Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Liposukce kotniků

(příspěvek číslo: 1993)
dne: 10.11. 2008

Dobry den, lze provadet i liposukci kotniku?
dekuji

Alena

Dobrý den,
lýtek ano, pokud ale myslíte vysloveně kotníků, hlezna, tak tady bych trošku znejistěl. V oblasti hlezen obvykle není nějak výraznější tukový polštář, je tedy otázkou, zda se jedná o tukovou tkáň či třeba o lymfedém, čili lymfatický otok. Technicky vzato nejedná se o nic složitého, důležité je jen správné rozhodnutí. Chtělo by to Vás vidět a vyšetřit, pak je možné se kvalifikovaně rozhodnout.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Velikost penisu

(příspěvek číslo: 1992)
dne: 10.11. 2008

Vážený pane doktore!
Jeden kamrád, který se k nám nastěhoval , u nás v hospodě tvrdí, že jste mu chirurgicky zvětšil penis. Je fakt, že když ho dá na stůl, všechny přejde chuť na další zábavu a jdou smutně domů.
Mám dotaz:"Opravdu mi ho můžete zvětšit taky alespoň na 26 Cm? Prý jste něco řešil chirurgicky a pak od Vás prý dostal na míru vyrobenou natahovací protetickou pomůcku. Taky bych chtěl , aby se trovhu zvětšil průměr, (A výdrž), budeme rádi a vděční (já i manželka za jakékoliv zlepšení stavu.
Je možné zvětšení provádět na etapy? Manželka má strach, po té co viděla Jirku v hospodě, aby to nebylo moc.
A jaká je cena výkonu, je prodloužení o 13 cm dvakrát levnější , než o 26 cm, nebo je to jedno?
Pracujete i za honorář na splátky?

Moc děkujeme za pochopení a Vaše rady pane doktore,
S pozdravem
Manželé Maňasovi

Dobrý den,
děkuji za zajímavý dotaz ! Asi Vás zklamu, Vašeho kamaráda jsem neoperoval. Zvětšení délky a šířky penisu, tedy přesněji topořivých těles penisu není možné nikde na světě, je mi líto. Existují sice operace, které penis, který není ztopořený opticky prodlouží, ale rozhodně se nejedná o zvětření, o kterém píšete. To, zatím, není dostupnými technikami možné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika nehtového lůžka

(příspěvek číslo: 1991)
dne: 9.11. 2008

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda-li provádíte také operace tzv.plastiky nehtového lůžka na palci.Již tři roky ,,zápasím,, s úpornou bolestí zarůstajícího nehtu ( po úrazu)mám prý poškozené neh.lůžko a dozvěděla jsem se o tomto zákroku,který by snad můj problém vyřešil.Nehet jsem měla již stržený, několikrát zčásti odříznutý,leč vše se vždy vrátilo. Prosím o radu .Předem moc děkuji.S pozdravem Jana Špačková,Plzeň

Dobrý den,
odkázal bych Vás na mojí odpoověď k předcházejícímu dotazu ( č.1990 ). I problematika nehtové ploténky něpatří do plastické chirurgie, přesto se jí ale věnujeme. Navštivte mě tedy v ambulanci, kterou mám každé pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) ve FN Plzeň-Lochotín a domluvíme se na dalším postupu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


tukove boule

(příspěvek číslo: 1990)
dne: 9.11. 2008

dobry den.ja by som sa chcela spytat ci je mozne dat uvas odstranit dedicne tukove boule a kolko to stoji.je to po celom tele.liecba je nemozna.to su tie metabolicke tuky.diky

Dobrý den,
problematika lipomatózy, která Vás trápí nepatří do plastické chirugie, přesto se jí na oddělení plastické chirurgie ve FN Plzeň, kde také pracuji, věnujeme. Bude tedy asi nejlepší, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. )v poradně ve FN Lochotín, vchod B, 6. patro a můžeme se domluvit na nějakém dalším postupu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


tlakove masaze

(příspěvek číslo: 1989)
dne: 8.11. 2008

dobry den pane doktore, chci se zeptat, jestli je po rhinoplastice mozne neco skazit spatnou tlakovou masazi (moc tlaku, malo tlaku, tlak na spatnom miste...), nebo vysledek rhinoplastiky je zasadnejsi, protoze jsem cetla, nazori chirurgu, kteri na tlakovych masazi tak nebaziruji. dekuji

