Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


vpáčená bradavka

(příspěvek číslo: 2306)
dne: 25.05. 2009

Dobrý den pane doktore, od puberty mě trápí "vpáčená bradavka", až nyní jsem se někde dočetla, že tento defekt se dá nějakým operativním zákrokem upravit, je to možné?
Děkuji M.N.

Dobrý den,
ano, dá. Jaký výkon zvolit spolurčuje zejména stupeň vpáčení, estetické představy, plánované kojení apod.
Hezký den !
T.Kydlíček


rhinoplastika

(příspěvek číslo: 2305)
dne: 24.05. 2009

dobry den,pane doktore vy muzete najednou odstanit polypy a delat rhinoplastiku?dekui.

Dobrý den,
kdepak, je mi líto, ale jedná se o dvě odlišné operace, kterou provádějí dva různé obory. Doporučuji nejdříve vyřešit nosní polypy a teprve později operovat rinoplastiku. Spojovat obě operace považuji za nešťastné. Hezký den !
T.Kydlíček


Kyselina hyaluronová

(příspěvek číslo: 2304)
dne: 23.05. 2009

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda tolik reklamovaná kyselina hyaluronová v různých kosmetických krémech, uváděná v televizních šotcích, je skutečně účinná. Je mi 60 let a myslím, že asi v tomto věku už nic nepomůže, akorát tak "skalpel prosím".
Děkuji Vám za odpověď.
Monika

Dobrý den,
výplně vrásek jsou vhodné spíše na mělké vrásky a výraznější efekt lze očekávat spíše u prvních známek tzv. stárnoucího obličeje nebo jako doplnění předchozího operačního výkonu. Kosmetika z reklam určitě nemá takový efekt jak se v televizi deklaruje, ale je určitě poznat rozdíl mezi pletí ošetřovanou kvalitními krémy a pletí neošetřovanou.
Hezký den !
T.Kydlíček


Operace

(příspěvek číslo: 2303)
dne: 23.05. 2009

Dobrý den pane doktore,chtěla bych se zeptat jestli provádíte i operace "na pojišťovnu" ?Mám od pana dr doporučenku na zmenšení prsou.A pokud ano,co si musí pacientka doplatit?A ještě mám jeden dotaz,dá se když už k vám pacientka jde na operaci udělat 2 najednou?Chtěla bych si totiž ještě nechat odstanit převislou kůži na břiše-jelikož jsem v těhotenství přibrala 50 kg a před rokem zhubla 40 kg.A kolik peněz by to stálo?Předem moc děkuji za odpovědi Katka 22let

Dobrý den,
dělám, ale operace z tzv. zdravotní indikace mají řadu podmínek, které je nutné splnit, aby byl výkon hrazený ze zdravotního pojištění. Postup je jednoduchý: vyšetření a posouzení zda se jedná či ne o gigantomastii. Pokud ano, pokud se jedná skutečně o gigantomastii, u které je pak nutné doplnit různá vyšetření a poslat žádost reviznímu lékaři příslušné zdravotní pojišťovny. Pokud se ale o gigantomastii nejedná, operace a všechny související náklady platí klientka. Osobní vyšetření a konzultace jsou tedy nezbytné, abychom se rozhodli pro další postup.
Hezký den !
T.Kydlíček


Astma a celková narkóza

(příspěvek číslo: 2302)
dne: 21.05. 2009

Dobrý den pane doktore!
Už delší dobu uvažuji o liposukci boků,stehen(vnitřní,vnější)a kolen na Vaší klinice. Je mi 25 let,měřím 162 cm a během dvou let jsem z 56kg přibrala na 75kg,nyní už 2 roky pravidelně sportuji,ale kila se moc nehýbají.Kolik by u Vás tedy přibližně vyšla takováto rozsáhlejší liposukce?Jelikož mi před dvěma lety diagnostikovali středně těžké astma bronchiale,chtěla bych se zeptat zda to není kontraindikace k celkové narkóze. Předem Vám velmi děkuji za odpověď Jana

Dobrý den,
asthma bronchiale problém není pokud Váš ošetřující pneumolog a anesteziolog nebudou mít k celkové anestézii výhrady. Zda bude možné odsát vše co si přejete je ovšem otázka, kterou jsem schopnmý zodpovědět až při osobním vyšetření. O tom kolik lze odsát spolurozhoduje předpokládaný objem odsáté tkáně, krevní ztráty, délka narkózy apod. Každopádně je ale třeba zdůraznit, že liposukce je metoda body contouringu, tedy tvarování postavy, nikoli redukce tělesné hmotnosti. Pokud se indikace neudělá dobře a individuálně přesně, výsledkek liposukce se zákonitě snižuje.
Hezký den !
T.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 2301)
dne: 20.05. 2009

