Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Botox

(příspěvek číslo: 2093)
dne: 19.01. 2009

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli mohu jít na botox,když se snažím otěhotnět(přes rok).Četla jsem,že těhotenství je kontraindikací.Za jak dlouho po zákroku je možné otěhotnět?Děkuji Jana

Dobrý den,
v lékopisu je jako kontraindikace preparátu Dysport uvedeno těhotenství a kojení.Pokud ale nejste gravidní, pak by jen snaha otěhotnět neměla být kontraindikací k aplikaci místně působícího preparátu botulotoxinu jako je Botox či Dysport.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 2092)
dne: 18.01. 2009

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli jde udělat liposukce od břicha dolú(boky,hýždě,vnější a vnitřní strana stehen.lýtka)najednou že bych si to nemusela nechat dělat postupně a kolik by to přibližně mohlo stat DĚKUJI

Dobrý den,
ano jde, ale je to nevhodné. Liposukce není zase tak malý výkon jak se může zdát a proto operace na více krajinách či operace s odsáváním velkých objemů se musí velmi, velmi pečlivě zvážit. Trošku mě zaráží, že plánujete liposukci prakticky dolní poloviny těla, tedy trupu a dolních končetin. Podotýkám, že liposukce je metoda body contouringu, tvarování postavy, kdy se upravují místní tukové polštáře, není to metoda ani redukce tělesné hmotnosti ani plošného zmenšení objemu rozsáhlých tělesných partií.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


facelifting

(příspěvek číslo: 2091)
dne: 16.01. 2009

Dobrý den,
evidentně mám po miniliftu jednu půlku obličeje neptrně více zvednutou, pevnější než druhou.Zřejmé je to vidět u brady. Poradťe mi prosím,zda mám dělat nějaké masáže na vyrovnání obličeje.
Děkuji Majka

Dobrý den,
jak dlouho Jste po operaci ?
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 2090)
dne: 15.01. 2009

Dobrý den doktore zajímalo by me jestli je i liposukce břicha nebo je jen ta plastika a kolik by stála přibližně liposukce stehen a boku plus teda to břicho děkuji předem za odpověd petra

Dobrý den,
promiňte, ale přesně jsem nepochopil Váš dotaz, omlouvám se. Na cenu jakého zákroku se ptáte ?
Hezký den !
T.Kydlíček


Prsní sval

(příspěvek číslo: 2088)
dne: 14.01. 2009

Dobrý den, mám vrozenou vadu, která obtěžuje mne, zvláště pak okolí. Tou vadou je chybějící levý velký prsní sval. Můj dotaz směřuje pochopitelně k uspokojivému řešení, kterého se mi doposud nedostalo. Do jisté doby jsem dostal pouze informace z plastické chirurgie v okolí Kadaně od nich přes mou matku, která se na toto ptala. Získala informace, podle kterých zjistila přibližný postup operace a zvláště pak vyjádření o placení, které by údajně měla částečně hradit pojišťovna, v rámci výše uváděné vrozené vady. Nutno říci,že v každodenním životě mne toto nijak neomezuje ve fyzickém výkonu až podle měření silových partií jsem zjistil, že na levou stranu jsem slabší. Proto se ptám na radu a jak doufám, tato "zastávka" je ta pravá.Ještě bych upozornil - je mi 27 let a už přes měsíc posiluji, začal to být velký koníček, proto jsem se rozhodl, něco s tím udělat. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den,
děkuji za zajímavý dotaz, ale asi Vás zarazím hned na začátku. Chybění Vašeho prsního svalu nemá Vaše okolí co obtěžovat. Je to čistě a jenom vaše věc ! jestliže se Vy pro nějaké řešení rozhodnete, pak je to v pořádku, ale toto rozhodnutí musíte udělat sám o sobě a pro sebe.
Druhým problémem je to, že jakékoliv řešení bude jen řešením kosmetickým, nikoli funkčním. Funkce se, bohužel, tímto zlepšit nedá. Máte-li tedy sníženou sílu v důsledku chybění velkého prsního svalu, pak je to v této situaci za současného stavu medicíny neřešitelné. Ale jak jste správně poznamenal, poznáte te to až tehdy, když se cíleně na tuto svalou skupinu zaměříte, v běžném řivotě ne.
Bude asi nejlepší, když mě navštívíte nějaké pondělí ( kromě pondělí 26.1.09 )dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) ve FN Plzeň, kde mám pro podobnou problematiku poradnu. Podíváme se a zvážíme co by se dalo dělat.
hezký den !
Dr.Kydlíček


