Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Abdominoplastika

(příspěvek číslo: 3333)
dne: 10.08. 2012

Dobrý den, chtěla bych provést abdominoplastiku + liposukci - po dvou porodech - druhý císařským řezem - mi zůstal převislý vak na břiše. Vážím ale 115 kg při výšce 162 cm, je mi tedy jasné, že musím zhubnout, abych mohla zákrok s co nejmenšími komplikacemi podstoupit. Chci se zeptat, při jaké váze zákrok byl "proveditelný". Děkuji

Dobrý den,
zhubnout by to určitě chtělo a to hlavně kvůli zdravotním rizikům obezity. Teď Jste mladá, obezita je však závažné onemocnění a zdravotní problémy, které obezita způsobuje přicházejí plíživě, v tom je její záludnost.
Protože 115 kg na 162 cm tělesné výšky znamená již těžkou obezitu s BMI 44 doporučuji, aby Vaši léčbu vedl odborník na poruchy výživy - dietolog. On Vám i řekne jaká hmotnost a procento tělesného tuku byste měla v ideálním případě m ít. Já Vám rád pomohu, ale opravdu doporučuji nejdříve zvládnout problém obezity.
Hezký den !
T.Kydlíček


rotace žaludu

(příspěvek číslo: 3332)
dne: 9.08. 2012

Dobrý den, chci se zeptat, můj syn 3,5 roku, měl po narození slepenou předkožku, po té co mu byla z větší části přetažena jsme zjistili, že má žalud otočený o 90 stupňů na stranu, je to spíše estetický problém, ale způsobuje to i potíže při močení, čůrá do strany. Dá se toto nějak chirurgicky řešit? Obávám se, že až povyroste, může mu to působit psych. potíže. Prosím poraďte, co se s tím dá dělat. Děkuji

Dobrý den,
rotace penisu je vrozená vada, která nemusí dělat svému nositeli vůbec žádné potíže, může být ale spojena např. s hypospádié. Těžko soudit na tomto místě a doporučoval bych někdy přijet, abychom se mohli podívat a vše pečlivě zvážit. Naše dětská poradna je každé úterý v 9 - 11 hod. (Fakultní nemocnice Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro). Objednávat se nemusíte, nejsou ani nutná nějaká doopručení či vyšetření. Podíváme se a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 3331)
dne: 6.08. 2012

Dobrý den, ráda bych se zeptala, v jakém časovém předstihu je potřeba se objednat na zvětšení prsou. Ráda bych tuto operaci podstoupia začátkem prosince. Jaká doba je nutná poté k rekonvalescenci? Děkuji za odpověd a přeji krásný den

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru :-) pokud ovažujete o prosincovém termínu, pak bychom se měli sejít již v září. Kontaktujte mě proto na mém mailu kydlicek@fnplzen.cz či tlf. č. 603 838 838 či 603 898 514 a domluvíme si schůzku. Vlastní hojení trvá 2 týdny, pokud ale pracujete administrativně, počítejte tak s 10 dny. Lehká fyzická práce vyžaduje poněkud dělší odpočinek, cca 2 týdny, vysloveně těžká pak 2 - 3 týdny. Tyto údaje jsou ale orientační a každý to má trošku jiné.
Hezký den !
T.Kydlíček


Podbradek

(příspěvek číslo: 3330)
dne: 5.08. 2012

Dobrý den,

mám dotaz, kolik by stála liposukce podbradku? Jsem poměrně štíhlá, ale geneticky mám podbradek. Chodila jsem i na radiofrekvence, kde výsledek byl minimální a zdá se mi, že nyní je již situace v původním stavu.

Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
já osobně jsem k radiofrekvenci, kryolipolýze apod. metodám poměrně skeptický... Liposukce podbradku stojí 8.000,- Kč a jedná se o operaci v místním umrtvení, ambulantní, tedy bez hospitalizace. Potud žádný problém. Potíže nastávají s nošením elastického pásku (ideálně cca měsíc), který se nedá schovat a v tom, že elasticita kůže věkem klesá, takže nad 40 let věku bych liposukci již velice zvaoval.
Hezký den !
T.Kydlíček


otlačeniny z kompresu

(příspěvek číslo: 3329)
dne: 3.08. 2012

Dobrý den pane doktore,před třemi týdny jsem byla u vás na liposukci. Můj dotaz je,zda-li mi na bocích nezůstanou rýhy,mám škaredé otlačeniny od zipu a jsou dost hluboké,hlavně na pravé straně,která otíká více,levá stran až tak moc ne) a dotaz druhý,jestli mám odsáté oblasti válečkovat? moc děkuji za odpověď. Michaela

Dobrý den,
to je dáno otoky a je to, naštěstí úplně normální, i když nepříjemné. Bude určitě nejlepší, když se mi ozvetena 603 838 838, či 603 898 514 a domluvíme si další postup, popřípadě návštěvu, to by bylo určitě nejlepší.
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastická operace uší (Otoplastika)

(příspěvek číslo: 3328)
dne: 2.08. 2012

dobrý den chtěl jsem se zeptat kolik by stálo přišití obou uší když je mi 15 let a jaký je průběh procesu , vyšetření jestli naký je a jak dlouho by celý proces trval děkuji

Dobrý den,
operace obou boltců (otoplastika) se ambulantní výkon v místním umrtvení. Vyžaduje 14denní hojení a klidový režim, cena operace činí 11.000,-kč. Předoperační vyšetření nutné není. Celý proces tedy trvá 2 týdny, pak je možné již dělat cokoliv.
Hezký den !
T.Kydlíček


Přišití uší

(příspěvek číslo: 3327)
dne: 1.08. 2012

DObrý den, chtěla bych se zeptat, kolik stpjí přišití uší ?? a je problém, když mi je 20 let ? Děkuji předem za odpověď a přeji hezký den.

Dobrý den,
:-) kdepak, vašich 20 let není žádný problém :-)
Otoplastika, operace odstálých ušních boltců stojí 11.000,-Kč a jedná se o výkon ambulantní, tedy bez hospitalizace. Hojení trvá 2 týdny, pak je možné dělat prakticky již cokoliv. Je třeba si ale domluvit osobní konzultaci - nejlépe na č. 603 838 838 č 603 898 514, či malu kydlicek@fnplzen.cz
Hezký den !
T.Kydlíček


basaliom

(příspěvek číslo: 3326)
dne: 1.08. 2012

Dobrý den! Můj manžel byl před rokem odstranit basaliom na špičce nosu. Basaliom mu byl odsraněn a vložili mu tam kožní štěp. Rána se zhojila, ale bohužel má tam viditelnou jizvu a místo je takové propadlé. Potřebovala bych poradit, zda to jde nějak řešit, léčit. Manžel tím evidentně ps. trpí. Děkuji moc a přeji hezký den.

Dobrý den,
těžká rada. Nos je bazaliomem postihován poměrně často a jedná se o lokalitu s absolutním nedostatkem kožního krytu, takže jakékoliv rekonstrukční výkony jsou co do rozsahu omezené. Snad by se něco vymyslet dalo, ale jedno je jasné -pokud po odstranění nádoru byl kožní defekt řešen autotransplantací kůže, je jasné, že hlavním problémem bude nedostatek kožního krytu a to i dnes. I zde platí, že osobní vyšetření je nezbytné. Snad by se něco vymyslet dalo, ale bez znalosti místních poměrů to nepůjde.
Hezký den !
T.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 3325)
dne: 23.07. 2012

dobrý den jsem diabetička na inzulínu,celkem na 119 jednotkách plus léky,chci se zeptat už před lety mi byla doporučená operace prsou pro neustálé bolesti hlavy a páteře,nyní kdy mám diabetes paní doktorka říká,že tato operace nepřichází v úvahu,také liposukci mi zakázala.Ano mám trochu nadváhu,ale ta mě trápí už 27 let,nyní mám 79 kg,160 cm výška,mám problém v oblasti bříška,ale mám štíhlé nohy a jinak to jde ,ale prsa mi visí a mám velikost 95g,bude mi 53 let,děkuji za radu.S

Dobrý den,
určitě nejlepší bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.), kdy mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se na to z více stran a uvidíme, co se dá dělat. Bez vyšetření se těžko pohneme dopředu.
Hezký den !
T.Kydlíček


zkrácení kůže na šourku

(příspěvek číslo: 3324)
dne: 23.07. 2012

Dobrý den, pane doktore, chci se zeptat, zda je možné nějakým šetrným způsobem zkrátit "vytahanou" kůži na šourku, jsem sice v pokročilém věku, ale výkonostní cyklista a přebytečná kůže mi občas vadí, někdy se skřípá o sedlo, při delších jízdách je to velmi nepříjemné, je nutná v takovém případě hospitalizace a jaká je finanční náročnost možného operačního zásahu, moc děkuji Ivan, cyklistický nadšeněc.

