Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Prsa

(příspěvek číslo: 2363)
dne: 3.07. 2009

Dobrý den.Chtěla bych u Vás podstoupit operaci modeláž-zvětšení prsu(dle domluvi) letos během Listopadu.Kdy si mám u Vás nejpozději domluvit schůzku-konzultaci.Děkuji Lenka.

Dobrý den,
děkuji Vám za důvěru ! Myslím, že povaha zamýšlené operace je natolik delikátní, že bych doporučoval sejít se dvakrát. Při prvním setkání vše společně zvážíme, probreme a naplánujeme a při druhém se budeme věnovat nejasnostem,otázkám a organizačním detailům. Je to tak proto (myslím si, že je to tak správné), protože se vlastně jedná o dvě operace v jedné době a problematika tohoto výkonu je proto širší než obvykle. Prní konzultaci bychom si měli tedy dát již nyní. Domluvit si jí můžeme buď telefonem (603 838 838), neo mailem (kydlicek@fnplzen.cz). Kontaktovat můžete také mojí asistentku na č. 603 838 514.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 2362)
dne: 1.07. 2009

Chtěla bych si nechat udelat liposukci vnejších a vnitřních stehen , boků a břicha v celkové anestezii. Kolik by takový výkon stal? Děkuji Bomberová

Dobrý den,
cenu liposukce zásadně ovlivňuje rozsah a počet operovaných ploch a tím i délka výkonu. Pokud jste plnoštíhlá a vadí vám tukové polštáře v klasicky "ženských" problémových lokalitách, o kterých se zmiňujete, pak by operace včetně jednodenní hospitalizace a elastického prádla činila 29.000,-Kč.Jestliže Jste štíhlá a polštáře nejsou velké, ale jen kazí linie postavy, pak by cena byla nižší.
Hezký den !
T.Kydlíček


Pojišťovna

(příspěvek číslo: 2361)
dne: 1.07. 2009

Dobrý den pane doktore.
Mám menší dotaz ohledně pojišťovny.Letos mi bude 25 let a narodila jsem se z rozštěpem rtu a patra.Byly provedeny základní operace.Po konzultaci se zubařem specializujícím se na rozštěpy bylo lépe srovnat zuby.Ve 23 letech byly zuby dorovnány a upraveny.Nyní by mě zajímalo,mám-li nějakou šanci aby mi pojišťovna alespoň častečně uhradila plastickou operaci.Chtěla bych si "doopravit" nos a horní ret,případně zmenšit jizvu nad rtem.
děkuji Daniela

Dobrý den,
ano, tyto operace, pokud jsou technicky možné, jsou plně hrazeny zdravotními pojišťovnami.
Hezký den !
T.Kydlíček


Vrásky pod očima

(příspěvek číslo: 2359)
dne: 1.07. 2009

Dobrý den pane doktore, trápí mě vrásky pod očima. Chci se zeptat, jestli by se daly odstranit pomocí botoxu. Děkuji.

Dobrý den,
nevím, jestli Vás nezklamu, ale vrásky nelze zcela nikdy odstranit. Pokud se vrásky vytvoří, lze je za jistých okolností udělat mělčí a méně nápadné, každopádně ne vymazat. Žádná metoda, kterou máme k dispozici však není svtchovaně nejlepší a nejúčinnější a tak se používají např. preparáty botulotoxinu ochrnující drobné mimické svaly, které spoluzodpovídají za vznik vrásek (Botox, Dysport), výplně vrásek, tzv. fillery (Matridex, Juvederm, vlastní tuk apod.), chemický pelling,laserový nebo mechanický dermabrasing... A aby nebyla situace tak jednoduchá, často se metody ještě kombinují aby se dosáhlo lepšího efektu. Z uvedeného jen vyplývá, že situace jednoduchá není a postup se musí "ušít" na míru, nemohu se proto 100% vyjádřit zda Vám Botox pomůže jak si představujete, ale nějaké zlepšení přinese určitě.
Hezký den !
T.Kydlíček


Celulitida

(příspěvek číslo: 2358)
dne: 29.06. 2009

Vážený pane doktore, ráda bych se zeptala, zda se dá o liposukci zadečku uvažovat jako o účinné metodě v boji proti celulitidě. Veškeré běžné metody jsou krátkodobě účinné, ráda bych tento problém vyřešila dlouhodobě. Jsem štíhlá, se svou postavou spokojená, trápí mě pouze celulitida menšího rozsahu na zadečku a části stehen těsně pod ním. Určitý přebytečný tuk pro odsátí by se na těchto partiích určitě našel. Děkuji za Vaši odpověď!