Dobrý den,
masáž vhodná je, ale zásadní není. Pokud se tedy masíruje vysloveně špatně, může to výsledek samozřejmě negativně ovlivnit, ale ne naprosto pokazit. A naopak, co se neudělá při operaci, masáže nedohoní. Ale dobře prováděné masáže rozhodně nezavrhuji.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


modelace prsů

(příspěvek číslo: 1988)
dne: 8.11. 2008

Dobrý den,
před 4 týdny jsem byla na modelaci prsů a z pravého prsu mi bylo odebráno 120 ml. Levé prso je již měkké, zahojené, jizvy klidné, ale pravé prso je stále zatvrdlé a mírně oteklé (beru phloenzym). To co mě trápí je rozdílný tvar prsou a dvorce, které jsou v jiné výšce. Mohu doufat, že se prsa srovnají? Mohu si jizvy již mazat? Můj operatér mi zatím nic neřekl. Děkuji za odpověď a hezký den. Lucie

Dobrý den,
ničeho se nebojte a ještě prsům dejte šanci a čas ! Modelace je pro prs velkou zátěží a proto i rekonvalescence tkání chvilku potrvá. Jak dlouho to bude trvat, to se přesně říci nedá, je to hodně individuální proces, ale doba se spíše než na týdny měří na měsíce. Každopádně je ale vhodné nosit co nejvíce elastickou sportovní podprsenku, která napomůže dotvarování prsu. Druhým prospěšným opatřením je péče o jizvy. Já osobně doporučuji intenzivní tlakové masáže jizev, doplněné o aplikaci některých speciálních krémů, gelů či silikonových destiček, které konzolidaci jizev napomohou.Já každé své klientce do doporučení píšu následující know-how: "Jizvy 2x denně omýt, mechanicky očistit a promastit ( např. Indulona, Infadolan apod. ), možno místo promaštění aplikovat dle návodu Dermatix gel, Contractubex gel apod., eventuálně aplikovat Topigel destičku apod. + provádět intenzivní a systematické tlakové masáže jizev - tlak bez povrchového tření po dopu půl minuty s několikavteřinovou pauzou po dobu alespoň 10 min 3 - 5 x denně. Jizvy ani neslunit, ani nevystavovat soláriu." Je třeba se připravit na několikaměsíční péči o jizvy a to až do doby jejich vyzrání, kdy jizvy budou již bledé, měkké, nebolestivé a kosmeticky přijatelné. Phlogenzym je dobrý lék, pomáhá, ale není samospasitelný.
Nedělám si iluze, že tento postup je svrchovaně nejlepší a že jiný, třeba lepší neexistuje, ale mám s ním dobré výsledky a pokud nenajdu něco lepšího, budu ho doporučovat dále.
Vašeho lékaře byste ale měla navštívit, on by měl koncepčně
vést další péči o Vaše operovaná prsa a třeba bude mít na věc jiný názor. Bez znalosti použité techniky, průběhu operace a hojení težko soudit a radit. Myslím si ale, že tím vším co jsem Vám doporučil rozhodně nic nezkazíte.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


konzultace

(příspěvek číslo: 1987)
dne: 7.11. 2008

Dobrý den pane doktore, chci se Vás zeptat, zda je u Vás možná konzultce např. půl roku dopředu, kdy si plánuji zmenšení nosu. Například bych chtěla operaci na duben, tak jestli to není moc předčasné. Chtěla bych se na to dostatečně připravit hlavně z psychické stránky a tak bych ráda, kdyby jsem mohla za Vámi přijed a popovídat si o tom osobně.Děkuji Vám za odpověď předem.S pozdravem M.H.

