Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Úprava vnějších stydkých pysků

(příspěvek číslo: 755)
dne: 28.07. 2006

Dobrý den pane doktore, ráda bych věděla, jestli je možné vypnout kůži vnějších stydkých pysků, nebo je zmenšit a jakým způsobem se to provádí. A i cena operace by mě zajímala. Také bych ráda věděla, jestli je možné zmenšit vnitřní stydké pysky a cena této operace. A ještě zmenšení bradavek, jestli se provádí a cena oparace. Děkuji za brzkou odpověď.

Dobrý den!
Modelace malých ( vnitřní ) stydkých pysků je celkem běžná záležitost, která se provádí relativně často, ovšem Vámi zmíněná operace velkých ( vnějších ) stydkých pysků častá není. Po pravdě řečeno, operovat sice možné je cokoliv, ovšem právě v této lokalitě bych jakýkoliv zásah pečlivě zvážil, proto před přesnějším vyjádřením je třeba Vás vyšetřit, posoudit místní nález a zváit možné varianty postupu. Zní to možná dost obecně, ale jinak to ani nelze provést. Pokud si nedám do souvislostí tzv. místní nález, vaše představy a naše technické možnosti, tak není možné se k problému seriózně postavit. Poněkud jiná situace panuje např. u břicha, kde variabilita nálezů a postupů je relativně omezená, nebo u ušních boltců, ale ne v případě genitálu. Zde se bez vyšetření neobejdeme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Vpacene bradavky

(příspěvek číslo: 754)
dne: 27.07. 2006

Dobry vecer pane doktore,
opravdu velmi ocenuji,jaktady na techto strankach svymi radami pomahate! Prejdu k memu problemu-vpacene bradavky.Bylo to tady jiz probrano mnohokrat, ale stejne se musim zeptat,protoze ne na vsechny me otazky jsem zde nasla odpoved.
1.Pisete, ze je to vrozena vada.Me je ted 25 let a tento problem mam ale az tak posledni 3-4 roky, pred tim byly me bradavky naprosto v poradku-nevpacene...Je to mozne??? Beru kdyz je neco vrozena vada,ze je to jiz od narozeni...:) Jinak musim rici, ze moje matka ma tento problem take, ale myslim,ze s kojenim problemy nemela.Dale muze to souviset take s tim, ze moje prsa samozrejme temi roky trosku zmenila tvar-jsou ted celkem povisla....
2.Samozrejme vam asi nemusim vysvetlovat,jak me tento problem trapi, snad jen, ze od te doby-co se moje bradavky chovaji takto "nestandartne", jsem s nikym nespala, coz me velmi trapi, protoze jinak jsem dost atraktivni... Je to pro me opravdove trauma a uz opravdu nevim jak dal...
3.Dalsi vec ,na kterou jsem take jeste nenalezla odpoved je ta, ze to vpaceni se tyka pouze jednoho prsu, u druheho(praveho)se objevuje pouze obcas, tak by me zajimalo, co toto ovlivnuje-ze je to pouze obcas...
Jinak mira vpaceni u toho "horsiho" prsu asi nebude tak zla, protoze jsem tady cetla i prispevky nekterych zen, kdyz jim bradavka nejde vytahnout vubec, to u me neni problem, da se opravdu lehce povytahnout a narovnat, ale zase po nejake dobe se vrati opet na sve spatne misto... :(
4.Dalsi dotaz se tyka toho, jestli ma na vpaceni bradavek vliv, kdyz zena zhubne... mam totiz nadvahu asi dvacet kilo,( jinak prsa velkosti C), se kterou chci samozrejme take neco udelat,tak jestli kdyz dojde ke zhubnuti a prsa se zakonite zmensi,tak jestli tim padem ta vpacenost nezmizi, kdyz jsou pak prsa mnohem mensi...
Budu vam mnohokrat vdecna za vasi odpoved a jeste vice, kdyz mi poradite, jake reseni by se pro me hodilo.... jsem sice z Prahy (momentalne v Anglii), ale jelikoz se mi hrozne libi Vas pristp a jak se na techto strankach prezentujete, jela bych i na pripadny zakrok primo k Vam na kliniku...

Mnohokrat dekuji !!!! Petra.S.

