Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Operace nosu

(příspěvek číslo: 1465)
dne: 8.11. 2007

Dobrý den.Je mi 17let a mám komplexy z velkého nosu.Nemám přímo "skobu",ale kost mám hodně vystouplou.Chtěla bych ho celkově zmenšit,ale hlavně srovnat tu kost.Chtěla bych se zeptat kolik by taková operace stála a jaký doktor je podle Vás dobrý v Praze či v Severních Čechách.Děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Ceny rinoplastik se poměrně liší pracoviště pd pracoviště. Kdo je na nosy v republice mejlepší je těžké odpovědět.Velké zkušenosti s nimi má brněnský Doc.Dr.J.Válka,CSc., moc hezké výsledky mají ale i ostatní kolegové. Těžko poradit, opravdu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odstáté ušní boltce

(příspěvek číslo: 1464)
dne: 6.11. 2007

Dobrý den, chtel bych se zeptat jak dlouho bych čekal na přišití ušních boltců,
děkuji

Dobrý den !
Asi měsíc, krátce.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


odstáté uši

(příspěvek číslo: 1462)
dne: 6.11. 2007

Dobrý den, mám odstáté uši a je mi 15. Chtel bych se zeptat kolik stojí přišití. Prý když mi lékař napíše potvrzení že z toho mam trauma tak to z části platí pojišťovna.

Dobrý den !
Cena operace stojí 8.000,- Kč a jedná se o ambulantní výkon v místním umrtvení, který hradí nemocný a případné potvzení, o kterém se zmiňujete na tom nic nezmění.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 1461)
dne: 6.11. 2007

Dobrý den vážený pane doktore. Již delší dobu uvažuji o plastické operaci prsou. Je mi 24 let a prostě bych chtěla větší :-). Jaký je rozdíl mezi kulatými a anatomickými implantáty? Jaká je cca cena operace, dá se i na splátky? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

Dobrý den !
Názory na anatomické a kulaté implantáty se liší a k pochopení tohoto je vhodné oba implantáty vidět. Já osobně mám ty anatomické raději. Cena operace s anatomickými implatáty Laboratoires Eurosilicone 102N, s jednodenní hodpitalizací a elastickou poprsenkou činí 50.500,-Kč. Splátky možné nejsou, ale mohu zprostředkovat účelovou půjčku u Čs.Spořitelny za velmi výhpodných podmínek.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace břicha

(příspěvek číslo: 1460)
dne: 5.11. 2007

Jsem tři roky po bandáži žaludku,zhubla jsem asi 30 kilo,ale samozřejmě mi visí dost břicho ,někdy mě i dost píchá v třísle,chtěla bych se zeptat,jestli je možné aby zákrok hradila pojišťovna.Děkuji

Dobrý den !

Možné to je, ale v případech, kdy se jedná o operaci, která podléhá schválení revizním lékařem příslušné zdravotní pojišťovny ( a tím je zrovna třeba abdominoplastika ), je třeba postupovat přísně individuálně, žádné obecně platné pravidlo zde neexistuje. Sám fakt, že pacient hodně zhubne je sice důležitý, ale není rozhodující.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvětšení rtů-radiesse

(příspěvek číslo: 1459)
dne: 5.11. 2007

Dobrý den, zajímalo by mě jaký je Váš názor na zvětšení rtů dočasným implantátem Radiess a jestli tento zákrok provádíte.

Dobrý den !
Radiesse je podle mě dobrý výplňový materiál a používal jsem jej hodně. Nyní ale používám materiály trošku jiné. S Radiesse jsem byl spokojený až na poněkud vyšší cenu, která také byla hlavním důvodem, proč jsem jej opustil.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Velký prsní dvorec

(příspěvek číslo: 1458)
dne: 4.11. 2007

Dobrý den,po kojení se mi zdeformoval pravý prs a je úplně jiný než ten levý.Na pravém prsu mám opravdu velký dvorec a vypadá to velice ošklivě.Chtěla by jsem se zeptat,jestli to jde nějak upravit a jak se pohybuju cena operace.Děkuji za odpověd a nashledanou.Miluše

Dobrý den !
Ano, možné to je a není to nijak složité, je však třeba tolerovat jizvu okolo dvorce. Operaci lze provést v místním umrtvení a ambulantně. Cena činí 4.000,-Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 1457)
dne: 4.11. 2007

