na brise a bocich a naopak vzdy zhubnu vsude, jen ne na brise a bocich. Co byste doporucoval a muzete mi rict pribliznou cenu?

Dobrý den !
Ukládání tuku do určitých lokalit je dáno geneticky a hormonálně. Organizmus si dělá v takových místech zásoby, které jako poslední uvolňuje a jako první doplňuje, takže zredukovat je dietou, nebo cvičením je velmi obtížné. Vhodná metoda je liposukce, kdy se zredukuje absolutní počet tukových buněk, takže se tím odstraní i nevyhovující tukový polštář. Tento se samozřejmě neobnoví, protože buňky se již po narození nemnoží, jen zvětšují nebo zmenšují podle toho, jak jsou "živeny".Cena operace závisí pak na objemu odsátého tuku a tím i na délce operace. Pokud netrpíte nějakou výraznější nadváhou nebo snad dokonce obezitou, což určitě netrpíte, tak liposukce přední plochy břicha, boků a bederních krajin by stálo včetně 1-denní hospitalizace a elastického prádla asi 27.000,-Kč.
Dr.Kydlíček


Augmentace prsou

(příspěvek číslo: 306)
dne: 7.09. 2005

Předem Váa pane doktore moc zdravím.Již delší dobu přemýšlím o augmentaci prsou.Je mi 27 let a děti ještě nemám.Pročítala jsem si Vaše odpovědi ve foru a odpověděly některé otázky, co jsem měla.Třeba,že implantáty nevadí samotnému kojení a podobně.Nebo že se nemusí měnit za určitou dobu,ikdyž vím,že někteří lékaři to klientkám doporučí.Abych sedostala k otázce co na Vás mám.Vím,že je nejlepší osobní konzultace,ale Plzeň je pro mne tak trochu z ruky.Chtěla jsem Vás ještě požádat,zda máte nějaké informace ohledně nemocnice Hranice na MOravě,kde chci podstoupit operaci.Byla mi doporučena.Tato nemocnice je mi téměř nejblíže.Abych se konečně dostala ke své otázce.Velikost podprsenky,co si kupuji je 75A.Prsa se mi ještě zmenšila potom,co jsem pár kilo shodila.ale ikdyž přiberu na váze,vetšinou se to jen nepatrně odrazí i na prsou.Tím pádem je mi ma,už tak malá, podprsenka volná a to v její horní části.Chtěla jsem se proto zeptat,jaké typy implantátu jsou asi nejlepší.Zda kulaté a umístěné pod svalem a nebo anatomické umístěné pod žlázou.Četla jsem si,ale jeden příspěvek,že implantáty anatomicke jsou známé tím,že tak trochu "cestují", že se mohou zrotovat a proto je nutnost podstoupit další nápravnou operaci.Monohokrát děkuji a jestli Vás ještě mohu poprosit,zda neznáte dobrého plastického chirurga v Přerovském okrese.Ještě jednou mnohokrát děkuji za odpověď a přeji krásný podvečer. Lenka

Dobrý den!
Ženám, které mají prsy velmi malé obvykle doporučuji implantáty anatomické,které velmi dobře prs doplní a jejich tvar je pak přirozený a pokud se citlivě zvolí i jejich objem pak je výsledkem prs, který hrudník a celou postavu harmonicky doplňuje a prsy působí esteticky. Já osobně ( ale upozorňuji, že se jedná o mé osobní názory a tyto mohou být od ostatních kolegů i trohu odlišné ) ve shodě s celosvětovým trendem umísťuji implantáty pod velký prsní sval s přístupem z podprsní rýhy. Je pravdou, že anatomické implantáty mohou v prsu rotovat, čili se lehce pootočit, což sice není časté, zato ale velmi nepříjemné. Snad určitým rešením je implantát jaký vyrábějí firmy Polytech Silimed a Mentor, jejichž základna je krouhlá, ale povrch anatomický.
Na severní Moravě je celá řada erudovaných kolegů,kteří svojí práci dělají opravdu moc dobře. Namátkou bych snad jmenoval bratry Rašky ze Třince, Dr.Vřeského z FN Ostrava nebo Dr.Zálešáka z Olomouce. To ale jmenuji jen některé a namátkou. Upřímně se ale musí přiznat, že kdo z kolegů momentálně působí v Hranicích na Moravě nevím.
Přeji hodně štěstí!
Dr.Kydlíček


Operace nosu

(příspěvek číslo: 305)
dne: 6.09. 2005

Dobrý den pane doktore,
v listopadu se chystám na celkovou operaci nosu, mám vcelku mastnou pleť, ale když jsem byla na konzultaci, tak doktor říkal, že to nevadí. Navíc se mi každou chvíli na obličeji objeví nějaký ten pupínek a to se přeci operavot nemůže? Ale nikdy se mi nestalo, že bych měla dokonale čistou pleť, takže se asi té operace nedočkám a to je mi již 26let. Děkuji za odpověď!

