Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Labioplastika

(příspěvek číslo: 1911)
dne: 16.09. 2008

Dobrý den, zajímám se o labioplastiku. Chci se zeptat, dáváte přednost lokálnímu umrtvení nebo narkóze. Jak probíhá pooperační kontrola a jak dlouho trvá než se může člověk vrátit do práce, zvlášť jde-li o sedavý styl práce. Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
já osobně labioplastiku provádím především v místním umrtvení za jednodenní hospitalizace a mám s tímto postupem dobré zkušenosti. Pokud pracujete v kanceláři, pak si myslím, že postačí pětidenní klidový režim doma. Cena operace a hospitalizace pak činí 10.500,-Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odstraneni pihy na obliceji

(příspěvek číslo: 1910)
dne: 15.09. 2008

Mam na hor.rtu vlevo medialne od nasolap.rýhy veruk.široce přisedlý névus malinovitého charakteru,velikost 7mm.Zda provádíte tento zákrok i v sobotu a kolik by to stálo?Zda bych mohla po sobotním zákroku,v pondělí do zaměstnání?

Dobrý den,
ano, tyto zákroky provád v rámci své profese na odd. plastické chirurgie FN Plzeň. Jedná se ooperaci v místním umrtvení, ambulantní, která stojí 800,- Kč a která Vás neomezí v profesi. Sobota ale není jako termín operace reálná. Ani ve FN Plzeň, ani v mé praxi, je mi líto.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace usi

(příspěvek číslo: 1909)
dne: 15.09. 2008

dobrý den pane doktore, v dubnu jsem u Vás podstoupila operaci přišití uší. s operací jsem spokojená, uši vypadají rozhodně o sto procent lépe. bohužel mě stále trochu trápí mírně odstávající špičky uší. chci se proto zeptat,jestli by bylo možné špičky nějak přitáhnout? kolik by operace stála a jestli je to stejný postup jako u přišití? možná, kdyby jste mě respektive moje uši) viděl, řekl byste, že to není nutné i moji blízcí tvrdí, že další operace neni rozhodně třeba, ale já si nejsem úplně jistá. děkuji za odpověď a hezký den přeji, s pozdravem s.g.

Dobrý den,
můžeme, ale potřeboval bych se na Vás důkladně podívat a pak se domluvíme co a jak. Ozvěte se mi a nějak to zvládneme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika ruky

(příspěvek číslo: 1908)
dne: 14.09. 2008

Dobrý den,jako malá jsem se opařila a zbyla mi tam velká jizva v loketním ohybu,bylo mi řečeno,že mi jizva z hnisala.Už jako malá jsem prodělala částečnou plastiku. Chtěla jsem se zeptat jestli by šlo celkové odstranění jizvy a jaké podmínky musím splňovat,kolik by plastika stála a jestli by nebyl problém,že jsem diabetička?je mi 21 let. moc děkuji za odpověď s pozdravem Ivana

Dobrý den,
jizvu nikdy neodstraníte ani nevymažete. Jizva bude vždy jizvou, jde jen o to jak kosmeticky nápadnou. Navštivte mě nějaké pondělí ( kromě 29.9.08) dopoledne ve FN Plzeň-Lochotín a zvážíme co by se dalo podniknout.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 1907)
dne: 14.09. 2008

Dobry den,chtela jsem se zeptat jestli provadite zakroky i zmenseni velkych stydkych pysku.Mam je prilis velke a je to velice neprijemne.a kolik tento zakrok stoji.Je mi 34let dekuji za odpoved

Hezký den,
ano provádím poměrně často. Nejčastěji se operace provádí v místním umrtvení za jednodenní hospitalizace. Výkon může působit na první pohled sice dramaticky, ale ženy to zvládají velmi dobře a bez problémů. Hojení trvá okolo dvou týdnů, po které je třeba omezit fyzickou námahu, ale jinak Vás to nijak zvlášť nezatíží. Cena operace činí s jednodenní hospitalizací 10.500,-Kč. Konzultace je ale nezbytná, protože inform,ací, které musíte dostat je daleko více.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


hemengiom u 17 mesicni dcery

(příspěvek číslo: 1906)
dne: 14.09. 2008

dobry den chtela jsem se zeptat dceri se udelal hemengiom u korene nosu a uz dvakrat si ho rozskrabla.nenohli jsme zastavit krvaceni,jsme obednani na konzultaci do hranic na plastickou chirurgii 22 zari jenomze mala si to furt skrabe a tyden je dlouha doba.ma 17 mesicu a roste ji to cim dal vic.myslite ze by to slo nejak urychlit dekuji

