Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


informace o operaci břišní stěny

(příspěvek číslo: 1103)
dne: 9.03. 2007

Ráda bych se iformovala o možnosti operace a vyztužení břišní stěny. Je mi 69 let, dříve učitelka tělesné výchovy/kromě jiného/. Po operaci zánětu appendixu loni v listopadu mám více vydutou levou polovinu břicha, Při kontrole v Praze na Karlově náměstí mi bylo řečeno, že je to již konečný výsledek, který se dá upravit jedině dietou. Zatím mám i méně cvičit, na lyže raději nejezdit. Začínám plavat, v plavkách je to vidět. Poradíte?
Olga Dašková, Praha

Dobrý den !
Nevím, zda-li myslíme teď oba stejný stav, ale mám za to, že ano. Pokud se tedy shodujeme, pak se skutečně jedná o okrskovité vyklenutí přední stěny břišní, které není způsobeno kýlou ani rozestupem svalů, ale poruchou inervace, tedy jakousi svalovou obrnou. Pokud se jedná o toto, pak je zde pomoc skutečně obtížná, ale třeba se pletu a jedná se o něco jiného. bylo by to třeba vidět a posoudit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


pigmentace

(příspěvek číslo: 1102)
dne: 8.03. 2007

Dobrý den,
mám dotaz ohledně pigmentace, teda vlastně nevím přesně, jestli se jedná o pigmentaci. Mám přes celou zadní část stehna hnědý flek, doktorka na kožním mi řekla, že je to znamínko a že se mám vyhýbat slunci. Ale docela mi to vadí, nemůžu si dát ani kraťase, abych si nepřipadala divně. Zkoušela jsem i solárium, ale stejně to šlo pořád vidět. Dá se to prosím nějak odstranit?
Děkuji za odpověď

Dobrý den !
Pokud o něčem, pak bych uvažoval o depigmentaci laserem, ale všechno má svůj háček. Za prvé se musí vyjádřit někdo, kdo s tímto typem laseru pracuje, zda je to technicky možné, za druhé by se měl vyjádřit kožní lékař, zda je to vůbec vhodné. Ne každý pigmentový útvar je totiž k laserové terapii vhodný. Bez důkladné konzultacre a pozitivního vyjádření kožního lékaře bych se do toho na vašem nepouštěl i kdyby to bylo technicky sebejednodušší.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Po operaci nosu

(příspěvek číslo: 1101)
dne: 8.03. 2007

Dobrý den,
jsem cca 4 měsíc po operaci nosu tvrdé části.
Udělala jsem si nedávno pár fotek (pro porovnání, dělám to skoro každý měsíc :-)) a tvar - hlavně špička, se mi zdá trošku jiná, horší. Tak mám z toho trošku smíšené pocity :-( Jinak masírovat, masíruju pořád (i když už ne tak vytrvale jako na začátku). Myslíte, že se mi tvar ještě změní ... mám na mysli, jestli ho budu mít zase užší - hlavně u té špičky? Děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Ještě nehodnotit a nefotit se ! :-) Nos po operaci prodělává řadu změn ( tkáň se musí konzolidovat ) a i když Jste 4 měsíce po operaci, je to příliš krátká doba na zhodnocení výsledku, věřte mi. Definitivní výsledek teprve přijde, ale později a postupně. Dříve jsem doporučoval vyčkat půl roku, nyní ale mluvím o roku. Tkáně nosu ještě "pracují", vždyť se jedná o poměrně rozsáhlý výkon. Fotky si nedělejte, to nemá smysl, v tom je rinoplastika pro klienta náročná. Ale nebojte, uvidíte, že vše dobře dopadne.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Drobné bílé váčky pod dolními víčky

(příspěvek číslo: 1100)
dne: 8.03. 2007

Dobrý den, mám dotaz ohledně odstranění drobných bílých váčků pod dolními víčky. Nejdou vymáčknout a nejsem si jistá, jakého jsou původu. Mám jich pod každým okem několik. Je mi 50 let, jsem zdravotní sestra a vím, že to není následek vysoké hladiny cholesterolu. Žádám vás tedy o radu, jak se těchto nevzhledných "bradaviček" zbavit. Zbytečně mi přidávají léta.