Dobrý den pane doktore,
mám dva dotazy. Jaký máte názor na neinvazivní metodu liposukce - Kavitace?
A druhý je ohledně plasiky prsou. Je mi 30 let a mám dvě děti. Před dětmi jsem měla prsa pěkná, velikost D. po dětech se mi prsa zmenšily a poklesly. Přemýšlím o plastice a tak mě zajímá jeslti jen modelaci nebo inplantáty. Děkuji Lenka

Dobrý den,
s kavitací zkušenosti nemám, nicméně zatím neznám žádnou metodu, která by účinností mohla klasické liposukci konkurovat.
Co se týče Vašich prsů. Dle toho co píšete budete asi spíše adeptkou modelace než augmentace.
Hezký den !
T.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 2300)
dne: 19.05. 2009

Dobrý den,měla bych k Vám přijít na pravidelnou roční prohlídku po plastice prsů. Jaký den se mám dostavit a je nutné se před tím objednat? Děkuji Nováková.

Dobrý den,
bez objednání můžete jakékoliv pondělí dopoledne (8,30 - 11,30hod.), nybo je možné si kontrolu domluvit individuálně.
Hezký den!
T.Kydlíček


Plastika prstu

(příspěvek číslo: 2299)
dne: 15.05. 2009

Vážený pane doktore, mám dvouletou dceru, které byly amputovány tři prsty u nohy z důvodu hypertrofie a makrodaktylie. Je nějaká možnost implantátu místo amputovaných prstů, pokud ano je možnost se k vám objednat na tento výkon.

Dobrý den,
asi nejlepší by bylo, kdybyste navštívila dětskou poradnu oddělení plastické chirurgie FN Plzeň, kde pracuji, abychom slečnu viděli a poradili se co a jak dál. Vzhledem k tomu, že se jedná o nožičku je tendence se v této lokalizaci být spíše konzervativní. Ale uvidíme a poradíme se. Poradnu najdete ve vchodě B, 6. patro každé úterý od 8,30 do 11,30 hod.
Hezký den !
T.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 2298)
dne: 13.05. 2009

Dobrý den, mám dotaz ohledně kapsulace. Kapsula se mi udělala osm měsíců po zvětšení prsou. Implantáty byly vloženy nad prsní sval. Můj lékař mi řekl,že nemůže operovat dříve jak za rok po zvětšení z důvodu,že musíme počkat,jestli tkáň v prsu ještě poroste. Jste také stejného názoru,nebo by jste operaci doporučil hned. Děkuji.

Dobrý den,
souhlasím s Vaším lékařem. I já, pokud mě taková nemilá věc potká (a jednou za čas potká každého, kdo tyto operace provádí) doporučuji nejříve vyčkat na konzolidaci vazivové tkáně v prsu (pouzrda) a pak teprve operovat. Chápu, že je toto čekání je nemilé, ale myslím si, že je to užitečné.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 2297)
dne: 13.05. 2009

Dobrý den, uvažuji o liposukci v oblasti břicha a stehen a rád bych se otázal zda je pro mě vůbec vhodná, vzhledem k lipomům v těchto oblastech. Nechávám si je postupně odstraňovat,ale tvoří se stále nové. Můj doktor mi sdělil, že každý lipom je v jakémsi pouzdře a to prý liposukce neodstraní. Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý den,
pokud myslíte na liposukci jako na metodu řešení liponů tak Vás asi zklamu. Jen někdy lze lipomy odstranit liposukcí, povětšinou je daleko vhodnější jej odstranit klasicky chirurgicky.
Hezký den !
T.Kydlíček


zarůstání nehtů

(příspěvek číslo: 2296)
dne: 13.05. 2009

Dobrý den,už tři roky mě trápí zarůstání nehtů na obou palcích u nohy,mám zasebou dva chirurgické zákroky potíže se opět dostavily.Tak jsem zašla ke kožnímu lékaři,ten mi předepsal Pityol a mléčné kilodium,léčba má trvat měsíc,zlepšení je ale malé,rada bych věděla jestli jsem na dobré cestě,nebo bych měla rovnou raději zajít na Vaše konzultace,které mi pan kožní lékař doporučil,když se to nezlepší.Rada bych měla už nadobro klid:)

