Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


liposukce břicha po porodu

(příspěvek číslo: 1174)
dne: 15.04. 2007

Dobrý den, před rokem a půl jsem rodila císařským řezem a zůstalo mi svěšené břicho. Nedaří se mi ho zhubnout a tak bych chtěla podstoupit liposukci. Zajímala by mě cena. Děkuji za odpověď. Hanka

Dobrý den !
Píšete o "svěšeném" břiše, což ve mě evokuje absolutní nadbytek jak tukové tkáně tak i kůže, čili pokud je to opravdu tak, pak není liposukce nevhodnějším řešením. Liposukce redukuje absolutní počet tukových buněk a po zmenšení tukové vrstvy logicky zůstává kůže volnější. Je proto nezbytné se spolehnout na kožní elasticitu, retraktibilitu, tedy na to, že se kůže novému, menšímu podkoží přiybůsobí. Pokud ale kůže "visí" již před operací, nelze očekávat, že to po liposukci bude lepší. Opak je pravdou, proto ( pokud je to tak jak si myslím ) bych doporučoval uvažovat spíše o klasickém operaci koriotukové brstvy přední stěny břišní, tedy o abdominoplastice. Samozřejmě k serióznímu rozhodnutí je vyšetření a důkladný pohovor naprostou nezbytností.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Pokleslá dolní víčka

(příspěvek číslo: 1173)
dne: 15.04. 2007

Dobrý den,
je mi teprve 20 let, ale mám značně pokleslá dolní víčka, vytváří mi to nepřítomný, smutný výraz, tukové váčky nemám, dá se s tím něco dělat?

Dobrý den !
Ano, dá, nabízí se v prvním sledu klasická blepharoplastika. Jste ale velmi mladá/dý, takže se nejspíše jedná o jistý geneticky podmíněný znak. Myslím, že zmíněné řešení by mohlo vyhovovat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


asymetrie obličeje

(příspěvek číslo: 1172)
dne: 15.04. 2007

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik by asi stála úprava víčka. Je mi 22 let a mám odjakživa každé víčko jiné - jedno působí jako povislé a dost je to vidět např. na fotkách. Mockrát děkuji.

Dobrý den !
Otázka je, zda se jedná o kožní převis na horním víčku, nebo o pokles horního víčka. V prvním případě by bylo řešení poměrně jednoduché i rychlé, ale ve druhém už by bylo obtížnější, ale zato plně hrazené zdravotní pojišťovnou. Je třeba Vás vidět, vyšetřit a pak teprve se vyjádřit o možném řešení.
Přeji heyký den !
Dr.Kydlíček


plastika brady

(příspěvek číslo: 1171)
dne: 13.04. 2007

Dobrý den. Mám ustupující bradu a uvažuji o plastice. Zajímalo by mě, za jak dlouho po zákroku je člověk schopen vrátit se do běžného života? Také jsem četla o injekčních implantátech, které jsou ale dočasné. Nemáte s nimi nějaké zkušenosti? Uvažuji o nich..i proto, že se mi to zdá menší riziko, než operace. Předem moc děkuji za odpověď

Dobrý den !
K navržení optimálního postupu je nezbytné důkladně klienta vyšetřit a stav posoudit. Pokud bychom zde akademicky uvažovali, pak bych doporučoval nejdříve zvažovat bradový silikonový implantát. Ale jak jsem napsal, bez vyšetření a důkladné konzultace není možné se seriózně vyjádřit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika nosu

(příspěvek číslo: 1170)
dne: 10.04. 2007

Dobrý večer pane dokotore chtěla jsem se zeptat jdu 21.5.07 na plastiku nosu, je mi 30 let o nose jsem rozhodnutá už léta.Nemám tzv.skobý nos ale spíš prasečí mám hodně rozšířenou bambulu z profilu rovný opticky ho mám dost velký ke svému obličeji.Můj problém, je v tom, že mě má rodina od toho zrazuje, že jsem zhýčkáná a že po operaci nebudu spokojená apod. Jsem z Havířova a jdu na plastiku k prim.Furmánkovi do Třince.S panem doktorem máme jasno, ale najednou ty pochybnosti tu jsou.Jsem anest.sestra dokonce vím jak operace vypadá a co mě čeká, ale to není podstatné, když člověk spí.Můžete mě nějak podpořit a říct, že dělám dobře.Četla jsem o tom hodně a mám pocit, že nespokojenost pak není, že plastik to udělá špatně, ale že se bud špatně domluvii nebo čekal pac.od toho něco jiného.Děkuji za podporu Simona

