Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2211)
dne: 23.03. 2009

Vážený pane doktore.
Ráda bych si nechala zvetšit prsa. A protože je to rozhodnutí na celý život, a mám trochu obavy, chtěla jsem se Vás zeptat zda-li hrozí nějaká případná zdravotní rizika následkem této operace? Může tělo silikony nepřijmout? Může se bránit záněty, nebo něčím podobným? Někde jsem četla, že jedné ženě začala "uhnívat" prsní žláza.Děkuji za rozptýlení mých obav a za váš čas.

Dobrý den,
i v případě augmentace, stejně jako v případě jiných operací platí že možné je absolutně všechno. Naštěstí je ale četnost všech komplikací velmi malá, tedy rizika nejsou tak moc pravděpodobná.Během konzultace se ale problematice komplikací věnujeme velmi podrobně.
Hezký den !
T.kydlček


Liposukce

(příspěvek číslo: 2210)
dne: 22.03. 2009

Krásný podvečer pane Doktore:)
četla jsem vaše odpovědi tudíž vás nebudu otravovat podobnýma otázkama, které už tady byly zodpovězeny;)
Mám podobné přání jako paní z příspěvku č.2000 tj.odsátí tukových polštářků z parií přední plochy břicha, boků a stehen ( vnitřích a vnějších ). Dočetla jsem se, že cena by se pohybovala okolo 28.000Kč
Já se Vás chci zeptat, zda k Vám musím osobě na konzultaci? Žiju v Německu a jen tak k Vám na kliniku a zase zpět:(, ale co by se dalo dělat. Také by mě zajímalo jak dlouhá je u Vás čekací doba na zákrok?
Po dlouhých rozvahách a informacích jsem se rozhodla pro vaše ruce;)
Zoulovapeta@seznam.cz
MOC VÁM DĚKUJI S POZDRAVEM PETRA

Dobrý den,
děkuji za důvěru ! Čekací doba se pohybuje okolo 1,5 - 2 měsíců, nyní bych Vám tedy mohl najít vhodný termín v polovině května. Technicky to lze udělat poměrně jednoduše:
na můj mail kydlicek@fnplzen.cz mi pošlete fotky krajin, o které se jedná, abych měl alespoň bližší představu a osobní konzultaci si dáme den před po mailu dohodnutým termínem operace, vše dopodrobna probereme a následující den budeme operovat. Myslím, že takto by se to dalo dobře zvládnout :-)Budu tedy čekat na fotky a v odppvbědi Vám napíšu vše co si myslím a co by se mělo udělat, vyšetřit apod.
Hezký den !
T.Kydlíček


Víčka reoperace

(příspěvek číslo: 2209)
dne: 22.03. 2009

Dobrý den, pane doktore. Chci se zeptat za jak dlouho, tedy pokud vůbec je možná reoperace dolních víček. Jsem sice po operaci 3 týdny, ale už teď je jasné, že to nebudou jen otoky. Mám každé,,pod oko,, jiné a hlavně teď se mi uděly dvě bouličky pod jedním okem, které nijak nebolí, ani na pohmat není cítit, že by pod kůží něco bylo. Udělaly se opravdu tak před týdnem. A ještě jeden dotaz. Je možné spojit operaci nosu s touto případnou reoperací? Za jak dlouho je možná operace nosu po dolních víčkách? Děkuji mnohokrát za zodpovězení dotazu.

Dobrý den,
operace dolních víček je jen zdánlivě jednouchým výkonem a pooperační hojení tomu i odpovídá. Podlitiny se sice za 2 týdny obvykle vstřebají dobře, ale otoky přetrvávají často několik i měsíců. Buďte zcela klidná, 3 týdny po operaci je na hodnocení výsledku ještě příliš, příliš brzy stav hodnotit. Tkáně nyní prodělávají jakousi konzolidaci. Reoperace možná samozřejmě je, ale ne dříve než za půl roku. To je obvykle doba, po které ona konzolidace probíhá a kdy není vhodné dělat ještě definitivní závěry. Vzhledem k blízkosti krajin nosu a dolních víček a k tomu, že otoky po operaci nosu bývají výrazné, doporučuji s operací nosu vyčkat alespoň půl roku. Spojit oba výkony možné ale je. Ničeho se ale nebojte, jsem si jistý, že vše dopadne dobře, takto se dolní víčka chovají často.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zmenšení prsů

(příspěvek číslo: 2208)
dne: 21.03. 2009

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na financování zmenšení prsů (164cm, 75H)ze zdravotních důvodů.Děkuji

Dobrý den,
dostave se do poradny oddělení plastické chirurgie FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro nějaké pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ), kde mám pro podobnou problematiku poradnu. Podmínky pro úhradu zdravotní pojišťovnou jsou poměrně přísné, proto je vyšetření a komplexní posouzení situace nezbytné.
Hezký den !
Dr.kydlíček


