Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


modelace prsu

(příspěvek číslo: 495)
dne: 3.02. 2006

Dobrý den, chtěla bych získat informace o délce rekonvalescence po modelaci prsu. Moje zaměstnání totiž vyžaduje každodenní zvedání více kilogramů. Je možné popřípadě vystavit pracovní neschopenku. Děkuji předem za odpoveď.Hezký den

Dobrý den !
Myslím, že by bylo dobré při Vaší profesi počítat tak se 3 týdny, ty obvykle stačí. Pracovní neschopnost Vám ale vystavit nemohu, tato možnost u estetických operací není. Hezký den !
Dr.Kydlíček


Cena liposukce

(příspěvek číslo: 494)
dne: 4.02.2006

Dobrý den, pana doktore, mohl byste mi odhadnout cenu za liposukci břicha, vnějších a vitřních stehen a kolen? Děkuji za odpověď. Michala.

Dobrý den!
O ceně rozhoduje nejenom počet odsávaných lokalit, ale i množství odsáté tkáně. U Vás bych se pokusil cenu odhadovat na cca 26 - 27.000,-Kč plus 2.000,-Kč ( elastické prádlo a jednodenní hospitalizace, celkem tedy 28 -29.000,-Kč, ale může to být méně, pokud se jedná o malé tukové polštáře.
Hezký den!
Dr.Kydlíček


Choulostive

(příspěvek číslo: 493)
dne: 3.02. 2006

Dobrý den. Měla bych zajem o zmenšení malých stytkých pisků, jak z estetických, tak z praktických důvodů. Váš ceník tento zákrok neobsahuje, provádíte jej? Je možný tento zákrok provést ambulantně? Děkuji.

Dobrý den ! Tuto položku tam musím doplnit, protože výkon provádím a je stále častější. Cena je odvislá od typu narkózy. Při místním umrtvení činí 14.000,-Kč, v celkovém pak 19.000,-Kč, ale vždy s jednodenní hospitalizací, nikoliv ambulantně. Hezký den ! Dr.Kydlíček


Plastika nosu

(příspěvek číslo: 490)
dne: 1.02. 2006

Dobrý den!Mám výrůstek na nosu a chtěl bych ho odstranit,chci se zeptat,jestli to může být,když mi je teprve 15 let.Děkuji za odpověď

Dobrý den !
Je mi líto, ale ještě budete muset 3 roky vyčkat. Je vhodné počkat až na dokončení vývoje obličeje. Ve Vašem věku ještě dochází ke změnám v proporcích, takže razantnější výkon nyní vhodný není. Hezký den!
Dr.Kydlíček


plastika břicha

(příspěvek číslo: 489)
dne: 1.02. 2006

Dobrý den,chtěla bzch se zepat co stojí operace břicha ajestli je možne ,aby přispívala pojištovna.Jsem 10let po císařskem řezuv a mám hodně popraskané břicho,zhubla jsem 10kg ale převis mi stále zustal.Od jizvz nad ochlupením je asi 4 cm velký .Je nejaká šance na možnost odstranění.Děkuji Zahradníčková

Dobrý den !
Oprece přední stěny břišní, tzv. abdominoplastika je velmi častý výkon, ale v naprosté většině za přímou úhradu klientem. Úrada zdravotní pojišťivnou by byla možná jen za přísných kritérií, které naprostá většina klientů nesplňuje. Operace má za cíl vypnout přední stěnu břišní a odstranit kožnětukové nadbytky, které vadí a obtěžují. Cena operace včetně dvoudenní hospitalizace a elastického prádla činí 31.000,-Kč a je třeba si vyhradit 2 - 3 týdny volna na zhojení a rekonvalescenci.
Hezký den ! Dr.Kydlíček


