Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


tukové polštáře v podpaží

(příspěvek číslo: 3539)
dne: 18.05. 2017

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat zda odstraňujete tukové polštáře v podpaží, popř. jakou metodou a cena za tento zákrok. Děkuji

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru a za mail ! Ze všeho nejdříve doporučuji doplnit sonografické vyšetření problémových lokalit, velmi často se totiž pod údajným tukovým polštářem skrývá tzv. akcesorní, tedy přídatná mléčná žláza a řešení by bylo pak zcela jiné.
Přeji hezký den
T.Kydlíček


Podbradek

(příspěvek číslo: 3538)
dne: 5.05. 2017

Dobry den, je mi 27 let a trapi me velky podbradek. Jinak jsem stihle postavy (177cm, 58kg). Mohu se zeptat, jak by probihala predoperacni vysetreni, prubeh rekonstrukce a rekonvalescence? Popripade kolik by zakrok stal?

Dekuji moc,
Novakova L.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru a za mail ! Ze všeho nejdříve se musíme sejít, na vše se společně podívat, vše pečlivě zvážit a pak teprve se rozhodnout pro nějaký postup. Domluvme si tedy konzultaci, nejlépe na mailu kydlicek@gmail.com, nebo na č. +420603838838.
Hezký den přeji
T.Kydlíček


Podbradek

(příspěvek číslo: 3537)
dne: 5.05. 2017

Dobry den, je mi 27 let a trapi me velky podbradek. Jinak jsem stihle postavy (177cm, 58kg). Mohu se zeptat, jak by probihala predoperacni vysetreni, prubeh rekonstrukce a rekonvalescence? Popripade kolik by zakrok stal?

Dekuji moc,
Novakova L.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru a za mail ! Ze všeho nejdříve se musíme sejít, na vše se společně podívat, vše pečlivě zvážit a pak teprve se rozhodnout pro nějaký postup. Domluvme si tedy konzultaci, nejlépe na mailu kydlicek@gmail.com, nebo na č. +420603838838.
Hezký den přeji
T.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 3536)
dne: 21.04. 2017

Dobrý den,
jsem muž a chtěl bych podstoupit liposukci břicha a boků. Pokud bych tento zákrok podstoupil,musím pak po zbytek života držet dietu? Mám rád jídlo a nechtěl bych investovat částku,že budu rok štíhlejší.
Děkuji za odpověď

Dobrý den,
je mi líto, asi Vás zklamu, ale ano. Liposukce sice odstraní nadbytek tukových buněk z problémových krajin a tím se docílí žádaného efektu, ale jsou tu zbylé tukové buňky, které se pak mohou zvětšovat. Ve vašem případě bych liposukci nedoporučoval.
Hezký zbytek dne přeji
T.Kydlíček


Abdominoplastika

(příspěvek číslo: 3535)
dne: 18.04. 2017

Dobrý den, pane doktore,
před lety jsem u Vás podstoupila liposukci stehen a boků a byla jsem velice spokojena. Nyní velice vážně uvažuji o abdominoplastice a po předešlé skvělé zkušenosti se znovu obracím na Vás. Je mi 36 let a jsem po třech přirozených porodech. Následky jsou patrné. Na podzim bych ráda tuto představu zrealizovala, kdy nejmladšímu dítěti budou již 2 roky a navíc plánuji ještě něco zhubnout. Chtěla bych se zeptat, jestli vyšetření břicha, zda mám (či nemám) rozestup břišních, svalů, příp. kýlu, je nutné si zařídit před konzultací s Vámi, nebo zda toto vyšetření provádíte sám. Dále by mě zajímalo, zda se provádí zároveň i liposukce přebytečného tuku z břicha, resp. z pasu. Ačkoliv jsem v mládí mívala velice výrazně štíhlý pas, po porodech mám naopak v těchto partiích tzv. pneumatiky, takže pas není vůbec čitelný. Pneumatiky mám trochu i na zádech v partii pod podprsenkou, což je hodně viditelné v jakémkoliv triku. Podotýkám, že tento problém přetrvával i po výraznějším zhubnutí. Tj. zda je možné v rámci jedné operace odsát i tyto nedostatky.
Děkuji za odpověď.
Markéta L.