Dobrý den!
Děkuji moc za pochvalu!Měl jsem poslední měsíce velmi hektické a fórum jsem trošku zanedbával,ale snad srpen bude milosrdnější a celé to zpoždění doženu.
Vpáčené bradavky dokáží být pekelným problémem,který umí potrápit jak pacienta,tak chirurga.Platí ale již řečené - na vině je zkrácení mlékovodů,které,je-li výrazné,absolutní, projeví se jakmile se prsy vyvíjejí v období dospívání a je trvalé. Je-li však méně výrazné,řekněme relativní,může se toto zkrácení projevit jen někdy,např. menší mírou erekce bradavek, nebo právě při změnách tvaru prsu ( při jeho poklesu ). Stav bývá asymetrický,jedna strana je vždy horší než ta druhá. Významnější závislost vpáčení bradavky a tělesné hmotnosti jsem nepozoroval.
Chápu,že Vás tento stav trápí, prsa jsou významným estetickým znakem každé ženy a tak je zcela pochopitelné, že odchylku od běžného tvaru bradavky žena může nést velmi těžce. Řešením může být operace, která ale u těžších stupňů může zase znamenat ztrátu funkce bradavek,čili neschopnost kojit (těžší vpáčení to ale také neumožňuje ).
Nevím, zda-li jsemVám nějak pomohl, pokud ale jsem Vám neodpověděl úplně přesně, ozvěte se mi na můj mail a vš
se pokusíme nějak vyřešit.
Hezký den!
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 753)
dne: 26.07. 2006

Dobrý den.
Chtěla bych podstoupit liposukci břicha,boků,vnitřních stehen +podbradku.Je mi 30 let,162 cm a cca 59 kg.Jsou různé možnosti liposukce...nevím pro kterou se popřípadě rozhodnout.Kamarádka mi radí tumescentní liposukci,ale mně děsí to,že celý průběh budu sledovat atd.Asi bych radši podstoupila liposukci v celkové narkoze.Je to bezpečné?Mám 2 děti a mám strach.Jsem celkem zdravotně v pořádku.Můžete mi napsat cca cenu?Je možné všechny tyto partie odsát najednou?Prosím o odpověd na můj mail-marika.zikmundova@centrum.cz

Předem moc děkuji

Dobrý den !
Tumescentní liposukce je metoda zmenšení tukových polštářů odsátím tukových po předchozí infiltraci tkáně pomocným roztokem, přičemž objem použitého roztoku se zhruba rovná objemu odstraněné tkáně. Tolik stručná charakteristika, která ale nehovoří nic o tom, zda používáte manuální, vibračbní či jiné kanyly, operujete v celkovém či místním umrtvení, ambulantně, nebo za hospitalizace. Já osobně jsem zastánce tumescentní liposukce, prováděné manuální kanylou v celkové anestézii za krátkodobé, např. 1 denní hospitalizace.Rozsah operace záleží na délce výkonu, krevních ztrátách a objemu odsáté tkáně a každý chirurg si tyto hranice stanovuje poněkud jinak.Abych se mohl přesně vyjádřit k ceně, je třeba Vás vidět ( alespoň foto ), pak lze cenu kalkulovat přesně a závazně.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 752)
dne: 26.07. 2006

Mám zájem o provedení lisposukce v celkové anestezi. Do jakého věku ji ve Vašem zařízení provádíte? Je mi 46 let. Děkuji.

Dobrý den !

Je třeba rozlišovat věk kalendářní a tzv. biologický ( ten je důležitější ). 46 let není vysoký věk, přesto ale jsou některé vlastnosti tkání již pro rozsáhlejší liposukci nepříznivé, navíc i místní nález, chyrykter krajiny, nemusí být pro liposukci vhodný. Je třeba tedy zvážit relativně dost momentů, které nakonec vyústí v rozhodnutí zda operovat či ne a event. jak rozsáhlý výkon provést. Věk sám o sobě je jen jeden z momentů tohoto indikačního procesu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvetseni rtu

(příspěvek číslo: 751)
dne: 26.07. 2006

chtela bych si nechat zvetsit rty, zajima mne, kolik to stoji. v ceni ku mate jen cenu za zakrok, domnivam se vsak, ze cena materialu je pak o to vyssi. muzete mi rict, na kolik by to pak kompletne vyslo a ktery material je nejvhodnejsi? je mni 25 let a mam od prirody celkem tenke rty. dekuji.

