Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Modelace prsou v mladém věku

(příspěvek číslo: 1886)
dne: 31.08. 2008

Pěkný den , chtěla bych se zeptat zda by bylo možné provést modelaci prsou v mém věku ,kdy mi ještě není ani 18 (bude mi tento listopad) ...mám prsa č.5-6 , velmi povislá a nepěkná ...velice mě to trápí , hlavně psychicky , mám i od lékaře doporučení ke zmenšení ze zdravotních důvodů ( problémy se zády právě kvůli velikosti prsů) ...zajímalo zda by tedy taková operace u mě byla vhodná ? Podstoupila jsem již dříve jednu takovou konzultaci a tam mi paní doktorka přesvědčila , že v mém věku to není dobré , že by byli poté komplikace s kojením , ale já si trvám na svém a i přes všechny potíže ,které by mohli nastat a se kterými jsem již seznámena bych takvou operaci chtěla :) Prosím moc o odpověd a radu :) Děkuji s pozdravem Jana,Domažlice

Dobrý den !
Myslím, že jse vhodné vyčkat do plné dospělosti a vše důkladně zvážit. jedná se o výkon, který nelze vzít zpět a jako každá operace, tak i redukční mammoplastika je zatížena určitým procentem komplikací. Je třeba to důkladně zvážit, proto osobní setkání, vyšetření a konzultace jsou nezbytné. Co se týče úhrady. O té se rozhodne také při konzultaci. Zdravotní pojišťovny mají určité podmínky, které se musí splnit, především se musíjednat o tzv. gigantomastii, nikoli jen o větší pokleslé prsy, ale to musíme zvážit až se setkáme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zmenšení lýtek

(příspěvek číslo: 1885)
dne: 28.08. 2008

Dobrý den pane doktore.Mám jeden problém a chtěl bych se o něm s Vámi poradit.Týká se to mých lýtek.Mám štíhlou postavu a hubené nohy,ale lýtkové svaly mám příliš velké a vypadají jakoby vykrojené.Proto se Vás ptám,je nějaká cesta jak je zmenšit?Zkoušim je protahovat a přijde mi,že to funguje.Nebo nějakým chirurgickým zákrokem?Slyšel jsem ,že injekce s botoxem vpíchnutá do lýtkového svalu ho zmenší,proto se Vás ptám,lze tento zákrok provést?Pokud ano,jaká bude jeho orientační cena?A na které klinice v Praze ho bude možné provést?Děkuji Vám mnohokrát a těším se na odpověd,S pozdravem Ondra

Dobrý den !
Pokud se jedná o objem, daný skutečně svaly lýtka,nikoli podkožním tukem, pak doporučuji to tak nechat. Použití preparátů botulotoxi nu má přesná pravidla a ve vaqšem případě bych pro něj neviděl protor. Je mí líto, určitě jsem Vás nepotěšil, ale tak to vidím.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 1884)
dne: 28.08. 2008

Dobry den, pane doktore,

asi pred 9ti lety jsem prodelala v jedne z prazskych klinik liposukci vnitrnich a vnejsich casti stehen. Jiz pred tim jsem poctive cvicila a vse co se dalo zpevnit posilovanim ci jinym sportem, jsem vytvarovala a byla spokojena. Pouze tedy pro tuto cast me postavy jsem se rozhodla pro liposukci, jelikoz zde posilovani sice malinko pomohlo, ale nadbytecneho tuku tam bylo porad jeste hodne.

S vysledkem, i kdyz se musi nechat, velice bolestivym behem prvnich 5ti dnu po operaci, jsem byla spokojena.

Neustale hodne sportuji, ale v poslednich dvou letech jsem spozorovala, ze se mi malinko vraci to, ceho jsem se liposukci snazila pred lety zbavit.Pri sve vysce 170cm a vaze 56kg si nestezuji, ale zajimalo by me par veci.

Moje stehna maji malinke podkozni nesrovnalosti a v plavkach to je samozrejme videt. Ne, ze by mi to az tak moc vadilo, ale rada bych se Vas zeptala, zda je to normalni, ze se tukove tkane nejak obnovi a da se techto nesrovnalosti nejak zbavit?

A take bych se rada zeptala, zda se pripadna operace da opakovat, tedy zda bych mohla podstoupit liposukci na stejna mista jeste jednou.