Děkuji za odpověď Karlová

Dobrý den,
problém je ve vlastním tvaru nehtové ploténky. je třeba změnit tento tvar. K tomuto účelu máme k dispozici poměrně jednoduchou operaci, kterou lze dobře provádět v místním umrtvení a ambulantně. Konzultace možná je a sice v ambulanci oddělení plastické chirurgie FN Plzeň, alej Svobody 80, vchod B, 6.patro nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30hod.) Podíváme se a uvidíme co by se dalo udělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


kapsularni kontraktura

(příspěvek číslo: 2295)
dne: 11.05. 2009

Dobry den pane doktore, jsem hrozne nestastna kvuli kapsuli ktera se mi opet vytvorila, jiz jsem po jedne kapsulektomii...Zvlast pote, co jsem do toho investovala tolik nadeje a financi, jsem na pokraji psychickeho zkrouceni.. Vubec nevim co mam delat...Jak to resite Vy? Docetla jsem se, ze kdyz ucitim ze se tento proces odehrava v prsu, mohly by pomoct kortikoidy nebo atb...to uz je pozde..ale proc me muj operater timto nevybavil?Muj dr mi rekl, ze si to mam nechat projit hlavou, a kdyztak jedina moznost dalsi KE. Prala bych si, aby existovala jina alternativa, napr. kapsulotomie laparoskopicky. Myslim, ze by mohlo stacit odstranit zadni cast kapsule..(tedy muj nejvesti sen je treba kapsuli vyplnit lipofillingem..to se u nas asi moc nedela, ale nevite nahodou kolik ml se muze uchytit?)
mam i strach z dalsiho zakroku kvuli budoucimu kojeni..Muzete mi poradit? Jak to resite a na kolik to u Vas vyjde?
Dekuji, Jana (24, 240ml, McGhan)

Dobrý den,
chápu Vás a rozumím Vám. Zvýšená tvorba jizevnaté tkáně okolo implantátu, tzv. perikapsulární fibrózy II. a vyššího stupně (dle hodnocení IQUAM) je těžký sen každého, kdo augmentace dělá. Tedy i můj. Problém je v tom, že za určitých a ne zcela známých okolností dojde ke zvýšené tvorbě vazivové tkáně okolo implantátu, která při změnách doprovázející tzv. vyzrávání vaziva zpočátku deformují implantát a někdy i celý prs. V nějtěžších stupních může být prs výrazně boletivý, deformovaný, nerovný... O příčinách se již napsalo mnoho, teorií a podezřelých faktorů je více, 100% jistotu so to způsobuje však nemáme. Stejně problematický je i odhad frekvence výskytu perikapsulární fibrózy. Jedno je ale jisté, perikapsulární fibróza má tendenci k recidivám, čili jestliže se provede kapsulotomie, máme vysoké riziko, že se vytvboří opět... Co teď dělat je otázka individuálního know-how, nikde nemáme k dispozici nějaké doporučení co dělat, aby se vše zvládlo. Já osobně bych žádné léky celkově nepodával, rozhodně ne kortikoidy (a pokud něco tak maximálně dlouhodobě Wobenzym ve vyšších dávkách), spíše bych však uvažoval o nové kapsulotomii a výměně implantátů za nové. Jiná řešení bych považoval (já osobně, ale nedělám si nárok, že mám patent na rozum)za střelbu do tmy (i když i ta může být někdy úspěšná...).
Budoucí kojení nebude operováním nijak ohrožené, toho se nebojte. Neopropadejte panice, s Vaším lékařem to důkladně proberte a uvidíte, že vše dopadne dobře.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika nehtového lůžka

(příspěvek číslo: 2293)
dne: 11.05. 2009

Dobrý den,
dcera, v srpnu jí bude 17 let, má už pár let problémy s nehtem na palci u nohy.Léčili jsme to mazáním, což nepomohlo, pak byla na ambulantním chirurgickém zákroku, kdy ji byl nehet odříznut a srovnán (omlouvám se za laický popis), ale i to pomohlo jen na chvíli. Palec má zase oteklý, plný hnisu, bolavý. Dětská lékařka nám doporučila plastiku nehtového lůžka, nejlépe na renomovaném pracovišti. Hledala jsem a našla Vás, Vaše stránky, popisy a také blízkost (jsme z Ostrova u K. varů)se mi líbí, proto jsem Vás chtěla požádat o radu či rovnou pomoc. Ráda bych, aby jste dceru operovali, plánujeme to na letní prázdniny, ale nevím, zda to bude u Vás možné a případně, co k tomu potřebujeme. Zda doporučení od dětské lékařky či od chirurga. Nebo zda je možno přímo přijet za Vámi a domluvit se jen u Vás. Také zda termín letních prázdnin je u Vás ještě možný.Předem velmi děkuji za odpověď, Havlíková Zuzana, Ostrov.

