Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


bradavky

(příspěvek číslo: 1330)
dne: 20.07. 2007

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli upravujete vpáčené bradavky. Děkuji.

Dobrý den !
Ano, tuto operaci provádím, je ale nezbytné se setkat a vše důkladně probrat. Máte-li tedy o setkání zájem, kontaktujte mě na mailové adrese kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf.č. 603 838 838.
Hezký den !
Dr.Kydlíčekl


Nos

(příspěvek číslo: 1329)
dne: 17.07. 2007

dobry den jsem rok po operaci nosu, zacinam pozorovat ze mam nos nejak zarudly (jako kdybych mel rymu). Opalovat se nechodim a kdyz vylezu na slunicko tak mam nos namazany opal.kremem. Nevite zda mi to odezni?

Dobrý den !
Mám za to, že se jedná o kožní změnu, která není v příčinné souvislosti s předcházející rinoplastikou. Myslím, že by bylo nejlepší nejdříve navštívit kožního lékaře, ten by Vám mohl pomoci.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


PERY

(příspěvek číslo: 1328)
dne: 15.07. 2007

dobry den!
Rad by som sa opytal pana doktora akymi roznymi sposobmy sa daju zvacsit pery, ich ucinnost, dlhodobost, prirodzenost a cena, za odpoved vopred dakujem
lukas

Dobrý den !
Rty jsou trošku problém. Jsou vždy vidět a jedná se o významný estetický prvek a dominantu obličeje. Zvětšit plochu retní červeně lze operací, ale to nebývá často uspokojivé, protože ženám jde také o zvětšení objemu a ten operace nezměnění. Je tedy nutné často objem doplnit syntetickým materiálem ( preparátem kyseliny hyalurobové např. ), nebo vlastním tukem ( lipofilling ). Samozřejmě, že celá záležitost není tak jednoduchá, aby se vyřešila na tomto odstavci, obvykle si to vyžádá konzultaci, při které vysvětlím operační postup, výhody, možné komplikace a vše okolo případného výplňového materiálu. Vše nakonec ovlivní i celkovou cenu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Velká prsa

(příspěvek číslo: 1327)
dne: 13.07. 2007

Jsem 13letý kluk a mám mírně zvětšená prsa. Bradavky skoro nejdou nahmatat jedine kdyz jsem ve studenem prostredi newim co s tim mam delat

Dobrý den !
Zatím buďte zcela klidný. V tomto období je mléčná žláza zvětšená a obvykle i bolestivá. Vše patří do obrazu puberty a vše také přejde a prs dostane ten správný, mužský tvar. Žádný strach, vše bude OK.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


strie

(příspěvek číslo: 1326)
dne: 12.07. 2007

Dobry den je mi 27 let a mam 2 deti při prvnim těhotenství jsem hodně přibrala a mám břicho samou strii. Ted po druhém těhotenství jsem zhubla na 58 kg a mam dost vytahanou kůži na břiše. chtěla bych se zeptat jaka je čekací doba na operaci chtěla bych na ni jít v lednu příští rok protože ted ještě kojim. Jak dlouho dopředu bych se k vám měla objednat na konzuktaci. děkuji Šálová

Dobrý den !
Děkuji za dotaz. Máte pravdu, abdominoplastika je jedinou možností, jak následky gravidity minimalizovat a protože se jedná o rozsáhlejší výkon, je důkladná jedna, nebo i dvě konzultace nezbytné. Doporučuji tedy se setkat ještě teď v srpnu či září, kdy vše probereme podstatné a pak tak měsíc před operací, kdy vše "doladíme". Obvykle ještě na přetřes přijdou dotazy, na které se při prvním setkání nedostalo. Čekací doba je průměrně 2 měsíce, takže čas jěště máme. Pokud máte chutˇ se do toho pustit, kontaktujte mě na mailu kydlicek@fnplzen.cz nebo tlf. č. 603 838 838.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 1325)
dne: 11.07. 2007

Dobrý den pane doktore. Trápí mě zvýšená pigmentace ( nebo co to je ) na zevní pochvě,vnitřní straně stehen a konečníku. Moc Vás prosím, poraďte mi, jak se tohoto - pro mě ponižujícího - problému zbavit.
Děkuji za odpověď a Váš čas.
Broňa