Mam ples a strasne se stydim

(příspěvek číslo: 487)
dne: 31.01. 2006

Dobry den pane doktore ja mam moc velkej problem z vlasama.Uz kdyz jsem byla mala tak mi zacaly padat vlasy mam ples a nevim co mam delat:-(((Strasne moc bych byla rada kdyby jste mi mohly nak poradit jestly by se stim mohlo neco delat.Ja nemam na to abych si to zaplatila,nevim jestly bi mi to uvas zaplatila pojistovna.Pane doktore starsne moc bych byla rada kdyby se stim mohlo neco delat.Kazdej se me smeje:-(((Byla jsem v Zatci a vzaly mi par vlasu a rekly mi ze mam malo vitaminu tak mi daly naky prasky a myslim si ze mi to nepomaha:-(((Budu strasne moc dekovat kdyby jsem vas mohla navstivit a podival by jste se na to.Nevim jestly tadyto pojistovna hradi ale byla bych moc rada kdyby to vyslo:-)))Z pozdravem Lucie a budu cekat na odpoved

Dobrý den !
Problémy s vlasy jsou, ačkoliv se to nezdá, časté. Situace okolo tohoto problému je však mimořádně složitá. Růst a kvalita vlasů je ovlivněna nejen geneticky, ale i hormonálně a výživou a příčinu, proč se tak děje často zůstává neobjasněná. Asi Vás zklamu, ale tento problém mému oboru nepatří, patří do rukou zkušeného kožního lékaře, který by měl zvážit další postup vyšetření ( např. funkce štítné žlázy, látkové výměny např. zinku apod. )a dle jejich výsledku stanovit mopžnou léčbu. Rád bych Vám pomohl, protože je jasné, že Vás to trápí, ale opravdu nemohu.
Hezký den ! Dr.Kydlíček


Augmentace

(příspěvek číslo: 486)
dne: 31.01. 2006

Vážený pane doktore, musím Vám velice poděkovat za toto rorum, které velice pomáhá všem, kteří potřebují zjisti informace a také Vám musím říct, že si Vás velice vážím za to, že si uděláte čas a poctivě odpovídáte na naše dotazy.Na konci února se chystám na zvětšení,byl mi od plast.chirurga doporučen kulatý implantát(vysokoprofilový) značky Mentor,objem 275 nebo 300 ml pod sval, řez pod prsní rýhou.Moje současná velikost je menší Áčka. Vybrala jsem si 275 ml, ale i tak mám obavu, aby prsa nebyly moc velké, moje představa je větší B(plné dvojky) v žádném případě bych nechtěla,aby se prsa stala dominantou, ale aby příjemně a hlavně přirozeně dokreslily siluetu. Jste schopen dle informací, které jsem poskytla určit jaká bude výsledná velikost nebo by jste mne musel vidět? Měřím 168 cm/53 kg. Pokud budete znám odpověď, budu moc ráda. S přáním hezkého dne Jarmila Nová

Dobrý den !
Děkuji za milá slova ! :-) Operace zvětšení prsů u mě probíhají tak, že si s klientkou předběžně odhadneme ( dle tvaru hrudníku, stávajících prsů, osobního přání apod. ) cílový objem prsů, optimální tvar implantátu ( profil kulatý nízký - kulatý vysoký - kulatý ultravysoký - anatomický "krátký" - anatomický "dlouhý" ) a značku ( těch je celá řada a každý používáme ty "své" ). Během operace pak pomocí zkušebního implantátu upřesním nebo poopravím svůj odhad. Čili pomocí této pomůcky zjistím, zda opravdu ten a ten implantát je dobrý svým tvarem a zda předpokládaný objem je skutečně ten nejlepší. Sice nevím jaké metody používá Váš lékař, ale myslím si, že stejné, nebo alespoň velmi podobné, protože toto je běžný postup, který jsem si nevymyslel, ale také převzal. Buďte klidná, určitě vše dobře dopadne a Vy budete spokojená.Držím palce!
Hezký den ! Dr.Kydlíček


zvetseni prsu

(příspěvek číslo: 485)
dne: 30.01. 2006

Dobry den pane doktore,
mela bych par otazek ohledne zvetseni prsu.

Zajimalo by me, kolik by me operace u Vas stala v celkove hodnote. (tzn. ceny za konzultaci, operaci, implantaty, pobyt pri hospitalizaci, pradlo, atd.)

