Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


augmentace

(příspěvek číslo: 467)
dne: 23.01. 2006

Dobrý den!
Chtěla bych se k vám na konzultaci ohledně augmentace.Bylo by možné nebo realné operaci stihnout začátkem března?Samozřejmě již se všemi výsledky z vyšetření?Děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Ano, bylo by to reálné, ale musíme si pospíšit. Ozvěte se mi na tel. č. 603 838 838, nebo na mailovou adresu kydlicek@fnplzen.cz a pokusíme se to nějak zvládnout.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Vrásky okolo očí

(příspěvek číslo: 466)
dne: 23.01. 2006

Vážený pane doktore,
V okolí očních víček, mám na svůj věk (38) nepřiměřené vrásky. které hodlám řešit operací dolních víček. Kromě nich mám však okolo očí množství syringomů (tukových nádorků. které vrásky ještě zdůrazňují). Dají se u Vás obě záležitosti řešit najednou, anebo v jakém pořadí? V případě že neodstraňujete syringomy, můžete mi laskavě doporučit metodu a vhodné pracoviště? (Plzeň, ale i jinde)
Děkuji Vám za odpověď, Iva
Pzn: Omlouvám se za zaslání mailu, bylo to způsobeno nepozorností, konzultačního fóra jsem si všimla až později.

Děkuji Vám a jsem s pozdravem

Dobrý den !
Nijak se neomlouvejte, to přeci není třeba :-) !
Zda je možné řešit zmíněné útvary současně s operací dolních víček je otázka. Možná ano, to v tom případě, že by řezy nutné k jejich odstranění nerušily provedení operace dolních víček. Spíše si však myslím, že bude nutné operací dvou, kdy v první etapě odstraníme ony syringomy a po zhojení a konzolidace tkání provedeme operaci dolních víček. Těžko se teď rozhodnout, ale je třeba posoudit uložení, velikost syringomů apod. abych Vám mohl dát opravdu seriózní radu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Tumescentní liposukce

(příspěvek číslo: 465)
dne: 23.01. 2006

Vážený pane doktore, ráda bych se zeptala na váš naázor na tumescentní liposukci, všude to dost vychvalují, ale četla jsem i opačné názory. Mám "pneumatiku" na břiše, jinak jsem celkem štíhlá a ráda bych se jí tímto způsobem zbavila. Myslíte, že je to správné rozhodnutí? Jsem po 2 dětech a další už neplánuji. Děkuji za odpověd. Helena

Liposukce tumescentní je běžná metoda a její úspěšnost a tím i spokojenost pacienta s výsledkem je závislá, mimo jiné na správné indikaci metody. Je tedy třeba zvážit věk, charakter lokality, kvalitu tkání, nároky klienta, očekávamý výsledek apod. a pak rozhodndout, zda je tato metoda opravdu vhodná. Někdy je rozhodnutí těžké, ale myslím, že po řádném pohovoru se řešení samo nabídne.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


po liposukci

(příspěvek číslo: 464)
dne: 23.01. 2006

dobrý den pane doktore,
mám problém. Po liposukci hýždí se mi udělaly hrboly jakoby duny. není to celulitida, ale doopravdy vlnění. Můj pan doktor mi však zdělil, že se mu to líbí a že nic nevidí a na dotyk necítí. Není to jen můj pocit, bohužel to vidí i další lidé.Dá se to nějak korygovat? A ještě k tomu se mi vyvěsila jedna půlka (hýždě). Jakým způsobem se to dá napravit? A ještě jedna otázka: mám potírat nějakými přípravky na jizvy(jakými) a nebo počkat, jestli vyblednou a potom zhánět nějaký krém? Děkuji předem za odpověď. Tereza

Dobrý den !
Každopádně definitvní zhodnocení není vhodné dělat dříve bež po 6 měsících po operaci, spíše však později. Do té doby tkáně ještě prodělávají změny a výsledek není definitivní.Těžko ale Váš stav posoudit pokud neznám předoperační nález, současný stav a ani nic bližšího. Omlouvám se Vám, ale asi Vám moc nepomohu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Rada

(příspěvek číslo: 463)
dne: 22.01. 2006

Dobry den,pane doktore,predem Vam chci velice podekovat za vsechny zodpovezene dotazy!Chtela bych se zeptat na jakych klinikach v Praze se provadi procistovani vlastniho tuku a dale vypln rtu timto tukem.Hodne pracovnich uspechu!Lenka O.

