Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Úprava nosu

(příspěvek číslo: 1048)
dne: 12.02. 2007

Vážený pane doktore,
je mi skoro 41 let, mám ukázkový orlí nos a již delší dobu uvažuji o tom, že bych postoupila plastickou úpravu nosu. Zajímalo by mi, zda můj věk má nějaký negativní vliv na průběh a výsledek zákroku. Zda i v tomto věku zákrok doporučujete. Dále bych ráda věděla, kdy by bylo možné si s Vámi domluvit konzultaci. Jsem z Plzně a přizpůsobím se.
Děkuji za opověď.

Dobrý den !
Děkuji za důvěru ! Váš věk není překážkou, to se určitě nebojte. Konzultace je ale nezbytná, protože informací, které vědět musíte je velké množství. Kontaktujte mě na mobil. č. 603 838 838, či na kydlicek@fnplzen.cz a nějak to zvládneme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Operace horních víček

(příspěvek číslo: 1047)
dne: 12.02. 2007

Dobrý den, chtěla bych si nechat odstranit nadměrnou kůži na horních víčkách. Trpím ale onemocněním SLE, systémový lupus. Je možné při této chorobě operaci provést? Jaká rizika by takový zákrok vzhledem k onemocnění přicházela v úvahu?

Dobrý den !
Děkuji za mail. Myslím, že Vaše onemocnění by nemuselo být zásadní překážkou operaci horních víček. Podmínkou je vyjádření vašeho ošetřujícího lékaře a pokud tento ( asi obvykle revmatolog ) nemá námit, pak by to možné bylo. Samozřejmě, toto onemocnění může mít negativní vliv na hojení, ale také nemusí. Během konzultace je to nutné důkladně zvážit a probrat, ale možné by to bylo.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


modelovanie a implantaty prs.

(příspěvek číslo: 1046)
dne: 12.02. 2007

dobry den.chcem sa opytat co je to vlastne modelovanie psr?pouzivaju sa pri tom aj implantaty?dakjem za odpoved

Dobrý den !
Modelace prsu je jeho přetvarování. Jedná se obvykle o ženy s prsy pokleslými, "povolenými", zejména po kojení a modelace prsu vrací žádaný tvar. Pokud si žena přeje se změnou tvaru i prs zvětšit, pak k tomu můžeme implantát použít.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Břicho

(příspěvek číslo: 1045)
dne: 9.02. 2007

Pane doktore, jsem již po dvou operacích hiátové hernie a břišní kýly. Teď mám určenou diagnózu- diastáza přímých svalů břišních-recidiva.Chci se zeptat, zda-li jde zkombinovat u vás při jedné narkóze opravu mých rozesoupených svalů, aby mě již nechytaly křeče do břicha a zároveň to rozřezané, boulovaté a povolené břicho nějak zpevnit, či odsát. Jde-li toto zkombinovat s pojiš´tovnou a nějakou mojí úhradou.
Děkuji za radu.Jana slámová

Dobrý den !
Začal bych od konce. Ano, lze zkombinovat estetickou a zdravotní operaci přerdní stěny břišní, je možné diastázu přímých svalů břišních uzavřít, i když se jedná o recidivu, je si nejsem jistý, že bolesti, o kterých se zmiňujete jsou touto diastázou způsobeny a že pak ustanou. To vážně nevím... Je nutné Vás ovšem vyšetřit, vše důkladně zvážit, ale tak to udělat možné určitě je.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastická chirurgie ?