Velikost penisu

(příspěvek číslo: 2207)
dne: 21.03. 2009

Omlouvám se pane doktore za nedorozumění, měl jsem být přesnější. Nepotřebuji penis zvětšit, ale ZMENŠIT! Alespoň o 10- 15 cm, to by snad teoreticky jít mělo,když je možné zpět přišít a zajistit funkci uříznutého penisu.Velikost mého penisu je opravdu stressující. Současná partnerka je zatím chápavá, ale ta minulá byla schopná při rozchodu pronést:"žij si jak chceš, třeba najdeš partnerku v teletníku.."
Uvítám jakékoli informace o zmenšení délky penisu, byl bych vděčný i za zmenšení průměru, ale to je myslím i jako laik nerealizovatelné.
Děkuji Vám za jakékoli informace pane doktore
Macháň Phdr.

Dobrý den,
myslím, že se bez konzultace dále nedostaneme. Problematika je natolik delikátní, že bez znalosti konkrétních anatomických podmínek se dále nedostaneme. Ozvěte se na můj mail kydlicek@fnplzen.cz a najdeme vhodný termín, kdy se sejít.
Hezký den !
T.Kydlíček


Znaménka

(příspěvek číslo: 2206)
dne: 21.03. 2009

Dobrý den.
Lze odstranit znaménka na obličeji i jiným způsobem, než klasicky chirurgicky nebo laserem?
Pokud ne máte u Vás na klinice laser k dispozici?A na kolik korun vyjde odstranění 6 znamének laserem?
Děkuji Pospíšilová

Dobrý den,
ano, některé kožní útvary řešit laserem lze. O tom, jaký ano a jaký ne by měl rozhodnout kožní lékař. Já osobně se laserovou medicínou nezabývám, je mi líto. V Plzni se můžete obrátit na Dr. J.Voltra, který je dermatolog a navíc se laserovou medicínou zabývá. najdete ho v Plzni na Nám.Míru 3.
Hezký den !
Dr.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 2205)
dne: 20.03. 2009

Dobry den.Pred rokem jsem byla na augmetaci prsou 355cc pod sval,moje viska je 167,ale z vysledkem nejsem zpokojena.CHtela jsem se zeptat jestly pracujete i z vetsimi implantaty 420-450cc a jestly by jste mi je pri me vysce ulozil.Dekuji za odpoved preji krasny den

Dobrý den,
ano, pracuji i s většími implantáty pokud je to ale možné s ohledem na anatomii prsů a hrudníku.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika nosu

(příspěvek číslo: 2204)
dne: 20.03. 2009

Dobrý den pane doktore, mám nosní přepážku a nos z pohledu zepředu křivý. Kolik by tato operace stála, hradí něco pojišťovna?

Dobrý den,
úhrada zdravotní pojišťovny by se za určitých okolností týkala jenom možné operace nosní přepážky, nikoli estetické operace nosu, kdy se mění jeho tvar a velikost.
Hezký den !
T.Kydlíček


křečové žíly

(příspěvek číslo: 2203)
dne: 20.03. 2009

Dobrý den, chtěla bych se informovat, zda na vaší klinice také odstraňujete křečové žíly. Jsem bohužel "vlastnicí" jedné velice nepěkné, umístěné na dolní končetině a to na zadní části lýtka směrem od kolene (jamky) ke kotníku a po těhotenství se mi na ní začínají tvořit hrudky. V případě, že ano, chtěla bych také znát přibližné finanční rozmezí za tento zákrok a nějaké podrobnosti. Děkuji

Dobrý den,
je mi líto, ale zklamu Vás. Operace křečových žil patří do rukou specialistů. Byblo by proto vhosné, kdybyste nejdříve navštívila flebologickou ( "žilní" ) poradnu, kde Vás již správně nasměrují.
Hezký den !
T.Kydlíček


Augmentace

(příspěvek číslo: 2202)
dne: 19.03. 2009

Dobrý den.
Uvažuji o zvětšení prsou, ale mám takový problém. V prsou se mi udělali fibroadenomy, se kterými chodím jednou za rok na kontrolu sono a do poradny pro mléčnou žlázu.Mám je již několik let. Jeden mi pravděpodobně po nějaké době užívání hormonální antikoncepce vyrostl a čeká mě v brzké době jeho vyjmutí. Chtěla bych se zeptat pane doktore, zda-li bych mohla podstoupit augmentaci vzhledem k mému problému a za jak dlouho po vyjmutí fibroadenomu.A dále bych se ráda zeptala v případě, že by zvětšení prsů šlo provést a v průběhu dalších let mi musel být vyndán další fibroad. jestli to lze provést aniž by se poškodili silikonové inplantáty.
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
pokud by odborný lékař - mammolog proti zamýšlené augmentaci nic nenamítal, je tato operace klidně možná. Z mého hlediska doporučuji odstup alespoň 4 měsíce, lépe však půl roku. Pokud by později bylo nutné nějaký fibroadenom odstranit, pak je to možné, pokud operující chirurg ví kde je implantát přesně uložen. To zjistí jednak z propouštěcí zprávy, jednak z provedených vyšetření ( sonografie event. NMR ). Hlavní slovo má tedy v této chvíli mammolog.
Hezký den !
T.Kydlíček