zvětšení prsů

(příspěvek číslo: 2087)
dne: 14.01. 2009

Dobrý den pane doktore, je mi 31let a mám 2,5 leté dítě. Chtěla bych si nechat zvětšit poprsí, ale bohužel asi před 7 lety se mi objevil fibroadenom v levém prsu (který se nezvětšuje) a nedavno mi na sonu zjistili v druhém prsu další. Je možné i přes to si plastiku nechat udělat nebo zda si nejprve musím fibroadenom nechat vyjmout, či zda vůbec plastiku při tomto problému doporučujete.Děkuji za odpověď

Dobrý den,
já osobně jsem na své klientky přísný a před jakoukoliv operací prsů vyžaduji mammologické vyšetření( neplést s mammografií ! ). mammolog, tedy odborník na problematiku prsů prsy vyšetří, nechá doplnit sonografii, nad 45 let věku i mammografii a napíše mi svůj závěr. Pokud je tento příznivý, můžeme operovat, i když je v prsu přítomná třeba fibrózně cystická mastopatie či fibroadenomy. Pokud ale operaci s ohledem na zdravotní stav prsu nedoporučí, nikdy neoperuji. Mammologické kontroly ale obvykle chci i po operaci, ale intervaly si volí pak již mammolog dle svého uvážení.
hezký den !
Dr.kydlíček


jizva po císařském řezu

(příspěvek číslo: 2086)
dne: 13.01. 2009

Dobrý den,
mám dotaz ohledně jizvy po císařském řezu. Po čtyřech měsících mě začala jizva svědit, je ve střední části mírně začervenalá a podél řezu se vytváří vystouplý val. Zatím není nijak výrazně zvětšený (od porodu uplynulo 4,5 měsíce). Navštívila jsem plastického chirurga, ale mluvila jsem pouze se sestrou. Na jizvu se podívala a řekla, že je ještě moc brzy, ať zatím masíruji tlakovými masážemi a používám Dermatix gel. Ostatní metody se prý aplikují až na starší jizvy cca po roce. Bojím se, aby po roce, až bude jizva větší nebylo už pozdě a chci se zeptat, jestli existují nějaké způsoby, které by se daly kombinovat se silikonovým gelem. Také by mě zajímalo, jestli by tyto problémy nenastaly, kdybych jizvu začala masírovat dříve po zákroku (mám pocit, že teď už je pozdě) a jestli nemohlo být svědění a zčervenání zpusobeno těsným oblečením (nosila jsem hned po porodu rifle). Děkuji.


Dobrý den,
pokud Jste ze západních Čech, bylo by asi nejlepší, kdybyste se ke mě dostavila ( viz odpověď na předchozí dotaz ). A protože vyzrávání jizvy je několikaměsíční proces ( minimálně 6ti měsíční ), tak ošetřování musí být systematické a dlouhodobé. Nicméně každý se jizví jinak a tak se má vždy postupovat přísně individuálně. Začíná se s intenzivními tlakovými masážemi jizvy, prováděnými tak 5x 10 - 15 min deěnně a možné je tyto masáže doplnit některým místně působícím prostředkem. Třeba Dermatixem, Contractubexem, nebo silikonovými gely či destičkami. Ale at dáváte co dáváte, intenzivní až agresivní tlakové masáže ( tlak prstů bez povrchového tření po dobu minimálně půl minuty s několikavteřinovou přestávkou opakovaně ) jsou základem a tvoří drtivou část úspěchu ošetřování. Ostatní je jen doplnění těchto masáží. Teprve pokud tento postup selže a jizva má tendenci ke zbytnění ( hypertrofii ), nebo snad dokonce k patologickému jizvění ( keloid ), pak je nutné přejít dále např. k místní aplikaci kortikoidů či kryodestrukci jizvy. Ale to není tak často jak se zdá a obvykle stačí intenzivně dostatečně dlouho masírovat. Já osobně doporučuji jizvu začít takto ošetřovat s malým odstupem od zhojení rány, tedy tak cca 3 - 4 týdny po operaci, kdy bývají masáže již snesitelné a doporučuji v tom pokračovat až do chvíle, kdy je jizva jemná, bledá, hladká, tedy zcela vyzrálá a klidná.
Toto je moje know-how, nedělám si patent na rozum, ale mám s tímto postupem dobré zkušenosti a pěkné výsledky. Přesto někdo jiný může mít jiné, také úspěšné, nebo dokonce i úspěšnější postupy.
Hezký den !
Dr.kydlíček


