Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Zvetseni poprsi

(příspěvek číslo: 3312)
dne: 29.06. 2012

Dobry den.Pane doktore,chtela bych se zeptat,kolik by asi priblizne stala operace,kdyz mam asi 75 A a prala bych si asi trosku vetsi B...A jestli mohu polozit trapny dotaz,zda je moznost hrazeni ve forme splatek.Dekuji moc za odpoved.Nashledanou

Dobrý den,
Váš dotaz není v žádném případě trapný, proč by měl být? Ale asi Vás zklamu, po neblahých zkušenostech půjčky již nedělám. Mohu Vám zprostředkovat půjčku u Čs. Spořitelny, ale splátky nikoli, je mi opravdu lito.
Hezký den!
T.Kydlicek


bazaliom

(příspěvek číslo: 3311)
dne: 21.06. 2012

Vážený pane doktore, asi před sedmi týdny mi byl odstraněn bazaliom na špičce nosu (žena 59 let). Místo na nose bylo překryto transplantátem z oblasti klíčku. Transplantát se přihojil, ale nos vypadá hrozně,kruh nové kůže je tmavý, propadlý, lemovaný jizvami. Místo na nose si natírám silikonovým gelem Stratamed, krémem s UVF 50+ a překrývám make-upem (ale nedaří se překrýt). Mám naději na nějaké vzhledové zlepšení? Ráda si zaplatím jakýkoli zákrok.

Dobrý den,
chápu Vás, ale zatím vyčkejte. Bazaliom má nepříjemnou vlastnost se opakovat a ničit místo, kde se nachází a to je důvod k radikalitě výkonu a k opatrnosti v pooperačním období. Rozhodně nedoporučuji nyní nějaké korektivní operování. Pečujte o jizvy jak Vám bylo doporučeno, to je jistě v pořádku a ještě vyčkejte, bazaliom sice nemetastazuje, ale je záludný a opatrnosti u něj nezbývá.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou.....

(příspěvek číslo: 3310)
dne: 20.06. 2012

Dobrý den...chtěla bych se zeptat,zda u Vás na pracovišti provádíte odebrání tuku na břiše a přenesení na prsa???Pokud ano,na kolik by tato operace vyšla?Děkuji za odpověď...Eva

Dobrý den,
touto metodou sice lze zvětšit prsa, ale ne tak moc jak si obvykle ženy přejí. Tuto metodu proto neprovádím, ženy si obvykle přejí zvětšení větší než nabízí Vámi zmíněná metoda.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 3309)
dne: 15.06. 2012

Dobrý den pane doktore,

uvažuji o zvětšení prsou (25 let, 1 dítě nekojené, prsa 75A), ráda bych se zeptala, jestli je i u takoto malých prsou možné dát implantát bradavkou nebo podpažím, nechci mít jizvu pod nimi. A lze je zvětšit i na 75C-D? Mám je hodně pevná a mám dost úzký hrudník, nedokážu si představit, že se někam ty implantáty vejdou:-)Nepraská potom kůže?
Chtěla bych kulaté, "přirozený" vzhled se mi moc nelíbí...

Četla jsem, že existují implantáty s titanizovaným povrchem, jaký na to máte názor, případně kolik stojí?

Děkuji za odpověď



Dobrý den,
k rozhodnutí pro individuálně optimální řešení je nutné znát nejenom Vaše přání a představy, o kterých píšete, ale i stav prsů, anatomické poměry, zdravotní stav apod. Konzultace je tedy naprosto nezbytná a má klíčový význam. Je předběžně se na tomto místě mohu vyjádřit, že zvětšení prsů A - C, či D je možné, je ale třeba počítat s jasně nepřirozeným tvarem, nepřiměřenou velikostí a vyšším rizikem komplikací. Pokud, čistě teoreticky, uvažujete o přístup přes dvorec, pak si myslím, že tak veliké implantáty nebude možné přes menší dvorec (píšete, že máte drobný hrudník) vůbec dostat. Přístup před podpaží je možný, ale i ten má svá úskalí a rizika... jako ostatně vše. Implantáty s titanizovaným povrchem jsoz jistě velice dovré, ale jsou také velice drähé... a nejsem si jistý, že rozdíl v ceně odráží i rozdíl v kvalitě. Vysoká cena je důvod, proč se používají minimálně.
Hezký den !
T.Kydlíček

Termín osobního setkání, konzultace, si můžeme domluvit buď takto, mailem, nebo telefonicky na č. 603 838 838 či 603 898 514, trvá okolo hodiny a neplatí se. Jen zcela předběžně navrhuji čtvrtek, 24.5.12 ve 14,30 hod., - našla byste mě ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně, vchod B, 6. patro, dveře s nápisem "sekretariát".

