Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


piercing vpáčených bradavek

(příspěvek číslo: 2465)
dne: 19.10. 2009

Dobrý den, pane Doktore,
chci Vás poprosit o radu, zda doporučujete u vpáčených bradavek piercing a zda ho provádíte. Kolik, prosím, tento zákrok stojí.
Předem velice děkuji za odpověď.

Dobrý den,
ano, dělám jej, ale piercing vpáčených bradavek je účinný u menších stupňů vpáčení, u větších je neúčinný. Pečlivé zvážení stavu bradavek je proto podmínkou úspěchu. Cena se pohybuje okolo 400,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


jizvy a vrásky

(příspěvek číslo: 2464)
dne: 15.10. 2009

Dobrý večer,

mám menší jizvu u oka a již viditelé vrásky. Chtěla bych si je nechat vyhladit nebo vybrousit - nevím, co se dělá. Jsem z okolí Plzně, poradil byste mi, kdo se tímto problémem zabývá a má dobré výsledky. Děkuji
Pavlína

Dobrý den,
můžeme si domluvit konzultaci a zvážit možnosti jaké se nám nabízejí. Kontkatovat mě, budete-li chtít můžete na č. 603 838 838 nebo na mailové adrese kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !


Zvětšeni prsou

(příspěvek číslo: 2463)
dne: 14.10. 2009

Dobry den.Chtěla bych jit teďkom na zvětšeni prsou a asi za dva roky mit ditě. Zajima mě jestly to neobnaši nějaka rizika,jako nemožnost kojit,deformace prsou a podobně.Předem vam děkuji za odpověď Lucie

Dobrý den,
kojení po augmentaci je možné bez omezení, na to prsní implantáty a operace vliv nemají. Rizika zde, samozřejmě jsou, ale pravděpodobnost komplikací je vedle jiných operací velmi malá. Rizika a komplikace provázejí každou operaci a, bohužel, nelze je eliminovat. Ale jak jsem napsal, augmentace, je naštěstí výkon, který komplikací má málo. Vše co Vás zajímá,tedy vše nejen o komplikacích, ale i jak se tato operace dělá, jaký implantát by byl nejvhodnější, kudy a kam ho vložit se důkladně probere při konzultaci. Na tomto místě Vás mohu spíše uklidnit, že se nemusíte nějak přehnaně obávat, která je naprosto nezbytná. Při ní se dozvíte mnoho dalšího a proto myslím, že poctivá konzultace je jedním z předpokladů pozdější spokojenosti.
Hezký den !
T.Kydlíček


modelace prsou

(příspěvek číslo: 2462)
dne: 13.10. 2009

dobrý večer,
ráda bych se zeptala,zda je možné domluvit se na splát.kalendáři?
Moje prsa mě trápí i ve spánku a nemůžu myslet po 3 dětech na nic jiného,než že nikoho nebudu přitahovat......děkuji

Dobrý den,
je mi líto, asi Vás zklamu, ale splátky po neblahých zkušenostech nedělám. Mohu Vám domluvit dobrou účelovou půjčku u Čs.Spořitelny, ale splátky ne. Je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlíček


Kdy na konzultaci

(příspěvek číslo: 2461)
dne: 13.10. 2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy je vhodné objednat se na první konzultaci ohledně zvětšení prsou. Vím, že operaci provádíte nejčastěji půl roku po ukončení kojení...je možné na konzultaci přijít jěště v době kdy žena kojí např. částečně nebo až po ukončení kojení kvůli konečnému tvaru poprsí atd. popřípadě po uplynutí zmiňovaných 6 měsíců...děkuji za odpověď Lucie K.