Dobrý den !
Někdy je sice hladina cholesterolu a krevních tuků v normě a přesto se tvoří tzv. xantelasmata. Myslím si tedy, že to xantelasmata budou a jedná se o nitrokožní usazeniny především cholesterolu. Odstranit je lze chirurgicky ( místní umrtvení, ambulantně ) a nebývá to nějaký zvláštní problém, pokud se nejedná o rozsáhlé, splývající plochy. Za některých okolností lze zvažovat i úhradu zdravotní pojišťovny.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Luděk

(příspěvek číslo: 1099)
dne: 7.03. 2007

S velikostí svého penisu jsem spokojený i když se u kamarádů najdou delší, takže Vám popřeji jen vše nejlepší k dnešnímu svátku.

:-)) Děkuji !!!


zvětšení lýtek

(příspěvek číslo: 1098)
dne: 7.03. 2007

dobrý den pane doktore.mám dodaz,je možné zvětšit lýtka?vím, že nejsem jediná s tímto problémem, ale zatím jsme nesehnaly kliniku, která by mám pomohla.děkuji za jakoukoli odpověd.

Dobrý den !
Zvětšení lýtek možné je silikonovými gelovými implantáty, jejichž velikost se musí volit individuálně a proto se také musí individuálně objednávat. Dělá se to, já tedy konkrétně ne a musím přiznat, že ani nevím kdo se tomu věnuje a má s tímto zkušenosti. Bohužel, neporadím Vám, je mi opravdu líto.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 1097)
dne: 6.03. 2007


Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat na zvětšení prsou pomocí alternativních metod. Ikdyž vím, že jako chirurg se v tomto oboru nespecializujete. Je mi 21 let a mám prsa č1, ale líbiliby se mi větší. Ovšem jen o 1 číslo. Není v tomto případě takový zásah jako implantáty zbytečný? Co si myslíte o transplantaci vlastní tukuvé tkáně? Děkují předem za odpověď.

Dobrý den !
Dnes je svrchovanou metodou zvětšení prsů silikonovými gelovými prsními implantáty zavedenými pod prsní žlázu nebo pod prsní sval. taková je současnost. Zvětšení přenesenou tukovou tkání se opustilo již před lety, protože se jednoznačně neosvědčilo. Ostatní metody, jako např. tobolky s rostlinnými extrakty, zaručeně bez vedlejších účinků, na které sem před časem kdesi narazil považuji za podvod. Je mi líto, ale pokud opravdu toužíte po větších prsech, budete se muset s operací smířit. Alespoň prozatím.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


implantáty

(příspěvek číslo: 1096)
dne: 6.03. 2007

Krásný dobrý den!
Jsou prsní implantáty vidět na RTG snímku? Děkuji za odpověď.
Zdraví Vás Vaše spokojená pacientka Martina.

Dobrý den !
Děkuji ! :-)) Ano. Při přehledním předozadním RTG snímku plic jsou implantáty vidět jako zastínění. Je vždy lépe to rentgenologovï oznámit, protože s tím při zhotovení a popisu snímku počítá.
Hezký den
Dr.Kydlíček


Zvětšení rtů

(příspěvek číslo: 1095)
dne: 5.03. 2007

Dobrý den, chci Vás poprosit pane doktore, zda by jste mi přiblížil jak se provádí zvětšení horního rtu, zda se zákrok provádí v celkové anestezii, jak dlouho zákrok trvá a jaká je orientační cena zákroku. Předem Vám děkuji za odpověď. Přeji samé spokojené pacientky.

Dobrý den !
Zvětšení rtů má dva momenty - zvětšení plochy retní čeveně a zvětšení objemu rtu. Abych byl upřímný, žádná z dostupných metod mě nijak moc neuspokojuje. Ta klasická je operační, kdy se v místním umrtvení manévrem nazývaným V-Y posun vysouvá sliznice vnitřní plochy rtu směrem ven a tak se doplní nedostatek retní červeně. Obvykle se tento manévr provádí na střední třetině horního rtu a pak, po pauze je možné doplnit tento manévr i v obou zevních třetinách rtu. Operace trvá okolo30 min, hojení asi týden, ale otoky okolo 14 dnů; konzolidace je však ještě o něco delší. Tímto se ale jen retní červeň rozšíří, většina klientek ale chce i zvětšení objemu a s zím bývá potíž...Používají se různé syntetické a polosyntetické materiály, vlastní truková tkáň apod., ale žádná metoda není svrchovaně nejlepší... Já osobně tyto operace rtů nemám moc rád, protože ruší přirozenou a velmi jemnou konturu rtů. Cena operace v místním umrtvení činí 8.000,-Kč
Hezký den !