(příspěvek číslo: 1044)
dne: 8.02. 2007

Dobrý den pane doktore,

1) v poslední době jsem uvažoval o tom, co vlastně plastická chirurgie dokáže, kde jsou její hranice. Chtěl jsem si dát „nastřelit“ něco vlasů do počínajících koutů (pokud vim vlasové transplantace rovnez provadi plasticky chirurg). Díky známé lékařce jsem měl možnost vidět několik lidí, co transplantaci podstoupili (nejuznavanejsi české kliniky Gho..), estetický výsledek byl opravdu HROZNY, vlasy jako nějaký řídký kartáček, no co Vám budu dlouze vypisovat, lépe by udělali dotyční, kdyby si hlavu oholili :D Proč to píši. Pan doktor Měšťák v jednom rozhovoru řekl, že plastická chirurgie dneška má omezení spíše etická, než-li technická. Při pohledu na kvalitu dnešních vlasových transplantací mám však dojem, že věta p. Měšťáka je spíše zbožným přáním. V cenících plastických chirurgů vidíme zákroky typu „liposukce“ a podobné kosmetické bonbónky, kdy okolí pacienta mnohdy ani nepozná, zda dotyčný operaci vůbec podstoupil. 2) Dokáže plastická chirurgie opravdu „tvořit a přetvořit“, tím myslím, dokáže pozměnit tvar lebky, vytvořit nos, který bude od nerozeznání od Pam Anderson nebo dokáže žehlit jenom mindráky na které jsou „šamani“ - psychologové bez antidepresiv krátcí (nepočítám pourazové zákroky) ? 3) Já coby odborník, nikoli však lékař, mohu si zaplatit například někde na internetu přístup na stránky pojednávající o možnostech a vývoji plastické chirurgie ?
Napsal jsem toho celkem dost, a proto pokud odpovíte, děkuji dvojnásobně.

Dobrý den !
Děkuji za obsáhlý dotaz, na který sice nelze odpovědět jednoduše, ale přesto se o to pokusím. Plastická estetická chirurgie je slovy Doc.Dr..Fahouna vlastně "chirurgií duše" a tak by se také měla brát. Klienta k lékaři přivádí rozpor mezi chtěným a stávajícím, mezi představou a realitou, který může být pociťován různě intenzivně a být zdrojem i velkých subjektivních potíží. Motivace ke změně a individuální představy se tedy s klientem musí velmi důkladně - opakuji velmi důkladně rozebrat, probrat, protože její pochopení je jedním z klíčů ke spokojenosti.Klienta je třeba pochopit. Z pozice třetí osoby nelze hodnotit zda to či ono "za to stálo", nebo zda to je či není "hezké", či vhodné. To nelze. O tom totiž rozhoduje jen a jen klient sám - o něj se jedná, o jeho psychiku, o jeho spokojenost. Jen tedy o něj kráčí. A v tom je právě ten problém, technicky lze zvládnout hodně ( rozhodně ale ne vše ), kruciální otázkou ale je, co to klientovi přinese dobrého, v čem a jak mu operace pomůže. Teprve, když se vše vezme do úvahy, můžeme přikročit k vlastní operaci a očekávat, že to klientovi prospěje a pomůže.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zdurene bradavky

(příspěvek číslo: 1043)
dne: 7.02. 2007

Dobry vecer, mam 17r som chalan a mam zdurene bradavky take vypuklejsie obe,napr ale ked mi je zima alebo si ich trocha stlacim tak su chvilku normalne ale potom sa zase vypuknu.dost mi to vadi.Co sa s tim da robit ? je to normalne ?da sa s tin nieco spravit aj bez lekarskeho zakroku .? dakujem za odpoved.

Dobrý den !
Obávám se, že Vás zklamu. Pokud lze něco s bradavkami činit, pak se vždy jedná o operaci a tu bych vzhledem k předpokládanému kojení odložil až na později. Operační výkon by sice Váš problém vyřešil, avšak nemohla byste později kojit, což by asi byla škoda.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odstranění znamének

(příspěvek číslo: 1042)
dne: 7.02. 2007

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli by bylo možné odstanit znaménka(pihy) laserem. Mám jich poměrně velké množství, některé pihy jsou velké velikosti. Mnohokrát jsem již byla na chirirgickém odstranění ( řezání), ale mám po tom nevzhledné jizvy a proto bych chtěla zvolit jinou možnost.
Všechny výsledeky z histologie dopadli dobře vždy se jednalo o névus.
Moje kožní lékařka odstaňuje některé typy znamének laserem, ale mě bylo řečeno, že mi tyto znaménka laserem odstranit nelze, protože jsou pigmentová.
Existuje více typů laserů???
Děkuji

Dobrý den !
Laserem odstranit pigmentové útvary lze jen potud, pokud to kožní lékař vysloveně doporučí. On má hlavní slovo, ostatní je již "řemeslná" práce. Pokud se vyjádří negativně, není vhodné jej nerespektovat. Laserů je více typů, ale pro tyto účely je vyhrazen laser s takovou energií paprsku, která se nejvíce vstřebává v právě v hnědém pigmentu pigmentotvorných buněk.
Já osobně si myslím, že absolutní přednost má klasická chirurgická léčba, i když je třeba vykoupená jizvami. Považuji ji z několika důvodů za bezpečnější.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


nos

(příspěvek číslo: 1041)
dne: 7.02. 2007

Dobrý den,
celý život nejsem spokojena se svým nosem. V jeho horní části mám velmi široké kosti. Je možné s tím něco dělat?
Předem děkuji