??Dobrý den,

děkuji Vám za důvěru a za mail ! Velmi rád se s Vámi sejdu, vše společně probereme a zvážíme a případně najdeme i nějaký vhodný termín operace. Nejlepší ale bude, když dále budeme ve spojení přes můj mail: kydlicek@gmail.com
Přeji hezký zbytek dne
T.Kydlíček


nespokojenost s výsledkem po zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 3534)
dne: 30.03. 2017

Dobrý den pane doktore,
jsem cca 1 rok po augmentaci, s výsledkem nejsem bohužel spokojená, nejde o nespokojenost s velikosti, ale s tvarem prsů. Mám kulatý implantát 350 ml eurosilicone . Z doby, kdy jsem měla svá přirozená prsa, jsem byla zvyklá mít prsa v určité výšce, pak po 2 dětech jsem o prsa téměř přišla, byla "vykojená" a nyní po vložení implantátů mám prsa nezvykle nízko a o dost víc do stran, požadovaný pěkný dekolt a "žlábek" nemám bohužel ani, když jsem oblečená v podprsence.
Má otázka je taková, zda jde prsa zvednout a dát více k sobě, aniž bych musela podstoupit úplnou výměnu za jiné implantáty. Prostě zda jde udělat korekci stávajícího stavu.
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
děkuji Vám za mail ! Soudě dle typu implantátu Jste byla na jiném pracovišti, takže jsme se ještě osobně nesetkali. Rád se Vám budu věnovat, domluvme si tedy termín konzultace, osobního setkání, při kterém zvážíme všechny okolnosti a naše možnosti a rozhodneme se pro nějaký další postup. Kontaktovat mě můžete mailem na adrese kydlicek@gmail.com, či na č. +420603838838.
Hezký den přeji
T.Kydlíček


Operace břicha

(příspěvek číslo: 3533)
dne: 30.03. 2017

Dobrý den,p. doktore,
chtěla bych se informovat,jestli je možné proplácení abdominoplastiky pojištovnou, je mi 45let, mám po operacich cist, odstranění vaječníku a vejcovodů v pravé části a také po dvou císařských řezech, jizvu mám přes celé břicho,docelá časté bolesti v oblasti jizvy i bulky, také problémy s bederní páteří.
Děkuji za odpověd
S přáním hezkého dne
Silvie Jurošková

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru a za mail ! Nejlepší bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve Fakultní nemocnici Plzeň - Lochotín, vchod B, stará budova, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Nahlašte se v kartotéce s tím, že jdete za mnou, objednávat se nemusíte, doporučení také není potřeba, podíváme se a uvidíme co se dá dělat.
Přeji hezký zbytek dne
T.Kydlíček


Zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 3532)
dne: 21.03. 2017

Dobrý den, bylo by možné čerpat zmenšení prsou ze zdravotních důvodů ( bolest zad a časté migrény)hrazené pojištovnou a kdo toto potvrzení má vydat, neurolog či ortoped? Děkuji za odpověd, je možné konzultovat zmenšení prsou u Vás osobně a bezplatně?

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru a za dotaz ! Ano, v indikovaných situacích to možné je, nicméně musí se posoudit, zda Vaše potíže jsou v příčinné souvislosti právě s prsy. Toto posouzení provádí pracoviště, které za indikaci zodpovídá a operaci provádí, vyšetření mammologem, neurologem a ortopedem jsou spíše doplňkem tohoto rozhodnutí. Navštívit mě můžete jakékoliv pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku.
Hezký den
T.kydlíček


Zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 3531)
dne: 14.03. 2017

Dobrý den, chci si nechat zmenšit prsa a jelikož již několik let pobírám částečný invalidní důchod, přiznaný k bolestem zad, zejména plotýnek, můj dotaz zní, zda by bylo možné podstoupit operaci na vrub pojišťovny a uznat operaci ze zdravotních důvodů. Děkuji za odpověď. Pavla H.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru a dotaz ! Stejné problematice a podobnému dotazu jsem se věnoval před chvilkou, podívejte se tedy, prosím, na přecházející příspěvek, kde jsem vše shrnul. Navrhuji se setkat a na vše se společně podívat, pak je možné najít nějaké vhodné řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastika briska na prvnim clanku orstu u leve ruky

(příspěvek číslo: 3530)
dne: 14.03. 2017

Dobry den,mam k Vam prosbu.V praci jsem si odrizla brisko na prvnim clanku prstu na ukazovacku leve ruky,v nemocnici mi navrhli plastiku briska.Chtela jsem Vas poprosit o cenu zakroku,i kdyz to mam po pracovnim uraze.Dekuji za odpoved.M.

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz ! Bez znalosti škod způsobených úrazem není se možné seriózně vyjádřit. Navštivte mě nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme jaká se nám nabídnou řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastika po léčbě lymfomu

(příspěvek číslo: 3529)
dne: 4.03. 2017

Dobrý den pane doktore,
Již dlouho dobu jsem si hrála s myšlenkou zvětšení prsou. mám prsa malá a díky tomu, že jsem i ramenatá, přijdu si jak "krabice". Bohužel mě ale potkala nemoc v podobě Hodgkinova lymfomu st.IIB. v listopadu 2016 jsem ukončila chemo a v lednu 2017 ozářky. Já i tělo jsme dostali zabrat, ztratila jsem na váze a zbytek prsou odešlo s tím. Ráda bych se Vás proto zeptala, po jaké době by byla operace možná? Máte s mým onemocněním a následnou plastikou zkušenosti? Dostala jsem na Vás doporučení od mé kolegyně. Děkuji předem za Vaši odpověď. Petrlíková, 31let, (1 dítě)

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz ! Nyní navrhuji vyčkat, léčba, kterou Jste prodělala byla pro Vás velmi náročná a organizmus potřebuje nyní čas na rekonvalescenci. Já osobně bych doporučil rok, ale nakonec rozhodující slovo bude mít Váš ošetřující hematolog, jehož vyjádření bude pro nás závazné. Až půjdete na další kontrolu, svěřte se mu s Vaším plánem, určitě Vám poradí dobře. Nebojte, operaci prsů zvládneme dříve, či později, je to jen otázka času, ale ten musíme zvolit obezřetně a s citem.
Přeji hezký den
T.Kydlíček


Dolni a horni vicka

(příspěvek číslo: 3528)
dne: 27.02. 2017

Chtela bych se Vas zeptat , jestli je mozne operovat vicka kdyz mam kratkozrakost a nosim dioptricke cocky ? A to -20 dioptrii , dekuji za odpoved Belobradova

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz ! Ano, možné to je, ale po dobu operace a hojení (cca 10 dní) čočky nosit nedoporučuji a je pak nutné nahradit je brýlemi.
Přeji hezký den
T.kydlíček


Modelace prsou

(příspěvek číslo: 3527)
dne: 05.11.2016

Dobrý den pane doktore,

obracím se na Vás s dotazem, zda je možné podstoupit modelaci prsou i v případě, že mám větší nadváhu. Sama se snažím postupně pomalu váhu redukovat, ale s tvarem prsou mám problém již od doby, kdy mi prsa začala růst. Bohužel mám tvar "tašky" po mamince a jsem nešťastná, že ve svých 30ti letech mám bradavky u pupíku. Oslovila jsem již dva plastické chirurgy, ale setkala jsem se s naprostým despektem a dá se říci i pohrdáním z jejich strany. Což mě docela ranilo. Vás mi doporučila má bývalá kolegyně, (která u vás podstoupila zvětšení prsou cca před dvěma lety), a to díky vašemu lidskému a citlivému přístupu. Raději se předem ptám, protože se bojím osobní návštěvy po předchozích zkušenostech.