Dobrý den,
hemangiom je častý nález u dětí a jedná se o místně zmnožené cévy různého průsvitu, které mohou postihovat v různém rozsahu nejenom podkoží, ale i kůži nebo sval. Obvykle se volí konzervativní postup, protože často dochází k samovolné regresi útvaru, pokud ale opakovaně krvácí, pak je operace nezbytná.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zmenšená prsa

(příspěvek číslo: 1905)
dne: 13.09. 2008

Dobrý den pane doktore,jste velice sympatický.Mrzí mě,že sem na Vaše stránky nenarazila dřív.Ráda bych se na Vás obratila s problémem a žádostí jestli bych za Vámi mohla přijet,chtěla bych znát Váš nazor.Před 5 měsíci jsem si bohužel vybrala špatného lékaře na zmenšení prsů.Jeho zájem je nulový.Prsa mám zahojený jenže v každém mi zůstala tak 5cm velká tvrdá koule.Sem z toho neštastná bojím se další operace.Zajímá mě proč mi to nezměklo a co stím dál?Mohly by tam ty koule zůstat nebo budou muset ven?Moc Vám děkuju za odpověd Dáša

Dobrý den,
děkuji za mail :-) ! Redukční operacre prsů je radikální zásah do tkání, po kterém následuje několikaměsíční hojení a konzolidace. Zatuhnutí, o kterém píšete bude nejspíše projrvem techto procesů a není se toho třeba bát, obvykle prs změkne, stejně jako se jizvy zklidní, vyblednou a změknou. Pět měsíců je pro Vás sice dlouhá doba, ale pro organizmus nikoli, ten potřebuje delší čas na vyrovnání se s operací. Pokud byste chtěla přiojet na kontrolu, žádný problém, ozvěte se mi na kydlicek@fnplzen.cz nebo na 603 838 838 a nějak se domluvíme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


jizva u malého dítěte

(příspěvek číslo: 1904)
dne: 13.09. 2008

Dobrý den, mám 16ti měsíčního syna, který si před 2 týdny rozsekl hlavu a to u kořene nosu. Má po sešití jizvu o velikosti cca 1 cm, vede od jednoho obočí k druhému. Stehy mu vyndali před týdnem, ale jizva je velmi nepěkná. Dá se s tím něco již v tak útlém věku dělat, nějak jí odstranit? Děkuji

Dobrý den,
je mi líto, ale jizvu nijak odstranit nemůžete. Jakmile jednou jizva vznikne, je to napořád, jenom může být vidět víc nebo míň, ale již nikdy nezmizí. O charakteru jizvy zásadně rozhodují vrozené vlastnosti jizvení, významně přispívá mecanismus úrazu a způsob ošetření a také pooperační péče o jizvu, která musí být systematická a dlouhodobá a také individuální, proto Vám neradím co a jak dělat, protože bez osobního vyšetření či bližší představy těžko stanovit optimální léčbu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Záhlaví.

(příspěvek číslo: 1903)
dne: 11.09. 2008

Dobrý den. Chtěla by jsem se zeptat, jestli je možné použít implantát taky na jinou část těla. Např. na záhlaví hlavy pod kůži. Vím, že takovou plastickou operaci neprovádíte, ale jestli by to bylo možné. Děkuji Magdalena P.

Dobrý den,
ano, je to možné, je to jen otázka postupu a typu implantátu. Chce to důkladně zvážit anatomické poměry v dané lokalizaci.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Modelace prsou

(příspěvek číslo: 1902)
dne: 11.09. 2008

Dobrý den pane doktore, ráda bych se prosím zeptala, pokud se jedná o pouhou modelaci prsou (bez vložení impl.), zda záleží "nový" tvar prsou alespoň částečně na přání klientky či zda jediný možný "nový" tvar prsou navrhne lékař dle možností a dispozic konkrétní pacientky???
Z mého laického pohledu je pouhá modelace náročnější než když se vkládá i impl., protože ten tvar je již přesně dán operací (možná tomu tak není)...můžete mi prosím doporučit lékaře konkrétně pro tento zákrok - modelaci - na Severní Moravě?
Pokud zašlu foto, je možné mi zpět zaslat nějaký obr. či foto, jak by přibližně mohla má prsa vypadat po modelaci?
Pokud ještě mohu, ráda bych znala Váš názor na modelaci prováděnou v epidur. anest.???
Moc děkuji předem za Vaši odpověď a taky, že jste tu pro nás. Škoda jen, že tak daleko pro některé...
Děkuji mnohokrát, Šárka

