Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


kýla a odstranění znamenka v obličeji

(příspěvek číslo: 2199)
dne: 17.03. 2009

dobrý den pane doktore,chtela bych se zeptat jak moc je náročná operace kyly a pokud by bylo možné zaroven "opravit" břišní svaly do původního stavu po trech tehotenstvích a kolik by taková operace stála.dále mám v obliceji v blízkosti rtů znamenko velikosti půl centimetru a okolo malou bouličku pukud by to slo odstranit je mozné zákrok provest ambulantně a v jaké cenove relaci by se to mohlo pohybovat.moc dekuji Hrubá Lenka3

Dobrý den,
důlaežité je o jakou kýlu se jedná. Operace kýl a větších doastáz přímých svalů břišních jsou hrazeny zdravotními pojištovnami plně. Drobné kožní útvary se odtranit dají i v místním umrtvení a ambulantně. Cena závisí na obtížnosti operace a počtu útvarů, proto je předběžné vyšetření nezbytné.
Hezký den !
T.Kydlíček


odstranění jizvy

(příspěvek číslo: 2198)
dne: 17.03. 2009

Dobrý den,
mám jizvu na nose v úrovni očí o velikosti asi 5mm(oválný tvar). Mám ji od 4 let kdy jsem měla neštovice. Chci se zeptat kolik by přibližně stálo odstranění této jizvy a kdy bych mohla přijít na konzultaci? Děkuji

Dobrý den,
navštivte mě v pondělí 6.4.09 dopoledne ve FN Plzeň-Lochotín, kde pro podobnou problematiku mám pradnu. Podíváme se a zvážíme co by se dalo dělat. Cena operace by se pohybovala okolo 800,- Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace prsou+mírné zvětšení

(příspěvek číslo: 2197)
dne: 17.03. 2009

Dobrý den,mám problém s prsama,a to tu že mám asymetrickou vadu(rapidně zvětšenou bradavku)a tím pádem je to prso svěšené...
Chtěla bych z nich udělat pěkné dvojky a zajímala by mě cena(výplň v poškozeném prsu skoro není)
Předem díky za odpověď

Dobrý den,
abych se přesněji vyjádřil, musel bych Vás nejdříve vidět, vyšetřit a zvážit další postup. Je mi líto, ale mám o Vás minimum informací k tomu, abych se seriózně vyjádřil.¨
Hezký den !
T.Kydlíček


dobrý den

(příspěvek číslo: 2196)
dne: 17.03. 2009

chtěl bych se zeptat jsem muž a navštěvuji posilovnu ale nejsem spokojen se svím hrudníkem , zají ma mě jestli je možnost zvětšení , díky a ještě jestli po případném zásahu do hrudníku bych mohl dál cvičit díky za odpověd

Dobrý den,
ano, je to možné, ale upřímně, moc to nedoporučuji. Sice Vás to v dalším cvičení neomezí, ale má to svoje stinné stránky a pokud k tomuto nemáte nějkou výraznou motivaci, doporučuji to velmi pečlivě zvážit !
Hezký den !
T.Kydlíček


kombinace operací

(příspěvek číslo: 2195)
dne: 16.03. 2009

Dobrý den, můj dotaz zní lze kombinovat liposukci s liftindem tváří pokuď jde o menší, d+ěkuji za odpověď

Dobrý den,
v zásadě to lze, nemělo by to ale výkon nějak výrazněji prodlužovat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Možnost platby

(příspěvek číslo: 2194)
dne: 16.03. 2009

Dobrý den, chtěla bych se na vaší klinice podrobit zvětšení prsou, avšak zajímalo by mě, zda-li lze tuto operaci hradit na splátky?Děkuji

