Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Operace nosu

(příspěvek číslo: 439)
dne: 9.01. 2006

Dobrý den pane doktore, již delší dobu se rozhoduji, zda jít na plastickou operaci nosu. Byla jsem na konzultaci u pana doktora Hartla v Olomouci, ale mám obavy jak budu vypadat potom, zajímalo by mě, zda někde před operací mohou tvar a velikost budoucího nosu nějak předvést (na počítači).Děkuji předem za odpověd.
Alice

Dobrý den !
Tady narážíme na problém budoucího vzhledu a tím i možné spokojenosti či nespokojenosti pacientky. Nový tvar nosu změní vizáž, obličej pusobí na okolí jinak, protože nos je výrazná dominanta obličeje. Zásady operace a možný výskedek lze vysvětlit a eventuálně odhadnout, ale montáž na PC patří spíše do kadeřnictví, ne do ordinace.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 438)
dne: 8.01. 2006

Dobrý den mám dotaz už mám jednou zvětšovaná prsa a zdají semi malé proto jsem se rozhodla jít znovu už jsem objednaná a ted jsem n´ějak dostala strach z komplikací nad kterýma jsem předtím nepřemýšlela.Vůbec nevím co ted jít ,nejít.Děkuji za odpověd.-Ale touha je veliká.Monika (29)let

Dobrý den !
Tady je dobrá rada drahá. Obvykle platí, že další operace je méně náročná pro pacientku, je spojená s menšími bolestmi po operaci a s rychlejší rekonvalescencí. Zcela ale upřímně se přiznám, že mi není známá žádná studie, která by sledovala počty komplikací po výměnách implantátů, ale já si myslím, že rozhodně procentuálně nebudou počty vyšší než u prvního výkonu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


augmentace

(příspěvek číslo: 437)
dne: 8.01. 2006

dobrý den,chtěla bych podstoupit augmentaci prsou veškerý dostupný material mám nastudován ale mela bych dotaz tohoto rázu.Kolik stojí kompletní operace i s implantáty a stahovacím prádlem?Chtěla bych implantáty kapkovitého tvaru.děkuji za odpověd.Elis

Dobrý den !
To je faktický a důležitý dotaz, na který jsem odpovídal před chvilinkou. Podívejte se proto na dotaz č. 448, kde najdete veškeré informace.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Obřízka

(příspěvek číslo: 436)
dne: 8.01. 2006

Hezký den! Nemám obřízku, ale chtěl bych jí... Partnerka si stěžuje že jsem příliš rychlí, a při orálním sexu si stěžuje že prý zapáchá, co s tím? Pomohla by mi obřízka? Je to s ní lepší? Kolik by asi stála? Není to zbytečné? A odkolika let jí je možné provézt? Děkuji předem za odpověď! Prosím odepište mi na mail mirrae@seznam.cz

Dobrý den !
Zda obřízku dělat či ne je otázka. Myslím to teď obecně. Celý muslimský a židovský svět obřízku má, v USA jí má okolo 50% mužů a je známo, že partnerky mužů s obřízkou mají méně trpí nádory děložního čípku a muži sami pak nádory žaludu. Jenže i předkožka má nějaký význak a funkci, takže jednoznačné doporučení prostě neexistuje. Va Vašem konkrétním případě by bylo vhodné vyšetření urologem. Je nutné i zvážit, zda netrpíte opakujícími se záněty sliznice předkožky a žaludu a řešení pak samo vyplyne.Zda Vám obřízka pomůže prodloužit sexuální styk to nevím a ani se mi nepodařilo o tom najít nějaké věrohodné informace, myslím si však že ne.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 434)
dne: 6.01. 2006

Dobrý den pane doktore.Mám problém je mi 31 let a mám výraznou asimetrii prsou asi o 2 čísla.Mám tři děti tudíž prsa i po kojení.Nevím co mám dělat hlavně je změna vidět v letním období a nepomohou ani žádné vycpávky.Uvažuji o plastice nebo modelaci.To by jste mi popřípadě řekl Vy.Zda prs zmenšit nebo druhý zvětšit.Azda některou položku hradí pojištovna a co platím já.Tento problém mě trápí dlouho,ale čekala jsem až nebudeme už chtít děti.Děkuji