Dobrý den,
konzultaci si můžeme domluvit ještě v době, kdy kojíte. Informací okolo augmentace je hodně a není na škodu, když se setkáme víckrát - máte čas si věc pořádně promyslet, zvážit, na vše se vyptat a nebýt ve stresu. Termín schůzky si můžeme domluvit na tlf. č. 603 838 838 nebo 603 898 514 či mailem na adrese kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


lýtka,paže,stehna

(příspěvek číslo: 2460)
dne: 12.10. 2009

Dobrý den,
chtěla bych bych Vás poprosit,zda byste neodhadl finanční náklady v případě tumescentní liposukce v lokalitách: lýtka, stehna(vnější),paže (část odramen k loktům)a zda se dají zákroky provést najednou.
Děkuji mnohkrát za Vaši odpověď
Přeji krásný den

Dobrý den,
ano, obě loklaity je možné operovat v jedné době, je jen otázka, zda Jste vhodná adeptka liposukce a zda předpokládaný výsledek bude odpovídat Vašim představám. Cenu bych (kompletní a konečnou) odhadoval na cca 27.000,-Kč.
Hezký den !
T.Kydlíček


očkování

(příspěvek číslo: 2459)
dne: 12.10. 2009

dobrý den, pět dní před plánovanou labioplastikou bych měla být očkovaná proti chřipce, nebylo by lepší očkování odložit ? Děkuji za odpověď

Dobrý den,
pokud poaplikační průběh bude klidný, tedy nebudete mít žádnou reakci na vakcínu není nutné operaci odlkládat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Odstranění znaménka

(příspěvek číslo: 2458)
dne: 12.10. 2009

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli provádíte operační zákrok, odtranění znaménka. Je umístěné pod obočím, takže nad víčkem.
Bylo mi řečeno, že tento zákrok musí provést oční lékař nebo plastik. Doposud jsem dostala velmi málo informací od mého kožního lékaře, a proto bych byla velmi ráda, když mi nějaké poskytnete.
Nevím, zda není vhodnější provést operaci laiserem.
Děkuji
Veronika
sedmibotka@centrum.cz

Dobrý den,
asi nejlepší bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30-11,30hod. ve FN Plzeň-Lochotín, vchod B, 6. patro, kde mám pro podobnou problematiku poradnu. Podíváme se a uvidíme jak situaci nejlépe řešit.
Hezký den !
T.Kydlíček


zmenšení prsou

(příspěvek číslo: 2457)
dne: 11.10. 2009

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co všechno si mám oběhat, když bych chtěla podstoupit zmenšení prsou na pojišťovnu. Ještě studuji, takže nemám v kapse 30 tisíc, je mi 21 let a mám velikost 75F/G.Jde už o gigantomastii? Hodně sportuji, takže mi od toho bolí záda, ramena a mám i psychické problémy. Děkuji Jana

Dobrý den,
hlavní moment je vyšetření plastickým chirurgem, ten rozhodne, zda se jedná či nejedná o gigantomastii. Velikost podprsenky a podobně nejsou rozhodující, důležitý je závěr klinického vyšetření. Takže první věc, kterou musíte podniknout je najít si ambulanci plastické chirurgie a dojít tam.
Hezký den !
T.Kydlíček


face lifting

(příspěvek číslo: 2456)
dne: 9.10. 2009

Pane doktore,je mi 45 let a mám zájem o face lifting obličeje a čela v lednu 2010.Jsem z Olomouce,je možná 1den konzultace a následující operace?Lze oba zákroky provést najednou? Záloha předem není problém.Budou mi stačit 3týdny než budu moci mezi lidi.Moc děkuji za odpověď.R

Dobrý den
ano, bylo by to možné tak udělat, nicméně velmi přínosné by bylo, kdybyste mi poslala na mailovou adresu kydlicek@nplzen.cz pár fotografií (zpředu, z profilu), bych si udělal přesnější představu a já Vám napíšu jak bych celou záležitost viděl a jak by se to celé dalo zorganizovat. Tři týdny dovolené vidím jako dostačujíc¨í.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika břicha

(příspěvek číslo: 2455)
dne: 8.10. 2009

Dobrý den,uvažuji o plastice břicha-mám za sebou 6 porodú-z toho 1 byl císařem.Zajímalo by mě jestli je možné aby mi na to přispěla zdravotní pojištóvna-jsm u VZP.Je mi 41let,mám převislé břicho-i trošku tuku.. Děkuji za odpověd´ Zdenka