Dekuji a preji hezky den
Misa

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Nerovnosti na plochách po liposukci mohou vznikat nejčastěji tzv. lymfedémem nebo tím, že klientka trošku přibere na váze a zbylé tukové buňky ( vždycky po liposukci jsou v podkoží tukové buňky, musí tam být ) se mírně zvětší. Pokud je liposukce krajiny objemnější, je také pravděpodobnější, že nerovnosti vzniknou. Při pohledu na mechaniku operace a hojení poranění tkání operací se tomu ani nedivím. O způsobu možného dorovnání je ale možné rozhodnout až po vyšetření, nicméně opakovaná operace ve stejné lokalizaci možná je.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


implantáty

(příspěvek číslo: 1883)
dne: 27.08. 2008

Natally zaslal(a) v 30.6.2008 17:40:
Dobrý den, uvědomuji si že můj dotaz není zcela vhodný z důvodů nechtěné reklamy, nicméně bych ráda alespoň přibližné odůvodnění a sice : na současném trhu je jistě mnoho značek prsních implantátů lišících se kvalitou i cenou (polytech Silimed, Mentor, McGhan, Eurosilicone). Ráda bych znala rozdíly ve kvalitě mezi jednotlivými implantáty i možnosti záruky, které na ně jejich dodavatelé výrobci poskytují. Která značka se považuje za top a která je naopak spíše průměrnou a cenově přijatelnou variantou a proč? Moc děkuji za odpově´d.

Dobrý den !
Copak nechtěná reklama :-), ta by mě moc netrápila. Mě trápí spíše to, že nikde neexistuje nějaký oficiálně uznávaný a všeobecne přijímaný top ten implantátů či výrobců, podle kterého je možné se na trhu s implantáty orientovat. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale všechny informace jsou víceméně kuloární a vychází z osobních zkušeností a zaujetí jednotlivých chirurgů pro tu či onu značku. Doporučuji podívat se na stránky www.iquam.org, což je mezinárodní organizaace, která se implantáty a augmentacemi zabývásystematicky. Pokud mluvíme o rozdílech mezi implantáty, pak tím myslíme kohezivitu implantátu, tedy viskozitu gelové výplně a texturu jeho povrchu, tedy charakteristiku "semiše" na povrchu implantátu. V těchto chakateristikách rozdíly jsou, jinak implantáty procházejí přísnými kontrolami kvality a v tom bych výraznější rozdíly neviděl. Těžká volba, nakonec by Vám měl poradit Váš lékař, který má určité zkušenosti s danou značkou. Já například používám implantáty Laboratoires Eurosilicone a McGhan, takže bych doporučil tyto, ale v minulosti jsem se spokojeností použival i Mentor, PolytechSilimed a P.I.P.... Myslím však ( zdůrazňuji, jedná se o můj soukromý názor ), že největší záruky a zákaznický servis poskytuje momentálně firma Laboratoires Eurosilicone.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


lipofilling

(příspěvek číslo: 1882)
dne: 25.08. 2008

Dobrý den,
máte prosím zkušenosti s vyhlazováním jizev po akné pomocí vlastního tuku? Na zahraničních stránkách jsem jako jednu z možností odstranění jizev po akné objevila právě výplň vkleslých jizev vlastním tukem.
děkuji

Dobrý den !
Jizvy nikdy nevymažete, ty bohužel zůstanou navždycky. Lipofilling, nebo použití jiných výplňových materiálů ale pomůže vyrovnat vklesliny, to je maximum možností této metody.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Jizva

(příspěvek číslo: 1881)
dne: 25.08. 2008

Dobrý den, 10 letá dcera spadla na konci června do skleněného pařeniště a rozřízla si záda. Nyní má po úraze na zádech asi 6cm dlouhou a 1cm širokou keloidní jizvu. Jizvu potíráme mastí Contractubex. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné nějak tuto jizvu zmenšit nebo odstranit a jestli je tento zákrok hrazený pojišťovnou.
A zda byste navrhoval zákrok provést teď, když je to krátká doba od úrazu nebo ještě raději počkat, až jaké bude mít mast účinky. Děkuji za odpověď

Dobrý den!
Myslím, že by bylo nejvhodnější, kdybyste mě navštívila v mé poradně, kterou pro tuto problematiku mám každé pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) ve FN Plzeň-Lochotín. Je třeba jizvu zhodnotit a teprve podle toho určit další postup.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


abdominoplastika

(příspěvek číslo: 1880)
dne: 24.08. 2008

dobry den, necetla jsem vsechny dotazy, proto se v prvni rade omlouvam, jestlize uz uz jste na takovy dotaz odpovidal :) chtela bych se zbavit previsu kuze na brise, ale nechci zpevnovat sval operativne, je to mozne?