Pihy na obličeji

(příspěvek číslo: 2085)
dne: 13.01. 2009

Dobrý den pane doktore,
chtěl bych si nechat odstranit několik pih, které mám na obličeji a s časem se mi zvětšují a je to nepříjemné. Dnes jsem byl na kožní ambulanci a pan doktor řekl, že laserem je odstranit nelze. Doporučil mi, abych se obrátil na plastickou chirurgii, aby vysledné odstranění vypadalo co nejlépe. Obracím se tedy na Vás s dotazem, zda takové zákroky provádíte, popřípadě kdy se mohu dostavit na konzultaci. Děkuji mnohokrát za odpověď :-)

Dobrý den,
asi zcela nejlepší bude, když se u mě zastavíte nějaké pondělí dopoledne ( kromě pondělí 26.1. ) od 8,30 - 11,30 hod. v ambulanci, kterou pro podobnou problematiku mám ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro od 8,30 - 11,30 hod. Podíváme se a zvážíme co by bylo v dané situaci nejlepší.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


operace prsou

(příspěvek číslo: 2084)
dne: 12.01. 2009

Dobrý den,přemýšlím o zvětšení poprsí zhruba o jednu velikost ale jelikož jsem po dvou dětech tak mám prsa dost povislá,tak jsem se chtěla zeptat jestli se inplantátama psa též zpevní nebo ne.Předem Vám děkuji za odpověď.

Dobrý den,
augmentace prsů je vhodná pouze tehdy, pokud jsou příznivé anatomické poměry. Pak můžeme očekávat pěkný výsledek a spokojenost klientky a operatéra. Pokud se to nerespektuje, efekt se snižuje. swamozřejmě, jako u všeho, řada žen nejsou vhodnými adeptkami této operace. Prostá augmentace již možná enní a v úvahu přichází pouze její kombinace s modelací. Je mi líto, ale bez vyšetření se dále nehneme.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


augmentace a následné těhotenství

(příspěvek číslo: 2083)
dne: 10.01. 2009

Dobrý den, mám již jedno ditě, dříve jsem měla poprsí velikosti košíčku D, ovsem nyni, po diteti mam velikost temer A. Rada bych se vratila k puvodni velikosti D, ale co kdyz nas potka jeste 1 dite? Co se s implantatny stane? Pri kojeni by s tim problem byt asi nemel, ze? Studovala jsem jiz neco malo na internetu, nepotrebuji modelaci, potrebuji jen znovu vyplnit, dnes jiz volnou prazdnou kuzi. Implanrat by asi bylo lepsi umistit pod svalovou hmotu. take nevim, co je lepsi, zda je lepsi operace v oblasti podpazi, ci pod prsy. Dekuji za odpoved.

Dobrý den,
jen velmi těžko Vám mohu seriózně odpovědět pokud Vás neuvidím. Každopádně augmentace má svoje mantinely a zmíněné "vyplnění" prostě někdy možné není. V takovém případě se augmentace musí kombinovat s modelací. Jinými slovy, situace není vždy jednoznačná a jednoduchá. Příroda prostě klade podmínky, se kterými se musíme nějak vyrovnat. A stejné je to se změnami během gravidity a následného kojení. Já mám s těmito změnami spíše dobré zkušenosti, ale je jasné, že mohou být velmi bouřlivé a efekt prvotní operace poněkud pokazit. Kojení je ale možné bez omezení.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