Dobrý den !
Chápu Vaše potíže, rozumím Vám, bohužel Vám ale mohu jen poradit obrátit se na nějaké erudované dermatologické nebo laserové pracoviště, protože tato problematika je jmiž mimo můj obor. Pokud vím, existují různá vybělovací séra, ale vždy by se podobná léčba měla konzultovat s kožním lékaře.
Je mi líto, že Vám nemohu více poradit.
Hezký den !
Dr.kydlíček


zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 1324)
dne: 10.07. 2007

dobrý den.Je mi 14 let a mám velikost košíčků c/d,mívám časté bolesti zad a ve škole jsem terčem posměchu a chci se zeptat jestli bych mohla podstoupit zmenšení prsou před 18tinami a jestli by to nemělo vliv na pozdější těhotenství.děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Chápu Vaše potíže, ale na redukční operaci prsů je ve 14 letech skutečně ještě brzy. Prsa se budou ještě vyvíjet, měnit, takže bychom skutečně operovali ve špatný čas. Operace prsů nemá na těhotenství žádný vliv, na kojení ano, ale to také závisí na metodě operace. Je mi líto, ale zatím ještě vyčkejte.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


augmentace pomocí kmenových buněk

(příspěvek číslo: 1323)
dne: 10.07. 2007

Dobrý den pane doktore,velmi prosím o informace k poslední novince ze zahraničí-zvětšení prsou pomocí kmenových buněk.Jaký na to máte názor a myslíte,že v dohledné době toto bude možné i u nás ? Děkuji za odpověd,s pozdravem Andrea Nováková

Dobrý den !
V tukové tkáni je velké množství kmenových buněk, tedy nediferencovaných buněk, do kterých se vkládají v současné době velké naděje. Všechny zprávy, které jsou ale k dispozici se týkají pokusných výkonů, výzkumu, nikoli rutinní léčby. Já osobně si myslím, že jistou budoucnost to má, ale v delším časovém horizontu, určitě ne v dohledné době.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Ultracontour

(příspěvek číslo: 1322)
dne: 10.07. 2007

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaké výhrady máte k metodě Ultracontour a v čem je lepší tumenescenční liposukce.
Děkuji za odpověď
Petra Z.

Dobrý den !
Já osobně dávám přednost manuální tumescentní liposukci, protože jí považuji za účinější a bezpečnější než přístroje pro ultrazvukovou lipolýzu. Podotýkám, že mám na mysli liposukce, kdy odstraňuji několik litrů tukové tkáně a tkáňové tekutiny, ne drobný contouring malého rozsahu, ale opravdu rozsáhlejší výkon, u těchto výkonů považuji klasickou liposukci za dosud nepřekonanou.
Hezký den !
Dr.kydlíčekl


Objednání

(příspěvek číslo: 1321)
dne: 9.07. 2007

Pěkný den, pane doktore. Chtěla bych u vás podstoupit vyhlazení vrásek na čele, nevím, zda botox nebo hylauron. Jak dlouho předem se musím objednat, kdy jsou první volné termíny? Je nutná konzultace, nebo u takového zákroku stačí prostě domluvit termín a rovnou přijít? Děkuji

Dobrý den !
Děkuji za mail. Konzultace a zváženídalšího postupu jsou skutečně nezbytné pro stanovení optimálního postupu. Je nutné vše zvážit, aby investovaný čas, nasazení a peníze přinesly efekt. Ozvěte se mi na mail kydlicek@fnplzen.cz a dohodneme si nějaký termín konzultace.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


ľubica

(příspěvek číslo: 1320)
dne: 8.07. 2007

Dobrý deň, cca pred dvoma rokmi sa mi začala vťahovať bradavka do prsníka. Podľa vyšetrení ultrazvukom ide len o estetickú vadu. Viem že v Čechách sa dá podstúpiť zákrok na odstránenie tohto estetického nedostatku. Vykonáva sa tento zákrok aj na vašej klinike? Ako dlho je paciet hospitalizovaný, aká je cena zákroku so všetkými potrebnými vyšetreniami. Mám 22 rokov a som bezdetná. Ďakujem