Dobrý den,
před takovou operací jako je rinoplastika je to naopak vhodné. Tak by se to naopak dělat mělo. Budete mít alespoň hodně času vše zvážit a promyslet. je proto vhodné se sejít dvakrát.Poprvé například ještě v listopadu tohoto roku, kdy bychom mimo jiné upřesnili termín operace a pak třeba měsíc před vlastní operací. Termín konzultace si můžeme domluvit buď mailem ( kydlicek@fnplzen.cz ), nebo telefonicky ( 603 838 38 ).
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika břicha

(příspěvek číslo: 1986)
dne: 5.11. 2008

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jaká jsou kritéria pro výběr mezi modifikovanou a miniabdominoplastikou břicha. Je mi 34,jsem po 2 těhotenstvích,174cm,70kg,sportovní postavy a chci pryč jen spodní část břicha a vylepšit pupík. Jde to bez velkých zásahů do "svalů" břicha? Bez vypínání svalů?

Dobrý den,
anatomické poměry na Vašem břichu. To je vedle Vašich představ a požadavků ten hlavní moment, podle kterého se operatér rozhoduje. Abdominoplastika se nemusí nutně spojovat s plastikou pochev přímých svalů břišních, tedy jak píšete s vypínáním svalů. Nutné to není, ale za vhodné to považuji. Toto všechno se ale musí důkladně probrat při konzultaci.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Břicho po porodu

(příspěvek číslo: 1985)
dne: 5.11. 2008

Dobrý den pane doktore, měla bych na vás pro mne moc důležitý dotaz.Je mi 31 a jsem po dvou porodech -před 8a2lety.Při prvním těhotenství jsem přibrala 6-8kg, při druhém+-10kg.Při prvním těhotenství se mi i přes mé snahy udělaly strije na celém břiše od klína až hodně nad pupík.Šíře strijí až 4či 5cm a délka i 20cm.Bohužel kůže je tak zeslabená že je velice často bolestivá a chytá se mi i do zipu od kalhot a krvácí.Je to velice nevzhledné stydím se svléknout i u lékaře do půli těla, natož pak nosit dvou dílné plavky-to nejde vůbec.Myslíte že i s takto rozsáhlými strijemi se dá něco dělat a že by se dalo vzhledem k bolestivosti a rozsáhlosti vyžadovat proplacení na VZP?Děkuji moc za odpověď Petra Rychecká, Předenice u Čkyně

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Podobnými potížemi, trpí hodně žen po porodu, zejména pak po porodech vícečetných. Nadbytek kožnětukové vrstvy, množství strií a někdy i rozestup přímých svalů břišních přináší ženám často opravdové trable. Tím větší, že se většinou jedná o ženy mladé a aktivní a to je všechno samozřejmě omezuje. Určité, ale výrazné zlepšení může přinést abdominoplaastika. Při ní se odstraní kožnětukové nadbytky, zmenší se plocha postižená striemi, přímé břišní svaly se zpevní a přední stěna břišní se vypne. Cenou za to je ale rozsáhlá jizva v podbřišku, táhnoucí se od boku k boku, kterou ale lze schovat v plavkách či kalhotkách. Operace trvá okolo 2 hod., vlastzní hojení 2 týdny a následná rekonvalescence 2 - 8 týdnů. Po 3 měsících je klientka schopná jakkoliv velké fyzické zátěže. Jizvy se ale konzolidují déle, často i rok po operaci, takže definitivní výsledek můžeme hodnotit až tak 10 - 12 měsíců po operaci. U naprosté většiny klientek se ale jedná o operaci, která není hrazená zdravotními pojišťovnami a je tedy plně placená klientkou. Samozřejmě, důkladná a podrobná konzultace je nezbyná. Při ní se dozvíte vše co musíte před operací vědět.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zmenšení nosu a kojení

(příspěvek číslo: 1984)
dne: 4.11. 2008

Dobrý den pane doktore, chci se jen zeptat, zda když kojím, jestli je vhoné počkat na operaci nosu, až když se rozhodnu nekojit a nebo to nevadí? Děkuji za odpověď M.H.

