Plastická estetická chirurgie MUDr. Tomáš Kydlíček, s.r.o.

Areál fakultní nemocnice Plzeň, vchod C „stará“ budova, 6. patro

Přidat nový dotaz +


Renata

(příspěvek číslo: 3461)
dne: 06.10.2015

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda si mohu nechat zvětšit prsa ještě před dětmi. Je mi 22 let a děti plánuji tak za 3-5 let. Jsou problémy s kojením? a Jak moc se malá prsa změní po porodu a kojení? díky za odpověď. :)

Dobrý den,
samozřejmě, že podstoupit augmentaci ještě před plánovaným těhotenstvím klidně můžete, v tom určitě problém není, stejně jako v pozdějším kojení, které není nijak omezené. Jinou otázkou je případná změna po graviditě a následném kojení, zde bych jisté změny očekával, ale těžko je předjímat. Obecně platí, že čím je prs před operací a graviditou menší, tím menší jsou také pozdější změny.
Hezký den !
T.Kydlíček


Michaela B

(příspěvek číslo: 3460)
dne: 30.09.2015

Dobrý den, pane doktore jsem po dvou dětech které jsem rodila císařským řezem a tudíž mám převyslé břicho. Chtěla bych udělat plastiku břicha, ale jde mi o to kdybych ještě někdy chtěla třetí tak jaká je pravděpodobnost, že se mi to vrátí. Děkuji za odpověd

Dobrý den,
gravidita představuje pro přední stěnu břišní velkou zátěž, což se často projevuje přetrvávajícím kožnětukovým nadbytkem, který vadí. Poli plánujete třetí dítě, pak bych s abdominoplastikou určitě počkal.
Hezký den!
T. Kydlíček


Lucie Kovářová

(příspěvek číslo: 3459)
dne: 24.09.2015

Dobrý den,uvažuji o augmentaci.Je mi 30 let,váha 63 kg,179cm,pod prsy 77 cm přes prsa asi 83 cm.Jsem 10 měsíců po ukončeném kojení (15měsíců)a hodně jsem zhubla.Prsa némám skoro žádná(je mi velká podprsenka 85A),ale hodně povislá a vytahaná. Před dítětem a zhubnutím(85B).Chtěla bych se zeptat,jaké implantáty(kulaté/anatomické)a značku,a zda pod sval nebo žlázu,by jste mi doporučil a kolik přibližně by u vás byla cena.Bojím se efektu dvojitého prsu.Jsem z Prahy a chápu,že je nutná osobní konzultace,ale zatím vybírám a na vás jsem četla kladné ohlasy.Děkuji za případnou odpověď.S pozdravem Lucie Kovářová


Dobrý den,
děkuji za podrobnou otázku, ve které Jste zmínila vše podstatné. Píšete, že Jste před porodem měla košíček podprsenky "B" a nyní je Vám velký i košíček "A", přičemž prsa působí, jak píšete, jako "povislá a vytahaná". Je otázka, zda je augmentace ještě možná bez modelace. Správně Jste poznamenala, že pokud stav nezhodnotíme dobře, hrozí vznik tzv. dvojité kontury, čili pokles prsu nad implantátem, což není hezké. Náš první úkol je tedy rozhodnout, zda augmentace bez modelace ještě možná je, nebo už není. Pokud je, pak bych se spíše přikláněl k implantátu anatomickému než ke kulatému (zda pod, či nad sval je v tomto momentě víceméně jedno). Pokud by z anatomických poměrů bylo zřejmé, že prostá augmentace není vhodná a dvojitá kontura je pravděpodobná, pak přichází v úvahu kombinace modelace prsu a zvětšení (v jedné, či ve dvou dobách). K tomuto rozhodnutí je ale nezbytné se sejít a stav prsů posoudit. Pak teprve se můžeme rozhodnout, což ve finále ovlivňuje i cenu výkonu. Pokud byste se chtěla sejít, pak se můžeme domluvit buď mailem, nebo na tlf. č. 603 838 838, či 603 898 514.
Přeji hezký zbytek dne !
T.Kydlíček