Dobrý den !
Ano, vpáčené bradavky operovat skutečně možné je. Je to poměrně častý nález i když se tak nezdá. Operovat lze ambulantně a v místním umrtvení, výkon to velký není, ale delikátní určitě ano. Problém je totiž jinde. Pokud je vpáčení výrazné, trvalé, pak nelze spoléhat na piercing, na drobnější výkony, ale je nezbytné přerušit zkrácené mlékovody, které za toto vpáčení zodpovídají. A v tom je ta potíž, po jejich přerušení nelze následně kojit ! Fakt je ale i to, že pokud vpáčení je výrazné a bradavky se nikdy neerektují, pak by kojení stejně možné nebylo, takže to je jedno. Jenže existují ale stavy, kdy vpáčení sisce výrazné je, kosmeticky vadí, nicméně v určitých situacích se bradavky erektují - v takových situacích je důkladné zvážení nezbytné, protože u takového prsu kojení možné je.
Bude asi nejlepší, když se mi ozvete na můj mail kydlicek@fnplzen.cz a pokusíme se najít nějaké řešení.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


uši

(příspěvek číslo: 1318)
dne: 8.07. 2007

Pane doktore prosím o odpověď na otázku ve kterém věku je ideální nechat přišít ouška synovi.Děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Ideální okamžik je ten, kdy dítě samo, bez přemlouvání a zcela svobodně si o operaci řekne. Pak je jedno, zda je mu 8 či 9 let. Dolní hranice otoplastiky je 6 let a do 10 let je operace hrazena ze zdravotního pojištění.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Augmentace

(příspěvek číslo: 1317)
dne: 7.07. 2007

Dobrý den, pane doktore. Musím poděkovat za to, ľe je moľnost získat od Vás radu a předem za ni děkuji.A také se tak trochu omlouvám, ľe dotaz tak sloľitě popisuji..:
3. září tohoto roku jsem objednaná na augmentaci ( 370ml, Eurosilicone anatomické implantáty pod sval, mám 24 let a má výąka je 159cm ) a pan doktor mi stále doporučoval anatomické . Viděla jsem známou, která má tyto anatomické implantáty a docela měla takovou větąí mezeru mezi prsy, coľ mě přivedlo na myąlenku, jestli by implantáty klasického tvaru nebyly lepąí. Kdyľ vidím fotografie ľen po těchto zákrocích zvětąení, zdají se mi být ty klasické implantáty lepąí v tom, ľe prsa jsou taková pěkně plná. Někteří zase naopak radí, ľe klasické implantáty jsou hodně viditelné, ale uľ se nedozvím, v jakém smyslu viditelné ( např ľe jde vidět horní hrana implantátů???? nebo ľe prsa nepřirozeně ,,stojí"?? ). Zvětąení prsou nechci absolvovat kvůli tomu, abych mohla nosit velký výstřih, ale kvůli mému pocitu. Nejde mi ani o to, ľe ty klasické implantáty jsou o kapánek levnějąí...Ale kdyľ uľ jsem se rozhodla, tak a» to za ty peníze stojí a jsem spokojená. Myslíte si, ľe kdybych si nechala dát ty klasické implantáty, ľe to bude hodně viditelné??? Také mě docela zaskočilo, jak vąichni píąí, ľe mají implantáty do cca 300ml a mě pan doktor rovnou doporučil 370ml ( řekl mi, ľe mám ąiroký hrudník a v tomto případě je lepąí dát více )..

Dobrý den !
Děkuji za poděkování ! :-)
Nelze jednoznačně stanovit, který typ implantátů je lepší. Vše záleží na osobních zkušenostech a i jisté filozofii operatéra. Obecně lze ale konstatovat, že o tvaru implantátu a o jeho objemu největší mírou rozhodují anatomické poměry na hrudníku. Tyto poměry pak určí jaký a jak velký implantát, kudy a kam vložit. Názory sice mohou být různé, ale v jenom se shodneme všichni - není možné postupovat šablonovitě, ale přísně individuálně. Váš lékař tedy doporučuje to, co se mu zdá být ve stávající situaci jako nejlepší. Samozřejmě i velikost se musí ověřit. Obvykle se používají zkušební implantáty, které objem upřesní a pak se teprve vzbere vlastní implantát. Není to tedy tak, že by operatér střílel od oka a objem volil dle své libovůle. Pokud Vás zarazila mezera mezi prsy, kterou Jste viděla u Váší známé, pak je třeba vědět, že vlastní implantáty za ní mohou velmi okrajově. Hlavním "viníkem" jsou opět již opakovaně jmenované anatomické poměry na prsu a hrudníku. Vůbec nic a ničeho se nebojte, pokud Jste si vybrala erudovaného plastického chirurga, nejlépe s estetickou certifikací ( seznam certifikovaných členů je uvedený na adrese www.aps.cls.cz/info_pro_verejnost_seznam_clenu.htm), tak se nemusíte opravdu bát. Všechno dopadne dobře a Vy budete určitě spokojená. Držím palce !
Dr.Kydlíček