Dobrý den !
Zmiňujete se o velmi časté situaci, kdy klient je rozhodnutý, ale okolí, nejčastěji partner nebo rodina mu už domluvený výkon rozmlouvá. Vždy říkám to stejné - jde jen a jen o Vás, ne o Vašeho partnera, rodiče, sourozence. Jen o Vás, čili ničeho se nebojte, nikoho neposlouchejte, ono to dopadne dobře a Vy spokojená budete určitě.
Držím palce a přeji hezký den !
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 1169)
dne: 10.04. 2007

Dobrý den!
Dnes můj 16-letý syn dostal diagnózu "aberantní akcesorní mamila". Máme se rozhodnout na operaci. Chtěla bych Vás poprosit o informace, jak takové operace probíhají, zda jsou nevyhnutelně nutné a zda není riziko vyvolání nějakých nežádoucích vedlejších jevů. Děkuji.

Dobrý den !
Nadpočetná bradavka by se odstraňovat měla a není to nějak obtížný výkon. Prakticky stejně se postupuje u odstraňování znamének a jizev, takže to není nic obtížného či rizikového. Nevím sice co myslíte těmi nežádoucími jevy, ale pokud máte na mysli nádorové onemocnění, tak to tím, že akcesorní bradavku odstraníte rozhodně nespustíte, spíše naopak.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Otázka

(příspěvek číslo: 1168)
dne: 10.04. 2007

Dobrý den pane doktore!
Je mi 16 let a mám vpáčené bradavky. Píše se, že někdy dívka dospívá a vyrůstá a od té doby, co se jí začnou vyvíjet prsa, se může stát, že bradavky se stáhnou dovnitř. Předpokládám, že to je i můj případ. Chci se Vás zeptat, jestli víte jakékoliv cestě, jak to spravit? nějaké masáže, či látky? Prostě, co se tím dá dělat? Děkuji za jakoukoliv radu.

Dobrý den !
Vpáčené bradavky způsobuje zkrácení mlékovodů a vždy to znamená trošku problém. Vzhledem k tomu, že Jste velmi mladá a jistě plánujete v budoucnu kojit, pak ( v závisloti na stupni vpáčení ) doporučuji zavést piercing do bradavek. Měl by to ale provést plastický chirurg, ne někdo v nějakém salónu. Lékař by měl posoudit místní nález a pak se rozhodnout ( třeba by se rozhodl jinak ). Netvrdím, že mám pravdu, ale toto mě teď napadá jako první možné řešení.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastická operace po porodu

(příspěvek číslo: 1167)
dne: 9.04. 2007

Po porodu dvojčat mi zůstala vrásčitá kůže na břiše kolem pupku a hlavně v rozsáhlejší oblasti směrem nahoru. V dolní partii břicha mám menší tukový polštář. Chtěla bych se zeptat na možnosti plastického odstranění těchto nedostatků. Také mě zajímá, kde by zůstali jizvy po operaci, jelikož již mám jizvu po císařském řezu. Jsem z Olomouckého okresu, tak bych chtěla znát Vaše doporučení, kde by bylo nejlepší toto podstoupit.

Dobrý den !
Problémy, o kterých píšete jsou víceméně typické u žen po porodu a většinou se dají řešit plastikou kožnětukové vrstvy přední stěny břišní, tedy abdominoplastikou. V Olomoucké kraji máte na výběr, mě osobně jen tak namátkou a jako první vytanul na mysli prim.MUDr.B.Zálešák z FN v Olomouci. Obraťte se na něj s důvěrou, určitě budete spokojená, je to dobrý lékař.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


botulotoxin

(příspěvek číslo: 1166)
dne: 9.04. 2007

Přeji dobrý den pane doktore. Před 3týdny jsem měla aplikován botox (poprvé) plných 18 dnů po botoxu mám značné otoky očních víček - dolních i horních. Bez brýlí to snad ani nejde. Otoky dolních víček nejsou pouze pod vnitřním koutkem, ale úspěšně kopíruje celé oko. Jsem z toho docela zoufalá a přestávám věřit, že se to napraví dříve než botox odezní.Poslední 3 dny je otok pro mne na oko menší - ostatní tvrdí stejný. Mám proto dotaz. Zda otoky jsou ovlivnitelné místem vpichu či aplikovaným množstvím. Děkuji za odpověď Gabriela