Během konzultace probereme tedy vše potřebné, upřesním i kompletní a konečnou cenu operace, nyní předběžně ji odhaduji na 35.000,-Kč (operace, 2 dny hospitalizace, elastická podprsenka). Doba hojení činí 14 dní, pak je obvykle do zaměstnání nastoupit.

Přeji hezký den!

T.Kydlíček


Příspěvek na operaci

(příspěvek číslo: 3308)
dne: 15.06. 2012

Vážený pane doktore,
chtěla bych se Vás optat,jak mám postupovat.V prosinci 2010 jsem podstoupila operaci kýly supraumbil.s přítomností lipomu 3x3x2 cm,další operace následovala v lednu 2012.Začala jsem uvažovat o abdominoplastice,ale nyní mám již druhý měsíc problémy a dg recid.kýla.Bylo by možné zažádat o příspěvek na plastickou operaci,ze zdravotních důvodů a je možné kýlu i abdominoplastiku odoperovat v jedné době?Děkuji velice za odpověď Ilona

Dobrý den,
čistě teoreticky je možné operaci kýly spojit s abdominoplastikou, proč ne. U Vás to ale nepovažuji za vhodné. Píšete, že máte již druhou revidivu kýly (pokud správně počítám). Dal bych proto přednost nejdříve vyřešit kýlu a teprve až s časovým odstupem uvažovat o abdominoplastice. Jednoznačně nedoporučuji obě operace v současnosti spojovat do jednoho výkonu.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení obou rtů - pokračování

(příspěvek číslo: 3307)
dne: 14.06. 2012

Vážený pane doktore,
odespal jste mně, že zvětšení pomocí operace je příliš invazivní. Ano jistě, souhlasím, ale zároveň jde o finančně dostupnou metodu. Protože jak říkáte: Myslím, že pro Vás by byl optimálním řešením lipoffiling, tedy výplň vlastními tukovými buňkami. Jedná se o autotransplantaci buněk tuku, které se odeberou na jiném místě těla. Jedná se o výkon, který by mohl znamenat maximální přínos při mainimální zátěží.
To, co mně navrhujete je bohužel i finančně velmi náročné. Mám pravdu? Jakou odhadujete cenu?
S pozdravem Milena

Dobrý den,
nemyslím, že by lipoffiling rtů byl finančně náročný, určitě není dražší než Vámi uvažovaná operace.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 3306)
dne: 12.06. 2012

vážený pane doktore,jsem pevně rozhodnutá,že půjdu na liposukci boků(bůčků) a vnější stranu stehen. Ráda bych to podstoupila v celkové narkoze,jaká by byla cena a jak dlouho je pobyt v nemocnici? Děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Dobrý den,
liposukce jsou časté operace. Operace takovéhoto rozsahu se provádějí v celkové anestézii, obvykle za jednodenní hospitalizace (přes noc). Po operaci je však třeba nosit 10 - 12 týdnů elastické prádlo, takže je potřeba zvážit, kdy operovat, zda v létě (raději ne), nebo v chladnějších obdobích roku, což je lepší. Kompletní cena liposukce boků a vnějších ploch stehenv včetně hospitalizace a elastického prádla by se pohybovala (dle velikosti krajin a předpokládaného rozsahu operace) okolo 32.000,- Kč. Definitivně je alwe možné se vyjádřit až při konzultaci, kdy se zváží vše potřebné. Setkání si můžeme domlůuvit na č. 603 838 838, či 603 898 514, nebo mailu kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


Reoperace prsu po kojeni..