Dobrý den !
Ano, je to možné, pokud jsou u Vás anatomické podmínky příznivé pro abdominoplastiku. Pokud ano, pak to možné je.
Hezký den!
Dr.Kydlíček


Zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 1879)
dne: 24.08. 2008

Dobrý den,je mi 44 let,vel.podprsenky 85 B,značně povislá prsa,jeden prs větší.Bolesti krční páteře,bolesti v okolí lopatek při chůzi,práci ve stoje,zařezávající se ramínka ,v letních měsících boláčky pod prsy.Provádíte zmenšení a modelaci prsou i v tomto věku(vím,že např.na liposukci břicha jsem nevhodná z důvodu věku),hradí nějakou částku pojišťovna vojenská,jaká je čekací doba na zákrok od objednávky po operaci,jak dlouhý je pobyt v nemocnici po zákroku.Jsem po odstranění šť.žlázy 2006,běhěm léčby (2001)jsem po lécích přibrala cca 12 kg.Děkuji.

Dobrý den !
Zmenšovací operace prsů se dělají často a Váš věk není na překážku, operujeme i daleko starší klientky. Jiná je otázka úhrady. K tomu je zapotřebí se sejít, vyšetřit Vás a důkladně vše zvážit. Účast zdravotní pojišťovny má přísná kritéria, takže k tomuto bych se bez Vašeho vyšetření nerad vyjadřoval. Bylo by asi nejlepší, kdybyste mě navštívila nějaké pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) ve FN Plzeň-Lochotín, kde mám pro tuto problematiku poradnu. Podíváme se a zvážíme další postup.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


subkutánní mastectomie

(příspěvek číslo: 1878)
dne: 23.08. 2008

Potřebuji subkutánná mastectomii s rekonstrukcí prsů. Hradí něco z toho zdravotní pojišťovna? Je mi 51 let a mámdiabetes II. typu léčený léky a nedostatečnou funkci štítné žlázy. Kolik stojí rekonstrukce? Děkuji.

Dobrý den !
Pokud je subkutánní mastektomie doporučena mammologem či onkologem a ani jeden nic nenamítá proti bezprostřední či odložené rekonstrukci, pak je možné jí provést a je plně hrazena zdravotní pojišťovnou. Diabetes a onemocnění štítné žlázy není zásadní překážkou, pokud ovšem jsou tato onemocnění stabilizována a dobře léčena.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 1877)
dne: 22.08. 2008

Dobrý večer, pane doktore.
Lze provést v rámci jednoho zákroku liposukci břicha a zároveň i liposukci boků? Nemám nadváhu. Při výšce 171cm vážím 65kg, ale chtěla bych si vytvarovat postavu.
Děkuji. Jitka.

Dobrý den !
Ano, Vy nejspíše Jste vhodnou adeptkou liposukce, u Vás to možné bude.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


augmentace prsou

(příspěvek číslo: 1876)
dne: 22.08. 2008

Dobrý den,
zajímalo by mě, které implantáty považujete za kvalitnější. Zda značku Nagor nebo Mentor.
Také by mě zajímalo, který z těchto implantátů je příjemnější na dotek (tzn.zajímá mě viskozita podobná viskozitě ženského prsu).
Jestli máte zkušenosti s nějakou jinou značkou implantátů, lepší, sem s ní:-)
Díky

Dobrý den !
Je velmi obtážné Vám odpovědět. Nikde neexistuje nějaký top ten kvality implantátů, kde by se uvádělo, které jsou lepší a které horší. Pokud chcete nějaké bližší a oficiální informace, obraťte se na www.iquam.org. Jedná se o mezinárodní společnost, které se cíleně této problematice věnuje. Já osobně s implantáty Nagor nemám žádné zkušenosti, protože je nepoužívám, ale s Mentory ano a považuji je za jedny z nejlepších.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 1875)
dne: 22.08. 2008

Dobrý den pane doktore,
má na Vás dotaz týkající se augmentace. Chtěla bch ji podstoupit, ptž mám velmi málo vyvinuté poprsí. Zajímalo by mě ale, jestli neexistuje implantát, který by v mém organismu vydržel po zbytek mého života. Chtěla bych totiž augmentaci podstoupit jen jenou a mít tzv. klid. Představa, že bych do sebe nechávala řezat každých 10-15let je děsivá.