Dobrý den,
myslím, že by bylo vhodné počkat až dokojíte. Šlo by to udělat i dříve, ale mám za to, že kosmetickou opetraci je si třeba naplánovat na dobu, kdy na ní budete mít dostatek času a pohodlí.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


rekosvalescence po abdominoplastice+diastézy svalů

(příspěvek číslo: 1983)
dne: 3.11. 2008

Dobrý den,
mám dotaz jsem 9 týdnů po zákroku operace proběhla bez komplikací i hojení proběhlo bez komplikací jizvu mám pěkně zahiojnou stále ještě nosím pás na pokyn lékaře a vyhybám se veškeré fyzické námaze,ale už se nemohu dočkat až budu moc cvičit,ale nějak jsem se zapoměla optat jak mám začít cvičit,abych si celou tu krásu nějak nepokazila nebo si neublížila již jsem byla propuštrěna s ošetřování.Mám nárok na nějakou rehabilitaci kde by mě to vysvetlily ap.(zákrok byl na pojišťovnu),děkuji.

Dobrý den,
rehabilitace není nutná. 9. týden po operaci si můžete fyzickou aktivitu postupně zvyšovat až do plné záteže. Nespěchejte, ale už není třeba se vyhýbat fyzické záteži. Postupně a pozvolna, težká fyzická aktivita je možná až tak za 3 - 4 týdny.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Krečmer Martin

(příspěvek číslo: 1982)
dne: 3.11. 2008

Ahoj ja jsem Martin je mi 13 let jsem (dá se říct pobíž Havířova) asi jsem gay strašně se mi líbí klci trochu i něktré holky nevím co mám dělat

Dobrý den !
Ve 13 letech vstupujete puberty, tedy do věku, kdy se prodělávají velmi bouřlivé změny jak duševní, tal fyzické. A rozvíjí se u Vás to, s čím Jste se doposud příliš intenzivně nesetkával a když ano, tak v poněkud jiné formě. Rozvoj sexuality je pouze jednou stránkou tohoto období, za to ale důležitou, takže se Vám nedivím, že nad svojí orientací vážně uvažujete. Myslím si, že by Vám měl pomoci nějaký odborník na tuto problematiku. Není se za co stydět, není to vůbec nic divného a ani v nejmenším nic špatného ! Takový vývoj si prodělal každý dospělý a každý si na něj dobře pamatuje. Naopak, nemějte z toho jakýkoliv špatný pocit. Samozřejme, že nejlepší by bylo nejdříve si promluvit třeba s tatínkem, ale třeba to z nějakého důvodu nejde a pak je možné navštívit buď svého praktického lékaře ( pediatra ) nebo je možné kontaktovat Dětské krizové centrum ( nelekněte se prosím toho slova "krizové" ) na čísle 241 484 149, nebo na mailu problem@ditekrize.cz, kde funguje i zdravotnická sekce a kde působí zkušení odborníci, kteří by Vám pomohou lépe než já. Zkuste to a nebojte se ničeho. A hlavně - stud stranou !
Držím palce a přeju hodně štěstí !
Dr.Kydlíček


Modelace prsu

(příspěvek číslo: 1981)
dne: 3.11. 2008

Dobrý den, v lednu tomu bude rok co mě odebrali jedno prso,druhé mám hrozně velké,psychicky to moc nezvládám,chtěla jsem se optat zda provádíte modelaci prsa,jak taková operace probíhá a zda je hrazená zdrav.pojišťovnou
Děkuji Sušice

Dobrý den,
díky tomu, že pracuji také ve fakultní nemocnici Plzeń, na oddělení plastické chirurgie, tak provádím i to na co se ptáte. V takových situacích je kompletní léčba hrazena zdravotními pojišťovnami, ale postupovat musíme ve spolupráci s ošetřujícím mammologem a onkologem. Navrhuji tedy sejít se a o všem si popovídat. Za jistých okolností by v úvahu přicházela nejenom zmenšovací operace stávajícího prsu, ale i třeba rekonstrukce prsu chybějícího. Myslím si tedy, že nejlepší by bylo zaskočit za Vaším onkologem, požádat ho o vyjádření k dalšímu postupu z jeho poohledu a s touto dokumentací mě navštívit nějaké pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro. Nějaké vhodné řešení najdeme, to jsem si jistý, jenom musíme vše důkladně zvážit a naplánovat, aby to bylo dobře a ku prospěchu věci.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Jizvy po augumentaci