Dobrý den !
Asymetrie prsů je u žen běžnou záležitostí, avšak když je výrazná velmi vadí a obtěžuje. Pro bližší posouzení a rozhodnutí, zda se již jedná o vrozenou vadu a tudíž by přicházela v úvahu úhrada zdravotní pojišťovnou je nutné se osobně sejít a vše pečlivě zhodnotit. Operace to je častá, jedná se o delikátní výkon v citlivé krajině a pacientka musí vědět velké mnmožství informací. Máte-li o setkání zájem, ozvěte se mě na můj mail kydlicek@fnplzen.cz a nějak vše zvládneme.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 433)
dne: 6.01. 2006

Dobrý den, pane doktore, manželovi po opreci slepého střeva stále vytéká z rány hnis, a kromě toho má také na břichu velkou vrstvu tukové tkáně, Můžete mu poradit, co má nejlépe dělat? Děkuji

Dobrý den !
Váš manžel má zřejmě problémy s vylučujícími se podkožními stehy a to je časté. Bylo by určitě vhodné navštívit chirurga, který by zvážil jak ony problémové stehy odstranit. Po komplentním zhojení pak můžeme uvažovat o liposukci, ale ta má velmi přísná kritéria a ne u každého jí lze provést.Je nutné proto vše zvážit a mít o Vašem manželovi a jeho zdravotním stavu více informací.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


Vrásky kolem očí

(příspěvek číslo: 432)
dne: 6.01. 2006

Dobrý den,
ráda bych znala odpověď na příspěvek číslo 150 u něhož není odpověď. Je to přesně otázka kterou bych Vám chtěla položit. Předem děkuji.

Dobrý den !
Děkuji za upozornění ! Odpověď jsem tam už doplnil.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


zvětšení prsů

(příspěvek číslo: 431)
dne: 5.01. 2006

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli žena s prsními implantáty může otěhotnět a jak je to s kojením.děkuji

Dobrý den !
Ano, žena s implantáty otěhotnět i kojit může zcela bez omezení, není se třeba čehokoliv obávat.
Hezký víkend !
Dr.kydlíček


zvětšení prsů

(příspěvek číslo: 430)
dne: 5.01. 2006

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli žena s prsními implantáty může otěhotnět a jak je to s kojením.děkuji

Dobrý den !
Žena s prsními implantáty může zcela klidně otěhotnět a naprosto normálně kojit.Implantáty nejsou na překážku běžným životním aktivitám.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


Oční víčka

(příspěvek číslo: 429)
dne: 5.01. 2006

Dobrý den, bude mi 54 roků a nevypadám nic moc, ale nejsem na tom finančně tak dobře abych se nechala rekonstruovat celá, uvažuji alespoň o úpravě povislých očních víček.Kdy by bylo nejvodnější úpravu podstoupit, kolik dní budu vyřazena z pracovního procesu?
Za odpověď děkuji.

Dobrý den !
Operace očních víček, horních i dolních se provádí jako výkon v místním umrtvení a bez hospitalizace. Já osobně jej považuji za velmi efektivní a provádím jej proto rád. Podstoupit operaci můžete prakticky kdykoliv, samozřejmě, parné léto není nejvhodnějším obodobím. Z pracovního procesu pak budete vyřazena na cca 2 týdny, ale po této době není problém již dělat prakticky cokoliv.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


korekce nosu

(příspěvek číslo: 428)
dne: 4.01. 2006

dobry den,uz delsi dobu se snazim nabrat silu a odhodlat se k plsticke operaci nosu,ale bojim se sadry,modrin,doby,kterou bych musela stravit doma...sama nevim presne informace,poradite mi,prosim?dekuji Jitka