Miniliposukce

(příspěvek číslo: 1094)
dne: 5.03. 2007

Dobrý den, chtela jsem se zeptat na zakrok "miniliposukce", ktera se udajne provadi ambulantne. V jake cenove relaci se pohybuje? Dale me zajima jestli by jsem tento zakrok mohla podstoupit i v pripade, ze uzivam Warfarin (5mg denne) Dva roky zpet jsem prodelala cevni mozkovou prihodu v dusledku uzivani hormonalni antikoncepce Harmonet. Warfarin zatim uzivam, jelikoz zatim stale na zaklade krevnich testu neni jistota, je li porucha krevni srazlivosti vrozena nebo byla jen vyprovokovana uzivanim antikoncepce. Je mi 26 let a mozkovou prihodu jsem prodelala rok po porodu. Do te doby jsem nemela zadne zdravotni potize. Je mozne provest miniliposukci v mem pripade nebo to sebou nese nejaka rizika. Jsem detska zdravotni sestra, o teto problematice toho zatim mnoho nevim. Dekuji vam za odpoved.

Dobrý den !
Zřejmě máte na mysli liposukci menšího rozsahu. Takovou operaci lze provést i v místním umrtvení a na některých pracovištích i v celkovém. Já osobně bych ale u klientky s anamnézou mozkové cévní příhody, ať už jakéhokoliv původu, byl nesmírně opatrný. Zvažoval bych zejména indikaci - oprávněnost operace, chtěl bych vyjádření internisty ( včetně vyjádření k možné poruše krevní srážlivosti ), léčba Warfarinem by se musela ukončit a krevní srážlivost normalizovat. Každopádně opatrnosti by ve Vašem případě nikdy nezbývalo. Proto bych uvažoval hlavně o operaci v místním umrtvení a pokud v celkovém, tak rozhodně ne jako jednodenní výkon.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


informace

(příspěvek číslo: 1093)
dne: 5.03. 2007

Přeji krásný den pane doktore. Chtela jsem se zeptat na odstranění přebytku na vnitřní straně stehen. Během jednoho roku jsem zhubla 25 kg. Chodím pravidelně cvičit 3 krát týdně na aerobic a posilování, ale bohužel mi pořád kůže na vnitřnísh stehnech a břiše visí. Nevím zda se to dá ještě zlepšit cvičením a nebo jen nějakým zákrokem. Je mi ale už 40 let, tak nevím jestli se provádí zákroky i v tomhle vyšším věku, jestli ještě je kuže dostatečně elastická aby se dostala do požadovaného tvaru.Je mi jasné, že je nutná konzultace, ale prosím alespon o předběžnou informaci.Děkuji.Iveta Bogorova

Dobrý den !
Teď jsem málem omdlel... :-) O jakém vyšším věku to píšete? :-) Vždyť 40 let není žádný věk a operaci, o které se zmiňujete můžeme klidně provést, žádný strach ! Rozhodují o tom především anatomické poměry a celkový zdravotní stav a pokud obojí bude příznivé, tak to není žádný problém. Po takové redukci tělesné hmotnosti to je časté. Od cvičení ale nelze očekávat nějaký vliv na kožní elasticitu, to jsou dvě odlišné věci.Ale jak správně píšete, konzultace je nezbytná.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


vrásky nad horním rtem

(příspěvek číslo: 1092)
dne: 4.03. 2007

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje jiná možnost odstraněné vrásek na horním rtem než výplní.
Výplň jako taková se musí neustále doplňovat, jak je to s laserem? Je to vhodné a jaká je přibližná cena, děkuji za Vaši Odpověď