Dobrý den !
Zcela určitě výplně s použitím vlastního tuku provádí Doc.Dr.M.Dušková,CSc., kterou najdete na Klinice plastické chirurgie FN Praha-Královské Vinohrady, Šrobárova 50.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


asimetrie

(příspěvek číslo: 462)
dne: 22.01. 2006

Dobry den, jmenuju se Pavla, je mi 17 let a mam asimetrii prsu uz asi 2-3roky!je to velky rozdil a esteticky i pschycky me to zatezuje tak jsem se vas chtela zeptat jesli by byla v mem veku vhodna plasticka operace!?takova prsa mam uz ty dva az tri roky a vazne me to zatezuje, jsem jeste da se rict dite i kdyz mi bude za rok osmnact let ale chtela bych se chodit koupat nosit trycka s vystrihem ale nemuzu!kdyz mi bylo 14let tak si toho jedna holka vsimla a verte nebylo to vubec prijemne!a jeste jsem se vas chtela zeptat jesli na tuhle operaci prispiva pojistovna protoze moje mama by to sama neutahla a tatovi se stydim rict!byla bych moc rada kdyby jste mi napsal odpoved i na muj mail! sanite@seznam.cz

Dobrý den !
Vaše problémy chápu, často se s nimi setkávám a jistě to není stav příjemný. Řešit to jistě možné je, doporučil bych však ještě vyčkat rok, až Vaše prsy jaksi "dospějí" a nabydou defitivního objemu. Pak není problém věc zvážit a asymetrii odstranit. Pokud je asymetrie významná, tedy nejedná se již o běžně se vyskytující rozdíly tvaru a velikosti prsů, se kterými se lze setkat prakticky u každé ženy, je možné stav považovat za vrozenou vadu a po doplnění patřičných vyšetření požádat Vaší zdravotní pojišťovny o proplacení.Ta se pak vyjádří zda operaci uhradí, či ne.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


kruhy pod očima

(příspěvek číslo: 460)
dne: 22.01. 2006

Dobrý den pane doktore, poslední dobou se mi udělaly kruhy a "pytle" pod očima. Je nějaké řešení vrátit okolí očí do původního stavu a jak by asi vypadala finanční částka? Děkuji moc předem

Dobrý den !
Do původního stavu vrátit dolní víčka jistě nepůjde. Změnila se, mimo jiné i elasticita, hydratace a jiné vlastnosti kůže, a ty není v našich silách změnit a které se na současném stavu výrazně podepisují. Odstranit ale lze kožní nadbytky a pytle pod očima, způsobené tukem vytlačujícím se z očnice. Tyto problémy řeší blepharoplastika velmi dobře, ale znovu upozorňuji, čas nazpět nevrátíme. Cena ambulantní operace v místním umrtvení činí 9.000,-Kč.
Hezký den!
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 458)
dne: 21.01. 2006

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat, jak dlouho musí být pacient po liposukci břicha bez fyzické zátěže (sport apod.) a zda budu schopna po zákroku jít druhý či třetí den do práce (kancelářská práce). Předem Vám velice děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Přísnější klidový režim doporučuji zachovávat asi měsíc, později je možná lehčí fyzická zátěž, žádné přepínání a žádná dřina. Kancelářská práce by byla po 3 - 5ti dnech asi možná.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace nosu

(příspěvek číslo: 457)
dne: 21.01. 2006

Dobrý den! Moc by mě zajímalo, od kolika let věku je možné udělat plastickou operaci nosu a zda odstranujete i jizvy. Předem děkuji za odpověd a přeji pěkný den.