Dobrý den,
určitě není problém podobnou operaci provést, myslím si ale, že výsledná jizva, bez které se operace neobejde, by mohla být zdrojem zase jiných potíží. Nevím tedy, co bych Vám poradil - kdybyste uvažoval o operaci s ohledem, na estetiku, pak by to asi problém nebyl, pokud ale chcete mít nekomplikovaný posed na kole, pak bych se obával, že by pooperační jizva mohla dělat zase jiné potíže... Aby se nevyháněl čert ďáblem. V zásadě to možné je, k otázce finanční bych se ale vyjádřit až po vyšetření.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvetseni prsou

(příspěvek číslo: 3323)
dne: 20.07. 2012

Dobry den pane doktore.Chtela bych se jen zeptat na kolik by asi priblizne vysla operace zvetseni prsou z velikosti asi 75 A na vetsi velikost B?Dekuji moc za odpoved a nashledanou...

Dobrý den,
cenu operace ovlivňuje typ a značka inmplantátu, Pokud bychom např. použili anatomické implantáty Nagor XF2, pak by cena (včetně dvoudenní hospitalizace a jedné elastické podprsenky) činila 54.500,- Kč. Míra zvětšení nehraje žádnou roli.
Hezký den !
T.Kydlíček


Modelace a augmentace prsů

(příspěvek číslo: 3322)
dne: 20.07. 2012

Dobrý den pane doktore,
Mám dvě děti, každé jsem rok kojila a po skončení kojení mi nyní zůstala povyslejší prsa 75 A-B.Myslela jsem,že by to vyřešila augmentace, představovala jsem si zvětšení asi 75 D a už jsem byla na konzultaci na jedné klinice v Praze. Bohužel mi sdělili,že samotná augmentace by nestačila, že by byla nutná i modelace poprsí. Částka kterou jsem měla připravenou, je ale v tomto případě nedostačující. Mohu se zeptat, jaká by byla celková částka za tento výkon na Vašem pracovišti? Myslím i s hospitalizací, podprsenkou apd.
Velice děkuji za odpověď.
Andrea V.

Dobrý den,
já osobně v podobné situaci doporučuji problematiku rozděli na operace dvě. Ne, že by top nešlo udělat při jednom výkonu, to určitě možné je, jenom se bojím, že kombinace modelace prsu a tak výrazného zvětšení by byla možným zdrojem velkých komplikací a eventuálně i neúspěchu operace...Kdybych tedy měl shrnout finanční nároky na obě operace, pak bychom se pohybovali kompletně okolo 75.000,-Kč. Při jednodobé operaci by to bylo méně - cca 63.000,-Kč, ale jak jsem napsal, riziko komplikací je tu výrazně vyšší.
Hezký den !
T.Kydlíček


Abdominoplastika

(příspěvek číslo: 3321)
dne: 10.07. 2012

Dobrý den, jsem po bandáži žaludku (provedenou ve FN Prim.Mudr.Karnosem) přičemž úbytek hmotnosti je 43 kg (ze 127 kg na 84 kg). Chtěla bych se Vás zeptat, zda by po tomto úbytku možné podstoupit abdominoplastiku a zda tento zákrok hradí pojišťovna? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den,
každý klient se musí posuzovat individuálně, těžkou na tomto místě rozhodovat. Určitě nejlepší by bylo, kdybyste mě navštívila nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme, co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Peryneoplastika

(příspěvek číslo: 3320)
dne: 10.07. 2012

Dobrý den.
Mohu se zeptat, provádí se u Vás také peryneoplastika?
Pokud ne, můžete mi prosím poradit, kam se v Plzni obrátit?

Děkuji.