Dobrý den,
operace je hrazena zdravotními pojištovnami za přesně daných podmínek. Podmínkou je vyšetření, pak je možné se vyjádřit o indikaci operace. Bez osobního setkání Vám, bohužel, nemohu říct nic konkrétnějšího.
Hezký den !
T.Kydlíček


operace horních víček

(příspěvek číslo: 2454)
dne: 7.10. 2009

Jsem žena ve věku 53 let a mám na jednom oku převislé víčko. Jaké jsou výsledky této operace a zda je jizva na víčkách viditelná.Chtěla bych znát názor lékaře na takovou záležitost u žen. Jaký by byl možný termín začátkem toku 2010. Jsem z Klatov.Slyšela jsem jen chválu na MUDr. Kydlíčka a je možná operace přímo u tohoto odborníka.
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
děkuji! :-) Operace horních víček, blepharoplastika je výkon častý a má dobré výsledky. Jizvy jsou velmi diskrétní a nenápadné a není se třeba jich bát. Termín začátkem ledna 2010 je reálný, jen bychom se měli sejít a vše krátce probrat. Termín setkání je možné si domluvit tlf. (603 838 838) nebo raději mailem na kdylicek@nplzen.cz
Hezký den!
T.Kydlíček


Č.Budějovice -plastická chirurgie

(příspěvek číslo: 2453)
dne: 3.10. 2009

Dobrý den, jsem z ČB a chtěla bych si nechat zmenšit nos. Chtěla bych vědět jestli neznáte nějakého šikovného plastického chirurga v Jižních Čechách? Nevím jestli platí pravidlo čím větší město a vyšší ceny, tím šikovnější doktoři?? Jelikož nevím jestli se nemám obrátit třeba na nějakýho "slavnějšího" chirurga např. v Praze nebo věřit i našim doktorům?? Jen by mě zajímal váš názor.. Děkuji Tereza Kotárová

Dobrý den,
v Českých Budějovicích máte na výběr. Obrátit se můžete na prim.Dr.L.Maříka nebo MUDr.Kuriala. Oba jsou dobří lékaři, zkušení plastičtí chirurgové a uvidíte, že budete spokojena!
Hezký den !
T.Kydlíček


liposukce

(příspěvek číslo: 2452)
dne: 29.09. 2009

Dobrý den, chtěla bych podstoupit liposukci pravděpodobně břicha, boků a zevních stehen. Kolik bych asi tak zaplatila za tyto 3 lokality? Lze vše provést současně? Platí se u vás případná osobní konzultace a mohu vás navštívit podle Vašich ordinačních hodin kdykoli nebo se musím objednat? Děkuji za odpověď.
Hezký den,
Monika R.

Dobrý den,
ano, tyto lokality je možné operovat současně a cena by se pohybovala (včetně elastického prádla a jednodenní hospitalizace) okolo 27.000,-Kč. Osobní konzultaci je možné si domluvit na č. 603 838 838 nebo 603 898 514, eventuálně mailem na adrese kydlicek@fnplzen.cz, trvá okolo 40 min a neplatí se.
Hezký den !
T.Kydlíček


čelist

(příspěvek číslo: 2451)
dne: 29.09. 2009

Dobrý den.Pred rokem jsm mela zlomenou čelist a chci se zeptat jestli delate aji nějake takove zakroky?
dekuji

Dobrý den,
promiňte, ale nevím jaký zákrok konkrétně máte na mysli.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2450)
dne: 28.09. 2009

Dobrý den pane doktore,Lucie 22,už delší dobou přemýšlím o zvětšení prsou.Jsem totiž nespokojená s jejich velikostí.Chlěla jsem se zeptat jaké existují metody vložení implantátu,když jej chci vložit pod sval,zda je to limitováno velikostí,ráda bych totiž svá prsa zvětšila z dvojek na menší čtyřky při mých 186cm.A ještě bych se chtěla zeptat jaká je lhůta mezi konzultací a operací.Děkuji za odpověď