Dobrý den !
Asi Vás zklamu, ale podobný implantát není zatím k dispozici. U každého materiálu je třeba počítat s určitou životností. Sice se nejedná o nějaký oficiální údaj, ale lze předpokládat, že po 10 - 15 letech se mohou v implantátu objěvit už změny kvality. Pak by v úvahu přicházela výměna implantátu, která je pro klientku již méně náročná. je mi líto, ale taková je ( zatím ), realita.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika nosu

(příspěvek číslo: 1874)
dne: 20.08. 2008

Dobrý den, pane doktore. Chtěla bych se Vás zeptat jestli neznáte nějakého zkušeného plastického chirurga z Ostravy a okolí. Chci si zajít na plastiku nosu a nemohu se pořád rozhodnout.

Děkuji Lucka

Dobrý den !
Na severní Moravě máte bohatě na výběr, jenom namátkou a náhodně bych vzpomněl na MUDr.D.Rašku z Třince nebo na prim.MUDr.B.Vřeského z Ostravy. Ale to je opravdu jen namátkou, výborných estetických chirurgů je na severní Moravě daleko více, ale nejdříve mě napadli tito. Ničeho se nebojte, určitě to dopadne dobře ! :-)
Hezký den !


augmentace 3 mesice po skonceni kojeni

(příspěvek číslo: 1873)
dne: 18.08. 2008

Dobry den pane doktore. ZA jak dlouho po skonceni kojeni provadite augmentaci. Bylo by to mozne po 2-3 mesicich?
dekuji

Alena

Dobrý den !
Já osobně doporučuji vyčkat poskončení kojení 4 - 6 měsíců, kdy je žláza již "klidná". Po 2 - 3 měsících to lze, ale nedoporučuji to.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


rozštěp předkožky penisu

(příspěvek číslo: 1872)
dne: 18.08. 2008

Dobrý den,
mám miminko, které má rozštěp předkožky penisu. Chtěla bych se Vás zeptat,zda je možné a jak, tuto vadu řešit.
Předem Vám moc děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Dobrý den !
Předně se nemusíte ničeho bát! Pokud se zmiňujete pouze o rozštěpu předkožky, tak se může jednat o velmi mírnou formu hypospádie, kdy ostatní znaky jsou jen diskrétně naznačeny a snadno uniknou pozornosti. Každopádně bych ale doporučil vyšetření v ordinaci plastického chirurga nebo dětského urologa, který by se měl soustředit na více momentů než jenom předkožku, která sama o sobě nepředstavuje žádný problém.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace prsou

(příspěvek číslo: 1870)
dne: 17.08. 2008

Dobrý den,
zajímalo by mě, kolik dní po augmentaci se vytahují drény...
Chci jít na zvětšení prsou, ale z pracovních důvodů mám skutečně málo "osobního volna" a tak se chci zeptat, je-li možné augmentaci stihnout za 1 týden..tzn.operace => do druhého dne v nemocnici => poté vytahování drénů a stehů...
S klidovým režimem počítám...V práci pouze sedím...

Dobrý den !
Použití a délka ponechání drénů je na operatérovi a každý z nás to vidí jinak. Mělo by se postupovat individuálně podle velikosti odvodu drénů. Já drény většinou používám a obvykle je ponechávám 1 den, pak je odstraním. Pokud vedou hodně, ponecháváme je celkem 2 dny. V drénech nevidím problém, problém spatřuji v tom, že možná operaci lehce podceňujete. Estetická operace je operace jako každá jiná a vyžaduje čas nejenom na zhojení ale i na rekonvalescenci. Organizmu nepřikážete, aby za týden byl úplně OK, drény, stehy pryč a vše v poho. Možná budete schopná jít po týdnu do kanceláře, možná ale také ne, to se dopředu neví. Drény sice odstraňuji obvykle do 48 hod. po operaci, ale stehy až po 2 týdnech, ale vše ostatní je již individuální a cokoliv Vám seriózně slíbit je nemožné. Vždy zdůrazňuji, že je nezbytné mít časovou rezervu, vždy se může něco přihodit.
Hezký den !
Dr.kydlíček


