Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


operace břicha

(příspěvek číslo: 829)
dne: 16.09. 2006

dobrý den pane doktore, jsem 2 roky po porodu třetího dítěte a trápí mě příiš mnoho kůže na bříšku a tuku na bocích.je možná operace břicha, a odsátí tuku na bocích, kolik by stála tato operace a zda je možné vše provést za jednou. nedokáži si představit , že bych byla 4 hodiny pod narkozou, moc dobře ji nesnáším. zatím mockrát děkuji za odpověd S pozdravem janíčková Blansko

Dobrý den !
Proč 4 hod.?:-))) Myslím, že by abdominoplastika s odsátím tukových polštářů na bocích netrvala déle než 2 hod., což je pro zdravého, mladého pacienta a dobře k operaci připraveného pacienta únosný čas. Oba výkony provést možné najednou, v jedné době lze a kdybychom to shrnuli: operační vypnutí břicha, liposukce boků, dvoudenní hospitalizace, elastické prádlo, tedy kompletně vše by pak stálo 32.000,-Kč. Je však nutné si o všem popovídat a rozebrat to, ale vzhledem k vašemu bydlišti by se to dalo provést i přes mail pomocí fotografií. Možné to je, dělám to tak.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvetseni prsou

(příspěvek číslo: 828)
dne: 16.09. 2006

Jsem v USA a planuji augmentaci.Jen nevim,zda se rozhodnout pro operaci tady nebo az doma v Cesku..tady pouzivaji "saline"prsni implantaty a ja bych rada vedela jestli uz jsou dostupne i u nas..Na internetovych strankach nasich plastickych klinik se zadny saline neboli solny material neuvadi..rada bych mela to nejlepsi,i kdyz je cena o dost vetsi..dekuji

Dobrý den, jsem asistentka pana doktora a dovolím si odpovědět na váš dotaz.Pan doktor Kydlíček vámi dotazovaný typ implantátů nepoužívá.
přeju hezký den


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 827)
dne: 15.09. 2006

Dobrý den, je mi 20 let a ráda bych se zeptala jestli byste mi mohl doporučit nějaké doktory na plastickou chirurchii, nechtěla bych aby když podstoupím operaci a pak toho litovala. Mám z toho velké komplexy a ráda bych se cítila jako žena:-(Už jsem četla že je i možnost splátek, ale je to možné na všech klinikách nebo jen u vybraných? děkuji moc za odpověď

Dobrý den !
Samozřejmě doporučuji sebe ! :-) Teď ale Vážně. Rád bych Vám někoho doporučil, ale když nevím z jakého kraje píšete je to těžké. Splátky v mojí praxi možné jsou, jak je to jinde nevím.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 826)
dne: 15.09. 2006

Dobrý den, je mi 20 let a ráda bych se zeptala jestli byste mi mohl doporučit nějaké doktory na plastickou chirurchii, nechtěla bych aby když podstoupím operaci a pak toho litovala. Mám z toho velké komplexy a ráda bych se cítila jako žena:-(Už jsem četla že je i možnost splátek, ale je to možné na všech klinikách nebo jen u vybraných? děkuji moc za odpověď

Dobrý den !
:-)) Hlavně bych doporučil sebe! Ne, teď vážně, nenapsala Jste mi odkud Jste, což je důležité a co byste chtěla operovat, což je možná ještě důležitější. Rád Vám poradím, ale musím vědět o trochu více, alespoň o trošku.
Hezký den !
Dr.kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 825)
dne: 15.09. 2006

Dobrý den, je mi 20 let a ráda bych se zeptala jestli byste mi mohl doporučit nějaké doktory na plastickou chirurchii, nechtěla bych aby když podstoupím operaci a pak toho litovala. Mám z toho velké komplexy a ráda bych se cítila jako žena:-(Už jsem četla že je i možnost splátek, ale je to možné na všech klinikách nebo jen u vybraných? děkuji moc za odpověď

