Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


rozšířené pory, komedony na nose

(příspěvek číslo: 1936)
dne: 1.10. 2008

Vážený pane doktore, muj dotaz se týká především dermatologa, nicméně u dermatologa jsem podstoupila peelingy zákrok laserem, nicméně výsledek byl minimální. S pokožkou na rozloze max 3cm2 jsem velmi nespokojena a ať dělám co dělám, jsem úspěšná pouze minimálně. žiji v době, kdy v novinách čtu na jedné straně o transplantaci celého obličeje ze zesnulých lidí na straně druhé zápasím léta s takovou hloupostí. Chci se zeptat, zda se nedá něco dělat z pohledu Vašeho oboru, díky za Váš čas, Jana (26). (Cena řešení nehraje roli)

Dobrý den,
pokud Jste podstoupila chemický peeling a ošetření laserem, pak se nám naše možnosti zúžily na mechanickou dermabrazi. Jedná se o broušení diamantovou vysokoobrátkovou bruskou. Princip je jednoduchý: kůže se "odře" do úrovně povrchní vrstvy škláry a nechá se spontánně dohojit ( asi jako odřené koleno ). Zhojený okrsek je pak vypjatější, hladší, ale také světlejší a růžový. Je otázka, zda by se s časovým odstupem neobnovila stejná kožní textura, težko říci. Asi jsem Vás moc nepotěšil, ale jiné řešení nemám.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Vrásky

(příspěvek číslo: 1935)
dne: 30.09. 2008

Dobrý den pane doktore, můžete mi doporučit nějakého specialistu v okolí Ostravy, který se zabývá vyplňováním vrásek v obličeji vlastním tukem a jinými preparáty?Děkuji K.

Dobrý den,
používání kožních fillerů je velmi rozšířené a tak s nimi pracují všichni plastičtí chirurgové. A na severní Moravě působí řada dobrých kolegů. Jen namátkou mě jako první napadají prim.Dr.B.Vřeský v Ostravě a Dr.D.Raška v Třinci.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


výplň vrásek vlastním tukem

(příspěvek číslo: 1934)
dne: 30.09. 2008

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, která z těchto metod botox,kys.hyaluronová nebo výplň vlastním tukem je nejúčinnější, resp. nejdéle vydrží, popř. i jejich cenové relace.Jde mi o rýhy kolem nosu a úst, popř.čelo...Mám 44 let.děkuji za odpověď.

Dobrý den,
dotýkáte se problému, na který neexistuje jednoduchá a rychlá odpověď. Preparáty botulotoxinu ( Botox, Dysport )dosahují efektu tím, že dočasně ( cca na 3 měsíce ) ochrnují drobné mimické svaly, které spoluzodpovídají za mimické vrásky. Výplňové preparáty ( fillery ) zase působí tak, že výplňí vrásky docílí její změlčení. Na trhu je jich celá řada a nejčastější bývají právě preparáty na bazi kyseliny hyaluronové ( Matridex, Matridur, Matrigel apod.). Podobný efekt má i užití vlastního tuku, které má navíc tu výhodu, že se jedná o tělu vlastní materiál. Co je nejúčinější říci nelze. Botulotoxin a kyselina hyaluronová mají časově omezený efekt a ani použití vlastního tuku nemusí být natrvalo. Pokud tedy pomineme časový faktor, pak by asi bylo nejlepší kombinovat použití obou preparátů ( botulotoxin + filler ). To je můj názor, nicméně je to hodně subjektivní záležitost. Cenové relace pak záleží na značce a množství použitého preparátu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


propadnutý hrudník

(příspěvek číslo: 1933)
dne: 30.09. 2008

Dobrý den,
mám už od narození propadnutý hrudník,nevadí to žádným funkcím jedná se pouze o estetickou záležitost. A chtěl bych se zeptat zda tento zákrok se dělá i na Vaší klinice a co je k tomu všechno zapotřebí. Mnohokrát Děkuji s pozdravem Jiří

Dobrý den,
ano podobné zákroky provádím v rámci FN Plzeň. V těchto případech je ale nutné doplnit důkladné vyšetření hrudníku, ozřejmit si anatomické poměry a zvážit metodu operace ( výplň x korekce tvaru žeber a hrudní kosti ). Na prvním místě musí tedy být osobní setkání a důkladné vyšetření.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvětšování retní červeně