(příspěvek číslo: 1980)
dne: 3.11. 2008

Dobrý den. Jsem 18 dní po augumentaci,jizvy v podprsní rýze. Do podprsenky vkládám ještě gázové polštářky na jizvy,aby je podprsenka netlačila. Jizva na levém prsu je v pořádku,ale na gáze z pravého prsa mám každý den žlutý flíček. je možné,že jizva není ještě zahojená?Děkuji.

Dobrý den,
rána je nejspíše zhojena, toho se bát nemusíte. Zmíněný žlutý flíček může být známkou vylučujícího se podkožního stehu, což nepředstavuje problém. Vzniklá jizva se ale konzoliduje podstatně déle. Konzolidace jizvy je sice individuální, ale průměrně lze počítat 6 - 12 měsíců. Teprve když je jizva zcela jemná, klidná, hladká a bledá, lze jí považovat za vyzrálou a dále se už neměnící. Možná by ale bylo vhodné se ukázat Vašemu operatérovi a on Vám poradí jak s jizvami nakládat dále.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Jizva po operaci

(příspěvek číslo: 1979)
dne: 3.11. 2008

Dobrý den,

Manželka má po operaci slepeho střeva škaredou jizvu, která vznikla nejakým zánětem. (nevim to přesně). Dala by se tato jizva nejakym zakrokem upravit? Je možnost proplacení pojištovnou?

Děkuji

Dobrý den,
myslím, že by se dalo. Při osobním setkání zvážíme, zda by byla lepší celková či místní anestézie a probereme podrobnosti operace. Navštite mě tedy nějaké pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) v ambulanci, kterou mám pro podobnou problematku ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro. Podíváme se a uvidíme co dá dělat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 1978)
dne: 2.11. 2008

Dobrý den, jsem 20 dní po augumentaci,řez veden podprsní rýhou,implantáty kulaté ,nejsou vloženy pod sval. Zajímalo by mě,jak dlouho se hojí jizvy. Děkuji.

Dobrý den,
věci se mají trošku jinak. Rána se hojí 2 týdny, jejím hojením vzniká jizva, která se dále již nehojí, ale říkáme že se konzoliduje. A to trvá podstatně déle. Je to sice individuální ale obvykle je třeba počítat se 6 - 12 měsíci. Teprve až je jizva jemná, bledá, hladká, nebolestivá je kosmetický efekt je již konečný. V této chvíli je jizva již vyzrálá, chcete-li zhojená, což se projeví tím, že se dále již nemění.
Dr.Kydlíček


břicho

(příspěvek číslo: 1977)
dne: 1.11. 2008

Dobrý den chtěla jsem se zeptat,jsem už rok po porodu a nyní jsem zhubla dost rychle a popraskalo mi břicho i nad pupíkem jakoby se zkrabatělo,je mi 23 let a nevypadá to hezky,jsem z toho neštastná,lze nějak tu kůži třeba vypnout nebo vyhladit?Děkuji za odpověd..

Dobrý den,
v úvahu přichází pouze abdominoplastika. Jinak strie nelze nijak ( zatím ) "vymazat". Jedná se o jakousi formu nitrokožní jizvy, která vzniká při překročení elasticity kůže. Pokud máte na přední stěně absolutní nadbytek kožnětukové vrstvy a lze jí proto redukovat, pak by jisté zlepšení stavu abdominoplastikou možné nejspíše bylo. Je ale nutné Vás vidět, nebo vidět alespoň fotografii zpčedu a z profilu, abych se mohl vyjádřit co by se dalo dělat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Labioplastika

