Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Eva

(příspěvek číslo: 3411)
dne: 10.12.2014

Dobrý den,
uvažuji o augmentaci a zajímalo by mě zda-li je možné tuto operaci podstoupit při onemocnění chlamydia pneumonie - zjištěno z krevních testů, nasledně několikrát léčba atb, vždy neúspěšně, zřejmě tedy již chronický stav.Žádné akutní projevy kromě křupání v kloubech nemám.Při této nemoci jsem podstoupila operaci cysty na vaječníku a jizvy se hojily dobře.Věk 24let. děkuji

Dobrý den,
ano, pokud nejsou přítomné žádné známky akutního onemocnění a všechna předoperační vyšetření budou také v normě, pak operace není problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


LUBOŠ

(příspěvek číslo: 3410)
dne: 04.12.2014

dobrý den mám takoví problém před časem se mi při sexu natrhla a po čase se mi uplně odtrhla uzdička která je na spodni straně žaludu spojena s předkožkou od té doby žalud není tak citliví a předkožka je až moc volná proto se vás chci zeptat jestli bi to šlo přišít nějakým spusobem s pět klidně si za to zaplatím předem děkuji.

Dobrý den,
já osobně bych vyčkal a celý problém bych asi neřešil. V USA více než 50% mužů žije po obřízce zcela bez předkožky a žijí plnohodnotným životem bez jakýchkoliv omezení. Operovat natrženou uzdičku nedoporučuji, spíše si myslím, že se časem samo vše upraví a znormalizuje.
Hezký den !
T.Kydlíček


Kašparová Anna

(příspěvek číslo: 3409)
dne: 28.11.2014

Dobrý den, pane doktore.
Prosím,můžete mě odpovědět.Moje dcera podstoupila ze zdravotních důvodů zmenšení prsou,které si sama hradila.Zmenšení proběhlo s komplikacemi.Rány dlouho hnisaly,švy praskly,měla i teploty a vytvořily se jizvy po dlouhodobém hojení /hrboly/.Bylo jí slíbeno,že po roce jí budou jizvy vyspraveny bez problémů.Docházela na kontroly pravidelně.Její ošetřující lékař se choval vždy hezky a snažil se vždy pomoci.Při poslední návštěvě jí bylo řečeno,že její lékař již v zařízení nepracuje a byl propuštěn./ prý pro alkohol/.Jiný kontrolní lékař řekl,že opravy jizev velikosti pětikorun mohou být odstraněny,ale musí si tuto opravu sama zaplatit.Určitě si tento problém sama nezavinila a okolnosti hojení nemohla ovlivnit.Operaci provedli ve zlínském kraji.Je její povinností si hradit reoperaci,když jí bylo řečeno,že to se stává a reoperace jizev to vyřeší?Kdo může za to,že její hojení ran trvalo skoro půl roku,když její spolubydlíci na pokoji mohla se stejným problémem za týden být bez problémů.Děkuji za odpověď a Váš názor.


Marie Z.

(příspěvek číslo: 3408)
dne: 22.11.2014

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné provést v jedné operaci, zvětšení prsou silikonovými implantáty, modelaci prsou i zmenšení prsních dvorců. Nebo zda bych musela podstoupit více operací za sebou. Děkuji

Dobrý den,
ano, je možné všechny tyto výkony podstoupit v jedné době, ale jako vždy v životě je něco za něco. V tomto případě sice ušetříte čas, morální nasazení a i nějaké peníze, ale zase podstoupíte operaci, která je delší, rozsáhlejší a tak je i logicky spojena s vyšší pravděpodobností různých komplikací. Je otázka co je lepší, z Vašeho je, předpokládám, lepší výkon jednodobý, já však již tak přesvědčený, že je to postup lepší nejsem...
Hezký den !
T.Kydlíček


Sandra

(příspěvek číslo: 3407)
dne: 16.11.2014

Dobrý den, byla jsem u orl lekare s vybocenou nosni prepazkou a nepruchodnosti jedne dirky. Orl lekar me poslal k plastickemu chirurgovi k plastickemu reseni. Jeho diagnoza byla kolaps nosniho kridla, kridlo nosni mene rozdilne a vtahovani jedne dirky. K plastikovi jsem objednana ke konzultaci az za mesic. Chtěla bych se zeptat co me asi ceka jestli septoplastika nebo septorhinoplastika nebo nejaka jina operace.Děkuji za odpověď. Nashledanou