Dobrý den !
Operace nosu je vhodné neprovádět dříve než v 18ti letech, kdy je již obličejová kostra vyvinutá a anatomické poměry definitivní. Úpravy jizev samozřejmě dělám také.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


abdominoplastika,liposukce

(příspěvek číslo: 456)
dne: 21.01. 2006

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jsem po abdominoplastice a liposukci.Za jak dlouho mohu čekat konečný výsledek po liposukci myslím ty otoky?Pan doktor mi říkal že uvidíme do 4měsícu?Zatím mám obavy jelikož jalhoty nemohu zapnout!Zákrok byl 12.1.Předem děkuji

Dobrý den !
Žádné strachy. Tkáně po operaci jsou prosáknuté otokovou tekutinou a to patří do procesu hojení. Obecně platí, že tkáně potřebují čas na rekonvalescenci, úpravu cirkulace krve, mízy a tkáňové tekutiny a svůj čas také potřebuje vlastní jizvení. Jak se poměry v tkáních upravují, tak se otoky a tím i objem operovaných partií zmenšuje a krajina dostává ty definitivní tvary a linie. Z mých zkušeností nelze efekt operace hodnotit dříve než po 6 měsících a čím rozsáhlejší výkon, tím je ona doba delší. Určitě budete spokojená a výsledek bude dobrý, jen je třeba ještě vyčkat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odstranění jizviček

(příspěvek číslo: 454)
dne: 21.01. 2006

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda provádíte také odstranění jizviček po akné na zádech a ramenou a kolik by to asi stálo.Mockrát děkuji za odpověď a Váš čas

Dobrý den !
Jizvy po akne vulgaris bývají hluboké a obecně platí, že se řeší obtížně. V úvahu přichází mechanické broušení, ošetření laserem, nebo chemickým peelingem, ale pokud jsou jizvičky takové jaké obvykle vídám, pak se nikdy nedají zcela odstranit, jen zmírnit jejich odlišnost od okolí a poněkud ohladit kožní reliéf. Já osobně se tímto nezabývám, spíše bych Vás odkázal na ambulanci korektivní dermatologie kožní kliniky FN Plzeň.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 453)
dne: 21.01. 2006

Dobrý den,je mi 45 let a uvažuji o liposukci břicha a vnitřních stehen.Chtěla bych se zeptat,jaké jsou v mém věku rizika a zda byste mi toto v mém věku doporučil .Děkuji za odpověď

Dobrý den !
Liposukce je metoda, která je mimo jiné omezena i věkem. Ne, že byste jí nemohla podstoupit, ale charakteristika tkání případných lokalit musí tomu odpovídat. Zkrátka ve věku nad 40 let jsou na pacienty v tomto ohledu přísnější měřítka, ale vyloučené to není. Je jen třeba vše zvážit ještě pečlivěji a přísněji než u klientů nladších. Rizika pak, Jste-li v dobré zdravotní kondici, nejsou nijak výrazně zvýšená, z toho strach nemusíte mít.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 452)
dne: 20.01. 2006

Dobrý den,
ráda bych se touto cestou zeptala kolik je možné odsát tuk. tkáně při jednom zákroku?
Předem děkuji za odpověď

Dobrý den !
Záleží na více okolnostech a je to také hodně in dividuální. Já osobně mám hränici mezi 5 000 - 6 000 ml, ale záleží třeba i na délce výkonu, krevních ztrátách apod.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


zmenšení nosu

(příspěvek číslo: 451)
dne: 20.01. 2006

Dobry den, chci se zeptat kolik by priblizne stalo zmenseni nosu, ktery je vetsi a tlusty, vadi mi hlavne velke nosni dirky, nos trochu pripomina nos cernocha, myslite, ze by stacila mensi operace, nebo operace celeho nosu, ale hlavne aby byl videt rozdil!
Dekuji, preji pekny den!
Samanova

Dobrý den !
Operace nosu jsou, jak jsem již tady mnohokrát řekl, komplikavanou záležitostí. Sám o sobě postavení nosu v obličeji a jeho anatomie jsou poměrně složité a i operace ( rhinoplastika ) patří k těm nejobtížnějším výkonům v estetice vůbec. Složitou otázkou je také co si od operace slibujeme a co můžeme docílit a jestli tím klienta můžeme uspokojit. Estetická chirurgie dokáže ladacos, ale ne vše a tak je třeba sednout a říci si otevřeně zda to,co možné je pacienta uspokojí. Kompletní cena operace včetně hospitalizace činí 27.000,-Kč, ale jak jsem řekl. Rozhodnutí musí předcházet důkladná konzultace.
Hezký víkend !
Dr.Kydlíček