Mela bych spise zajem o implantaty ve tvaru slzy. Mohl byste mi o nich napsat vice? ktere jsou nejvhodnejsi...protoze cenove rozmezi od 44.-65.000,-- mi nic nerekne...

O operaci uvazuji, ale bojim se jak tedy bolesti tak i toho ze se treba operace nevydari... a chtela bych videt jak moc je videt rozdil mezi umelymi a pravymi prsy... jestli ten rozdil lidi poznaji... slysela jsem ze se to da poznat snadno... Vim, ze je to blba otazka, ale presto bych chtela odpoved od odbornika...

Moc dekuji za odpoved a preji hezky den. J*

Dobrý den !
Cena operace je ovlivněna právě typem implantátu a jeho značkou. Já osobně anatomické, kapkovité implantáty dávám velmi často a přiznám se, mám je raději něž ty kulaté. Ale tady začíná ten problém.Chce-li klientka implantáty od firmy Laboratoires Eurosilicone nebo Polytech Silimed, tak zaplatí jinou cenu než když bude chtít anatomické implantáty značky Mentor nebo McGhan, které jsou o mnoho dražší. A protože klientky mají různá ( splnitelná ) přání, tak cenu uvádím v rozmezí.Při konzultaci vždy doporučím ty, které považuji za optimální s přihlédnutím ke konkrétní situaci a obvykle se vejdeme do 55.000,- včetně hospitalizace a elastického prádla, tedz komplet.Konzultaci a následné kontroly klientka neplatí a ani nejsou do ceny operace zahrnuty. Pokud je žena vhodnou adeptkou k tomuto výkonu a ten je proveden s citem pro reálnou situaci a je zvolený optimální typ implantátu, tak prsy jsou přirozené a rozhodně neplatí, že by se to dalo nějak snadno poznat. Ale když klienka chce velké a kulaté implantáty s cílem velkého zvětšení prsů, tak musí počítat s tím, že prsy sice budou větší, ale již ne tolik přirozené.Můj cíl je při maximálním možném objemu maximální přirozenost, ale někdy přání klientky je prostě jiné.Pooperační období sice bolestivé je, ale při použití různých léků jej lze dobře zvládnout.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 484)
dne: 29.01. 2006

Dobrý den, jsem rozhodnutá podstoupit zvětšení prsou.Mám ale několik otázek.Moje současná velikost je 75A, a chtěla bych plnější "dvojky ". Mám ale strach z bolesti. Podávají se tišící prostředky? Plánuji podstoupit operaci po letní dovolené - tedy někdy v srpnu nebo v září. Lze operovat i v těchto měsících? Dále jsem zvyklá aktivně cvičet aerobic. Jak dlouho probíhá hojení a za jak dlouho budu moci cvičit? Lze předoperační vyšetření podstoupit v nemocnici?A jak dlouho je třeba zůstat v nemocnici po operaci?Poslední otázka se týká ceny. Samozřejmě chápu, že nelze říci přesnou čátku, ale alespoň orientačně. Mám představu do 55 000,-- Kč. Je to reálné? Moc Vám děkuji za odpovědi.

Dobrý den !
Operovat lze prakticky v jakémkoliv ročním období, i když horkým letním dnům je lépe se vyhnout, ale nemoné to není.Plná fyzická zátěž, třeba sportovní, je možná tak po měsíci. Lehká práce v kanceláři již po 2 týdnech. Cenu říci přesně mohu, její výšku ovlivňuje typ a značka implantátů. Pokud bychom požili ty, které já obvykle klientkám doporučuji, tak bychom se s jednodenní hospitalizací a elastickým prádlem pohybovali v rozmezí 46.500, - 53.500,-Kč. Předoperační vyšetření v nemocnici provést nelze, ale pokud nechcete navštívit svého praktika, nebo žádného neznáte, mohu Vám dát kontakt na lékařku, která Vám předoperační vyšetření doplní. To se jedná i v případě neybytného mammologického vyšetření ( pozor, neplést s mammograií, to je něco jiného ! ).
Hezký den!
Dr.Kydlíček


Modelace + zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 483)
dne: 28.01. 2006