(příspěvek číslo: 1932)
dne: 29.09. 2008

Dobrý den,pane doktore.Zajímalo by mě,jestli zvětšujete retní červeň i tetováží rtů,nebo jen V-Y posunem,o kterém se zmiňujete v jednom z předešlých příspěvků.Jde mi čistě jen o nepatrné zvětšeí erveně.děkuji

Dobrý den,
já osobně tetováž neprovádím, ale obracím se na zavededný tetovací salón v Plzni. Pokud Vám jdre jen o nepatrné rozšíření retní červeně, pak bych opravdu nejdříve doporučil tetováž.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Asimetrie prsu

(příspěvek číslo: 1931)
dne: 28.09. 2008

Přeji vám hezky den pane doktore,
je mi 19 let a mám poměrně velký rozdíl velikosti prsou.Levé mám o velikost a pul větší než pravé,často mívám bolesti právě levého prsa.Tento problém mi velice vadí v životě a proto bych vás ráda požádala o pomoc.Ráda bych k vám přišla na konzultaci.Zajímala by mě cenová relace operace, když bych chtěla nejlépe upravit obě prsa, a kdyby jste mi mohl napsat nějaký vhodný termín pro konzultaci. Moc vám děkuji. Lída

Dobrý den,
samozřejmě ! Ozvěte se mi na kydlicek@fnplzen.cz či 603838838 a domluvíme si nějaký vhodný termín konzultace.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


:-)))) Podbradek

(příspěvek číslo: 1930)
dne: 28.09. 2008

Přeji krásný večer, jsem ráda, že jsem narazila na Vaši poradnu.Jsem z ústeckého kraje..Byla jsem na lipo podbradku, ale bohužel z profilu mám bradu jakoby kolmou-kůžička jakoby směruje kolmo.Není to ani přebytek kůže jako spíš povolená dolní část pod bradou.Tuk prý už tam nemám.Jsem z toho dost neštastná.Prosím neexistuje metoda, že by se přes ústa jakoby ta kůžička nějak přichytila přišila? Nechci aptos ani lifting-je mi 36let a zatím do velkých jizev moc nechci.Moc děkuji za info a ještě otázka-odpověděl jste ohledně operace rtů, že zvětšení YW moc nedoporučujete? Já bych také ráda zvětšila objem a trochu i červen rtů, jaké metody tedy používáte, aby došlo k oboum věcem u zákroku? Děkuji

Dobrý den,
podbradek může dělat problémy v každém věku. Na jeho tvaru se účastní kromě kůže a tukového tělesa i anatomie svalů krku. Pokud Vám liposukce nepřinesla žádaný efekt, lifting či použití závěsného materiálu ( Happy lift, Aptos apod. ),pak jedinou možností je z drobného řezu ve vrásce pod bradouzměnit anatomii svalu m. platysma a dosáhnout lepší konfigurace úhlu mezi dolní čelistí a krkem. Ale... Je zde jedno velké ale... Kožní nadbytek, pokud nechceme další jizvu se nedá řešit jinak než, že se spolehneme na přirozenou elasticitu a kožní retrakci. Nežádoucím výsledkem ale může být nepříjemné nařasení neochotně se zmenšující kůže v místě zmíněného úhlu krku. Prostě jednoduché a efektivní řešení ve vašem případě neexistuje, bohužel.
Rty jsou druhým problémem. Já osobně mám za to, že ženy chtějí nejenom širší retní červeň, ale i plnější ret a to operace nedokáže, ta dokáže ret jen rozšířit. Pokud si žena přeje obé - širší a objemnější ret, pak musíme použít i nějaký výplňový materiál. Syntetický nebo vlastní tuk, to je jedno, ale "něco" musí objem doplnit. Já se operacím vyhýbám, mám k nim svoje výhrady a raději používám jen prosté doplnění objemu, nejčastěji preparáty na bazi kyseliny hyaluronové.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Vrásky, které nechceme