Dobrý den,
nos má velice složitou anatomii a tomu odpovídají i různé problémy, které se v ORL řeší a tak bych se vůbec nedivil, kdyby např. došlo ke kombinaci vybočení nosní přepážky, zbytnění nosní sliznice průduchu a k tomu i ke kolapsu nosníého křídla... :-) Není se ale čeho lekat, k podobnoým situacím tak zase často nedochází, chci jen dokumentovat složitost problematiky. Těžko říci, na čem se kolegové dohodnou, rozhodující je ale objektivní nález, tedy CO KONKRÉTNĚ za ztížené dýchání zodpovídá, to pak předurčí i možnosti řešení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Daňková

(příspěvek číslo: 3406)
dne: 10.11.2014

Dobrý den, pane doktore, kdy se mohu dostavit k Vám na konzultaci ohledně odstranění váčků pod očima nebo se mohu hned objednat?
Děkuji za odpověď, Daňková

Dobrý den,
konzultace před výkonem je nezbytná, mohu vám nabídnout termín 12.3.2013 v 13,00 hod.. pana doktora najdete ve FN Lochotín, budova B, 6.patro, hned vedle sekretariátu plastické chirurgie.
Pokud Vám termín vyhovuje prosím o jeho potvrzení.
Děkuji a přeji hezký den Galušková


Kara

(příspěvek číslo: 3405)
dne: 04.11.2014

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na možnosti odstranění podbradku. Profilové fotografie nevyhledávám již od puberty, nyní mi je 40 let. Zřejmě se jedná hlavně o genetickou zátěž, po otci a jeho matce. Zkoušela jsem různé automasáže, ale výsledek se nedostavil. A ještě jedna otázka, jak asi přibližně drahá by moje cesta ke štíhlému krku u Vás byla? Děkuji a přeji hezký den.

Dobrý den,
podbradek a vůbec úhel mezi dolní čelistí a krkem nůže představovat problém. Za tvarem tohoto úhlu stojí nejenom tukový polštář, který zde bývá, ale zejména anatomie svalové vrstvy, velikost dolní čelisti apod. POkud bychom měli u Vás změnit tvar tohoto tzv. mandibulokolického úhlu, pak je třeba zvážit CO konkrétně za jeho tvar PŘEDEVŠÍM zodpovídá a na to se především soustředit. K dispozici jsou různé postupy, vždy se však jedná o výkon v esteticky exponované krajině a tomu odpovídají minimálně časové nároky na hojení a konzolidaci, takže je třeba zvažovat spíše v týdnech...
Těžko se na tomto místě vyjádřit jak by se Váš problém mohl řešit, chce to se na problematickou krajinu podívat a promyslet možnosti, ale jak naznačujete, půjde asi o problem ke kterému by se mělo přistupovat spíše komplexně (tukový polštář + korekce svalové vrstvy úhlu + zmenšení kožního krytu).
Hezký den !
T.Kydlíček


kateřina

(příspěvek číslo: 3404)
dne: 29.10.2014

Dobrý den,
mám nad pupíkem jizvu po vyrostlém piercingu, má tmavší barvu a kůže je v tom místě jakoby ,,propadlá,,. Jizva je už více jak rok stará, zkoušel ajsem jí po celou dobu mazat různými mastičkami atd, al ejiž nevidím žádné zlepšení.. :( Chtěla jsem se zeptat zda je možné takovou jizvu nějaký způsobem odstranit? Popřípadě kolik by takový zákrok mohl stát? Předem moc děkuji za odpověď..

Dobrý den ,
pan doktor je momentálně mimo nemocnici. Pro tuto problematiku má ambulantní poradnu každé pondělí ve FN Lochotín, budova B, 6.patro. Opět bude ordinovat od 3.3.2013, od 8,30 do 11,30 hod..
Děkuji a přeji hezký den Galušková


katerina

(příspěvek číslo: 3403)
dne: 23.10.2014

Dobry den,chtala bych se zaptat na kosmetickou upravu prsnich dvorcu,popr,do jake cennove kategorie spada.