Dobrý den !
Rty jsu jemnou dominantou obličeje, který svým tvarem dokreslují. V současné době za estetické optimum platí plné ( snad až lehce smyslné ) rty, proto je tento zákrok žádaný, ale... Operace pouze rozšiřuje retní červeň, tedy nezvětšuje objem ( !!! ), pokud tedy jde především o objem, plnost rtů, pak bych zvolil spíše jejich vyplnění, než operační rozšíření. Výplňových materiálů je na trhu spousta, avšak s rozhodnutím o tom, který je nejvodnější bych počkal ještě 2 - 3 týdny, až budu mít k dispozici závěry EQUAM ( mezinárodní společnost sledující mimo jiné i tyto preparáty ), kde se výplňovým materiálům věnovalo celé jedno odpoledne. Ale už teď je jasné, že absolutně nejlepší výplní je Váš, na jiném místě odebraný a upravený tuk. Tento tzv. lipofeeling není technicky náročný, je však k němu třeba jisté vybavení a technické zázemí, které já nyní k dispozici nemám, neboť tolik klientek si zase tento výkon nežádá, abych toto vybavení pořizoval.Pokud mě budete kontaktovat za 3 týdny, budu Vám moci odpovědět obsáhleji a " up to date".
Hezký den !
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 750)
dne: 25.07. 2006

dobry den,kousek dole mezi prsy mam jak by třetí prso snad uložený tuk pani doktorka mi hmatem říkala že to nic není,ale mě se to nějak nelíbí.Dá se stim něco udělat.Děkuji za odpověd

Dobrý den !
Určitě by bylo vhodné Vás vyšetřit, eventuálně doplnit sonografické vyšetření a ujasnit si, o co se jedná. Nyní se nemohu nějak validně vyjádřit aniž bych se nedopouštěl nějakých konstrukcí.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odsátí tuku

(příspěvek číslo: 749)
dne: 25.07. 2006

Dobrý den, chtěla bych podstoupit operaci odsátí tuku na bocích, ale že vzniknou jizvy, to mě odrazuje. Nechala jsem si vyoprerovat znamínko a mám tak pěkný pozůstatek. Díky

Dobrý den !
Drobné jizvy, délky cca 3-10 mm se prováději v přirozených vráskách a kožních záhybech a bez nich liposukci provést nelze. Chápu, že máte po znaménku jizvu, která se Vám nelíbí, ale liposukce bez jizvy možná prostě není. Ale na druhou stranu, jizvy po loiposukci nebývají zase nějakým velkým problémem a jsou poměrně diskrétní.
Herký den !
Dr.kydlíček


Odstáté ucho

(příspěvek číslo: 748)
dne: 24.07. 2006

Dobrý den, mám odstáté jedno ucho, zajmalo by mě jestli provádíte tento druh zákroku, popřípadně kolik by to stálo a jestli je to vydět, když je po zákroku (jizvy a atd...) A ještě jak dlouho zákrok trvá. Děkuji

Dobrý den !
Jistě, tento výkon je častý, jedná se o ambulantní operaci, prováděnou v místním umrtvení a stojí 5.000,-Kč ( oba boltce pak 8.000m-Kč). Hojení trvá 2 ntýdny a jizvy vidět nejsou, protože se nacházejí na vnitřní, k hlavě odvrácené ploše.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Modelaz prsu.

(příspěvek číslo: 747)
dne: 24.07. 2006

Dobry den!
Velice by mne zajimalo jak je to s modelazi prsu. Cenova relace, nasledna lecba a jestli je to pro mne vhodne. Je mi 25let, jeste jsem nemela deti a s velikosti prsu problem neni - neb spis je.. Ma velikost je 85DD a nikdy jsem nemela pevna prsa A velice bych o ne stala. Muzete mi prosim napsat nejake info. Dekuji moc. Jana

Dobrý den !
Modelační operace prsů mění tvar, nikol a priori objem, velikost prsů. O vhodnosti operace je však obtážné rozhodnout, výkon po sobě zanechává jizvy, které nikdy zcela nezmizí a tak je třeba pečlivě zvážit, co vadí víc - tvar prsů, či pooperační jizvy. Pokud jizvy problémem nejsou, pak je možné operovat i před prvním dítětem, protože kojit se po této operaci dá. Kompletní cena, tedy operace, 2 denní hospitalizace a elastické prádlo by činila 30.500,-Kč. Není v mož nostech tohoto fóra Vám ale sdělit všechny nutné informace, je jich prostě moc a je proto vhodné se sejít a vše probrat osobně. Důkladná příprava pacienta, včetně přípravy psychologické je jednou z nezbytných podmínek úspěchu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Plastika nosu

(příspěvek číslo: 746)
dne: 22.07. 2006

Pane doktore, ráda bych se zeptala, od kolika let je vhodné podstoupit plastickou operaci nosu. Děkuji P.

