Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Iveta

(příspěvek číslo: 3435)
dne: 03.05.2015

Dobry den chtěla jsem se zeptat zda lze provést augmentaci prsou hrazenou ze zdravotního pojištěni jako vrozenou vadu nebo me prsa proste nenarostla vůbec,prsni žlázy nenahmatam jako bych tam zádné nemela.jsem proste jako kluk.kojit dceru jsem mohla jen mesic pote mliko nebylo.ani v těhotenství se mi prsa nezvetsila jako jiným ženám.cetla jsem článek na internetu ze lze hradit z pojištěni tuto operaci jako vrozenou vadu nevivinutim prsni žlázy,nebo jako vrozenou vadu.jsem uz opravdu zoufalá a z mateřské dovolene si tuto operaci zatim dovolit nemohu.dekuji za vaši odpověd a radu.pokud budete chtít foto pro posouzení klidne pošlu.dekuji

Dobrý den,
augmentace hrazená zdravotní pojišťovnou je reálná pouze tehdy, jedná-li se o rekonstrukční metodu např. po nádorovém onemocnění, či při přesně definované vrozené vadě. Vrozenou vadou ovšem rozumíme např. aplázii prsu (nevyvinutí žlázy), nebo výraznou asymetrii prsů, Pollandův syndrom (nevývin, či nedostatečný vývin prsu, komplexu dvorec-bradavka a velkého prsního svalu) apod.
Jedná-li se u Vás o vrozenou vadu, či jen tzv. hypoplázii prsů, tedy nedostatčný vývin jinak normálních prsů se na tomto místě říci skutečně nedá. Nejlepší určitě bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme, jaké máme možnosti.
Přeji hezký den !
T. Kydlíček


Barbora

(příspěvek číslo: 3434)
dne: 27.04.2015

Dobrý den,
chcela by som sa spýtat na zmenšenie stydlých pyskov, konkrétne na konzultáciu. Je platená? Aké testy treba postúpit pred operáciou a ešte by som chcela vediet, jestli je cena zákroku pevná alebo vždy iná, individuálna podla toho čo pacientka chce?

Ďakujem za odpoved

Dobrý den,
pokud je klientka zdráva, s ničím závažnějším se neléčí, pak nejsou předoperační vyšetření potřeba. Je nutné se jen sejít, vše zvážit a naplánovat, to je vše. Cena operace malých stydkých pysků (labioplastika) je pevná, tedy 12.000,-Kč včetně jednodenní hospitalizace.
Hezký den !
T.Kydlíček


Vojtová

(příspěvek číslo: 3433)
dne: 21.04.2015

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak je přibližně dlouhá čekací doba na operaci.

Dobrý den,
čekací doba na rinoplastiku je 1 - 1,5 měsíce, musí jí ale předcházet poctivá konzultace, při které si vše důkladně vysvětlíme. Termín osobního setkání si můžeme domluvit buň na tlf. č. 603 838 838, či 603 898 514, nebo mailem kydlicek@fnplzen.cz. Konzultace trvá asi hodinu a neplatí se.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jana

(příspěvek číslo: 3432)
dne: 15.04.2015

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zdali je možné zmenšit prsa v 46 letech,po3 dětech mám velká prsa ,bolavé záda,bolesti hlavy a ramínka mám až na kost a to pominu oblečení . . Prosím o případné rady kdy a jak máte úvodní konzultace a zdali se musím objednat,jsem ze šumavy děkuji Jana Fremuthová

Dobrý den,
ano je to možné a dokonce i velice časté. Redukční operac e prsů jsou poměrně frekventovaný výkon. Navštivte mě nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme, co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


irena

(příspěvek číslo: 3431)
dne: 09.04.2015

Dobrý den pane doktore,zatím moc děkuji za informaci,Honischová


irena

(příspěvek číslo: 3430)
dne: 03.04.2015

Dobrý den pane doktore,prosím vás o informaci o pooperačním průběhu bezprostředně po výkonu a v dalších dnech.Hledala jsem v archivu dotazů a přímo u popisu blepharoplastiky,ale tyto informace chybí.Moc vám předem děkuji,hezký den,Honischová

Dobrý den,
průběh po operaci očních víček je velice jednoduchý: klidový režim, časté chladné obklady a fyzické šetření. Číst, sledovat TV apod., stejně jaké práce na PC není problém. Hojení trvá týden, pak se odstraňují stehy, za další tři dny je možný make up, ale zbytkové podlitiny a otoky trvají o něco déle (po operaci dolních víček jsou intenzivněješí a delší), což bývá i hodně individuální. Pokud nechcete, aby si okolí něčeho všimlo, je třeba si vyhradit alespoň dva týdny, nicméně většina žen má k dispozici 7 - 10 dní.
Hezký den !
T.Kydlíček