Dobrý den !
Jemné vrásky rtů by se laserem řešit mohly, s hlubokými je to již horší. Každopádně bych asi o laseru uvažoval jako o prvním možném řešení, ale ani ten není natrvalo. Cenu Vám ale neřeknu, aktivně se laserové chirurgii nevěnuji, takže bych Vás odkázal na nějaké laserové pracoviště, kde by Vás určitě rádi informovali podrobněji.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 1091)
dne: 3.03. 2007

Dobry den,
nedavno jsem se docetla na internetu o zvetseni prsou pomoci kmenovych bunek a tuku pacientky, pry se toto zvetseni poprsi provadi jiz nejen v Japonsku, ale i v Nemecku. Chtela bych se zeptat, co je na tom pravdy a zda-li se pripadne bude tato metoda vyuzivat v CR? Dekuji

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6354451.stm
Hanka

Dobrý den !
Abych byl upřímný neslyšel jsem o tom, ale nijak mě to nepřekvapuje. Zkouší se ledacos, aby se vyhnulo cizímu materiálu, ale jen otázka kmenových buněk je natolik složitá, že pochybuji, že se někdy v brzké budoucnosti tato metoda stane rutinním postupem.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zvětšení poprsí

(příspěvek číslo: 1090)
dne: 2.03. 2007

Dobrý den. Už 4 roky mě trápí malá prsa a uvažuji o zvětšení pomocí implantátů.. Slyšela jsem, že implantáty se musí po nějaké době vyměňovat. Co je na tom pravdy? A také by mě zajímalo jestli je na omak poznat rozdíl od prsů nezvětšených.. Děkuji za odpověď. Falinn

Dobrý den !
Žádný materiál a operační výsledek nemá neomezenou trvanlivost, co se týče implantátů já osobně zastávám názor, že pokud prsy klientce vyhovují, nečiní potíže, při pravidelných kontrolách sonografem implantát nejeví známky porušení celistvosti a vše je tedy v pořádku, není nutné nic měnit- Já osobně dávám implantáty ženhám již dlouho a žádné jsem zatím plánovaně neměnil. Nikde také žádný výrobce podobný interval neuvádí, takže je nutné postupovat přísně individuálně. Pokud je žena normostenická, tedy běžné fyzické konstituce, implantáty jsou co do velikosti zvoleny přiměřeně pak pohmat prsů se nijak neliší od prsů neoperovaných. Samozřejmě, pokud budete chtít implantát najít pohmatem, tak ho najdete, ale při běžném kontaktu rozdíl nápadný není.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace lejzrem

(příspěvek číslo: 1089)
dne: 2.03. 2007

dobrý den,mám menší jizvičku po odstranění předkožky na penisu,slyšel jse,že je možné jizvy vyhlazovat pomocí lejzru,je to možné i na tak citlivé m místě?Děkuji za odpověd.

Dobrý den !
Jizva nikdy nikde nezmizí, není možné ji "vymazat", vyhladit do ztracena. Je možné ale nahradit jizvu kosmeticky nevyhovující, či jizvu činící funkční problémy jinou jizvou, která takové potíže činit nebude, ale nějaká jizva přítomna v daném místě bude vždy. Laser je jen jedna z metod, kterou je za určitých okolností možno provést.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


REKONSTRUKCE PRSU

(příspěvek číslo: 1088)
dne: 2.03. 2007

Přeji krásný březnový den, pane doktore,
jsem po ablaci prsu,delší dobu po ukončení léčby a začínám se poohlížet po rekonstrukci prsu.Setkala jsem se i s názorem odborníka,který tvrdí,že stoprocentně ví,že nebudu spokojena s výsledkem /ne snad pro mou povahu/.Podotýkám,že druhé se mi zmenšilo na velikost č.1.
Děluji za názor.

Dobrý den !
Situace okolo rekonstrukce prsu je poměrně složitá, ale protože tyto výkony se provádějí a jejich četnost naštěstí vzrůstá je vidět, že řešitelná. Je nutné se seznámit s názorem Vašeho ošetřujícího onkologa, s anatomickými poměry a Vaším přáním a představami. Pak teprve je možné rozhodnout o metodě. Na tomto místě bych se asi více nejadřoval, ale rozhodně bzch Vám doporučil se o možnost rekonstrukce prsu zajímatn dále, nejlépe návštěvou nějakého pracoviště, které se tímto zabývá.
Hezký večer a držím palce !
Dr.Kydlíček


mamografie?