Dobrý den !
Já tvrdím s obecně uznávaným názorem, že rhinoplastika by se neměla provádět před 18. rokem věku, takže doporučuji vyčkat dospělosti a pak by to možné bylo. Důvodů je k tomu několik a, myslím, že všechny jsou rozumné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 745)
dne: 21.07. 2006

Dobrý den,pane doktore,chtěla jsem se zeptat jestli neexistují nějaké hormony na zvětšení prsů,je mně 35 let a už mě asi nenarostou trápí mně to do určité míry.Na plastiku se bojím.Děkuji Vám za jakou koliv odpověď.Naďa

Dobrý den !
I kdyby nějaké existovaly, doporučoval bych do tak jemně sladěného orchestru, kterým sytém hormónů je raději nezasahovat... Tablety, určené k tomu, aby prsy povyrostly neexistují a pokud nějaká inzerce je uvádí, pak se jistě jedná o léky s obsahem rostlinných látek, které se přirozeným hormónům podobají, takže vlastně to je prašť jako uhoď.
Ve světě existuje jediný účinný prostředek zvětšení prsů a to pomocí prsních impĺantátů, je mi líto. Strach z operace není na místě, pokud je klient dobře předoperačně vyšetřený, na aoperaci připravený a operace se provádí na renomovaném pracovišti ( doporučuji webové stránky Společnosti estetické chirurgie české lékařské společnosti )J.E.Purkyně, pak se není čeho bát.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika břicha

(příspěvek číslo: 744)
dne: 21.07. 2006

Dobrý den, je mi 32 let a mám dvě děti. Obě se narodili veliké a kůže na břiše podle toho vypadá. Mám spoustu hlubokých jizev, na které nepomáhají žádné krémy ani ty drahé. Chtěla jsem se zeptat jestli je to možné upravit chirurgicky, kolik tato operace stojí a co obnáší. Pak také zda by alespon část ceny nebylo možné požadovat na pojištovně. Děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Strie=problém..., pokud je ale kůže a podkoží na přední stěně břišní po porodech v nadbytku a strie se nacházejí v dolní polovině břicha, tedy v místech, která se částečně, nebo úplně odstraňují při abdominoplastice, pak by operační vypnutí přední stěny břišní mohla být řešením. Těžko se ale na tomto místě vyjádřit, chce to nejdříve Vás vyšetřit a pak je možné se rozhodnout. Co se týče úhrady zdravotní pojišťovnou, tak to vidím černě, podmínky pro úhradu poj. jsou poměrně přesně specifikovány.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


pomoc

(příspěvek číslo: 741)
dne: 15.07. 2006

Dobrý den pane doktore , prosím , odpovězte mi na příspěvek č. 712 a 714 ze dne 11.6.06 . Moc děkuji , nejistota je hrozná .

Dobrý den !
Zkusím to, ihned se do toho dám !
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zmenšení bradavek

(příspěvek číslo: 740)
dne: 11.07. 2006

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné provést zmenšení prsních dvorců ve věku 25 let, ještě jsem nekojila. Je to bezpečné nebo je lepší se zákrokem počkat až po dětech? Děkuji. Jahodová

Dobrý den !
Dvorce nemají na kojení žádný vliv, takže lze je beztrestně operovat ještě před otěhotněním. U prsních bradavek je situace pochopitelně jiná, tam bychom zmenšením bradavek tuto schopnost vzali.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Asymetrie prsů

(příspěvek číslo: 738)
dne: 8.07. 2006

Mám levý prs výrazně menší než pravý (o 1.5-2č.). Je možné toto řešit pouze vložením anatom. implantátu do jednoho prsu, nebo je současně nutná modelace prsu druhého. Může mi alespoň částečně přispět VZP(je to vrozené), jaká by byla cena operace,délka rekonvalescence a pobytu na klinice. Mám ještě další problém hojení jizev- jsem po odstranění dělohy(myom) , jizvy se hojí nahoru , tuhé a tmavší než okolní tkáň. Operaci z tohoto důvodu již několik let zvažuji, ale z estetického hlediska je pro mne i jizva příjemnější než uvedená asymetrie. Začínám s ní mít i psych. problémy a tak Vám budu vděčná za radu a případnou pomoc.Je mi 37 let .