obřízka

(příspěvek číslo: 2201)
dne: 19.03. 2009

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kolik by stála celková obřízka.A jestli musím strávit noc v nemocnici.Chtěl bych přijít, odoperovali byste mě a já bych zase odkráčel :D bylo by to možné....? Děkuju za odpověď.

Dobrý den,
asi Vás zklamu, ale odkázal bych Vás do péče urologů, kterým to patří. Když navštívíte v místě bydliště nějakou urologickou ambulanci, určitě se Vás ujmou.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zmenseni cela

(příspěvek číslo: 2200)
dne: 17.03. 2009

Dobry den pane doktore,
chtela jsem se vas zeptat jestli je mozne celo i zmencit..uz odmalicka trpim na me prilis vysoke celo...predem moc dekuji za vasi odpoved..s pozdravem L.Sedlakova

Hezký den,
asi by to možné bylo nejlépe autotransplantací vlasových cibulek, tedy transplantací vlasů. Víc v této chvíli těžko poradit.
Hezký den !
T.Kydlíček


kýla a odstranění znamenka v obličeji

(příspěvek číslo: 2199)
dne: 17.03. 2009

dobrý den pane doktore,chtela bych se zeptat jak moc je náročná operace kyly a pokud by bylo možné zaroven "opravit" břišní svaly do původního stavu po trech tehotenstvích a kolik by taková operace stála.dále mám v obliceji v blízkosti rtů znamenko velikosti půl centimetru a okolo malou bouličku pukud by to slo odstranit je mozné zákrok provest ambulantně a v jaké cenove relaci by se to mohlo pohybovat.moc dekuji Hrubá Lenka3

Dobrý den,
důlaežité je o jakou kýlu se jedná. Operace kýl a větších doastáz přímých svalů břišních jsou hrazeny zdravotními pojištovnami plně. Drobné kožní útvary se odtranit dají i v místním umrtvení a ambulantně. Cena závisí na obtížnosti operace a počtu útvarů, proto je předběžné vyšetření nezbytné.
Hezký den !
T.Kydlíček


odstranění jizvy

(příspěvek číslo: 2198)
dne: 17.03. 2009

Dobrý den,
mám jizvu na nose v úrovni očí o velikosti asi 5mm(oválný tvar). Mám ji od 4 let kdy jsem měla neštovice. Chci se zeptat kolik by přibližně stálo odstranění této jizvy a kdy bych mohla přijít na konzultaci? Děkuji

Dobrý den,
navštivte mě v pondělí 6.4.09 dopoledne ve FN Plzeň-Lochotín, kde pro podobnou problematiku mám pradnu. Podíváme se a zvážíme co by se dalo dělat. Cena operace by se pohybovala okolo 800,- Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace prsou+mírné zvětšení

(příspěvek číslo: 2197)
dne: 17.03. 2009

Dobrý den,mám problém s prsama,a to tu že mám asymetrickou vadu(rapidně zvětšenou bradavku)a tím pádem je to prso svěšené...
Chtěla bych z nich udělat pěkné dvojky a zajímala by mě cena(výplň v poškozeném prsu skoro není)
Předem díky za odpověď

Dobrý den,
abych se přesněji vyjádřil, musel bych Vás nejdříve vidět, vyšetřit a zvážit další postup. Je mi líto, ale mám o Vás minimum informací k tomu, abych se seriózně vyjádřil.¨
Hezký den !
T.Kydlíček


dobrý den

(příspěvek číslo: 2196)
dne: 17.03. 2009

chtěl bych se zeptat jsem muž a navštěvuji posilovnu ale nejsem spokojen se svím hrudníkem , zají ma mě jestli je možnost zvětšení , díky a ještě jestli po případném zásahu do hrudníku bych mohl dál cvičit díky za odpověd

Dobrý den,
ano, je to možné, ale upřímně, moc to nedoporučuji. Sice Vás to v dalším cvičení neomezí, ale má to svoje stinné stránky a pokud k tomuto nemáte nějkou výraznou motivaci, doporučuji to velmi pečlivě zvážit !
Hezký den !
T.Kydlíček


kombinace operací

(příspěvek číslo: 2195)
dne: 16.03. 2009

Dobrý den, můj dotaz zní lze kombinovat liposukci s liftindem tváří pokuď jde o menší, d+ěkuji za odpověď

