Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2441)
dne: 15.09. 2009

Dobrý den, zhruba před 6 lety jsem podstoupila zvětšení prsou, nyní jsem objevila jakoby kousky implantátu odděleně v mém levém prsu.Ten kdo by si šahl na mé prso , ihned pozná, že tam je něco špatně.Večer mě to občas i bolí a někdy bolest vystřeluje do ramene. Vím, že bych měla navštívit lékaře, ale mám obrovský strach. Poradíte mi prosím?Velice Vám děkuji.

Dobrý den,
chápu Vaše obavy, ale ničeho se nebojte, vše se určitě vyřeší. Klíček je prs důkladně vyšetřit - doplnit sonografické vyš. a NMR vyš. (nukleární magnetická rezonance). tato dvě vyšetření pak napoví co je asi zdrojem potíží a jak by bylo možné situaci řešit. Pokud by problém tkvěl v prasklém implantátu není nic jednoduššího než jej vyměnit. Pokud by problémy způsobovala tzv. perikapsulární fibróza, tedy zbytnění jizevnatého obalu implantátu v prsu, bylo by řešením toto pouzdro uvolnit nebo odstranit. Ale jak jsem již napsal, rozhodnutí o dalším postupu může padnout až pod zmíněném vyšetření.
Bylo by asi nejlepší, kdybyste se obrátila na lékaře, který Vás operoval a který se Vás určitě ujme.
Hezký den a ničeho se nebojte, určitě vše dopadne dobře !
T.Kydlíček


Zmensenie prsnikov

(příspěvek číslo: 2440)
dne: 15.09. 2009

Dobrý.Chcem podstupit operaciu zmensenia prsníkov.Nosím podpr.75E,F.Mám 35r,3deti.160cm a 56kg.Po prestudovani som uvazila,že len modelacia mi asi nepostaci,ale to je už na doktor.Som vsak zo zápaneho Slovenka.Velmi sa bojim,že natrafím na nie sikovneho plastika a pripadných komplikácii.Preto vás prosím,ci mi neviete poradit niekoho,kto má skúsenosti a je ozaj v tomto dobrý.A este po akej dobe zmiznu(ci uplne)jazvy po zakroku.Dakujem...

Dobrý den,
rozumím Vám dobře, nejspíše budete vhodnou adeptkou redukční operace prsů. Tyto výkony jsou časté a mají za cíl jednak prsy zmenšit a jednak jim dát nový, hezký tvar. Metod operace prsů je více, jsou však všechny dobře vyzkoušeny a využívány již dlouho. Na Slovensku máte ale bohatě na výběr. Pokud Jste ze západního Slovenska je možné se obrátit v Bratislavě na kliniku plastické chirurgie Fakultní nemocnice na Ružinoch (Doc.J.Fedeleš,CSc.)nebo na oddělení plastické chirurgie v Nitře či na oddělení plastické chirurgie v Banské Bystrici (prim.Dr.J.Lehocký), to je ale již asi Slovensko střední. Každopádně se ničeho nebojte ! S kolegy ze Slovenska se známe dobře, jsou to dobří lékaři a zkušení plastičtí chirurgové s hezkými výsledky.Držím palce a ničeho se nebojte, vše dopadne dobře !
Hezký den!
T.Kydlíček


Celková liposukce

(příspěvek číslo: 2439)
dne: 14.09. 2009

Dobrý večer měl bych zájem o celkovou liposukci.Je mi 25let jde jen o odsátí zbytečného tuku má postava je výška 177cm a váha 85 kg.

Dobrý den,
liposukce je metoda určená k tvarování postavy, čili ke zmenšení nebo odstranění tukových polštářů. Není tedy vhodná k redukci tělesné hmotnosti či k řešení nadváhy nebo dokonce obezity. Zda patříte do první či té druhé skupiny a rozhodnout zda Jste či nejste k liposukci vhodnou adeptkouje možné rozhodnout až při osobní konzultaci, kdy se vše probere, rozebere a zváží.
Hezký den !
T.Kydlíček


oprava plastiky nosu

(příspěvek číslo: 2438)
dne: 13.09. 2009

dobrý den. chtěla jsem se zeptat o jakou částku peněz by se jednalo u korekce nosu a jaké je to riziko. děkuji Petra