Dobrý den,
pod termínem "plastika" se schovává řada operací různého charakteru. neznamená to tedy, že "plastika" nutně a automaticky patří plastickému chirurgovi. Plastika tříselného kanálu, plastika předního zkříženého vazu, Mayo plastika, plastika ledvinné pánvičky... Všechno jsou to sice "plastiky", ale patří do rukou chirurga, urologa, ortopeda. Záleží tedy, co bychom měli řešit, jaký problém máte. Problémy s tahem jizvy, kožními nadbytky apod. může plastický chirurg řešit. Pokud by se jednalo o svaly pánevního dna apod., což je také možné, pak by problém patřil do péče gynekologa. V tomto případě by bylo možné se obrátit na gynekologkco-porodnickou kliniku FN Plzeň.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace

(příspěvek číslo: 3319)
dne: 10.07. 2012

Dobrý den,
uvažuji nad operací gynekomastie. Čistě teoreticky, kdybych se nyní rozhodl pro zákrok, za jak dlouho by operace mohla proběhnout? Četl jsem o dlouhé čekací době na operaci, dá se to nějak uspíšit, pokud potřebuju operaci co nejrychleji? Děkuji

Dobrý den,
čekací doba na operaci v celkové anestézii, která je spojená s hospitalizací trvá obvykle 1 - 2 měsíce, dle ročního období (v létě jsou čekací doby pochopitelně kratší. Jiná otázka jde, zda se jedná o skutečnou gynekomastii, kdy zvětšení prsu je dáno zvětšením prsní žlázy, anebo o stav, kdy prs je zvětšen ukládáním tuku. Zcela určitě je nutné doplnit endokrinologické vyšetření, na jehož základě bychom postupovali dále, včetně, samozřejmě, upřesnění operačního termínu.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 3318)
dne: 10.07. 2012

Dobrý den pane doktore,

je mi 30 let, mám 2 děti (4roky, 1 rok).před prvním dítětem jsem měla velikost prsou 75C v těhotenství a pak díky kojení byla velikost 80E i F. Dceru už nekojím 7 měsíců a velikost prsou je 75C, ale to jen díky tomu, že jsou dost vytahaná/vykojená. Kůže je taková svráščitá. K tomu všemju mám problém - vpáčené bradavky (ten mě trápil vždy). Myslím že modelace by asi nebylo řešení, prsa by se mi díky tomu asi o hodně změnšila (když by se odstranila ta povyslá kůže :o) asi by to vyřešily implantáty, že? Jediné co mě trochu odrazuje jsou ty děsivé fotky na internetu, těch nepovedených operací. Na kolik by prosím vyšla oparace s implantáty takovými, které mají doživostní záruku (jestli se takové tedy dělají) a uprava bradavek, nebo myslíte, že díky implantátum by se bradavky vyřešily "sami"? Kolik prosím u vás stojí konzultace?Děkuji moc za vaší odpověď, Veronika H

Dobrý den,
konzultace na našem pracovišti je nezávazná a zdarma. Nicméně z Vašeho dotazu jasně vyplývá, že se bez ní neobejdeme - doživotní záruku, tedy záruku na celý život ženy, neposkytuje žádná firma. Doživotní záruka se míní na život implantátu, což se různí.
Pokud si chcete domnlu´vit osobní setkání a to by bylo určitě nejlepší řešení, pak bych doporučoval se m i ozvat na č. 603 838 838 či 603 898 514 či mi napsat na mail kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 3317)
dne: 8.07. 2012

Dobrý den, jsem muž 33 let a od svého útlého dětství mám větší prsa, manželka se mi směje, že je mám větší než ona, stydím se sundat triko před ženami, na koupališti atd. Navštěvoval jsem do 20 let endokrinologii kde mě diagnostikovali gynekomastii. Z tohoto důvodu bych Vás chtěl požádat zda by bylo řešení k zbavení tohoto hrozného snu... Děkuji M.