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Z toho jak se zmiňujete o epidurální anestézii soudím, že Jste navštívila ambulanci MUDr.D.Rašky v Třinci. Pokud ano, tak Jste střelila přesně do černého a je to velmi dobrá volba. Dr.Raška je zkušený plastický chirurg s velkou klientelou, letitou praxí a hezkými výsledky, takže toho bych Vám bez obav doporučil. Augmentace prsů a modelační operace jsou dva naprosto odlišné výkony, které těžko srovnávat. Každopádně Váš prs svými anatomickými poměry klade jisté hranice, které by měl operatér respektovat, to ale neznamená, že nemá určitou volnost, ne však takovou, aby z prsu udělal na přání cokoliv. Proto si nemyslím, že počítačová animace s fotografiemi by byla to nejlepší. S operatérem je třeba dopodrobna rozebrat možnosti, které se konkrétně u Vás nabízejí, domluvit se na metodě, uvědomit si jaké pooperační jizvy na prsou budou a mn oho dalších věcí. Po takové, často hodinové konzultaci budete mít již určitě jasno.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zmenšení a zpevnění prsou

(příspěvek číslo: 1901)
dne: 10.09. 2008

Dobrý den, prosím o úvodní informace o výše uvedeném zákroku, přibližné cenové rozpětí, délku hospitalizace, dále prosím o návrh termínu osobní konzultace. Děkuji Andrea Zelenková

Dobrý den,
ptáte se na důležité informace, které musíme důkladně probrat při konzultaci. Můžeme si jí domluvit buď telefonem - 603 838 838, nebo mailem kydlicek@fnplzen.cz; počítejte asi s hodinou povídání. Budu tedy čekat na Váš kontakt!:-)
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace nosu

(příspěvek číslo: 1900)
dne: 10.09. 2008

Dobrý den, měla bych zájem o úpravu nosu. Zajímala by mně doba rekonvalescence, to znamená jak dlouho nebudu moci chodit do zaměstnání a zda mám nárok na nemocenskou, nebo si musím vzít dovolenou. Děkuji za odpověĎ. Koňaříková M.

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Po rinoplastice musíte počítat s asi tak 2 týdny volna. Je mi líto, ale neschopenku dostat nemůžete, na operaci asi padne dovolená... Rinoplastika ale vyžaduje velmi podrobnou konzultaci, protože se jedná o delikátní esteticou operaci, jednu z nejtěžších. Oprávněně se říká, že se jedná o vysokou pilotáž estetické chirurgie.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Modelace ušního boltce

(příspěvek číslo: 1899)
dne: 9.09. 2008

Od narození mám zdeformovaný ušní boltec, mám dotaz ohledně ceny a eventuelního kontaktu na lékaře.

Dobrý den !
Je třeba odlišit operaci pro možnou vrozenou vadu boltce a kosmetické důvody, to ovlivní další postup a způsob úhrady. Proto je třeba se s Vámi setkat osobně a vše posoudit a zvážit, nebo je možné mi na kydlicek@fnplzen.cz poslat fotky ( přehlednou fotku + makro ) a já Vám napíšu co si myslím a jaký by mohl být další postup.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


modelace prsou

(příspěvek číslo: 1898)
dne: 9.09. 2008

Dobrý den,co vše je zahrnuto v ceně modelace prsou a jaká je čekací lhůta na tento zákrok ? Děkuji

Dobrý den,
cena, kterou klientům uvádím je vždy konečná. U mě se tedy neplatí již nic dalšího a zahrnuje operaci + 2denní hospitalizaci a elastickou podprsenku. Nezahrnuje ale předoperační vyšetření, které si každá žena shání sama. Pokud se jedná o modelaci, nikoli o zmenšovací operaci prsů, pak cena ( viz výše )činí 31.000,-Kč. Nyní bych měl volné termíny v druhé polovině listopadu, prosinec mám již zcela plný. Důkladná konzultace je však naprosto nezbytná, musíme si vše vysvětlit a naplánovat.
Hezký den !
Dr.kydlíček


operace ušních boltců

(příspěvek číslo: 1897)
dne: 8.09. 2008

Dobrý den,
chtěla bych se domluvit na termínu operace ušních boltců.Děkuji JT

Dobrý den,
děkuji za důvěru ! Termín konzultace a operace si domluvíme buď telefonem ( 603 838 838 ) nebo mailem ( kydlicek@nplzen.cz ). Budu čekat na kontakt:-)
Hezký den !
Dr.Kydlíček


podbradek

(příspěvek číslo: 1896)
dne: 7.09. 2008

Dobrý den,je mi 24 let a mela bych zajem o odsati podbradku.Zajimala by me cena a doba hospitalizace.Za odpoved predem dekuji.