Dobrý den. Jsem rozhodnutá pro plastickou operaci prsou. Měla jsem pěkný tvar prsou a i velikost byla dostatečná. Ale po dvou dětech, které jsem každé 2 roky kojila, už rozhodně spokojená nejsem. Prsa jsou menší a pokleslá. Obávám se, že modelace nebude stačit, myslím, že by prsa byla moc malá. Počítala jsem s částkou na operaci kolem 50 - 55 tis. Z odpovědí na dotazy k tomuto tématu jsem ale nabyla dojmu, že budu muset zaplatit ještě k tomu částku cca 27 tis za modelaci. Je to opravdu tak? Když se provádí modelace a zároveň se vkládá implantát tak se zaplatí cca 80 tis.? Děkuji moc za to, že umožňujete získat odpovědi na naše dotazy touto cestou.

Dobrý den !
Asi to tak na první pohled vypadá, ale není tomu tak. Pokud bychom prováděli modelaci prsů a současně je zvětšovali implantáty, tak bychom se včetně 1denní hospitalizace a elastické podprsenky do 55.000,-Kč jistě vešli. Záleželo by jen na typu, značce ( a tím i ceně ) implantátu. Není tedy pravda, že byste platila operace dvě. Jen jednu a to modelaci.Tato operace je častá, dokonce častější než dříve. Je to sice komplikovanější výkon než prostá augmentace nebo modelace, ale velmi efektivní.
Hezký den !


Augmentace prsou

(příspěvek číslo: 482)
dne: 28.01. 2006

Dobrý den, uvažuji o zvětšení prsou prsním implantátem a chtěla jsem se Vás zeptat jak dlouho asi samotná operace trvá, jestli je to hodně bolestivá operace a pokud ano jestli se bolest nějakými prostředky tiší. Předem moc děkuji Simona

Dobrý den !
Samotná operace trvá asi 1 hodinu a pooperační bolesti lze účinně tlumit různými analgetiky. Samozřejmě, že vnímání bolesti je do značné míry subjektivní, ale soudě podle mých klientek, lze pooperační období dobře zvládnout.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 481)
dne: 27.01. 2006

Chtěla bych se zbavit operačních řezů na břiše v šířce 1cm.Je tento zákrok možný?Předem děkuji za odpověd.

Dobrý den !
Jizvu lze zlepšit tak, aby kosmeticky více vyhovovala, ale nikdy se jí zcela nelze zbavit. Jizva je prostě jiná tkáň, která se od okolí liší a určité rozdíly vidět buou vždy.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


poděkování-č.477

(příspěvek číslo: 480)
dne: 26.01. 2006

Vážený pane doktore.Velice děkuji za tak rychlou odpověd.Ano máte pravdu ,že je potřeba přímá konzultace a proto bych si chtěla s Vámi pokud mohu touto cestou dohodnout konzultační schůzku.Jediná možná nevíhoda je ,že bych mohla jen od pátku odpoledne do neděle.Také bych Vás ještě poprosila zda-li byste mi nenapsal jen tak zběžně jak bude probíhat první prohlídka,abych se mohla na to připravit+cena.Děkuju s pozdravem A.M.

Dobrý den !
Ke konzultaci je třeba počítat asi tak s hodinou a pokud si domluvíme další spolupráci, tak jí platit nebudete, jinak je cena hodinového povídání 250,-Kč. Ozvěte se mi na můj mail kydlicek@fnplzen.cz a domluvíme si nějaký mimořádný sobotní termín, abychom to zvládli.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Podekovani

(příspěvek číslo: 479)
dne: 26.01. 2006

Dobry den pane doktore ja vam chci moc podekovat za odpoved ja se u vas stavim naky pondeli ale nevim jestly mam nejdriv zavolet a domluvit se na termin Ja jsem Roman Fontos nar:31.07.81
Ja vam mockrat jeste jednou dekuju za odpoved moc me to potesilo a budu strasne moc rad se svama setkat ve vasi ordinaci z pozdravem Roman


Nos

(příspěvek číslo: 478)
dne: 26.01. 2006

Dobrý den,mám delší nos,spíše spodní chrupavka je dosti zřetelná,také s menším hrbolkem.Operace by se prováděla v celkové anestezii nebo pouze v lokální?Jaká je cena zákroku?Děkuji