Dobrý den,
je mi 20 let a mám velká, povislá prsa. Moc bych si přála operaci, bohužel jsem studentka a 30.000kč opravdu neseženu. Chtěla bych se Vás proto zeptat, jestli neexistují třeba nějaké prášky na zmenšení, které by mi mohly pomoct nebo třeba nějaké cviky na zpevnění prsou,ale hlavně ne na zvětšení.
Předem děkuji za odpověď. Leona

Dobrý den !
Kdepak, je mi líto, ale nic takového neexistuje. Stále je a myslím, že dlouho ještě i bude jedinou možností jak zmenšit prsa operace.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Implantat

(příspěvek číslo: 1456)
dne: 3.11. 2007

Dobry den pane doktore,uz jedenact let mam v levem prsu implantat.Je mi 26 a leve prso mi nevyrostlo.Budu si muset implantat nechat vymenit? Budu mit problemy s kojenim? Mockrat dekuji za odpoved.

Dobrý den !
Pokud jsem Vás správně pochopil, tak implantát byl použitý nejspíše pro Pollandův syndrom, nebo aplázii, nevývin prsu. Výměna implantátu by přicházela v úvahu tehdy, pokud by se při kontrole zjistilo jeho porušení, jasné známky mechanické únavy materiálu, nebo kdybyste nebyla s estetickým výsledkem spokojena. Otázka kojení v operovaném prsu je otevřená a záleží na přítomnosti eventuálně na stupni vývinu mléčné žlázy. Pokud mléčná žláza vyvinutá je alespoň trochu, pak budfe kojení nejspíše možné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


období po rhinoplastice

(příspěvek číslo: 1455)
dne: 2.11. 2007

Dobrý den, před 3 měsíci jsem podstoupila rhinoplastiku. Nos mám necitlivý na jedné straně, je bolestivý a na špičce je patrný přetrvávající kulovitý otok. Je tento stav normální. Myslíte si, že se tato situace do půl roku stabilizuje? Mám pocit, že po tlakových masážích se tento přetrvávající stav ještě o trochu zhoršuje(jako kdybych tkáň podráždila). Děkuji za odpověď.

Dobrý den !
Rinoplastika je velmi komplikovaný operační výkon, který postihuje nos kompletně a tomu i odpovídá průběh pooperačního období, při kterém se tkáně konzolidují a které trvá okolo jednoho roku. Potíže, o kterých píšete jsou dočasné a postupně odeznějí v souvislosti s tím jak se poměry v tkáních stabilizují. Pokud máte pocit, že po tlakových masážích se stav zvýraznil, tak máte pravdu, jedná se o reakci na masáž, ale přesto jsou masáže nutné a velmi prospěšné, takže bych radil je provádět velmi často, intenzivně a systematicky.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastická operace nosu

(příspěvek číslo: 1454)
dne: 31.10. 2007

Dobrý den,
uvažuji o plas.opreraci nosu.Mohl byste mi prosím doporučit někoho z Ostravy?Děkuji.

Dobrý den !
Myslím, že nejlepší volbou bude primář oddělení plastické chirurgie NsP MUDr.B.Vřeský. Je to velmi šikovný chirurg a dobrý lékař, jistě budete spokojena.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Operace nosu

(příspěvek číslo: 1453)
dne: 31.10. 2007

Dobrý den.
Vážně uvažuji o plstické operaci nosu - "skoba". Chtěla bych se zeptat, které doba je pro tenhle typ operace nejlepší. Já jsem o ní uvažovala na začátku příštího roku - tzn. tak od ledna do dubna :o). Zároveň bych se tedy chtěla zeptat, pokud by operace v tomto období byla vhodná, na kdy bych se měla objednat k Vám na konzultaci.
Za odpověď Vám předem děkuji. Jana L.