(příspěvek číslo: 1976)
dne: 1.11. 2008

Před 5ti lety jsou podstoupila labioplastiku místním
umrtvením.Při v pichu z jedné injekce u klitorisu jsem cítila strašnou bolest,ta druhá už bolestivá nebyla.Zřejmě byl zasažen nerv,nevím.Bolest jsem měla i po zákroku a to místo je citlivé doteď a zdá se mi,že čím dál víc.Nevím přesně jestli kvůli injecki,a zrovna ta část mi přijde docela nepovedená a není symetrická s druhou.Jsem nespokojená a trápí mě to čím dál více.I to bolí a překáží v pohybu.Chtěla bych to podstoupit znovu,v ČB už ale ne,mohl by jste mi s tím nějak pomoct vy,děkuji Michaela

Dobrý den,
děkuji za dotaz! Chápu Vás a rád Vám pomohu, musíme ale postupovat krajně opatrně a s rozmyslem, abychom neuváženou operací nenapáchali nějakou nevratnou škodu. Navrhují sejít se a důkladně vše rozebrat. Určitě najdeme nějaké vhodné řešení, které Vám pomůže. Konzultaci navrhuji domluvit si buď tlf. ( 603 838 838 ), nebo mailem kydlicek@nplzen.cz. Navrhuji sejít se v úterý 18.11.odpoledne ( hodinu bychom si ještě upřesnili ). Zatím buďte klidná, nějaké řešení Vašich potíží určitě najdeme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


liposukce břicha

(příspěvek číslo: 1975)
dne: 31.10. 2008

Dobrý den vážně uvažuji o podstoupení tohoto zákroku v oblasti břicha popřípadě boky. Je mi 36 let, váha 62 kg, mám dvě děti, břicho mám pevné bez strií. Trápí mě vzedmuté břícho v okolí pupíku, obzvlášť v oblasti kalhot. Zajímala by mě orientční cena zákroku a zda je prováděn v celkové anestezii nebo jen místní. Popravdě mám strach z celkové. Dostala jsem na Vás nejlepší doporučení od členky rodiny, která již 2x využila služeb vašeho oddělení. Prosím též o informaci o časových možnostech oddělení, čekací a objednací doba. Děkuji předem za odpověď na můj mail tanka@volny.cz

Dobrý den,
děkuji za důvěru ! Pokud se Vaše potíže týkají kožnětukové vrstvy přední stěny břišní, což předpokládám, pak určitě najdeme nějaké vhodné řešení. Je ale nutné se sejít a vše důkladně zvážit. V úvahu přichází abdominoplastika, liposukce či za určitých podmínek kombinace obou metod. Ale právě k rozhodnutí co je za daných okolností to nejlepší řešení je nutné Vás vyšetřit a vyslechnout si Vaše přání. Operace se ale provádí v celkové anestézii a pokud je klient dobře připravený, zdráv, důkladně před operací vyšetřený, pak se není čeho bát. Čekací doba je nyní 2,5 měsíce, tedy t.č. dávám již termíny v druhé polovině ledna 09.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Nestejná prsa

(příspěvek číslo: 1974)
dne: 31.10. 2008

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je možné, že po prášcích (lyndynete20, nevybrala jsem ještě ani první platíčko) mám levé ňadro větší. Jestli ho to pravé doroste. A nemůže v něm být třeba nádor a proto je větší? Je mi 17 let a trochu se bojím co se to děje...
Předem moc děkuji ze odpověď

Dbrý den,
hormonální antikoncepce vždycky ovlivňuje chování mléčné žlázy. To je běžné a je také běžné, že se prsy po antokoncepci zvětší. To, že se jeden prs zvětší než druhý se stát může, nicméně bylo by asi vhodné doplnit ultrazvukové vyšetření. Ne proto, že bych se obával nádoru, ale myslím, že kdykoliv se zaznamenají nějaké podobné změny, mělo by se toto nenáročné vyšetření doplnit. Obrátil bych se proto na lékaře, který Vám tuto antikoncepci nasadil, nebo na prsní poradnu v místě bydliště.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 1973)
dne: 31.10. 2008

Dobrý den. Rozhodla jsem se pro zmenšení prsou, ale velmi mě zarazily rozdílné ceny zákroků na různých klinikách. Cena u vás se vztahuje na obě ňadra a na narkózu a pod. ? Někde totiž chtěli 30 000 za operaci + dalších 18 000 za celkovou anestezii. A je tato operace vhodná pro mě, když je mi 25 let? Nemohu mít problémy s kojením?