Sandra

(příspěvek číslo: 3458)
dne: 18.09.2015

Dobry den,chtela bych se zeptat jestli se daji opravit osklive jizvy po zmenseni prsou,a kolik by tato operace priblizne stala Dekuji Sandra

Dobrý den,
pokud jsou jizvy po redukční operaci kosmeticky nevyhovující, ale jinak již klidné, vyzrálé a konzolidované, pak je skutečně možné pomýšlet na jejich korekci. Jiná situace je u jizev ještě aktivních a nevyzrálých a ještě jiná u patologických, jako např. u hypertrofických, či dokonce keloidních. Aby bylo možné stav jizvení posoudit je nutné se na jizvy podívat a teprve potom zvážit další postup včetně eventuální ceny operace.
Hezký den !
T.Kydlíček


Markéta Modrá

(příspěvek číslo: 3457)
dne: 12.09.2015

Dobry den,
venuji se sportu, fitness, závodně. Řeším augumentaci, ale nevím, kam je nejlepší umístit implantát ( sval/zláza ). Mám velmi málo tuku a poměrně osvalené tělo, pod prsy 77 cm, 168/55kg. Prsa bohužel povislá a málo žlázy. Prosím o radu, je augumentace vůbec možná? Lze spojit vyšší sportovní zátěž se zvětšeným poprsím? Pokud by to bylo možné, ráda bych Vám zaslala fotografie. Děkuji.

Dobrý den,
rozhodnout, zda je u Vás augmentace reálná, či ne je možné skutečně ža po vyšetření. Teprve tehdy je možné vzít v úvahu všechny okolnosti a rozhodnout se pro nějaké řešení. Augmentace u sportovkyň a aktivních žen se provádějí běžně, je však nutné zohlednit všechny okolnosti, tedy i intenzitu a druh zátěže. Fotografie jsou, samozřejmě, užitěčné, ale osobní kontakt nemohou nahradit. je ale možné s nimi začát, žádný problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


Saskia

(příspěvek číslo: 3456)
dne: 06.09.2015

Dobrý den, od malička řeším problém zlomeného nosu a následné psychické újmy. Chtěla bych se optat, na kolik kč by me operace u vás približně vyšla i s pobytem a oblečením a na jak dlouho je hospitalizace. Jen nevim, jak mohu vložit obrázek. děkuji moc, saskia

Dobrý den,
anatomické poměry na nosu, tedy tvar, případné uhýbání od střední osy, deformity nosních kostí, asymetrie chpravek nosního hrotu, stav nosní přepážky a průchodnost nosních průduchů vymezují přístup k problému. Jinými slovy anatomické poměry si buď vyžádají určité řešení, které by Vás mohlo uspokojit. Fotografii pošlete na můj mail, ale osobní kontakt nahradit nemohou, ten je nezbytný.
Přeji hezký zbytek dne !
T.Kydlíček


Vladěna K.

(příspěvek číslo: 3455)
dne: 31.08.2015

Dobrý den, pane doktore, jsem po 3 porodech, všechny CS, poslední 4/2013 s dvojčaty. Po posledním porodu mám nejen kožní převis a nevzhledný nadbytek kůže v oblasti břicha, díky kterému se mi velmi potí jizvy po CS, které převis překrývá, jakoby mokvají převážně v teplých dnech, ale i rozestup břišních svalů. Bohužel mi rozestup svalů způsobuje bolesti při námaze, např. zvedání dětí, nákupu, apod. Bylo mi gynekologem doporučeno nechat si svaly chirurgicky sešít. Můj dotaz zní, zda-li by bylo možné provést sešití břišních svalů společně s abdominoplastikou a zda-li by bylo možné aby toto uhradila pojišťovna. Jsem u VZP. Děkuji za Vaši brzkou odpověď. S pozdravem Vlaďka