Dobrý den !
Nikoli, jedná-li se o reakci na aplikovaný preparát, pak nezáleží na místě aplikace a víceméně ani na podaném množství. Může se jednat o alergii, kterou pak může spustit nepatrné množství látky. Jak dlouho otoky mohou přetrvávat je otázka, ale neočekával bych, že se budou krýt s dobou účinku. Místa aplikace Botoxu ( podobně jako dávkyb ) jsou víceméně dána, doporučena, takže neplatí, že lékař látku aplikuje zcela volně. Asi by ale bylo nejmoudřejší Vašeho lékaře navštívit a poradit se o možném dalším postupu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


nesoumerna prsa

(příspěvek číslo: 1165)
dne: 6.04. 2007

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. Je mi 19 let a mam nesoumerna prsa tak ze to jde hodne vidět. Kdybych se rozhodla jit na operaci muze mi to pojistovna treba z casti uhradit nebo bych si tento zákrok musela platit sama. A co mi doporucujete vy. Předem děkuji za odpověd

Dobrý den !
Pokud se jedná o výraznou asymetrii, tedy o vrozenou vadu, pak je vhodné o operačním řešení uvažovat a lze také požádat zdravotní pojišťovnu o úhradu. Každopádně ale doporučuji nejdříve navštívit nějaké plastické pracoviště a s lékařem důkladně probrat všechny alternativy a možnosti dalšího postupu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Jizva po odstranění znaménka

(příspěvek číslo: 1164)
dne: 6.04. 2007

Dobrý den pane doktore, to že jizva nelze zcela odstranit, jsem se již dočetla. Nicméně jakákoli úprava, vedoucí k lepšímu vzhledu mé jizvy, by pro mne byla přijatelnější než to, co mám v dekoltu. Po odstranění pih, mi v dekoltu vznikly nehezké vystouplé jizvy. Vypadají jako velké bradavice. Zajímá mne, zda vám mohu poslat fotografie a kolik by zákrok stál. Případně hradila-li by ho pojišťovna. Děkuji mnohokrát za odpověď a přeji hezký zbytek den.

Dobrý den !
Ano, fotky pošlete, nejlépe v JPEG formátu, v celkovém pohledu a v detailu. Podívám se a napíšu co považuji za nejvhodnější.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


PO LIPOSUKCI

(příspěvek číslo: 1163)
dne: 6.04. 2007

DOBRY DEN PANE DOKTORE,JSEM 3 MESICE PO LIPOSUKCI BRICHA,BYDLIM V MOSTE,JELIKOZ MAM 3 LETOU DCERU MUSELA JSEM SI VYBRAT KLINIKU CO NEJBLIZE K MEMU BYDLISTI,ZA ODSATI PAZI A LIPOSUKCI BRICHA KDE MI ODSALI 1000ML JSEM PLATILA 27TIS I S PRADLEM,VAZIM 73KG A MERIM 170CM,NEBYLA JSEM MOC OBEZNI,ALE JSEM SPISE HORNI TYP A VSECHEN TUK SE MI SKLADUJE NA BOCICH ZADECH A BRICHA,BOHUZEL OBJEM PAZI SE NEZMENSIL,JEN PO ODSATI TUKU MI VISI VICE KUZE JE MI 39 LET,ALE KUZI MAM POMERNE ELASTICKOU,NA TECH PAZICH TO NEJAK NEPUSOBILO,BRICHO JE VIDITELNE MENSI ,ALE DOUFALA JSEM ZE MI BUDOU ODSATY I BOKY ,MOZNA TO BYLA SPATNA DOMLUVA,DOKTOR RIKAL ZE TY BOKY ODSAJE ALE NEMOHL OSAT VSECHNO KDYZ MI DELAL BRICHO A V RAMCI MOZNOSTI PRY NEMOHL ODSAT VICE KDYZ JSEM LEZELA NA ZADECH,TAK ZE SVYM ZPUSOBEM TO PRO ME BYLY VYHOZENE PENIZE,UZKA TRICKA NEBO DOKONCE TRICKA BEZ RUKAVU NA KTERE JSEM SE TESILA,MUZU ZAPOMENOUT,JEDINE CO MAM ZA TY PENIZE JE TROCHU MENSI BRICHO,PISI VAM SE SLZAMI,JELIKOZ JSEM NA TO DLOUHO SETRILA,MUZU SE ZEPTAT PROSIM VAS ZDA JE MOZNE LIPOSUKCI BRICHA BOKU A ZAD DELAT NAJEDNOU A KOLIK TOTO STOJI???A JESTE PROSIM O RADU ZDA MUZU ZADAT O JAKOUSI OPRAVU,JSEM Z TOHO VELICE ZKLAMANA DEKUJI MARIE