(příspěvek číslo: 3304)
dne: 9.06. 2012

Dobry den pane doktore. Mam po augmentaci prsu cca 12 let ulozenim pod sval (pred operaci jsem mela 0),jiz 16 mesicu kojim. Prsa zmenily tvar(coz je normalni),jenze pri zvednuti rukou mam tzv.dvojita prsa. Chci jit na reoperaci a vlozeni novych a vetsich iplantatu, Vim, ze je to mozne pul roku az rok po ukonceni kojeni. Chtela jsem se zeptat, jak se postupuje a kam se ukladaji nove implantaty? Prvni mam z podpazi. Jen mam pocit, ze se uz nedaji dat pod sval. Pokus ne, mam strach, aby to nevypadalo spatne. A taky na koho se obratit, jelikoz si myslim, ze je to slozitejsi, nez pred porodem.
Moc dekuji za odpoved.
S pozdravem Marika

Dobrý den,
v takovýchto situacích, po graviditě a kojení, po vbýrazné zhubnutí apod. se musíme vyrovnat s podobnými potížemi - prs se "prověsí", jaksi prodlouží, někdy je patrná dvojitá kontura, tedy implantát, pod kterým "visí" prs, někdy se "propadá" horní část prsu. Neexistuje univerzální návod jak postupovat. Jen někdy, v menšině situací se věc vyřeší výměnou implantátu za větší, bvykle jsou řešení složitější a komplikovanější. Jedno je ale jasné - změna uložení pod sval nic nevyřeší, nic nepřinese. Zde je třeba spíše uvažovat, zda výměna implantátů a modelace (ani, či ne) a když ano, tak jak to udělat. Nějaké možnosti jsou, ale moc jich není, ale vždy to znamená jedno - novým jizvám (někde) se nevyhneme. Těžko na tomto místě soudit, když jsem Vás neviděl a ani nemám k dispozici fotografie. Přesně vyjádřit se mohu až Vás vyšetřím a vyslechnu si Vaše představy a přání.
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastika prsou a posilování

(příspěvek číslo: 3303)
dne: 9.06. 2012

Dobrý den pane doktore,

mám dotaz ohledně zvětšení prsou u silové sportovkyně. Jaký je nejvhodnější postup v případě, kdy posiluji na závodní úrovni a zatížení prsních svalů je dá se říct oproti normální ženě extrémní. Souvisí s tím také estetická stránka ve chvíli kdy je tělesný tuk zredukován na minimum. Je tento zákrok bezpečný? Případně mohou zde být nějaká zvýšená rizika při následném zatížení prsních svalů?
Děkuji za odpověď

Dobrý den,
děkuji Vám za zajímavý dotaz ! Dříve bylo vzácné, že se ženy věnovaly silovým sportům, dnes to je již běžné a estetičtí chirurgové musí tento fakt prostě respektovat. Proti sobě zde stojí dva fakty - faktem č. 1 je, že Jste asi (určitě) velice štíhlá, máte menší, či malý prs a tenké podkoží. V tomto případě by bylo vhodné implantát uložit pod prsní sval. Nicméně proti tomu stojí fakt č. 2 a sice to, že velký prsní sval určitě extrémně zatěžujete a pak by při cvičení, či exhibici mohla (ale nemusela) být patrná hranice - přechod mezi deaktivovanou, uvolněnou a tak neaktivní a aktivní částí prsního svalu. Pokud by se tak stalo, není to hezké a je to velice nápadné. Nějaká rizika zde nejsou, toho se bát určitě nemusíte, nebezpečné to není, implantát udrží mnosetkilogramovou zátěž a tak se není čeho bát. Je jen otázkou, kudy a kam jej uložit. Možná, až bych Vás uviděl osobně, se nám nějaké vhodné řešení nabídne samo a naše úvahy jsou zbytečné, nicméně u žen s podobným typem sportu a s podobnou vysokou fyzickou zátěží se s těmito dilematy setkáváme pravidelně.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace a augmentace

(příspěvek číslo: 3302)
dne: 8.06. 2012

dobrý den pane doktore,provádíte tyto dva úkony zároveň? a jestli ano,tak kolik by přibližně zákrok stál? chtěla bych se objednat na konzultaci a prosím o radu,jak na to :)
Moc děkuji za odpověď. Michaela,Jince