Dobrý den,
nejspíše myslíte zmenšení dvorců. Pokud ano, žádný problém, jedná se o operaci ambulantní, prováděnou v místním umrtvení. Kompletní cena by činila 6.000,- Kč. Konzultace je ale nezbytná, musíme se sejít a vše společně zvážit.
hezký den !
T.Kydlíček


Honza Brom

(příspěvek číslo: 3402)
dne: 17.10.2014

Dobrý den, provádíte zmenšení bradavek. Jsem muž a prsa mam v pořádku, jen bradavky mam nafouklé. Jsou zakulacené a vystouplé tak 2cm. Chtěl bych s tim něco dělat, kolik by to kdyžtak stálo. Děkuji za odpověd.

Dobrý den,
pokud je z hlediska endokrinologa, nebo mammologa vše v pořádku, pak není problém bradavky zmenšit. Jedná se o menší ambulantní operaci v místním umrtvení. Cenu operace nyní odhaduji na 4.000,- Kč, ale vše bych upřesnil až po osobní konzultaci, kdy se při znalosti konkrétních podmínek můžu vyjhádřit přesně.
Hezký den !
T.Kydlíček


Renata

(příspěvek číslo: 3401)
dne: 11.10.2014

Dobrý den,chci se zeptat zda tedy máte smlouvu s VZP a já bych se u vás mohla nechat operovat na náklady pojištovny.Děkuji za odpověd

Dobrý den,
ano, je to možné, musíte však vyhovět podmínkám tzv. zdravotní indikace. Asi nejlepší ale bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku.
Hezký den !


Michal

(příspěvek číslo: 3400)
dne: 05.10.2014

Dobry den.
Mam problem ze pri ztoporeni penisu nepretahnu predkozku pres zalud.
Pri sexu bez gumy je to neprijemny.
Pokud je v klidovem stavu tak problem nemam takze moceni a higiena jsou v poradku.
Byl jsem u sveho urologa a ten v tom nevidi problem ale vsude jsem se docetl ze normalni dospely chlap by mel byt schopen predkozku pretahovat pres zalud normalne.
Prosim o radu jestli podstoupit operaci?

Dobrý den,
ano,máte pravdu, předkožka by měla být přetažitelná přes žalud kdykoliv.Já osobně bych operaci doporučoval. Jako asi nejlepší postup by yblo navštívit urologa opět třeba i jiné pracoviště a zkusit se s ním domluvit. Já se této problematice nevěnuji, organicky patří spíše do oblasti urologie.
Hezk den !
T.Kydlíček


Zuzana

(příspěvek číslo: 3399)
dne: 29.09.2014

Dobry den pane doktore kdy po porodu je nejvhodnejsi se objednat k vam do ordinace?? dekuji za odpoved


René Zahradníková

(příspěvek číslo: 3398)
dne: 23.09.2014

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho asi tak objednáváte k zákroku po vstupní konzultaci.
Děkuji za odpověď. René Zahradníková

Dobrý den,
Konzultaci objednávám s odstupem 7 - 10 dnů, termín menších operací, jako je např. blepharoplastika, otoplastika apod. zvládám do měsíce od konzultace, narkózové operace ale tak s odstupem 1,5 - 2 měsíců.
Hezký den !
T.Kydlíček


Radka Radová

(příspěvek číslo: 3397)
dne: 17.09.2014

Dobrý den, je možné zvětšit klitoris?
Děkuji za odpověď

Dobrý den,
ano, v zásadě ano, pomocí filleru jako jsou injekce např. preparátů kyseliny hyalurunové, nebo autotransplantací vlastního tuku. Ale... upozorňuji, že více jak 80% žen je vzrušivých klitoridálně, čili citlivost klitorisu je pro kvalitu sexuálního života zcela zásadní. Varuji před neuváženými zásahy, které by mohly znamenat nevratné škody !
Hezký den !
T.Kydlíček


Jana

(příspěvek číslo: 3396)
dne: 11.09.2014

Dobry den pane doktore,

chci se zeptat zda provadite operaci povislych koutku rtu. Velikosti nemam se svymi rty problem, proto nechci volit vyplnove materialy, bohuzel jsem vsak podedila poklesle koutky a celkove mene vyrazny horni ret, ktere dodavaji obliceji smutny vyraz (jinak to popsat neumim). Docesla jsem se, ze existuje operace, ktera koutky, pripadne cely horni ret jako by povytahne, jedna se o standardne provadenou operaci?