Dobrý den !
Operace nosu je možné provádět v místním mrtvení s podporovou léků, ale obecně dávám přednost celkovému umrtvení, které poskytuje klientovi i operatérovi větší komfort. Alespoň podle mě. Cena operace celého nosu ( tedy kosti i chrupavky, kompletní nos ) v celkové anestézii s 2denní hospitalizací činí 27.000,-Kč. Jedná se o technicky obtížnou operaci. Operace "jen" měkké části nosu za 1denní hospitalizace by pak stála 19.000,-Kč. Nos je třeba posoudit, celou věc zvážit a někdy nebývá jednoduché rozhodnout zda operovat jen měkký či celý nos.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


modelace-mammaplastika

(příspěvek číslo: 477)
dne: 25.01. 2006

Dobrý den .Pane doktore chtěla bych se touto cestou s vámi poradit .Je mi 34 let a mám dvě děti 12 a 6 první jsem kojila do dvou let a druhé do roka a půl.Vždy jsem dbala na zdravou výživu ,držení těla a do dnes poctivě cvičím.Přesto všechno bych chtěla podstoupit modelaci prsou.Nepotřebuji implantáty na zvětšení nebo zmenšení,ale napadla mě možnost která by mě jistě uspokojila,ale nevím zda se to tak dá provést.-myslím tím nad prsy provést řez kde by se kůže odřízla a zapošila k sobě .A tím by se mi prsa zvedla.Prosím napište mi na to svůj názor a pokud možno i cca. cenu.Četla jsem váš ceník ,ale modelace to je počítáno s implantáty???Moc děkuji předem za odpověd .Budu v očekávání.

Dobrý den !
Princip modelační operace prsů je složitější, než se zdá na první pohled. Aby byl výsledek dobrý a dlouhodobý, je nutné i modelovat vlastní tkáň prsu, tedy žlázu na tuk, nejedná se jen o vlastní kůži.Zásah do prsu je poměrně razantní. Každopádně je ale nutná Vás vyšetřit a celou věc velmi pečlivě zvážit, posoudit stav prsu, vysvětlit výsledné jizvy apod. Cena modelace prsů ( 28.000,- Kč ) nepočítá s implantáty, pouze s vlastní operací.Modelace se zvětšením se také dělá, ale méně často než prostá modelace či jednoduché zvětšení.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


okolí oka

(příspěvek číslo: 476)
dne: 25.01. 2006

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jakým způsobem se odstraňuje drobná bílá tečka v koutku oka nebo v okolí očí.v kosmetickém salonu se to bojí provést protože to je moc blízko oka.je to tvrdá bílá tečka cca 2-3 mm.mám jí tam již nekolik let.Děkuji H.S.

Dobrý den !
Nejspíše se jedná o milium, čili mazovou perličkou vyplněnou mazovou kožní žlázku. Odstranění je jednoduché a obrátit se můžete klidně na jakéhokoliv chirurga anebo očního lékaře.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zvetseni prsou "Na dalku"

(příspěvek číslo: 475)
dne: 25.01. 2006

Dobry den, pane doktore. Je mi 27 let, jiz nekolik let uvazuji o zvetseni prsou. Priroda me v teto oblasti jaksi neobrarila :( Mam dve deti a po kojeni se mi prsa zmensila a jeste vice diky ubytku vahy. Jsem celkem drobne postavy...154cm a 47kg. Moje prsa nemaji moc nadbytecne kuze, spise jsou male a ne zcela plne. Mam par otazek na ktere bych prosila Vas nazor a odpoved. Po tehotenstvi mam vetsi jizvu tesne nad pupikem, myslite, ze by bylo mozne zavest implantaty skrze tuto jizvu? Diky tomuto zavedeni bych nemela extra jizvu...Ziji totiz v USA a sleduji porady o plastickych operacich a tento zakrok jsem vydela prave tam. Timto bych navazala na dalsi otazku. Jak jsem jiz zminila, ziji v USA. Jak dlouho bych mela zustat v CR? Od prvni konzultace s Vami do operace a jak je to s pooperacni kontrolou. Chapu, ze mate spoustu zajemcu a ze mate urcitou cekaci dobu, ale myslite, ze by se to dalo urychlit? Vetsinou mohu zustat v CR pouze 2-3 tydny. Rada bych prodelala tuto operaci v CR, nejen ze je to mnohem levnejsi (nejmene o polovinu), ale kvuli kvalite nasich lekaru...ne nadarmo se rika: "Zlate Ceske rucicky" :)) Pane doktore, budu Vam moc vdecna za odpoved a preji Vam hodne uspechu v praci a spoustu spokojenych pacientu. S pozdravem, Hana M.