Dobrý den,
i když popisujete Vaše potíže přesně, přesto bude proto nejlepší, když se zastavítě u mě v poradně nějaké pondělí dopoledne ( 8,30 - 11,30 hod. ), kterou pro podobnou problematiku mám ve FN Plzeň-Lochotín. Podíváme se a uvidíme zda a co by se dalo dělat. Operovat o prázdninách můžeme, takže zbývá jenom se sejít a vše posoudit.
Hezký den !
T.Kydlíček


Dotaz

(příspěvek číslo: 2292)
dne: 8.05. 2009

Dobrý den. jsem sedm měsíců po zvětšení prsou. Vše bylo celou dobu v pořádku a bez problémů. Zhruba před třemi týdny mě žačalo bolet pod levou lopatkou a následně se mi v levém prsu začal implantát sunout směrem nahoru. Nyní je vidět přechod implantátu,který předtím vůbec nebyl a mám malou nebolestivou a nezarudlou bouličku přávě přechodu implantátu. Jinak prso na první pohled tvar nezměnilo. Je možné,že se jedná o kapsulaci? A pokud ano,jak brzy bych měla navštívit svého lékaře?, Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
určitě by bylo vhodné doplnit mammologické vyšetření ( všetně vyšetření sonografem ), které nám objasní co se v prsu vlastně děje. jen předběžně, ale opravdu jen orientačně skutečně považuji perikapsulární fibrózu jako zdroj vašich potíží. navštivte vašeho lékaře, určitě Vám pomůže.
Hezký den !
T.kydlíček


jizva

(příspěvek číslo: 2291)
dne: 8.05. 2009

Dobrý den, pane doktore. Jsem 14 dní po odstranění znaménka na tváři. Jizva byla hezká,byla jsme moc spokojená. Jenže :-( byla jsem asi 3 dny po sobě na sluníčku a jizvu mazala 50 faktorem, jak mi bylo doporučeno a ted jí mam nějakou červenou :-( Mám strach, že je opálená nebo to tak má být??? Jsem z toho smutná :-( Když jdu ted na sluníčko, přelepuji si jí:-( Předem děkuji za vyjádření.

Dobrý den,
čerstvá jizva prodělává změny, které se mohou projevit změnou tvaru a barvy. Je to nosrmální a není třeba se toho bát. Je však nutné se o jizvu pečlivě starat a i když není nějaké doporučené know-how, já mám dobré zkušenosti s následujícím postupem:
Jizvu několik měsíců 2x denně mýt, mechanicky čistit, po osušení zlehka promastit ( např. Indulona, Nivea apod. ), možno použít i dle návodu Dermatix gel,Xeragel či Pro-Sil balzám + intenzivní a systematické tlakové masáže 3 - 5 x denně ( tlak prstů na jizvu bez povrchového tření po dobu minimálně půl minuty s několikavteřinovou přestávkou opakovaně po dobu 5 - 10 min ), jizvu chránit před sluncem - vhodný krém s vysokým UV faktorem 50+ ( např. fi. Spirig,Bioderma ).
Kdyby výše uvedený postup selhal a nevedl ke zlepšení, jsou ještě rezervy, ale k tomu je třeba se sejít.
Připomínám, že bežná doba konzolidace jizvy je půl roku, někdy i víc, takže je třeba mít trpělivost a vytrvat. Až bude jizva jemná, bledá, nebolestivá a nenápadná.
Hezký den !
T.Kydlíček


abdominoplastika a redukce stehen

(příspěvek číslo: 2290)
dne: 6.05. 2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli uvedené zákroky lze provést naráz a v jaké cenové relaci by se pohybovaly, pokud bych chtěla zákrok provést kromě břicha jen na jednom stehnu. Jsem po větším váhovém úbytku. Také bych mě zajímalo jestli provádíte operace i přes léto a na kdy by bylo vhodnější domluvit si osobní konzultaci, jestli na sobotu a nebo nějakou pozdní odpolední hodinu v týdnu. Děkuji.