Dobrý den !
Situace okolo asymetrií prsů je značně zamotaná. Každopádně je nutné Vás vyšetřit, protože bez toho se zde opravdu dál nehneme. Musíme rozhodnout, zda zvětšit nebo i modelovat, nebo raději jen modelovat, zmenšovat, zvětšovat, jakým implantátem, kam vloženým apod. Zkrátka řešení asymetrie je vždy individuální a žádná šablona neexistuje Otázka úhrady ZP je také problematická a liší se mezi pojišťovnami. Myslím, že problém jizev je ten v současné době, nejméně palčivý.
Je třeba Vás proto vyšetřit a důkladně vše probrat, zvážit a nakonec se nějak rozhodnout. Bez osobního kontaktu to nejde.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Po zmenšení masivní zbytnění hrotu

(příspěvek číslo: 728)
dne: 25.06. 2006

Asi před 5ti lety jste mi pane Kydlíček zmenšoval nos. Je pravdou, že jste ho zmenšil, ale výsledkem je dnes baculatý a nadměrně masivní hrot nosu. Prostě to vypadá hrozně. Je nějaká možnost to předělat a jaká by ještě byla dále moje účast na placení?

Dobrý den!
Pokud nejste spokojen/a s výsledkem operace, pak je třeba se setkat osobně, vše zvážit a rozhodnout o dalším postupu.
Hezký den!
Dr.Kydlíček


jizva

(příspěvek číslo: 727)
dne: 25.06. 2006

Dobrý den,
prosím o radu, jak správně pečovat o jizvu, čím mazat, aby byly co nejmenší následky. Vznikla mi řezná rána na krku od skla, po zašití a vyndání stehů mi vznikla jizva dlouhá asi 12 cm. Ihned od začátku jsem začal promašťovat sádlem, měsíčkovou mastí v sádle, ale přesto mi jizva ztvrdla (tzv. housenka). Poté jsem si koupil mast Contractubex gel a Silipos (polštářek, který si na noc přikládám). Jizva nesmí přijít na sluníčko, hraji závodně tenis a nevím jak si jizvu chránit (mažu si ji krémem proti sluníčku. Prosím o radu, co na jizvu používat a jak ji chránit, nikdo mi konkrétně nedokáže poradit. Je mi 16 let. Děkuji za odpověď.

Dobrý den!
Jizva je vždy problém.V první etapě doporučuji jizvu chránit před sluncem,dle návodu ooužívat Contratubex, nebo Dermatix gel a intenzivně jí masírovat (cca 5x10 min)-intenzivní, kolmý tlak prstů bez povrchového tření po dobu půl minuty opakovaně s krátkými přestávkami (jakoby ji drtit prstem) bez povrchového tření. S takto intenzivním ošetřováním je třeba počítat i několik měsíců. Pokud není tento postup úspěšný,můžeme ap likovat do jizvy místně působící hormony, využít tekutého dusíku apod., ale obvykle jsme úspěšní s prvním postupem, který se provádí až do chvíle,kdy jizva je bledá, nebolestivá, jemná a kosmeticky vyhovující.
Hezký den!
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 720)
dne: 15.06. 2006

Dobrý den chtěla bych se zeptat na zmenšení prs,je mi 18 a děti nemám,každý mi říká,že mám počkat po dětech,ale já nevím,jsem sportovní typ a už mi to vadí,poradte?Děkuji

Dobrý den!
Otázka věku je častý problém. 0sobně si myslím , že spíše než na věku záleží na míře potíží a duševní vyspělosti klientky .Má-li dívka ve Vašem věku výrazné potíže s objemnými prsy, vše důkladně zvážila, pak nevidím důvod neoperovat.V tomtoohledu jsem benevolentní a myslím ,že za každou cenu čekat na kojení není nutné .
Hezký den!
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 712)
dne: 11.06. 2006