Dobrý den !
Moc děkuji za hezký mail, udělal mi velkou radost ! :-))
V Evropě, na rozdíl od USA, se používají převážně implantáty plněné silikonovým gelem, které jsou, upřímně řečeno,lepší, než ty používané v Americe ( plněné 0,9% roztokem NaCl ). Říkám to proto, že se s nimi zachází trochu jinak, nelze proto jizvy nad pupkem. To jde u "vodních" implantátů, které se naplňují až po zavedení do patříčné polohy a k tomu se může hodit právě drobná jizva v nadbřišku, třeba ta,o které píšete. Každopádně si ale myslím, že výhoda krátké, nenápadné jizvy nenahradí výhodu vyšší kvality gelového implantátu.
Operovat můžeme, i když bydlíte na druhém konci světa. Dá se to tak, že mi pošlete mailem ( kydlicek@fnplzen.cz ) fotku zpředu a z poloprofilu a já si udělám představu jaké implantáty by byly optimální, kudy a kam apod. Na úplné zhojení stačí 2 týdny ( včetně odstranění stehů ), takže by Vám měla vystačit běžná dovolená.Je to vyzkoušený systém, který funguje.Dejte mi tedy vědět, je-li pro Vás tento systém vyhovující a můžeme se do toho pustit.
Hezký den ( nebo večer ? :-) )
Dr.kydlíček


Zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 474)
dne: 24.01. 2006

Ráda bych se zeptala, jestli proplácí pojišťovna zmenšení prsou, mám je opravdu moc velké a bolí mě z toho záda, jsem už po dítěti.Děkuji za odpověď.

Dobrý den !
To je velmi složitá otázka. O zmenšení prsů se musí revizní lékař zdravotní pojišťovny žádat na zkáladě odborných vyšetření.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


teratom

(příspěvek číslo: 473)
dne: 24.01. 2006

Dobrý den,chtela sem se zeptat jestli take odstranujete teratomy.Ja uz sem se stim narodila, rikali, ze je to nevstrebane dvojce na pozadi.Odstranili co se dalo, ale po esteticke strance,to neni nic moc.Dekuji

Dobrý den !
Ano, i tyto operace patří do našeho obou a jsou hrazeny zdravotními pojišťovnami.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Rhinoplastika

(příspěvek číslo: 472)
dne: 24.01. 2006

Dobrý den, pane doktore. Vážně uvažuji o kompletní plastické operaci nosu, zvažuji proto každé pro i proti. Největší obavu mám samozřejmě z nepovedené operace. Proto by mě zajímala např. fakta, PROČ se ta která rhinoplastika nepovede? Z jak velké části je to způsobeno špatnou pooperační péčí pacienta? Co přesně znamená to, že operaci tělo ,,nepřijme"? - a co proti tomu může člověk po operaci dělat? Pak by mě také zajímalo, jak se operovaný nos mění s rostoucím věkem? - tvoří se poté deformace, nebo např. se špička nosu postupně ,,propadá"? Nebo jaký vliv má na operovaný nos chlorovaná voda v bazénu, téměř-každodenní make-up, atp.? Dotazů by bylo samozřejmě více, ale přesto velice děkuji i za zodpovězení těchto. Přeji hezké dny. P.