Dobrý den !
Rád bych Vám poradil, jenom nevím z jakého kraje Jste, abych Vám někoho z kolegů doporučil. Co se týče splátek, tak to se budete muset vždy zeptat na příslušném pracovišti, to je různé, ale většina zařízení operace na splátky poskytuje.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


problém po augmentaci

(příspěvek číslo: 824)
dne: 14.09. 2006

Přeji krásný den,mám po operaci rpoblém,že je jeden implantát umístěn výš.Jak se toto může stát?Bylo mi nabídnuto,že mohu jít na reoperaci(je vedena jako reklamace).Jenže já už mám obavy,když se to nepovedlo jednou,třeba se to nepovede ani podruhé.Nevím co dělat.Za vaší odpověď předem děkuji.

Dobrý den !
Implantát se může posunout z místa svého původního uložení z více důvodů, např v důsledku jizvení a tvorby kapsuly v okolní tkání, zejména pak pokud je uložený pod svalem, nebo pokud se jedná o implantát anatomický. Stát se to může a je to jedna z možných komlikací. Myslím tedy, že implantát nebyl uložený na špatné místo, to určitě ne, ale že se tam dostal v pooperačním období třeba právě vinou výše uvedeného. Pokud bych Vám mohl poradit, ničeho se nebojte, klidně do toho jděte a určitě se to vyřeší. Žádný strach, budu Vám držet palce.
Hezký den !


Odsání tuků na bříšku

(příspěvek číslo: 823)
dne: 14.09. 2006

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 27 let, mám větší bříško, tedy moc tuku a ani při sportu se mi nedaří zpevnit, je možné podstoupit odsávání a kolik to stojí a jak dlouhá je kůra, díky za odpověď na e:mail ZlobivkaZ@seznam.cz

Dobrý den !
Pokud Jste zdravá, což předpokládám a místní poměry na břiše tomu přejí, pak by liposukce jako metoda body contouringu možná byla. Jak dlouho ale bude trvat omezení fyzických aktivit, eventuálně jaké budou finanční a časové nároky, jsem schopný upřesnit až po vyšetření, Předběžně jen mohu říci, že operuji v celkové anestézii, používám manulání tumescentní liposukci, hospitalizace je jednodenní ( jedna noc ), výraznější omezení běžné fyzické aktivity trvá 1-2 týdny, těžké fyzické zátěže 6-10 týdnů a elastické návleky a prádlo se nosí 10-12 týdnů. Cena je hodně odvislá od rozsahu operace, ale řekněme, že se jedná o "průměrné ženské" bříško a boky, tak bychom se pohybovali včetně elast. prádla a hospitalizace mezi 25 - 27.000,- Kč. Osobní setkání je ale nutné, máte-li o spolupráci zájem, ozvěte se mi na č. 603 838 838 a vše nějak zorganizujeme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


oheň

(příspěvek číslo: 822)
dne: 14.09. 2006

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat na odstranění takzvaného ohně na kůži. Je mi 29 let a hodně mi to vadí, mám ho na 1/3 krku po pravé straně, kryjí to zatím dlouhé vlasy , ale chápete že někdy bych chtěla taky nosit vlasy nahoru.
Děkuji za odpověď a kalkulaci ceny.

Dobrý den !
Myslím, že nejmoudřejší by bylo se obrátit na nějaké erudované laserové pracoviště, protože laser může tyto cévní útvary dost ovlivnit. Každopádně bych ale doporučil i vyšetření kožní ( to hlavně a ještě před "laserem" ). Já se tímto zabývám jen okrajově a, myslím si, že toto je optimální postup.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 821)
dne: 13.09. 2006

Dobry den pane doktore
je mi 46 let a chtela bych vypad mladeji, nechci a nemuzu jit na operaci, tak bych mnela zajem o zakroky, ktere jse delaji ambulantne. Uvazovala jsem o nejakem vyplnovem materilu. Ale ne takovem, kde je ucinek jenom kratkodoby. A prosila bych uves tez orientacni cenu, protoze v cenniku je jenom cena za vykon, bez materialu. Dekuju a hezky den