Dobrý den,
redukční operace prsů je ve Vašem věku klidně možná a pokud nebudeme prsy redukovat nějak výrazně, pak kojení po operaci možné je. Cenu operace si stanovuje každé pracoviště zvlášť podle své cenové politiky, moje cena včetně dvoudenní hospitalizace a elastické podprsenky činí 32.000,- Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvětšení prsou po kojení

(příspěvek číslo: 1972)
dne: 30.10. 2008

Dobrý den chtěla bych podstoupit operaci pro zvětšení prsou.Před měsícem jsem přestala kojit,ale i tak se mi v jednom prsu neustále tvoří mléko.Mohu i tak operaci podstoupit?Jak dlouho po ukončení kojení je vhodné na operaci jít?Děkuji za odpověď

Dobrý den,
já osobně doporučuji vyčkat 4 - 6 měsíců po ukončení kojení. Prtsní žláza podléhá hormonálním vlivům po celý život ženy a v období gravidity a kojení mimořádně bouřlivě. Je proto vhodné prsu ponechat čas na "zklidnění", vyhasnutí tvorby mateřského mléka a dosažení definitivní velikosti prsu. Spěch je na škodu věci, ještě vyčkejte.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odstranění znamének

(příspěvek číslo: 1970)
dne: 29.10. 2008

Dobrý den. Ráda bych se zeptala kdybyste doporučoval odstranění znamének na oddělení Plastické chirurgie? Ráda bych si něchala některá znaménka odstranit a nevím,jestli mám navštívit jakoukoliv chirurgii, a nebo tu vaši plastickou. Jako laik vím jen to, že u vás se platí 800,- a na "normální" chirurgii je odstraňují i bezplatně. Potřebovala bych odstranit znaménko na zádech a břiše, a samozřejmě se bojím zjizvení.Předem moc děkuji za Vaši případnou odpověď. Jana Černá

Dobrý den,
jako správný patriot, který na tomto oddělení odborně vyrostl a kde stále vedle své estetické praxe pracuji Vám to musím jenom doporučit ! :-) Ale vážně. Myslím si, že je zásadní rozdíl mezi plastickým a všeobecným chirurgem, takže očekávám i rozdíl ve výsledku, Ale... Vše má své ale a toto se týká lokalizace znamének ( záda jsou obecně problematická ) a vlastních hojivých vlastností organizmu. Jinými slovy, odstranění, vlastní operace je jen jeden moment, ostatní jsou pak mimo náš dosah a tyto také ovlivňují výsledek operace.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce kolen

(příspěvek číslo: 1969)
dne: 28.10. 2008

Dobry den, pane doktore. Je u vas mozna liposukce kolen a za jakou cenu?
dekuji

Alena

Dobrý den,
pokud by se jednalo skutečně jen o vnitří plochu kolen, pak by se liposukce mohla provést v místním umrtvení a ambulantně. Kompletní cena by pak činila 9.000,- Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


venter pendulus

(příspěvek číslo: 1968)
dne: 27.10. 2008

dobrý den chtěla jsem se zeptat před rokem jsem porodila dvojčata a měla bych zájem o operaci venter pendulus jak je cenově dostupná a co vše pro to musím udělat děkuji za odpověd

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Navrhuji nejdříve sejít se a celou zamýšlenou operaci probrat. Jednak společně zvážíme, zda Jste vhodnou adeptkou této operace a jednak probereme všechny podrobnosti abdominoplastiky. Cena operace včetně dvoudenní hospitalizace a elastického prádla je 32.000,- Kč. Pokud máte zájem se sejít, můžeme si dohodnout nějaký vhodný termín konzultace buď telefonicky ( 603 838 838 ) či mailem ( kydlicek@fnplzen.cz ).
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 61 / 131 > >>