po modelaci prsu

(příspěvek číslo: 2082)
dne: 10.01. 2009

Dobrý den,jsem asi dva a půl roku po modelaci prsu,ale mám pocit,že prsa jsou opět trochu povislá,bradavky jsou v dobré výši,ale kůže pod nimi je stále ještě mnoho.Chtěla jsem se zeptat,kolik by asi stálo ještě jedno menší poupravení.Pan doktor tenkrát říkal,že rozhodně ne 32.000 jako při první modelaci,protože už by to nebyl takový zákrok(myslím posunutí bradevek(.Přesto by mě zajímalo,jaká by byla průměrná cena. Moc děkuji za odpověď a přeji příjemný zbytek dne.

Dobrý den,
asi nejlepší by bylo to důkladně promyslet. Možná je původní plán reálný a vhodný, možná nikoli. Těžko posoudit, proto bychom se měli sejít a vše zvážit. Cena operace se pak bude odvíjet od našeho společného závěru. Takto bych Vás mohl mystifikovat.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


PRSA

(příspěvek číslo: 2081)
dne: 9.01. 2009

Dobrý den pane doktore mám po operaci zvětšení prsou 450ml ale prsa jsou mala mám přectavu větších prsou prosím děláte na vaší klinice implantaty o velikosti750ml,planuji operaci na květen je možní u vás volní termín v tento měsíc a prosím kolik stojí u vás výmena implantátu moc Vam děkuji

Dobrý den,
není problém objednat tak velké implantáty a obvykle není ani problém je implantovat. Problém ale může nastat při hojení a během delšího pooperačního období. Implantáty jsou velké, těžké, na tkáně vyvíjejí tlak a kromě tzv. protruze, tedy vyloučení implantátu může dojít také k velkému poklesu a jakési deformaci prsů. Tak objemné implantáty se obvykle objednávají individuálně proti záloze, stojí o něco více než standartní velikosti a čeká se na ně cca 3 týdny. Přesto není problém, pokud to anatomické poměry vašich stávajících prsů umožňují, tak velké implantáty zavést. Musíte mít však na paměti všechna rizika a nevýhody, které to obnáší. Vlastní výměna pak složitá není a rovná se operaci první. Doporučuji však vyčkat od první augmentace alespoň půl roku a pak to v zásadě možné je. Cena včetně jednodenní hospitalizace a elastické podprsenky by se pohybovala okolo 53.000,-Kč v případě, že bychom použily anatomické implantáty Laboratoires Eurosilicone 102N. Ale jak jsem naznačil, je nezbytné se sejít, vše důkladně probrat a potom zvážit !
Hezký den !
Dr.Kydlíček


modelace prsou

(příspěvek číslo: 2080)
dne: 9.01. 2009

Dobrý den,můj dotaz zní:Jestli po modelaci prsou(bez implantátů)zůstává citlivost prsních bradavek v souvislosti se sexuálím vzrušením neměnná.Děkuji

Dobrý den,
otázka citlivosti prsních bradavek a dvorců je vždy otřevřená a dopředu jí nelze nikdy seriózně zodpovědět. Někdy je citlivost po operaci zcela normální, jindy může být částečně, více či méně porušena. Obvykle se jedná o porušení částečné, jednostranné a dočasné, vzácně je to porucha trvalá. Ať tak nebo tak, žena, která na citlivost dvorců a bradavek klade důraz si musí operaci prsů ( modelaci, augmentaci ) velmi dobře zvážit !
Hezký den !
Dr.kydlíček


Modelace prsů

(příspěvek číslo: 2079)
dne: 8.01. 2009

Dobrý den,
jsem po dvou porodech, také jsem zhubla o 13 kg. Je mi 32 a další děti již neplánuji. Před dětmi jsem měla velikost poprsí 80D. Nyní, dle velikostních tabulek, mám velikost 75B, ale prádlo si musím kupovat ve velikosti 75C. Prsa mám hodně povadlá. Nechci měnit velikost, pouze poprsí zpevnit. Bylo by toto možné a kolik by zákrok stál? Moc děkuji a přeji hezký den.