Dobrý den!
To je nepříjemná záležitost, pupínky obsahují infekci,která by mohla způsobit zánětlivé komplikace, které jsou vrcholně nežádoucí. Druhou nevýhodou je, že mastná pleť charakteru pomerančové kůry bývá i silnější, méně elastická a někdy se neochotně přizpůsobuje "novému" tvaru nosu. Ovšem teď teoretizuji, protože Váš lékař vše určitě zvážil a vzal v potaz, takže se jistě bát nemusíte.
Dr.Kydlíček


Operace nosu

(příspěvek číslo: 304)
dne: 4.09. 2005

Dory den chci se zeptat mam trochu problem s tverem meho nosu mame to v rodine mam takzvanou '' skobu'' a chtel jsem se zeptat jak je dlouha pooperacni doba kdy se muzu vratit do prace neziju v Ceske republice? Jak dlouho dopredu se musim obednat? Dekuji.

Dobrý den !
Po operaci nosu obvykle stačí 2 - 3 týdny, aby pacient se zbavil otoků a podlitin a nebyl tak svému okolí nápadný. Čekací doba na operaci se pohybuje obvykle mezi 1 - 2 měsíci.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odstranění pih

(příspěvek číslo: 303)
dne: 3.09. 2005

Pane doktore, ráda bych věděla, kolik by stálo odstranění pih. Mám jich velmi mnoho a jsou rozesety po celém těle. Dále bych Vás požádala o metody jejich odstranění, příp. zdravotnická zařízení, kde se tyto zákroky provádí. Děkuji.

Dobrý den !
Obecně platí, že eje nejvhodnější navštívit kožního lékaře, který se vyjádří k charakteru pigmentových útvarů na kůži, protože není piha jako piha. Já považuji za jediný bezpečný způsob vyříznutí, i když lze použít laser, ale tam se připravujeme o možnost histologického ( mikroskopického ) vyšetření. Drobné kožní útvary odstraňují kožní lékaři často sami, prakticky všichni ambulantní chirurgové a oddělení plastické chirurgie FN Plzeň samozřejmě také.


operace horních víček

(příspěvek číslo: 302)
dne: 2.09. 2005

Dobrý den, pane doktore. Můj dotaz je následující: po jak dlouhé době se sundavá obvaz z očí při odstranění kožního převisu z horních víček.Je možné, aby nikdo nepoznal po čtyřech dnech, že jsem nějaký zákrok podstoupila.Nechci, aby to někdo věděl.Mí blízcí nepochopí, že mi to vadí.(časté otoky, unavený výraz atd).Brali by to jako vyhozené peníze. Ten zákrok bych ráda u Vás podstoupila v listopadu.Bude to možné. Jak dopředu se mám objednat.Předem děkuji za odpověď.A propos: nechápu v ceníku tu část u výplňových materiálů.Když bychom konkrétně hovořili o výplni nosoretní rýhy. Ráda bych znala cenu orientační.Nezlobte se za obsáhlost dotazu, nechci Vás zdržovat. HEZKÝ DEN PŘEJI

Dobrý den !
Po operaci horních víček má pacient zakryté rány (nikoli oči, vidí normálně ) jen asi tak 12 hod., pak jen malé náplasti v očních koutcích a nosí sluneční brýle. Vidět ale následky operace, tedy drobné podlitiny a otoky je možné tak asi 2 - 3 týdny.
Výplňové materiály jsou různé, firem, ktreré je vyrábí je hodně a liší se nejen složením, délkou účinku, ale i cenou, čili záleží na jakém materiálu se s klientem dohodneme a kolik ho bude třeba. Dejme tomu, že bychopm použili Viscontour, - v tomto případě by Vás to stálo 5.000,-Kč (
předpokládám použití 1 balení ), kdybychom použili Hylaform plus tak 2 200,- Kč atd., takže není možné se jednoznačně vyjádřit.
Dr.Kydlíček


Zvětšeni prsou

(příspěvek číslo: 301)
dne: 1.09. 2005

Dobry den. Chtěla bych se vas zeptat po jak dlouhe době od operace mužu začit pracovat? V praci zvedam těžši předměty až nad hlavu. Dale se chci zeptat když jsem po teto operaci a nemohu pracovat dava se na tuto dobu nemocenska nebo si musim vzit dovolenou? Předem děkuji za odpověď Lucie

Dobrý den !
Kosmetické operace nemohou být spojeny s pracovní neschoností, není tedy možné Vám jí vystavit a doba, po kterou byste měla zachovávat klidový režim, tedy nezatěžovat horní končetiny těžkou prácí se pohybuje okolo 4 týdnů.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 119 / 130 > >>