Dobrý den,
gynekomastie je, ačkoli se to nemusí zdát, poměrně častá. Žádný strach, rozhodně nejste výjimkou. Podtatou je zvětšení mužské prsní žlázy, často spojené s přednostním ukládáním tuku. Pokud endokrinolog uznal, že se jedná o pravou gynekomastii, pak podstatou léčby je chirurgické odstraněné mléčné žlázy. Určitě nejlepší bude, kdyxž mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme, co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení prsu

(příspěvek číslo: 3316)
dne: 5.07. 2012

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je u vás možné podstoupit operaci zmenšení prsu hrazené pojištovnou děkuji.

Dobrý den,
ano, je to možné, musí se ale jednat o skutečnou gigantomastii, což znamená zcela konkrétní situaci. Rozhodně je možné o takové okolnosti rozhodnout až po vyšetření.
Hezký den !
T.Kydlíček


ptoza víčka

(příspěvek číslo: 3315)
dne: 5.07. 2012

Vážený pane doktore,
před rokem se u mě objevila ptoza na pravém horním očním víčku. Podstoupila jsem mnoho vyšetření jako je EMG, CT mozku a mediastina, SONO orbit a výsledky byly v pořádku bez přítomnosti jakékoliv patologie. Lékaři též vyloučili diabetes melitus, myastenii gravis a laboratorní výsledky byly též v pořádku. Protože ptoza nezasahuje do zorného pole, nebyla mi indikována operace z toho důvodu, že se jedná pouze o kosmetický problém. Bylo by možné si u Vás domluvit konzultaci a následně podstoupit operační zákrok ? Děkuji Koštialová

Dobrý den,
ptóza očního víčka je velice nepříjemná záležitost. Určitě nejlepším řešením bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme co se dá dělat. Pokud je to tak jak píšete, pak bychom mohli celý problém vyřešit operací. Celá léčba je hrazená zdravotními pojišťovnami a není se třeba něčeho bát.
Hezký den !
T.Kydlíček


dolicky na tvari

(příspěvek číslo: 3314)
dne: 2.07. 2012

dobry den,chtela bych se prosim zeptat.....po otehotneni se mi velmi zhorsila plet.Zustalo mi mnoho dolicku a jizev.Chodim na mikrodermabrazi,je to lepsi,ale dolicky zustali.Chtela bych se zeptat,jakym zpusobem bych se jich mohla zbavit.Ma z toho vlky komplex.Dekuji velmi pekn za odpoved.

Dobrý den,
pokud dosavadní postup má efekt, pak doporučuji ještě pokračovat. Jizvy po akné jsou ale vždy problém; jsou obvykle hluboké a tak jizvy i pres veškerou snahu nikdy nezmizí úplné, jen dojde k jejich zlepšení. Je mi lito, ale naše možnosti jsou v tomto směru poměrně omezené.
Hezký den!
T. Kydlíček


modelace prsou

(příspěvek číslo: 3313)
dne: 1.07. 2012

Dobry den,mela bych zajem o modelaci prsou,zadne zvetseni ani zmenseni,pouze aby byla pevna a drzela tvar.muzete mi prosim priblizit cenu?Vim ze to nejde presne,jen plus minus.dekuji za odpoved,hezky den zuzana

Dobrý den,
modelace prsů jsou výkony poměrně časté. Kompletní cena (operace +dvoudenní hospitalizace + elastická podprsenka) činí 34.000,- Kč. Podrobná konzultace, kde se musí vše dobře probrat a zvážit je ale nezbytná.
Hezký den!
T. Kydlíček


Zvetseni poprsi

(příspěvek číslo: 3312)
dne: 29.06. 2012

Dobry den.Pane doktore,chtela bych se zeptat,kolik by asi priblizne stala operace,kdyz mam asi 75 A a prala bych si asi trosku vetsi B...A jestli mohu polozit trapny dotaz,zda je moznost hrazeni ve forme splatek.Dekuji moc za odpoved.Nashledanou

Dobrý den,
Váš dotaz není v žádném případě trapný, proč by měl být? Ale asi Vás zklamu, po neblahých zkušenostech půjčky již nedělám. Mohu Vám zprostředkovat půjčku u Čs. Spořitelny, ale splátky nikoli, je mi opravdu lito.
Hezký den!
T.Kydlicek


bazaliom

(příspěvek číslo: 3311)
dne: 21.06. 2012

Vážený pane doktore, asi před sedmi týdny mi byl odstraněn bazaliom na špičce nosu (žena 59 let). Místo na nose bylo překryto transplantátem z oblasti klíčku. Transplantát se přihojil, ale nos vypadá hrozně,kruh nové kůže je tmavý, propadlý, lemovaný jizvami. Místo na nose si natírám silikonovým gelem Stratamed, krémem s UVF 50+ a překrývám make-upem (ale nedaří se překrýt). Mám naději na nějaké vzhledové zlepšení? Ráda si zaplatím jakýkoli zákrok.