Dobrý den,
pokud by se jednalo o kompletní rinoplastiku, pak by cena operace včetně dvoudenní hospitalizace činila 28.000,- Kč. Rinoplastika je považována za nejtěžší estetickou operaci a z toho vyplývá, že možných problémů a potíží může být celá řada, proto konzultace před operací musí být velmi podrobná a musí se týkat nejenom technických a organizačních momentů, ale i individuálního estetického vnímání předpokládaného výsledku operace apod. Prostě nos je problém a musíme se mu pečlivě věnovat , proto konzultaci tak zdůrazňuji.
Jiná je ale situace v případě následné operace, tedy situace, kdy se již jednou operovalo, ale výkon z nějakého důvodu nedopadl dle Vašich představ. V takovém případě je postup pracoviště od pracoviště jiný a nemohu proto na Váš dotaz odpovědět přesněji. Obrátit byste se ale měla na lékaře, který Vás operovat, protože jedině on ví jaká anatomická situace byla před operací, jaký zákrok provedl a co by také bylo nejlepší udělat. A samozřejmě se musí vyjádřit i k úhradě či neúhradě operace.
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 2437)
dne: 11.09. 2009

Dobrý den,chtěla bych vás poprosit o radu ohledně liposukce. Jsou výsledky invazivní a neinvazivní liposukce totožné? Jaku variantu preferujete vy? Jaká by asi byla cena liposukce břicha a vnějších a vnitřních stehen? Ještě poslední dotaz. Provádí se zákrok více lokalit najednou? Moc děkuji za odpověď.
Hezký den, Schejbalová

Dobrý den,
já osobně mám za to, že co do radikality je nejúčinější manuální tumescentní liposukce. Jednoznačně dávám přednost invazivním metodám, je to můj osobní pohled na věc a nikomu svůj názor nevnucuji, ale vydím to tak. Liposukce je omezena objemem krevních ztrát, objemem odsáté tkáně délkou narkózy, pokud se tedy vejdeme do kritérií, můžeme operovat více lokalit v jedné době. Cena se pak odvíjí právě od zmíněného rozsahu operace, pokud by se tedy jednalo o břicho a zevní plochy stehen, pak by se cena operace, včetně jednodenní hospitalizace a elastických kalhot pohybovala okolo 29.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení prsou a váčky pod očima

(příspěvek číslo: 2436)
dne: 11.09. 2009

Dobrý den pane doktore, jemi 36 a měla bych zájem o zvětšení prsou a odstranění váčku pod očima.Lze provést tyto dva zákroky najednou a kdy by byl u vás nejbližší možný termín.Má představa je zvětšení prsou o dva čísla kapenkového typu. Jak časově náročné jsou obě operace a kolik mě to bude stát.Přeji krásný den a předem děkuji za odpověd.

Dobrý den,
ano, možné to je. V tomto okamžiku je ale nejnutnější se sejít, zhodnotit anatomickou situaci a z ní vyplývající možnosti, vše zvážit a pak eventuálně naplánovat. Vypadá to banálně, je to ale první (nikoliv však jediná) podmínka pozdější spokojenosti. Pokud byste tedy byla vhodnou adeptkou k obojímu výkonu, pak by se kompletní cena (operace prsů+dolních víček, anatomické implantáty Laboratoires Eurosilicone Vertex Paragel 102 Natural, 1denní hospitalizace na standartním lůžku a jedna elastická, sportovní podprsenka Lipelastic) činila 59.500,-Kč. Termín konzultace si můžeme domluvit telefonicky (603 838 838) nebo mailem (kydlicek@fnplzen.cz).
Hezký den !
T.Kydlíček


po liposukci

(příspěvek číslo: 2435)
dne: 10.09. 2009

Dobrý den pane doktore,
Je tomu bez 14 dnů téměř rok, co jsem podstoupila liposukci břicha. Stále mi ovšem v určitých partiích zůstávají červené pigmentové skvrny, které nejspíše stále blednou, ale velmi velmi pomalu. Je naděje, že jednou zmizí úplně, či dají se případně nějak odstranit?

Dobrý den,
ještě vyčkejte, kolorit se normalizuje velmi pomalu, i když chápu, je to již dlouhá doba. Snad by se mohlo uvažovat o tzv. "cévním" laseru na nějakém renomovaném laserovém pracovišti. Ale to musí zvážit odborník na laser, zde v Plzni bych se obrátil na Dr.J.Voltra (nám. Míru 3, Plzeň-Bory,377 429 916).
Hezký den!
T.Kydlíček


Modelace prsu

(příspěvek číslo: 2434)
dne: 9.09. 2009

Dobrý den.Chtěla bych u Vás podstoupit modelaci prsu,po novém roce.Vím,že musí být aspon dvě konzultace.Jaký termín je nejzašší,aby operace mohla být vykonána leden-únor 2010?Děkuji L.