Dobrý den,
provádím oba výkony současně, ale krajně nerad. Není to otázka techniky, ta není nijak odlišná od samostatně prováděných operací (augmentace a modelace), ale faktu, že rizika komplikací se prostě sčítají. Věc si zaslouží podrobnější vysvětlení, proto doporučuji se sejít a vše pečlivě promyslet. Domluvit se můžeme buď mailem kydlicek@fnplzen.cz, nebo na tlf. č. 603 838 838 či 603 898 514. Pokud budete mít chuť, dejte mi vědět, určitě najdeme nějaký vhodný termín k setkání.
Zdravím do Brd a přeji hezký večer !
T.Kydlíček


ZVĚTŠENÍ OBOU RTŮ

(příspěvek číslo: 3301)
dne: 7.06. 2012

Vážený pane doktore,
postupně jak stárnu, tak se mi zmenšují rty. Potřebovala bych chirurgickou cestou za místního znecitlivění zvětšit horní i spodní ret. Horní ret postupně mizí, jak se kůže vytahuje. Nechci žádné implantáty ani injekční výplně. Je možné postupně oba rty zvětšit? Při zvětšování horního rtu se používá řez (pak jizva) těsně pod nosem a to by mně nevadilo. Techniku dolního rtu neznám. Byl byste ochoten se do toho pustit? Je mi 53 let a zdravotně jsem v pohodě. Děkuji za odpověď Milena

Dobrý den,
situace okolo rtů je složitá, protože rty jsou součástí sex appealu, nelze je schovat a jsou velice individuální. Zmenšování objemu rtů je součástí tzv. syndromu stárnoucího obličeje. Elasticita a kvalita kůže se zemenšuje, stejně jako objem rtu, k čemuž dochází v souvislosti s ubýváním objemu kruhového svalu retního. Výsledkem tohoto je, že ret se tenčí, není již plný a často se i vytvářejí jemné vrásky (tzv.kuřácké, kolmé na retní červeň) na obou rtech. Ženám jde obvykle nejen o rozšíření retní červeně rtu, ale také o jejich vyplnění. Tím ret nabývá opět pružného, mladšího dojmu a získává zpět něco ze svého appealu.
Navrhujete mi přímo postup, který byste si představovala. Já osobně si nejsem jistý, že to je dobrý nápad, spíše bych volil něco méně invazivního, něco co nedělá kosmeticky nápadné jizvy a co ret nedevastuje jako např. vysunutí sliznice z vnitřní plochy rtu. Myslím, že pro Vás by byl optimálním řešením lipoffiling, tedy výplň vlastními tukovými buňkami. Jedná se o autotransplantaci buněk tuku, které se odeberou na jiném místě těla. Sice jsem Vás neviděl a těžko vynášet nějaké pevné soudy, ale jedná se o výkon, který by mohl znamenat maximální přínos při mainimální zátěží.
Hezký den !
T.Kydlíček


boky

(příspěvek číslo: 3300)
dne: 7.06. 2012

Co dělat s převisi na bocích a s placatým zadkem?A orientační cena?Děkuji předem za odpověď Jana :-)

Dobrý den,
těžko takto soudit, nevím o Vás prakticky nic a kdybych navrhoval nějaké řešení, asi bych si vymýšlel. Zálěží na věku, zdravotním stavu, na stávajících anatomických poměrech apod. jaké řešení se vybere jako to nejlepší. Nyní na tomto místě se nemohu seriózně vyjádřit, je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlček


Zarůstající nehet

(příspěvek číslo: 3299)
dne: 6.06. 2012

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, zda se mohu objednat na tento zákrok aniž bych musela k Vám na konzultaci.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Martina.