Dobrý den !
Informací okolo operací nosu je velké množství, proto myslím, že by bylo vhodné se osobně sejít, je-li to možné a já Vám, mimo jiné, ukážu nejen výsledky podobných výkonů, ale i např. zmínnou dlahu, nebo ony podlitiny.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


nevyvynute ucho

(příspěvek číslo: 427)
dne: 4.01. 2006

Ma dobra znama ma 6 leteho chlapce,ktery se narodil bez 1 ucha. Je nevyvynuto,tudiz i nefunkcni.... To druhe je v naprostem poradku.
Zajimalo by mne,jestli vy,ci kdokoli jiny v Praze provadi kosmetickou implantaci-rekonstrukci. Jednalo by se vylozene jen o esteticky implantat. Dekuji

Dobrý den !
Rekonstrukční výkony podobného typu provádíme na Oddělení plastické chirurgie a jsou plně hrazeny zdravotními pojišťovnami. Obvykle bývají rozděleny do několika etap a cílem je chybějící boltec vytvořit. Situace je však poměrně složitá a je jí třeba s rodiči důkladně probrat. Samozřejmě, že tyto výkony provádí každé pracoviště plastické chirurgie, protože patří do základního spektra operativy oboru.
Hezký den !
Dr.kydlíček


Podotázka na dotaz 388

(příspěvek číslo: 426)
dne: 3.01. 2006

Děkuji za odpověď, rád bych se tedy zeptal jaké jsou asi rizika takové operace a jak hodně je takový zákrok náročný, popřípadě jaké jsou podmíky?? Děkuji za odpověď

Dobrý večer !
Rád Vám vše zodpovím, ale bez znalosti konkrétní deformity se oúpravdu nelze vyjádřit. Vím, že to je nudné, ale aniž bych Vás vyšetřil, nemohu Vám říci více. Velmi rád bych, ale "vařil bych z vody" a mohl bych Vás mýlit a to bych nechtěl.
Hezký víkend ! Dr.Kydlíček


piha....

(příspěvek číslo: 425)
dne: 1.01. 2006

Dobrý den...potřebovala bych odstranit pihu,neni moc velká ale je na nevhodném místě obličeji kde mám i další a je to otřesný,potřebuji jen vědět kolik by to stálo a taky jestli ke kožnímu musím s tim jít is rodiči,protože mi je pouze 14 a také jestli mi po tom zbyde nějaká jizva a nebo né a taky jestli by se ta jizva popř. dala odstranit,předem děkuji

Dobrý večer !
Kožní vyšetření je velmi vhodné, protože je třeba znát v takovém případě názor odborníka na podobné zaležitosti. Vlastní odstranění pak není složitou záležitostí a je i často hrazena zdravotní pojišťovnou. Jizvy, které po odstranění a zhojení pihy zůstanou bývají malé a kosmeticky obvykle nevadí.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


LIPOSUXE

(příspěvek číslo: 424)
dne: 31.12. 2005

DOBRY DEN PANE DOKTORE NEJPRVE VAM CHCI POPRAT HESKE SVATKY PANE DOKTORE MAM PROBLEM JAKO KAZDY JINY SAMOZDREJME JDE O KRAJINU BRISNI A HLAVNE PRSOU JE MY 34 LET NEMAM ZADNE ZDRAVOTNI PROBLEMY ALE DRIVE SEM POSILOVAL A JAK SEM PRESTAL TAK JENOM KYNU MAM 175 CM A 112 KG TO SI MYSLIM ZE JE NA POVAZENOU CHTEL BYCH VEDET JESTLI TO ZA TY PENIZE MA CENU KOLIK JE MOZNOST ODSATI TUKU VIM ZE TO MUSITE VIDET ALE PRIBLIZNE. SEM Z KRKONOS A KDY BYCH MOHL SE SVAMI SEJIT A PROBRAT TO DEKUJI ZA ODPOVED TEL.604593780 DEKUJI HESKEHO SILVESTRA...