Dobrý den,
ano, možné to je. Velká část žen, které mají zájem o modelaci prsů jsou ženy po porodech a následném kojení. Operace včetně jednodenní hospitalizace a elastické podprsenky by stála 31.000,- - 32.000,- kč.
Hezký den !
Dr.kydlíček


Uprava zevn.ženského genitálu

(příspěvek číslo: 2077)
dne: 8.01. 2009

Zdravím Vás,vážně se zajímám o operaci úpravy ženského zevn.genitálu.Chtěla bych vědět ceny s tím spojené,dobu trvání hospit.,je-li nutné zavést cévku a jestli je nutné přestat kojit,kojím 3měs.Děkuji.

Dobrý den,
labioplastiku provádím nejčastěji v místním umrtvení. narkózy obvykle nutná není, operaci lze takto zvládnout velmi dobře. Hiospitalizaci ale považuji za vhodnou, je krátká, jednodenní. Hojení trvá dva týdny, rekonvalescence tak 2 - 3 týdny. Cévka nutná není, kojení ukončovat nemusíte, ale od porodu bych vyčkal nejlépe tak 6 měsíců. cena operace a jednodenní hospitalizace činí 10.500-Kč.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Blefaroplastika

(příspěvek číslo: 2076)
dne: 7.01. 2009

Dobrý den,

půjdu na laserovou operaci očí LASIK pro korekci krátkozrakosti a astigmatismu. Po jak dlouhé době d operace bych eventuelně mohl jít na plastiku dolních víček?

Dobrý den,
doporučuji vyčkat alespoň 3 měsíce, lépe ale půl roku.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


uprava kolen

(příspěvek číslo: 2075)
dne: 6.01. 2009

Dobry den,
jsem stihla a vysoka,sportovni postavymjen kolena jsem zdedila po tatovi.Na vnitrnich stran kolen mam povadlou kuzi,ktere je na muj vskus prilis mnoho,az se z toho tvori vrasky.Je neco,co se s tim da delat?a jake jsou zkusenosti a vysledky?
dekuji Jungova

Dobrý den,
pokud by se jednalo čistě o tukové polštáře, nikoli o nadbytečnou a uvolněnou kůži, pak by pomohla liposukce. Pokud se ale zmiňujejte o vráskách, pak je jasné, že hlavní problém je právě v kůži a nejspíše by přicházela v úvahu redukce tohoto kožního krytu. Jinými slovy odstranit co je nadbytečné. Je to sice efektní, ale výkon za sebou zanechá jizvy. Proto je třeba takový výkon důkladně promaslet.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Povadlé kouty úst

(příspěvek číslo: 2074)
dne: 6.01. 2009

Dobrý den,chci se zeptat jakým způsobem je možno odstranit povadlé kouty úst.Absolvovala jsem lift,ale ten můj problém nevyřešil.Ráda bych slyšela Váš názor...zda byl lift proveden nedostatečně,nebo opravdu tímto zákrokem nelze koutky řešit a jaký jiný způsob by jste mi doporučil.Děkuji za odpověď Vanesa

Dobrý den,
jsem přesvědčený, že operace byla v pořádku. Problém je jen v tom, že face lift nemá možnosti řešit ústní koutky, bradu, rty. Ten se týká tváří a krku, nikoli střední etáže obličeje. Jisté, ale dočasné zlepšení by přinesla aplikace nějakého tkáňového filleru do koutků ( Matrigel, Matridex apod. ). Výhoda je jednoduchost a rychlost aplikace, hlavní nevýhoda je už zmíněná dočasnost efektu. Některá pracoviště používají i techniku závěsů ( Aptos, Happy lift apod. ), proti kterým mám ale zase jiné výhrady.Kdybych si ale měl vybrat, nejdříve bych zkusil tu první zmíněmnou možnost.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Operace dolních víček

(příspěvek číslo: 2073)
dne: 5.01. 2009


Před dvěma měsíci jste mě upravoval horní víčka. S výsledkem jsem naprosto spokojena, jen je více vidět, že zákrok postřebují i víčka spodní. Ráda bych věděla, zda je možné tento výkon absolvovat v narkóze a o kolik víc bych zaplatila.
Děkuji za odpověď a přeji do nového roku hodně stejně spokojených klientek. Zdraví Alena