Dobrý den,
děkuji Vám za dotaz! Myslím, že by bylo vhodné se sejít na přelomu října-listopadu, později by termíny mohly být již plné. Domluvit se můžeme telefonicky (603 838 838) nebo mailem (kydlicek@fnplzen.cz).
Hezký den !
T.Kydlíček


keloid nebo jizva

(příspěvek číslo: 2433)
dne: 3.09. 2009

Dobry den pane doktore, chtel bych znat vas nazor,protoze uz nevim komu verit.Je mi 23 let a po nausnici v levem uchu se mi jizva hojila dlouho a nakonec se stale zvetsovala.Asi dvakrat jsem podstoupil zakrok skalpelem a pak i laserem. Vzdycky se jizva vratila.Navstivil jsem i jine doktory,protoze mi pripada ze kazdy doktor co me lecil se me chtel co nejdrive zbavit kvuli tomu,ze jizvy jsou problematicke.Posledni doktorka mi tvrdila, ze je treba velmi silne tlacit co nejdlele na jizvu coz delam vzdy tak 15 minut tak ctyrikrat behem dne,jenze jizva se stale a asi jeste rychleji zvetsuje a ted uz ji behem masaze ani celou nedostanu do stavu aby byla meka.Je tomu pres pul roku od posledni operace,jizva roste,neni bila.Pouzivam i Dermatix,ktery jste tady doporucoval nekomu jinemu.Ma smysl pokracovat masazi nebo existuje jeste neco jineho?dekuji

Dobrý den,
jizvy po náušnici nejsou žádná výjimka. Obvykle se jedná o zbytnělou jizvu v různé míře přecházející do keloidu, nědy se jedná už vysloveně o keloid. Řešení je problematické a recidiva častá. Nejvíce se mi osvědčila spolupráce s dermatologickou klinikou FN Plzeň-Bory (prof.MUDr.K.Pizinger,CSc.), kde vypracovali metodu kryodestrukce jizvy a mají s ní velmi pěkné výsledky a léčebné úspěchy. Doporučuji se proto obrátit tam (nejlépe středa-čtvrtek dopoledne). Myslím, že lépe Vám nyní neporadím.
Hezký den!
T.Kydlíček


Hemeroidy

(příspěvek číslo: 2432)
dne: 1.09. 2009

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se také zabýváte léčbou Hemeroidů přístrojem Hemoron? V případě´, že toto Vaše klinika neprovádí nevíte náhodou na koho bych se měla v Plzni obrátit? Děkuji Horáčková

Dobrý den,
hemoroidy nepatří do plastické chirurgie, obraťte se na proktologickou ambulanci chirurgické kliniky FN Plzeň-Lochotín, vchod B, přízemí. Určitě se Vás ujmou a budete spokojená.
Hezký den !
T.Kydlíček


Formování ňader

(příspěvek číslo: 2431)
dne: 31.08. 2009

Dobrý den. Slyšela jsem v televizi něco o formování ňader pomocí vlastního tuku, bez použití silikonových implantátů. Chtěla jsem se zeptat, jestli se takové úpravy provádí i u nás a kolik by takový zákrok stál. Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den,
t.č. je jedinou klinicky vyzkoušenou, celosvětově používanou a úspěšnou metodou zvětšení prsů pouze pomocí silikonových, především gelem plněných implantátů. Všechny ostatní metody jsou pouze pokusy najít jiné řešení, zatím však neúspěšné.
Hezký den !
T.Kydlíček


Plastika očních víček.

(příspěvek číslo: 2430)
dne: 31.08. 2009

Letos mi bude 40 let.Zajímalo by mě,jak provádítě plastiku očních víček,jestli je nutná celková anestezie.Někde jsem četla,že lze provádět i bez.
Povolila mi kůže pod očima,ale mám roční miminko a kojím,tak by mne zajímalo,jestli lze můj problém řešit už nyní.Děkuji za odpověď