Dobrý den,
je mi líto, ale možné to není. Konzultace je naprosto nezbytná vždy - vždy se musí posoudit co nejvíce momentů (stávající anatomické možnosti, Vaše představy a plány, naše reálné možnosti apod.) tak, aby bylo vše jasné a vyvarovali jsme se všelijakých pozdějších nedorozumnění. V ideálním případě má mít klientka dostatek času si vše rozmyslet a zvážit a mít také volný prostor pro dotazy. Je tedy vhodné, aby mezi konzultací a operací byl odstup alespoň týdne. Je sice v určitých konkrétních situacích možné vše zvládnout v jeden den, zejména pokud je žena zdálky a dojíždět zvlášť na konzultaci a zvlášť na operaci je obtížné a náročné, tomu ale předchází poměrně intenzivní mailová komunikace, kdy si řadu informací sdělíme mailem a já mám k dispozici i fotografie, které mi anatomické poměry přiblíží. Osobní konzultace pak slouží již jen k "doladění" celé přípravy.
Bez konzultace, způsobem příjít a operovat nelze seriózně oracovat, to nejde, to by nedopadlo dobře.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika prsou

(příspěvek číslo: 3298)
dne: 4.06. 2012

Dobry vecer.Dekuji za odpoved a mam jeste jednu otazku:Ma podle Vas smysl nechat si udelat prsa,kdyz planuji cca do 2 let dite?Prsa se po kojeni mnění,tak mam obavy ze to pak nebude vypadat hezky.Mirka

Dobrý den,
prsa se vlivem hormonálních změn při graviditě a následné laktaci skutečně objemově a tvarově mění. Intenzita změn je sice různá, ale s jistou mírou je nutné počítat. Pokud tedy plánujete rodinu v horizontu 1 - 2 let, pak bych skutečně radil s operací ještě vyčkat.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika prsou

(příspěvek číslo: 3297)
dne: 3.06. 2012

Dobry vecer pane doktore.Chtela bych se zeptat,jestli mohu nekde videt fotografie s Vasi praci.Predem dekuji za odpoved. Mirka

Dobrý den,
fotografie na svých stránkách nemám. Fotogalerie totiž považuji za zkrytou reklamu a mám k tomuto způsobu prezentace zásadní výhrady. Každá fotografie totiž potřebuje komentář - každá operace je unikátní a bez odborného výkladu se z fotogalerie stává jen jakýsi nabídkový katalog, což může vést k frapantním nedorozuměním s dalekosáhlými následky a to není dobré.
Patřičné fotogalerie vždy ukazuji při konzultaci a vždy mám k nim výklad, který objasňuje proč je to jak je to a proč to není jinak. Estetická chirurgie je stále medicínský obor a tak se k tomu snažím přistupovat, v opačném případě bychom se vystavovali nebezpečí devalvace plastické chirurgie a webové stránky by připomínaly spíše nabídkový katalog obchodního domu.
Pokud máte zájem se s výsledky mých operací seznámit, velice rád se s Vámi sejdu, vše si v klidu probereme a zvážíme jaký postup by byl pro Vás (a jenom pro Vás) ten nejlepší. Kontaktovat mě můžete na tlf. č. 603 838 838 a 603 898 514, či mailu kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zmenšení břišní části

(příspěvek číslo: 3296)
dne: 2.06. 2012

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat,jestli mám nárok na pojištovnu když mám břišní lalok, Mám váhu 131 kg a břicho dost povislé, zkoušela jsem diety a chtěla bych zkusit i bandáž žaludku a chtěla bych vědět jestli po bandáži mi uděláte operaci břicha přes pojištovnu nebo si jí musím hradit sama děkuji za odpověd Jarmila Plačková

Dobrý den,
momentálně je velice předčasné plánovat operace, které přicházejí v úvahu až po redukci tělesné hmotnosti. Čeká Vás ještě dlouhá cesta - plánujete bandáž žaludku. POkud k ní dojde a pokud vše dopadne dobře následuje X-měsíční období hubnutí a teprve až po docílení cílové váhy můžeme začít uvažovat o nějakých plastických operacích. Ale opět nikoli ihned, ale až s určitým časovým odstupem, až po rekonvalescenci organizmu a ustálení tělesné hmotnosti. Jen tak od oka, počítejte horizont nikoli v měsících, ale spíše v 1 - 2 letech.
Hezký den !
T.Kydlíček


modeláž prsou

(příspěvek číslo: 3295)
dne: 31.05. 2012

Dobrý den,rada bych se pane doktore zeptala na úpravu prsou. Levé prso mám znatelně větší než pravé. Je možné je uvést (oba prsy) do stejné velikosti bez použití implantátu?:)Jak tato operace probíhá? Mám dvě děti a je mi 38 let. Děkuji za případnou odpověď, Tereza