rozšířené póry

(příspěvek číslo: 1316)
dne: 6.07. 2007

Zdravím vás pane doktore, asi můj dotaz tady nepatří, ale přesto - je možné že má vliv na rozšířené póry a vyšší mazivost i hladina cholesterolu? Mám 7,15, což je dost. Můžu při jejím snížením doufat i v snížení mazivosti? Plánuju totiž úpravu nosu a jak jsem se dočetla, taková pleť dvakrát není nejlepší k tomuto zákroku. díky za info Vanda J.

Dobrý den !
Myslím, že nikoli. Rozřířené póryjsou známkou větší koncentrace a funkční aktivity mazových kožních žláz, což je dáno především geneticky, vrozeně a řízeno především hormonálně, takže hladina cholesterolu za to nemůže.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


rhinoplastika

(příspěvek číslo: 1315)
dne: 5.07. 2007

zdravím opět, je to normální stav když 10 den po zakroku dochází v nose k zánětlivým procesům? Můžu aplikovat na štětičkách mast Betadyne (nebo jinou- poradtě jakou) ? Nebo bude nutné užívat antibiotika ? díky za radu Natálie

Dobrý den !
Můžete provádět toaletu nosních průduchů štětičkou s Betadine mastí. Protože zánětlivé komplikace rinoplastiky jsou velmi, velmi vzácné, bude se jednat nejspíše o reakci okolo vstřebatelných stehů.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 1314)
dne: 4.07. 2007

Vážený pane doktore,
chtěla bych vás požádat o radu.Je mi 32 let ,před porodem jsem měla velikost 80 D po ročním kojení se mi velikost ještě zvětšila na 80F,mám velké potíže hlavně s krční pátěří a mívám i křeče pod lopatkami,mám již neurologický nález, a proto uvažuji o zmenšení a kvůli povadlosti i o modeláži prsou.Mám však problém s hojením ,hojím se téměř výhradně keloidní jizvou.jsem po operaci varixů a po operaci tříselné kýly a všechny jizvy jsou zhojeny větším či menším keloidem.Dokonce mám velký keloid na rameni z dětství po špatně zhojeném očkování.Je u mě tento zákrok vůbec možný?
Moc děkuji Jana V.

Dobrý den !
Otázka je, zda všechny popisované jizvy keloidy skutečně jsou. Často jsou totiž zaměňovány za jizvy hypertrofické, zbytnělé, které mohou vypadat velmi podobně. Redukční operace u Vás možná je, otázkou ale zůstává riziko vzniku nevyhovujících jizev. Pokud toto riziko přijmete, přijmete ten fakt, že se to stát i přes veškerou možnou péči může, pak operace možná je.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


nos

(příspěvek číslo: 1313)
dne: 4.07. 2007

Dobrý den, před časem jsem si nechala upravit nos. Celkově spokojená jsem, jen mám pocit, že je v nozdrách užší více než jsem puvodně myslela a trochu i malinko hůře nadechuji. Můžu si já sama pomoci třeba tamponádou na noc? Nerada bych to řešila opět chirurgicky
děkuji za odpověd Naďa

Dobrý den !
Ještě vyčkejte ! Píšete, že operace byla před časem, takže tkáně nosu se nyní, v pooperačním období konzolidují. Ještě je čas na hodnocení, příčinou může být jizva, zbytkový otok apod. Já osobně nos hodnotím předběžně po půl roce, definitivně poroce. Tamponádou sice nic nezkazíte, ale určitě problem nevyřešíte. Ještě vyčkejte,mám za to, že se vše zlepší a znormalizuje.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


vrásky

(příspěvek číslo: 1312)
dne: 3.07. 2007

Vážený pane doktore, chtěla bych se zeptat na face-lift pomocí nití APTOS jaká je účinnost a jak dlouho a jaká je cena. Děkuji