Dobrý den,
operace očních víček, blepharoplastika se provádí v místním umrtvení a povětšinou ambulantně, bez hospitalizace. Pouze pokud se současně provádí nějaká jiná, větší operace, např. augmentace, je možné jí provést i v celkové anestézii, což asi nebude Váš případ. Péče o malé dítě a kojení je omezující pouze s ohledem na nutnost klidového režimu několik dní po operaci. Pokud by Vám někdo s dítětem pomohl, pak to není v zásadě problém, ale spíše bych doporučoval vyčkat. Malé dítě vyžaduje intenzivní péči (to vítě :-) jistě lépe než já...) a víceméně stálou přítomnost maminky a tak si myslím si, že by bylo vhodnější ještě pár měsíců vyčkat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Datum operace

(příspěvek číslo: 2427)
dne: 30.08. 2009

Dobrý den,plánuji plastickou operaci.Chci se zeptat,jestli by bylo možné,aby mi byla provedena 28.12.,nebo žádné operace mezi svátky neprovádíte ?

Dobrý den,
je mi líto, ale nedokáži Vám pomoci. Mezi svátky je naše oddělení pravidelně uzavřené a neoperuje se - dlouhodobě nebyl o termíny těsně před vánoci nebo mezi svátky zájem a tak nebylo ekonomické udržovat prázdné oddělení v chodu. Rád bych Vám vyšel vstříc, ale zatím to možné není.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika nosu

(příspěvek číslo: 2426)
dne: 30.08. 2009

dobrý den mam problém,jsem po plastice nosu asi pět let operace se nezdařila mám ho vybočený jakou mám šanci mýt rovný nos a zakým v Praze byjste šel ?
děkuji Verča

Dobrý den,
operace nosu, rinoplastika je vysoká pilotáž estetické chirurgie. Na jedné straně stojí komplikovaná anatomie, na druhé straně omezený přístup přes nosní dírky a na třetí pak hojení a konzolidace tkání. A to jen zmiňuji ty hlavní momenty, se kterými se musí vždy počítat. Pokud je Váš nos vybočený, je možné se pokusit o nápravu. V praze máte pak bohatě na výběr. Já osobně bych se obrátil např. na Doc.Dr.M.Tvrdka,CSc., přednostu plastické chirurgie FNKV, nebo Doc.Dr.A.Nejedlého,CSc.,primáře stejné kliniky, nebo Doc.M.Duškovou,CSc., Dr.S.Svobodu kteří pracují tamtéž. Všichni mají ale také své praxe. To jsem ale jmenoval jen některé a namátkou jak mi napadali (bez významu pořadí). Obrátit je ale možné se třeba i na Doc.J.Měťáka,CSc., Dr.Kufu nebo Dr.Sukopa... Prostě výběr kvalitních estetických chirurgů máte široký a určitě budete spokojená jak s výsledkem tak s péčí.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace nosu

(příspěvek číslo: 2425)
dne: 29.08. 2009

Dobrý den pane doktore.Jsem 7. den po kompletní rinoplastice i mně byly přetnuty úpony mezi hor. rtem a dásní.Ústa mám mírně oteklá, přesto mi špička nosu táhne horní ret hodně nahoru.Vypadám jak někdo jiný a sotva dovřu pusu.Začínám být hodně nervózní.Může mi ta špička ještě po sundání dlahy klesnout?A tím i ret?Z profilu je nepřirozeně vypouklý.Vím, že je na jakékoli hodnocení brzy,ale tuším,že něco není v pořádku.Slyšela jsem,že se to může stát při velkém zkrácení nosní přepážky,je to možné?Moc děkuji. Hanka

Dobrý den,
buďte zcela klidná, 7. pooperační den po rinoplastice se nedá vůbec nic hodnotit ! Tkáně jsou oteklé, prosáklé a vše se teprve bude měnit a formovat. Ničeho se nebojte, vše dopadně určitě dobře, jenom se vyzbrojte trpělivostí, konzolidace tkání nosu trvá často řadu měsíců i třeba rok.
Uvidíte, že bude vše OK a Vy budete spokojená. Ještě vyčkejte a ničeho se nebojte.
Hezký den !
T.Kydlíček


abdominoplastika

(příspěvek číslo: 2424)
dne: 27.08. 2009

Dobrý den pane doktore , prosím Vás o radu jsem zhruba rok po abdominoplastice , mám zpevněné břišní svalstvo a v poslední době mě břicho začíná povolovat , když stojím tak mám břich našponované , ale v sedě ,v mírném předklonu mám opět povolené bricho mám pořád stejnou váhu jako před operací , chci se zeptat zda je to normální , můj pan doktor tvrdí že ano , ale mě se to nějak nelíbí a pokud to normální není tak co mám dělat ?
Děkuji za odpověd