Dobrý den!
Ano, tvar a velikost nosu ovlivnit lze. V úvahu přichází pouze kompletní operace nosu, čili rinoplastika, ale možné to je.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


PLASTIKA

(příspěvek číslo: 1040)
dne: 6.02. 2007

DOBRY DEN PANE DOKTORE, CHTEL BYCH SE ZEPTAT JESLI SE DAJI ODSTRANIT TMAVE KRUHY POD OCIMA A TMAVA VICKA

Dobrý den !
Operací víček ne, textura a kolorit kůže by se snad dal ovlivnit laserovým refreshingem, ale operací ne. Je mí líto.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


povadla prsa

(příspěvek číslo: 1039)
dne: 6.02. 2007

dobry den pane doktore,
mam maly problem s mymi prsy. mam pekne formovana D, ale jsou jaksi spadla dolu, tak nevim jestli tato operace vubec existuje. nechci je modelovat ani nijak upravovat, jen bych je chtela 'povytahnout' aby nevisely. Dekuji za odpoved pane doktore.

Dobrý den !
Pokud jsem Váš dotaz pochopil správně, máte poklesé prsy a pak jediná možnost je modelace. Je mi líto, ale bez operace se úprava tvaru provést nedá.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


Boule pod kůží

(příspěvek číslo: 1038)
dne: 5.02. 2007

Dobrý den pane doktore,
chtěl bych se zeptat na pár věcí. Mám na loktech a na břiše pod kůží malé boule, zjišťoval jsem na internetu že to jsou pravděpodobně lipomy. Pane doktore, mohl byste mi prosím vás přesněji objasnit o co se jedná? A jak moc je to vážné? Zda - li mám navštívit lékaře a jakého. Děkuji JG

Dobrý den !
Ano, správně, jedná se o mnohočetné lipomy, tedy tzv. lipomatózu. Její příčina není jasná, snad se jedná o geneticky vázaný stav a vážné to není, nepředstavuje to pro Vás žádné nebezpečí, spíše to je zdroj kosmetického diskomfortu a občas mohou způsobovat i bolestivé pocity. Lékaři byste se ukázat měl, Vašemu praktickému asi nejdříve a spolu pak můžete zvážit další postup - možné odstanění těch nejvíce obtěžujících lipomů.
Hezký večwer !
Dr.kydlíček


asymetrie po augmentaci

(příspěvek číslo: 1037)
dne: 5.02. 2007

Dobrý den, jsem dva měsíce po zvětšení prsů, nejsem ale spokojena, protože mám jedno prso asi o 1,5 cm níž než to druhé. Pan doktor mi dal stahovací pás a podprsenku s kosticemi a řekl mi, že by se to mělo upravit , a když ne - provede prý zákrok v lokální anestezii a vše upraví.Říkal, že silikon nám sjel o něco níž. Dá se to opravdu upravit ? a jakým způsobem.Strašně jsem se na nová prsa těšila a teď mám zase mindrák jiný.
Děkuji za odpověď H.P.

Dobrý den !
Korekce možná je,žádný strach. Při posuzování stavu je pak nutné vzít i v úvahu předoperační nález, tedy uložení prsů na hrudníku, tvar prsů apod. Pokud je asymetrie dána změnou uložení implantátu, což se v průběhu hojení občas stává, pak se obvykle léčba zahajuje právě elasrickým prsním pásem a pokud tento postup v průběhu několika měsíců úspěšný není, pak je možné zvážit operaci. Ovšem, každý člověk je trošku jiný, takže Váš lékař společně s Vámi musí situaci zvážit a najít individuálně optimální postup. Nebuďte smutná, vša dopadne dobře, uvidíte.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