Dobrý den !
Děkuji za otázku, klienti mě jí často pokládají v podobném znění. Já vždy ale zdůrazňuji, že liposukce je metoda formování postavy, nikoli snižování tělesné hmotnosti. Liposukce nemůže ( a nesmí ) suplovat léčbu nadváhy/obezity. Pokud bych přistoupil na to, že nadváhu bych řešil odsátím tuku, riskoval bych takřka se 100% jistotou, že výsledek nebude dobrý a klient nebude spokojený. Každopádně bych Vám poradil navštívit specializovanou ambulanci, která se zabývá léčbou nadváhy a pokusit se jí vyřešit jinak. Pak, po úpravě tělesné hmotnosti, je možné pomýšlet na různé výkony.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 423)
dne: 30.12. 2005

dobrý den, v březnu budu rok po částečné hysterektomii a chtěla bych podstoupit liposukci stehen a boků . Zajímá mě zda je vhodné po roce si nechat udělat liposukci je mě 32 let jsem po zdravotní stránce v pořádku , ale bohužel mě pořád dělá problém fyzická zátěž ,proto se ptám zda bych mohla liposukci podstoupit . děkuji za odpověd

Dobrý den !
Podle informací, které Jste uvedla byste mohla. Předcházející operace není na překážku, takže závisí jen na celkovém zdravotním stavu a místním nálezu. Teď nevidím žádný problém.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


stydké pysky

(příspěvek číslo: 422)
dne: 30.12. 2005

Dobrý večer pane doktore, dočetla jsem se, že operace stydkých pysků stojí až 20000kč.Chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možné tuto operaci hradit formou splátek.A také jestli byste mi mohl doporučit nějakou plastickou chirurgii v Olomouci.Děkuji moc za odpověd a přeji hezký den

Dobrý den !
Ona uvedená částka platí pro hospitalizované pacientky v celkém umrtvení. Samozřejmě, že lze operovat i v umrtvení místním, ale nikoli ambulantně. Operace stydkých pysků zase není taková maličkost jak se může zdát.Myslím, že v Olomouci máte na výběr. Já bych,jen tak namátkou, vzpomněl prim.Dr.R.Zálešáka, velmi dobrého plastického chirurga a příjemného člověka.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


rhinoplastika

(příspěvek číslo: 421)
dne: 30.12. 2005

agoj! uz jsem mel operace nosu,dopadlo to spatne.poradi me nekdo opravdovigo odbornika na nosy?djekuji.

Dobrý den !
Obraťte se na Doc.Dr.J.Válku,CSc. - Klinika Laurea, Brno-Královo Pole. Určitě budete spokojen.Smozřejmě, že hci říci, že ostatní kolegové odborníky nosy nejsou, ale Doc.Válka má s nimi letitou zkušenost a velmi dobré výsledky.
Dr.Kydlíček


rhinoplastika

(příspěvek číslo: 420)
dne: 29.12. 2005

Dobry den,
jsem mesic po rhinoplastice..jeste v prubehu noseni sadr.dlahy jsem narazila do sloupu....na prave strane podelne mam nyni otok (boule)....jaka je sance na vstrebani? pomuzou nejake masti co pouze setrvat u tlakovych masazi.Konecny esteticky efekt rhinopl. je kolem 1/2 i vice roku.Muzu tedy doufat alespon v castecnou morfolog.zmenu?
Dekuji....Beata

Dobrý den !
Asi odpovídám neaktuálně ...
Myslí, že změnu už vidíte teď, ale ještě je brzy na posuzování výsledku. Po rhinoplastice zkutečně dochází ke změnám v horizontu 6 - 12 měsíců, takže ještě je čas. K rychlejšímu vstřebávání otoku a podlitin pomůže místně aplikovat Liotom nebo Auriderm XO gel a celkově Phlogenzym kapsle.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce břicha

(příspěvek číslo: 419)
dne: 28.12. 2005

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat na kolik vyjde liposukce celého břicha a kolik kil se dá odsát. A jestli je možno liposukce na splátky. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den
Efekt liposukce se nedá měřit hmotnostním úbytkem, ale změnou linií, změnou tvaru postavy, takže Vám nemohu nějak konkrétně odpovědět na Váš dotaz kolik kg se dá odstranit. Mohu ale říci, že já mám hranici na jednu operaci mezi 5 - 6 000 ml odsátého tuku. Kolik to činí kg či cm Vám ale nepovím. Pro mě to není důležité, protože liposukce je metoda formování postavy ( body contouring ), nikoliv redukce tělesné hmotnosti. Cena operace se počítá podle množství odsátých krajin a objemu odsáté tkáně, ale dá se říci, že bychom se s elastickým prádlem a 1-denní hospitalizací pohybovali okolo 27.000,-Kč. Splátky jsou možné realizovat přes Medifin ( podívejte se do "Aktualit" ).
Hezký víkend!
Dr. Kydlíček