Dobrý den,
v zásadě to lze, nemělo by to ale výkon nějak výrazněji prodlužovat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Možnost platby

(příspěvek číslo: 2194)
dne: 16.03. 2009

Dobrý den, chtěla bych se na vaší klinice podrobit zvětšení prsou, avšak zajímalo by mě, zda-li lze tuto operaci hradit na splátky?Děkuji

Dobrý den,
je mi líto, ale splátky jsem po neblahých zkušenostech opustil. Mohu zprostředkovat ale výhodný úvěr u Čs.Spořitelny.
Hezký den !
T.Kydlíček


lifting horních víček

(příspěvek číslo: 2193)
dne: 16.03. 2009

Dobrý den,
uvažuji o liftingu horních víček. Mám keloidní hojení. Existuje riziko vzniku keloidu po tomto zákroku?
Kdy bych mohla přijet na konzultaci?
Děkuji a přeji pěkný den
Alena

Dobrý den,
operace horních víček jsou málokdy zatíženy patologickým jizvením. Konzultacby byla možná 7.4.09 v 17 hod. Zvažte to a ozvěte se mi na adresu: kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


Velikost penisu

(příspěvek číslo: 2192)
dne: 15.03. 2009

Dobrý den pane doktore Kydlíčku,
Od kamarádky jsem na Vás slyšel pouze chválu, dovolte mi proto doataz.
Celý život se trápím velikostí mého penisu, celý život mne díky tomu problému pravidelně opouští po určité době partnerky.
Myslíte, že by bylo možné zařídit abych měl penis velikosti jako má například pornoherec Roco Sifredi? To by stačilo.
Děkuji Vám za odpověď.
S pozdravem
Petr MAcháň, PhDr.

Dobrý den,
děkuji za zajímavý dotaz ! Asi Vás zklamu, ale i když se objevilo několik operací, kterfé měly za cíl prodloužit penis, žádná nepřinesla nějak výrazně uspokojivé výsledky. V současnosti nemáme tedy možnosti jak splnit Vaše přání.
Hezký den !
T.Kydlíček


Nástup do práce po operaci nosu

(příspěvek číslo: 2191)
dne: 15.03. 2009

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat za jakou dobu je možné po operaci nosu jít znovu do práce. Pracuji jako úřednice v samostatné kanceláři, takže by mi nevadilo jít do práce třeba i s dlahou.
Děkuji.
G. Valentová

Dobrý den,
pokud by Vám nevadila dlaha, pak by to bylo možné už po 5 - 7 dnech.
Hezký den !
T.Kydlíček


ruptura

(příspěvek číslo: 2190)
dne: 14.03. 2009

Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem se zeptat, jak moc nebezpečná je ruptura silik. implantátu Silimed Polytech, pokud jeho obsah pozvolna vytéká do těla? Co může vytékající silikon v těle způsobit?Je nutné ihned operovat? Děkuji Eliška

Dobrý den,
pokud iompúlantát praskne, měl by se vyměnit. Žádné zdravotní nebezpečí Vám sice nehrozí, ale s výměnou by se otálet nemělo.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zarostlé nehty

(příspěvek číslo: 2189)
dne: 14.03. 2009

Pane doktore,prosím o radu,nehty na palcích mám znetvořené od těsných bot,zánět v nich nemám. Byla jsem na stržení,ale nepomohlo to,narostly ještě obludnější:((((Pomohla by plastika,nebo něco jiného? Děkuji Adamová.

Dobrý den,
pomohla byvám tzv. plastika nehtového lůžka, kdy se radikálně odstraňují zarůstající části nehtové ploténky včetně zárodečné matrix. Operace to složitá není a lze jí provádět ambulantně v místním umrtvení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Stará jizva

(příspěvek číslo: 2188)
dne: 13.03. 2009

Dobrý den,
po operaci vaječníku v roce 1980 mi zůstala svislá jizva asi 10 cm dlouhá.
Během těhotenství se jizva nepěkně zvětšila.
Teď je mi 50 let a jsem z ní docela nešťastná.
Dá se jizva chirurgicky upravit,případně spojit
úpravu s plastikou břicha?

Děkuji za odpověď Polanská olincle@razdva.cz

Dobrý den,
starou, nevzhlednou jizvu lze odstranit a pokusit se vytvořit jizvu novou, kosmeticky více přijatelnou. Kombinace s abdominoplastikou možná je, v tom by neměl být problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


ocni vicka

(příspěvek číslo: 2187)
dne: 13.03. 2009

Dobry den,provadite operaci hornich ocnich vicek ambulantne?Dekuji Laduse

Dobrý den,
ano, tzv. blepharoplastiky provádím v místním umrtvení a ambulantně zcela běžně.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 130 / 131 >>