Dobrý den !
APTOS je jeden ze systémů, který využívá syntetické nevtřebatelné nítě se zpětnými háčky, pomocí kterých se dociluje závěsu tváří, krku, nebo čela. Já osobně APTOS nepoužívám, mám k němu své výhrady, namísto toho používám mini face lift či jiné miniinvazivní operační metody.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


bio alcamid

(příspěvek číslo: 1311)
dne: 3.07. 2007

Dobrý den, pane doktore,
mám vrýsky kolem rtů a chci se jich zbavit. Doporučil byste mi bio alcamid? Děkuji. Sára

Dobrý den !
Já osobně se držím doporučení ( ne nařízení ) společnosti EQUAM ze sprna loňského roku, které odkazuje na krátkodobé a střednědobé deriváty kyseliny hyaluronové. Tato látka je t.č. považována za bezpečnou, s minimem komplikací. Používám proto Matridex, což je síťovaná kyselina hyaluronová s dobou účinku okolo 6 měsíců. Bio Alcamid nepoužívám.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Masáže

(příspěvek číslo: 1310)
dne: 3.07. 2007

Dobrý den,jsem 9 týdnů po zvětšení a masíruju.Jak dlouho je nutné prsa masírovat?Děkuji za odpověď.Simona L.

Dobrý den !
Já osobně doporučuji klientkám masáže prsů a jizev 3 - 5 x 10 minut denně prvních 6 měsíců po operaci. Druhý půlrok 2 - 3x 10 min. Následně pak 1x denně.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


lipofilling

(příspěvek číslo: 1309)
dne: 2.07. 2007

Dobry den pane doktore, zajimalo by mne, jestli lze metodou lipofilling zvetsovat prsa? Je vubec nejaka moznost nahradit implantat vlastnim tukem?Dekuji za odpoved, Petra

Dobrý den !
Pokusy o zvětšení prsů vlastním tukem za účelem rekonstrukce jsou staré a byly veskrze neúspěšné. Tuk odumíral, vstřebával se, dělal olejové cysty. Nyní se, zejména v Japonsku, činí pokusy o přenos kmenových buněk z tukové tkáně do prsu a tak jej zvětšit. Jedná se ale jen o metodu prováděnou pokusně a to spíše za účelem rekonstrukce. T.č. se na celém světě prsy zvětšují pomocí implantátů ze silikonového materiálu ( někde snad ještě i polyuretanu ), plněné silikonovým gelem, daleko méně fyziologickým roztokem.
Hezký večer !
Dr.Kydlíček


jizva po operaci

(příspěvek číslo: 1308)
dne: 2.07. 2007

Vážený pane doktore,

dostala jsem se na Vaše stránky a dovoluji si Vás požádat o radu.
V únoru mi byla v Motole odebrána štítná žláza. Jizva byla velmi malá. Mazala jsem jí jen sádlem dle doporučení lékaře. V květnu se mi zdálo, že se stáván keloidní a zašla jsem za kožním lékařem. Ten na ni použil sněžení, načež jizva se popálila. Teď po sněžení zůstala červená a daleko horší než před zákrokem. Zjišťovala jsem si názory lékařů na zacházení s jizvou a velmi se liší. Někteří doporučují jen laser, jiní masti jako Contractubex, Lioton apod. I otázka sněžení jizev je velmi kontroverzní.
Chtěla bych se Vás zeptat, jak dlouho byste nechal jizvu v klidu (mažu contractubex a snažím se masírovat, protože jizva přirostla dovnitř a táhne) a pokud by se situace nelepšila, jaký se dá volit postup na Vašem pracovišti?

A ještě prosím jednu informaci: za měsíc se vdávám a potřebovala bych krk nechat volný. Bylo mi doporučeno od Vichy - Dermablend. Vzhledem k tomu, že se ale jedná o dermatologický pudr či make-up, mám trochu obavy o jeho účinnost....