Dobrý den,
kožnětukový nadbytek přední stěny břišní a rozestup přímých svalů břišních jsou velice časté. Možným řešení je abdominoplastika, tedy odstranění nadbtyku kůže a podkožního tuku se současnou eradikacézmíněné diastázy - i tato operace je velice častá, obvykle si jí však hradí klientka sama, účast zdravotní pojišťovny je spéše vyjímečná a má své přísné podmínky. Každopádně při osobní konzultaci se musí vyjasnit i tento problém.
Hezký den !
T.Kydlíček


Andrea

(příspěvek číslo: 3454)
dne: 25.08.2015

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na vaginoplastiku,nebo zúžení poševního vchodu.
Je mi 37 let a mám po dvou přirozených porodech.
Zajímalo by mě zda tento výkon provádíte v Plzni a jaká jsou rizika a cena cca.
Můj problém narušuje můj sexuální život,proto hledám řešení.
Děkuji za odpověď.

S pozdravem Andrea

Dobrý den,
chápu Vás i Vaše problémy, které jsou poměrně časté, ale asi Vás zklamu - podobnou problematikou se nezabývám a přenechávám ji kolegům gynekologům, je mi líto. Mohu Vás ale nasměrovat na ambulanci gynekologické kliniky FN Plzeň, budete-li chtít, tam by Vám nejspíše mohli pomoci.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


Lucie T

(příspěvek číslo: 3453)
dne: 19.08.2015

Dobrý den.Chtěla bych se vás zeptat jestli by bylo možné si nechat zvětšit prsa když jsem dost hubená a nemám žádná prsa,po kojení mi uplně splaskly.Měřím 156 cm a vážím 40 kg.Jsem hubená po otci takže žádnou nemoc jako je anorexie nemam.A ještě mám skoliozu druhého stupně.žádné problémy ale zatím nemám.A mám štítnou žlázu,tět nevím jestli sníženou nebo zvíšenou funkci.Necci žádné obrovské prsa,stačily by mi 2.Děkuji moc za odpověd. Lucie 26 let

Dobrý den,
augmentace, tedy zvětšení prsů implantáty je u Vás možná určitě, je jen potřeba opatrnosti s ohledem na míru zvětšení, aby prsy byly hezké, přirozené a k Vašemu drobnému hrudníku přiměřené. V zásadě by ale augmentace neměla předstatvovat závažnější problém.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


Králová

(příspěvek číslo: 3452)
dne: 13.08.2015

Dobrý den, chci se zeptat jaké jsou u Vás možnosti zvětšení rtu. Jedná se mi pouze o ten horní, dolní mám větší a chtěla bych je mít souměrné. Dávám přednost něčemu s trvalým efektem, tudíš něco jako permalip. Pracujete s něčím takovým a jaké bybyla předběžná cena cca. Předem moc děkuji
S pozdravem Králová

Dobrý den,
chápu, že upřednostňujete trvalé materiály, v tomtopřípadě Permalip, ale i toto řešenímá své riziko. Jedná se cizorodý materiál a ret není lokalita s nadbytkem měkké tkáně, která by materiál Permalipu kryla. Pracujis ním, ale přiznám se, ne moc rád.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


Petra M.

(příspěvek číslo: 3451)
dne: 07.08.2015

Dobrý den pane doktore,

chtěla bych se zeptat na pár věcí ohledně operace odstálých ušních boltců. Chtěla bych vědět, zda je možná operace v létě, protože v půlce září musím zpět do školy, kterou mám v Brně. Potom jestli se u vás něco platí za konzultaci a na kolik zhruba vyjde celý zákrok obou uší i s kontrolami. Je to věc, kterou si už dávno přeji a Vy jste se mi líbil ze všech nejvíc. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

S pozdravem,

Petra M.

Dobrý den,
jestli si vše pamatuji správně, již jsme se setkali osobně a vše je už vyřízeno :-)
T.Kydlíček


Anna Š.

(příspěvek číslo: 3450)
dne: 01.08.2015

Děkuji za odpověď. Objednám se.