Andrea

(příspěvek číslo: 3429)
dne: 28.03.2015

Dobrý den, ráda bych si u Vás nechala udělat liposukci hýždí, četla jsem že je to obtížná oblast, a provádí se jen pod celkovou anestezií, chtěla bych se zeptat na kolik by vyšel zákrok, anestezie,noclech na klinice a elast. prádlo. Pokud bych se objednala na konzultaci, je zpoplatněna? Děkuji za odpověď

Dobrý den,
konzultace se neplatí a je velice důležitá - podíváme se, zvážíme možnosti řešení a dohodneme si další postup. POkud bychom se pro liposukci skutečně rozhodli, pak se jedná o operaci v celkové anestézii, za jednodenní hospitalizace, spojenou s několikaměsíčním nošením elastického prádla. Kompletní cenu bych určil až při konzultaci podle předpokládaného rozsahu a délky operace.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jana

(příspěvek číslo: 3428)
dne: 22.03.2015

Dobrý den pane doktore,
obracím se na Vás s dotazem a radou, jak dále…můj syn 26 měsíců trpí na zarůstaní nehtu (na vnější straně) palce u nohy…v 1,5 roce byl na operaci ve FN, kde mu v celkové anestezii provedli parciální ablaci nehtové ploténky…od té doby jsme již byli 3x na chirurg. ambulanci, kde mu zarostlý nehet ambulantně, jen s místním znecitlivěním, odstranili…do třech měsíců se nehet opět zanítí…co se s tím dá dělat dále…samozřejmě se další narkóze bráníme, tudíž bychom uvítali nějaké řešení, které lze provést ambulantně, pokud tedy vůbec ještě něco existuje…už jsme z toho špatní, malý už má pomalu averzi na lékaře?…při zákrocích je statečnější než maminka?
Moc děkuji za jakékoliv informace, které by nám mohli pomoci, popř. je-li Vaše pracoviště uzpůsobené na provádění těchto zákroků…a jak dlouho trvají?
S pozdravem Jana Čmolíková

Dobrý den,
tyto problémy nejsou, bohužel, vzácné. Určitě by bylo nejlepší, kdybyste mě navštívili nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku. Podíváme se a uvidíme, jaká řešení se nám nabízejí.
Hezký den !
T.Kydlíček


David

(příspěvek číslo: 3427)
dne: 16.03.2015

Dobry den
Pane doktore chtel bych se zeptat jestli provadite take transplantaci vlasu a kolik tato operace stoji.Dekuji za odpoved David

Dobrý den,
nikoli, je mi líto, asi Vás zklamu, ale této problematice se nevěnuji a ani nevím, kdo v regionu se tímto zabývá.
Hezký den !
T.Kydlíček


Martina

(příspěvek číslo: 3426)
dne: 10.03.2015

Dobrý den pane doktore,

jaký je Váš názor na účinnost metody IPL, co se týká sklerotizace jemných cévek na obličeji a omlazení kůže? Pokud mám zatím jemné vrásky kolem očí a pár vrásek na čele, mohlo by fungovat?

Herečka Alice Bendová propaguje tzv. plazmoterapii, t.j. aplikaci sére z vlastní krve injekcemi, v jejím případě, do krku.
Co si o tom myslíte?
Děkuji.

Dobrý den,
osobní zkušenost s touto metodou nemám, nicméně jistý efekt předpokládám, takže bych se určitě nebránil něco z toho vyzkoušet. Jiná otázka ale je délka efektu, cena výkonu a zejména poměr mezi efektem a cenou. Ze zkušeností s jinými metodami bych předpokládal dobrý efekt s kratším poločasem.
Hezký den !
T.Kydlíček


Lenka

(příspěvek číslo: 3425)
dne: 04.03.2015

Dobrý den
v dětství jsem prodělala operaci srůstu střev, mám nehezkou jizvu cca 2 cm nad pupíkem,čím více rostu, jizva mi zapadává do břicha, takže mám 2 ošklivý faldy.
Bylo by možné nějak břicho opravit?je mi 25 let a rok od roku je horší.
Děkuji za odpověd.
Lenka

Dobrý den,
korekce jizvy by neměla představovat problém, určitě nejlepší bude, když me vaštívíte v poradně, kterou mám pro podobnou problematiku každé pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně, vchod B, 6. patro. POdíváme se a uvidíme, co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Krkošková T.