Prsa

(příspěvek číslo: 1869)
dne: 15.08. 2008

Dobrý večer, v loňském roce jsem u Vás byla na zvětšení prsou. Vše je OK.Mám anatomy Eurosilicon 250cc a ráda bych měla prsa ještě větší a chtěla bych kulaté implantáty. Můžete mi prosím napsat, jaká by byla přibližná cena????? Předem děkuji

Dobrý den !
Žádný problém, je jenom otázka, zde Vám výměna prospěje, tedy zda bude výsledek skutečně lepší. Ale k tomu je třeba se sejít a vše důkladně probrat. Cena augmentace je vždy závislá na typu a značce implantátů, kdych uvedl plnou šíři v segmentu implantátů kulatých, pak bychom se pohybovali mezi 46.000,- - 54.000,- Kč kompletně. Ale jak jsem již napsal, osobní setkání a důkladná konzultace jsou nezbytné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvetseni prsou

(příspěvek číslo: 1868)
dne: 15.08. 2008

Dobry den,
chtela jsem se Vas zeptat,jestli je u Vas moznost zvetseni prsou na splaky a za jakych podminek. Dekuji

Dobrý den !
Asi Vás zklamu, ale splátky po neblahých zkušenostech již neposkytuji, ale mohu Vám domluvit výhodný úvěr u Čs. Spořitelny.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


modelace prsou?

(příspěvek číslo: 1867)
dne: 15.08. 2008

Dobrý den, je mi 23 let a od doby kdy mě začali růst prsa, tak je mám povislá.Zkoušela jsem snad vše, aby byla zpevněná měla tvar a "nevisela", ale už si nevím rady.Mám velikost košíčku 85B,byla by vhodná modelace prsou?Nebo můžete mi poradit, co bych pro to měla udělat? Předem děkuji za odpověď a za radu Švarcová

Dobrý den !
O modelaci prsů rozhoduje jejich tvar, tedy anatomické poměry, ty spolurozhodují. Jiná možnost jak změnit tvar prsů není. Máte-li tedy tvar prsů, jak píšete, povislý, pak se modelace nabízí. Každopádně je třeba se sejít,řádně Vás vyšetřit a společně pak rozebrat možnosti, které máme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 1866)
dne: 15.08. 2008

Dobrý den, mám pár dotazů týkajících se augmentace:
=> mám 21let (prsa jedničky) ... je tento věk vhodný pro augmentaci?
=> děti ještě nemám a poněvadž stále ještě studuji, plánuji je až tak za 5let => v případě, že bych augmentaci podstoupila, nemohly by později nastat nějaké komplikace s kojením?
=> dále by mě zajímalo, jak je to s tvarem poprsí po dětech... jak jsem psala, mám prsa o velikosti 1, předpokládám, že prsa po zvětšení za x-let povisnou (stejně jako "přírodní")... Jak by to ale mohlo za pár let po augmentaci vypadat s mým poprsím (když mám momentálně tak malá prsa a chtěla bych z nich udělat plnější dvojky)?
=> a poslední dotaz zní: Jak je to s výměnou implantátů? Slyšela jsem, že se vyměňovat nemusí v případě, že nenastanou zdravotní problémy, je tomu skutečně tak?
Hezký den, Petra M.

Dobrý den !
Ptáte se na závažné věci, které důkladně probíráme během konzultace, která trvá okolo hodiny..., takže Vám odpovím jen heslovitě a pro bližší vysvětlení je nutné se sejít.
Ano, nejspíše budete vhodnou adekptkou augmentace, kterou je možné prövést již před graviditou a kojením bez jakéhékoliv rizika. Změny prsů behem gravidity a kojení jsou individuální, lze předpopkládat nějaké tvarové změny, ale s ohledem na to, že mate prsy drobnější, nečekal bych nějaké dramatické změny tvaru. Otázka výměny je komplikovaná, vychází se z předpokladu, že žádný materiál nevydrží věčně a když se při sonografických kontrolách zaznamenají změny kvality materiálu, pak je vhodné je vyměnit. Nikde se neudává nějaký pevný interval, ale lze uvažovat o cca 10 - 15 letech.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Prosba