Dobrý den !
Tady je siruace nadmíru složitá. Měli bychom se setkat osobně, protože v jistých případech je výplňový materiál zbytečná investice n ehleděk tomu, že je jich řada a vše má své dvě strany. Odpovídat Vám nyní přesně teď, když nevím jaké vrásky a co přesně myslíte by bylo vaření z vody. Je mi líto, ale bez osobního setkání to nepůjde.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 820)
dne: 13.09. 2006

Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se zeptat na zmenšení prsou. Jsem drobnější postavy ( 156cm, 50 kg) a mám velikost prsou D. Mám letité problémy s krční páteří a s ní související neustálou bolest hlavy, která se stále stupňuje. Prošla jsem rehabilitacemi, ale bez zlepšení. Velká prsa mě psychicky deprimují, stydím se za ně i před svým manželem, se kterým kvůli tomu nechci mít styk. Prosím o informaci kolik by operace stála a zda by bylo možné ji provést ze zdravotních důvodů. Děkuji Strnadová

Dobrý den !
Situace okolo účasti zdravotní pojišťovny ve financování zmenšovací operace prsů je složitá. Návrh na finanční účast posuzují revizní lékaři a nelze se proto vjadřovat paušálně.Vždy je třeba posoudit místní nález, tedy zda se opravdu jedná o gigantomastii, jaké potíže a jak dlouho způsobují, jaký je názor mammologa, ortopeda a neurologa apod. Pokud si pacientka hradí operaci sama, pak by vlastní operac e stála 28.000,-Kč a k tomu je třeba připočítat ještě hospitalozaci cca 2.000,- Kč a elastické prádlo 1.500,-Kč. Celkem tedy kompletní cena činí obvykle 31.500,-Kč. Ovšem situace je daleko složitější a vždy je jí třeba pečlivě rozebrat a zvážit. Doporučuji tedy osobní setkání, bez kterého se neobejdeme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 819)
dne: 13.09. 2006

Dobrý den pane doktore.Mám problém s prstem u nohy.Zarůstá mi nehet.dvakrát mi ho strhávali.Chtěl bych si nechat udělat plastiku nehtového lůžka.Můžete mi poradit kde je to možné?Děkuji za odpověď.S pozdravem Stropnický

Dobrý den !
Pokud Jste z plzeňska tak mě navštivte v ambulanci ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6.patro nějaké pondělí ( ne ale 18. a 25.9., kdy mám dovolenou ) od 8,30 - 11,30 hod. Vše promyslíme, zvážíme, ale nejedná se o nic vyjímečného, výsledky bývají dobré.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 818)
dne: 12.09. 2006

Dobrý den, neodpověděl jste mi na dotaz 801... znamená to, že takováto operace není možná? A pokud se neprovádí v ČR, nevíte o nějaké klinice v zahraničí, kde by bylo možno tuto operaci provést? Děkuji.

Dobrý den !
Někdy mám problém odpovědět na dotazy včas, času se nějak čím dál méně a tak, když si někdy chvilku vyšetřím, odpovídám víceméně náhodně. Na Váš dotaz jsem neodpověděl, to je pravda, ale nebyl to záměr.
Po přečtění Vašeho dotazu jsem trošku znejistěl, nemám totiž přesnou představu co si přejete. Je nutné Vás vidět osobně, vyšetřit a posoudit místní nález, vyslechnout si Vás, znát Vaše představy a z toho pak váceméně vyplyne další postup. S využitím různých metod a technik plastické chirurgie lze odoperovat víceméně vše, je jen třeba zvážit možnosti a předjímat možný efekt. Je mi líto, ale bez osobního kontaktu se dále nehneme, určitě by ale něco možného bylo, to jsem si jistý.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Névus

(příspěvek číslo: 817)
dne: 12.09. 2006

Měla bych dotaz ohledně své dcery(16,5,let),má ve vlasech pigmentový névus prům cca1cm.Bylo nám doporučeno odstranění na plastické chirurgii dr.T.Pospíšilem s centra Asklepion v K.Varech.
Zajímalo by mne , pokud toto provádíte.
Dceři tento névus vadí.

