Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


operace

(příspěvek číslo: 2014)
dne: 19.11. 2008

Dobry den chtela sem se zeptat jestly operujete i nekde jinde nez v Plzni jsem z Havirova
Dekuji za odpoved

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Působím ve pouze v plzeňské fakultní nemocnici, kde mám také svojí praxi. Havířov je z ruky, to máte pravdu, ale mám klienty i z větší dálky, ale je to organizačně složitější.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Odstranění mateřského znaménka

(příspěvek číslo: 2013)
dne: 18.11. 2008

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda také odstraňujete mateřská znaménka. Chtěla bych odsranit jedno, ktré mám na prsu, a bojím se, aby mi tam pak nezůstala jizva. Můj kamarád byl u Vás na plastice nosu, kterou jste udělal skvěle, takže bych byla ráda, kdybych s tím znaménkem mohla jít k Vám.
Předem děkuji za odpověď :-)

Dobrý den,
děkuji za milý mailík ! :-) Navštivte mě, je-li to možné, v pondělí 24.11.08 dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Ohlásíte se v recepci s tím, že máme domluvenou schůzku a nemůžeme se minout.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


rhinoplastika

(příspěvek číslo: 2012)
dne: 18.11. 2008

dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik let vykonáváte operace nosu a kolik jste jich za tu dobu udělal a v kolika řekněme procentech se vyskytly nějaké nežádoucí výsledky.děkuji.

Dobrý den,
jsem certifikovaný estetický chirurg a k získání tohoto certifikátu je nutné mít nejenom atestaci z plastické chirurgie, ale i nějakou dobu v oboru působit a úspěšně provést velké množství konkrétních operací. Tedy i rinoplastik.Kolik jsem jich ale udělal, to fakt nevím, hodně.
Je otázka co máte na mysli těmi nežádoucími výsledky.Rinoplastika je vysoká pilotáž nejen pro technickou náročnost výkonu, složitou anatomii nosu, ale i pro často nevyzpytatelné chování tkání během hojení a následné rekonvalescence. Nevyhýbám se odpovědi, vůbec ne, ale neumím na Váš dotaz seriózně odpovědět. Myslím si totiž, že to ani není možné, na jednoznačnou odpověď se jedná o příliš delikátní problematiku. Od toho je ale právě konzultace. Při ní se vše musí vysvětlit a důkladně probrat tak, aby zájemce o tuto operaci měl ve věci jasno do té míry, aby se mohl rozhodnout zda operaci nosu podstoupit chce či nechce.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


korekce horních víček

(příspěvek číslo: 2011)
dne: 18.11. 2008

dobrý den ,
je mi 50 let a chtěla bych korekci horních víček..zajímalo by mě , jestli se to provádí v narkóze, jak dlouho musím být v nemocnici a kolik dnů musím být "v klidu "!!!

Nejsem zrovna odvážná, mám strach...proto tento dotaz...

Dobrý den,
strach je zcela normální pocit před operací. Nicméně operace horních víček se úspěšně provádí v místním umrtvení a ambulantně, tedy žádná narkóza a žádná hospitalizace. Ani jedno ani druhé nejsou nutné. A ani s tím klidem to není tak "horké". Po operaci je vhodný relativní klid, tedy spíše takový poklidný občanský život, než klid na lůžku. Vhodné jsou časté chladné obklady, ale vysloveně klid nutný není.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace

(příspěvek číslo: 2010)
dne: 17.11. 2008

dobry den pane doktore
chtela bych na augmentaci prsou a vyplne pozadi takzvany brazilian-bath
chtela sem se zeptat jestly je mozne udelat tyto dve operace pri jednom zakroku a jestly by jte mohl napsat cenu vyplne pozadi vlastim tukem
dekuji za odpoved a preji krasny den

Dobrý den,
já osobně jsem proti spojování operací do větších, delších a rizikovějších výkonů. Mám za to, že tím neúměrně stoupaji rizika a zátěž klienta. Pokud tedy máme provádět augmentaci prsů a zadečku, pak ve dvou etapách. Oba výkony mají svojí problematiku a není dobré je kombinovat.
Asi jsem Vás nepotešil, ale mám k takovému postoji dobré medicínské důvody.
Výplně vlastním tukem z technických důvodů nedělám, je mi líto.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


lipofilling, lipografting

(příspěvek číslo: 2009)
dne: 17.11. 2008

Dobrý den pane doktore,
na internetu jsem se dočetla o možnosti výplně kruhů (rýh) pod očima pomocí vlastního tuku uvedenými metodami. Chtěla jsem se informovat zda je u Vás taky provádíte, pokud ano jaká je jejich cena. Mockrát Vám děkuji za odpověď.