Dobrý den,
je to normální a dokonce si troufnu říci, že to tak musí být. Hlavní je, že vstoje je přední stěna břišní vypnutá a nevytváří záhyby. Bohužel nejsme schopni docílit trvalého vypnutí tkání ve všech pozicích tedy v sedě či předklonu. Pokud by se povolení ale zhoršilo a objevilo se i ve stoje pak by nová operace byla možná.
Hezký den !
T.Kydlíček


ušní lalůček

(příspěvek číslo: 2423)
dne: 26.08. 2009

Dobrý den pane doktore, ráda bych se zeptala zda je možné tzv. zašít nebo zmenšit otvor na ušním lalůčku po náušnici. Pokud ano, tak co takový zákrok představuje a co obnáší. Bude nutná konzultace nebo se můžu na zákrok rovnou u Vás objednat ? Děkuji

Dobrý den,
konzultace, byť krátká je nutná vždy. Vždy je nutné alespoň v krátkosti probrat nejdůlěžitější věci a dohodnout se co a jak. Operace to složitá není, provádí se, samozřejmě, ambulantně a v místním umrtvení a její cena činí 800,-Kč.S novou náušnicí je ale nutné "chvilku" počkat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Labioplastika

(příspěvek číslo: 2422)
dne: 25.08. 2009

Dobrý den, měla bych zájem o labioplastiku. Byl by zákrok bezplatný, pakliže mi ho doporučí gynekolog?

Dobrý den,
v rámci oboru plastické chirugie nikoli. Přístup zdravotních pojišťoven je takový, že pokud gyneokolog shledává operaci jako zdravotně indikovanou, má jí provést sám. V naší odbornosti je na labioplastiku pohlíženo jako na estetický výkon.
Hezký den !
T.Kydlíček


dotaz

(příspěvek číslo: 2421)
dne: 25.08. 2009

Dobrý den pane doktore,byla jsem u vás zhruba před 8 lety na operaci spodních víček a byla jsem velmi spokojená.V současné době mi viditelně povolilo levé spodní víčko.Chci se zeptat , zda je možné opravit pouze toto jedno.
S pozdravem V.Janoušková , Tachov

Dobrý den,
děkuji za mailík, jsem rád, že Jste byla s výsledkem operace spokojena, to je dobře. Ano, možné to je, sice ještě s větší opatrností než při první operaci, což platí při reoperacích obecně, ale možné to je.
Hezký den !
T.Kydlíček


Otoplastika

(příspěvek číslo: 2420)
dne: 25.08. 2009

Dobrý den,
vážně uvažuji o otoplastice. Chtěla jsem se zeptat, jestli mohu jít již druhý den po operaci do práce (pracuji v samostatné kanceláři a do zaměstnání se dopravuji autem). Samozřejmě počítám s nošením "čelenky". Děkuji.

Dobrý den,
v zásadě možné to je, pokud pracujete v kanceláři a nemáte žádnou fyzickou zátěž. Jedinou těžkostí pak asi bude obvaz boltců a možná i určité nepříjemné pocity, typické pro pooperační období. Ale jak jsem napsal, možné to je.
Hezký den !
T.Kydlíček


konzultace

(příspěvek číslo: 2419)
dne: 23.08. 2009

Dobrý den pane doktore, na kdy je možné se k vám objednat na konzultaci ohledně liposukce a jakým způsobem se mám objednat, děkuji za informaci a přeji pěkný den.

Dobrý den,
termín setkání si můžeme domluvit buď mailem (kydlicek@fnplzen.cz) nebo telefonicky (603 838 838). Domluvíme si termín konzultace, kdy všechno probereme, zvážíme a eventuálně i naplánujeme.
Hezký den !
T.Kydlíček


Operace nosu

(příspěvek číslo: 2418)
dne: 23.08. 2009

Dobrý den,
rád bych se zeptal, pokud Vám klient sdělí přání ohledně tvaru a velikosti svého "nového" nosu a jeho požadavky budou pro Vás reálné a uskutečnitelné, ..je tu i nějaká možnost určité fotomontáže nebo něčeho podobného, aby zkrátka klient měl představu jak bude vypadat po zákroku?
Děkuji :)