Dobrý den,jsem asistentka pana doktora.Na oddělení plastické chirurgie ve Fn Plzeň se tyto zákroky provádějí.Ambulance je každý den(mimo úterý) od 9hod. - 12hod..Přeju hezký den


Liposukce podbradku

(příspěvek číslo: 816)
dne: 11.09. 2006

Zdravím Vás pane doktore.
Mám problém s dvojitou bradou, která mi vadí při práci. Byl jsem bývalý sportovec a po ukončení aktivní kariéry jsem asi 20 kg přibral a to nejen na těle. Jste schopen mi s tímto problémem pomoci?
Luboš.

Dobrý den !
Myslím, že ano, jenže bude nutné se setkat. V podobných situacích je obvykle nutné nejdříve redukovat tělesnou hmotnost a pak teprve zasáhnout místně, jenže to vyžaduje čas a dobrou vzájemnou spolupráci. Jistě to možné je, avšak osobní konzulotace je v této situaci naprosto nezbytná.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


penis

(příspěvek číslo: 815)
dne: 11.09. 2006

Dobry den.
Již dřive jste tu odpovídal že lze zvětšit penis,ale že tuto operaci neprovadite.Chci se teda zeptat jestly nevite kde se tyto operace provaději.Predem dekuji za odpověď. P.M.

Dobrý den !
Abych byl upřímný, nevím kdo z kolegů tyto operace provádí, chybu ale určitě neuděláte, když se obrátíte na Doc.Dr.M.Duškovou,CSc., která je zkušený plastický chirurg a která pokud ona sama tyto operace neprovádí, tak o nějakém pracovišti vědět určitě bude ( marketa.duskova@lf3cuni.cz).
Hezký den !
Dr.Kydlíček


profily implantátů

(příspěvek číslo: 814)
dne: 11.09. 2006

Hezký den přeji, chtěla bych se zeptat jaký je ve výsledku rozdíl mezi nízkým a vysokým profilem u kulatých implantátů? Díky, Jana

Dobrý den !
Rozdíl je v poměru velikosti průměru základny ku výšce implantátu, tedy při stejném objemu mají jiné rozměry.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Nos

(příspěvek číslo: 813)
dne: 11.09. 2006

Dobrý den, pane doktore,
chtěla bych se zeptat, jestli je u mě možná plastika nosu. Když mi byly 4 roky utrpěla jsem úraz na kole a došlo u mě k deformaci nosní přepážky. Jelikož jsem měla ještě rozseknutou hlavu, tak mi doktor zašil ránu a nosu se nikdo nevěnoval. Nevadilo mi to, ale nyní ve svých 21 letech mě to značně omezuje. Nejenže to "nevypadá pěkně", ale hlavně mi nosní přepážka končí v pravé nosní dírce, a tudíž znemožňuje dýchání nosem. Asi před půl rokem jsem byla na ORL na nábřeží v Plzni a ptala jsem se paní doktorky, zda lze s tou přepážkou něco dělat. Řekla mi že ANO, ale že celkový tvar nosu by se nezměnil, což mi vadí, protože bych chtěla upravit i tvar. Měl byste pro mě nějaké řešení? Také by mě zajímala cena. Předem velice děkuji za zodpovězení!