Dobrý den,
je mi líto, ale splátky jsem po neblahých zkušenostech opustil. Mohu zprostředkovat ale výhodný úvěr u Čs.Spořitelny.
Hezký den !
T.Kydlíček


lifting horních víček

(příspěvek číslo: 2193)
dne: 16.03. 2009

Dobrý den,
uvažuji o liftingu horních víček. Mám keloidní hojení. Existuje riziko vzniku keloidu po tomto zákroku?
Kdy bych mohla přijet na konzultaci?
Děkuji a přeji pěkný den
Alena

Dobrý den,
operace horních víček jsou málokdy zatíženy patologickým jizvením. Konzultacby byla možná 7.4.09 v 17 hod. Zvažte to a ozvěte se mi na adresu: kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


Velikost penisu

(příspěvek číslo: 2192)
dne: 15.03. 2009

Dobrý den pane doktore Kydlíčku,
Od kamarádky jsem na Vás slyšel pouze chválu, dovolte mi proto doataz.
Celý život se trápím velikostí mého penisu, celý život mne díky tomu problému pravidelně opouští po určité době partnerky.
Myslíte, že by bylo možné zařídit abych měl penis velikosti jako má například pornoherec Roco Sifredi? To by stačilo.
Děkuji Vám za odpověď.
S pozdravem
Petr MAcháň, PhDr.

Dobrý den,
děkuji za zajímavý dotaz ! Asi Vás zklamu, ale i když se objevilo několik operací, kterfé měly za cíl prodloužit penis, žádná nepřinesla nějak výrazně uspokojivé výsledky. V současnosti nemáme tedy možnosti jak splnit Vaše přání.
Hezký den !
T.Kydlíček


Nástup do práce po operaci nosu

(příspěvek číslo: 2191)
dne: 15.03. 2009

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat za jakou dobu je možné po operaci nosu jít znovu do práce. Pracuji jako úřednice v samostatné kanceláři, takže by mi nevadilo jít do práce třeba i s dlahou.
Děkuji.
G. Valentová

Dobrý den,
pokud by Vám nevadila dlaha, pak by to bylo možné už po 5 - 7 dnech.
Hezký den !
T.Kydlíček


ruptura

(příspěvek číslo: 2190)
dne: 14.03. 2009

Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem se zeptat, jak moc nebezpečná je ruptura silik. implantátu Silimed Polytech, pokud jeho obsah pozvolna vytéká do těla? Co může vytékající silikon v těle způsobit?Je nutné ihned operovat? Děkuji Eliška

Dobrý den,
pokud iompúlantát praskne, měl by se vyměnit. Žádné zdravotní nebezpečí Vám sice nehrozí, ale s výměnou by se otálet nemělo.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zarostlé nehty

(příspěvek číslo: 2189)
dne: 14.03. 2009

Pane doktore,prosím o radu,nehty na palcích mám znetvořené od těsných bot,zánět v nich nemám. Byla jsem na stržení,ale nepomohlo to,narostly ještě obludnější:((((Pomohla by plastika,nebo něco jiného? Děkuji Adamová.

Dobrý den,
pomohla byvám tzv. plastika nehtového lůžka, kdy se radikálně odstraňují zarůstající části nehtové ploténky včetně zárodečné matrix. Operace to složitá není a lze jí provádět ambulantně v místním umrtvení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Stará jizva

(příspěvek číslo: 2188)
dne: 13.03. 2009

Dobrý den,
po operaci vaječníku v roce 1980 mi zůstala svislá jizva asi 10 cm dlouhá.
Během těhotenství se jizva nepěkně zvětšila.
Teď je mi 50 let a jsem z ní docela nešťastná.
Dá se jizva chirurgicky upravit,případně spojit
úpravu s plastikou břicha?