Dobrý den,
chápu Vás, ale zatím vyčkejte. Bazaliom má nepříjemnou vlastnost se opakovat a ničit místo, kde se nachází a to je důvod k radikalitě výkonu a k opatrnosti v pooperačním období. Rozhodně nedoporučuji nyní nějaké korektivní operování. Pečujte o jizvy jak Vám bylo doporučeno, to je jistě v pořádku a ještě vyčkejte, bazaliom sice nemetastazuje, ale je záludný a opatrnosti u něj nezbývá.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou.....

(příspěvek číslo: 3310)
dne: 20.06. 2012

Dobrý den...chtěla bych se zeptat,zda u Vás na pracovišti provádíte odebrání tuku na břiše a přenesení na prsa???Pokud ano,na kolik by tato operace vyšla?Děkuji za odpověď...Eva

Dobrý den,
touto metodou sice lze zvětšit prsa, ale ne tak moc jak si obvykle ženy přejí. Tuto metodu proto neprovádím, ženy si obvykle přejí zvětšení větší než nabízí Vámi zmíněná metoda.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 3309)
dne: 15.06. 2012

Dobrý den pane doktore,

uvažuji o zvětšení prsou (25 let, 1 dítě nekojené, prsa 75A), ráda bych se zeptala, jestli je i u takoto malých prsou možné dát implantát bradavkou nebo podpažím, nechci mít jizvu pod nimi. A lze je zvětšit i na 75C-D? Mám je hodně pevná a mám dost úzký hrudník, nedokážu si představit, že se někam ty implantáty vejdou:-)Nepraská potom kůže?
Chtěla bych kulaté, "přirozený" vzhled se mi moc nelíbí...

Četla jsem, že existují implantáty s titanizovaným povrchem, jaký na to máte názor, případně kolik stojí?

Děkuji za odpověď



Dobrý den,
k rozhodnutí pro individuálně optimální řešení je nutné znát nejenom Vaše přání a představy, o kterých píšete, ale i stav prsů, anatomické poměry, zdravotní stav apod. Konzultace je tedy naprosto nezbytná a má klíčový význam. Je předběžně se na tomto místě mohu vyjádřit, že zvětšení prsů A - C, či D je možné, je ale třeba počítat s jasně nepřirozeným tvarem, nepřiměřenou velikostí a vyšším rizikem komplikací. Pokud, čistě teoreticky, uvažujete o přístup přes dvorec, pak si myslím, že tak veliké implantáty nebude možné přes menší dvorec (píšete, že máte drobný hrudník) vůbec dostat. Přístup před podpaží je možný, ale i ten má svá úskalí a rizika... jako ostatně vše. Implantáty s titanizovaným povrchem jsoz jistě velice dovré, ale jsou také velice drähé... a nejsem si jistý, že rozdíl v ceně odráží i rozdíl v kvalitě. Vysoká cena je důvod, proč se používají minimálně.
Hezký den !
T.Kydlíček

Termín osobního setkání, konzultace, si můžeme domluvit buď takto, mailem, nebo telefonicky na č. 603 838 838 či 603 898 514, trvá okolo hodiny a neplatí se. Jen zcela předběžně navrhuji čtvrtek, 24.5.12 ve 14,30 hod., - našla byste mě ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně, vchod B, 6. patro, dveře s nápisem "sekretariát".

Během konzultace probereme tedy vše potřebné, upřesním i kompletní a konečnou cenu operace, nyní předběžně ji odhaduji na 35.000,-Kč (operace, 2 dny hospitalizace, elastická podprsenka). Doba hojení činí 14 dní, pak je obvykle do zaměstnání nastoupit.

Přeji hezký den!

T.Kydlíček


<< < 10 / 130 > >>