Dobrý den,
některá pracoviště podobné techniky používají. Já osobně je považuji za nepříliš seriózní. Jedna věc je jak by chirurg a pacient chtěl, aby výsledek vypadal, druhá pak jak je-li vůbec reálné docílit žádaného výsledku a třetí jak se tkáně dohojí a zkonzolidují.Zkrátka a dobře, nos je příliš delikátní problematika na to, aby k ní chirurg přistupoval tímto, skoro se mi chce říct reklamním způsobem. Já osobně si myslím, že to patří spíše do kadeřnického salónu než do lékařské ambulance. Ale chápu smysl Vašeho dotazu - pacient má vždy nejistotu, jaký výsledek bude a jak se mu bude líbit, i když vše proběhne a dopadně dobře. To je jedno z úskalí estetické chirurgie, které jí dělá obtížnou. A díky i tomuto se na středověkých u niverzitách vyučovala "ars médica", čili umění medicíny.
Hezký den !
T.Kydlíček


Liposukce

(příspěvek číslo: 2417)
dne: 22.08. 2009

Dobrý den, uvažuji o liposukci, mam problém s dolní částí těla, mam silná stehna a boky, jak dlouho po konzultaci se čeká na zákrok? zmenší se po liposukci obvod dané části těla? moc děkuji za odpověď

Dobrý den,
čekací doba je nyní okolo 1,5 měsíce. Myslím si ale, že hlavní problém nebude v tom jak dlouho se čeká, ale zda jste či nejste vhodnou adeptkou liposukce. Liposukce je metoda body contouringu, čili modelování postavy redukcí místních tukových polštářů. V tomto ohledu je to metoda účinná a efektivní, pokud bychom jí chtěli použít k redukci objemu např. stehen, její efektivita výrazně klesá a pak je na zváženou zda je vůbec vhodné operovat. To je ale ostatně základní otázka každé předoperační konzultace - a sice zda je či není v dané konkrétní situaci určitá metoda vhodná.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace stehen

(příspěvek číslo: 2416)
dne: 21.08. 2009

Dobrý den pane doktore,
je mi 46 let a mám velký mindrák ze svých stehen a hýždí. Kůže na nich je samý hrbol a ďolík, který se zřetelně rýsuje i pod oblečením. Před 8 lety jsem podstoupila liposukci stehen a od té doby se problém jen výrazně zhoršuje. Dá se tento problém operativně odstranit, nebo alespoň výrazně vylepšit?
Děkuji za odpověď

Dobrý den,
na tomto místě musím na rovinu říci, že nevím, je-li možné Vám operací pomoci. Svojí roli zde hraje kvalita a elasticita kůže, cirkulace mízní tekutiny v tkáních dolních končetin, změny tělesné hmotnosti, věk apod. Spíše asi ne, ale nerad bych něco odmítal dříve než se seznámím s podrobnostmi. Každopádně co částečně situaci zlepší a co prakticky vždy doporučuji jsou kvalitně a systematicky prováděné lymfomasáže. Teprve, když se minimalizují otoky způsobené tzv. lymfostázou a možnou žilní nedostatečností je možné zhodnotit skutečnou situaci.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvetseni rtu

(příspěvek číslo: 2415)
dne: 20.08. 2009

chtela bych se zeptat kolik by stalo zvetsit rty jak spodni tak horni. a jestli vysledek je trvaly. jake jsou risky? a jestli to vypada prirozene. a taky jak dlouho trva otok. Kdybych se rodhodla udelat zakrok, co musim udelat a jak dlouho trva cekaci doba... dekuju mnohokrat

Dobrý den,
vybrala Jste si opravdu delikátní problematiku, kde krátké a jednoduché odpovědi neexistují a kde navíc každý chirurg má svůj pohled na věc. Já osobně opera ce rtů dělám nerad a zříkakdy, protože mám trošku jinou filozofii. Já osobně si myslím, že ženám nejde ani tak moc o rožšíření retní červeně, ale hlavně o to docílit plné rty. Operace umí retní červeň rozšířit, ale nepřidá na objemu, ten se musí "dohonit" jinak - dočasným fillerem či autotransplantací tuku. Navíc operace se obvykle týká jen střední třetiny rtu a pokud si žena přeje operovat ret celý pak se výkon provádí ve dvou etapách. Mě se osobně výsledky operace, i když je tato provedená mistrně a hojení proběhlo jak mělo nelíbí.Z výše uvedeného tedy vyplývá, že dávám absolutní přednost výplním. Chápu, že je to časově omezené řešení, ale i v tomto ohledu to má své výhody.
Hezký den !
T.Kydlíček


<< < 44 / 131 > >>