Dobrý den,jsem asi 17 měsíců po zmenšení prsou a levý prs se špatně hojil (byla tam velká podlitina a následně i zatvrdlina )bradavka bez citu. Nyní mě asi 4 dny tento prs pobolívá a zjistila jsem ,že začínám mít cit v bradavce (bolí).Je to následek toho, že se konečně mé prso probouzí po operaci nebo se mám obávat nemoci(v rodině ji nemáme). Jsme po takových operacích náchylnější ? (bojím se to i napsat ) Děkuji za odpověď a přeji hezký den a mnoho úspěchů v práci

Dobrý den !
Nebojte se, takové potíže ženy po rozsáhlejších operacích prsů mohou mít a příčina se prostě objektivně ani zjistit nemusí. Teď mluvím sám za sebe a připomínám, že každý chirurg si následující organizuje sám. Já nechávám každou ženu bez ohledu na věk před operací vyšetřit mammologem ( specialistou ), ten doplní sonografické a v určitých přísně specifikovaných případech i mammografické ( rentgenové ) vyšetření a vyjádří se jak ke zdravotnímu stavu prsu, tak k možnosti a zdravotním rizikům operace. Následně si mammolog klientku převezme do péče ( pokud ona chce v jeho péči setrvávat ) a zve si jí na pravidelné kontroly, které stanovuje on a on také plánuje další možná kontrolní vyšetření. Mám tedy většinou přehled o tom, co se děje a jak ženy stonají. Není mi známo, že by ženy po zmenšovacích, či jiných operacích byly náchylnější k nádorům prsu a u svých pacientek jsem se se vznikem nádoru v operovaném prsu setkal jednou ( bylo to ale dlouho od operace, přesně to ovšem nevím ). Myslím, že nemusíte mít žádný strach, ale abyste se utvrdila měla byste se obrátit na svého operatéra a mammologa, kteří jistě vyvrátí Vaše obavy ze zhoubného onemocnění prsu. Ještě jedna drobná poznámka: nádoru prsu jsou nebezpečné zejména proto, že nebolí, neupozorňují na sebe a velmi často bývají nálezem náhodným.
Hezký den a ničeho se nebojte !
Dr.Kydlíček


odstate usni boltce

(příspěvek číslo: 699)
dne: 1.06. 2006

Dobry den pane doktore,
rada bych se zeptala, zda je nutne pri operaci usnich boltcu provest celkovou anestezii, nebo jestli je i mozne pri teto operaci lokalni umrtveni. Celkova anestezie je prece jen velky zasah do organizmu a nektere osoby maji pote komplikace, nebo i mozne zivotu nebezpecne alergicke reakce. Rada bych take vedela jak dlouho trva zakrok a jestli je to spise jednoducha operace, nebo narocna.
Mnohokrat dekuji za odpoved.

Dobrý den, jsem asistentka pana doktora.Operace ušních boltců se provádí v místním umrtvení a celá operace trvá asi 45minut až 1hodinu.Přeju hezký den


úprava tvaru prsů

(příspěvek číslo: 697)
dne: 30.05. 2006

Dobrý den, mám středně velká prsa, ale asi před rokem jsem zhubla a přijde mi, že jsou mé prsa nyní povyslá. Myslíte, že by se dal změnit tvar bez implantátů a jaká by byla přibližná cena? Děkuji L.

Dobrý den !
Ano, lze využít možností modelační operace, která nepočítá s implantáty a využívá vlastní tkáně. Výsledky jsou, myslím, pěkné a pokud žena toleruje jizvy, bez kterých to nejde tak výkon přináší subj. uspokojení. V případě 2 denní hospitalizace bychm se i s elastickou sportovní podprsenkou vešli do 31.500,-Kč.
Hezký den !
Dr.kydlíček


zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 696)
dne: 28.05. 2006

Dobrý den, začátkem srpna mi bude 18 let a asi se podivíte, že mám zájem o takový zákrok, ale jsem vysoká 163 cm a mé prsa jsou veliká D-DD, jsem z toho nešťastná. Poslední dobou mam veliké bolesti zad. Chtěla jsem se jen zeptat, jak se cenově pohybuje zákrok zmenšení prsou a chtěla bych to zkusit přes pojišťovnu jestli by něco neuhradila. Mám zájem se také koncem srpna nebo začátkem září objednat na konzultaci, ale nevím jestli k Vám nebo na oddělení plastické chirurgie v nemocnici.
Děkuji Vám za odpověď