S pozdravem

Tereza

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz ! Určitě bychom se měli sejít, vše zvážit a promyslet další postup. Žádný strach, nějaké řešení najdeme. Obraťte se na mě buď mailem (kydlicek@fnplzen.cz), či telefonicky (603838838, ev. 603898514) a najdeme nějaký vhodný termín osobního setkání.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


plastika očních víček

(příspěvek číslo: 3526)
dne: 30.10.2016

Dobrý den. Mohu po plastice čerpat pracovní neschopnost a to je z důvodu nedostatku řádné dovolené. Děkuji Ivana Krumposová

Dobrý den,
chápu časový stres, ale já pracovní neschopnost u estetické operace vystavit nemohu. Je mi líto, ale nejde to.
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastika prsou - foto

(příspěvek číslo: 3525)
dne: 24.10.2016

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda existuje fotogalerie Vaší práce před a po operaci? Moc ráda bych se podívala, jelikož jste mi byl doporučen jako velký odborník a skvělý lékař. Moc děkuji za odpověď a přeji krásný den

Dobrý den,
děkuji ! :-) Fotografií mám hodně, ale galerie nikde nemám, to je pravda. Jsem zastáncem individuálního přístupu ke kleintce, takže každou fotografii v průběhu konzultace doprovázím vysvětlením proč je to tak jak to je a proč to není jinak ...:-) Chápu, že je to možná nezvyklé, ale plastickou estetickou chirurgii považuji za medicínský obor, který se dotýká duše a tak se snažím k ní i přistupovat. Když se sejdeme při konzultaci, na fotografie určitě dojde. Konzultace se neplatí a nejsou závazné.
Hezký den!
T.Kydlíček


labioplastika s celkovou anestezií

(příspěvek číslo: 3524)
dne: 18.10.2016

hezký den, je u vás možnost labioplastiky s celkovou anestezií? jaké je prosim
cena? děkuji

Dobrý den,
labioplastiku lze velmi elegantně provést v místním umrtvení s podporou medikace, takže celkovou anestézii nevidím jako nutnou a s ohledem na rizika narkózy a zkušenosti, které s labioplastikou v místním umrtvení mám, ani vhodnou.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposukce boků a břicha

(příspěvek číslo: 3523)
dne: 12.10.2016

Dobrý den pane doktore,

prosím o celkovou cenu liposukce dvou partií, jedná se o břicho a boky. Případně cenu za boky.

Děkuji a pěkný den.

Dobrý den,
pokud bychom uvažovali o liposukci břicha a boků v celkové anestézii, což je obvyklé, která je spojena s jednodenní hospitalizací, pak by cena činila i s elastickým prádlem 30.000,-Kč.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 3522)
dne: 06.10.2016

Dobrý den, pane doktore, jako malá jsem u Vás na klinice FN Plzeň, podstoupila plastickou operaci uší, bohužel se mi ale po obvazech na hlavě"ošoupalo"místečko zhruba cca2x2cm veliké, kde už mi nikdy nenarostly vlasy, uši jsou samozřejmě krásné, za ty jsem ráda, ale momentálně mě trápí tento problém. Chtěla bych se zeptat,, zda byste mi mohl nějak pomoc popř.kam se obrátit atd.
Děkuji moc, s pozdravem Gabriela Vaňková

Dobrý den,
přijďte se na mě někdy navštívit. Podíváme se a uvidíme co by se dalo dělat, aby vše bylo OK. Nejlépe se hodí jakékoliv dopoledne ( 8,30-11,30 hod. ), kdy mám ve Fakultní nemocnici v Plzni - Lochotíně (vchod B, 6.patro) poradnu pro podobnou problematiku.
Přeji hezký den!
T.Kydlíček


Liposukce boků

(příspěvek číslo: 3521)
dne: 30.09.2016

Dobrý den pane doktore, chtěla bych podstoupit liposukci boků. Mám jen dotaz jak dlouhá pracovní neschopnost je po tomto výkonu nutná.