Dobrý den,
abych byl upřímný, tak nevím. Celulitida se liposukcí poněkud zlepšit může, ale určitě neodstraní zcela. Kdybychom kombinovali liposukci a dlohodobé pooperačnílymfomasáže, pak bychom k jistým výsledkům asi dospěli, nevím však nakolik by byly tyto výsledky pro Vás uspokojující ajak dlohodobý efekt by to byl. Celulitida je problém, na který se opravdu účinné řešení teprve hledá a vše co se prezentuje jako metoda jejího odstranění (různé ultrazvukové sondy, masti, gely apod.) má výsledky pouze částečné a dočasné.
Hezký den !
T.Kydlíček


Nehty

(příspěvek číslo: 2357)
dne: 29.06. 2009

Dobrý den pane doktore,
ráda bych se zeptala, zda provádíte i plastiku nehtového lůžka. Nehty u palců na nohou mě tzv. zarůstají, jako by se kroutily a rostly dovnitř. Je to velmi nepříjemné a bolestivé. Je možno se na vás obrátit i s tímto problémem? Pokud to je možné - jak zákrok probíhá? Myslím jeho délku, popř. další rekonvalescenci. A je možná úhrada ze zdravotní pojišťovny? Pokud ne, kolik cca. takový zákrok stojí? Předem moc děkuji za odpovědi a přeji hezký den. L.V.

Dobrý den,
tato poměrně jednoduchá operace patří do rukou obecného chirurga a zavádějící termín "plastika nehtového lůžka" naznačuje, že se nejedná jen o snesení nehtové ploténky, ale o výkon trošku složitější. Jedná se o operaci prováděnou ambulantně, v místním umrtvení, která je hrazena zdravotními pojišťovnami. Pokud Jste z plzeňska je možné se obrátit na ambulanci chirurgického odd. FN Plzeň-Bory (bývalá vojenská nemocnice), kde tento malý výkon provádějí dobře s s hezkými výsledky.
Hezký den !
T.Kydlíček


cvičení po operaci

(příspěvek číslo: 2356)
dne: 27.06. 2009

dobrý den, tento týden jsem byla již měsíc po operaci(modelace prsou), chtěla bych se zeptat jestli už je možné začít cvičit(konkrétně spinink) a nebo jestli raději doporučujete ještě nějaký čas počkat, kdy budu moct začít aerobní cvičení???po případě saunu a solárko...děkuji za odpověd

Dobrý den,
svým klientkám měsc po operaci (modelace prsů) spinning dovoluji. Pokdmínkou je ale pevná, elastická sportovní podprsenka.
Hezký den !
T.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 2355)
dne: 26.06. 2009

dobry den..je mi 23 nemam dite ale mam strasne ovysle prsa.keby som ich dala teraz upravit,po kojeni by mi zase spadli?

Dobrý den,
ano, možné to je. Hormonální a z nich vyplývající anatomické změny v graviditě a při kojení mohou tvar prsů změnit (z kosmetického hlediska poškodit).
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika prsou

(příspěvek číslo: 2354)
dne: 26.06. 2009

Dobry den,pane doktore!
Chtela bych se zeptat,zda-li by bylo mozne provest modelaz,zmenseni prsou.Je mi 23 let,mam rocniho syna.Tehotenstvi samozrejme zmenilo tvar prsou,coz me velice trapi.Nemyslim si,ze vypadaji uplne hrozne,ale jsou povisla a necitim se vubec dobre.Premyslim o operaci,ikdyz mam strach z bolesti.A jeste by me zajimalo,zda to pak nemuze ovlivnit kojeni u dalsiho porodu.Dekuji moc za informace.Alena