(příspěvek číslo: 3424)
dne: 26.02.2015

Dobrý den pane doktore,
chtěla jsem se zeptat zda přišití ušních boltců u osmileté dcery je nějak hrazeno zdrav.pojišťovnou a zda je tento věk již vhodný na takovou operaci..Říkáme si že dětem se to možná hojí lepe než pak dospělým..Děkuji za odpověď

Dobrý den,
děti se hojí úplně stejně jako zdravý mladý dospělý, naštěstí :-) Otoplastika je plně hrazena zdravotními pojišťovnami do 10 let věku a jednou z hlavních podmínek je motivace díěte. Dítě SAMO musí operaci chtít a motivace musí být niterná, dítě k tomu musí přijít spontánně a samo. Pak teprve je možné očekávat jeho spolupráci, která je nutná a nezbytná a dobré zhojení. Motivaci dítěte respektuji 100%, protože škody na duši by se udělaly neuváženým výkonem snadno, rychle a třeba i natrvalo a protože se nejedná o vrozenou vadu, ale o obdoby kosmetiky u dítěte, je nezbytné postupovat obezřetně.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jana

(příspěvek číslo: 3423)
dne: 20.02.2015

Dobry den,chtela bych se zeptat kolik u vas problizne stoji abdominoplastika se setitim brisnich svalu a liposukci,jestli je mozne si na vasi klinice udelat veskere predoperacni vysetreni,a jak dlouho pred konzultaci bych se mela objednat.Potrebovala bych datum konzultace mezi 6.6 -12.6.2013.Dekuji Jana Sadek

Dobrý den,
abdominoplastika je velice často spojena s tzv. plastikou přímých svalů břišních, tedy s eradikací diastázy a někdy i s liposukcí tukových adipozit na bocích. Kompletní cena operace včetně zmíněné liposukce, operace diastázy, dvoudenní hospitalizace a elastického prádla činí 36.000,-Kč. Konzultaci si můžeme domluvit buď na tlf. č. 603 838 838, či 603 898 514, nyní předběžně Vám mohu nabídnout čtvrtek 6.6.13 ve 13 hod.
Během konzultace se domluvíme na všem podstatném a popř. najdeme i nějaký vhodný termín operace.
Hezký den !
T.Kydlíček


Miloslava Kavalová

(příspěvek číslo: 3422)
dne: 14.02.2015

Milý pane doktore,
velice mě zaujaly vaše služby.Měla bych zájem o liposukci břicha.
Boky jsou 90cm,ale pas je 75 cm,prsa 93cm.Problém mám jen s tím pasem,nepomáhá ani cvičení,matka má podobný problém...
Jaký vy máte na toto názor?Šlo by odsátí tuku pomocí kanyly s jednodenní hospitalizací?Myslím 1 noc?
Jaká by byla přibližná cena včetně vyšetření,prádla a hospitalizace?Je nutné interní vyšetření?
Kdy by byl zhruba nejbližší možný termín vyšetření a následně zákroku?
Moc vám děkuji,s pozdravem M.Kavalová

Dobrý den,
liposukce je metoda body contouringu a v tomto ohledu by skuitečně mohla splnit Vaše přání, nicméně okolností, které je třeba znát je více - např. Váš věk, kvalita kůže, síla podkožní vrstvy, charakter kůže, event. přítomnost strií apod. K tomu ale slouží konzultace, kterou si můžeme domluvit na č. 603 838 838, či 603 898 514, či mailem na kydlicek@fnplzen.cz Během konzultace bych Vám přesně řekl co je možné, jaké jsou reálné vyhlídky na efekt operace a, samozřejmě, jaká bude kompletní cena, tedy cena včetně jednodenní hospitalizace a elastického prádla. Konzultaci bychom určitě zvládli v následujícím týdnu, nicméně operaci až ve druhé polovině dubna.
Ozvěte se mi a pokusíme se to nějak dobře zvládnout.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jaroslava

(příspěvek číslo: 3421)
dne: 08.02.2015

O vypálení laserem ranku, která vznikla z mého škrabání a zanícení a poté strhnutí strupu.