Dobrý den,
ano výplně vlastním tukem se provádí a není to nic technicky složitého, nicméně já jej neprovádím. Nemám proti této metodě nic, je dobrá a moje důvody jsou čistě technické. Je mi líto, ale asi Vám nepomohu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


PODBRADEK-ne liposukce

(příspěvek číslo: 2008)
dne: 17.11. 2008

Dobrý den, je mi čerstvých 36l, mám za sebou během 13let druhou lipo podbradku, ale z profilu mi visí od špičky brady směrem ke krku kůžička..Nemám ,,husí krk,,spíše prostě ten úhel se mi vůbec nelíbí..Tuk už tam prý nemám..Jde hlavně o střed , pod platyzmou nebo jak nazývají prostředek pod bradou..Můžu se zeptat, zda v mých letech není brzo na minilifing a kde Vy osobně vedete řezy při úpravě krku? V jaké anestezii se to provádí a cenu? Už samozřejmě při velmi mírném předklonu mám i vidět prohlubně pod dolními víčky, rýhy podél úst atd..Vždy jsem dbala na svůj zevnějšek, aby vypadal přirozeně a přiznejme si i mladě a dobře..A docela mě trápí ten obličej..Děkuji vám velmi za odpověd

Dobrý den,
těžko se vyjádřit skutečně seriózně o tak závažném rozhodnutí jako je face lift. Operace obličeje, face and ncek lifting, nebo minifacelift, chcete-li často přirovnávám k pečení dortu. Nejdříve se upeče korpus a ten se různě maže a zdobí. :-) A zde je to stejné. Nejdříve operujeme a pak můžeme provádět různé drobnější zákroky jako jsou výplně vrásek, chemický peeling či laserový "refreshing" apod. A jako u toho dortu, pokud není buchta upečená dobře, ani nejrůznější náplnš to už nezachrání, tak i zde pokud není prvotní operace provedena s rozmyslem a v adekvátním rozsahu, tedy odpovídající situaci, pak nic dalšího už nemůže mít tak radikální efekt. Součástí face lifingu je i lifting krku. To je samostatná kapitola a její problematika přesahuje rámec tohoto fóra. Nejspíše bude nutné nějak zlepšit deefinici úhlu mezi krkem a dolní čelistí a kůži vypnout. Máme několik možností, ale bez znalosti současného stavu bych se nerad vyjadřoval konkrétně. Je Vás třeba vidět, vyšetřit a další postup spoečně zvážit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček
pokud je vše tak jak píšete a nevidíte sama sebe v příliš přísném zrcadle, pak spíše než o miniliftingu, který se od klasického liftingu liší výrazně menší radikalitou, je vhodné přemýšlet o liftingu


pokles obočí/operace horních víček

(příspěvek číslo: 2007)
dne: 16.11. 2008

Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Před 10 dny jsem absolvovala operaci horních víček. Je mi 30 let, ale pokleslá víčka jsem měla už od puberty, pan doktor mi vysvětlil, že je to vrozená záležitost. S operací jsem nejdříve váhala, ale jelikož jsem kvůli tomu mívala v poslední době cím dále častěji pocit únavy očí a bolesti hlavy nakonec jsem se rozhodla. Navíc co se týče vzhledu, měla jsem takový unavený a smutný výraz. Pokud jsem tahala pomocí svalů čela obočí nahoru vypadala jsem v podstatě úplně normálně, proto jsem se ptala i na možnost liftingu obočí, pan doktor ale řekl, že je v mém věku ještě nevhodný. Nicméně teď jsem po operaci, jizvy se pomalu hojí ale můj problém co se týče vzhledu zůstal. Smutný výraz mám pořád, dokonce mám dojem, že se odstraněním části kůže na víčkách ještě zvýraznilo to, že mám vnější koutku o něco níž než vnitřní. Nechci působit dojmem, že jsem se vším nespokojená, určitě jsem nešla na operaci s požadavkem,že chci mít očí jako angelina jolie a taky vím, že hojení vyžaduje ještě nějaký čas. Pouze si nejsem jistá, že se thole !vyhojí" a zajímalo by mně zda by nebylo možné obočí a vnější koutky lehce nadzvednout miniliftingem. Za měísic jdu na kontrolu, měla bych pak mít fotky před a po, mohla bych Vám je pak ev. poslat?
Děkuji. B.K.