Dobrý den !
Děkuji za důvěru ! Operace nosu je nejlépe provádět v chladnějších obdobích roku, tedy od října do dubna. Samozřejmě, že lze operovat kdykoliv, ale toto období bych viděl jako optimální. Čekací doba se pohybuje okolo 1,5 - 2 měsíců, ale konzultaci bych provedl co nejdříve, abyste měla dostatek času si všechny informace důkladně promyslet a zvážit a setkat se eventuálně víckrát.Rinoplastika je vrcholný výkon estetické chirurgie a tomu také musí odpovídat příprava před operací. Pokud máte zájem se setkat, kontaktujte mě a dohodneme si nějaký vhodný termín konzultace.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zvetsení prsou

(příspěvek číslo: 1452)
dne: 28.10. 2007

Dobrý den pane doktore,
do jak vysokého veku by jste doporucoval zvetsení prsou a abdominolastiku?Je mi 58 let,jsem stíhlá,sirsí hrudník,ale prsa c.1.Jsem 25let rozvedená a jedním z duvodu rozvodu bylo i to,ze nevypadám jako zenská.Trpím celá léta pocitem ménecennosti a bojím se navázat z tohoto duvodu vztah.Myslíte,ze bych jeste v tomto veku mohla podstoupit tyto operace?

Dobrý den !
Váš věk rozhodně není důvodem operaci neprovádět! Hlavním kritériem je kromě Vaší motivace celkový zdravotní stav a zdravotní stav prsů. Pokud bude obé v pořádku tak není důvod operaci prsů a břicha neprovést, ale ve dvou etapách, ne současně. Klientek, které v této životní dekádě podstupují estetické operace je hodně.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


varlata

(příspěvek číslo: 1451)
dne: 28.10. 2007

Dobrý den,
provádíte plastiku šourku se silikonovými varlaty?
Děkuji

Dobrý den !
Ano, pokud např. po úrazu varle chybí, lze jej nahradit silikonovou protézou.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Operace tvrdých částí nosu

(příspěvek číslo: 1450)
dne: 28.10. 2007

Jak dlouho po operaci přetvrvávají hematomy a otoky?
Za jak dlouho je možné jít do práce? Děkuji

Dobrý den !
Po kompletní rinoplastice přetrvávají podlitiny a výraznější otoky zhruba 2 - 3 týdny, mírnější otoky ale o hodně déle. Do práce by podle mě bylo pak možné jít po dvou týdnech.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plochá hlava II.

(příspěvek číslo: 1449)
dne: 27.10. 2007

Vážený pane doktore,
chtěla bych se Vás zeptat, zda je možné si nechat změnit tvar lebky(hlavy)nebo ji nějakým způsobem vyplnit,protože ji mám vzadu plochou. Nikde na internetu jsem podobný problém nenašla, ale byla bych ráda, kdyby se dal nějak řešit.Moc mě to trápí, nemůžu nosit účesy jaký bych chtěla a vlasy si musím tupírovat, což je vidět.
Děkuji za odpověď
Tereza

Dobrý den !
Rád bych Vám odpověděl přesněji než obecně, ale bylo by vhodné vidět alespoň nějaké foto. Poslat mi jej můžete na kydlicek@fnplzen.cz. Podívám se, vše zvážím a napíšu Vám jaké řešení bych viděl jako optimální.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Změnšení prsních dvorců

(příspěvek číslo: 1448)
dne: 26.10. 2007

Dobrý den,

Se svými prsy jsem spokojená, ale trápí mě velikost dvorců. Mě by zajímalo zdali by šla provést úprava dvorců.(Zmenšení)Je mi 23 let a nerodila jsem.
Děkuji Vám za Vaši odpověď.

Dobrý den !
Ano, zmewnšení prsních dvorců provést lze, je ale nutné tolerovat okrouhlou jizvu okolo dvorců. Jedná se o ambulantní výkon v místním umrtvení. Následné kojení možné je bez omezení.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika břicha

(příspěvek číslo: 1447)
dne: 24.10. 2007

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda je plastika břicha vhodná ve věku 28 let a zda to má nějaký vliv na případné budoucí těhotenství, ještě děti nemám a vážně uvažuji nad touto operací.
Děkuji.

Dobrý den !
Abdominoplastika možná je, i když Jste ještě nerodila, jen je třeba počítat s tím, že následné těhotenství výsledek operace může eliminovat. Možné to ale je.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika ušních boltců

(příspěvek číslo: 1446)
dne: 23.10. 2007

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaký pořadník na tuto plastiku. A jak dlouho by se měla tato operace dopředu plánovat? Jaké roční období je pro tuto operaci nejvhodnější? A zda by tato operace šla provézt třeba před vánočními svátky a na kontrolu dorazit mezi svátky.