Dobrý den,
nikoli, nejedná se o častý, řekněme standartní výkon. V estetické chirurgii je možné ledacos, je však třeba vždy zvážit úměru mezi časovými, mjorálními a finančními nároky na jedné straně a efektem, mírou zlepšení a dobou "trvanlivosti" na straně druhé. Poměrně důležitý je i Váš věk, pokles koutků může být součástí tzv. syndromu stárnoucího obličeje a pak by si řešení vyžadovalo púoněkud jiný přístup.
Hezký den !
T.Kydlíček


Věra Kindlová

(příspěvek číslo: 3395)
dne: 05.09.2014

Dobrý den prosím Vám kolik stojí plastika bříška a zda je jí možné provést, když jsem rok po tumescentní liposukci?Děkuji

Dobrý den,
ano, je možné provést abdominoplastiku po tumescentní liposukci. Kompletní cena operace (včetně dvoudenní hospitalizace a elasrtického prádla) činí 35.000,-Kč. Je však otázkou, zda Jste opravdu vhodnou adeptkou abdominoplasatiky, jestliže se ještě před rokem raději volila liposukce.
Hezký den !
T.Kydlíček


Lenka Hromádková

(příspěvek číslo: 3394)
dne: 30.08.2014

Dobrý den pane doktore. Je možné, že po liposukci bříška, se tuk vrátí zpět na odsáté místo? Jedna známá říkala, že její kolegyně podstoupila liposukci invazivní a do roku to měla zpátky. Děkuji Vám moc.

Dobrý den,
ano, zbylé tukové buňky stále mají schopnost ukládat tuk, ovšem v místě, kde se liposukce prováděla se již nevytvoří tukový polštář, čili pokud se pacientka spraví, tak ne již často citovanou "pneumatikou"... Liposukce (vlastně jakákoliv estetická operace) má být v kontextu s optimalizací životního stylu. Např. pokud pacientka nezmění stravovací návyky je nesmysl očekávat, že nepřibere. Liposukce NENÍ metodou redukce, ale metodou body contouringu.
Hezký den !
T.Kydlíček


Lucie

(příspěvek číslo: 3393)
dne: 24.08.2014

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik by stála operace vpáčených bradavek, při přerušení mlékovodů. Předem moc děkuji. Lucie

Dobrý den,
operace vpáčených bradavek stojí 9.500,-Kč, jedná se o operaci v místním umrtvení a prováděnou ambulantně.
Hezký den !
T.Kydlíček


Svobodová

(příspěvek číslo: 3392)
dne: 18.08.2014

Dobrý den,
mám šanci aby mi pojišťovna hradila zmenšení prsou?? Než jsem otěhotněla nosila jsem košíčky E, po porodu až do dnes mi zůstala velikost H. Nejsem nijak štíhlá, ale ani ne obézní a dost mojí velikostí prsů trpí páteř. Navíc kojením nemám ani prsa pevná a mám z nich spíš psychické problémy.

Děkuji za radu Svobodová

Dobrý den,
potíže, o kterých píšete jsou velice časté a častý je i dotaz na úhradu zdravotní pojišťovnou. Řešení je vcelku jednoduché - pokud lze stav hodnotit jako gigantomastii a lze tak předpokládat, že operace bude provázena opravdu podstatným zmenšením, pak je možné zdravotní pojišťovnu požádat o úhradu pojišťovnou. Vše je ale trošku složitější než jsem napsal, proto je vždy nutné se sejít a společně si říct jaké jsou možnosti a s čím je nutné počítat.
Hezký den !
T.Kydlíček


L. Křepinská

(příspěvek číslo: 3391)
dne: 12.08.2014

Dobrý den pane doktore, za jak dlouho, po liposukci boků lze podstoupit i plastiku prsou? Počítám s nošením prádla po liposukci 3měsíce. Děkuji za odpověď. S pozdravem L. Křepinská

Dobrý den,
čistě teoreticky stačí rozestup mezi operacemi v celkové anestézii 3 týdny. Pokud bychom to ale vzali čistě selským rozumem, viděl bych alespoň 2 měsíční odstup jako rozumný.
Hezký den !
T.Kydlíček


Veronika R.

(příspěvek číslo: 3390)
dne: 06.08.2014

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda u vás provádíte také laserové odstranění varixů? Předem děkuji za odpověď. Veronika R.