Jiří

(příspěvek číslo: 3449)
dne: 26.07.2015

Hezký den,obracím se s dotazem na plastickou operaci břicha. Asi před 2 lety jsem byl na operaci pupeční kýly a rozestupu břišního svalstva. Nicméně břicho mám nevzhledné, vypouklé. Vzhledem ke své štíhlé postavě opravdu neforemné. Jizvu mám přes celé břicho. Od konce hrudního koše až pod pupek. Byla mi aplikována síťka. Na pravé straně mám bouli. Tu jsem měl již po operaci. Prý se vstřebá. Nevstřebala. Asi tuk. Rád bych konzultaci, zda-li je možné provést operaci, za jakých podmínek. Zda-li je možno hrazení pojišťovnou. Připadně pokud ne, kolik by operace stála. Mám pocit, že rozestup snad mám stále. Když se zvednu z polohy vleže, mám břicho do stříš ky ve tvaru A. Děkuji za odpověď. Duda.

Dobrý den,
situace okolo rozsáhlých kýl, které si vyžádají použití síťky, která zpevňuje svalovou stěnu břišní je vždy komplikovaná a náročná na řešení i hojení. Každopádně první, kdo by se k Vašemu stavu měl vyjádřit je chirurg, který Vás operovat a je detailně beznámený s anatomickou situací. Teprve potom je možné zvažovat nějaké další kroky, každopádně ale nabádám k maximální opatrnosti a upozorňuji, že v medicíne existují situace, kdy je třeba si přiznat, že další operování již profit nepřinese. Doporučuji nejdříve začít u Vašeho operatéra, je-li to možné.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


Iva

(příspěvek číslo: 3448)
dne: 20.07.2015

Dobrý den,
jelikož ještě nemám děti tak bych dala přednost operaci bez přerušení mlékovodů. Tak bych se chtěla zeptat jestli má tato operace trvalé výsledky či jestli je možnost jiného řešení.
Děkuji Iva

Dobrý den,
vpáčené bradavky jsou jednou z problematik, kde nemusí být na výběr. Jinými slovy, je-li vpáčení výrazné a bradavky jsou zanořeny trvale, pak je problém dán zkrácením mlékovodů a jiné řešení neexistuje. V konečném dopadu by u takovéhoto vpáčení ani kojení možné nebylo, takže by k nějakému funkčnímu omezené ani nedošlo. U mírnějších stupňů existují jisté možnosti, ale k posouzení je osobní vyšetření nezbytné.
Hezký den !
T.Kydlíček


Dziková Leona

(příspěvek číslo: 3447)
dne: 14.07.2015

Dobrý den,měla bych zájem o plastiku prsou,ale mám svá objemná a jde-mi spíše o zvednutí,než o zvětšení.Je to možné dosáhnout implantáty bez toho,aby se mi prsa ještě zvětšila.Viděla jsem modelaci bez implantátů a moc mě to nenadchlo.Děkuji

Dobrý den,
ano, je možné provést modelaci vašich objemnějších prsů bez použití implantátů. Je vhodné domluvit konzultaci s panem doktorem, kde vše podrobně proberete. Konzultaci je možné domluvit na tel.: 603 838 838, 603 898 514.
Přeji hezký den Galušková


Anna Š.

(příspěvek číslo: 3446)
dne: 08.07.2015

Dobrý den pane doktore,

mám jen" obecnou otázku" - lze alespoň teoreticky uvažovat o plastice " břicha", pokud na něm mám jednu jizvu po císařském řezu / není vidět/, ale je nad dní po letech převis, další jizvu dlouhou cca 10 a 4 cm širokou mám po operaci slepého střeva - a jednu minimální následně po pupeční kýle.
Jizvy jsou zhojené. V podstatě nejvíce mě trápí svislá jizva po slepáku, protože polovina břicha vypadá jako ještě jeden zadek navíc/ omlouvám se za výraz/. Věk 50, jinak zdráva. Děkuji za odpověď.