HRUDNÍK

(příspěvek číslo: 1036)
dne: 3.02. 2007

DOBRÝ DEN,CHTĚL BYCH SE ZEPTAT,ZDA JE MOŽNÁ PLASTIKA VPADLÉHO HRUDNÍHO KOŠE.DĚKUJI

Dobrý den !
Ano, jde, ovšem záleží na míře deformity, ta předučí i metodu.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


tumescentní liposukce

(příspěvek číslo: 1035)
dne: 2.02. 2007

Vážený pane doktore, zajímal by mě rozdíl mezi jednotlivými typy liposukcí, které uvádíte v úvodu Vašich stránek, více jsem se zajímala o liposukci tumescentí, u které údajně je menší riziko komplikací/krvácení, otoky-díky obsahu adrenalinu a lok. anestetika v tum. roztoku/.Obzvláště by mě zajímala bolestivost odsátých oblastí bezprostředně po zákroku-rychlost rekonvalescence po tum. liposukci zevních stehen a hyždí,náročnost pooperační rehabilitace/masáže, lymfodrenáže.../.Děkuji za odpověďˇ Zuzana

Dobrý den !
Prakticky neznám nikoho, kdo by při liposukci nepoužíval pomocný roztok a tím neprováděl tumescentní metodu. Je to rutinní praxe a rozdíly jsou pouze v množství a občas ve složení onoho roztoku. Já tumescentní metodu používám zcela běžně. Co se týče vašich ostatních dotazů, ty poněkud přesahují možnosti tohoto fóra. Bylo by spíše vhodné se sejít a vše důkladně probrat. Taková konzultace pak zabere i hodinu.
Hezký večer !
Dr.kydlíček


Odstáté uši

(příspěvek číslo: 1034)
dne: 2.02. 2007

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se při přišívání uší musí oholit vlasy okolo uší, pokud je nemám narostlé blízko u uší. Děkuji za odpověď

Dobrý den !
Ne, nutné to není, vlasy se nestříhají.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


Operace

(příspěvek číslo: 1033)
dne: 1.02. 2007

Dobrý den!Jsem po operaci jizvy.Doktor operoval jenom jednu část této jizvy.Za jak dlouho je možné operovat dlouho je možné operovat i druhou část jizvy?Předem děkuji za odpověď a přeji mnoho štěstí!

Dobrý den !
Pokud se odstranila jen část jizvy, což se z různých důvodů dělá, pak o odstupu další operace rozhoduje především hojení, typ jizvění, tedy místní podmínky. Pokud vše probíhá jak má, pak já považuji za minimální odstup mezi oběma výkony 6 měsíců.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


pigmentová skvrna

(příspěvek číslo: 1032)
dne: 30.01. 2007

Dobrý den, již od narození mám na obličeji od ucha ke koutku úst pigmentovou skvrnu. Zajímalo by mě, zda-li je možné ji nějak odstranit (ať již operativně nebo kosmetickým přípravkem) nebo alespoň zmenšit či zesvětlit.
Děkuji za odpověď.
Přeji hezký den!
Hanka Ch.

Dobrý den !
Asi ano, ale nejdříve je nutné navštívit kožního lékaře, od kterého jetřeba získat vyjádření ohledně typu pigmentového útvaru. Výběr metody se bude řídit tímto vyjádřením.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


JIZVA

(příspěvek číslo: 1031)
dne: 30.01. 2007

Dobry den pane doktore.
Jmenuji se Olina Vilimkova 23let. a mam problem s 16 let starou jizvou.Je to jizva po operaci slepeho streva.V lekar.
zprave je napsano ze je to jizva se stehovou pisteli.Po operaci jsem s jizvou mela jeste problemy.Jde mi o to ze to nevypada dobre, jizva je hluboko propadla.Zeptam se tedy jestli to pujde nejak upravit a jestli tyto operace hradi pojistovna. Predem vam moc dekuji za odpoved. O.VILIMKOVA TACHOV

Dobrý den !
O tom, zda korekci jizvy uhradi zdravotní pojišťovna rozhoduje morfologie jizvy. Pokud lze jizvu hodnotit jako jizevnatou deformitu ( a to není každá jizva ), pak ano. Technicky to problém není. Z výše uvedeného ale vyplývá, že vyšetření a posouzení stavu je nutné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


BIO-ALCAMID

(příspěvek číslo: 1030)
dne: 30.01. 2007

Dobrý den, chci se Vás zeptat na názor zvětšení rtů bio-alcamidem. Dočetla jsem se, že je to trvalý filler, který se dá případně odstranit.
Provádíte tento zárkok?A jestli ano jaká je přibližně cena.
Děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Já osobně se držím doporučení společnosti EQUAM, která se věnuje podobné problematice ( tedy tkáňovým výplním, implantátům apod ). Jedná se o mezistátní, t.č. mezikontinentální organizaci, ve které se soustřeďuje velké množství informací, ze kterých pak plynou jistá doporučení a závěry. Poslední zasedání bylo v srpnu 2006 v bavorském Regensburgu a jasně z něho vyplynulo, že nejlepším fillerem je vlastní tuková tkáň a některé preparáty kyseliny hyaluronové. Neříkám, že jiné preparáty jsou špatné nebo škodlivé, nikoli, spíše se orientuji v duchu zmíněného doporučení. Je to moje individuální volba, proto s Bio-Alcamidem zkušenosti nemám.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 1029)
dne: 30.01. 2007