Dobrý den,
ano, operace by možná určitě byla a strach z pooperačníbolesti si, myslím, mít nemusíte. Pokud bychom prsy pouze modelovali, pak by pozdější kojení bylo možné, pokud bychom i zmenšovali, mohla by být schopnost kojit ohrožena. Záleží ale na míře zmenšení. Chce to se sejít, posoudit stávajícíanatomické poměry, z nich vyplývající naše možnosti a to nám určí vše další.
Hezký den !
T.Kydlíček


stahovací pás

(příspěvek číslo: 2353)
dne: 26.06. 2009

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho musím nosit stahovací pás? Jsem 5 týdnů od operace, kulaté implantáty. Stačí už jen třeba na noc, nebo stále i přes den? děkuji za odpověď:-)

Dobrý den,
každý z máme jiné know-how pooperační péče.Já osobně doporučuji permanentně 2 měsíce nosit elastickou podprsenku a pokudje to vzhledem k uložení a tvaru prsů vhodné,tak i elastický prsní pás. Délka nošení pásu bývá obvykle kratší, něco okolo jednoho měsíce, ale vždy se rozhoduji individuálně. O tom jaká by měla být pooperační péče by Vás měl informovat lékař,který Vás operoval, třeba bude mít jiné požadavky, které vyplývají z Vaší specifické individuální situace.
Hezký den !
T.Kydlíček


Uši u miminka

(příspěvek číslo: 2352)
dne: 25.06. 2009

Dobrý den,
pane doktore mám dotaz. Máme 3.měsíční miminko a od narození má ohnutou horní část ucha (na obou ouškách). Nejprve jsem myslela že je to kvůli tomu, že měl málo místa v děloze, ale po dotazu na naší dětskou lékařku mi bylo sděleno, že to z toho není, že to spíše vypadá že mu tam chybí kousek chrupavky a díky tomu je ouško jakoby ohnuté. Chtěla jsem se tedy zeptat co by se s tím dalo dělat a zda se to provádí již v takhle ranném věku. Pokud budete potřebovat vidět přesně jak to vypadá, není problém poslat fotografii, nevím totiž jestli jsem to dost dobře popsala. Děkuju za odpověď.

Dobrý den,
pokud se jedná o záležitost, týkající se pouze tvaru boltce, tak se s tím nyní netrapte. Ve 3 měsících se takováto záležitost nedá a nemá řešit. Výhledově ano, nyní však ne. Je sice vhodné, aby dítě viděl plastický chirurg, stav posoudil a vysvětlil Vám o co jde a jaké možnostimáme, ale perace přichází v úvahu až později.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zmena pohlavia

(příspěvek číslo: 2351)
dne: 22.06. 2009

Dobry den pan doktor. Chcela by som sa spytat ci robite aj operacie na zmenu pohlavia. Ak nie, mohli by ste mi prosim poskytnut info. kde v CR by to bolo mozne a tiez kolko taka operacia moze priblizne stat, lebo na internete nemozem najst ziadne konkretnejsie informacie.Dakujem za odpoved

Dobrý den,
ano, tyto operace provádím. Jedná se však o mezioborový přístup a vedoucím týmu je psychiatr. Situace je tedy poněkud složitější než se zdá na první pohled.
Hezký den !
T.Kydlíček


nerovnomerne prsia

(příspěvek číslo: 2350)
dne: 21.06. 2009

Dobry den p.doktor Kydlicka,
je mi 22 rokov a uz od puberty mam, ze jedno prso je mense nez druhe, velmi sa hambim obliect do plaviek. Jednoduch, prsia som mala v pohode, az na na to, ze mi jedno prestalo dalej rast, neviem cim sa to stalo. Jedno mam asi cislo 2, druhe prso je velkosti c.1. Velmi rada by som ich mala rovnako velke, aby boli obe cislo 2.. Rada by som Vas poprosila o nejake priblizne informacie, co by sa dalo s tym robit. Co by ste mi navrhoval, abymi to neohrozilo zivot, ci v buducnosti otehotnenie a kojenie dietatka. Nechcela by som mat v tehotenstve problemy. Taktiez by som potrebovala vediet kolko takato zalezitost financne stoji. Dakujem Vam za odpoved a radu.