Dobrý den,
myslím, že Vám rozumím. Změna postavení obočí by jistě provést šla, otázkou je jak to udělat. Možností je více, ale my musíme vybrat tu nejlepší s ohledem na anatomii krajiny, na Vaše přání a s ohledem na Váš věk. Minilifting nám ale nepomůže, ten se týká jiné krajiny než je čelo a obočí. Operace horních víček jistě zbytečná nebyla. Odstranily se tukové lalůžky, které zatěžovaly víčkový zvedač a spoluzpůsobovaly pocity únavy ve víčkách. Toto byl první krok a teď bychom mohli udělat ten druhý. Musíme ho ale rozvážit. Až tedy budete mít fotky, o kterých píšete, pošlete mi je a uvidíme co se dá dělat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


reoperace

(příspěvek číslo: 2006)
dne: 16.11. 2008

Dobrý den.

Mám za sebou již jednu plastickou operaci prsů (velmi velký rozdíl mezi prsy) u Vašeho kolegy ve FN Lochotín, po 2.porodech je situace stejná, jen v obráceném pořadí.Chtěla jsem se proto zeptat, zda je možné prsa přeoperovat znovu a zda je již i v Čechách možnost operaci hradit "na splátky". S dětmi se podstatně lépe splácí, než šetří. Děkuji. SZ

Dobrý den,
ano, další operace pro asymetrii prsů možná je. Jiný problém jsou splátky, o kterých píšete. Poskytoval jsem je, ale po neblahých zkušenostech jsem od této praxe už před časem ustoupil. Momentálně Vám mohu zprostředkovat úvěr u Čs.Spořitelny, který není vysoko úročený a je poměrně výhodný.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Úprava prsou

(příspěvek číslo: 2005)
dne: 16.11. 2008

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jestli je možné nějak upravit prsa, která jsou posazena příliš od sebe. Prsa mám poměrně malá, což by mě až tolik netrápilo, spíše ta mezera mezi nimi, která vypadá jako "propadlina". Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den,
při jakékoliv operaci prsů musíme počítat s anato,ií hrudníku a prsů samotných. Z Vašeho dotazu mám dojem, že určitého zlepšení by se dalo dosáhnout augmentací, tedy zvětšením prsů implantáty, což by mělo za následek krom+ zvetšení objemu prsu i rozšíření jeho základny. A to by mohlo mezeru mezi prsy zmenšit. Všechno má ale své meze a tak i tato metoda není všemocná a může přinést zlepšení jen do určité míry.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


rozestup břišní stěny

(příspěvek číslo: 2004)
dne: 15.11. 2008

Dobrý den,
je mi 33 let, jsem 12 let po porodu dvojčat. Zhubla jsem cca 30 kg v průběhu několika let. Trápí mě pravděpodobně rozestup břišní stěny po porodu. Jelikož pracuji jako fitness instruktorka pravidelně se snažím nějak zredukovat přebývající tukovou tkáň na přímém břišním svalu. V posledních několika týdnech nemohu sportovat tak ,jak bych chtěla / při pravidelném běhání mě břišní stěna bolí, neexistuje, abych běhala bez podpory břišní stěny, používám pás/. Chtěla jsem se zeptat na možnosti úpravy tohoto mého stavu.
Děkuji

Dobrý den,
rozestup přímých svalů břišních, tzv. diastáza, je poměrně běžný nález po graviditě, či po redukci tělesné hmotnosti pro obezitu. Tento stav se nemůže nikdy spontánně uúravit, v nejlepším případě se nebude zhoršovat. Z Vašeho dotazu jsem nepochopil, zda Vaše potíže se svalovou stěnou jsou spojené s nadbytkem kožnětukové tkaně přední stěny břišní, nebo ne. Pokud bgy vedle diastázy byl pořítomný nadbytek kůže a podkoží, pak by se Vaše problémy daly vyřešit abdominoplastikou, pokud by ale potíže se svaly byly izolované, museli bychom najít jiný způsob jak to řešit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Přišití uší..