Dobrý den, chtěla bych podstoupit liposukci břicha. Je mi 22 let a at cvicim jak chci, nemohu se tukovych polstarku zbavit. Svaly mam pevne, ale co je mi to platne, kdyz je na nich tukova vrstva. Chtela cych se Vas zeptat, kolik by takova operace stala a jak dlouho trva rekonvalescence. Dekuji za odpoved a take chvalim Vase e-konzultace.

Dobrý den !
Děkuji za mail. Pokud se jedná o liposukci tukových polštářů přední plochy břišní a boků u jinak štíhlé a vysportované postavy v celkové anestézii za jedno denní hospitalizace, pak bych cenu odhadoval na 23 - 25.000,-Kč včetně elast. prádla. Rekonvalescence by nebyla dlouhá - kancelářská práce by byla možná po týdnu, lehký fyzická za 2 týdny, těžká pak za 3. Plná velká sportovní a pracovní zátěž pak za 2 měsíce. Na tomto místě bych jen poznamenal, že každý z nás má piněkud odlišné know-how, tedy jiný kolega by Vám řekl poněkud jiné informace, ale já to vidím takto.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zmenseni bradavek

(příspěvek číslo: 1028)
dne: 30.01. 2007

Dobry den,
chtel sem se puze informovat kolik by stála operace na zmensení bradavek. Jsem muž je mi 22 a mam zvětšené obě bradavky a chtěl bych si je nechat zmenšit. Z toho důvodu vás žádám jestli by ste mi nemohl uvést předběžnou cenu. Předem děkuji.

Dobrý den !
Nejedná se o rozsáhlý výkon, obvykle se provádí v místním umrtvení a ambulantně. Cenu bych odhadoval na 4.000,-Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Antispamová ochrana

(příspěvek číslo: 1027)
dne: 29.01. 2007

Těší nás Váš zájem o elektronické konzultace. Bohužel v souvislosti s touto službou, se v poslední době začaly stále častěji objevovat tzv. spam příspěvky odkazující zpravidla na erotické stránky.

Byli jsme proto nuceni zavést jednoduchou antispam ochranu při zápisu příspěvků do databáze, která Vás doufáme nebude příliš obtěžovat a přesto zabrání spamovacím robotům vkládat takovéto příspěvky.

Webmaster


orgazmus

(příspěvek číslo: 1026)
dne: 28.01. 2007

pane doktore chci se poradit zazila jsem pri styku velky orgazmus s muzem,ktery me vzrusuje,ale po orgazmu jsme objevily kapky krve .muze to byt z toho duvodu ze jsem kazdym dnem ocekavala prichod menstruace nebo cim to mohlo byt zpusobene,pri moceni po styku jsem citila bolest.

Dobrý den !
Nejsem asi ten správný odborník, jedná se spíše o problematiku, patřící kolegům z gynekologie, nicméně mám za to, že příčiny stavu mohou být celkem dvě: buď pozvolný nástup menstruace, nebo se jedná o známky zhmoždění vchodu poševního, čemuž by i odpovídaly bolesti při močení. Pokud by ale potíže přetrvávaly nebo se zhoršovaly, bude nutné navštívit gynekologa.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