Dobrý den,
asymetrie vzniklá po kojení je poměrně častá situace. Modelací je možné noba prsy upravit tak, aby měly nejen stejnou velikost, ale i stejný tvar. Implantáty potřeba nejsou, jedná se pouze o modelaci, tedy operaci, kdy ze stávajících tkání prsu se vymodeluje "nový" prs, přesněji nový tvar prsu. Jedná se o operaci v celkové anestézii, spojenou s obvykle dvoudenní hospitalizací a s 2 týdenním hojením. Nicméně informací, které musíte vědět je daleko více, konzultace je proto nezbytná, při ní si musíme vše pořádně vysvětlit a vyjasnit.
Hezký den !
T.Kydlíček


Kruhy pod očima

(příspěvek číslo: 3294)
dne: 29.05. 2012

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli odstraňujete kruhy pod očima a jaká je když tak cena. Moc děkuji za odpověď. Kamila

Dobrý den,
pokud myslíte nikoli "pytlíky" pod očima, ale pigmentové kruhy, pak bych Vám spíše doporučil obrátit se na nějakého renomnovaného korektivního dermatologa. Já osobně se tomuto nevěnuji, je mi líto, ale asi Vám nepomohu.
Hezký den !
T.Kydlíček


Profil implantátu

(příspěvek číslo: 3292)
dne: 28.05. 2012

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat jestli je nějaký výrazný rozdíl mezi implantátem kulatým a anatomickým s extra vysokým profilem. Když to vezmu z laického pohledu už mi to přijde skoro stejné. Jsem hodně štíhlá a líbí se mi efekt kulatého implantátu, ale k mé postavě by nešel. Anatomický s vysokým profilem je pro mě naopak moc přirozený, proto se ptám na tuto variantu. Předem děkuji za odpověď. Lucie S.

Dobrý den,
já osobně si myslím, že tvaru implantátu se přikládá větší význam než ve skutečnosti má. Jsou sice anatomické situace, kdy je např. anatomický implantát vhodnější než implantát kulatý, ale na druhou stranu existuje řada anatomických situací, kdy je víceméně skutečně jedno, jaký tvar implantátu vybereme a pritoritu spíše hraje konečný objem, velikost vybraného implantátu. Těžko se to vysvětluje, nicméně jsem přesvědčený, že teprve souhrn všech okolností (tvar a velikost stávajících prsů, plánované uložení implantátů a přání, jak by prsa po operaci měla vypadat atd.) pomůže rozhodnout se pro daný tvar implantátu.
Během konzutace je tedy nutné se zaměřit na celou řadu důležitých faktů. Nejenom na značku implantátu, cenu operace, či délku hospitalizace apod., i když i toto je velice důležité, ale především posoudit jaké přání a představy klientka má a vyjádřit se, zda tato přání jsou realistická a lze je splnit a pokud ano, jakým způsobem je to možné.
Pokud se Vám tedy líbí efekt kulatého implantátu a Jste štíhlá, pak musíte počítat s více či méně nápadným a tudíž i do jisté míry nepřirozeným vzhledem prsu. Soudě jen podle těchto informací bych se spíše rozhodoval pro implantát kulatý, ale musím upozornit, že ntoho vím zatím moc málo na to, abych vynášel nějaké konečné soudy. To mohu až po osobní konzultaci.
Hezký den !
T.Kydlíček
Hezký večer !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 3291)
dne: 25.05. 2012

Dobrý den pane doktore,

je mi 51 let, mám dlouhodobý problém s menším poprsím a zvažuju, zda to má v tomto věku ještě nějaký význam. Mohla bych se dostavit ke konzultaci během června? Hana U., Plzeň