(příspěvek číslo: 2003)
dne: 14.11. 2008

Dobrý den, již delší dobu mě tíží, že mám mírně odstáté uši, proto jsem se rozhodla podstoupit operaci, kterou by se můj problém vyřešil..Jak je třeba dál postupovat a za jak dlouho by byla operace možná?Předem děkuji za odpověď!

Dobrý den,
nejdříve se musíme osobně setkat a vše probrat při konzultaci. Objednávací doba nyní činí 2 - 2,5 měsíce, takže by termín spadal někdy na začátek února příštího roku. Konzultaci si můžeme domluvit mailem ( kydlicek@fnplzen.cz )nebo telefonicky ( 603 838 838 ).
Hezký den !
Dr.kydlíček


Fisury

(příspěvek číslo: 2002)
dne: 14.11. 2008

Dobrý den,
je možné u Vás prostřednictvím plastické chirurgie vyléčit prasklinu mezi hýžděmi nad konečníkem? Jedná se o dlouholetý problém (zřejmě chronický), který nelze již vyléčit mastěmi. Děkuji.

Dobrý den,
za jistých okolností ano. Primárně ale patří tato problematika do péče chirurgovi. Pokud on tento stav prohlásí za chronický, pak by to možné bylo. Ale jako první musí léč bu vést chirurg.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


nos

(příspěvek číslo: 2001)
dne: 13.11. 2008

Dobrý den
mam hrbol na nose a chtěl bych se zeptat jestli by šel nějakým zbůsobem vytánout a tim padem by hrbol zaniknul... odstraněním kůže nebo jakkoliv jinak bez zasahu do tvrde casti nosu.
dekuji

Dobrý den,
řešením je kompletní rinoplastika, čili kompletní operace nosu. Ta by mohla splnit Vaše přání.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 2000)
dne: 13.11. 2008

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu odsátí tuku boky popř.břicho+stehna..jednalo by se o menší rozsah-jsou to problémové partie,které se mi nedaří pravidelným posilováním,cvičením a správnou životosprávou zúžit na požadovanou šířku. Jak dlouho se musí po operaci nosit kompresní prádlo?děkuji za odpověď!

Dobrý den,
pokud by se jednalo o liposukci přední plochy břicha, boků a stehen ( tedy vnitřních i zevních ploch všetně kolen ), pak by se cena operace včetně jednodenní hospitalizace a elastického prádla pohybovala ( podle velikosti tukových polštářů a tím i délky operace ) okolo 28.000,- Kč. Je to ale jenom hrubý odhad. Elastické kompresivní prádlo doporučuji nosit 12 týdnů.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


zvetseni prsou

(příspěvek číslo: 1999)
dne: 12.11. 2008

dobrý den , prosim vas.v ceniku zvetseni prsou pisete cenu,ta je jiz konecna?vsude totiz pisi cenu za operaci a cenu za implantaty a cenu za pobyt a spec.pradlo.a cena na nekterych klikach se pak vysplha 2x vice nez u vas.dekuji predem za odpoved

Dobrý den,
cenu augmentace tvoří implantáty, operace, hospitalizace a elastická podprsenka. Protože délka hospitalizace a počet podprsenek je individuální, nejsou tyto položky v ceně uváděny. Při konzultaci ale každé klientce konečnou cenu řeknu. Čili cena v ceníku obsahuje pouze operaci a implantát a protože ceny implantátů se liší značka od značky a typu implantátu, může být rozptyl ceny velký. Nelze proto v ceníku uvádět ceny konečné, protože tyto položky se individuálně mění. Pokud bychom tedy např. použily anatomický gelový prsní implantát značky Laboratoires Eurosilicone 102N, délka hospitalizace by byla 1 den a použili bychom 1 elastickou podprsenku, kompletní cena by činila 50.000,- Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


augmentace-termín

(příspěvek číslo: 1998)
dne: 12.11. 2008

Dobrý den,měla bych zájem o zvětšení prsou,ale kvůli pracovním povinnostem bych potřebovala zákrok postpupit do vánoc,je to u vás možné?L