Dobrý den,
každá žena si sama u sebe musí rozhodnout, zda je pro ní priorita přirozený a přiměřený vzhled prsů nebo jejich velikost. Jen malé procento žen má to štěstí, že mohou mít prsy velké a přitom současně i přirozeně vypadající a přiměřené k postavě a tvaru hrudníku. Možná Jste to zrovna Vy a pak by Vaše přání mohlo být reálně, pokud ale nepatříte do této malé skupinky klientek, pak je nutné se rozhodnout co je pro Vás hlavní. K tomuto ale slouží konzulotace, která musí být důkladná (trvá okolo hodiny) a při které se důkladně vše probere a rozebere. Doba mezi konzultací a operací se dlouhodobě pohybuje okolo cca 1,5 měsíce.Setkání si můžete domluvit na tlf. č. 603 838 838 nebo 603 898 514 či mailem na adrese kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


zvětšení penisu

(příspěvek číslo: 2449)
dne: 26.09. 2009

Dobrý den, provádíte též zvětšení penisu ? Zajímalo by mě na kolik to vyjde a jaké jsou pooperační problémi atd.
Děkuji za odpověď
Kamil

Dobrý den,
asi Vás zklamu, ale tuto operaci neprovádím, je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlíček


Přišite uši

(příspěvek číslo: 2448)
dne: 24.09. 2009

Dobry den
Asi pred 2 lety,sem u vas podstopil plastickou operaci uší,leve vypada dobre,ale prave mam hrozne pritiskle u hlavy a vypada to dost neprirozene a je to i trosku neprijemne na pocit. Jde s tim jeste neco udelat? Dekuji za odpoved.

Dobrý den,
nejlepší bude, když se sejdeme osobně a uvidíme co by se dalo dělat. Termín schůzky si můžeme domluvit tlf. na č. 603 838 838 nebo 603 898 514 event. mailem na adrese kydlicek@nplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


keloidní jizvy

(příspěvek číslo: 2447)
dne: 24.09. 2009

Dobrý den, ráda bych podstoupila operaci horních víček,ake mám obavu,aby se mi víčka nezahojily keloidnímy jizvami jako po operaci žlučníku.Děkuji za radu Holečková

Dobrý den,
chápu vaše obavy, protože hypetrofické a keloidní jizvy jsou závažný medicínský problém, ale naštěstí se u víček tyto jizvy vyskytují málokdy. I když s jizvami nemáte dobré zkušenosti, myslím, že to není důvod proč neoperovat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Gummy smile

(příspěvek číslo: 2446)
dne: 22.09. 2009

Dobrý den, narazila na pojem ,,gummy smila,,.Také mám tento problém a ráda bych se zeptala zde,kdo tento zákrok provádí,v jaké cenové relaci,v jaké anestezii a zda se jedná o náročný zákrok s nějakou možnou zdravotní komplikací.
Děkuji Petra Š.

Dobrý den,
asi Vás zklamu, ale tento výkon neprovádím. Je mi líto.
Hezký den !
T.Kydlíček


abdominoplastika

(příspěvek číslo: 2445)
dne: 20.09. 2009

Dobrý den,
Prosím o informaci ohledně abdominoplastiky, kterou bych chtěla podstoupit. Dle vyšetření mám mimo převislého břicha také pupeční kýlu s brankou cca 1 cm - po 2 těhotenstvích, 1x vícečetném. Byla mi doporučena abdominoplastika, a ptám se, zda je možná úhrada alespň částečná od zdravotní pojišťovny, jsem ZPMV.
Děkuji za odpověď
Karafiátová

Dobrý den,
to je otázka, na kterou Vám mohu odpovědět až po té, co Vás vyšetřím. Vyloučené to v tuto chvíli není.
Hezký den !
T.Kydlíček


plastika přední strany břišní

(příspěvek číslo: 2444)
dne: 18.09. 2009

Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat plastiku břicha. Zajímalo by mě, jak dlouho zákrok trvá, zda je možné jen místní umrtvení. Dále pak, zda mohu jít hned do práce, nebo je nutno být po zákroku několik dní v pracovní neschopnosti. Je mi 58 let.Také jak dlouho dopředu bych se měla objednat. Ráda bych tento zákrok podstoupila někdy v lednu 2010. DĚKUJI