MALÁ PŘIPOMÍNKA

(příspěvek číslo: 450)
dne: 19.01. 2006

Děkuji Vám všem, kteří se ptáte a všem kteří toto fórum sledujete, protože dáváte tomutu celému snažení smysl. A právě o to mi teď jde. Všiml jsem si, že mě často žádáte o odpověď na vaše soukromé mailové adresy. Pokud se nejedná vysloveně o něco osobního, konkrétního, či jinak nevhodného, tak odpovídám na tomto fóru, protože je určené nejen tomu, kdo se ptá, ale i jako zdroj informací těm, kdo nějaké informace hledají. Kdybych odpovídal na soukromé maily, což by šlo, smysl tohoto fóra by se ztratil a to by bylo, myslím, škoda.
Omlouvám se tedy těm, kterým jsem na uvedenou mailovou adresu neodpověděl, ale neučinil jsem tak z nedostatku dobré vůle nebo dokonce lenosti, ale právě z tohoto důvodu.
Děkuji za pochopení a těším na na těchto stránkách nashledanou !
Dr.kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 449)
dne: 18.01. 2006

Dobri den pane doktore obracim se na vas z prozbou, zajimalo by mě zdali odstranujete i jizvi po porodu a jestli se da zaroven take spevnit břicho. Pak take bych měla zajem o modelaci poprsi kolik by zhruba tohle všechno stalo a da se to provezd najednou děkuji. www.neumann37@seznam.cz

Dobrý den !
Ano, obě operace provádím, ale ne v jedné době. V obou případech se jedná o poměrně rozsáhlý výkon a není vhodné je proto kombinovat. Cena operace břicha a modelace prsů je prakticky stejná, tedy 28.000,-Kč a k tomu je třeba připočítat cenu hospitalizace a elastického prádla, dohromady tedy cena jednoho takového výkonu činí okolo 32.000,-Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvetseni prsou

(příspěvek číslo: 448)
dne: 18.01. 2006

chtela bych se zeptat kolik stoji zvetseni prsou a jestli kdyz bydlim ve franciii tak se muzu nechat u vas operovat dekuji

Dobrý den !
Samozřejmě, žádný problém ! Mám pacientky z různých zemí a Francie není výjimkou. Cena je závislá na typu implantátu ( mám oblíbené kulaté francouzské P.I.P., event.anatomické francouzské Laboratoires Eurosilicone či německé Polytech Silimed ), délce hospitalizace ( obvykle 1 den ) a značce elastického prádla ( nejčastěji CoolMax Z-Bra, také francouzské ... :-)) ). V tomto případě by se cena pohybovala mezi 47.500,- a 54.500,-Kč. Úhrada se může provést jak v korunách, tak i v eurech, jak se to bude lépe hodit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 447)
dne: 18.01. 2006

Dobry den, chtela bych se zeptat na zvetseni prsou, moje velikost je 75A, premyslela jsem mozna o 1 velikost mit vetsi prsa, prosim reknete jak by to bylo, je mi 18 let, cetla jsem ze muzu mit pak problemy kdyz budu tehotna, a je to ok v mym veku,atd...? Predem dekuju

Dobrý den !
Maslím, že Vaše přání je realistické, nechcete nějak dramatické zvětšení a proto by případné tehotenství a kojení nemělo mít nějaký dramatický vliv na prsy. Samozřejmě, že to nelze vyloučit, změny prsů jsou v tomto období individuální a nelze proto vyloučit ani výrazné objemové či tvarové změny, ale myslím, že by předcházející zvětšení nemělo vadit.Váš věk je sice o trošku nižší, než bývá obvyklé, ale Jste plnoletá a není to proto na překážku.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Palce u nohou 2

(příspěvek číslo: 446)
dne: 16.01. 2006

Dobrý den pane doktore.
Viz. níže jste mi psal ohledně problémů, které mám. Bohužel jsem z Prahy a byl jsem již ve dvou nemocnicích ( UVN+FNKV ) kde mi bylo rečeno, že toto nedělají. Nemohl by jste mi prosím napsat kontakt na nějaké zařízení v Praze, který tento úkon vykonává.
Předem vám mnohokrát děkuji.