Dobrý den !
Váš dotaz patří mezi ty obtížnější. Je velmi nesnadné totiž odpovědět bez znalosti předoperačního stavu. Každopádně ale myslím, že byste za Vaším lékařem zajít měla a měla byste mus vše vylíčit přesně tak jako mě teď. Lékař možná boky neodsál pro špatnou domluvu mezi vámi dvěma, možná pro větší krevní ztráty během operace, možná z jiného důvodu, to nevíme, ale určitě by Vás vyslechl a nalezl nějaké řešení. Nebojte se, zajděte za ním a určitě to spolu zvládnete. 3 měsíce po operaci je ale na hodnocení výsledku liposukce ještě brzy. Zní to možná otřepaně, ale je to tak. Organizmus, tkáně mají svůj "jízdní řád" hojení a já vždy upozorňuji, že nejkratší doba je půl roku. Nesmuťněte tedy, ještě vyčkejte a zajděte za kolegou jak jsem už napsal. Uvidíte, ze vše nakonec dopadne dobře.
Hezký den !
Dr.Kzdlíček


keloidní jizva

(příspěvek číslo: 1162)
dne: 5.04. 2007

Dobrý den, je mi 16 let, měl jsem úraz ve škole v 6/06, kde jsem proletěl skleněnými dveřmi. Po vyjmutí stehů se mi na krku na levé straně pod uchem vytvořila asi 10 cm keloidní jizva. Žádné mastě mi nepomáhají. Byl jsem na plastické chirurgii, kde mi pod narkózou aplikovali kortikoidy do keloidní jizvy, efekt zatím žádný, také používám mast Dermatix Si Gel. V květnu mám jít znovu do nemocnice, aby mi aplikovali kortikoidy do jizvy. Prosím o radu, zda existuje nějaké jiné účinější řešení, jak postupovat při úpravě mé jizvy? Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Keloidní jiyva znamnená vždy problém, jehož podstatou je patologické jizvení. Zdá se, že kolegové postupují zvyklým způsobem, já postupuji podobně a pokud se toto know-how nesetká s úspěchem, doporučuji kryoterapii, tedy okrskové zmrzení jizvy kapalným dusíkem. V Plzni se tomuto např. cíleně s velmi pěknými úspěchy věnuje přednosta kožní kliniky prof.MUDr.K.Pizinger,CSc. Na keloidní jizvu neplatí nějaký zaručený postup nebo lék, často se musí zkoušet, kombinovat a přesto není úspěch zaručen.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Operacie

(příspěvek číslo: 1161)
dne: 5.04. 2007

Dobry den.Dovolil som si Vas oslovit,pretoze mam 30r.A uz 10r. beriem hormonalnu liecbu, inekcie(Sustanon) lebo som Transexual.Doteraz som bohuzial z finacnych dovodov nepostupil ziadnu operaciu.Teraz by som rad postupil odstanenie prs.Maly problemom je ze zijem v zahranici, ale keby to nebol pre vas problem a vedeli by ste mi vujst v ustrety, rad by som sa zveril do vasich ruk.Dakujem!

Dobrý den !
Myslím, že operace, o které se zmiňujete není problém a problémem naní ani bydliště v zahraničí. Ozvěte se mi na můj mail kydlicek@fnplzen.cz a domluvíme si další postup.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


oční víčka

(příspěvek číslo: 1160)
dne: 5.04. 2007

Dobrý den, zajímá mne v jakém stavu bdění pacienta se provádí oparece horních víček, zdali finančně přispívá i pojišťovna a jeli možno tento zákrok spojit s rhinoplastikou dohromady. Děkuji velice, mějte se ...

Dobrý den !
Operace horních víček se provádí v místním umrtvení, obvykle ambulantně a spojovat tento výkon s kompletní rinoplastikou nevidím jako vhodné. Otázka úhrady zdravotní pojišťovnou je poněkud komplikovanější a probíhá v režii očních lékařů, nikoli plastické chirurgie.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


úprava nosu ?