Dobrý den,
děkuji za dotaz ! Já osobně nemám spojovování větších operací do jednoho velkého výkonu rád. Mám za to, že se rychle zvyšuje riziko komplikací včetně těch život ohrožujících a to je u estetické operace zbytečné. Samozřejmě, mluvím obecně, možná by u Vás abdominoplastika a redukce jednoho stehna reálná byla.Definitivně bychom se rozhodli až po vyšetření a zvážení, kdy je mimo jiné nutné si udělat představu o náročnosti výkonu, rizicích a také čase, který je k operace nezbytný apod. a teprve potom udělat definitivní závěr. Konzultace je proto nezbytná, dom,luvit si jí můžeme mailem ( kydlicek@fnplzen.cz ) nebo tlf. ( 603 838 838 ). Operace v letních měsících možná je, v tom není problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2289)
dne: 6.05. 2009

Dobrý den pane doktore,chtěla bych se Vás zeptat,zda je vždy nutné před zvětšením poprsí nejprve provést jejich modelaci,pokud jsou prsa povislá. Za odpověď předem děkuji.S pozdravem Ilona,36 let

Dobrý den,
pokud jsou prsy pokleslé a prosté zvětšení by bylo spojené se vznikem tzv. dvojité kontury prsu, pak přichází v úvahu modelace a zvětšení v jedné době, nebo modelace v první době a zvětšení s několikaměsíčním odstupem. Záleží, samozřejmě na domluvě s lékařem, faktorů, které spolurozhodují o postupu je více.
Hezký den !
T.Kydlíček


reoperace

(příspěvek číslo: 2288)
dne: 6.05. 2009

dobrý den pane doktore,

ráda bych Vás poprosila o radu. sem po reoperaci, na kterou jsem šla po roce a půl od první operace, z důvodů že při první operaci by byl dán implantát 240ml pod žlázu a po roce by začínaly vylezát hrany a byly vidět. Rozhodla jsem se přistoupit k reoperace a při té přílěžitosti jsem poprosila o zvěšení, jelikož jsem nebyla spokojená s velikostí. Teď jsem po reoperaci a jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila že mám už tedy pod svalem pouze 255ml. Jsem z toho dost zoufalá a nevím kam se obrátit. Zaplatila jsem přes 110tis a mám prsa která jsem si nepředstavovala a tvarově to též není žádný hezký pohled. Vím že tvarově se ještě uprví, ale na reoperaci jsem šla převážně z důvodů zvětšení. Můžete mi poradit jaké mám možnosti. Zda je možné po lékaři žádat o reoperaci zdarma, popř. finanční vyrovnání? Jsem z toho opravdu nešťastná. děkuji za odpověď

Dobrý den,
ptáte se na velmi komplikovanou věc. Já nevím zda by reoperace měla či neměla být zdarma, protože vždy záleží na konkrétní předoperační domluvě lékař-klient, na konkrétních okolnostech operace a na místním zvyklostech dané kliniky apod. V každé situaci a na každém zařízení je to trošku jinak. Bohužel, ne vždy jsou představy klienta a lékaře před operací reálné a ne vždy jsou přání splnitelná, ale jak jsem již řekl, zleží na domluvě, kterou Jste s lékařem měla, proto byste se měla obrátit nejdříve na něj a probrat možnosti dalšího postupu.
Hezký den !
T.Kydlíček


strupy na septu po rhinoplastice

(příspěvek číslo: 2287)
dne: 5.05. 2009

Dobrý den pane doktore, ještě jednou se obracím na Vás s prosbou o radu (dotaz 2277)- jsem po rhinoplastice už téměř 1 1/2 roku. Přesto se mi neustále tvoří na septu strupy. Podle lékaře ORL je nosní sliznice vysušená, což je způsobeno Olynthem, který se po zákroku aplikoval (dávkovala jsem Olynth dle doporučení plastického chirurga a to ještě omezeně). Sliznici teď musím zvlhčovat Vincentkou, občas mažu Calciovou mastí, zinkovým Miracleanem,... ale strupů se nějak nemůžu zbavit. Špatně se mi dýchá a krvácení z nosu dost obtěžuje. Poradíte mi jak se tohoto problému zbavit ?
Děkuji Mia

Dobrý den,
je mi velmi líto, ale asi Vám nepomohu. Problematika sliznice patří do rukou ORL lékaře, který této problematice rozumí lépe a určitě Vám také lépe poradí. Je určitě vhodné se do nosu podívat a posoudit, stav sliznice, který napoví, jestli je poškozená nadužíváním nosních kapek, nebo se za potížemi skrývá něco jiného. Je mi opravdu líto, ale neporadím Vám lépe než ORL kolega.
Hezký den !
T.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 2286)
dne: 5.05. 2009

Dobrý den chtěla bych se zeptat kolik by stálo zmenšení prsních dvorců.cca o půlku.děkuji za odpověd Ali M.