Jaroslava

(příspěvek číslo: 3420)
dne: 02.02.2015

Dobrý den, chci se zeptat jak by se postupovalo při opravení důlku po špatném zákroku na chirurgii, kde mi udělali z malé ranky větší prohlubeň na špičce nosu. Velikost cca 3mm. Popřípadě cenu a konzultaci. Děkuji

Dobrý den,
o jaký výkon se původně jednalo ?
Hezký den !
T.Kydlíček


sibondelu

(příspěvek číslo: 3419)
dne: 27.01.2015

Jeste jsem chtela doplnit, ze Ass aspirin 100 beru kvuli Antifosfolipidovemu syndromu. Dekuji


sibondelu

(příspěvek číslo: 3418)
dne: 21.01.2015

Dobry den.
Mam pomerne mala prsa s dvorci okolo 8,5cm, coz me jiz radu let velmi trapi. Z tohoto duvodu bych chtela podstoupit zmenseni dvorcu. Moje kolagenoza je jiz radu let v neaktivnim stadiu a neni potreba zadnych leku (byla aktivni pouze v tehotenstvi pred ctyrmi lety). Dale mi byla zjistena pred rokem zvysena funkce stitne zlazy, ktera je nyni temer v normalu. Pred jakkoukoliv operaci je vsak nutno vysadit Ass 100mg a prejit na nizkomolekularni Heparin. Narkozu i operace snasim celkem dobre. Je v mem pripade operace mozna? Rizik jsem si vedoma.
Mohl by jste mi eventuelne vysvetlit, jaky je bezny postup? Nejdriv konzultace, pak predoperacni vysetreni, atd.? Ziji v Nemecku, kde mam tez zajistenu zdravotni peci. Ty predoperacni vysetreni by byly provedeny kde?
Dela se tento zakrok v celkove narkoze ci v mistnim umrtveni? Dale bych se chtela zeptat na dobu hospitalizace a celkovou cenu.

Dekuji

S pozdravem


Martina Romová

(příspěvek číslo: 3417)
dne: 15.01.2015

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se musí operace dolních víček opakovat v nějakých časových intervalech ? A zda je lepší operaci podstupovat v letních nebo zimních měsících.

Děkuji Romová

Dobrý den,
blepharoplastika dolních víček se opakovat nemusí a pokud tomu občas dojde, pak je to spíše výjimka. Operovat můžeme prakticky kdykoliv, určitě ale není vhodné vysloveně parné počasí.
Hezký den !
T.Kydlíček


Věra

(příspěvek číslo: 3416)
dne: 09.01.2015

Dobrý den, ráda bych se zeptala zdali se dělá korekce jizev po plastice prusou. Prsa mi byla zmenšená, jen kolem dvorců mi zůstali viditelné jizvy, které jsou vidět i pod tričkem. Pokud ano kolik to stojí a jak dlouho bych byla hospitalizována.¨
Moc děkuji za odpověď Věra

Dobrý den,
jizvy jsou vůbec problém, jejich kvalita záleží na vrizených vlastnostech, lokalitě rány, mechanismu vzniku, pooperační péči apod. I když se vše udělá jak má, ještě to nemusí znamenat, že jizvy budou hezké a diskrétní...
Ve Vašem případě je nezbytné se na jizvy posoudit a zvážit, do jaké míry máme naději na úspěch - výrazné zlepšení kvality jizev. Pokud Jste prodělala zmenšení, či modelaci prsů, pak je třeba počítat s operací v celkové anestézii za krátkodobé hospitalizace, pokud se jednalo o zvětšení augmentací přístupem přes dvorec, pak by se jednalo o operaci ambulantní v místním umrtvení.
Každopádně je tedy nezbytné se na jizvy podívat a další postup se bude do značné míry řídit výsledkem právě tohoto vyšetření.
Hezký den !
T.Kydlíček


lena

(příspěvek číslo: 3415)
dne: 03.01.2015

Dobrý den, jsem milovnice nošení velkých naušnic a postupem času díky tomu došlo k vytahaní dírek. Nedávno jsem se o naušnici zachytila při oblékání a jedna dírka se mi roztrhla až dolů. Chci se zeptat, jestli je možné již zacelenou ránu nějak sešít a opravit, nakolik je tato operace náročná a kolik by stála. Nejspíše bych si u vás nechala rovnou opravit obě uši - jedna dírka roztržená úplně, na druhém uchu velká dírka se slabou spodní částí.
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
jedná se o poměrně častou příhodu. Situace má pakjediné možné řešení - dírku odstranit celou, ránu sešít a počkat až se jizva zkonzoliduje, teprve pak je možné náušnice opět píchnout. Jedná se o operaci lehkou, krátkou, v méstním umrtvení a ambulantní. Kompletní cena operace činí 1.800,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


Anna Žižková

(příspěvek číslo: 3414)
dne: 28.12.2014

Dobrý den, mám problémy s velkými stydkými pysky. Letos v létě mi bude 15 let a všude kde jsem četla a hledala je operace možná až od 18, jenže mi tato "vada" vadí i ve sportu, jezdím na koni a chci jezdit závodně, jenže po dlouhé době v sedle už mě buď svědí a nebo bolí. Není někde nějaká plastika kde by mi operaci udělali v 15ti? Předem děkuji.