polanduv syndrom

(příspěvek číslo: 1025)
dne: 27.01. 2007

Vážený pane doktore,14.11.2OO6 se narodil mé dceři chlapeček d-49 cm,váha 3.17.Až týdnu propuštění z porodnice jsme zjistily,že na levé straně chybí bradavka+dvorec.Po návštěvě dětské lékařky nám bylo řečeno,že chybí s největší pravděpodobností i prsní sval.Dcera se synkem byli odesláni na genetiku do Prahy Motola,kde po vyplnění rodového genet.testu bylo konstatováno,že genetická vada to není/dcera,které je 32 let,absolvovala i odběr plodové vody,z důvodů pouze 2 artérií v pupečníku.Testy byly v pořádku/.Závěr byl,že s největší pravděpodobností se jedná o následek prodělané nějaké virozy v těhotenství.Dále nemohli s určitostí říci prognozu pro chlapečka a na kontrolu je objednali až za rok.Od Vás bych laskavě potřebovala poradit,zda by nebyla vhodná nějaká fyzioterapie,cvičení a zda je možnost,plastickou chirurgií řešit tento handicap.
Nesmírně Vám budu vděčna,za radu,ale každý lékař řekne,že se stím nikdy nesetkal,až první dcera,která žije l8 let v Holansku,nám sdělila,že se zžejmě jedná o Polandův syndrom.
Děkuji předem

Dobrý den !
Děkuji za dotaz. Asi budete mít pravdu. Polandův syndrom by to být mohl, pokud se na tomto místě mohu vůbec takto vyjádřit. Jen krátké resumé: Jedná se vrozenou vývojovou vadu, poprvé popsanou studentem medicíny Polandem v r. 1841 v Londýně, různě postihující obvykle polovinu hrudníku, ale i třeba rameno a příslušnou horní končetinu, někdy se sdružující i s jinými vývojovými vadami; bývá jednostarnný, vzácně oboustranný a postihuje obě pohlaví. Jeho klinický obraz může být různorodý,individuální, vždy se ale týká vývoje žeberní stěny hrudníku, svalů jako např. velkého a malého prsního svalu, mezižeberních svalů atd., ale i kůže a podkoží, které bývají zeslabeny. Postižen je i aerolomammilární komplex, tedy dvorec a bradavka, které bývají nedostatečně vyvinuté a uložené nefyziologicky. Syndrom se projevuje vždy různě intenzivně a jeho četnost např. v jižní Americe je odhadována na 1/30000 novorozenců, tedy velmi nízká. Tolik teorie. K tomu, abych se vyjádřil by bylo třeba dítě vyšetřit, teprve pak je možné se i vyjádřit k případné léčbě. Myslím si ale, že není vhodné se do operování pouštět v dětském věku, jenže - bez vyšetření bych Vás mohl opravdu mylně informovat, takže máte-li zájem o spolupráci, bude nutné si domluvit schůzku.
Hezkýden !
Dr.kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 1017)
dne: 26.01. 2007

Vážený pane doktore, napřed bych vám chtěla moc poděkovat za vaše e-Konzultace, je to úžasná služba, určitě vás stojí spoustu času, ale velice ji oceňuji. A teď k dotazu: Vždy jsem měla perfektní štíhlou postavu, v poslední době mě ale moc trápí, že se mi nohy od kolen nahoru obalily trochu tukem, problém je hlavně vnitřní strana stehen a tukové polšářky nad koleny, ubrat bych ale chtěla i na vnější straně stehen a možná i na zadečku. Cvičení nepomáhá, ale není moc intenzivní, nemám pevnou vůli se přinutit cvičit. Ráda bych podstoupila liposukci a ctěla bych se zeptat, kolik by přibližně stála, jak dlouho se na zákrok čeká a za jak dlouho po něm budu fit tak, abych mohl normálně fungovat ve fyzicky náročnější práci - časté obchůzky,neustálý spěch někam, hodně toho denně naběhám. Zajímá mne také, jestli je nutná pracovní neschopnost a jak dlouhá, případně jak dlouho po zákroku přetrvávají bolesti. Pro úplnost uvádím, že mi je 32 let. Ještě jedno vám moc děkuji za vaši skvělou poradnu. Markéta

Dobrý den !
Děkuji za mail ! Pokud jsem vše správně pochopil, Jste mladá a štíhlá a Vás trápí mírná tuková adipozita stehen. Správně Jste poznamenala, že cvičení nemá na tukové polštáře žádný vliv a pokud něco, pak liposukce je řešením. Rozhodně by bylo vhodné se sejít, vše společně probrat, protože jak se zdá Jste pracovně vytížená a čas je pro Vás důležitý. Současně s řadou dalších momentů bychom upřesnili i cenu, kterou bych nyní odhadoval na 23.000 - 25.000,-Kč komplet ( tedy včetně hospitalizace a elast. prádla ). 4ekací doba se pohybuje mezi 1 - 2 měsíci, ale musím opět zdůraznit - toto jsou jen velmi všeobecné informace, vše bychom upřesnili při osobním setkání.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 97 / 130 > >>