Dobrý den,
řádné volné termíny mám až koncem ledna příštího roku, je sice možné, že někdo onemocní a omluví se, ale to Vám teď nemohu slíbit. Každopádně projdu svůj itinerář, zda-li by se pro Vás nenašel nějaký zapomenutý termín. Máte-li zájem, kontaktujte mě na mailu kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


modelace prsu - konzultace

(příspěvek číslo: 1997)
dne: 11.11. 2008

Vážený pane doktore,
mám zájem o modedlaci prsou. Po zhubnutí jsou prsa velice povadlá. Mám ale roztroušenou sklerózu, docházím do MS centra (as.Fiedler), příští kontrola, na které napíše doporučení,je 18.12. Je třeba domluvit termín konzultace již nyní? Mám zaplacenou dovolenou poslední týden v dubnu, je možné o operaci uvažovat ještě před ní? Mnohokrát děkuji za odpověď.
Ivana Macháčková (IVANAMACH@ATLAS.CZ)

Dobrý den,
píšete to naprosto správně, momentálně hlavní slovo má můj kolega a Váš ošetřující neurolog Dr.Fiedler. Ten se vyjádří k operaci z jeho hlediska. To je důležité. Já si sice myslím, že operovat můžeme bez obav, ale on v tomto ohledu má poslední slovo. Konzultaci si dát můžeme, mám totiž za to, že nebude mít proti operaci nic. Takže vše probereme, zvážíme a eventuálně i naplánujeme. Pokud chcete jet na dovolenou v dubnu, tak je možné operovat ještě před ní, ale spíše už v lednu, nebo začátkem února.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


aptos - pozvednutí tváří a obočí

(příspěvek číslo: 1996)
dne: 10.11. 2008

pane doktore , chtěla bych si nechat udělat tzv. APTOS ( nevím zda správně píšu ) , je možné na Vaši klinice . Kde bych se mohla objednat a kolik zákrok stojí . Děkuji

Dobrý den,
píšete to správně. Máte na mysli metodu, kdy se efektu dosahuje pomocí nití se zpětnými miniháčky, které se zavádějí do podkožípomocí jehly. Prvním takovým systémem byl skutečně APTOS, ale těchto sytémů je nyní již mnohem více a já osobně raději používám vstřebatelný Happy lift. Tyto materiály jsou používané relativně často a jsou vychvalované, ale já toto nadšení nějak nesdílím. Používám je, ale velmi pečlivě zvažuji, kdy a kde. Chce to pečlivě zvážit všechny okolnosti, má to i své slabiny.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


xeragel

(příspěvek číslo: 1994)
dne: 10.11. 2008

Dobrý den,
jsem 14 dní po odstranění znamének a k péči o jizvy mi byl doporučen Xeragel a tlaková masáž. Zajímalo by mě, kdy mohu s touto péčí začít a zda mohu obě metody kombinovat. (Xeragel vytváří na kůži film a při doteku se stírá a vzhledem k jeho ceně bych nerada znehodnotila jeho účinek:-).Děkuji Jana

Dobrý den,
pečovat o jizvy je vhodné začít jakmile se rána zhojí a stehy se odstraní. Péče musí být systematická, dlouhodobá ( měsíce ) a komplexní ( masáže + gely, masti ev. kompresivní návleky či destičky ). Ústředním momentem jsou ale masáže, vše ostatní je druhotné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Liposukce kotniků

(příspěvek číslo: 1993)
dne: 10.11. 2008

Dobry den, lze provadet i liposukci kotniku?
dekuji

Alena

Dobrý den,
lýtek ano, pokud ale myslíte vysloveně kotníků, hlezna, tak tady bych trošku znejistěl. V oblasti hlezen obvykle není nějak výraznější tukový polštář, je tedy otázkou, zda se jedná o tukovou tkáň či třeba o lymfedém, čili lymfatický otok. Technicky vzato nejedná se o nic složitého, důležité je jen správné rozhodnutí. Chtělo by to Vás vidět a vyšetřit, pak je možné se kvalifikovaně rozhodnout.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Velikost penisu