(příspěvek číslo: 1087)
dne: 1.03. 2007

Dobrý den, zajímalo by me, jaká je nejlepší zobrazovací metoda na prsy s implantáty. Děkuji

Dobrý den !
Teď Vám přesně nerozumím. Pokud se ptáte na metody vyšetřování prsu s implantáty z důvodů pravidelného mammologického sledování, pak je prsy možné vyšetřovat sonograficky ( USG ) i mammograficky jako prsy neoperované. Pokud se ptáte na nejlepší zobrazovací metodu zaměřenou čistě na implantáty, např. v případě podezření na prasknutí implantátu, pak se mi nejlépe osvědčila nukleární magnetická rezonance ( NMR ). Pokud je ale cílem vyšetření jen běžní kontrola, pak opět vystačí sonografie.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 1086)
dne: 1.03. 2007

dobrý den
mám malinký dotaz na vás.Stalo se to že mám jedno prso větší a to druhé menší o 2 čísla a mám strach že mě už nikdy nenaroste tak jak by mělo .Co vy jako doktor by jste na to řekl
předem Děkuji za odpověd katka

Dobrý den !
Jedná se asymetrii, kdy je jeden prs je z nejasného důvodu výrazně menší než druhý. Jistá míra asymetrie je běžná, když je však rozdíl výrazný a nápadný, stává se problémem a lze to považovat za vrozenou vadu. Řešení takového stavu je vždy individuální, záleží na velikosti rozdílu objemů, na tvaru obou prsů apod. Důležité však je, že stav řešení má a není nutné a ani vhodné s ním nějak vyčkávat. Pokud je Vám více než 18 let a lze tedy předpokládat, že vývoj mléčných žláz a tedy i prsů je již ukončen, je možné se do řešení problému pustit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


korekce jizvy

(příspěvek číslo: 1085)
dne: 28.02. 2007

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na možnosti korekce jizvy, která vznikla po odstranění névu na levém prsu v roce 1996 (rána se špatně hojila a výsledek je rozlezlá jizva o velikosti 4x2cm). Jizva je stálé vybledné barvy, s menšími nerovnostmi. Bohužel je v oblasti dekoltu, takže nemůžu nosit výstřihy, dvoudílné plavky apod. Prosím poraďte, jak ji odstranit? Pomůže plastika, vyříznutí, laser...? Děkuji moc. Markéta

Dobrý den !
Nevím, zda-li Vás nezklamu, ale jizvu nikdy neodstraníte, maximálně jednu, třeba nevzhlednou, nahradíte jinou, kosmeticky přijatelnější. Všechny tkáně, kromě kosti se hojí jizvou, která je mikroskopicky ( a tím i pouhým okem ) trvale odlišná od okolní tkáně, více či méně. A o to tu jde - o míru odlišnosti od okolí, ale jizvu "vymazat" možné zatím není.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Operace prsou

(příspěvek číslo: 1084)
dne: 28.02. 2007

Dobrý den, je mi 22 let a již od puberty mám malá prsa. S přítelem jsme se již před delší dobou rozhodli pro zvětšení prsou, ale trápí mě problém, s kterým si lámu poslední dobou hlavu. Za pár let plánujeme miminko a já mám strach, aby mi prsa v době těhotenství a po nezměnily tvar. Také jsem četla, že by implantáty mohly způsobit problémy při kojení. Co je na tom pravdy? Chci se svého komplexu zbavit, ale zároveň nechci v budoucnu ohrozit naše miminko a mít nějaká povislá prsa. Předem děkuji za odpověď a přeji příjemný zbytek dne. S pozdravem Lili

Dobrý den !
Implantáty, ať již uložené pod mléčnou žlázou či pod svalem, nezpůsobují při kojení žádný problém, kojit lze zcela normálně, jako u neoperovaných prsů. Jiná otázka je ale, jaké změny na prsech po porodu a kojení proběhnou, protože i takto zvětšená prsa stárnou. Protože ale píšete, že máte prsy spíše menší, mám za to, že ani zde by nemusely nastat nějaké dramatické změny tvaru.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace břicha?