Dobrý den !
Čekací doba u těchto menších výkonů se pohybuje okolo 1 měsíce. Provést jí lze prakticky kdykoliv, ale za nejvhodnější období považuji chladnější měsíce. Před vánoci by operacemožná byla, přesně tak, jak to píšete. Předoperační konzultace je ale nezbytná.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace nosu

(příspěvek číslo: 1444)
dne: 22.10. 2007

dobry den pane doktore,

chtela bych se zeptat zda je u vas mozne provest zakrok na splatky, a o jakou sumu mesicne by se tak asi jednalo, orientacne. predem moc dekuji
Simona

Dobrý den !
Velmi dobré zkušenosti mám s Českou Spořitelnou, která popskytuje účelové půjčky s velmi nízkým úročením a za výhodných podmínek. Já sám operace na splátky neprovádím, protože to je organizačně složité, nicméně zmíněný úvěr Vám mohu domluvit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


odstáté uši

(příspěvek číslo: 1443)
dne: 22.10. 2007

Doplněk k dotazu 1442.

Pokud tento zákrok proplácí pojišťovna, změní se něco od nového roku, kdy začnou platit nové změny ve zdravotnictví.
Děkuji

Dobrý den !
Korekci odstálých ušních boltců, otoplastiku, plně hradí zdravotní pojišťovny do 10ti let věku a ani plánované změny od ledna 08 na tom nic měnit nebudou.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odstáté uši

(příspěvek číslo: 1442)
dne: 22.10. 2007

Dobrý den,
dceři je 7 let. Slyšela jsem, že do 7 let věku 'přišití uší' hradí (proplácí) pojišťovna? A prý je nová metoda, při které zákrok trvá 1 hodinu a rekonvalescence cca 14 dní?
Předem děkuji za odpověď

Provádí se tento zákrok i v Plzni?

Dobrý den !
Operace boltců běžně trvá 40 - 50 minut a následné hojení 2 týdny... Podstata je vždy stejná - přetvarovat boltcovou chrupavku a tak jí vnutit žádaný tvar. Operace je hrazena zdrav.pojšťovnami do 10ti let věku a zcela zásadní je spontánní popzitivní motivace dítěte.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


jizva po slepáku

(příspěvek číslo: 1441)
dne: 22.10. 2007

dobrý den pane doktore
ja už sem se vás ptala na tu jizvu a dejme tomu že bych přistoupila na ten zákrok,proto se vás ptám ještě jednou abych se teda rozhodla co by to bylo za zákrok aby mi ta jizva co nejvýc zmizela?na jak dlouho to je (jesti tam budu muset být par dní?)a kolik to stojí ja se rozhodnu a telefonycky popřípadě osobně se domluvýme moc děkuji
Hanzlíková.

Dobrý den !
Asi nejlepší by bylo, kdybyste mě navštívila v mojí poradně, kterou pro podobnou problematiku mám každé pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro. Podíváme se, vše zvážíme a eventuálně naplánujeme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zmenšení brady

(příspěvek číslo: 1440)
dne: 21.10. 2007

Dobrý večer pane doktore, mám velmi vystouplou bradu a zajímalo by mne zda se tato deformace dá nějakým způsobem upravit.Pokud podstoupím plastickou operaci zmenšení brady- je možné, že se mi brada opět vrátí do původní pozice i po operaci? Za odpověď předem děkuji

Dobrý den !
Možné to je, ale nejdříve je nutné Vás důkaladně vyšetřit, ujasnit si anatomickou situaci a teprve potom se rozhodnout jak jí řešit.Pokud je podkladem tvaru brady tvar dolní čelisti, pak neexistuje ale jednoduché řešení a zásah do skeletu obličeje je vždy něco, co se musí zvážit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 1439)
dne: 21.10. 2007

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,tuk se mi usazuje v oblasti zadku,takže mám velký kulatý tvar zadku,odstávájí mi sukně a veškeré oblečení musím nosit o číslo větší, opravdu to vypadá docela neesteticky. Dá se to nějak řešit, cvičím, ale moc to nepomáhá...jaká forma liposukce je na tohle nejlepší popř. existuje nějaká neinvazivní metoda?? Děkuji moc za pomoc. Pěkný den

Dobrý den !
Každý vychází při řešení problému ze svých zkušeností. Já osobně bych považoval manuální tumescentní liposukci za nejlepší řešení. O neinvazivní metodě bych neuvažoval, je nutné redukovat absolutní počet tukových buněk v daných lokaliotách a tím změnit tvar zadečku.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 81 / 130 > >>