Dobrý den, jsem asistentka pana doktora,který je v současné době mimo republiku.Myslím,že Váš problém se dá řešit,ale bude nutná osobní konzultace s panem doktorem.Pokud budete mít o konzultaci zájem kontaktujte mne, prosím na čísle 603 838 838 a domluvíme termín konzultace.
Přeji hezký den S.Galušková


Počítačová modeláž

(příspěvek číslo: 812)
dne: 9.09. 2006

Dobrý den,máte v ordinaci k dispozici i počítačovou modeláž,abych měla představu,jak bych po plastice..NOSU vypadala?Děkuji předem

Dobrý den !
Podobné prgramy existují, ale já je nemám, nevyužívám je a nechci je mít, protože mi to připomíná spíše kadeřnictví, než chirurgii. Fotka nebere v úvahu kvalitu tkání, místní anatomické poměry, průběh operace, hojení ... spod. Já ukaži klientce řadu fotografií a vše důkladně vysvětlím. Považuji to za serióznější než slibovat něco, co se třeba nedá nebo nemůže splnit. Jsem v tomto možná poněkud staromódní, ale počítačová animace je jedno, skutečnost druhé.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dítě pokousané psem

(příspěvek číslo: 811)
dne: 8.09. 2006

Moc prosím o radu ohledně mé 4leté dcery, kterou pokousal pes v obličeji. Zůstaly jí tři viditelné jizvy, Dá se s tím v tomhle věku něco dělat ? Dostali jsme pár domácích rad jako promazávat jizvy čistým vepřovým sádlem. Nechali jsme vyškvařit domácí sádlo a babička do něho přidala měsíček lékařský. Nemůže to dceři ublížit? Jaká je naděje, že se jizev zbavíme? Jsme čerstvě po zahojení a nevíme jak dál postupovat. Nechtěli bychom nic zanedbat. Předem Vám děkuji za Vši radu. Gabriela Černá ,Plzeň

- viz. odpověď na dotaz č. 859.


korekce vrásek

(příspěvek číslo: 810)
dne: 8.09. 2006

Vážený pane doktore,
mám výrazné nosoretní vrásky a mimickou rýhu na bradě.Ráda bych se vás zeptala jaký materiál je nejvhodnější na výplň, jaký mohu očekávat výsledek a popř.přibližnou cenu výkonu.
Moc vám děkuji za vaši odpověď.
Sophia /35 let/

Dobrý den !
Zde vstupujeme na tenký led. Výplňových materiálů je na trhu spousta a liší se složením, délkou biologického poločasu, výrobcem a cenou. Každý lékař má "své" oblíbené preparáty a své důvody je používat, takže nelze jednoznačně říci, že ten či onen preparát je nejlepší a ty ostatní jsou horší. Já kupříkladu v současnosti používám Matridex, Matridur a Rediesse. Před rokem to byl zase Viscontour a ještě před tím Dermadeep, Dermalive, Hylaform a za rok to budou asi zase jiné preparáty.
Snažím se vybírat ty, se kterými jsou obecně dobré zkušenosti a které nejsou příliš drahé. Nečím si však nárok na to, že jsem střelil do černého a vybral jsem to absolutně nej. To prostě nejde, vybírám to, o rčem si myslím, že má nejlepší poměr mezi užitnou hodnotou, kvalitou a cenou. Cena je pak odvislá od typu a množství použitého preparátu. Pokud bych např. použil Metridex a spotřeboval 1 ampulku ( což by tak mohlo být ), pak by cena činila 3.500,-Kč. Je třeba se sejít, vyšetřit Vás, vše zvážit a pak je možné se vyjádřit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


augmentace

(příspěvek číslo: 809)
dne: 7.09. 2006

Hezký den přeji, mám dotaz týkající se zvětšení prsou. Byla jsem na konzultaci ohledně zvětšení prsou na jedné soukr. klinice v Praze a doktorka mi doporučila 300ml, přes dvorec, částečně pod sval a čás.pod žlázu. Zajímal by mne Váš názor na uložení implantátů cestou přes prsní dvorec, jaká jsou rizika této cesty. Dělají se mi hypertrofické jizvy a mám z nich veliké obavy. Chci v budoucnu (tak za 3 roky) dítě a nejsem si jistá, zdali je tato cesta také rozumná vzhledem k žláze. Můj poslední dotaz je, zdali je umístění implantátu pod sval lepší než pod žlázu vzhledem k příp. budoucímu těhotenství. Děkuji předem za Vaši odpověď! Veronika