Dobrý den,
pokud bychom operovali v místním umrtvení a ambulantně (což doporučuji), pak by cena činila 8.500,- Kč.
Hezký den !
T.kydlíček


ušních boltců

(příspěvek číslo: 2285)
dne: 5.05. 2009

Dobrý den pane doktore mám dotaz ohledne odstálých ušních boltců kolko to stoi! Jestem s polska

Dobrý den,
operace ušních boltců se provádí v místním umrtvení, ambulantně a je prováděná ambulantně, čili bez hospitalizace. je to operace častá a není se třeba jí bát, zvládnou jí i děti okolo 7 let :-)
Hezký den !
T.Kydlíček


zákrok

(příspěvek číslo: 2284)
dne: 5.05. 2009

Dobrý den pane doktore mám dotaz ohledne liposukce boku,stehen a zadečku a odstranění břicha operací.Provádíte tyto dva zákroky při jedné operaci jako na jiných plastických klinikách nebo by jich muselo být více??Děkuji za odpověd.K.S.

Dobrý den,
rozhodující je rozsah a objem liposukce, krevní ztráty a délka narkózy. Počet krajin je jen orientační hledisko. Pokud se tedy "vejdeme" do určitých kritérií pak není problém vše operovat najednou.
Hezký den !
T.Kydlíček


xeragel-silikonová mast

(příspěvek číslo: 2283)
dne: 5.05. 2009

Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala jestli je možné sehnat silikonovou mast XERAGEL na nějaké internetové adrese? V lékárnách prý není dostupná a poradili mi objednávku přes internet. Bohužel jsem nic nenašla. Je někde k sehnání?
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
žádný problém, obraťte se na firmu Lipoelastic a.s. (ww.lipoelastic.com) buď na mail info@ipoelastic.com nebo na tlf. č. 571 633 512. Určitě Vám vyjodu vstříc.
Hezký den !
T.Kydlíček


doporučení

(příspěvek číslo: 2282)
dne: 4.05. 2009

Milé ženy,slečny,ráda bych se s Vámi podělila o své zkušenosti.Pokud váháte a nebo naopak jste už rozhodnuta k vylepšení své krásy vřele Vám doporučuju FN Plzen a hlavně lékaře Mudr.Tomáše Kydlíčka.Je to lékař,který je vstřícný,snaží se Vám vyjít ve všem co je v jehoch silách.Vše Vám vysvětlí a má velikou trpělivost odpovídat na vaše otázky.Zkrátka neumím si,ani pana doktrora představit v jiné profesi.Je to člověk na svém místě.Jsem jeho pacientka a operace mě teprve čeká,ale pane doktore moc moc děkuji.Katka

Děkuji !!! :-))


operace očních víček

(příspěvek číslo: 2281)
dne: 4.05. 2009

Dobrý den,

prosím o informaci o operaci horních víček, jak je možné se objednat u Vás na konzultaci, jak dlouho trvá operace, eventuelně hospitalizace. Tento zákrok by potřeboval manžel, bohužel je dosti časově zaneprázdněný, takže by mu velmi vyhovovala možnost konzultace i zákroku v pátek. Také informace, jak dlouho trvá rekonvalescence po tomto zákroku je pro jeho rozhodnutí dosti podstatná.
Děkuji moc za odpověď a přeji příjemný den

Ivana Wenclová

Dobrý den,
operace horních víček se provádí v místním umrtvení a zejména ambulatně, bez hospitalizace. Vlastní hojení trvá týden, ale dovstřebání podlitin a otoků minimálně ještě jeden týden, tedy celkem cca čtrnáct dní. Kancelářská práce je možná, samozřejmě, už dříve, ale je poznat, že víčka byla operována. Konzultaci si můžeme domluvit nejlépe mailem na kydlicek@fnplzen.cz, nebo tlf. na 603 838 838¨, i když s tím je někdy u mě problém...:-) S pátky nevím jak to bude, protože dochází k určitým organizačním změnám, takže ještě udvidíme, ale než se setkáme, bude jasno.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 49 / 131 > >>