Palce u nohou (příspěvek číslo: 337)
dne: 9.10. 2005
Dobrý den pane doktore. Měl bych dotaz i když si nejsem úplně jistý, jestli spadá do plastické chirurgie. Již od mládí mě trápí zarůstání nechtů u obou palců nohou. V posledních letech jsem byl 2x na chirurgii a tam mi "zaživa"ustřihli kus palce a měl jsem zase na pár let klid. Ale v poslední době mě tento problém trápí znovu, ale chci nějak tutu nepříjemnou situaci vyřešti jednou provždy. Poradí te mi?Děkuji J.

Odpověď:
Dobrý den ! Patří to do oboru plastické rekonstrukční ( tedy opravdu ne plastické estetické ) chirurgie. Řešení není příliš obtížné, je ale třeba navštívit ambulanci odd. plastické chirurgie FN Plzeň-Lochotín v ambulantní dny, tedy kromě úterý každý den 8,30 - 12,0hod. Objednávat se nemusíte a nemusíte mít ani nějaké doporučení. Dr.Kydlíček

Dobrý den !
Navštívil Jste ambulanci Kliniky plastické chirurgie FNKV ? Pokud ano a nepochodil Jste tam, pak upřímně řečeno jsem trochu v koncích, protože ostatní pracoviště, se kterými jsem v kontaktu se zabývají spíše kosmetickými výkony. Snad ještě stojí za zváženou Nemocnice Pod Petřínem, kde na chirurgickém oddělení působí můj kolega MUDr.R.Sequens,CSc., velmi dobrý chirurg a lékař, který se sice zabývá velkými výkony na trávicím traktu, ale jsem přesvědčen, že takový zákrok zvládne hravě.
Dr.Kydlíček


Modelace prsou

(příspěvek číslo: 445)
dne: 14.01. 2006

Dobrý den pane doktore. Příroda mě obdařila velikostí prsou asi víc než by měla a proto jejich tvar není vůbec přitažlivý. Navíc mě dost bolí záda a ani sport pro mě není zrovna příjemná věc. Mám velikost 75 E a chtěla bych se zeptat jestli by šlo ty prsa nějak upravit a změnšit , abych se konečně mohla cítit sebevědomně a zbavit se dlouholetých komplexů. Také by mě zajímala cena a výsledný efekt, kterého je možné dosáhnout. Předem děkuji za Vaši odpověď. Můj e-mail je bigmis@centrum.cz

Dobrý den !
Redukční operace prsů jsu časté, protože objemné prsy obvykle rychle ztrácejí optimální tvar a jejich váha vadí. Taková operace není opravdu problémem, jedná se o středně velký výkon, který dává, myslím, hezké výsledky - obvykle prsy konfekční velikosti B - C, kapkovitého, ženského tvaru. Ovšem informací a skutečností, které každá klientka musí vědět je prostě spousta, víc než jsou možnosti tohoto fóra, vždyť konzultace sama o sobě trvá zhruba 45 - 60 min. Cena operace, dvoudenní hospitalizace, elastické podprsenky, tedy kompletní cena činí 32 - 33.000,- Kč.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


Odstranění tukových polštářků

(příspěvek číslo: 444)
dne: 14.01. 2006

Dobrý den pane doktore,
nevím zda tento dotaz patří do této oblasti, ale chtěla jsem se zeptat na odstranění tukových polštářů. Slyšela jsem, že je možné je odstranit pouze pomocí injekcí, kde např. obvod boků se po jednom zákroku může zmenšit až o 5 centimetrů. Byla bych ráda za Vaši odpověď, předem děkuji

Dobrý den !
Podstata zmenšení tukových polštářů je vždy stejná: redukce počtu tukových buněk a ať se provádí jak se provádí, nebo kdy bude provádět, pak vždy na tomto základě. O této metodě, tedy použití injekcí, jsem zatím v seriózním odborném tisku či na našich kongresech neslyšel.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