Děkuji velmi za Váš čas a pomoc.
Mgr. Lenka Procházková

Dobrý den !
Jizvy bývají častým problémem a oblast krku a dekoltu je z hlediska jizvení velmi problematická. Pokud se opravdu jedná o keloid, ne o zbytnělou, tzv. hypertrofickou jizvu, tak to představuje problém. Naštěstí ale se diagnóza nezřídka postaví špatně a jedná se o aktivní hypertrofickoui jizvu. Rozdíly mezi oběma typy jizev jsou zásadní a výrazně se projevují v klinickém obraze a možnostech léčby. Každopádaně ale platí, že neexistuje nějaký krém, mast, gel či cokoliv podobného co by samo o sobě mělo na jizvy efekt. Vždy se musí jednat o komplexní přístup cíleně aplikovaný systematicky po dlouhou, měsíce trvající dobu. Vždy doporučuji intenzivní, až agresivní tlakové masáže, aplikaci nějakého gelu ( Třeba Dermatixu ) a eventuálně i silikonové destičky. jenže ani toto všechno nemusí být účinné. Pokud není, pak spolupracujeme velmi úspěšně s kožní klinikou FN Plzeň, kde prof.MUDr.K.Pizinger,CSc. s úspěchem léčí jizvy velmi nízkými teplotami, tedy kryoterapií. nejedná se o sněžení, ale o lokální aplikaci velmi nízké teploty na jizvu, což má za následek změnu histochemického složení v daném místě a tím i změnu motfologie jizvy. Kryoterapie t.č. pro nás představuje ultimum refugium, čili poslední možnost jak léčebně zasáhnout výrazně aktivní, hypertrofickou jizvu či jizvu keloidní. Jak jsem nyní naznačil, je problematika ošetřování jizev poměrně široká a neobejde se bez osobního vyšetření. Pokud ale chcete na svatbu jizvu nějak zakrýt, tak je jedno čím, neublíží jí žádný krycí krém nebo make up. Pokud byste mě chtěla navštívit v mé poradně, kontaktujte mě na mailu kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


rhinoplastika

(příspěvek číslo: 1307)
dne: 2.07. 2007

Zdravím vás pane doktore, Jsem 5 den po zákroku a četla jsem na netu rady, že je dobré aplikovat pro lepší zhojení Zinkovou emulzi MIRACLEAN. Nebo starý dobrý osvědčený CALCIUM PANTOTHENICUM. Co mi vy poradíte? díky Natálie

Dobrý den !
Myslím, že je to jedno, mast by měla být mastná, aby pomohla poškozené pokožce v regeneraci a já osobně radím, aby měla co nejméně alergizujících přísad, čili čím jednodušší, tím bezpečnější. Já osobně klientkám po zhojení doporučuji používat Indulonum, nebo nesolené vepřové sádlo.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Stehna

(příspěvek číslo: 1306)
dne: 2.07. 2007

Dobrý den,

mám problémy se stehny, pořád i když zhubnu tam mám boule,zajímalo by mě jak moc je komplikovaná liposukce vnějších stehen a jaká je conová relace.

S pozdravem Dvořáková

Dobrý den !
Komplikovaný výkon to není, spíše je nutné zvážit, zda je klienkta vůbec k liposukci vhodná, odhadnout jak moc jí mužeme pomoci, jaká asi bude spokojenost s reálným výsledkem operace apod. Pokud se jedná o liposukci jen zevních ploch stehen, nejedná se o veliké tukové polštáře, operace je spojena jen s jednodenní hospitalizací a klientka dostane jedno elastické prádlo, pak by se kompletní cena pohybovala okolo 21.000,-Kč. Osobní vyšetření je ale nezbytné, protože inform,ací, které musíte vědět je hodně.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


implantáty

(příspěvek číslo: 1305)
dne: 1.07. 2007

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakou máte zkušenost s vyjmutím implantátu /zdravotní nebo jiný důvod/.Jak dalece se tvar prsou změní v případě, že vyjmutí bude cca do roka a velikost do 250 ml.Je nutná modelace nebo je jiné řešení?

Dobrý den !
Imppantáty vyjmout lze bez větších potíží, ale je jasné, že tvar prsů tím více či méně utrpí. jak moc, to je individuální ). Vždy záleží na velikosti vlastních prsů a na jejich tvaru. Modelace není nutná nikdy, je to pouze možnost, která je dána subjektivním přáním klientky a objektivními anatomickými poměry na prsech. Mé osobní zkušenosti jsou ale dobré.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 86 / 130 > >>