Dobrý den,
asymetrie prsů, tedy stav, kdy jedno prso je větší než druhé a mívá i poněkud odlišný tvar je u žen do jisté míry prakticky normální nález. Pokud to ale přestoupí určitou míru, tedy asi jako u Vás, pak se tento stav stává zdrojem těžkostí. Na to jak asymetrii řešit neexistuje návod. Někdy stačí jen jeden prs modelovat, jindy i zmenšit, jindy se zase operování týká obou prsů, kdy se jejen zmenší a druhý jen modeluje, je však možné i větší prs jen modelovat a menší zvětšit... Zkrátka při konzultaci se musí vzít v potaz anamotické poměry, představy klientky a naše možnosti a z toho pak vyplyne optimální řešení a eventuální i finanční náročnost. První by tedy měla být konzultace a z ní pak vyplyne co a jak dál by se mohlo dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


velká prsa

(příspěvek číslo: 2349)
dne: 20.06. 2009

Dobrý den mám velká prsa velikost G,brní mi prsty na obou rukou,bolí mi záda a za krkem.V noci se mi špatně spí a ráno mám pocit,že mám prsa přeležená.Chci se zeptat zda jde zmenšení prsou hradit přes VZP a jaké vyšetření se potřebuje.A jaká je doba léčení:Děkujia s pozdravem Radka Kameníková

Dobrý den,
pokud lze stav zhodnotit jako gigantomastii (k tomu se vyjádří eventuální budoucí operatér) a jsou splněny ještě další podmínky, pak jistě ano. Předpokladem je tedy osobní návštěva v ambulanci plastického chirurga, vyšetření a podrobná konzuotace, při které se vše posoudí a rozhodne se o dalším postupu.
Hezký den !
T.Kydlíček


jizvy na ramenu

(příspěvek číslo: 2348)
dne: 20.06. 2009

Dobrý den!
Při sportu jsem se zranila - došlo k rozsáhlému odtržení labra v ramenním kloubu. Operativně mi to stabilizovali kovovými skobami, operace proběhla laparoskopicky. Boužel se operace moc nevydařila a celkem mě museli operovat 4x během dvou let. I když se jedná o dva stehy z přední strany a jeden ze zadní, zůstaly mi poměrně výrazné roztažené a neforemné jizvy (4x mi rozřezali stejné místo z důvodu přístupu. Chci se zeptat zda by bylo možné je vylepšit. Je možné tuto jizvu vyříznout a znova sešít? nevadila by mi tenká jizvička. Můžete mi prosím poradit na jaké pracoviště v Praze bych se mohla obrátit a kam jít na konzultaci? děkuji

Dobrý den,
s jizvami je vždy problém. Pokud jizva již jednou vznikne, nikdy již jí nelze "vymazat", pouze jizvu kosmeticky nevyhovující nahradit jizvou vyhovující více. Ano, máte pravdu, v úvahu přichází jizvu odstranit a udělat jinou a o tu se pak intenzivně, dlouhodobě a koncepčně starat. Výkon by to tedy neměl být ani dlouhý ani komplikovaný. Obrátit se můžete např. na kliniku plastické chirurgie Fakultní nemocnice v Praze - Vinohradech (Šrobárova 50).
Hezký den !
T.Kydlíček


Modelace prsu

(příspěvek číslo: 2347)
dne: 20.06. 2009

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,34let,1 porod před 15lety,kojení 18měsíců.Prsa 75C,těšší,povyslá.Při modelaci-o kolik se prsa zmenší-o celé číslo?nebo je lepší pro zachování velikosti C umístit implantáty i proto že jsou poté prsa plnější,pevnější,dobře tvarovaná.Moc děkuji za odpověd.Lenka.

Dobrý den,
na Vaší otázku nejde na tomto místě bohužel přímo odpovědět. Modelací se prs změní od základu, zcela a to se týká jak tvaru, tak objemu. Po operaci je to prostě jiný prs a není vyloučeno, že by Vám mohl vyhovovat jak svým tvarem tak i objemem. Modelace se současným zvětšením, tedy augmentací se provádí, ale má svá úskalí, takže pokud je to možné, já osobně dávám přednost dvouetapovému operování, tedy prs nejdříve modelovat a teprve s několikaměsíčním odstupem zvětšit. Bohužel, situace v tomto ohledu je ponekud komlikovanější než bychom si přáli.
Hezký den !
T.Kydlíček


Lýtka

(příspěvek číslo: 2346)
dne: 19.06. 2009

Dobrý den ,chci se zeptat jestli se u vás dají operativně zvětšit lýtka.