(příspěvek číslo: 1929)
dne: 26.09. 2008

Milý pane doktore,prosím pro své zákaznice info k odstranění vrásek nejčastěji na horním rtu a okolí očí-kohoutí stopy-tou nejschůdnější metodou,kysel.hyaluronovou atd.Prosím dobu,cenu a případné reakce,děkuji kosmetička Dáša(da.bockova@seznam.cz)

Dobrý den,
jemné vrásky na horním rtu, tzv. kuřácké vrásky, se korigují velmi obtížně. Já používám preparáty na bazi kyseliny hyaluronové, jejichž cena ( 1 ampulka obvykle postačí ) se pohybuje v závislosti na konkrétním preparátu okolo 4.000,-Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Břicho po porodu dvojčat

(příspěvek číslo: 1928)
dne: 26.09. 2008

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na operaci břicha v případě,že mám (i přes roční intenzivní cvičení) povislou břišní stěnu, poměrně velký rozestup svalů, který mi velmi komplikuje vyprazdňování a pupeční kýlu - to vše po porodu dvojčat (císařský řez). Nevím, kam se s tímto problémem obrátit a zda je tohle nutné řešit již jen operačně. Ač jsem štíhlé postavy (27let) a převis mně samozřejmě poněkud obtěžuje, nemám s tím tak velký problém, jak s rozestupem (vyprazdňování, absence břišního lisu). Je vůbec ještě možné mít s tímto "defektem" (případně po operaci) ještě dítě? Děkuji vám. J.P.

Dobrý den,
ano po operaci poklesu kožnětukové vrstvy přední stěny břišní, diastázy přímých svalů břišních a pupeční kýly, pro kterou asi budete vhodná adeptka můžete být gravidní, je zde ale pochopitelně nebezpečí recidivy stavu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Abdominoplastika a liposukce

(příspěvek číslo: 1927)
dne: 26.09. 2008

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Je mi 19 let a jsem po porodu 10 měsíců. Chci mít postavu jako dřív. Cvičila jsem,ale postava se mi vůbec netvaruje,tak jak bych si představovala. Hodne se mi zvetšily boky a břicho mam ještě na půl vytahlé. Je pro me liposukce nebo abdominoplastika zbytecna,nebo ne?

Dobrý den,
rád bych Vám odpověděl, ale k tomu, abych Vám poradil opravdu seriózně Vás musím vidět, alespoň na fotografii. Je ale jasné, že jste prodělala abdobí bouřlivých hormonálních změn, takže bychom si asi neměli brát za vzor vaší dívčí postavu, když už Jste maminka, ale spíše optimální dosažitelný estetický ideál.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


odstraneni chloupku

(příspěvek číslo: 1926)
dne: 25.09. 2008

Dobry den pane doktore,chci se zeptat jestli provadite take odstranovani chloupku,jak dlouho by trvala hospitalizace a priblizna cena.Nebo poradit kde takove zakroky provadi a ci potrebuju nejake vysetreni.Chtel bych odstranit chloupky na nose.Predem dekuji za odpoved.

Dobrý den,
asi Vás zklamu, ale depilace neprovádím. Myslím si, že nejlepší by bylo obrátit se na nějaké etablované laserové pracoviště, v Plzni např. OFTA.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Vpáčené bradavky

(příspěvek číslo: 1925)
dne: 24.09. 2008

Dobrý den,pane doktore,zajímalo by mě,jestli provádte taky korekce vpáčených bradavek,pokud ano,kolik by stály obě strany a jestli bych mohla v budoucnu kojit.děkuji

Dobrý den,
ano, provádím, ale je nutné říci, že musíme postupovat obezřetně, protože jak se zdá, ještě Jste nerodila a nekojila. Abychom se nedopustili chyby, je nutné Vás vyšetřit, posoudit stupeň vpáčení a vybrat optimální postup a to bez osobního kontaktu nezvládneme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 1924)
dne: 24.09. 2008

Dobrý den,i já bych měla dotaz.Za poslední čtyři roky jsem přibrala ze 60 na 80kg.Od té doby rovněž užívám antidepresiva a letrox.Nikdy jsem problémy s váhou neměla,proto mě to velmi trápí.Chci se vás zeptat,jestli je nějaká možnost,jak se přebytečných kil zbavit.Jestli by byla vhodná lipos.či nikoliv.Mockrát děkuji za odpověď.Jarka