Děkuji za odpověď Polanská olincle@razdva.cz

Dobrý den,
starou, nevzhlednou jizvu lze odstranit a pokusit se vytvořit jizvu novou, kosmeticky více přijatelnou. Kombinace s abdominoplastikou možná je, v tom by neměl být problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


ocni vicka

(příspěvek číslo: 2187)
dne: 13.03. 2009

Dobry den,provadite operaci hornich ocnich vicek ambulantne?Dekuji Laduse

Dobrý den,
ano, tzv. blepharoplastiky provádím v místním umrtvení a ambulantně zcela běžně.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2186)
dne: 13.03. 2009

Dobrý den pane doktore. Uvažuji o zvtšení prsou, spoustu informací jsem si zjistila, ale přesto by mne zajímalo jaké inplantáty preferujete a jak to bude vypadat po 10-15ti letech až bude nutné implantáty vyjmout. Je možné dát nové implantáty? A jak vůbec budou prsa vypadat po vyjmutí implantátů? Děkuji Machová

Dobrý den,
já osobně preferuji implantáty anatomické a nejčastěji použíám Laboratoires Eurosilicone typ 102N. Jak budou prsa vypadat po 10 - 15 letech je nemožné říci. Záleží na mnoha často nepředvídatelných faktorech, takže Vám nejsem schopen odpovědět. Pokud je prs s ohledem na anatomii k další augmentaci příhodný, není problém implantáty po 10 - 15 letech vyměnit za jiné.
Hezký den !
T.Kydlíček


Odstáté uši

(příspěvek číslo: 2185)
dne: 13.03. 2009

Dobrý den,pane doktore.
Mám 6-letého syna,kterého trápí odstáté uši.Nikdo se mu neposmívá,ale sám na to opakovaně upozorňuje.Nekritickou,opičí láskou ho přesvědčuji,že každý člověk je jiný.Někdo má větší nos atd.,ale stejně po pár dnech se kontroluje v zrcadle.Nerada bych ho zrazovala,ale ani uspěchala tento zákrok.Je ještě ve školce.Jaký je podle Vás názor na věkovou hranici tohoto zákroku?A provádí se tento zákrok v CA?
Předem děkuji za Vaší odpověď a za Váš čas.
Děkuji Nádraská

Dobrý den,
já osobně děti beru vážně a otoplastiku provádím až tehdy, když si dítě řekne samo a je silně k operaci motivováno. V takovém případě lehce tolůeruje operaci v místním umrtvení i následné převazy. Do 10 let věku je operace hrazena zdravotními pojišťovnami. Celková anestézie vhodná ale není.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce,

(příspěvek číslo: 2184)
dne: 12.03. 2009

Dobry den pane Kydlicek,, rada bych se Vas zeptala na nasledujici: v prosinci roku 2008 jsem podstoupila liposukci nohou(kolena,zadni cast stehen,vnitrin stehna), ale nejsem zcela spokojena, myslim, ze lekar vynechal partii o kterou me slo nejvice a tj, predni stehna.Pravdepodobne slo o zlou komunikaci. Nejsem typ cloveka ktery vyhledava potrebu reklamovt a tak se tedy obracim na Vas. Take muj pritel ma problem a tj, zvetsenoe prsni zlazy kterych by se chtel zbavit.. Ja vazim 60Kg/173cm ale mam geneticky ulozeny tuk prave v oblasti stehen a boku ktereho bych se chtela nadobro zbavit, jim zdrave a sportuji 4krat tydne,,
Prosim o nastineni ceny za 1.Liposukce stehna+boky(pravdepodobne mensiho rozsahu)
2. operace gynekomastiee, muz 85Kg/185cm.
Je si mozno domluvit termin konzultace+operace cca koncem dubna,
Mnohokrat dekuji a preji prijemny den..