Dobrý den,
pokud bychom operovali v místním umrtvení a ambulantně, pak by cena činila 9.500,-Kč. Myslím, že takto by to bylo optimální. Kdybyste ale chtěla operaci spojit s jednodenní hospitalizací, což je možné, pak by cena činila 10.500,-Kč.
Asi nejlepší bude, když se u vidíme osobně a vše důkladně probereme. Ozvěte se mi na 603 838 838 nebo na mail kydlicek@fnplzen.cz a nějak to zvládneme.
hezký den !
Dr.Kydlíček


Obřízka

(příspěvek číslo: 1895)
dne: 5.09. 2008

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by u vas bylo mozne postoupit operaci reobrizky? Pred 6 lety jsem byl na obrizce(volne), ale posledni rok mi dela problémy hlavne pri sexu. A to proto ze pri styku mi vadi tesna predkozka a jde mi hure pretahnout pres zalud. Myslite si ze by pomohla tesna obrizka? Diky za odpoved J.U.

Dobrý den,
určitě ano ! Asi Vás zklamu, ale předal bych Vám spíše do péče kolegů - urologů, kteří se tomuto věnují systematicky. Obraťte se tedy v místě bydliště na nejbližšší urologii, určitě Vám pomohou.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


abdominoplastika

(příspěvek číslo: 1894)
dne: 5.09. 2008

Dobrý den pane doktore, prso se hojí a je to lepší a lepší.Za 3 týdny dorazím na kontrolku,ale proč Vám píši.Kamarádka je rok po plastice břicha a chtěla by otěhotnět.Je to vůbec možné? Pokud ano, tak po jaké době je to bezpečné,aby vše proběhlo v pořádku?Moc děkuji Monika Feřteková

Dobrý den,
děkuji za zprávu, to je moc dobře!:-) Paní otěhotnět klidně může, je to zcela bezpečné, žádný strach !
Hezký den a brzy nashledanou !
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika břicha

(příspěvek číslo: 1893)
dne: 5.09. 2008

Dobrý den pane doktore už jednou jsem s vámi konzultovala plastiku břicha. Chtěla bych se optat jak dlouhá je objednací lhůta a délka léčení a pracovní neschopnosti..., zhubla jsem na 59kg a ráda bych ji podstoupila někdy během listopadu. Děkuji Monika

Dobrý den,
gratuluju! V druhé polovině lisopadu bychom operovat klidně mohli, počítejte s cca 2 - 3 týdenním omezením běžných životní aktivit, třeba zaměstnání. Kontaktujte mě, prosím na č. 603838838 či kydlicek@fnplzen.cz a domluvíme si temín osobního setkání a operace.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace prstu

(příspěvek číslo: 1892)
dne: 5.09. 2008

Dobry den pane doktore,

chtela bych se Vas zeptat na jednu vec...
Kdyz jsem mela 7 let (ted je mi 25), mela jsem uraz ruky. Zlomila jsem si 3 prsty, jeden ze kterych se mi spatne srostl a mam krivy i nehet. Da se to opravit? Vzdy jsem touzila po krasnych nehtech...Predem Vam dekuji za odpoved!

Anna

Dobrý den,
snad ano, ale potřebuji to vidět, doplnit RTG a podívat se na dokumentaci o úrazu a hojení. Navštivte mě příští pondělí v poradně, kterou pro podobnou problematiku mám ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro. Podíváme se a poradíme se co udělat.
Hezký den!
Dr.Kydlíček


augmentace

(příspěvek číslo: 1891)
dne: 5.09. 2008

Dobrý den,už od základky si přeji mít pěkná prsa,ale příroda mi nepřála,je mi 20 let a prsa mam asi 1-2.Chtěla jsem se zeptat kolik by byla cena,co všechno zahrnuje a zda je možné splácet,jelikož jsem ještě studentka.Děkuji za odpověď Lucie