(příspěvek číslo: 1992)
dne: 10.11. 2008

Vážený pane doktore!
Jeden kamrád, který se k nám nastěhoval , u nás v hospodě tvrdí, že jste mu chirurgicky zvětšil penis. Je fakt, že když ho dá na stůl, všechny přejde chuť na další zábavu a jdou smutně domů.
Mám dotaz:"Opravdu mi ho můžete zvětšit taky alespoň na 26 Cm? Prý jste něco řešil chirurgicky a pak od Vás prý dostal na míru vyrobenou natahovací protetickou pomůcku. Taky bych chtěl , aby se trovhu zvětšil průměr, (A výdrž), budeme rádi a vděční (já i manželka za jakékoliv zlepšení stavu.
Je možné zvětšení provádět na etapy? Manželka má strach, po té co viděla Jirku v hospodě, aby to nebylo moc.
A jaká je cena výkonu, je prodloužení o 13 cm dvakrát levnější , než o 26 cm, nebo je to jedno?
Pracujete i za honorář na splátky?

Moc děkujeme za pochopení a Vaše rady pane doktore,
S pozdravem
Manželé Maňasovi

Dobrý den,
děkuji za zajímavý dotaz ! Asi Vás zklamu, Vašeho kamaráda jsem neoperoval. Zvětšení délky a šířky penisu, tedy přesněji topořivých těles penisu není možné nikde na světě, je mi líto. Existují sice operace, které penis, který není ztopořený opticky prodlouží, ale rozhodně se nejedná o zvětření, o kterém píšete. To, zatím, není dostupnými technikami možné.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


plastika nehtového lůžka

(příspěvek číslo: 1991)
dne: 9.11. 2008

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda-li provádíte také operace tzv.plastiky nehtového lůžka na palci.Již tři roky ,,zápasím,, s úpornou bolestí zarůstajícího nehtu ( po úrazu)mám prý poškozené neh.lůžko a dozvěděla jsem se o tomto zákroku,který by snad můj problém vyřešil.Nehet jsem měla již stržený, několikrát zčásti odříznutý,leč vše se vždy vrátilo. Prosím o radu .Předem moc děkuji.S pozdravem Jana Špačková,Plzeň

Dobrý den,
odkázal bych Vás na mojí odpoověď k předcházejícímu dotazu ( č.1990 ). I problematika nehtové ploténky něpatří do plastické chirurgie, přesto se jí ale věnujeme. Navštivte mě tedy v ambulanci, kterou mám každé pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) ve FN Plzeň-Lochotín a domluvíme se na dalším postupu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


tukove boule

(příspěvek číslo: 1990)
dne: 9.11. 2008

dobry den.ja by som sa chcela spytat ci je mozne dat uvas odstranit dedicne tukove boule a kolko to stoji.je to po celom tele.liecba je nemozna.to su tie metabolicke tuky.diky

Dobrý den,
problematika lipomatózy, která Vás trápí nepatří do plastické chirugie, přesto se jí na oddělení plastické chirurgie ve FN Plzeň, kde také pracuji, věnujeme. Bude tedy asi nejlepší, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. )v poradně ve FN Lochotín, vchod B, 6. patro a můžeme se domluvit na nějakém dalším postupu.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


tlakove masaze

(příspěvek číslo: 1989)
dne: 8.11. 2008

dobry den pane doktore, chci se zeptat, jestli je po rhinoplastice mozne neco skazit spatnou tlakovou masazi (moc tlaku, malo tlaku, tlak na spatnom miste...), nebo vysledek rhinoplastiky je zasadnejsi, protoze jsem cetla, nazori chirurgu, kteri na tlakovych masazi tak nebaziruji. dekuji

Dobrý den,
masáž vhodná je, ale zásadní není. Pokud se tedy masíruje vysloveně špatně, může to výsledek samozřejmě negativně ovlivnit, ale ne naprosto pokazit. A naopak, co se neudělá při operaci, masáže nedohoní. Ale dobře prováděné masáže rozhodně nezavrhuji.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 60 / 130 > >>