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Pokud Jste prodělala operaci v prosinci minulého roku, pak bych považoval za vhodné s další operací ještě vyčkat. Liposukce představuje pro tkláně končetin poměrně velkou zátěž a konzolidace krevního a mízního oběhu stejně jako jizvení v podkoží trvá minimálně půl roku, spíše ale o trošku déle. Doplnit liposukci stehen není problém, dal bych ale přednost operovat až konzolidovanou krajinu, tedy lokality, kde již není přítomný ani zbytkový otok. Cena operace včetně jednodenní hospitalizace a elastického prádla by činila nejspíše 27.000,- Kč ale třeba i méně, pokud by se jednalo skutečně o malý rozsah.
Operace gynekomastie není problém, je ale třeba znát názor endokrinologa. Doporučuji proto nejdříve podstoupit endokrinologické vyšetření a sním za mnou zajít. Termín konzultace si můžeme dohodnout nejlépe mailem na mé adrese kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


Operace nosu

(příspěvek číslo: 2183)
dne: 11.03. 2009

Dobrý den pane doktore Kydlíčku,

mám rovný nos ale chrupavka mi přerostla na každé straně asi o 3 mm , takže to vytváří dojem jako bych měla uprostřed nosu "kolečko".Chtěla bych se u Vás informovat o jaký typ operace by šlo, protože mi kdysi jeden lékař řekl spíše humorně,že by mi to spravili i na ORL ,což mi příjde poněkud zvláštní. Také bych se chtěla zeptat kolik by tato operace přibližně mohla stát. Moc děkuji

Dobrý den,
operace nosu patří k nejtěžším a nejdelikátnějším operacím v estetické chirurgii a není radno je podceňvat. Pokud je problémem špička nosu, pak by se dalo uvažovat o rinoplastice nosního hrotu. Cena operace v celkové anestézii včetně jednodenní hospitalizace by pak činila 25.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


rhinoplastika

(příspěvek číslo: 2182)
dne: 11.03. 2009

Dobrý den, v dětství jsem utrpěla úraz. Zůstal mi na špičce nosu zlomená chrupavčitá část nohu a z toho mám nos vykřivený doleva. Kolik by stála operace jenom chrupavčité části nosu a je možný příspěvek pojišťovny?

Dobrý den,
pokud by se jednalo pouze o operaci špičky nosu, pak by cena činila nejspíše 25.000,-Kč. Otázka účasti zdravotní pojišťovny je komplikovanější a vyjádřit se mohu až po konzultaci.
Hezký den !
T.Kydlíček


větší množství znamének

(příspěvek číslo: 2181)
dne: 10.03. 2009

Dobrý den pane doktore,
chtěla bych si nechat odstranit cca kolem 30ti znamének na obou stranách trupu. Jsou cca o velikosti 0,5 cm. Nenašla jsem ale na vašich stránkách ceník za takový zákrok. A případě bych se chtěla zeptat, zda by bylo možné u vás odstranění provést ještě před začátkem letní sezony nebo máte delší objednávací lhůty...

Předem děkuji za info

Dobrý den,
odstranit znaménka není problém, problémem budou spíše jizvy, které po operaci zůstanou. Zvažtě to, zda opravdu je vhodné odstranit všech 30 znamének ! Jinak to problém není a pokud bychompočítali za první znaménko 800,- Kč a za každé další 500,- Kč, pak mi vychází celkem cena 15.300,- Kč. Jak jsem ale napsal, je třeba to zvážit a doporučuji nejdříve také navštívit kožního lékaře, aby posoudil biologický charakter znamének.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2180)
dne: 10.03. 2009

dobrý den, chtěla bych v budoucnu podstoupit operaci zvětšení prsou a četla jsem, že transplatáty eurosilicone, jsou nejlepší a že vydrží až na doživotí... takže bych určitě chtěla tyto, vy máte v ceníku, že by operace stála 48 tisíc a tak by mě zajímalo, je-li to se vším všudy, včetně anestézie, pobytu na klinice, podrsenky, léků atd.???? jinak o operaci mám dost věcí zjištěných. děkuji moc za odpověď s pozdravem Lucie