Dobrý den !
Ve Vašem dotaze Jste vystihla, aniž byste to snad věděla, celou organizační podstatu věci.:-) Vše Vám rád vysvětlím a pokuád se jedná o gigantomastii ( tedy, jak název napovídá ), opravdu velké prsy, ne jen velké a pokleslé, což hlavně, pak bychom po vyšetření ortopedem, mammologem a neurologem mohli zdravotní pojišťovnu požádát o plůnou úhradu. Ale jak jsem napsal, musí se jednat o gigantomastiii a výše uvední koleghové se musí vyjádřit kladně ke zdravotní indikaci operace ( což, v případě gigantomastie bývá ). Ozvěte se mi na můj mobil 603 838 838 ( kdybych nebyl ihned on line, klidně vícekrát ) anebo napište mail na adresu kydlicek@seznam.cz a nějak vše zvládneme.
Hezklý den !
DR.kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 694)
dne: 27.05. 2006

Vazeny pane doktore, jiz nekolik mesicu se snazim zbavit mensi pneumatiky v brisni oblasti. Nikdy jsem s vahou nemela problemy, ale ted s prichodem 50tky, je to stale horsi. Kdy bych mohla prijit do poradny a jake jsou Vase nejblizsi terminy. Dekuji, Nada.

Dobrý den, jsem asistentka pana doktora a dovolila bych si Vám pomoci s vaším dotazem.Pokud máte zájem okonzultaci u pana doktora kontaktujte mne prosím na tel. čísle 603 838838 a domluvíme termín osobně.děkuji


Konzultace

(příspěvek číslo: 684)
dne: 19.05. 2006

Dobrý den pane doktore,
je mi 54 roků a chtěla bych si u Vás nechat operovat převislá oční víčka.
Píšete, že návštěvy Vaší ordinace jsou možné v úterý a čtvrtek až do večerních hodin, tudíž jsem zašla ve čtvrtek 18.5.do budovy B, 6 patro, ale na ordinaci jsou hodiny od 8:30 - 12:00 - vrátnice nebyla v provozu, tak jsem se neměla ani koho dotázat.
Prosím Vás tímto o upřesnění kdy je možné se s Vámi domluvit.
Děkuji za odpověď.
Dagmar.

Dobrý den !
To je nedorozumění. Konzultační hodiny mám skutečně v úterý a ve čtrtek odpoledne a podvečer a to po předchozí domluvě jak je zmíněno jak na stránkách, tak i na cedulce na dvěřích. Ony ordinační hodiny 8,30 - 12,0 ale nepatří k mé praxi, ale k ambulanci oddělení plastické chirurgie FN, kde taktéž pracuji, jenže tato se týká úplně jiné problematiky. Domluvit konzultaci je možné buď mailem nebo přímo telefonicky na č. 603 838 838, kdy se Vám ozvu já, nebo moje asistenka.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 678)
dne: 16.05. 2006

Vážený pane doktore,
přeji Vám hezký den a předem děkuji za odpověď.
Jsem 3 týdny po tumescenční liposukci a jsem velmi spokojená. Jsem celkově štíhlé postavy, malá prsa ale pod boky jsem měla tukové polštáře, na kt. nezabírala ani dieta natož cvičení. Liposukce splnila má očekávání. Mám však jeden problém na vnitřních stehnech se mi tvoří nevzhledné hrudky, snad celulitida, kt. pravidelně válečkuji. Můj pan doktor říkal, že časem se tato oblast zahojí, je nejcitlivější. Já jsem si však přečetla, že když se při zákroku odebere více tuku než má může takováto reakce vzniknout. Celkem mi bylo odsáto 3 l tuku. Můžete mi sdělit Váš názor. Návleky stále nosím. Děkuji za Váš čas. J. Chlápéková

Dobrý den !
Vůbec se nebojte, 3 týdny jsou velmi krátká doba na jakékoliv hodnocení a obavy, navíc vnitřní plochy stehen jsou typické řídkým vazivem, které je bohatě zásobené mízními cévami, takže otok je zde výraznější než jinde. O nerovnostech se zmiňuji často, ale pouze jako o možnosti, to naštěstí neznamená, že to tak být musí. Buďte v klidu, elastické prádlo noste jako dosud a o plochy pečujte jak Jste se s Vaším lékařem dohodla a ničeho se nebojte. Tkáně procházejí hojivým procesem a vše se dynamicky vyvíjí, takže výsledek ještě hodnotit definitivně nelze.
Hezký den !
Dr.kydlíček


<< < 108 / 131 > >>