(příspěvek číslo: 1083)
dne: 28.02. 2007

Dobrý den pane doktore, ptám se jako manžel, protože mne trápí psychický stav mé manželky, po 2 dětech (obe císařským řezem) manželka poctivě cvičí, a má původních 50 kg, jeji postava se mi líbí, má jen vytahanější kůži na břiše, nemá ani velké břicho, pouze zvrásněné a vidím, jak se s tím trápí. můžete mi (nám) poradit, co je v tomto případě nejlepší? děkuji mnohokráte Libor

Dobrý den !
Myslím, že korekce kožnětukové vrstvy přední stěny břišní, abdominoplastika, by problém Vaší paní mohla vyřešit. Je tedy nutné se dostavit ke konzultaci na nějaké pracoviště, které se plastickou chirurgií zabývá. Po vyšetření je nutné vše důkladně probrat a zvážit a uvidíte, jak se Vaše paní rozhodne. Konzultace je ale nezbytná, informací, které musíte vědět je spousta. Bez osobního kontaktu to ale nepůjde.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Rhinoplastika

(příspěvek číslo: 1082)
dne: 27.02. 2007

Dobrý den, chci Vám pane doktore zpětně poděkovat. Před 6 měsíci jste mi dodal odvahu a doporučení na plast.chirur. v Brně na celkovou rhinoplastiku. A tím mi i pomohl od mého dlouholetého komplexu. Takže ještě jednou díky za vaše e-konzultace. A také vzkazuji všem, kdo mají podobný problém jako jsem měla já, ať se nebojí a zákrok podstoupí. Mějte se moc hezky.S pozdravem Katka


Rhinoplastika

(příspěvek číslo: 1081)
dne: 27.02. 2007

Dobrý den, chci Vám pane doktore zpětně poděkovat. Před 6 měsíci jste mi dodal odvahu a doporučení na plast.chirur. v Brně na celkovou rhinoplastiku. A tím mi i pomohl od mého dlouholetého komplexu. Takže ještě jednou díky za vaše e-konzultace. A také vzkazuji všem, kdo mají podobný problém jako jsem měla já, ať se nebojí a zákrok podstoupí. Mějte se moc hezky.S pozdravem Katka

Dobrý den !
Děkuji moc, udělala Jste mi radost !
Hezký den !
Dr.Kydlíček


útvar pod obočím

(příspěvek číslo: 1080)
dne: 27.02. 2007

Dobrý den, pane doktore, pod obočím, cca 1cm směrem k hornímu očnímu víčku lev.oka, mi vyrostl vystupující útvar oválného tvaru velikosti asi 4 mm, hrbolek tělové barvy, zdá se, že kdysi jsem na tomto místě měla malou pihu, spíše tečku. Hrbolek zde mám již asi 3 roky, nezvětšuje se, ale mám pocit, že je dosti viditelný. Mohu požádat o jeho odstranění plast.chirurga a bude se jednat o zákrok hrazený pojišťovnou jako u znamének? Díky.

Dobrý den !
Požádat plastického chirurga samozřejmě o odstranění můžete bez obav, otázka úhrady zdrav. pojišťovnou je však poněkud složitější než se zdá a vyjádřit se je možné až po vyšetření.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace nosu

(příspěvek číslo: 1079)
dne: 27.02. 2007

Dobrý den, mám věčší nos mám zvětšenou kost a mám ho aj dlouhý a konečne chci vypadat jako ženská,chtěla by si ho dát zmenšit a chtěla bych se informovat , či je možná operace nosu i když se mi ubelali červené žílky na kořenu nosu, nebo je nutné je nejdřív odstránit a potom provést operaci nosu, mám zájem si dát nos zmenšit co nejdřív.Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den
Operace nosu, rinoplastika, možná u Vás nejspíše je a není nutné žilky před operací odstraňovat, ty nevadí. Teď je na Vás, abyste se rozhodla pro nějaké pracoviště a navštívila jej, uvidíte, že vše proběhne dobře a Vy budete spokojená.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 95 / 131 > >>