Dobrý den,
ano provádím tyto výkony, ale nerad, protože dolní končetiny jsou trvale namáhané a přítomnost silikonové gelové protézy mezi svalovými vrstvami lýtka přeci jenom představuje možný zdroj potíží a komplikací.
Hezký den !
T.Kydlíček


kůže po rhinoplastice

(příspěvek číslo: 2345)
dne: 18.06. 2009

Dobrý den,
jsem po kompletní rhinoplastice, dlahu mám sundanou 14dní. Hned po sundání jsem měla u kořene nosu jakoby svraštělou kůži jako by vytlačené rýhy svisle. Jako, když si chytnete kůži palcem a ukazovákem a udělají se tam prohlubinky. Myslela jsem, že to po pár dnech odezní. Masíruji poctivě krouživými pohyby, aby se ta kůže nepřilepila.Ale zatím je to dá se říct stejné. Je možné , že už se přilepila během těch 14 dní, co jsem měla dlahu? Myslíte, že to půjde rozmasírovat, abych měla kůži na nose hladkou, jako dřív? Setkal jste se už s tím?
Moc děkuji za odpověď

Dobrý den,
ano, myslím si, že je nutné vyčkat, nos dle návodu masírovat a uvidíte, že vše dobře dopadne.Rinoplastika je problematická nejenom technicky, ale i tím, že konzolidace tkání nosu je pozvolná a dlouhodobá. Žádný strach !
Hezký den !
T.Kydlíček


Úprava nosu

(příspěvek číslo: 2344)
dne: 17.06. 2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na orientační cenu u úpravy jen půlky nosu pod chrupavkou, asi ve 3 letech jsem ti strčila do nosu fazoli, která mi tam nějakou dobu bobtnala a dodnes tam mám bouli.
Díky s pozdravem V.

Dobrý den,
operace měkké části nosu, tedy rinoplastika hritu nosu se operuje buď vmístním nebo celkovém umrtvení, ambulantně, neo za hospitalizace. Toto pak rozhoduje o konečné ceně. Pokud bychom operovali v umrtvení místním, pak bychom se vyhnuli hospitalizaci a operace by stála 16.000,- Kč. Pokud bychom zvolili operaci v celkové anestézii, jednodenní hospitalizace by byla nezbytná a cena by činila 24.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


každé prso mám jiné

(příspěvek číslo: 2343)
dne: 17.06. 2009

Dobrý den.Mám problém v tom že mám každé jiné prso.před těhotenstvím to nebylo tolik vidět ale po těhotenství je to dost vidět.Nemužu se ani vysleci do plavek.Chtěla bych vědet kolik by takový zakrok stál abych měla prsa konečně stejně velká a jestli to hradí pojištovna?děkuji.

Dobrý den,
asymetrie prsů je častý stav a do jisté míry jej lze považovat za fyziologický. Chápu, že Vás stav trápí, obávám se však, že operaci nebude možné hradit zdravotní pojišťovnou. Jiná otázka je jak asymetrii řešit. Tady je nezbytné nejdříve zvážit anatomickou situaci na hrudníku a vybrat individuálně ten nejlepší postup. Neexistuje žádná šablona jak toto řešit, možností je více.
Hezký den !
T.Kydlíček


Prsa zmenšení

(příspěvek číslo: 2342)
dne: 16.06. 2009

Dobrý den pane doktore,
mám dotaz. Chtěla bych si nechat zmenšit prsa mám tak 90D, ale ještě kojím. Kdy bych se k Vám měla objednat na konzultaci a zároveň domluvit operaci.
Chtěla bych kojit dceru tak do konce srpna. A pak by mě zajímalo kolik takové zmenšení stojí. Jestli se to bere jako zmenšení a nebo zda je k tomu započtena cena i modeláže. Předem děkuji a přeji hezký den.