Dobrý den ,
pan doktor je momentálně mimo nemocnici. O operaci břicha lze uvažovat i při přítomnosti vámi popsaných jizev. Je potřeba se s panem doktorem sejít na konzultaci, aby mohl zhodnotit možnosti případného výkonu. Konzultaci je možné domluvit na tel.: 603 838 838, 603 898 514.
Přeji hezký den Galušková


Martina

(příspěvek číslo: 3445)
dne: 02.07.2015

Dobrý den pane doktore,

je mi 30 let a již 15 let mám po výrazném zhubnutí hodně povislé paže s výskytem strií na jejich zadní straně. Ráda bych se zeptala, jak je možné toto upravit a kolik by to stálo. Děkuji předem za odpověď.

S pozdravem Martina

Dobrý den,
ano, možné to je, nicméně operace paží a stehen (ostatně stejně jaké každá operace) zanechává po sobě jizvy, které jsou však právě na pažích poměrně nápadné, i když jsou umístěny na vnitřních plochách. Jedná se o operaci v celkové anestézii, spojenou s hospitalizací obvykle 2 dny, 2 týdenním hojením a rekonsvalescencí a s vícetýdenním nošením elastického prádla. Kompletní cena (operace + hospitalizace + elastické prádlo) činí cca 37.000,- Kč. Podmínkou je ale velice porobná konzultace a pečlivé zvážení.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jiřina

(příspěvek číslo: 3444)
dne: 26.06.2015

Dobrý den,mám vrozenou vadu jednoho prsu,které je o víc jak polovinu menší než to druhé.Dá se zvětšít jen jedno?Děkuji za odpověd.

Dobrý den,
ano, pokud bychom chtěli korigovat pouze objem prsu, tedy jeho velikost, pak ano, pak je možné zvětšit pouze jeden prs. Obvykle chtějí ale ženy korigovat nejenom velikost, ale i tvar a pak je nutné zvažovat i další eventuální výkony.
Hezký den !
T.Kydlíček


Martina

(příspěvek číslo: 3443)
dne: 20.06.2015

Dobrý den, chtěla by sem se zeptat, jaká je čekací doba na plastiku prsou.

Dobrý den,
bežná od mezi konzultací a operací je 1 - 1,5 měsíce. Nyní, v letních měsících spíše pouze měsíc.
Hezký den !
T.Kydlíček


Jana

(příspěvek číslo: 3442)
dne: 14.06.2015

Dobry den pane doktore
6.6.jsem mela u vas konzultaci na kterou jsem priletela z Kanady a na kterou jste vy bohuzel zapomel a nedostavil se.Nastesti sestricky zavolali Vasi vrchni sestru pani Sonu Galuskovou ktera prijela,byla velice mila a vse mi vysvetlila,takze i pres smisene pocity,ktere jsem mela jsme se domluvily na operaci u Vas.Ale samozrejme jsem se zapomela zeptat na spoustu veci,takze jestli dovolite jeste otazku,jestli budu schopna po operaci bricha za 4 tydny se vratit domu do Kanady,celkem 11hod.letadlem?Dekuji za odpoved Jana Sadek

Dobrý den,
omlouvám se, nicméně jsem na Vás skuitečně nezapomněl, i když se to tak mohlo jevit. Správně jsem si nezaznamenal kontakt na Vás, abychom se nějak domluvili trošku jinak, v inkiminovanou dobu jsem byl na kongresu v Belgii, který byl poměrně důležitý, kdybych si číslo na Vás poznamenal dobře, určitě bych Vám zavolal. Nicméně paní Mgr.Galušková je velice zkušená a spolupracujeme spolu již více než desetiletí, takže na info od ní se skutečně dá spolehnout. Bývá nejenom při konzultacích, sle i při operacích, pooperačních kontrolách a převazech, takže se v problematice vyzná.
4týdenní rekonvalescence by měla být na návrat do kanady dostačující. Vlastní hojení trvá 2 týdny, rekonvalescence pak dalších 1 - 2 týdny, takže by let přes Atlantik neměl dělat problémy. Samozřejmě, doporučuji prevenci trombózy, ale ta by měla b ýt u tak dlouhých letů samozřejmá i jindy. Asi největším omezením je nutnost nosit elastické prádlo - doporučuji 1 - 2 měsíce trvale.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