Jiné operace

(příspěvek číslo: 443)
dne: 13.01. 2006

Dobrý den pane doktore!Zajímalo by mě, jestli děláte i jiné operace než jsou v seznamu. (Mám celkem zvláštní požadavek, ani nevím jestli je operace možná.) Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den !
V seznamu jsou uvedeny základní typy operací. samozřejmě, že vypracované operační postupy a techniky lze pak s úspěchem použít i při méně častých výkonech.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


dozaz

(příspěvek číslo: 442)
dne: 12.01. 2006

Dobrý den,chtěla bych podstoupit augmentaci u pana doktora Svatopluka Svobody.Rozhoduji se a nevím kam na operaci a k jakému specialistovi.Protože bydlím u Kolína a pan doktor tam má sanatorium mám to samozřejmě kousek domů a nemusela bych se plahočit až třebe z Brna.Mohl by jsze mi ho doporučit dle vašich zkušeností?

Dobrý den !
Kolegu Dr.S.Svobodu Vám mohu doporučit opravdu s radostí! Je to vynikající plastický chirurg, skvělý lékař a kolega, kterého si vážím a mám jej opravdu rád. Vybrala Jste si velmi dobře, určitě budete spokojená.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


změny prsou

(příspěvek číslo: 441)
dne: 11.01. 2006

Hezký den,jsem muž a chtěl bych zmenšit prsa neboť je mam jako žena jde stím něco dělat?

Dobrý den !
Tyto výkony, ať se to zdá být zvláštní, nejsou vyjímečné. Jedná se o tzv. gynekomastii, kterou lze rešit velmi efektivně operací. Před rozhodnutím o výkonu Vás však musí vyšetřit endokrinolog a tento se musí vyjádřit k příčině tohoto stavu ( zvýšené ukládání tuku x zbytnění mužské mléčné žlázy ). Pak se lze vyjádřit jakou metodou stav řešit a zda se jedná o zdravotně indikovaný, tedy pojišťovnou hrazený, či kosmetický, pojišťovnami nehrazený výkon.Hezký večer !
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 440)
dne: 11.01. 2006

Vážený pane doktore,
je mi 32 let, měřím 170 cm, vážím 64 kg a ráda bych podstoupila liposukce v tumescenční anestezii v oblasti břicha a stehen. Myslíte si, že to bude mít nějaký účinek? Samozřejmě žádné zázraky nečekám, ale určité zlepšení ano.
Nemám špatnou postavu, jen bych ji potřebovala dopilovat. A to sportem rozhodně nejde. Jsem sportovní typ, závodně jsem hrála tenis, squasch, dělala jsem fitness, aerobic, a prakticky jakýkoliv sport, zdravě jsem se stravovala po dobu 10 let, až ted poslední půl roku jsem prodělala psychickou újmu na zdraví a to se na mě nějak podepsalo.
Jaká bude průměrná cena a rekonvalescence a znatelné výsledky? Nebylo by rychlejší toto zhubnout i za tu dobu pomocí sportu a zdravé stravy?
Moc děkuji asi ne za nějak inteligentní otázky, ale jsem asi jako každá druhá žena. Praštěná a bez dostatku sebevědomí....
Děkuji....
Odpověd prosím na e-mail. RadkaBezdickova@seznam.cz

Dobrý den !
Ptáte se zcela přiléhavě, nebuďte proto na sebe tak přísná ! Liposukce by u Vás byla mejspíše možná a její cena by samozřejmě musela odrážet rozsah, tedy počet lokalit a objem odsátého tuku. Obvykle se ceny pohybují do 29 - 30.000,- včetně elastického prádla a hospitalizace pokud se jedná o rozsáhlejší výkon. samozřejmě detaily Vám mohu sdělit až po vyšetření, kdy je třeba posoudit charakter tkáně, míru elasticity kůže, rozsah polštářů a předpokládaný objem odsátí apod. Obecne také platí, že je možné tukové polštáře zredukovat, ale není možné je odstranit, protože nashromáždění tukových buněk je vrozené a trvalé a mění se jen objem.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 114 / 131 > >>