(příspěvek číslo: 1159)
dne: 5.04. 2007

Zdravím Vás pane doktore, a prosím poraďte mi. Už delší dobu se rozhoduji k plastice nosu - snesení hrbolu a mírné úpravy špičky nosu. Mám ale pocit, že se mi trochu hůře dýchá jednou nosní dírkou. Myslíte že je nutné provést i zákrok na nosní přepážce, nebo se dýchání trochu zlepší i bez tohoto zákroku. Zlepší nebo zhorší? ... Můžete mi dát tip na toho "nej" v Ostravě?

Dobrý den !
Každopádně bych doporučoval vyšetření ORL lékařem, který by se vyjádřil ke stavu nosní přepážky a sliznice. Teprve pak bych uvažoval dále a eventuálně plánoval operaci nosní poramidy. Bez znalostí poměrů s nosních průduších se při poruše průchodnosti některého z nich seriózně plánovat estetická operace. V Ostravě bych se obrátil na prim.MUDr.B.Vřeského. Je to dobrý plastický chirurg a určitě budete spokojená.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dvě operace zároveň

(příspěvek číslo: 1158)
dne: 4.04. 2007

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat jestli jde operace nosu provést zároveň s labioplastikou. Chci to zvládnout najednou. Nechci být v celkové anestezii dvakrát po sobě a také nemohu být tak často a dlouho doma. Děkuji

Dobrý den !
Mohu-li hovořit sám za sebe, pak bych spojení obou operací ( rinoplastiky a labioplastiky ) považoval za možné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Otok po aplikaci implantátu

(příspěvek číslo: 1157)
dne: 4.04. 2007

Dobrý den, před třemi dny mi byl aplikován Matridex do vrásek nad horním rtem a vrásek v okolí úst. Otok měl do 1 dne vymizet, avšak opak je pravdou, i když jsem řádně - dle rady lékaře - přikládala led. Místa, kam byl přípravek aplikován, jsou zatvrdlá a působí oteklým dojmem, navíc se zvýraznily povadlé ústní koutky a nad nimi se utvořily jakési "syslí" váčky. ?? Je možné, že tento stav už bude nevratný (po dobu 6 měsíců, kdy má přípravek učinkovat??). Jsem opravdu v šoku, k jaké vizáži jsem se za 7000 Kč dopracovala. Děkuji za odpověď, pokud možno povzbuzující :-)) Alena

Dobrý den !
Nebojte, bude povzbuzující ! :-)) Matridex znám, používám jej a mám jej za kvalitní materiál. Nebojte, vše se upraví, ale já otoky sleduji déle než jen jeden den, obvykle tři, takže si myslím, že podobné těžkosti jsou přirozené a opravdu krátkodobé. Já doporučuji chladit místa, kam byl Matridex aplikován.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 1156)
dne: 4.04. 2007

Přeji dobrý den pane doktore. Mám na levém oku lehce spadené oční víčko a tím pádem je levé oko menší než pravé. Chci se tedy informovat o možnostech operace této vady. Zajímalo by mne jestli by šlo o lehký zákrok a v jaké cenové relaci by se zhruba pohyboval. Předem dekuji za odpovědˇ.
mail: marasebus@centrum.cz

Dobrý den !
Ptóza horního víčka má více příčin a stupňů, ale projevuje se stejně - okraj víčka více či méně kryje zornici, omezuje zorné pole, je omezená či vůbec nepřítomná schopnost víčko zvednou. Léčba je operační a možností je několik. K rozhodnutí o nejlepší metodě je ale nutné posoudit stupeň poklesu, pravděpodobnou příčinu, funkci víčkového zvedače, věk. Ve většině případů se zasahuje na víčkovém zvedači a zákrok je to delikátní a nelze jej označit přímo za lehký, i když vysloveně těžkým bych ho také neoznačoval. Operace je hrazena zdravotními pojišťovnami.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dtaz

(příspěvek číslo: 1155)
dne: 4.04. 2007

Dobrý den! Měla bych na vás jeden dotaz! Je mi 17let a mám problém, že mám zdravotní problémy z důvodu velikostí prsou! Mám velikost 75D a chtěla jsem se zeptat kdy bych mohla uvažovat o plastice a jestli by to bylo vhodné?? Jestli bych mohla poprosit a jestli by ste mi mohl odpovědět na můj dotaz na kontakt : Lsindelarova@seznam.cz
Předem děkuji za odpověď!