(příspěvek číslo: 1865)
dne: 14.08. 2008

Dobrý den, je mi 24 let a narodila jsem se s jednostranným rozštěpem rtu. Mám logicky pod nosem jizvu a nerovné rty, je možné rty upravit na normální tvar a jizvu zminimalizovat(či odstranit, což se domnívám, že nelze)? Mohu Vám zaslat fotografie. Také bych ráda věděla, co je pravdy na tom, že mi v Praze na plastické chirirgii v 15ti letech, kdy jsem byla na poslední operaci řekli, že tato provedená operace byla poslední co mi zaplatila pojišťovna. To už člověk s vrozenou vadou nemá právo ani na operaci pro zlepšení svého stavu? Předem děkuji za Vaše odpovědi. S pozdravem Markéta

Dobrý den !
Ano, máte pravdu, jizvu "vymazat" opravdu nelze, lze však ve zcela konkrétních situacích jizvu nevyhovující nahradit jizvou kosemticky vzhlednější. Fotky, které zmiňujete by byly určitě vhodné, udělal bych si lepší představu o našich možnostech a podle toho se můžeme dále rozhodovat co podnikneme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


augmentace prsou

(příspěvek číslo: 1864)
dne: 13.08. 2008

Dobrý den,
mám pár dotazů týkajících se zvětšení prsou, a sice není riskantní podstoupit augmentaci i přesto, že jsem ještě neměla děti? Mám teprve 22let a děti plánuji na 28let. Dále by mě zajímalo jak je to s poprsím, které už bylo zvětšené a s jejich tvarem po odkojení dětí.. Povisnou prsa nějak viditelněji? Mám velikost 70A, tzn.prakticky prsa nemám a opravdu v nich nenajdete ani ml tuku, je i přes to možné prsa zvětšit?
Mockrát děkuji předem za odpověď,
Vaší práce si moc vážím(e).
Hezký den, Petra L.

Dobrý den !
Děkuji za dotaz ! :-) S implantáty můžete dělat vše tak jak Jste zvyklá. Můžete rodit a kojit bez omezení. Jaké změny se ale stanou během gravidity a následnéh kojení je otázka a jsou velmi individuální. Obvykle se mléčná žláza výrazně aktivuje, zvětší a teprve po skončení kojení opět regreduje, což se projevuje zmenšením a někdy i v různé míře poklesem prsu. Nelze nikdy s jistotou předpovědět jaké změny prs postihnou, jak bude vypadat. Píšete, že vaše velikost je 70A, lze tedy spíše předpokládat, že nepůjde o nějaké dramatické změny a že by pokles prsu nemusel být dramatický. Velikost Vašeho prsu není překážkou operace, to se určitě nebojte, spíše bych však volil uložení implantátu pod velký prsní sval.
Hezký den !


dvojita operacia

(příspěvek číslo: 1863)
dne: 13.08. 2008

dobry den!chcela by som sa opytat,ci je mozne naraz vykonat labioplastiku a liposukciu brucha,popripade este abdominoplastiku,ak by bola nutna.nebola som este nikde na konzultacii.dakujem

Dobrý den !
Pokud se nebude jednat o rozsáhlou liposukci, pak bychom obě operace spojit mohli. Rozsah a délka operace rozhodují, proto bych labioplastiku s abdominoplastikou nespojoval.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dolní ret.

(příspěvek číslo: 1862)
dne: 12.08. 2008

Dobrý den,

je mi 38 let, před dvěma roky jsem byla na opakovaném vyndální bulky ze rtu a hnědě skvrny. Dodnes mám po stehu nesouměrný ret a při zavřených ústech mi trošku kouká zub. Bylo by možné vše dát do původního stavu? Je to opravdu hodně malé, ale prostě mi to vadí.

Děkuji

Dobrý den !
Každopádně by bylo vhodné zvážit možnosti, které se naskýtají, nechci nic slibovat. Pokud tedy máíte tu možnost mě navštívit, přijeďte některé pondělí dopolodne ( 8,30 - 11,30 hod. ) do FN Plzeň, kde mám pro tuto a podobnou problematiku poradnu ( vdhod B, 6. patro ).
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 1861)
dne: 10.08. 2008

Dobrý den! Chci si u vás nechat příští rok zvětšit prsa a chci se zeptat, zda se dají odstranit pomocí laseru i jizvičky, které vznikly během růstu prsou.

Dobrý den !
Je mi líto, ale t.č. neexistuje osvědčená, oběcně uznávaná a hlavně účinná metoda odstranění jizvy či strie. Laser může jizvu za určitých okolností zlepšit, ale ne "vymazat". Pokud se o jizvu ale dobře staráte, může být kosmeticky málo nápadná, ale nikdy nezmizí.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 65 / 130 > >>