Dobrý den,
pokud bychom použili kulaté implantáty Laboratoires Eurosilicone, pak by kompletní cena ( operace + implantáty + 1denní hospitalizace + elastická podprsenka ) činila 47.000,- Kč. Pokud bychom použili implantáty anatomické, pak 50.000,- Kč. Zmíněné implantáty jsou skutečně kvalitní a mám s nimi dobrou skušenost, avšak žádný implantát na světě t.č. nemá životnost neomezenou a kuolárně se hovoří o 10 - 15ti letech životnosti. Po této době se mohou, ale nemusí projevit známky únavy materiálu.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace usi

(příspěvek číslo: 2179)
dne: 9.03. 2009

krasné odpoledne mam dotaz ohledne usi,loni v kvetnu jsem byla na plastice usi a po 10mesicich usi vypadaji stejne jako pred plastikou,mam narok na reklamaci neboli opravu usi,s pozdravem jitka becvarova

Dobrý den,
vždy záleží na tom, kde Jste byla operována. Každé pracoviště mám poněkud jiné zvyklosti a přistupuje k řešení takových situací jinak. Neexistuje žádný jednotný názor ani nějaké nařízení. Co pracoviště, to jiné zvyky.
Hezký den !
T.Kydlíček


Převislé břicho

(příspěvek číslo: 2178)
dne: 9.03. 2009

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli by mi pomohla operace břicha .Jsem velmi silné postavy mám velké převislé břicho , vážím 136kg,měřím 165cm.
Tuto váhu si už držím několik let , ale nemohu docílit snížení váhy ani zpevnění břicha mám za sebou 2 porody.Nevím zda v mém případě by takovýto zákrok hradila VZP nebo kolik stojí .
Děkuji Barvová

Dobrý den,
myslím, že zcela nejlepší by bylo navštívit specializovanou poradnu I. interní kliniky FN Plzeň, kde se poruchami výživy systematicky zabývají a umí zhubnout i ty pacienty, kteří už vyzkoušeli bez úspěchu kde co. S touto poradnou spolupracujeme často a jejich výsledky jsou skutečně´obdivuhodné.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace prsů a možnost kojení

(příspěvek číslo: 2177)
dne: 9.03. 2009

Dobrý den pane doktore,
je mi 38 let, mám už dvě děti a chtěla bych absolvovat modelaci prsů (pozvednutí). Chci se zeptat, zda i po ní je možné kojit-např. za 2-3 roky po operaci.
Děkuji Monika

Dobrý den,
pokud se bude jednat pouze o modelaci prsů, pak je kojení možné.
Hezký den !
T.Kydlíček


odstraneni nadbytecneho prstiku na noze

(příspěvek číslo: 2176)
dne: 9.03. 2009

Dobry den,chtela bych se Vas zeptat zda take odstranujete prstiky. Muj syn(14mesicu) se narodil s nadbytecnym prstikem na nozicce,jedna se o malik. Chteli bychom ho nechat odstranit,ale rekli nam,ze to dela chirurg.Plati se tento zakrok? Jak dlouho trva nez se to zahoji? Dekuji K.

Dobrý den,
polydaktylie jsou poměrně časté a není se třeba něčeho bát. Operace to složitá není a není ani nějak dlouhá či zatěžující. Dlouhé není ani hojení ( cca 10 - 14 dní ). Navštivtěe tedy nějaké úterý dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ) dětskou ambulanci oddělení plastické chirurgie ve FN PLzeň-Lochotín a uvidíte, že se vše elegantně a rychle vyřeší. Operace je plně hrazená zdravotními pojišťovnami.
Hezký den a žádný strach !
T.Kydlíček


operace uší

(příspěvek číslo: 2175)
dne: 6.03. 2009

Dobrý den,
měla bych zájem o otoplastiku a chci se zeptat, kdy by byl nejbliužší možný termín? Je mi 15 let a chci se zeptat, zda by byla možnost proplacení pojišťovnou. Děkuji moc za odpověď.

Dobrý den,
nejbližší volný termín bych měl 29.4. Operace odstálých ušních boltců je hrazena zdravotními pojišťovnami pouze do 10ti let věku. Je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 53 / 130 > >>