pihy

(příspěvek číslo: 418)
dne: 28.12. 2005

Dorý den,
chtěla bych se zeptat, kolik by zhruba stálo odstranění čtyř větších pih na břiše velkých asi 5mm a šesti malých také na břiše.předem děkuji

Dobrý den !
Pokud se nejedná o zdravotně indikované odstranění, které by hradila zdravotní pojišťovna, tak odstranění prvního stojí 700,-Kč a každého dalšího pak polovinu, tedy 350,-Kč.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


liposunkce

(příspěvek číslo: 417)
dne: 28.12. 2005

Je mi 42 let a uvažuji o liposunkci stehen. I když cvičím , stehna stále zůstávají obalená tukem. Prodělala jsem ovšem zánět vnitřích žil a trombozu. Myslíte si, že je pro mne liposunkce možná ?

Dobrý den !
Možná je, ale nejdříve je nutné se seznámit se situací okolo prodělané trombózy. Tedy proč vznikla, na jakém základě a jak vypdají žíly na Vašich dolních končetinách apod. nezadnedbatelné je také zvážit charakter tkání a lokalit, které chcete operovat, protože liposukci nelze provádět v každém věku a na 40. rokem je zuvýšená opatrnost minimálně na místě.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


Kozni implantaty

(příspěvek číslo: 416)
dne: 28.12. 2005

Vazeny pane doktore, zajimalo by mne zda pouzivate jako vypln nasolab. vrasek i nejake trvale implantaty typu Aquamid nebo Outline ultra. Muj druhy dotaz se tyka Dermalivu - jaka je cena pri pouziti 1 ampule a jak dlouho vydrzi? Dekuji

Dobrý den !
Situace okolo výplňových preparátů je trošku nepřehledná. Na trhu je množství výrobků, které se liší cenou, kvalitou a dobou efektu. Já nyní očekávám výrobek, který se nyní zavádí na trh, jehož avízovaná cena bude okolo 8.000,- Kč a efekt má být trvalý. Jinak běžně používám Aquamid. Dermadeep má výrobcem udávaný efekt přetrvávání ve tkáních ( 80% latky ) až 14 let.
Hezký den !
Dr.kydlíček


augmentace

(příspěvek číslo: 415)
dne: 28.12. 2005

Dobry den prodim Vas chcela by som sa poradit ohladom plastickej operacie prs ktoru sa chystam podstupit na klinike esthe v Prahe u doktora Prosa. S ty,m ako sa blizi termin operacie mam strach ci som si vybrala dobreho odbornika, preto ako jeho kolegu v odbore by som Vas chcela poprosit o nazor na tohto pana doktora. Dakujem velmi pekne

Dobrý den !
Určitě Jste udělala dobře ! Dr.Pros je dobrý plastický chirurg, má hezké výsledky a je to i dobrý kolega a příjemný člověk. S důvěrou se mu svěřte do péče a určitě budete spokojena.
Držím palce a hodně štěstí !
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 413)
dne: 24.12. 2005

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat kolik by přibližně stála liposukce břiha. Je mi 45 let a jse po dvou dětech Předem děkuji za odpověď

Dobrý den !
Tady máme asi trošku problém. Nejsem se totiž jistý, zda Jste vhodnou pacientkou pro liposukci. Sice jsem možnost Váš vyšetřit, ale věk 45-ti let je na liposukci již hraniční a pokud se jedná o stav po dvou dětech, tak mám zkušenosti, že spíše pak přichází v úvahu klasická operace ( abdominoplastika ). Samozřejmě ale, že k bližšímu posouzení je nezbytné Vás vidět osobně.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 115 / 131 > >>