Dobrý den,
labioplastika je v poslední době výkon stále častější a stejně jako u jiných kosmetických výkonů se vedou debaty, kde leží dolní věková hranice. Dříve jsme byli ve shodě, že onou hranicí je 18 let, což už dnes striktně neplatí. Ved Vašem případě bych ještě vyčkat 1 - 2 roky, pak bych operovace za předpokladu souhlasu rodičů, či zákonného zástupce mohla být reálná.
Hezký den !
T.Kydlíček


Pavlína

(příspěvek číslo: 3413)
dne: 22.12.2014

Dobrý den, v minulosti jsem u vás prošla několika operacemi, během kterých byl po částech odstraňován névus z hlavy o velikosti cca 10cm. Jelikož se neustále povoloval, nebyl zcela odstraněn a po těch x operacích jsem už na to neměla sílu a přibývaly problémy ve škole, takže jsem už na další operace odmítla jít. Zajímalo by mě, jestli by byla nějaká možnost provést ještě operaci, aby bylo ,,znaménko" úplně odstraněno? V daném místě mi již nerostou vlasy a tím jak se to snažím zakrýt, tak se poškozují ostatní vlasy a ty slábnou a vypadávají. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den , pan doktor je momentálně mimo nemocnici. Na tuto problematiku má ambulantní poradnu každé pondělí od 8,30 do 11,30 hod. ve FN Lochotín, 6.patro, budova B. Ordinovat bude opět od 3.3.2013.
Děkuji a přeji hezký den Galušková


Lili

(příspěvek číslo: 3412)
dne: 16.12.2014

Dobrý den,
je mi již několik let uvažuji o zvětšení prsou.Ale překážkou ksou mi dvě věci a to že od malička mám v levem prsu odejmutou prsní žlázu a z tohoto důvodu i v páčenou bradavku, prsa jsou tedy napohled velikostně odlišná, ale díky malé velikosti není rozdíl tak markantní.
druhá věc je že mám vrozenou vadu krevní srážlivosti a to konkrétně leidenskou mutaci homozygotní formy.Před třemi lety jsem prodělala hlubokou žilní flebotrombózu levé nohy a částečně pánevního řečiště, kde mi byla ještě navíc zjištěna anatomická vada křížících se pánevních a břišních tepen, z tohoto důvodu mám voperované žilní endoprotézy, aby nedošlo k opětovné trombóze.
Vím že toto všechno zní hrozivě,ale teď jsem pod dohledem, pravidelně docházím na kontroly a úžívám antikoaguační léčbu.Po zavedení stentů a dobré antikg.léčbě jsem více než 3 roky bez potíží.
Chtěla bych slyšet váš názor, jestli i přes takovéto problémy je možné zákrok podstoupit.
Předem moc děkuji za odpověď.

Dobrý den,
Leidenská mutace v homozygótní formě, navíc s anamnézou prodělané flebotrombózy je důvodem k maximální opatrnosti ! Pokud bychom měli najít řešení korekce eventuální deformity prsu, vzniklé po operaci v dětství, pak by snad bylo na místě uvažovat i o jiných metodách než je klasická augmentace silikonovým gelovým prsním implantátem; v úvahu by nejspíše přicházela vlastní tuková tkáň, což by nutně nemuselo vyžadovat celkovou anestézii. Dalším problémem je ale, že operace při plné antikoagulační léčbě není možná, muselo by se přejít na léčbu nízkomolekulárním heparinem...
Jak je vidět, nejedná se o záležitost jednoduchou a ani bez rizik. Nechci říci, že to nejde, to není pravda, chci jen naznačit, že hledání správného řešení bude obtéžné a spojené s riziky.
Hezký den !
T. Kydlíček


Eva

(příspěvek číslo: 3411)
dne: 10.12.2014

Dobrý den,
uvažuji o augmentaci a zajímalo by mě zda-li je možné tuto operaci podstoupit při onemocnění chlamydia pneumonie - zjištěno z krevních testů, nasledně několikrát léčba atb, vždy neúspěšně, zřejmě tedy již chronický stav.Žádné akutní projevy kromě křupání v kloubech nemám.Při této nemoci jsem podstoupila operaci cysty na vaječníku a jizvy se hojily dobře.Věk 24let. děkuji

Dobrý den,
ano, pokud nejsou přítomné žádné známky akutního onemocnění a všechna předoperační vyšetření budou také v normě, pak operace není problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 6 / 130 > >>