Děkuji s pozdravem Černá.

Dobrý den,
vždy záleží na více okolnostech, např. práci, kterou vykonáváte, rozsah liposukce, krajiny, které se operují, individuální vnímání bolesti apod. Pokud by se například jednalo o stehna a Vy Jste pracovala v kanceláři, pak by stačilo cca 5 dní volna. Pokud byste pracovala fyzicky, bylo by to určitě delší. Těžko na tomto místě soudit. Každopádně je ale nezbytné po operaci nosit 2-3 měsíce elastické prádlo, např. kalhoty.
Přeji hezký den!
T.Kydlíček


Pooperační informace

(příspěvek číslo: 3520)
dne: 24.09.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho potrvá hospitalizace, jak dlouho po zákroku se budu muset vyhnout veškeré fyzicky namáhavé práci, a jak je to se speciální podprseknou. Kdy si jí mám pořídit( jestli už jí mít při nástupu do nemocnice nebo stačí zakoupit až po odchodu domů). Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den,
informace co dělat po operaci vždy pečlivě probíráme při konzultaci a jsou napsány i v informovaném souhlasu, nicméně není to složité. Po augmentaci trvá hospitalizace obvykle 20 - 24 hodin, fyzická zátěž horních končetin by neměla být 10 - 14 dní, pak je možné zahájit postupné zvyšování zátěže, ale nějaká větší námaha je možná až tak po 6 týdnech. Elastická sportovní podprsenka se nosí 2 měsíce a každá klienta jí dostane ihned po operaci, takže není nutné jí shánět.
Informací je hodně, chápu, je proto dobře, že se ptáte.
Hezký den !
T.Kydlíček


Augmentace a kojeni

(příspěvek číslo: 3519)
dne: 18.09.2016

Dobry den,

pred dvema lety jsem u Vas podstoupila zvetseni prsou s maximalne uspokojivym vysledkem.
Mam dve deti, ale uvazujeme jeste o jednom. Zajimalo by me jake jsou mozne komplikace pri/po kojeni a jestli vubec ma augmentace na kojeni nejaky vliv (i napr. na nasledny tvar prsou po ukonceni kojeni). Pred zvetsenim jsem mela pouze "jednicky".
Moc dekuji za odpoved.
S pozdravem
EK

Dobrý den,
děkuji :-) V průběhu gravidity a následného kojení prodělává prsní žláza bouřlivé změny, které se mohou (ale nemusí !) negativně odrazit na tvaru prsů. V praxi to vypadá tak, že prs poměrně rychle naroste, bývá i hezký, plný, ale po ukončení laktace se pozvolna zase zmenší, ale málokdy se vrátí zase do původního stavu. Obvykle dochází k určité tvarové změně, k různému stupni poklesu. Není to sice pravidlo, ale Vaše výhoda je, že původní prs velký nebyl a u těchto drobnějších prsů změny nebývají velké. Mám tedy za to, že se nemusíte ničeho bát.
Kojit můžete zcela normálně, přítomnost implantátu nijak funkci prsu neovlivňuje, to nemějte strach.
Jediné co doporučuji každé ženě je jednou za rok podstoupit kontrolu sonografickým vyšetřením, které zhodnotí stav žlázy i vlastního implantátu. Není to nic náročného a prs je pod "kontrolou". Aby však mělo vyšetření nějakou výtěžnost, doporučuji kontrolu na pracovišti, které je dobře vybavené a zvyklé ženy po augmentaci vyšetřovat. Spolupracuji proto s MUDr.P.Neprašovou (www.mammax.cz, +420777163359), která sleduje řadu žen, které jsem operoval a myslím si, že velice dobře.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


Modelace prsou

(příspěvek číslo: 3518)
dne: 12.09.2016

Dobrý den pane doktore,

je mi 48 let a mám po redukční dietě pokleslá prsa a povislé břicho. Ráda bych podstoupila modelaci prsou, kdy mě hlavně zajímá přibližná doba rekonvalescence. Dále bych chtěla vědět, jestli je možné zároveň při jedné narkóze provést i abdominoplastiku a také jaká by byla´cca doba rekonvalescence ? Nebo je lepší provést každou operaci zvlášť ?