Dobrý den !
Kompletní cena v sobě zahrnuje cenu operace, implantátu, elastické podprsenky a jednodenní hospitalizace. Neobsahuje cenü předoperačních vyšetření, která si obstarává každá žena dle doporučení sama. Výslednou cenu pak zásadně ovlivňuje značka a typ implantátu. Nejčastěji se tedy pohybujeme mezi 47.000, - ( kulaté implantáty Laboratoires Eurosilicone 81 ) až 54.000,- Kč ( kulaté implantáty McGhan 120R ), ale můžem to být třeba i 46.000 ( kulaté P.I.P. implantáty )nebo naopak na 72.000,- Kč ( anatomické McGhan ). Jaký imlantát použít je vždy složitá otázka a musí se postupovat individuálně, nikoli dle nějaké šablony. Splátky po neblahých zkušenostech neposkytuji, ale mohu domluvit výhodný úvěr u Čs. Spořitelny. Důkladná konzultace, při níž se vše probere do detailu je nezbytná.
Hezký den !
Dr.Kdlíček


podbradek

(příspěvek číslo: 1890)
dne: 4.09. 2008

Dobrý den, je mi 40 let a mám podbradek. Jaké jsou možnosti řešení a jaká je cca cena zákroku. Děkuji Bobina

Dobrý den !
V úvahu přichází liposukce nebo odstranění tukového polštáře z řezu ve vrásce pod bradou. V obou případech je ale nezbytná maximální opatrnost, po zmenšení tukové vrstvy v oblasti úhlu krk-brada je nutné, aby se kůže sama "srazila" ( retrahovala ) tak, aby nevznikly nějaké záhyby či vrásky. Z tohoto důvodu je třeba posoudit velmi pečlivě naše možnosti, anatomické možnosti, kvalitu tkání apod.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Defekty na dolní končetině po Meningokokové sepsy

(příspěvek číslo: 1889)
dne: 2.09. 2008

Dobrý den,chtěla jsem se Vás zeptat před 12 lety jsem prodělala Meningokokovou Sespsy a zůstaly mi po ní na dolní končetině a hýždích velmi velké jizvy. Prodělala jsem několik plastických operací.Avšak výsledek není uspokojující, vzhledem k velikosti jizev. Navíc jsou necitlivé a některé stále bolestivé. Další případnou úpravu defektů mi doporučil ošetřující doktor po 18 roku. Vzhledem k neustálému růstu končetin. Můj dotaz tedy z ní zda by případná nová rekonstrukce jizev dokázala znovu zcitlivit postižené místa a zmenšit je a zda se za takovéto operace platí..Popř.zda si můžu u Vás objednat termín ke konzultaci..Děkuji Grňáková..

Dobrý den,
asi by bylo nejlepší se setkat v poradně a probrat to osobně, ale už nyní Vám mohu říci, že obnovit kožní čití zatím medicína neumí. Výjimkou jsou situace, kdy je možné přetnutý nerv sešít, ale to není Váš případ. S jizevnatými plochami by se snad něco udělat mohlo, ale znovu upozorňuji - jizvu nikdy nevymažete, nikdy není možné ji zcela odstranit, ale jen učinit méně nápadnou a kosmeticky přijatelnější. je mi líto, ale zatím to možné není. Pokud máte zájem o setkání, což by bylo optimální, navštivte mě nějaké pondělí ( kromě 29.9.08 ) ve FN Plzeň-Lochotín od 8,30 - 11,30 hod. Podíváme a zvážíme, co by se dalo dělat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Modelace prsu

(příspěvek číslo: 1888)
dne: 1.09. 2008

Dobrý den.Chtěla bych modelaci prsů.Je mi 33let,14 let po porodu,1,5 jsem kojila.Prsa č.3.Jsou těšší a svěšená.Chtěla bych po novém roce.Prosím napište mi první kroky a kdy.Předem děkuji.Reisingerová L.

Dobrý den !
Měli bychom se sejít a vše osobně důkladně probrat. Ozvěte se mi na 603 838 838 a domluvíme si schůzku. Pak rozhodneme společně o dalším postupu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


pokračování dotazu 1875

(příspěvek číslo: 1887)
dne: 1.09. 2008

Dobrý den,
co myslíte tím "...výměna implantátu, která je pro klientku již méně náročná"... řešíte fyzickou stránku věci (tzn.bolesti atd.) či finanční stránku?
Děkuji

Dobrý den !
Výměna implantátu bývá spojená s menšími pooperačními bolestmi a vůbec celý pooperačnmí průběh je pro klientku jednodušší. Finančně je to ale stejné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 64 / 130 > >>