Dobrý den,
žádný problém !Konzultaci si můžeme domluvit nejlépe mailem (kydlicek@fnplzen.cz) nebo telefonicky na č. 603 838 838. Sejdeme se, všechno probereme a zvážíme a naplánujeme. Je ale třeba počítat, že od konce kojení je nutné vyčkat alespoň 4, lépe však 6 měsíců. To je nutná doba ke "zklidnění" mléčné mžlázy, která prodělává výrazné změny v důsledku hormonálních změn. Cena operace je pak závislá na délce hospitalizace a obvykle se pohybuje okolo 32.000,-Kč.Rozdíl zmenšení a modelace prsů je pouze v tom, že při zmenšování prsů se část tkáně ubere, jinak postup bývá stejný.
Hezký den !
T.Kydlíček


tuková bulka na hlavě

(příspěvek číslo: 2341)
dne: 15.06. 2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na odstranění tukové bulky na temeně hlavy. Mám ji cca 10let a zvětšuje se a překáží mi - je cca 1x1cm velká. Je lepší vyříznutí nebo odstranění laiserem? A jaká bude jizva a hlavně, zda na tom místě potom porostou vlasy nebo ne? Již teď je vidět. Děkuji L.

Dobrý den,
myslím, že se jedná o tzv. aterom, tedy mazovou cystu, způsobenou hromaděním obsahu mazové žlázy. Jediným správním řešením je odstranění z kožního řezu. Jizva je diskrétní, vidětnení a vlasy v okolí rostou normálně. Operace je to jednoduchá a provádět jí může každý chirurg.
Hezký den !
T.Kydlíček


prsa

(příspěvek číslo: 2340)
dne: 15.06. 2009

Dobrý den pane doktore.Vím,že jste pracově vytížený,ale byla bych moc ráda,kdyby jste mi odepsal na můj dotaz.Od 18ti let mam prvé prso menší.Nebylo to až tak viditelný,ale po těhotenství a po porodu jsem zhubla 11kg a teď jsou má prsa mým velkým trápením.Nebojim se říct že je mezi nimi rozdíl dvou-tří čísel.Proto vás žádám o radu.Kdybych podstoupila pl.operaci,jednalo by se o zvětšení nebo modelaci prsu a cena by byla stejná jako při plastice obou prsů?Děkuji Vám za odpoveď a přeji pěkný den.Lenka

Dobrý den,
těžká odpověď ! Určitě bych Vám odpověděl přiléhavěji, kdybych měl k dispozici alespoň fotografii Vašich prsů, ale co se dá dělat. V případě asymetrie se postup musí "ušít" na míru zcela individuálně. Někdy se modeluje menší prs a druhý, větší zmenšuje, jindy se jeden prs zvětší augmentací a druhý jen modeluje, nebo i zmenšuje, jindy se zase modelují oba a třeba současně i zvětší... Možností je, jak vidíte mnoho a od vybraného řešení se odvíjí i cena. Je mi líto, ale konkrétně se bez znalostí anatomické siutace Vašich prsů nemohu vyjádřit. Vymýšlel bych si a to bych skutečně nechtěl. Můžeme si ale domluvit konzultaci a pak bych Vás poinformoval o našich možnostech zcela přesně.
Hezký den !
T.Kydlíček


odstranění tamponády

(příspěvek číslo: 2339)
dne: 15.06. 2009

Přeji hezký den,
pane doktore, jak je to s odstraňováním tamponády po rhinoplastice. Není možné si při tomto úkonu nějakým způsobem poničit vnitřní stehy, když si ji má vyndat sám pacient? Jaká je u Vás praxe?Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý den,
já osobně tamponádu ponechám 2 pooperační dny, pak jí vyměním a následující den se odstraní natrvalo. Výměnu provádím já, odstranění tamponády po výměněně si již klient může dle poučení udělat sám, to není nic složitého a ani nebezpečného. Tzv. vnitřních stehů není moc a nemělo by se nic stát.
Hezký den !
T.Kydlíček


bio alcamid

(příspěvek číslo: 2338)
dne: 14.06. 2009

Dobrý den pane doktore,jsem po augmentaci lýtka,ale vzhledu stále ještě cosi chybí,chtěl jsem se zeptat,zda-li je možné dotvarování lýtka pomocí bio alcamidu a co stojí cca 10ml této výplně.Děkuji,přeji krásný den Lubor

Dobrý den,
myslím, že to není dobrý nápad. Bioalcamid se používá k doplěnění drobných nerovností či vyplění vrásek, rozhodně bych se bránil jej použít ve Vašem případě tímto způsobem.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 47 / 131 > >>