Dobrý den,
je mi líto, ale asi Vás zklamu - varixům se vůbec nevěnuji, nepatří to do našeho oboru. Dnes se již jedná o samostatnou podkapitolu chirurgie a měl by to tedy operovat ten, který se v problematice dobře orientuje.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zuzana

(příspěvek číslo: 3389)
dne: 31.07.2014

Dobry den pane Doktore chtela jsem se zeptat na plastiku bricha jsem po porodu uz 3roky a mam docela velkej previs bricha snazila sem se to odstranit cvicenim,ale nepomohlo mi to ted momentalne teda cekam druhe miminko a obavam se ze to bude jeste horsi nez po prvnim porodu..mam uz i nejake zdravotni problemi myslite si ze by mi tento zakrok uhradila pojistovna??? dekuji za odpoved

Dobrý den,
problém, o kterém píšete je poměrně častý. Nadbytek kožnětukové vrstvy na přední stěně břišní je častým následkem gravidity a nelze jej vyřešit jinak než operací. Během tohoto výkonu, abdominoplastiky, se odstraní nadbytečná kožnětuková vrstva a obvykle se zpevní i svalová vrstva. Jedná se však až na malé výjimky o výkon estetický, tedy plně hrazený klientkou.
Hezký den !
T.Kydlíček


Abdominoplastika

(příspěvek číslo: 3388)
dne: 26.10. 2012

Dobrý den, Pane doktore. Chtěla jsem se zeptat. Mám problém s břichem a bokama. Jsem skoro 6 let po porodu syna císařským řezem , už jsem byla i na vyšetření a mám rozestoupene břišní svaly a povyslou hodně povyslou kůži na břiše , je mi 25 let. Stydím se za své tělo. Ale problém je ten že finančně to nejsem schopná dát dohromady. Slyšela jsem že se dá dostat někam kde by mi to udělalai zadarmo ale stím že by mě kompletně natáčeli a pak by to asi vidělo spousta lidí tak jsem se Vás chtěla zeptat zda mi neporadíte. Diety a ani cvičení mi nepomohlo a že tu vůli k tomu mám ale je to bezezměn.
Předem děkuji Za Odpověd. Kateřina

Dobrý den,
potíže, o kterých píšete jsou velice časté, proto také je abdominoplastika velice častou operací u žen věech věkových kategorií. S operací Vám mohu pomoci, ale s financováním nevím jak Vám poradit, je mi líto. O pracovištri, o kterém se zmiňujete jsem neslyšel, takže skutečně nevím jakým směrem byste se měla dát, aby se operace dala uskutečnit. Je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlíček


rhinoplastika

(příspěvek číslo: 3387)
dne: 25.10. 2012

Dobrý den pane doktore,jsem 7.týdnu po kompletní rhinoplastice. Nos byl po sundání sádry opravdu moc hezký,ale bohužel se mi na špičce nosu udělala zbytnělá jizva a z profilu už není nos rovný,ale je tam nepřirozený zlom a špička je bambule. Zajímalo by mě,jestli se s tím dá něco dělat? V případě,že ano - je tam riziko,že se mi to může udělat znovu? Moc děkuji za radu. S pozdravem Katka

Dobrý den,
rinoplastika, tedy operace nosu, je vysoká pilotáž. Technicky obtížná operace, komplikovaná anatomie a težko ovlivnitelné hojení z ní často dělá opravdový problém. To platí pro primární rinoplastiku, pro sekundární však obzvláště. Vždy je teřba mít na paměti, že nos po operaci prodělává až rok trvající konzolidaci (přesněji řečeno hojení a pak konzolidaci tkání), které se navenek projevují různě intenzivními změnami tvaru. Sedm týdnů je velice krárká doba na hodnocení a i když je to pro Vás jistě nepoříjmené, je třeba vyčkat. V této chvíli nelze nic předjímat, vyčkejte. Chápu, že to nezní dobře, ale to je jediné rozumné co se dá dělat. Ostatně operace v této chvíli stejně nepřichází do úvahy, takže jí osobně doporučuji masáže špičky nosu a vyčkat jakkoli to nezní dobře... Mějte trpělivost a vyčkejte, nic moudřejšího teď stejně nelze dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 7 / 130 > >>