Děkuji za odpověď ENO

Dobrý den,
operace přední stěny břišní a prsů jsou po větších redukcích tělesné hmotnosti velice časté. Není problém je povést, ale nikoli v jedné době, doporučuji operovat ve dvou dobách, aby zátěž nebyla příliš veliká.
Rekonvalescence trvá obvykle 2 týdny, po této době je možné provádět lehké fyzické práce a pracovat v kanceláři.
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastika prstu

(příspěvek číslo: 3517)
dne: 06.09.2016

Dobrý den,

mám dotaz ohledně plastiky prstu. Před pár lety jsem měla úraz, při kterém jsem si rozdrtila téměř všechny prsty. Kosti srostly, všechny prsty vypadají jako dříve, až na prostředníček, který se zdeformoval. Je placatý, trochu křivý a nehet na něm také poničený. Je zcela funkční, jde mi jen o estetiku. Pokud by byla nějaká možnost aby prst vypadal jako dříve, prosím napište, co bych musela absolvovat. Na chirurgii mi jen řekli, že poničený nehet by mi mohli strhnout a doufat, že naroste nový a hezčí.

Děkuji Vám předem za odpověď.

S pozdravem Markéta

Dobrý den,
těžko na tomto místě soudit, možná by nějaký drobnější výkon mohl tvar prstu zlepšit. Asi by bylo rozumné, kdybyste mě někdy navštivila. Musísme se podívat jaké máme možnosti, ovšem priorita je zachování plné funkce prstu.
Hezký den !
T.Kydlíčeik


Bolest jednoho prsu po augmentaci

(příspěvek číslo: 3516)
dne: 31.08.2016

Dobrý den,
obracím se s problémem -v lednu 2014 jsem byla na augmentaci pod sval, 420 + 390ml nagor. 5 měsíců po operaci mě začalo bolet levé prso(to větší), nejprve diagnostikována mastodynie a antib, po dalším měsíci opět antibiotika, sono nález negativní, pouze dvě malé cysty 3x5ml. Prso ale neustále bolí, nejvíce okolo bradavky, kde je na dotek necitlivé, někdy bolest celého prsu, pálení, mám pocit brnění do levé ruky. Operatér problém po sonu, které vyloučilo rupturu i kapsulaci neřeší. Bolest je neustálá, nevázaná na cyklus, beru HA, je mi 48 let. Děkuji za odpověď

Dobrý den,
těžko soudit, kde je ukrytá příčina. Napadá mě neurodystrofie, čili potíže vycházející zn periferních nervových zakončení, ale těžko na tomto místě soudit. Určitě by bylo vhodné sonografické vyšetření zopakovat a přesvědčit se, že se kapsulace skutečně nevytváří a dočasně Vám ulevit nějakou vhodnou medikací. Ale je prakticky nemožné bez podrobnější znalosti okolností se na tomto místě vyjádřit.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jizva po operaci lokte

(příspěvek číslo: 3515)
dne: 25.08.2016

Dobrý den,
v lednu jsem měla úraz a musela jsem na operaci lokte a tepny. Po operaci mi zůstali dvě dlouhé a opravdu nehezké jizvy. Jsou celkem široké a a vystouplé.
Chtěla jsem se zeptat, zda by se s nimi dalo něco dělat? Popřípadě jaké dny v jaké hodiny bych mohla přijít na konzultaci?
Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den,
jizvy mohou představovat opravdový problém. Určitě nejlepší ale bude, když mě někdy navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve Fakultní nemocnici Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< 2 / 131 > >>