Dobrý den,
děkuji moc za milý mailík ! Jsem moc rád, že Jste spokojená !! Nevím, jestli Vás nyní nezklamu, ale čistě z medicínského hlediska je nevhodné ( kontraindikované ) provádět jakoukoliv operaci v celkové anestézii, pokud ji lze pohodlně provést v místním umrtvení. To se, je mi líto, týká i operace dolních víček. Místní umrtvení můžeme doplnit nějkakou sedací před operací, ale ne ji provádět v celkové anestézii, která by pro Vás přinášela víc zdravotních rizik než výhod. Můžeme ale před operací podat nějaký medikament, který Vám výkon subjektivně usnadní.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Plastika břišní stěny

(příspěvek číslo: 2072)
dne: 5.01. 2009

Dobrý den, po druhém těhotenství uvažuji o plastice břicha. Zajímalo by mne, jak dlouho po porodu je plastika možná nebo vhodná, zda vadí předchozí SC a jak je to s přip. třetím těhotenstvím? Děkuji

Dobrý den,
já osobně doporučuji od porodu vyčkat alespoň 6 měsíců, předchozí císařskýřez nevadí. Dalším těhoteství ale může výsledek operace více či méně znehodnotit.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


lipografting

(příspěvek číslo: 2071)
dne: 5.01. 2009

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda provádíte korekci kruhů pod očima touto metodou, případně jaká je cena zákroku.

Děkuji a přeji hezký den. D.

Dobrý den,
nikoli, tuto metodu nepoužívám.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


konzultace

(příspěvek číslo: 2070)
dne: 5.01. 2009

Dobrý den pane doktore,mám dotaz když vám dnes zavolám ohledně zvětšení poprsí,kdy mě asi tak pravděpodobně pozvete na konzultaci???je to v řádu měsíců nebo méně??děkuji za Vaši odpověď,mějte krásný den...martina

Dobrý den,
děkuji za dotaz! Volné termíny konzultací mám okolo 22.1., čekací doba na operace se celoročně pohybuje okolo 2 - 2,5 měsíců.
Hezký den !
Dr.kydlíček


Obřízka

(příspěvek číslo: 2069)
dne: 4.01. 2009

Uvažuji o obřízce.Chtěl bych se zeptat zdali se dá u vás obřízka a tím myslím (ne tu částečnou varyantu ,ale tu úplnou) provést.Také bych se chtěl zeptat Kolik tenhle zákrok může zhruba stát.Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
je mi líto, asi Vás zklamu, ale odkázal bych Vás na kolegy urology, kterým to primárně patří a kteří se tomu systematicky věnují.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Ortoplastika

(příspěvek číslo: 2068)
dne: 3.01. 2009

Dobrý den, je mi 17 let a v 10 letech sem podstoupil ortoplastiku, ale s výsledkem nejsem moc spokojený a chtěl bych vedět zda se tato operace dá podstoupit znovu a jestli je to v méém veku ješte vhodné nebot operace se doporučuje zejména u menších dětí.
Děkuji Lukáš

Dobrý den,
nejspíše myslíte otoplastiku, modelaci ušních boltců. Ano, možné to je, jedná se o trošku obtížnější výkon než byla první operace, ale možné to je.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


Dotaz.

(příspěvek číslo: 2067)
dne: 2.01. 2009

Dobrý den pane doktore,četla jsem tu hodně dotazů na různou liposukci,ale mne trápí opačný problém.Chtěla bych vědět,zda existuje nějaká operace na úpravu vnitřních stehenních svalů.tzv.propadlá stehna.Mám problémy při nošení kalhot,nemohu nosit kraťasy atd.Jak se tato operace nazývá,je-li prováděna ambulatně a zda mi můžete říci alespoň přibližnou cenu.Za informaci moc děkuji.Černochová

Dobrý den,
asi Vás zklamu, ale neznám žádnou kosmetickou operaci, která by dodala kvalitní podkožní tkáň do tak veliké plochy jako jsou vnitřní plochy stehen tak, aby to vypadalo přirozeně. Je mi líto.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


<< < 57 / 130 > >>