Michal

(příspěvek číslo: 3441)
dne: 08.06.2015

Dobry den je mi 21 let a mam problem ve veku od 15-18 let sem byl dost tlusty cca 110 KG ted se mi povedlo schodit mam 79 KG uz rok dene cvicim v posilovne povedlo se mi vypracovat celkem svalnatou postavu ale prsa mam porad lehce posvisla a uz nevim co stim je mozne stim neco udelat zmensit odstranit a popripade kolik to obnasi finacne dekuji .

Dobrý den,
problém, o kterém píšete je poměrně častý. Po redukci tělesné hmotnosti často zůstávají podobné nežádoucí následky, takže se někdy operaci nevyhneme. Asi nejlepší bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku.Podíváme se a uvidíme, co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Veronika

(příspěvek číslo: 3440)
dne: 02.06.2015

Dobrý den,jak dlouho po ukončení kojení lze provést plastiku prsou? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
já osobně doporučuji 4 - 6 měsíců odstup. Během této doby proběhnout nutné změny v mléčné žláze a my pak již můžeme pracovat s definitivním tvarem a velikostí prsu.
Hezký den !
T.Kydlíček


Simona

(příspěvek číslo: 3439)
dne: 27.05.2015

Dobrý den pane doktore,

ráda bych se informovala na zmenšení prsou přes pojišťovnu. Mám velikost 75I. Mám velké bolesti, zad, ale i samotných prsou, jsou dny, kdy jsou velmi citlivé a jakýkoliv pohyb, dotek je velmi bolestivý. Je možné se u Vás objednat na konzultaci a zda provádíte operace na pojišťovnu.

Děkuji moc předem za odpověď.

Přeji hezký den. Simona

Dobrý den,
redukční operace jsou velice časté, nicméně úhrada zdravotní pojišťovnou není automatická a má své přesné podmínky. Určitě nejlepší bude, když mě navštívíte nějaké pondělí dopoledne (8,30 - 11,30 hod.) ve Fakultní nemocnici v Plzni-Lochotíně, vchod B, 6. patro, kde mám poradnu pro podobnou problematiku.Podíváme se a uvidíme, co se dá dělat.
Hezký den !
T.Kydlíček


Lucie

(příspěvek číslo: 3438)
dne: 21.05.2015

Dobrý den,
prosim Vás chtěla jsem se zeptat, zda je možno provést zvětšení prsou pomocí implantátů.
Je mi 20 a kojila jsem, takže bych si prsa ráda vylepšila.
Jenže mam problém s váhou, mam kolem 167cm a 50kg a navíc mám problémy se srážlivostí krve.
Předem děkuji za odpověď a přeji příjemný zbytek dne.
Lucie

Dobrý den,
velice rád Vám pomohu, jen je třeba si ozřejmit, upřesnit poruchy krevní srážlivosti, o kterých píšete. Bude asi nejlepší, když se mi ozvete na mojí mailovou adresu: kydlicek@fnplzen.cz, abychom si všechno mohli vysvětlit.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


Jana

(příspěvek číslo: 3437)
dne: 15.05.2015

Dobry den pane doktore,chtela bych se zeptat jestli je mozne si u vas priplatit za pokoj 2 az 3 dny navic po operaci bricha a jestli je take u vas mozne si udelat predoperacni vysetreni? Dekuji Jana

Dobrý den,
samozřejmě, délka hospitalizace závisí i na přání klientky, takže budete-li zůstat déle, žádný problém. Předoperační vyšetření je možné udělat také.
Přeji hezký den !
T.Kydlíček


<< < 5 / 130 > >>