Dobrý den !
Odpovím Vám zde i na Váš mail. Jsem rád, že se mě ptáte a nerad bych toto fórum o odpověď ochudil. Ano, chápu Vaše problémy a vím, že objemné prsy přinášejí potíže. Redukční operace prsů možná je, proč by ne. Já sice osobně respektuji hranici 18 let, kdy jsou již prsy zcela vyvinuté, ale jak píšete je Vám 17, takže to bude za chvilku. Zda je to vhodné... odpověděl bych jinak: je to možné, zda je to vhodné si musíte zodpovědět sama, to já nevím. Možné ano. Sice nebudete moci později kojit, ale s ohledem na potíže, které velká prsa způsobují by to nemusel být zase takový problém.
Ještě bych Vás odkázal na odpověď k dotazu č. 1145, kde se této tématice také věnuji.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


hledám chirurgičku

(příspěvek číslo: 1154)
dne: 4.04. 2007

Dobrý den pane doktore,

rád bych se Vás zeptal, jestli neznáte nejakého plastického chirurga(ženu), která je ostřílenou harcovnicí v oboru (nedala se po studiu pouze na nějaké laserování ap), ale provádí rutijně zákroky z ranku nejobtížnějších, například nosy..atp, taky by jí nemuselo být zrovna šedesát. Snad si někoho z ČR vybavíte, jelikož na internetu jsem toho sám mnoho z ženské populace nenalezl, děkuji.

Dobrý den !
To Jste se asi špatně díval, protože schopných kolegyň je hodně ! Podívejte se na seznam certifikovaných členů Společnosti estetické chirurgie České lékařské společnosti J.E.Purkyně ( www.aps.cls.cz ).
Hezký den !
Dr.Kydlíček


přední břišní stěna a strie

(příspěvek číslo: 1153)
dne: 4.04. 2007

Dobrý den pane doktore, mám na Vás dotaz. Mám dvě děti a po porodech mám dost ošklivé břicho. Je vytahané se striemi. Chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné toto upravit. A zajímala by mě i cenová relace.
Děkuji Romana 26 let.

Dobrý den !
To o čem píšete bývá pro ženy po opakovaných porodech typické. Při graviditě se na tkáně, v tomto případě přední stěny břišní, kladou velké mechanické nároky, což se někdy projeví větším či menším "vytažením" kůže a podkoží a striemi což jsou ve své podstatě jizvy. Ve Vašem případě se nabízí abdominoplastika. Jedná se o operaci v celkové anestézii za, obvykle 2-3 denní hospitalizace, při které se odstraní nadbytečná kožnětuková tkáň a zbytek se "vypne". Pokud se nejedná o objemné břicho obézních klientů, což není Váš případ, pak by kompletní cena ( operace+hospitalizace+elastické prádlo ) činila 30.000,- Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Gynekomastie

(příspěvek číslo: 1152)
dne: 3.04. 2007

Dobrý den

Je mi 21 let a od 17 let mám problémy s gynekomastii,docházím už rok na endokrinologii a beru Euthyrox 50, Tamoplex, ale žádná změna nenastala.

SONO vyšetření

Gynekomastie bilat,zhruba symetrická,bilat žláza tloušťky 6 mm na ploše 4*5 cm.Bilat bez ložiskových změn,bez axilární lymphadenopathie.

Byla by možná operace a je možné aby to zaplatila pojišťovna? Mám stím i problémy v osobní životě

Dobrý den !
Ano, pokud endokrinolog operaci doporučí ( a já myslím, že doporučí ), pak by se vše realizovalo na úhradu Vaší zdravotní pojišťovny.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Kolagen do rtu

(příspěvek číslo: 1151)
dne: 2.04. 2007

Dobry den,

chtela bych se zaptat, jak dlouho trva samotna procedura a "uzdaveni" se a jaka je cena.
Uz dlouho o tom uvazuji, protoze mam velmi male rty.
Dekuji.
Tereza

Dobrý den !
Já už nepoužívám preparáty kolagenu, ale preparáty založené na kyselině hyaluronové. Pro Vás to zbnamená minimální riziko alergie, menší otoky a pokud se ptáte na čas, který potřebujete na rekonvalescenci, tak si myslím, že 2-3 dny bohatě stačí k tomu, aby otoky, které jsou normální opadly. Cena pak činí 3.200,- kč za 1 jednomililitrové balení, což obvykle stačí.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 1150)
dne: 31.03. 2007

dá se jizva po opálení odstranit gelem na jizva contractubex?

Dobrý den !
Určitě zlepšit, myslím ale, že Dermatix je lepší.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 92 / 130 > >>