Dobrý den,
chápu Vás a nevím, zda-li Vás potěším. Liposukce vhodná rozhodně není. Jedná se o metodu tzv. body contouringu, tedy metody vhodné ke tvarování postavy, nikoli k redukci tělesné hmotnosti. Doporučuji Vám navštívit specializovanou amb ambulanci, která se poruvchami výživy a metabolizmem zabývá.Myslím tím ale opravdu specialisty, kteří obvykle působí v rámci interních klinik. Velmi dobré zkušenosti mám s nutriční ambulancí I.interní kliniky FN Plzeň, kam se můžete obrátit a kde Vám mohou pomoci. Je třeba se tam objednat, což je možné na čísle 377 103 511, ale je třeba mít trpělivost ( objednávací doby jsou dlouhé ) a mít žádanku např. od praktického lékaře. Až zvládnete problém s váhou, je možné vše doladit třeba zrovna liposukcí. V opačném případě by to bylo zbytečné morální a finanční nasazení, výsledek by neodplovídal Vašemu očekávání.
Držím palce a přeji hezký den !
Dr.Kydlíček


Plastika achillovy šlachy

(příspěvek číslo: 1923)
dne: 24.09. 2008

Dobrý den,nejsem si jistá,zda můj dotaz spadá do Vašeho odvětví,ale přeci jen to zkusím.Po autonehodě mám krom jiného přikrytou achilovu šlachu kožním ipmplantátem.V reále to vypadá tak,že kůže přilnula ke šlaše není pod ní žádná tuková nebo jiná vrstva,a hlavně je díky tomu ovlivněná pohyblivost v kotníku.Chtěla jsem se zeptat,jestli by nebylo možné nějakým způsobem "uvolnit" tu přirostlou kůži?Pokud přeci jen odpovíte,moc moc za to děkuji a vážím si času,který tomu budete věnovat.M.V.

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Líčíte to přesně. Kožní štěp je přihojen přímo na šlachu, což určitě vadí. Potíž je v tom, že tato oblast končetiny nedisponuje potřebným množstvím tkáně, která by k tomu byla potřeba a vyvstává tedy problém, kde a odkud vzít kvalitní tkáňový polštář, který by nám Achilovu šlachu přikryl. Vzhledem k charakteru nálezu a jeho lokalizaci se nejspíše nabízí použít tzv. volný lalok, tedy tkáň ze vzdáleného místa a přenést ho právě na šlachu. Vzhledem k tomu, že se při tom musí sešít drobné arterie a žíly, jedná se o výkon, který má zcela konkrétní podmínky, které se musí splnit. Jedná se o poměrně náročný výkon, který má ale hezké výsledky a pokud Vás současný stav trápí, stojí alespoň zvážit, zda by nebylo dobré jej řešit. Můžete mě navštívit v ambulanci, kterou mám každé pondělí ( kromě 29.9. ) od 8,30 - 11,30 hod. ve FN Plzeň-Lochotín. Podíváme se a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zvětšení rtů

(příspěvek číslo: 1922)
dne: 23.09. 2008

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli provádíte zvětšování rtů metodou W-Y.děkuji

Dobrý den,
ano provádím, ale nemám tuto operaci rád. Důvod je jasný - rozšíří se pouze plocha retní červeně, nikoli objem a obvykle jde klientkám o obojí. Problematika rtů je složitejší než se zdá.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


kdo rozhoduje?

(příspěvek číslo: 1921)
dne: 23.09. 2008

Pane doktore kdo rozhoduje o oprávněnosti reoperace,když pacient není spokojen a operatér ano.Nědky vkus operatéra nemusí být v souladu s pacientem.Pokud je problém vidět ve skutečnosti i doložený na fotkách(nesouměrnosti,chybějící tkáň)a operatér řekne-nežijeme na fotkách ale jestli to chcete spravit musíte si to znovu zaplatit.Nebo vám můžu předepsat léky na nervy. Po dlouhém dohadování jsem musela podepsat,že souhlasím zaplatit 2tis.za pronájem sálu.plus narkosa,léky a pobyt.Proto ta otázka níže 1917.Je to profesionální jednání a postup?Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
každý máme svojí praxi nějak zavedenou a vedenou a vždy záleží na spolupráci klient-lékař. Já bych ale strašně nerad komentoval situaci, o které toho vím velmi málo. Kdybych Vám ale mohl nějak pomoci, ozvěte se mi na mail kydlicek@fnplzen.cz nebo na mobil 603 838 838 a pokusíme se najít nějaké řešení.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