Dobrý den !
Uložení prsních implantátů pod velký prsní sval cestou přes dvorec je metoda volby ( také jí používám ) a nelze říci, že uložení nad prsní sval ( pod žlázu ) řezem v podprsní rýze je lepší nebo horší. Je to prostě metoda volby, operatér si tuto metodu zvolí, protože se mu zdá v daných anatomických poměrech vhodnější. Co se týče rizika zbytnělé, hypertrofické jizvy, tak to je prakticky stejné u obou přístupů. Kojení pak není ovlivněno prsním implantátem vůbec, z toho strach míst nemusíte.
Hezký den !
Dr.Kydíček


Dotaz-zvětšení poprsí

(příspěvek číslo: 808)
dne: 7.09. 2006

Dobrý den pane doktore, zajímalo by mě, zda je možné bez nějakých komlikací nechat si zvětšit a upravit prsa i přes to,že jsem doposud neměla děti. Je mi 30 let. Děkuji J.

Dobrý den !
Abo, možné to je, procento komplikací u zvětšovací a modelační operace prsů je překvapivě malé ( i když komplikace existují, to je v chirurgii realita ). Strach míst z takovéhoto výkonu nemusíte, taktéž není nutné se obávat nějakého dopadu na případné kojení.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


konzultace

(příspěvek číslo: 807)
dne: 4.09. 2006

Dobry den pane doktore je mozne u vas udelat konzultaci uvazuji jenom o operaci a chci se poradit a na kolik by to vslo.Čeplova

Dobrý den !
Samozřejmě, žádný problém, ozvěte se mi na můj telefon 603 838 838, nrbo na mail kydlicek@fnplzen.cz a domluvíme si schůzku.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 806)
dne: 4.09. 2006

Dobrý den, pane doktore,
mám prsa docela velké 75 C, ale povislé (2 děti), chtěla bych se zeptat, zda-li je možné-i u takové velikosti použít implantát, aby prsy spíše pozdvihl a byly z nich pevné krásné " trojky". Nechci podstoupit modelaci z důvodu rozsáhlých jizev... Mám 30 let. Děkuji mockrát za práci, jakou zde odvádíte.

Dobrý den !
V této chvíli a na tomto místě se nemohu zodpovědně vyjádřit, zda by to možné bylo, spíše však ne. Pokles prsů je obvykle takového stupně, že to možné není. Přesněji bych se ale vyjádřil až po vyšetření. Děkuji za dotaz a přeji hezký večer !
Dr.Kydlíček


zvetseni rtu

(příspěvek číslo: 805)
dne: 31.08. 2006

Vazeny pane doktore.Jiz cca. pred mesicem jsem mela dotaz kvuli moznostem vyplne rtu a Vy jste mi odpovedel, ze za par tydnu o tom budete vedet vice.Jak to tedy je? jake jsou moznosti a kolik to stoji? chtela bych trvale zvetseni a cenove nejvyhodnejsi. dekuji

Dobrý den !
Nových informací je řada, v sprnu se v bavorském Regensburgu sešel EQUAM, společnost, kde se kromě prsních a jiných implanmtátů hovoří také o výplňových materiálech. Na tomto fóru zazněla řada zajímavých sdělení, které mají praktický dopad. Na Vaše dotazy bych Vám odpověděl, nicméně by to přesahovalo možnosti tohoto fóra, neboť situace je lehce složitější než se na první pohled zdá. Ozvěte se mi na můj mail ( kydlicek@fnplzen.cz či telefon 603 838 838 ) a domluvíme si schůzku, kde bychom vše probrali.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 105 / 130 > >>