Dobrý den,
operace kožnětukové vrstvy přední stěny břišní, tzv. abdominoplastika, je operace středního rozsahu. Operuje se v celkové anestézii (cca 2 hod.) za několikadenní hospitalizace (cca 2-4 dny) s následným 2 týdenním hojením a cca 8 týdenní rekonvalescencí. Pokud chcete operaci podstoupit v lednu příštího roku, pak by bylo vhodné se sejít někdy začátkem listopadu, vše důkladně probrat, zvážit a eventuálně i naplánovat. Schůzku si můžeme domluvit tlf. 603 838 838 nebo mailem kydlicek@fnplzen.cz.
Hezký den !
T.Kydlíček


Aneta

(příspěvek číslo: 2443)
dne: 17.09. 2009

Dobrý den,je mi 28let a od 13let se mi zastavil růst levého prsu. Jezdila jsem na kontroly do Prahy a tam mi do levého prsu v 16 letech operovali implantát a pravé prso zmenšili.Ted s manželem plánujeme rodinu a mám strach jestli budu moc kojit a taky jestli není potřeba po nějaké době implantát vyměnit? Předem děkuji za odpověď.
Aneta

Dobrý den,
je otázka, jakou metodou se větší prs zmenšil. Jsou metody, které pozdější kojení znemožňují, naopak jiné tuto funkci prsu neovlivňují. Implantát, stejně jako žádný materiál na světě, není navždy. Obecně se uznává, že se známky mechanické únavy materiálu začínají objevovat po 10 - 15 letech, kdy se může začít o výměně uvažovat. Já osobně doporučuji svým klientkám pravidelné roční mammologické kontroly, jejíž součástí je i vyšetření ultrazvukem, které nám řekne jak implantát v prsu asi vypadá. Pak je možné se aktuálně rozhodnout jak postupovat dál.
Hezký den !
T.Kydlíček


výrůstky na očním víčku

(příspěvek číslo: 2442)
dne: 15.09. 2009

Dobrý den,
mám dotaz, zda také provádíte odstranění kožních výrůstků na očním víčku a kolem očí. Zatím nejsou moc veliké, tak by asi bylo lepší je odstranit, než se zvětší.Je mi 57 let, byl by věk překážkou? Děkuji předem za odpověď a přeji hezký den.Tykalová

Dobrý den,
57 roků přeci není žádný věk ! Takže odstranění kožních výrůstků možné je zcela normálně. Jedná se o operaci v místním urmrtvení a ambulantní, takže se není čeho bát.
Hezký den !
T.Kydlíček


Zvětšení prsou

(příspěvek číslo: 2441)
dne: 15.09. 2009

Dobrý den, zhruba před 6 lety jsem podstoupila zvětšení prsou, nyní jsem objevila jakoby kousky implantátu odděleně v mém levém prsu.Ten kdo by si šahl na mé prso , ihned pozná, že tam je něco špatně.Večer mě to občas i bolí a někdy bolest vystřeluje do ramene. Vím, že bych měla navštívit lékaře, ale mám obrovský strach. Poradíte mi prosím?Velice Vám děkuji.

Dobrý den,
chápu Vaše obavy, ale ničeho se nebojte, vše se určitě vyřeší. Klíček je prs důkladně vyšetřit - doplnit sonografické vyš. a NMR vyš. (nukleární magnetická rezonance). tato dvě vyšetření pak napoví co je asi zdrojem potíží a jak by bylo možné situaci řešit. Pokud by problém tkvěl v prasklém implantátu není nic jednoduššího než jej vyměnit. Pokud by problémy způsobovala tzv. perikapsulární fibróza, tedy zbytnění jizevnatého obalu implantátu v prsu, bylo by řešením toto pouzdro uvolnit nebo odstranit. Ale jak jsem již napsal, rozhodnutí o dalším postupu může padnout až pod zmíněném vyšetření.
Bylo by asi nejlepší, kdybyste se obrátila na lékaře, který Vás operoval a který se Vás určitě ujme.
Hezký den a ničeho se nebojte, určitě vše dopadne dobře !
T.Kydlíček


<< < 43 / 131 > >>