Dobrý den,
:-) a proč by to nemělo mít význam ?:-) Jste ve středním věku a tato operace (augmentace) zdaleka není vyhrazena jen mladým ženám, ale všem věkovým kategoriím. Pokud si pamatuji, moje nejstarší klientce bylo 72 let a nic se nelišilo od operace u mladších žen.
Samozřejmě, že konzultace je, stejně jako vždy jindy, naprostou nezbytností a nutným předpokladem dalšího postupu. Domluvit si jí můžeme mailem na kydlicek@fnplzen.cz, či na č. 603 838 838 či 603 898 514. A ještě jednou - 51 není žádný věk !! :-)
Hezklý den !
T.Kydlíček


Zmenseni prsou

(příspěvek číslo: 3290)
dne: 22.05. 2012

Dobry den je mi 18 let a má prsa jsou velikosti košíček J zada me boli nevydrzim delsi dobu stat a chtela bych se zeptat na operaci prsa mam jiz od 8 tridy skoly jak dlouho se leci po operaci???

Dobrý den,
pokud máte na mysli zmenšení prsů, což asi ano, pak je nutné zdůraznit, že reduklční mammoplastika je poměrně rozsáhlý výkon,na který je nutné se připravit a vyhradit si také poměrně dost času na hojení a rekonvalescenci. I když vlastní hospitalizace není nijak výrazně dlouhá (obvykle 2 dny), následné hojení trvá 2 týdny a je individuální, kdy se žena může vráit do školy, práce, nebo vůbec k běžnému způsobu života. Obvykle se tato doba pohybuje okolo 10 - 14 dnů. Ve Vašich 18 letech je již možné operovat zcela bez omezení, musíme si ale k tomu říci spoustu informací, proto je konzultace naprosto nezbytná.
Hezký den !
T.Kydlíček


odstranění předkožky

(příspěvek číslo: 3289)
dne: 21.05. 2012

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká je cena za odstranění předkožky v plně narkóze? Za odpověď předem děkuji.

Dobrý den,
je mi líto, asi Vás zklamu, ale tyto výkony přenechávám kolegům urologům. Bude proto asi nejlepší, když se obrátíte na nějakého renomovaného urologa, který Vám s tímto problémem pomůže. Není to sice nic technicky obrtéžného, přesto by to ale měl dělat specialista, tedy urolog.
Hezký den !
T.Kydlíček


esteticka operace

(příspěvek číslo: 3288)
dne: 20.05. 2012

Zajímalo by mě kolik by stálo zmenšění stydkých pysků a jak dlouho to trvá.Děkuji Brožová

Dobrý den,
zmenšení malých stydkých pysků (labioplastika) je v poslední době poměrně častá operace. Provádím ji v modifikovaném místním umrtvení (analgosedace), za jednodenní hospitalizace. Hojení trvá 2 týdny a není nijak výrazněji náročné, je proto možné se rychle zařadit do běžného života. Nicméně i zde platí jako u vše ostatních operací - podrobná konzultace je naprostou nezbytností.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zmenšení ušních lalůčků

(příspěvek číslo: 3287)
dne: 16.05. 2012

Dobrý den, je mi 30 a mám velké a odstáté uši.
To, že nemám ouška přilehlé k hlavě mě netrápí, alespoň se něčím odlišuji :). To co mě trápí je spíše jejich velikost. Kdyby bylo možné seříznout, nebo nějak zmenšit lalůčky, tak by potom jejich velikost k velikosti mé hlavy byla optimální.
Chtěl bych se Vás touto formou zeptat, zda je taková operace možná, kolik stojí, doba hojení a zda budou viditelné nějaké jizvy, nebo cokoli nepřirozeného.
Děkuji a přeji Vám hezký den.

Dobrý den,
žádný problém, zmenšit ušní lalůčky opravdu není problém. Lze to udělat malou operací v místním umrtvení a ambulantně. S drobnými jizvami byste počítat ale musel, sice nijak nápadnymi, ale přesto jizvami.Cena operace by činila 4.000,- Kč a lze jí provést prakticky kdykoliv.
Hezký den!
T. Kydlíček


červenání

(příspěvek číslo: 3286)
dne: 14.05. 2012

Dobrý den, chtěla bych podstoupit operaci která odstraní červenání v obličeji dělají ji taky v čr?

Dobrý den,
rád bych Vám poradil, ale nevím, kdo se tímto speciálně zabývá. Je mi líto, ale asi Vám nepomohu.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 11 / 131 > >>