ZVETSENI PRSOU

(příspěvek číslo: 1919)
dne: 22.09. 2008

Dobry vecer,chtela jsem se zeptat jestli jde nejak urcit priblizna cena,kdyz Vam reknu,ze mam jednicky a chtela bych dvojky ci trojky a jestli je u Vas mozne udelat zvetseni prsou na splatky,ci si domluvit nejakou konzultaci,dekuji za odpoved,kdyby mohla byt odeslana na tento mail,moc dekuji..MISULE407@SEZNAM.CZ

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Cena operace zásadně závisí na typu a značce implantátu a zahrnuje v sobě kromě toho i operaci, jednodenní hospitalizaci a elastickou podprsenku. Nezahrnuje předoperační vyšetření, které si každá žena schání dle doporučení sama. Pokud použijeme anatomické implantáty Laboratoires Eurosilicone 102N, pak by cena operace činila 50.000,-Kč. Pokud bychom použili kulaté implantáty stejné značky, pak byste platila 47.000,-Kč. V případě implantátů McGhan, Mentor či Polytech Silimed by cena byla také jiná. Já osobně dávám přednost značkám Laboratoires Eurosilicone a McGhan. Splátky již po neblahých zkušenostech neposkytuji, ale mohu zprostředkovat výhodný úvěru Čs.Spořitelny. Termín konzultace a eventuální operace si ale dohodneme přes Váš soukromý mail.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


odstraneni pihy

(příspěvek číslo: 1918)
dne: 22.09. 2008

Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat jestli provádíte zákroky jako odstranění pihy. Mam na čele mateřské znaménko cca. 6mm. Jestli ano je potřebná konzultace, vyšetření atd. a popřípadně kolik by to tak stálo peněz. Dekuji za odpověď

Dobrý den,
navštivzte mě nějaké pondělí ( kromě 29.9.08 ) dopoledne od 8,30 do 11,30 hod. ve FN Plzeň-Lochotín, kdy mám poradnu pro tuto problematiku. Podíváme se, zhodnotíme stav a domluvíme si nějaké řešení.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


cena reoperace

(příspěvek číslo: 1917)
dne: 22.09. 2008

Chystám se na reoperaci nosu.Nevím ale jestli je tato operace zdarma,nebo se platí nějaké poplatky.Co hradí pacient? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
děkuji za dotaz. Asi Vás odpovědí neuspokojím, ale na různých pracovištích je to různé. Vždy záleží na domluvě s Vaším operatérem.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Nosík

(příspěvek číslo: 1916)
dne: 18.09. 2008

Vážený pane doktore,
chtěla bych se zeptat, u jakého dobrého plastického chirurga bych si mohla nechat udělat celkovou rhinoplastiku, kterou by hradila pojišťovna (jsem po úraze a ze zdravotních důvodů mi proto pan dr. na ORL navrhl, že by mi pojišťovna tuto operaci zaplatila). Netuším, zda i u vás je tato varianta možná.

Dobrý den,
pokud Jste z Plzeňského kraje a nechcete jezdit do Prahy, Českých Budějovic, nebo Ústí nad Labem, tak ani nemáte jinou možnost než se obrátit na ooddělení plastické chirurgie FN Plzeň, kde také pracuji a kde se můžeme setkat. :-) Nicméně, obecné pravidlo je, že o zdravotní indikaci výkonu rozhoduje ten, který ho nakonec provádí, ve Vašem případě tedy plastický chirurg. On ve sém dopadu zodpovídá jak za indikaci, tak za operaci. Musí tedy stav posoudit, zhodnotit a na základě svého úsudku a eventuálních doplňkových vyšetření, třeba zrovna ORL vyšetření, rozhodne, zda se jedná či nejedná o zdravotní indikaci. To platí ale obecně, ať jde o nos či třeba o prsa. Každopádně mě můžete navštívit nějaké pondělí (kromě 29.9.08 ) od 8,30 - 11,30 hod. ve FN Plzeň-Lochotín, kde se o dalším postupu můžeme poradit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 1915)
dne: 18.09. 2008