Dobrý den !
Operace nosu jsou technicky náročné a velmi delikátní výkony, které u všech seriózních estetických chirurgů budí respekt. Svojí technickou náročností, tím, že se týkají výrazné dominanty obličeje, kterou nelze skrýt a často i tím, že klient je na nos prostě silně psychicky fixován.Jeden moment je vlastní výkon, druhý pak proces hojení se svými otoky, jizvením a konzolidací tkání a třetí subjektivní očekávání klienta. Nejčastěji "nepovedené" operace nejsou výsledkem technické chyby jako takové ani nějak zanedbané péče v pooperačním období, ale právě tím, že klient prostě čeká něco jiného, má jiné představy a výsledek je jiný a on je nespokojený. S operatérem si o všem důkladně popovídal,vše se probralo, ale přesto si nerozumněli. Samozřejmě, ne každý klient, který plastickou ordinaci navštíví a chce rhinoplastiku, je pro ní vhodný. K tomu všemu slouží konzultace, psané informace apod.
Nos po operaci se, jako každá tkáň konzoliduje a to se projevuje ústupem otoků a formováním do defitivní podoby, což trvá u nosu až jeden rok. Voda v bazénu, make up apod nehrají roli, toho se není třeba bát, spíše je třeba se obávat úrazů.
Nevím, zda-li jsem Vás tímto uspokojil, ale problematika operací nosu je široká a není v silách tohoto fóra postihnout an i základní problémy.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


poděkování

(příspěvek číslo: 471)
dne: 24.01. 2006

Pane doktore moc děkuji za Vaší odpověd na dotaz č.456.jaště jednou moc děkuji.Krásný den!

Dobrý den !
Já děkuji za upozornění, někdy se mi stane, že kratší dotaz přehlédnu. Není to úmysl.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


otázka?

(příspěvek číslo: 470)
dne: 24.01. 2006

Dobrý den,pane doktore chtěla jsem se zeptat zda mi odpovíte na dotaz číslo 456.Předem děkuji

Dobrý den !
Omlouám se, nějak mi to uteklo, ale už tam odpověď je.
Dr.Kydlíček


Jsem muž a mám velké bradavky

(příspěvek číslo: 469)
dne: 24.01. 2006

Dobrý den pane doktore já mam problem z bradavkama uz od 13 let mám je velké a strašně moc se tím trápím nevím co mám dělat strašné moc mi odstavaj a mam je jak ženska a já se jako ženská necítím i když jsem gay doktorka mi řekla že to sou hormony a že mi to zmizne ale ono ještě nic mohly by jste mi poradit co mám dělat? a jestly by mi to pojištovna zaplatila?Kolik by to u vás stalo pane doktore z pozdravem Roman

Dobrý den !
Vlastní bradavky se dají zmenšit elegantně a bez nějak výrazných jizev. Nejste-li zdaleka, navštivte mě v ambulanci nějaké pondělí dopoledne ( 8,30 - 12,0 hod. ).Budeme-li stav moci klasifikovat jako hormonálně podmíněný, mohly bychom uvažovat o úhradě zdravotní pojišťovnou.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 468)
dne: 23.01. 2006

Dobrý den pane doktore, prosím Vás o radu.
Mám asimetrii prsou. Nyní zatím kojím, ale zajímalo by mě, jak dlouho po kojení bych mohla podstoupit modelaci prsou. Co to obnáší, cena výkonu a zda nemá provedený zákrok do budoucna vliv na kojení? Jsem z Ústeckého kraje, na koho bych se měla obrátit?Předem děkuji za Vaší odpověd

Dobrý den !
Asymetrie je do jisté míry běžný jev u ženských prsů, ale pokud přesáhne jistou hranici, přínáší kosmetický dyskomfort. Po kojení je možné operaci podstoupit až tehdy, když se žláza "zklidní", což by mohlo být tak po 3 - 6 měsících. Zda-li bude mít operace vliv na případné další kojení je závislé na operační metodě a tak je opět závislá na míře asymetrie, takže bez vyšetření bych se nerad vyjadřoval. A teď se přiznávám, že se v ústeckém kraji nevyznám a je mi tedy líto, rád bych Vás na někoho z kolegů odkázal, ale nevím jak to tam nyní vypadá.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 113 / 131 > >>