Dobry den,chtela by jsem vymodelovat prsa.Jen nevim,jestli by bylo mozne zmensit i dvorce okolo bradavek,hrozne se za ne stydim.Predem dekuji za odpoved.Jarka

Dobrý den,
ano, to není problém, pokud se prsy modelují, obvykle se dvorce zmenšují. Lze ale i dvorečky zmenšit bez modelace.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


úprava prsou

(příspěvek číslo: 1914)
dne: 18.09. 2008

Dobrý den, zhubla jsem 30 kg,je mi 43 let, dosud jsem měla velikost podprsenky 85 E, nyní mám prsa hodně povislá, měkká a mám vytaženou kůži, musím mít stále velké číslo podprsenky. Chci podstoupit úpravu prsou, ale nevím, zda to má být modelace nebo zmenšení prsou, nebo něco kombinovaného. Také by mě zajímala celková cena zákroku, který mi bude muset být udělán. Na operaci bych chtěla v únoru 2009, byl by u Vás volný termín ? A kdy bych se měla dostavit k Vám na konzultaci a radu? Děkuji moc za odpověď

Dobrý den,
mezi modelací a zmenšením prsů není velký rozdíl, rozhodují Vaše představy a možnosti, které nám příroda předkládá. Cena operace včetně 2 denní hospitalizace a elastické podprsenky ( bez předoperačního vyšetření, která si každá žena shání sama ) činí 32.000,- Kč. V případě delší hospitalizace či více podprsenek se cena mírně navyšuje. Důkladná předoperační konzultace je ale nutná, navrhuji sejít se, vše probrat a naplánovat. Únorový termín možný je a upřesnili bychom si ho právě při konzultaci. Asi nejlepší by ale bylo, kdybychom se pro větší diskrétnost již dále mohli kontaktovat buď mobilem ( 603 838 838 ) či mailem ( kydlicek@fnplzen.cz ).
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Uši

(příspěvek číslo: 1913)
dne: 17.09. 2008

Dobrý den , v 6 letech sem byl na plastice uší a jedno ucho mi udělali dost křivě , o 12 let později sem byl na úpravě , ale pořád se mi to ještě nelíbí...byla by možná ještě další korekce ?
mnohokrát děkuji

Tomáš

Dobrý den,
navštivte mě nějaké pondělí ( kromě 29.9.08 ) ve FN Plzeň-Lochotín ( od 8,30 do 11,30 hod.). Podíváme se zvážíme, zda mohu pro Vás něco udělat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zmenšení bradavek

(příspěvek číslo: 1912)
dne: 16.09. 2008

Dobrý den chtěl jsem se zeptat. kolik by stálo zmenšení bradavek u muže. a zda mohu operaci podstoupit pokud je mi 17.
Děkuji

Dobrý den,
ještě bych vyčkal ! Není totiž vyloučeno, že velikost dvorců se upraví, že se změnší. Ve Vašem věku ještě doznívají změny, které probíhají při dospívání i v mužské mléčné žláze. Vhodné by ale bylo i naše vyšetření, abychom mophli stav posoudit a zvážit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Labioplastika

(příspěvek číslo: 1911)
dne: 16.09. 2008

Dobrý den, zajímám se o labioplastiku. Chci se zeptat, dáváte přednost lokálnímu umrtvení nebo narkóze. Jak probíhá pooperační kontrola a jak dlouho trvá než se může člověk vrátit do práce, zvlášť jde-li o sedavý styl práce. Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
já osobně labioplastiku provádím především v místním umrtvení za jednodenní hospitalizace a mám s tímto postupem dobré zkušenosti. Pokud pracujete v kanceláři, pak si myslím, že postačí pětidenní klidový režim doma. Cena operace a hospitalizace pak činí 10.500,-Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 63 / 130 > >>